Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Veien til perfekt hud med Swiss Skin Roller / Steg for steg

 • 14.12.2014 - 21:25

                                                                                                                                                                                                                                                                             promo

Det er søndag, det er helg og det er på tide med helgens skjønnhetstips. Denne gangen har jeg bestemt meg for å fortelle litt mer om Swiss Clinic sine banebrytende produkter til huden som jeg for første gang presenterte raskt til dere i luke nr 8 i julekalenderen som jeg har gående på bloggen. Spørsmål fra dere har haglet inn siden den gang og jeg skal derfor gi dere en liten innføring i hva dette gøyale og geniale produktet faktisk er, hvordan det brukes, hvordan jeg bruker det og hva man kan forvente av resultater.


Jeg har slitt med huden min i mangfoldige år selvom det ikke synes like godt på bildene ( Makeup + photoshop = gull). Dette har dette vært en stor plage for meg, det har vært tøft og jeg aner ikke hvor mye jeg har sittet med hodet i knærne og bare grått, grått og grått enda mer, helt til jeg ikke har ville gått ut av døren. Jeg har forsøkt Tetracyclin, p piller, hudpleiebehandlinger og en haug av forskjellige hudprodukter som alt tilsammen har vært med å hjulpet på veien til en bedre hud. Jeg har likevel og sliter enda litt med akne samt hormonelle kviser og som følge av dette har jeg en del arr og merker i huden. Dette er noe jeg håper og tror Swiss Clinic kan hjelpe meg å få bort over tid.

Jeg ble presentert for denne kjekke, lille saken som jeg allerede hadde hørt en del om for ikke så altfor lenge siden. Dette er Swiss Skin Roller som er en hudroller med 540 mikronåler av kirgurgisk stål. Denne stimulerer nemlig hudens egen produksjon av nye hudceller og kollagen, noe som betyr en penere, "nyere" og friskere hud og det var også derfor jeg valgte å teste denne ut. Tidligere har jeg jo også gått til krystallsliping så jeg vet hva det vil si å fornye huden for å få gode resultater. Hvis det er noe som fungerer så er det hudfornyende produkter som virker.

Swiss Skin Roller skal hjelpe mot både rynker, arr, flekker og celluliter og kommer i forskjellig størrelse på nålene, avhengig av hvilket hudproblem du ønsker å jobbe med og bli kvitt. Selv bruker jeg 0,50mm som også er anti aging i tillegg til å virke mot andre hudproblemer. De andre størrelsene er 0,20mm som passer meget godt til ansiktet og også huden rundt øynene samt 1.00mm mot cellulitter blant annet. Dere kan lese dere litt opp på de forskjellige størrelsene HER hvor dere enkelt ser oversikten over hva de forskjellige størrelsene virker mot.


Den ser ganske fancy ut, ikke sant? Min storesøster fant den på badet da hun var her på besøk og med ett høyt rop " Jeanette! Hva er dette for noe stilig? Kan jeg låne den?" Jeg løp som en vind inn for å stoppe henne da det er meget viktig å kun bruke denne på seg selv fordi den tross alt rulles frem og tilbake på huden og dere kan tenke dere den bakterie spredningen om man begynner å låne av hverandre. Derfor: Alltid sørg for å ha din egen Swiss Skin Roller. Aldri lån av andre. Akkurat dette bringer meg til de neste punktene, nemlig hvordan bruke rolleren på rett måte for best mulig resultat samt holde rolleren ren og fri for bakterier.Slik bruker du Swiss Skin Roller for best mulig resultat:

♥ Bruk "Swiss Sanitizing" spray for å rengjøre rolleren både før og etter bruk og sørg for at ansiktet ditt er helt rengjort før bruk. Jeg bruker denne naturlig som en del av kveldsrutinen etter vanlig rens. Da sprayer jeg enkelt sprayen på rolleren og starter med å rulle den over ansiktet.

Jeg ruller ca 6 - 10 ganger frem og tilbake, ikke for hardt men ikke for lett. Det skal ikke gjøre vondt men du skal likevel rulle den på huden og ikke kun såvidt være borti. Det er svært enkelt og det bare å prøve seg litt frem. Det er også helt smertefritt og går ganske raskt. Jeg ruller den i rette bevegelser i fire retninger: Horisontalt, vertikalt og diagonalt begge veier slik det er anbefalt. Pass på at du bruker den i hele ansiktet, men sørg for å velge rett størrelse ift hvilket hudproblem du ønsker å bli kvitt. Jeg har som nevnt selv 0,50mm og den skal ikke brukes rundt øynene da den er litt hardere enn 0,20mm men jeg har valgt den siden den også er anti aging i tillegg til å virke mot akne, arr, solflekker og kviser.♥ Når du er ferdig med rolleren renser du den igjen med "Swiss Sanitizer" før du legger den tilbake i den blanke esken. Deretter påfører du et tynt lag med  "Swiss Rejuvenator" som er en gel som fremskynder hudens helingsprosess og hjelper på å rekonstruere huden på en naturlig måte. Denne gelen bruker jeg både morgen og kveld, altså etter hver gang jeg renser huden, mens rolleren bruker jeg kun om kvelden.

Når du har påført gelen kan du gjerne bruke din vanlige fuktighetskrem over den om du har behov for mer fuktighet, men bruk Rejuvenator først .

Tips: Husk ALLTID å vær ren på fingre før du renser ansiktet til daglig samt når du bruker Swiss Skin Roller. Det er mange som ikke tenker på dette og vi får svært mye bakterier på fingrene så sørg alltid for en god håndvask før hudrutiner.
♦ Jeg vil også tipse dere om Swiss Immunizer som jeg selv bruker flittig i denne prosessen. Dette er nemlig noe så genialt som kosttilskudd som er immunstimulerende og derfor styrker immunforsvaret. Dette kan være med å hjelpe på enda bedre og raskere hudfornyelse under hele prosessen og jeg tar en av disse hver morgen på tom mage sammen med vann. Immunizer inneholder en høy dose betaglukan som er et dokumerntert hudfornyende og immunstimulerende stoff.

Jeg har såklart planer om å skrive mer om hvordan prosessen går når jeg har brukt dette lenge nok. I mellomtiden ville jeg forklare dere litt siden det er så mange som har spurt meg om hva dette er, hvordan bruke det, hvordan vite hvilken størrelse man skal velge etc. Til nå har jeg hatt god effekt av dette og i starten brukte jeg den ca annehver til hver tredje dag alt etter hvor sensitiv huden min var. Nå bruker jeg den hver dag og jeg er innmari spent på det endelige resultatet da det ser vedig positivt ut. Hvis det er noe dere lurer på rundt disse spennende produktene svarer jeg gledelig på alle spørsmål så godt jeg kan.

Hele denne behandlingen som dere utfører hjemme kan dere få tak i på www.swissclinic.no til KUN 1199kr! Org.pris 1885kr. Klikk HER.
Nyt kvelden dere og spør om dere lurer på noe.

Nyt resten av søndagskvelden dere.


 • Beste dagens outfit

 • For å like innlegget på Facebook trykk på "liker"-knappen til venstre.

  fjellblomsten 14.12.2014 kl.21:35

  Har brukt denne i over en uke nå,og den funker som bare det! Er helt sykt å se for en forskjell! Huden er mye finere og glattere,og acnearrene er omtrent borte. :D
  Synes disse virker smålig skumle.:P Fordi det er jo nåler i dem! Iiik. Men det er sikkert effektivt.:>

  CINDY 14.12.2014 kl.22:03

  Veldig fint tips, kanskje noe jeg burde teste ut senere :)

  Nikita <3 14.12.2014 kl.22:23

  Bra innlegg :D

  Style By Keinapel 14.12.2014 kl.22:37

  Jeg har lest masse om dette, og har veldig lyst å prøve! Skal garantert kjøpe når jeg får penger :-) Du har perfekt hud uannsett da! Klem

  Alina Jansen 14.12.2014 kl.23:04

  fin blogg du har :)

  ha en fin kveld/natt vidre :)

  Camilla Heindorf 14.12.2014 kl.23:04

  Denne har jeg aldri hørt om. Hva gjør den?

  nerdslife 14.12.2014 kl.23:10

  Mulig jeg er pyse, men syns du er gal som tør å rulle nåler i ansiktet ditt! Selv om du virker som du har peiling. Jeg hadde ikke turt å ha en hudpleier til å gjøre dette og iallefall ikke meg selvxD

  Men funker det for deg, så er det bra:) jeg får holde meg til solkremen:p

  Martine Nyløkken 14.12.2014 kl.23:22

  Du er så utrolig heldig som har den!! Huden min er så fæl at jeg noen ganger ikke vil på skolen. Jeg tørr ikke dra å trene, jeg er redd for hva folk skal tro om meg. Jeg har så lyst til å trene uten hudsminke men det går ikke!! ARR ARR ARR... lang vei. Å ja sminke og bilderedigering er gull verdt! Men hva kommer folk til å tro om meg når de for første gang møter meg. Jeg har så dårlig selvtillit, kort hår, lubben og liten og trynet full av arr og urenheter, og da mener jeg ikke små, på deg så syntes det så vidt.

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:40

  Martine Nyløkken: Ja, den er helt utrolig og jeg håper og satser på den gir akkurat de resultatene jeg er ute etter, nemlig å få bort alle merkene. Huff, blir så lei meg av å lese det du skriver for kjenner meg igjen men vet du hva? Det du skriver om hva folk vil tro om deg etc, husk allitid på at man alltid ser det mye verre selv enn de andre ser. <3

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:41

  nerdslife: Haha, jeg er faktisk så pyse som man får det og dette er ikke som nåler når man bruker det på huden. Merker ikke at det er nåler engang, føles litt som en goood skrubb:D

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:41

  Camilla Heindorf: Jeg har skrevet en del om det i innlegget men den er med på å øke fornyelsesprosessen i huden og kan derfor fjerne arr og andre flekker man har, cellulitter etc:))

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:41

  Alina Jansen: Tusen takk, du å:D

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:42

  Cecilia Keinapel: Åh så søt du er, tusen takk! Ja, det er helt genialt!:) Verd å investere i synes jeg:)

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:42

  Nikita: Takk for det:D

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:42

  CINDY: Takk for det, ja ikkesant!:D

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:43

  Maren Helgemo: Haha, neida, eller jo. Det er jo på en måte nåler men det merker man ikke engang. Jeg fikk også litt sånn småpanikk men måtte flire når jeg brukte den, det var visst ikke noe vondere enn en god skrubb:P Men det funket bedre!:)

  wa2wo.blogg.no 14.12.2014 kl.23:43

  fjellblomsten: Åh så fantastisk å høre at du har fått så gode resultater så fort!:D Ja, den er helt sinnsyk, noe av det beste jeg har forsøkt til nå ihvertfall:)

  Victoria Wennerlund 15.12.2014 kl.18:24

  Denne har jeg aldri hørt om! Kanskje jeg skal ønske meg denne til jul :D

  wa2wo.blogg.no 16.12.2014 kl.01:04

  Victoria Wennerlund: Åh, den er helt genial så ja, det vil absolutt være en god ting å sette på lista si:D
  Skriv en ny kommentar
  hits