Kontakt: jeanette@wa2wo.com

DERFOR FUNGERER IKKE HUDPLEIEN DIN!

 • 30.11.2013 - 16:11

Da tenkte jeg det var på tide å ta et litt mer grundig innlegg hvor jeg forteller litt om mine faste hudpleierutiner skriver litt om hva man bør se etter i gode hudprodukter og noen av grunnene til at de ikke fungerer hvis det er noe du har opplevd eller opplever. Hvis dere lurer på noe, eller noe er uklart er det bare å spør så skal jeg forsøke å svare så godt jeg klarer.

Hva kan være grunnene til at hudpleien din ikke fungerer?

♦ Bruk produkter som er tilpasset din hudtype. Hvis du er usikker på hvilken hudtype du har kan du bare ta en tur innom en hudpleiesalong og høre med dem. De tar gjerne en hudanalyse på deg og ofte er denne gratis hvor de da tar en titt på huden din og kommer med litt anbefalinger tilpasset deg. Bruker du feil produkt til en hudtype du selv ikke har er det ikke rart det ikke fungerer.

 

♥ Rens

Å rense huden er de fleste av oss klar over er lurt å gjøre. Jeg har brukt en del forskjellige renseprodukter opp igjennom tidene og for tiden bruker jeg dette rensesettet fra Babor. Babor er et av mine favorittmerker og denne rensen er helt perfekt for min hud nå om høsten og vinteren. Den fjerner også all hudsminken og den er god mot huden. Denne bruker jeg morgen og kveld og jeg påfører først Hy-ol for deretter å påføre phytoactive. Disse blander jeg sammen i ansiktet til jeg får en kremete konsistens og skyller av med kaldt vann. Jeg gjør alltid dette to ganger om kveldene og en gang om morgenen.

♦ Rens gjerne i to omganger, spesielt om kveldene for å få bort alle sminkerester. Har du sminke på bomullen når du bruker toner etterpå foreksempel? Da har du ikke renset bort all sminken og da er det ikke rart hvis du føler rensen ikke fungerer. Sørg for å rense skikkelig så huden er helt ren når du påfører fuktighetskrem, serum og lignende.

♦ Har du brukt samme rens i mange år og plutselig fungerer den ikke? Da kan det godt hende det er på tide å prøve noe nytt. Selv må jeg foreksempel bytte rens og fuktighetskrem om høst/vinter og om vår/sommer da huden min er helt forskjellig i de forskjellige årstidene. I tillegg er det normalt at huden forandrer seg med alderen og derfor er det ofte nødvendig å skifte ut litt produkter etterhvert. Du bør kanskje også ta en titt på de andre produktene dine, kanskje du trenger en annen fuktighetskrem om vinteren enn om våren? Snakk gjerne med en hudpleier om du er usikker på produktene du bruker.

 

♥ Serum

Serumet jeg bruker er MD formulations continuous renewal complex samt at jeg bruker Babor sine fantastiske ampuller et par ganger i uken. MD er et ganske kjent merke og er nok mest kjent som et av de merkene som virkelig fungerer mot uren hud og kviser, noe jeg kan skrive under på. Jeg bruker MD sitt serum hver 3 kveld, men det skal egentlig brukes hver morgen. Grunnen til at jeg må bruke det slik er fordi jeg har så veldig sensitiv hud og dette serumet svir litt, noe det er meningen det skal gjøre en kort stund men på min hud så vil det nesten ikke gi seg og spesielt ikke om morgenen. Når det gjelder ampullene har jeg sagt før at det er den beste hudpleien å få tak i, noe jeg virkelig står for og jeg er helt avhengig av disse. Før brukte jeg ganske mange forskjellige typer om hverandre men har nå fått litt mer hjelp av Mona til hvilke som passer meg. Serum og ampuller skal påføres før dagkrem på renset hud.

♦ Dropp billigprodukter. Om du føler at hudpleien din ikke gjør jobben så vil jeg anbefale deg å droppe billigproduktene om det er dette du bruker i dag. Kjøp produktene dine hos hudpleier eller i det minste produkter som er av skikkelig kvalitet.Husk at det er stor forskjell på ingredienser som brukes i billigprodukter og i kvalitetsprodukter og dette gir stort utslag på effekten til en del billigprodukter kontra kvalitetsprodukter da de billige produktene må genere et overskudd på tross av sine lave priser, ergo stor ingrediens forskjell. Dette kan jeg skrive litt mer utfyllende om i et eget innlegg etterhvert.♥ Øyekrem og Fuktighetskrem

Jeg bruker anti aging BB eyecream fra Babor som er en farget øyekrem på dagtid på renset hud. Den er helt genial da den i tillegg til å gi mye fukt dekker mørke områder under øynene. Babor Skinovage Intensive Repair Cream bruker jeg både som dagkrem og nattkrem da den gir nok fuktighet til huden min nå som huden blir ganske tørr om vinteren og jeg trenger ganske mye fukt på dagtid også. Denne begynte jeg med da vi startet med krystallslipingen siden den er cellefornyende og dette er min favorittfuktighetskrem til Babor av alle jeg har forsøkt til nå. Jeg påfører den sammen med litt vann og masserer den godt inn i huden.


♦ Pass på dato. Ikke bruk gamle produkter uansett hvor fristende det måtte være om du har mye produkt igjen.

 

♥ Ansiktsmaske og skrubb

♦ Husk at noen kviser og urenheter vil kunne komme av hormoner og disse er det ikke like lett å gjøre noe med alltid, men om du bruker de rette produktene vil du kunne minimalisere dette så mye som mulig.

♦ Har du større og mer alvorlige kvise og hudproblemer kan det hende det må mer til enn kun produkter. Kanskje noen behandlinger hos hudpleier kan hjelpe eller foreksempel en kur med tetracycliner hos legen. Har du arr kan det også hende du bør ta en tur til hudpleieren. Krystallsliping kan hjelpe på arr men det finnes også muligheter som laserbehandling.

Ansiktsmaske og skrubb bruker jeg 2 til 3 ganger i uken og skrubben jeg bruker er fra MD Formulations. Denne bruker jeg både til kroppen og ansiktet og har brukt den i lang tid. Av ansiktsmasker bruker jeg Pure masken fra Babor som både kan legges som en vanlig ansiktsmaske og deretter vaskes av eller foreksempel brukes kun på en kvise for å få den bort i løpet av natten. Dette har jeg skrevet litt om tidligere HER. Fuktighetsmaske må jeg også ha og jeg bruker masken fra Abeille. Den er så god mot huden og tilfører masse fuktighet noe huden min trenger mye av spesielt om høsten og vinteren.

 

♥ Vippeserum og selvbruning

Jeg begynte med vippeserum fra Babor i slutten av oktober for å teste dette ut og se om det funket. Jeg skal legge ut før og etter bilder mot slutten av Desember da det har gått den perioden det skal gå før man ser resultater men allerede merker jeg forskjell i spesielt tykkelsen på vippene. De er tykkere enn de har vært på lenge og så langt er jeg svært fornøyd. Vippeserumet bruker jeg hver kveld og dette legges som en eyeliner inntil vipperoten oppe og nede. Dere kan lese mer HER. Selvbruning bruker jeg også et par ganger i uken og har lagt min største elsk på selvbruneren til Bare minerals. Jeg får ikke kviser av den, jeg bruker den både til ansiktet og kroppen og den er veldig lett å påføre i tillegg til at den gir en skikkelig naturlig og fin brunfarge som holder lenge. HER kan dere lese mer om hvordan påføre selvbruning og grunner til hvorfor selvbruningsfargen blir stygg.

♦ Les bruksanvisningen nøye. Husk at det finnes svært mange forskjellige typer produkter som alle skal brukes på forskjellig måte så det er bare å sette seg ned og lese bruksanvisningen skikkelig.

♦ Sminken din kan være synderen. Pass på så du ikke gjør den feilen i å bruke helt rette produkter på rett måte men samtidig "ødelegger" huden din med feil og dårlige sminkeprodukter. Det er mange som opplever at visse sminkeprodukter fører til uren hud og kviser og da er det ingen poeng i å bruke de produktene mer. Bytt ut til noe annet.

Alle mine hudpleie produkter kan dere få tak i hos Harmoni Hudpleie som dere finner hjemmesiden til HER og facebooksiden til HER. Bor dere ikke i nærheten kan dere gå til nærmeste hudpleiesalong der dere bor og høre med dem om hjelp. Skal man først bruke hudpleie og bruke penger på det lønner det seg å investere i skikkelige produkter som passer til huden din, istedetfor å kaste penger ut av vinduet og eventuelt forverre hudproblemer.

 
Jeg håper dere likte dette litt lengre og informative innlegget med både tips til hva som kan være noen av grunnene til at hudpleien din ikke fungerer samt litt anbefalinger til kombinert hud som jeg selv bruker. Nå skal jeg ordne meg ferdig til i kveld da vi skal avsted til Kristiansand hvor vi er invitert med på en helkveld så det blir kjempekoselig! Ønsker alle sammen en fantastisk lørdagskveld videre og vi skal såklart ta bilder til dere i kveld:*

 

Hashtags: #hudpleie #hudpleietips #skjønnhet #wa2wo #harmonihudpleie #babor #md #ampuller #tips #skjønnhetstips #skjønnhetstriks


 • Beste dagens outfit

 • For å like innlegget på Facebook trykk på "liker"-knappen til venstre.

  jeaneth 30.11.2013 kl.16:54

  hei

  e du hudpleier?

  det e eg:-)

  emily 30.11.2013 kl.16:56

  takk for tipsene :) (om jeg kan kalle dem det)

  wa2wo.blogg.no 30.11.2013 kl.16:57

  jeaneth: Hei:) Nei jeg er bare veldig interessert i skjønnhet og har en fast hudpleier jeg går til en gang i uken og lærer en del av henne også:)

  M E T T E ♥ 30.11.2013 kl.17:03

  digger bloggen din :)

  Kaisa Elise 30.11.2013 kl.17:13

  Flott innlegg !!

  Emilie Frostad 30.11.2013 kl.17:51

  Utrolig bra tips, og dette inspirerte meg til å gå til en hudspesialist for å sjekke huden min! Tusentakk :))

  Solveig Honningsvåg 30.11.2013 kl.18:33

  Takk for tipsene!:D

  Elsker bloggen din! mange gode tips som jeg har tatt med meg videre!:D

  Julieeee 30.11.2013 kl.18:41

  Kjempebra innlegg!

  Madelen 30.11.2013 kl.18:43

  Elsker bloggen diin! leser den hver dag! <3 hadde vært utrolig koselig vis du kunne tatt en liten tur innom min blogg også!<3 du bestemmer da, men jeg bare lurer!<3

  julia 30.11.2013 kl.18:54

  Flott innlegg :) Jeg er veldig nøye med å rense, fukte og pleie huden og jentene burde begynne med det i tidlig alder. Jeg ser at du bruker litt Abeille produkter. De er fantastiske synes jeg :)

  wa2wo.blogg.no 01.12.2013 kl.03:57

  julia: Tusen takk for det:) Så flink du er! Jeg er helt enig i at det er en stor fordel å ta vare på huden sin i fra ung alder:D Jeg har kun prøvd masken til Abeille foreløpig og den er utrolig god!:)

  wa2wo.blogg.no 01.12.2013 kl.03:57

  Madelen: Tusen takk for det! <3

  wa2wo.blogg.no 01.12.2013 kl.03:57

  Julieeee: Takk skal du ha!:D

  wa2wo.blogg.no 01.12.2013 kl.03:58

  Solveig Honningsvåg: Bare morro vet du! Så utrolig hyggelig å høre:D

  wa2wo.blogg.no 01.12.2013 kl.03:58

  Emilie Frostad: Tusen takk skal du ha, det var koselig å høre:D

  wa2wo.blogg.no 01.12.2013 kl.03:58

  Kaisa Elise: Tusen takk!:D

  wa2wo.blogg.no 01.12.2013 kl.03:58

  M E T T E: Tusen takk!:D

  wa2wo.blogg.no 01.12.2013 kl.03:59

  emily: Bare hyggelig!:)

  marteslilleboble 01.12.2013 kl.07:39

  Ikke rart du har så nydelig hud :D Du vet hva du skal bruke, og du vet hva som fungerer for deg :) Ikke alle som er like flinke til å ta seg tiden til dette her - jeg som har en hud som reagerer på mye burde virkelig få satt i gang og sjekket hva jeg bør og ikke bør bruke :)

  wa2wo.blogg.no 02.12.2013 kl.00:00

  marteslilleboble: Takk snuppa:) Jeg har lært en god del for jeg har hatt ( og har enda) en del problemer med huden og har ikke den letteste huden så det har bare ført til at jeg har vært nødt å sette meg skikkelig inn i det, og jeg lærer enda nye ting for hver dag som går:) Jepp, det synes jeg kanskje du skal gjøre, er så kjedelig med plutselige utbrudd som man ikke vet hva kommer av:/

  marteslilleboble 04.12.2013 kl.23:51

  Mmmhm. Jeg har skikkelig utbrudd nå, men vet det er dårlig kosthold og stress rundt eksamen! Heldigvis har det gått veldig bra så langt, så kanskje jeg kan begynne å puste ut og la huden roe seg igjen!

  wa2wo.blogg.no 05.12.2013 kl.02:34

  marteslilleboble: Åja det vil jeg tro. Stress kan gjøre så mye med kroppen, hehe. Det er godt å høre, du er superflink:D
  Skriv en ny kommentar
  hits