Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Derfor velger jeg rødt undertøy til Valentine!

  • 11.02.2015 - 21:35

Annonse

*Knock Knock* " Who's there? " Valentinepakken fra Mymuse.no"
Jippi! Jeg hopper av glede, løper inn på badet foran speilet og tar på meg det vakre, knallrøde undertøyet fra Mymuse. Både overdel og underdel sitter som støpt til kroppen min og jeg må med hånden på hjertet si at Mymuse kan luksuriøst undertøy som ingen andre kan. Dette er nå andre gangen i hele mitt liv jeg virkelig trives i lekkert undertøy og ingen følelse kan måle seg med den. Rødfarge representerer styrke og kjærlighet og til Valentine er dette et perfekt symbol for meg.

Jeg er så klar for Valentinesdagen og har hatt en helt fantastisk og meget Valentine inspirert dag sammen med nydelige Astrid- Helen.
wa2womymuse11Vi har brukt dagen på fotoshoot, skravling og vi har kikket masse på det store utvalget av lekkert undertøy Mymuse fører. Fifty Shades of Grey utvalget er kanskje dristig men fy så rått, spesielt med tanke på at premieren er rett rundt hjørnet.

Vet dere hva? Jeg og Astrid skal faktisk feire noe av Valentine kvelden sammen siden vi skal på Fifty Shades of Grey premiere med styling og hele pakka. Dette kommer til å bli perfekt! Nå mangler hun bare å bestille seg opp sitt eget Valentine undertøyssett fra Mymuse så er Valentine 100% på plass for begge to!
wa2womymuse33
wa2womymuse44
wa2womymuse222222
Tips til alle guttene der ute: Mymuse fører også gavekort samt egen Gentlemen's Guide så du ikke går deg vill i BH jungelen med alle størrelsene som finnes. Undertøyet jeg har på bildet finner du HER

Tusen takk til Mymuse som alltid får meg til å føle meg vakker i deres luksuriøse undertøy.
Happy Valentine alle sammen! Har dere planene klare?


  • Beste dagens outfit

  • For å like innlegget på Facebook trykk på "liker"-knappen til venstre.
    Skriv en ny kommentar
    hits