Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Den nakne sannheten

  • 10.02.2015 - 21:58

wa2wosunset2
wa2wosunset
Nå er jeg og min kjære baby: Bloggen offisielt flyttet fra blogg.no til wa2wo.com hos United Bloggers og dere vil nå finne bloggen her. Den fulle, nakne sannheten er at jeg tidligere har vært så usikker på om det er lurt å bytte plattform til noe annet sted selvom jeg har hatt flere tilbud, jeg har vært i tvil, jeg har vært nervøs og jeg har egentlig bare holdt meg på det samme, gamle trygge i frykt av å gjøre endringer. Nå derimot kan jeg for første gang med hånden på hjertet si at jeg VET dette er det rette både for meg, for bloggen og for fremtiden. United Bloggers har fått til noe ingen andre før dem har gjort og jeg tror kun bloggen vil vokse, jeg vil utvikle meg og jeg håper dere vil være med på denne reisen. Bloggen er som sagt min baby, min glede og den og dere betyr så utrolig mye for meg.

Som dere ser har bloggen en egen ?Forside? som du kommer inn på med en gang og du kan deretter klikke deg videre oppe i menyen til ?Blogg feed?, ?Sosiale medier? og ?Kontaktskjema?. Det skal fremdeles gjøres litt endringer her som jeg skal få hjelp til på førstkommende torsdag hvor jeg da skal lage et eget innlegg til dere med forklaringer på alt mulig. Jeg har også planer om å implementere litt nye spennende saker på bloggen fremover hvor ideene ene og alene kommer fra dere fantastiske lesere og som jeg tror og håper dere også vil like og sette pris på. Det er bare å følge med i ukene som kommer!

Blogg feeden fungerer akkurat som på min tidligere blogg hvor du enkelt bare blar deg nedover bloggen for å lese innlegg og denne har jeg tenkt å gjøre som det første du kommer inn på i begynnelsen slik at det ikke blir forvirrende til å starte med. Forsiden er som en egen liten ?nettavis? hvor jeg kan løfte frem spennende innlegg og fremheve dem, noe jeg skal få litt opplæring i siden jeg er helt noob. Jeg både tror og håper dette vil være en kjempenyttig og ekstra gøy måte for dere å kunne nyte og bedre følge med på bloggen.

Jeg håper dere liker bloggen like mye som jeg og vi gjør og at dere også har troen på oss og meg. Header skal såklart på plass og alle de andre endringene skal jeg få på plass så fort som mulig. Dette blir fantastisk! Kommenteringer skal være oppe å gå men det er viktig for meg at dere bare hyler ut så fort det er noe som eventuelt ikke fungerer eller hva som helst av spørsmål dere måtte ha på mailen min: jeanette@wa2wo.com eller på facebook: Jeanette Walayat.


  • Beste dagens outfit

  • For å like innlegget på Facebook trykk på "liker"-knappen til venstre.
    Skriv en ny kommentar
    hits