Kontakt: jeanette@wa2wo.com

My Guilty Pleasure

  • 17.02.2015 - 14:52

wa2woh33wa2wo2222ferdigwa2woh11Woho! En rå deilig rygg og overkroppsøkt er overstått og jeg kan uheldigvis samtidig skrive under på følgende: Jeg er offisielt avhengig av Redbull Zero nok en gang.  I dag tidlig klarte jeg ikke å få opp øynene uten.
Man kan lure på hvor mange ganger jeg skal la meg lure inn i denne mørke aspartam og koffein sirkelen? Tror faktisk jeg har vært på koffein detox mer eller mindre hundre ganger. Noen flere som har det på samme måte?

Jeg har så å si kuttet ut alt av søtsaker totalt, jeg spiser ikke kaker, ikke iskrem, jeg drikker ikke brus ( med mindre det er aspartam i selvfølgelig... Way to go Jeanette! ), jeg trener jevnlig, jeg er ikke ute på byen slik som før og jeg lever ganske så sunt men denne ene avhengigheten er min store last. Redbull er min lille, deilige guilty pleasure og jeg er usikker på om jeg noensinne klarer å skille meg fra min brusende bestevenn.

Hva er deres største Guilty Pleasure? Noen flere som er små avhengig av Redbull eller koffein generelt? Kanskje dere har noen tips på lager til meg?


  • Beste dagens outfit

  • For å like innlegget på Facebook trykk på "liker"-knappen til venstre.
    Skriv en ny kommentar
    hits