Kontakt: jeanette@wa2wo.com

6 luksuriøse overraskelser i posten som garanterer velvære

 • 09.02.2015 - 19:00


I posten min dukket det opp en aldri så liten eksplosjons overraskelse av velvære produkter fra The Body Shop sin nye " Euphoria Smoky Poppy Body Range" Limited edition. Jeg er en sucker for gode dufter og måtte selvfølgelig til med å lukte på alt som er med en gang. For noen dufter! Jeg elsker dem!

Serien inneholder alt fra skrubb og body butter til badebomber og eau de toilette. Fantastisk deilig og perfekt nå til Valentineshelgen.

Apropos Valentine, har dere planene i boks? Planene våre dette året ble regelrett dumpet ned i mailen min av alle ting, noe jeg synes er innmari kjekt. Vi er så heldige at vi blir stylet opp noen timer før premieren til Fifty Shades hvor vi skal nyte noen glass vin og ha en helkveld sammen oss to. Det skal bli så deilig og enda bedre er det at Valentinsdagen faller på en lørdag. Kanskje det blir et aldri så lite bad med de deilige badebombene jeg fikk i posten mot slutten av kvelden. Det hadde virkelig vært noe, men nå må jeg komme meg litt ut av drømmeland her og avsted en tur på butikken for jeg har maks cravings etter cola zero. Sa noen ny addiction? Ops.


 • Beste dagens outfit

 • For å like innlegget på Facebook trykk på "liker"-knappen til venstre.

  Madde K.K 09.02.2015 kl.19:18

  Så heldig! Har hørt mye bra om de produktene :)

  Ønsker deg en fin uke :)

  Ingrid Nordli 09.02.2015 kl.21:37

  Har akkurat kjøpt meg Argan oil body butter som lukter himmelsk! :))

  dragonqueen 09.02.2015 kl.22:02

  Det var kul ny stil, men for meg handler alt om Aloe vera fra Forever, så det er det for alle penga hos meg. Nå sminker jeg meg ikke, men hvis jeg hadde gjort det så hadde jeg også kjøpt Aloe vera sminke fra Forever =P

  Har ingen spes planer for Valentine dagen, men det blir nok til at jeg sitter hjemme og ser på et par romantiske filmer og spise god mat og kose meg =D

  camilovesalmosteverything 10.02.2015 kl.00:20

  Hva er dette? Har aldri hørt om det før..

  Maria U 10.02.2015 kl.10:00

  Jeg har veldig lyst til å prøve denne serien fra the Body Shop! Ingen planer for valentines, vi har aldri feiret det og synes helt ærlig det kun er en kommersiell høytid som handler om at butikkene skal tjene penger. Hverdagsromantikken er så mye viktigere <3 Men kan forstå at folk liker en egen dag som kun er til for å feire kjærligheten:)
  Skriv en ny kommentar
  hits