Kontakt: jeanette@wa2wo.com

DIY / Slik fresher du opp de gamle vårskoene dine på 10 min!

 • 20.04.2015 - 21:12

Solen skinner, det er ny våruke og værmeldingen skravler om årets varmeste dag så langt. Jeg synes derfor det passet seg perfekt med en aldri så liten throwback på et lite, enkelt og søtt DIY prosjekt jeg gjorde på bloggen for en stund siden og som jeg må si jeg ble strålende fornøyd med:

Sebramønster på de gamle vårskoene på 10 min!

Klikk HER eller på bildet under for å komme til DIY'en!

Klikk HER eller på bildet over for å komme til DIY'en!

0 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • The Burgundy Jumpsuit

  • 04.02.2015 - 22:07


  Hvor heldig er jeg som passet denne jumpsuiten og hvor uheldig var min flotte søster som ikke passet den? Hun har kjøpt denne vakre burgunder jumpsuiten til seg selv men uheldigvis ( Heldigvis for meg ) satt den litt for løst på henne og siden jeg nå er blitt en størrelse small sitter den som et skudd. Snille søsteren min ga meg derfor jumpsuiten og jeg må si jeg er litt overlykkelig.Fargene, passformen og bare det at det er en jumpsuit i seg selv er topp for jeg kunne bodd i dem 24/7. Flere som er hekta på jump og playsuits?


  Jumpsuit - Nelly / Veske - Guess / Sko - Zara lignende her  (adlinks)

  Nå sitter Andreas og herlige Astrid - Helen og skravler ved siden av meg her i sofaen. Vi har hatt en nydelig sen middag, holdt på med litt Photoshop og bare kost oss en del timer så jeg skal være litt sosial igjen her også må dere ha en nydelig natt når dere finner sengen:*

  58 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Top 3 favorite outfits january 15

  • 03.02.2015 - 19:04


  1. Se hele antrekket HER
  2. Se hele antrekketHER
  3. Se hele antrekket HER


  Mine topp tre favoritt antrekk for januar og jeg er glad for å kunne si at februar allerede er her. Det er blitt lysere ute og sakte men sikkert titter våren frem. Jeg elsker å være blogger på våren, jeg elsker å ta antrekkbilder og jeg elsker å kunne gå med korte shorts og åpne sko ( Selvom jeg gjør det litt på vinteren å). Denne våren blir den første jeg og Andreas har sammen her i Oslo og det første jeg skal gjøre når det er mildere ute er å pynte på vår lille terasse. Siden vi flyttet inn mot slutten av august i fjor fikk vi ikke opplevd våren og starten av sommeren her men i år blir det annerledes. Åh som jeg gleder meg! Hvem flere er klar for litt varmere dager og hvilket antrekk ble din favoritt?:*

  39 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Denim and stripes

  • 27.01.2015 - 16:56


  Endelig har jeg fått på meg boyfriend jeansen min og fått vandret med den litt i gatene her i Oslo. Det morsomme er at den faktisk er litt for stor og løs på meg, men det var innmari stilig også så jeg tror rett å slett jeg beholder den slik. Nå venter jeg på antrekket mitt i posten til morgendagen og krysser alt jeg kan krysse for at det rekker frem i tide fordi i morgen er det Vixen Blog Awards finale! 
  Bukse - Junkyard / Kåpe - Zalando / Mint&Berry Zalando  /  Sko - Bronx / Skjorte - h&m hvit her / Klokke - Dyrberg / (adlinks)

  Jeg håper dere også vil krysse alt dere kan krysse for meg i morgen på Vixen Blog Awards. Uansett hva som skjer tror jeg det blir en fantastisk dag og kveld, spesielt siden søsteren min er kommet på plutselig besøk her og skal være med. Åh det skal bli så morro! Jeg kjenner at det er et skikkelig stort avbrekk jeg har behov for akkurat disse dager så jeg kan ikke vente. Nå må jeg få i meg litt mat her for jeg har nærmest glemt å spise også skrives vi igjen litt senere vet dere. Ha en flott dag og kveld videre vakre mennesker.

  40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Black Lace Dress

  • 25.01.2015 - 18:40


  Det dukker opp mer og mer overraskelser i posten disse dager og denne vakre, sorte kjolen var en av de som kom nå i helgen. Jeg har rett og slett falt litt pladask for blonder den siste tiden og da spesielt tettsittende kjoler som dere kanskjer husker? Jeg har jo aldri ville bruke slike klær eller følt meg vel med tettsittende plagg så når jeg først har muligheten vil jeg naturlig nok gjøre det.

  Det vakreste på denne kjolen er halsdetaljene og V - necken som gjør at den sitter elegant på.

  Kjole - Modekungen / sponset

  Jeg skal selvfølgelig vise den på meg når den skal brukes for første gang, jeg må bare vente på den perfekte anledning og de kommer det flere av i ukene som kommer. Nå skal jeg hive meg rundt med litt sene middagsplaner denne søndagen før en tidlig kveld da det blir en lang dag i morgen. Dere må ha en nydelig kveld videre flotte mennesker. Hva synes dere om kjolen og hva har dere bedrevet dagen med?

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Black on Black

  • 23.01.2015 - 19:05  Jakke - Nelly lignende her / Bukse - Nelly / Solbriller - Nelly / Topp - Junkyard lignende her / Sko - Zalando / Clutch - Sheinside utsolgt  /   ( annonselenker )

  Endelig begynner formen min å ta seg opp igjen og det første jeg gjorde da jeg sto opp var å ta "før" bilder til den planlaget treningen fremover, samt veide meg og tok mål av både hofte, bryst og midje. Jeg kan faktisk ikke tro det når jeg ser selv hvor mange cm jeg har gått inn på bare ett år! Det er helt villt. Jeg har gått inn nesten 20 cm i bare hoftene og jeg merker godt at styrketreningen gjør sitt men da jeg skulle ned i vekt la jeg også mye fokus på kondisjonstrening ved siden av.
  Nei nå må jeg komme meg avsted en tur på butikken for å handle inn masse masse sunn mat før det er fullt fokus på kveldsstreningen. Hva gjør dere denne fredagskvelden vakre mennesker? Nyt helgen!

  52 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Den perfekte Boyfriend-jeans

  • 22.01.2015 - 17:26
  Boyfriend Jeans - Junkyard XX-XY ( sponset )

  Åhh en liten glede midt oppi mine kjedelige sykdomsdager! Denne herligheten dukket opp i postkassen min fra Junkyard  i dag og den sitter som et skudd. Jeg skal såklart få tatt litt bilder av hvordan den ser ut på når formen er på plass igjen. Boyfriend jeans er kanskje det mest geniale plagget som er oppfunnet med tanke på å se bra ut til enhver tid og til så å si enhver anledning. Disse buksene kan man jo så enkelt style både elegant og tøft, med lave og høye sko og i alle mulige kombinasjoner. Kanskje jeg skal gjøre nettopp det og poste det på bloggen?
  Hvordan liker dere boyfriend jeans og eier dere den helt perfekte jeans for øyeblikket? Nyt kvelden vakre mennesker!

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • My favorite piece of Lace

  • 18.01.2015 - 19:15
  Jeg elsker denne kjolen, den er så flott og for meg er den så symbolsk i tillegg. Jeg tror faktisk denne kjolen er brukt mer den siste måneden enn noen annen kjole jeg kjøper eller får tak i for tiden, og det er jeg stolt av. Det typiske for bloggere ( og jenter generelt ) er vel å gå lei av et plagg etter kun en gangs bruk og det er ikke spesielt bra for verken lommebok, miljø eller de stakkars mannfolkene som fortviler seg over kvinnfolk som aldri har noe å gå med når man skal ut på date en hyggelig kveld eller treffe et vennepar. Vet dere hvorfor vi ikke har noe å gå med? Fordi vi har for mye.

  Det blir ikke lenge til jeg skal ha en ny opprydning i klesskapet for nå er det snart vår igjen, og da tenker jeg å gi klærne mine til veldedighet, til noen som trenger de mye mer enn meg og som vil ha god nytte av dem, men denne kjolen skal ingen steder. Hva gjør dere med klærne når dere rydder ut vintergarderoben? Nyt resten av søndagskvelden vakre mennesker og ikke glem å stem på meg til Vixen Blog Awards via knappen under hvis dere synes jeg fortjener det for nå er det ikke lenge igjen. Jeg trenger alle stemmer jeg kan få:*


  50 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • The little Black Dress

  • 17.01.2015 - 22:13


  Kjole - Anna Field (adlinks)

  Endelig er en ny "Den lille sorte" på vei hjem i posten til meg fra Zalando. Jeg har kun en sort kjole jeg er 100% fornøyd med fra før av og siden så mye av de eldre klærne mine er for store bestemte jeg meg for å gå på jakt etter en ny and guess what? Jeg fant denne på ca 20 min hos Zalando på salg! For en fantastisk avslutning på en avslappende lørdags kveld!

  Denne helgen har virkelig vært intet annet enn produktiv så langt men jeg planlegger å få en smule mer produktiv dag i morgen da det både står trening, husarbeid og en del planlegging for den kommende uken på dagsplanen. Mest sannsynlig får jeg en hel haug med ekstra papirarbeid jeg må manne meg opp til i tillegg, men foreløpig er det kun fokus på Friends maraton med den beste gutten i verden på den mest koselige sofaen i verden i verdens mest koselige stue i vår søte, flotte leilighet. Jeg er så takknemlig for å ha mennesker som Andreas i mitt liv, spesielt når ting er ganske tøft som akkurat nå, men nå skravler jeg bare i vei her så jeg takker for meg og ønsker dere en strålende helg videre vakre mennesker. Hva synes dere om kjolen forresten? Jeg må også slenge inn enda en tusen millioner hjertelig takk til alle dere som stemmer på meg til Vixen Blog Awards, dere er fantastiske!

  21 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Layers

  • 14.01.2015 - 16:18  Skjerf - Gant / Kåpe - New Yorker lignende her / Leggings - Nike Junkyard / Kappe - Junkyard / Genser - Floyd lik her / Sko - Bronx / Veske - Don Donna lignende her /(adlinks)

  Ny dag, nye muligheter og de gikk jeg glipp av her kroppen min har sviktet meg en smule uten at jeg orker å gå inn på det noe mer. Det går nok raskt over så jeg er positiv og ser frem til noen spennende uker fremover nå! Jeg håper dere likte antrekket og håper dere får en aldeles strålende flott dag videre vakre mennesker også vil jeg gratulere Madde K.K som vinneren av valgfritt design og skreddersydd header laget av Kv design!
  Psst: Husk å stem på meg til Beste dagens outfit via knappen under hvor jeg er finalist i Vixen Blog Awards hvis dere synes det er fortjent. Tuusen takk på:*

  24 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FAVORITE OUTFITS DECEMBER 2014

  • 07.01.2015 - 19:50  Se hele antrekket og plaggene HER  Se hele innlegget HER  Se hele antrekket og plaggene HER  Se hele antrekket og plaggene HER
  Se hele antrekket og plaggene HER

  Åh som disse første dagene i januar bare flyr avgårde. Jeg har null styr på alt som skjer, vet nesten ikke opp ned på meg selv, døgnrytmen er helt bak mål og det er såvidt jeg vet hvilken ukedag det er. Enda har jeg ikke fått kommet skikkelig inn i treningsrutinene ( og jeg er ikke flau over å innrømme det ) men de få kiloene jeg gikk opp i jula har jeg klart å få bort og er megaklar for å ta tak i treningen igjen. Dette året skal bli det beste treningsåret mitt!
  Det ble forresten ikke like mange antrekk i desember måned som ellers, lurer på om den søte bloggkalenderen kan ha litt av skylden for det, eller rett og slett behovet mitt for å leve mange av dagene i desember iført kun Rudolf pysjamasen min. Kanskje en kombi av dem begge? Hvordan er deres start på det nye året, er det mye som skjer, og henger dere med? Ha en flott kveld vakre mennesker.


  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dronningen i huset slår til igjen

  • 05.01.2015 - 23:30


  Det slår liksom aldri feil. Jeg skaffer meg et nytt favorittplagg til garderoben, jeg slenger favorittplagget fra meg et eller annet sted ( som oftest i vinduskanten ) når jeg har dårlig tid som er ca hele tiden og vips, der tar Dronningen i huset over. Jeg har så lett for å gi til pusene mine det de liker å sove på uansett hva det er de bestemmer seg for fungerer best i øyeblikket, nemlig fordi det er så koselig når pusekatter finner seg nye, hyggelige og innimellom hysterisk morsomme soveplasser. Nå er herved mitt nye favoritt skjørt donert som soveplass, seng, laken eller hva du vil kalle det til Dronningen og Divaen i huset, nemlig: Snehvit den flotte.

  "Back off. This is mine now"

  Jeg tør tippe ( og håper ) det ikke bare er meg som har det slik når det kommer til de firbente i huset, eller? Nyt resten av kvelden dere, jeg skal kikke etter et nytt, sort miniskjørt jeg.

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Camel

  • 03.01.2015 - 19:03
  Jakke - Nelly lik her / Veske - Zara lignende her / Topp - Michael Kors / Skjørt - abaday (adlinks)

  Det er mildere i luften noe som betyr tid for skjørtedilla. Jeg trives svært godt i både lange og kortere skjørt og burde bli bedre til å bruke det oftere om høsten og vinteren og ikke bare vår og sommer. Sammen med den lange kamelkåpen min ble det ihvertfall meget pent. I dag er jeg forresten å finne i VG for dere som har lyst å lese litt mer og se bilde av meg før jeg gikk ned i vekt som enda ikke er blitt vist her på bloggen. Nyt den første helgen i dette nye året dere, så skal jeg få svart dere på alle kommentarer etterhvert.

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Black, white and print

  • 02.01.2015 - 19:32

  Bukse - Junkyard HER / Zip - Adidas Junkyard HER / Topp / bh - Junkyard XX-XY HER

  Jeg elsker, elsker og elsker sporty plagg som er stilige men samtidig komfortable. Disse plaggene fra Junkyard er intet unntak og jeg bruker dem både til hverdags, trening og som koseklær når jeg ligger på sofaen med tutt på hodet og headset på ørene. I dag har vært en meget sløv dag på dette kjæresteparet. Mye sløvere enn planlagt så jeg skal innrømme at feriemodusen henger godt igjen her hos meg og mest sannsynlig kommer den til å gjøre det resten av denne helgen, men hva gjør vel det? Jeg har tross alt hele resten av 2015 på å få gjort det jeg har planer om. Åh jeg har så mange morsomme, spennende og utfordrende planer dette året men akkurat nå vil jeg bare nyte noen timer i armkroken til Andreas før helgen slår helt inn. Ha en strålende helg flotte dere.

  36 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • These New Palladium Boots

  • 22.12.2014 - 21:13

  Nissen kom tidligere i år og med seg hadde han stilige høst og vintersko til både meg og Andreas fra Palladium. Så utrolig morro! Takk, takk, takk! Jeg elsker hverdagslige sko som har et casual men fint utseende og disse er perfekte. Andreas har såklart allerede fått trasket rundt med sine på hans siste juleærend. Jeg for min del måtte stå en liten evighet på posten i dag og da jeg kom inn var det vel ca 5-6 mennesker i kø så jeg tenkte " Vær smart nå Jeanette. Handle det du skal handle først på butikken og dra til posten etterpå når alle disse stressa folka er borte". Etter en 15 minutters handling dro jeg tilbake fornøyd og blid og hva ser jeg? Minst 15 mennesker i kø! Så da sto jeg der da som et spørsmålstegn helt bakerst i køen. Jeg fikk nå heldigvis hentet det siste på posten før jul og hjemover trasket jeg i den flotte snøen med julemusikk på ørene. I morgen tidlige reiser vi sørover og jeg gleder meg som en liten unge til jul. Late dager, god mat, familie og avslapning. Fantastisk! Ha en nydelig kveld videre dere og ikke glem morgendagens kalenderluke. Hint: Britney Spears.

  19 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • it's All Black

  • 21.12.2014 - 17:36

  Suspender Pants - Estradeur / Sko - Choies lignende her / Kappe - Junkyard lik her (adlinks)

  Disse rålekre suspender buksene fra Estradeur dumpet ned i postkassen min nylig og jeg droppet alt jeg hadde i hendene på flekken og hoppet inn i dem. Før har jeg alltid følt at lårene mine skvises i absolutt alt jeg går med så det å gli rett inn i disse OG føle meg stilig og flott på en og samme tid er en ubeskrivelig følelse. Spesielt med tanke på at det snart er gått hele 65 dager uten godterier og dagens treningsøkt er herved unnagjort. For en følelse! Her om dagen tok jeg så hardt i på trening at jeg så å si ikke kunne bevege meg på 2 dager så det tar jeg som et tegn på at jeg ihvertfall er på rett vei med styrketreningen.

  Nå lukter det deilig, hjemmelaget suppe her i huset som kjære Andreas lager mens jeg har tatt siste del av julevasken denne flotte søndagen. Leiligheten regelrett skinner og straks skal jeg fortsette med mine forsøk på å få til noen hjemmelaget julegaver og få pakket gavene til turen mot sør lillejulaften. Nyt resten av kvelden flotte dere.

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Faux Fur

  • 20.12.2014 - 21:26


  Vest - New Yorker lignende her / Bukse - Nelly / Sko - Bronx / Genser - h&m lik her / Skjerf - Gant / Klokke - Dyrberg / Kern (adlinks)

  Det er så kaldt og flott her i Oslo disse dager og jeg nyter hvert eneste sekund. Det er også noe ubeskrivelig vakkert med snø og bilder, er dere ikke enige?
  Stuegulvet vårt derimot ser herved ut som julenissens verksted og denne lørdagen har vi rett å slett brukt på å løpe fra kjøpesenter til kjøpesenter for å bli ferdige med siste gaverest. Nå gjenstår det bare en haug av timer med innpakking, så jeg får vel sette i gang før det blir til at alle får gavene sine uten papir på dette året.
  Håper alle dere også nyter denne siste helgen før jul, ikke glem å hiv dere med på dagens kalenderluke hvor en av dere herlige mennesker stikker av med MAST rettetang Gizmo Straightener og MAST hårbørste. Nyt kvelden flotte folk og tusen takk igjen til alle som stemmer på meg i Vixen Blog Awards:*

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Black Zipper Skirt

  • 16.12.2014 - 19:14

  Skjørt - Abaday / Veske - Mint&Berry Zalando / Sko - Zara like her / Genser - Floyd lik her / Vest - New Yorker lignende her / Strømper her (adlinks)

  Sukrin Gold på plass, et tonn mandler på kjøkkenbenken, gløggen varmes opp og Andreas tar seg en liten kveldslur på sofaen. I dag har jeg fått unnagjort julegaver til de firbente små vennene våre i familien, litt mer shopping, husarbeid og en god treningsøkt med både styrke og kondisjon. Åh, det føles fantastisk, spesielt med tanke på den sinnsyke migrenen som plager meg disse dager. Hobbiten var forresten verd å se, jeg elsker denne filmen høyest av alle og dragen er bare vakker ( og en smule skummel). Nå skal jeg pakke inn litt flere gaver her også må dere ha en strålende tirsdags kveld videre.  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Blue Faux Fur

  • 12.12.2014 - 19:01

  Jakke - Abaday / Veske - Mint&Berry Zalando / Sko - Bronx / Bukse - Nelly / Genser - Moss of Copenhagen lik her (adlinks)

  Atter en gang har jeg vært på farten hele dagen og det med litt for mye paracet innabords for å få bort feberen. Gjett hvem som har fått backfire? Nei, nå skal jeg tvinge på meg selv et varmt bad i kveld og satse på ørten timer søvn så går dette i orden. Måtte nesten ta med meg den flotte, knallblå jakken med meg på tur i dag. Operaen i går var forresten helt surrealistisk dere. Først ble jeg sittende som et spørsmålstegn, sprutrød i ansiktet og holdt nærmest på å bryte ut i latter, men etterhvert ble jeg grepen inn og det noe så innmari. Tok meg selv å henge fremover i setet mot slutten med store øyne og åpent sinn. Alt i alt var det en fantastisk opplevelse og noe jeg kan tenke meg å gjøre mer enn bare en gang til i fremtiden. Nyt helgen dere.


  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • My favorite piece of Denim

  • 10.12.2014 - 20:35  Jeg har hatt akkurat denne denimjakken et lite år nå og fremdeles har den æresplassen på klesstativet som er midt i stua. Her befinner kun plaggene jeg virkelig bruker seg mens de andre enten befinner seg på klesstativ på soverommet eller stuet inn i skapene. Denimjakken bruker jeg året rundt og det fine med denim er at det alltid kan settes sammen på en eller annen måte. Har dere noen plagg i klesskapet som ene og alene kan lyse opp dagen deres bare ved å eksistere i samme rom som deg? Det gjør nemlig denne jakken for meg og hadde hjemmet vårt noensinne tatt fyr ( Bank i bordet er dere snille ) hadde jeg først og fremst fått ut levende skapninger og deretter er jeg sikker på at denimjakken hadde havnet under armen min, sammen med viktige dokumenter såklart.

  Nei nå står risgrøten snart på bordet, julefilmen er klar på Viaplay og jeg skal se julefilmer på gulvet sammen med kjæresten mens denimjakken henger på skuldrene. Hallo, du ultimate glede som er en blanding av barndomsjul og voksen materialistisk glede! Nyt kvelden dere og husk å titt innom i morgen til julekalenderen. Da kan dere nemlig vinne det fantastiske dådyrblikket alle snakker om i disse dager * Hint, hint*

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits