Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Drømmen om Beauty Makeup Artist er nær..

 • 09.12.2014 - 21:18

Jeg har så mange drømmer, så mange interesser, så mye jeg enda vil lære og så mye jeg vil gjøre med mitt liv. Hvor mange av våre innerste drømmer blir egentlig realisert? Har du oppnådd drømmejobben, drømmehelsen, drømmefysikken, drømmelivet ditt for deg? Noen ganger er de innerste drømmene og dypeste ønskene våre blitt gjort så store i vårt eget hode at vi ikke engang tør å begi oss ut på tanken å skulle prøve å oppnå noen av dem. Det virker helt umulig, litt sprøtt og med ett kommer den ubehagelige følelsen med den plagsomme klumpen i magen. Vet du hva den klumpen er? Det betyr at du er på vei ut av komfortsonen.Når du er ute av komfortsonen din, det er da du virkelig lever.

Hvor mange går ikke igjennom livet og står opp dag etter dag i en jobb de egentlig ikke trives i, lever et A4 liv de egentlig ikke vil leve, har en helse og en kropp de egentlig ikke føler tilhører dem og tør ikke satse på det de innerst dypt inne drømmer om? Selv er jeg et takknemlig, ydmykt og livsglad menneske etter å ha jobbet meg dit på egenhånd men jeg kommer alltid til å fortsette jakten mot selvrealisering, og spesielt etter å nå ha gått ned mine evinnelige 23 kg. Det har endret livet mitt og jeg ser lyst på fremtiden. NÅ vil jeg satse!Jeg drømmer om å utvikle meg innen makeup, og denne drømmen har begynt å spire mer og mer etter at jeg satte meg ned med iver, lyst og bankende hjerte for å sjekke ut Tone Lise Akademiet sin Beauty Makeup Linje. 800 timer over et halvt år. Godkjent fagskole. Små klasser med 16 elever i hver klasse for best mulig oppfølging. De beste lærerne i landet innen sitt fag. Fashion makeup, Extreme makeup, dag makeup, kvelds makeup, fargeteori, hårstyling, ansiktsfasonger, stil histore, brudemakeup. Du store tid! Dette er noe for meg!

 I fjor var jeg så langt som i finalen under Vixen Blog Awards som årets skjønnhetsblogger og i år er jeg med igjen som semifinalist. Interessen har alltid vært stor på dette feltet men jeg har ikke hatt mulighet til å satse på et dypere plan enn som hobby ved siden av alle mine andre hobbyer. Likevel er det noe med makeup som fasinerer meg. Jeg kunne sitte i timesvis og bla igjennom den fantastiske Kevyn Aucoin sine makeup bøker som søsteren min skaffet seg. I senere tid fikk jeg boken av min kjære mamma og den boken er ren magi.Jeg har eksperimentert mye og interessen tok meg for fullt da jeg så hva min storesøster klarte å utrette innen makeup. Hun la brudemakeup og makeup på modeller til moteshow mens hun jobbet på parfymeri. Hun er så dyktig,så flott og det var så spennende! Jeg var såklart svært lærevillig da jeg selv gikk rundt med to store blå klatter over øynene som så ut som to godt plasserte blåveiser og så mye lipgloss at jeg måtte gå med serviett konstant i lommen for å tørke det som rant av. La meg si: Det var ikke lite.

Hovedinteressen min har alltid hatt fokus på øyne men også en del extreme makeup. Nå vil jeg lære mer.Jeg vil bli bedre, jeg vil få større erfaring, jeg vil lære fra de beste, de mest erfarne og jeg vil kunne holde på med dette på et helt annet plan. Jeg lover å ta dere med som en del av denne drømmen om drømmen min blir virkelig. Jeg har delt vektnedgangen med dere og bilder så såre at jeg aldri trodde jeg kom til å se på dem igjen uten å bryte sammen, jeg har delt endring av tankemønsteret og hvordan fokusere på det positive i livet, jeg har delt opp og nedturer, jeg har delt moteinteressen min og mange sprø antrekk med den, jeg har delt hverdagen min, jeg har delt tips og triks på alle mulige områder og det hadde vært meg en glede å få dele med dere veien mot en stor drøm.

Har du kanskje også en indre drøm? Kanskje du ønsker å starte ditt eget firma og være din egen sjef? Kanskje du drømmer om å komme i ditt livs beste form, men du får aldri satt i gang? Kanskje du vil ut av den triste jobben du har og satse på noe helt sprøtt? Jeg drømmer endelig om mer og jeg tør å ikke bare drømme men å prøve. Jeg har forstått at det ikke er uoppnåelig og jeg har forstått at det finnes ingen fasit på hvordan leve livet. Vi trenger ikke å leve likt, vi trenger ikke å se like ut, vi trenger ikke å ha like jobber, like hus, like barn, like klær, lik utdannelse. Vi styrer vårt eget liv og ingen andre kan bestemme hva som er rett for deg, det er det kun du som vet, innerst inne. Hva er det du vil med ditt liv? Hvis du drømmer om å bli makeup artist, negldesigner, musikkartist, skuespiller, krigsjournalist eller hva som helst annet sier jeg bare: Hvorfor ikke? Hvorfor holder du deg selv igjen? Hvorfor stopper du  egne drømmer? Det er du som skal være fornøyd med ditt liv. Tenk på det.

Nå på slutten her lurer jeg fælt på: Hva er DIN drømmejobb og har du tenkt å satse? Kanskje du lever ut drømmen din her og nå eller kanskje du ikke tør tenke på den engang?


 • Beste dagens outfit

 • For å like innlegget på Facebook trykk på "liker"-knappen til venstre.
  For en skummel klovn!:o

  Charlotte Kleven 09.12.2014 kl.21:40

  så spennende! Er veldig viktig å følge drømmene sine og det virker til at du er på god vei! Du er utrolig flink og jeg tror du blir en veldig bra make-up artist! Masse lykke til, stå på og husk at du må stole på magefølelsen og følge dine drømmer :) <3

  wa2wo.blogg.no 09.12.2014 kl.21:41

  Charlotte Kleven: Ja, jeg er helt enig med deg der! Tusen tusen takk, så utrolig hyggelig sagt av deg!:D <3

  wa2wo.blogg.no 09.12.2014 kl.21:41

  Maren Helgemo: Haha, så bra! Var det som var meningen!;D

  MinnieMoo 09.12.2014 kl.21:43

  åhh perfekt! :)

  SARA SYNNØVE 09.12.2014 kl.21:47

  Så utrolig spennende! Du er jo så utrolig flink med sminke :D Angående sminke, så lurer jeg på noe: eg skal ha en ny foundation nå og har prøvd så mange, men synes ingen holder lenge nok, har god nok dekkevne og samtidig ikke begynner å "sprekke" utover dagen... Har du et forslag til en god foundation? :D

  Min drømmejobb er i hvert fall å bli modell - haha. Det er jo lov å drømme :))

  wa2wo.blogg.no 09.12.2014 kl.21:51

  SARA SYNNØVE: Takk for det, så koselig å høre! Ja, det er virkelig spennende å kikke på muligheter litt "utenom det vanlige" om man kan si det slik!:) Åh fantastisk, jeg synes ikke du skal le av drømmen din jeg:) Du vet aldri hva som skjer om du virkelig vil det!:)

  Hvilken type foundation liker du best? Flytende eller pudder type? Selv er jeg veldig glad i Bare Minerals og har hørt mye positivt om den nye, flytende de har kommet med. Til nå har de jo ikke hatt flytende foundations så vidt jeg vet men jeg har ikke prøvd den. Ellers har jeg også brukt Eva Garden sine flytende foundationer en del og bruker Bare Minerals for tiden:)

  wa2wo.blogg.no 09.12.2014 kl.21:52

  MinnieMoo: Ja, det hadde vært perfekt!:) <3

  Sara Kvammen 09.12.2014 kl.21:56

  Du er så utrolig flink! Jeg drar ofte innom din blogg for sminke inspirasjon og ellers også da. Liker bloggen din utrolig godt :D Lykke til videre!

  SARA SYNNØVE 09.12.2014 kl.22:01

  Tusen takk for fint svar! :)

  Jeg liker best flytende:) Jeg brukte Bare Minerals sin en stund, men følte den dekte utrolig lite også ble jeg litt sånn grå i ansiktet - nå har jeg en veldig vanskelig hudtone også da. Ja, den nye har jeg også hørt om, men har hørt den gir veldig lett dekkevne? Jeg er så avhengig av en som har full dekkevne eller en man kan bygge opp. Jeg har prøvd Dior, YSL, The Body Shop, Chanel, Smashbox, Nyx og flere av de billige som Isadora, Loreal, Max Factor osv... Men ingen av de føler jeg har vært noen match for meg. Eva Garden har jeg aldri prøvd før, hvor man man få kjøpt den? :)

  KARINE - feit til fit 09.12.2014 kl.22:03

  Ååå, hva min drømmejobb er ja, det er så mangt! Det jeg brenner for er media, så jeg har utrolig lyst til å jobbe innenfor det. Det er så utrolig mange retninger å gå men jeg har ikke funnet min helt enda, men jeg har hvertfall lyst til å bli min egen sjef en dag - frem til da må jeg bare stå på og jobbe hardt :D

  KRISTINE GANGFLØT 09.12.2014 kl.23:34

  Så utrolig flott innlegg. Synes definitivt at du skal gå for drømmen din, og trenger du noen å øvesminke på så bare si ifra! :)

  Jeg jobber som lærer og trives egentlig veldig godt med det, men jeg har alltid hatt en drøm om å drive med bistandsarbeid. Aller helst jobbe i feltet, hjelpe mennesker som virkelig trenger det. Hjelpe samfunn til å se viktigheten av utdanning, god helse osv. Dette er vel min største drøm. Jeg er plan-fadder og har besøkt fadderbarnet i Laos, men bortsett fra det har jeg ikke kommet så langt enda. Kanskje en dag.. Akkurat nå så har jeg ikke muligheten. Må ta en ting av gangen, men drømmen ligger der =)

  Charlie 09.12.2014 kl.23:37

  Åh du er så utrolig inspirerende, reflektert og så skriver du så flott! <3

  Syns du skal gutse på og følge drømmen din- makeup artist skolen og yrket ikke minst er kjempespennende, skummelt, gøy, utfordrende og du lærer ALLTID noe nytt! det er det jeg elsker med det yrket! =D

  Så håper du kommer inn på skolen og får mulighet til å få utdannelsen!

  Jeg tok utdannelsen min ved ArtComplexion makeupskole og angrer ikke et sekund på at jeg flyttet fra mitt trygge hjemsted, min faste jobb og alle venner og familie- for det året med skole og årene med jobbing etterpå (jah frem til kroppen min sa stopp i år da- men jeg er på vei tilbake;) ) har vært helt fantastiske! Jeg har fått jobbe i magasin, på tv, fashion show, fotoshoots, bruder og masse andre spennende ting!

  Ønsker deg masse lykke til med skoleplass og så håper jeg vi begge kommer oss til finalenrunden i Vixen ;) <3

  *stemmer som bare det, bare så du vet det*

  Ha en fantastisk uke flotte deg!

  ingalill Mikalsen 10.12.2014 kl.00:37

  Jeg har samme drøm som deg :D

  Ingrid 10.12.2014 kl.07:54

  Høres utrolig spennende ut :)

  Ina M. Lunde 10.12.2014 kl.08:00

  Jeg vil bli produktdesigner, jeg ønsker å bli designer en dag. Helst innenfor interiørarkitektur og møbeldesign - da min store passion selvfølgelig er interiør. Jeg håper på at de tre årene jeg har gått på videregående nå, fører meg til et godt universitet eller høyskole, og at jeg om 5 år kan sitte med master i produktutvikling/møbeldesign/interiørarkitektur. Det finnes heldigvis mange muligheter innenfor det emnet - så jeg har sjansen så lenge jeg griper den :-)

  Håper drømmen din går i oppfyllelse, og at du en dag kan sitte veldig stolt av deg selv for alt du har utrettet! Inkludert det å være til inspirasjon for så veldig mange <3

  Ha en fin onsdag <3

  PIA HOLMEN 10.12.2014 kl.09:35

  Stå på!! :-D Du klarer det om du vil :-)

  Jeg har lyst til å enten bli politi eller toller, jeg tror det hadde passet meg midt i blinken. Elsker å få utfordringer i hverdagen.

  Ha en fin onsdag videre!

  Maren 10.12.2014 kl.11:22

  For et flott innlegg!

  Min store drøm er å jobbe med klima eller bistand. Men nå er jeg veldig syk, så går ikke på vidregående. Så det den første drømmen min. Og få tatt videregående.

  Du må ha en super sag videre! Gleder meg til å følge deg på veien til å oppnå din drøm!

  Myke Labber 10.12.2014 kl.15:17

  Flott innlegg :)

  Håper drømmene dine snart går i oppfyllelse :)

  Selv har eg en konkurranse på bloggen min. Du kan vinne gavekort.

  Veronika Raanes 10.12.2014 kl.16:16

  Ja følg din drøm! Jeg utdannet meg som makeup artist på Art complexion makeup skole og angrer ikke et sekund. Følg magefølelsen din og nyt! :-)

  Camilla Christensen 10.12.2014 kl.20:26

  Flinke deg! Stå på!!!

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:24

  Camilla Christensen: Takk så masse for det!:D Det skal jeg!

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:29

  Veronika Raanes: Åh takk for oppmuntringen og gratulerer med utført utdannelsen! Fantastisk!:D

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:29

  Myke Labber: Åh tusen takk kjære deg!:)

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:30

  Maren: Tusen takk for det!
  Åh flotte deg, masse masse god bedring og aldri gi opp håpet på noen av drømmene dine! Sender deg gode klemmer:D

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:31

  PIA HOLMEN: Tusen takk for det!!:D
  Åh, fantastisk! Lykke til med drømmen din!:D

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:31

  Ina M. Lunde: Åh, så utrolig herlig drøm du har! Jeg er sikker på at du får din drøm til å gå i oppfyllelse så målrettet som du virker å være! Stå på!:)
  Og du? Tusen tusen takk for så utrolig gode og oppmuntrende ord, jeg blir helt rørt <3

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:32

  Ingrid: Åh, ja det tror jeg virkelig den linjen er!!:D

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:32

  Ingalillmikalsen: åhh så utrolig morro!! Har du planer om å ta utdannelsen i det?:D

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:34

  Charlie: Åh tusen tusen takk herligste du! Du er jo så utrolig flink med makeup , kan tenke meg du har fått opplevd så masse innen det så flink som du er!:D

  Det er akkurat det, at man alltid lærer noe nytt, at det er litt utfordrende, at det er kreativt og at alle makeup artister finner sin egen "stil" :D Det er rett å slett fantastisk, æhh! Haha!
  Masse lykke til videre i Vixen du å vakre, du fortjener å stå i finalen, det kan jeg si med hånden på hjertet!! Mange mange klemmer <3

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:36

  KRISTINE GANGFLØT: Tusen hjertelig takk for det kjære deg!:) Hehe, absolutt!

  Åh for en fin drøm du har, det håper jeg virkelig du får til en dag og at du aldri gir slipp på drømmen selvom det kanskje ikke passer her og nå. Jeg har det litt på samme måte når det gjelder å jobbe med utrydningstruet dyrearter. Det er en annen drøm jeg ikke skal gå så hardt innpå akkurat nå, men hva hadde vi mennesker vært uten drømmer og mål!:) Ha en nydelig førsjulstid videre:D

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:36

  KARINE: Åhh så fantastisk morro!! Bare stå på så er jeg sikker på du får det til:D

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:37

  SARA SYNNØVE: Bare hyggelig:)

  ah, jeg skjønner. Kjedelig når man ikke føler det dekker nok. Jeg har faktisk hørt det motsatte om den nye, at den dekker godt:O Så nå vil jeg få testet den, haha!
  Eva Garden fikk jeg første gang hos Auds hudpleie og deretter hos Blivakker.no:) Jeg ville personlig anbefale den til normal/kombinert og tørr hud, ikke hvis man har veldig fet hud da den er veldig fuktgivende. Jeg har en så vanskelig hudtype som trenger mye fukt, men ikke for mye for da blir huden så fæl, hehe.

  wa2wo.blogg.no 12.12.2014 kl.01:38

  Sara Kvammen: Åh så hyggelig, tusen takk kjære deg!!:D

  ingalill Mikalsen 12.12.2014 kl.16:04

  Ja, har planer om det :D

  Charlie 14.12.2014 kl.12:01

  Ååå tusen takk kjære deg!

  Veldig stas for meg at du syns det =)

  Håper vi begge er å finnes i finalen, for du fortjener det virkelig du også <3

  (hehe, ps. jeg er så mye innom bloggen din nå- at Google Chrome har lagret bloggen din i "mest besøkte sider" når jeg åpner ny fane =P )

  Ha en fantastisk søndag flotte du!

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:45

  Charlie: Åh så skjønn du er, tusen takk <3
  Hahaha, så morro å høre!! Nå må jeg smile stort her:D Jeg håper helgen din har vært helt nydelig!! <3

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:48

  Ingalillmikalsen: :D <3
  Skriv en ny kommentar
  hits