Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Videotutorial - Mine festkrøller!

 • 31.01.2013 - 22:43

 

God sen kveld nydelige lesere.

Videoen ble ferdig i dag, så da ville jeg få lagt den ut til dere så fort som mulig. Ingen vits å vente, sant?

Håper dere likte videoen med hvordan jeg krøller håret mitt til fest

Hva synes dere?

:*

73 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Tid for trening og bortskjemte Hollywood jenter!

  • 31.01.2013 - 18:13

   

  God kveld mine nydelige lesere.

  Nå har jeg ordnet med frisørtime til i morgen så da satser jeg på at i morgen får jeg endelig satt på håret mitt fra Locks&Bonds, gleder meg så mye. Sofaen fikk jeg ikke hentet i dag, skal prøve å få gjort det i helgen. Legetime har jeg ordnet til mandag, og da skal jeg bare fortelle at jeg må testes for all mulig allergi det kan være og krysser fingrene for at det ikke er mine søte pusekatter. Nå i kveld skal jeg få vasket litt og få trent igjen, føler dagene flyr i ett og noen ganger glemmer jeg nesten helt å trene. Ikke bra. Akkurat nå sitter jeg å forsøker å finne en melodi til hårvideoen som jeg har spillt inn til dere, så håper den er klar i løpet av en til to dager og at dere gleder dere. Vet dere har spurt mye om slike videoer, så da er jeg ihvertfall i gang.

   


  90210 er virkelig den beste motivasjonen til å få løpt på tredemølla mi her hjemme, jeg bare elsker alt med den serien og Naomi Clark er såklart min favorittkarakter. Dette får meg til å glede meg til treningen!

  Ser dere på 90210?

  Nå må jeg stikke å trene så håper jeg hårvideoen blir klar i kveld eller i morgen

  :*

  48 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vinn denne rosa kjolen!

  • 31.01.2013 - 15:19

   

  Som mange av dere sikkert husker hadde jeg en kjempestor opprydning i klesskapet mitt nylig, og har der også funnet frem en haug med klær jeg ikke engang har brukt. Noen er bare prøvd på, men så har jeg ikke likt det på meg og dermed bare latt kjolene henge. Jeg skal selge noe men tenkte på at jeg må såklart holde en konkurranse for dere leserne mine også. Dere fortjener det og ingenting gjør meg mer glad enn å glede dere tilbake så mye som dere gleder meg!

   


  Den er i str M/L og jeg har kun prøvd den på. Pris på den var 599,-

     Det du må gjøre for å vinne denne nydelige kjolen er å LIKE Facebook knappen under dette innlegget ( Ikke Share knappen)

  Har du likt den fra før av, kan du bruke SHARE knappen, dele bloggen min på Facebook og skrive ett par linjer om hvorfor du leser bloggen min PÅ FACEBOOK  når du deler.

  Skriv i kommentarfeltet hva du har gjort og e - mailadressen din

  :*

  111 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Kjøpt ny sofa!

  • 31.01.2013 - 10:11

   

  I dag har jeg som mål å få ordnet litt av det som desverre har blitt utsatt pga sykdom hos andre og flere uforutsette hendelser.

   

   

  Dette er noen av mine " må få gjort unna" småting i dag. Vaskingen kan jo diskuteres om er en småting da men men.

  Hva er deres planer for i dag? Har dere også slike ting som må ordnes opp i som dere skal få gjort?

  Ønsker dere en strålende dag og takker så utrolig mye for hjelpen i innlegget mitt om pusene og allergi igår, Det betyr mye for meg og i dag skal jeg ordne legetimen uansett hvor mye jeg gruer meg

  :*

  76 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Er disse klærne Hot or Not?

  • 30.01.2013 - 21:31  110 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Få fyldige lepper. Den beste lip plumperen!

  • 30.01.2013 - 19:10

   

  Jeg hadde helt glemt å fortelle dere om Lip plumperen som jeg bruker for tiden.

  Jeg fikk mange spørsmål om denne etter sminkevideoen min, hvor jeg bruker denne.

  ( På 1:53 i videoen bruker jeg Lip pulse)

   
  Denne Lip plumperen har jeg brukt en god stund nå, og dette er den beste av de jeg har prøvd ihvertfal. Denne er dog ikke for de som ikke tåler stikking og svie, for denne er svært sterk. I starten svelget jeg ganske mye av den hver eneste gang jeg skulle påføre den, noe som førte til kvelningsfølelse i halsen. Men dette gikk over. Du får en sterk og brennende følelse på leppene ett par minutter, og noen opplever dette sterkere enn andre. Nå som jeg er vant med den merker jeg det nesten ikke og denne fungerer. Leppene blir virkelig fyllt ut og de blir større. Når jeg har fest, skal alle venninner prøve denne ut hver gang, siden den er så god. Ikke minst er den billig. Jeg ønsket meg min for en stund siden og fikk den av kjæresten, men man kan få tak i den på foreksempel Amazon.com og den ligger vel på rundt 150 norske kroner og er veldig drøy i bruk. Påfør litt av gangen slik at du får testet den litt forsiktig ut i starten. Jeg bruker denne hver eneste dag under leppestift og lipliner og er helt avhengig av den.

  Har dere prøvd Lip pulse sin cosmetic lip plumper?

  Hvilken lip plumper bruker dere?

  :*

  49 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg hater å tape. Jeg utfordrer dere!

  • 30.01.2013 - 17:14

   

  Flere av dere har lyst å vite enda litt mer om meg, noe jeg synes er superkoselig. Derfor tenkte jeg å fortelle dere mine verste uvaner, og deretter utfordrer jeg dere til å fortelle meg deres verste uvane i kommentarfeltet. Vi er alle bare mennesker. ingen er perfekte og vi har alle våre uvaner. Jeg synes det er litt gøy å dele slikt med hverandre å, og ikke kun "perfekte" fakta.

   

  1. Jeg biter/bet både negler og på huden rundt neglene så det er også mye av grunnen til at fingrene mine ikke ser ut. Men som dere har fått med dere har jeg nå fått satt på negler hos Monicas Nailbar (link). Hun er tidigere NM vinner i negledesign og skal hjelpe meg til å få flotte og sunne negler naturlig.

   

  2. Jeg taster på Iphonen i ett sett, og klarer nesten ikke å legge den fra meg. I tillegg MÅ jeg skrive notater på den hele tiden hvis ikke føler jeg at verden raser sammen rundt meg.

   

  3. Jeg er en smule ryddefreak og vil ha alt i huset på "min" måte. Dette kan såklart være utfordrende når man bor sammen med kjæresten og 3 pusekatter.

   

  4. Jeg er ett sovedyr ( som Andreas kaller meg) og jeg elsker å sove. Er sikker på jeg kunne sovet 15 timer hver natt, hadde jeg bare klart det, for i tillegg er jeg en person som lett girer meg opp, og dermed ender det ofte opp med en veldig ustabil søvnrytme, noe som er svært vanskelig for meg å endre.

   

  5. Jeg hater å tape, og takler det svært dårlig. Jeg er konkurransemenneske.

   

  6. Jeg stoler dårlig på andre mennesker.

   

  7. Jeg kan gjerne starte en samtale med meg selv inne i hodet mitt og deretter snakker jeg plutselig høyt til den personen jeg er med. Jeg forventer da at de skal vite hva jeg snakker om, selvom de ikke har sjangs til det da samtalen har foregått inne i hodet mitt.  8. Jeg har vannskrekk og høydeskrekk

   

  9. Jeg tar meg selv hele tiden til ansiktet, selvom det ikke er bra for huden i det hele tatt. Klarer ikke å la være.

   

  10. Jeg har store humørsvingninger.

   

  Nå utfordrer jeg dere til å fortelle meg 3 av deres verste uvaner!

  Kanskje dere har noen av de samme som meg?

  :*

  63 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nervøs, hjelp?

  • 30.01.2013 - 14:47

   

  God ettermiddag nydelige lesere.

  Nå har det seg slik at jeg befinner meg i en situasjon som for meg er helt forferdelig. Som noen av dere vet har jeg gått hele julen og vinteren med store allergiplager. Jeg blir avogtil helt slått ut, har mye hodepine, tett nese og blødninger, hoster og nyser i tillegg til litt problemer med øynene. Jeg har utsatt å utsatt å komme meg til legen med dette rett og slett fordi alle forteller meg at det mest sannsynlig er katteallergi. Jeg har hatt katter hele mitt liv og kan ikke tenke meg et liv uten dem. Nå har jeg tre katter her hjemme, og jeg har enda ikke klart å bestillt meg time hos legen. Dette kan vel være andre ting også, eller? Støvallergi foreksempel? Jeg begynte for en liten stund siden med allergitabletter som jeg egentlig bare bruker om vår og sommer pga pollenalleri, i tillegg til spray på resept. Dette hjalp litt men ikke så mye. Her og nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Er det mulig å få noe som fjerner alle symptomer helt slik at man fremdeles kan bo med katter hvis man har allergi? Håper noen av dere kan fortelle meg hva jeg bør gjøre, og om det finnes muligheter for meg å beholde de hvis det skulle vise seg at jeg har allergi. Som dere skjønner, er dette noe jeg tar veldig hardt på. Jeg elsker pusene mine så høyt. De betyr alt for meg.

   

  Har dere snille leserene mine noen gode råd til meg her?

  Jeg vil for all del ikke måtte gi bort pusene, og jeg vet jeg ikke burde ta sorgen på forskudd men jeg er veldig veldig nervøs her.

  :*

  107 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfitdetails - Tribal top..

  • 29.01.2013 - 18:57

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå drar jeg straks avsted på Hiphop siden dansestudioet åpner igjen i dag, men jeg får ikke med meg kameraet siden jeg venter på Marte skal levere dekselet til meg. Skal få svart dere litt senere på kommentarene deres. Må si det er en smule uvant med disse lange neglene men jeg føler meg virkelig flott med de istedetfor mine gamle. Jeg har allerede brukt den gode neglebåndsoljen to ganger i dag, og innbiller meg at jeg ser forbedringer allerede.

  Her er min antrekksdetalj for i dag, en av mine favoritttopper. Tribal toppen fra RuffStuff.

   


  Hva synes dere om toppen?

  Jeg elsker den!

  Vi blogge senere nydelige lesere

  :*

  78 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hva er dine favoritter her?

  • 29.01.2013 - 16:12  Mine er Whatsapp, Spotify, Instagram, Blogg.no og Facenow/Facetime

   

  51 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Overrasket på sengen!

  • 29.01.2013 - 09:17

   

  God tirsdags morgen nydelige lesere.

  Ville bare takke dere så mye for hvor flinke dere er til å kommentere, jeg er helt overveldet og det betyr så utrolig mye for meg. Jeg forsøker å svare alle som jeg klarer og jeg titter innom bloggene deres så ofte jeg får til. Dere er så fantastiske! Gratulerer forresten så mye til Helja1-95@hotmail.com som vant konkurransen med gavekort på 1349,- hos wa2wo.com og linking hos meg. Har sendt mail til deg.

  I dag ble jeg overrasket på sengen av Andreas med verdens søteste frokost på sengen, han har tilogmed lagt sukkeret i en egen hjerteskål slik at jeg selv kan porsjonere hvor mye sukker jeg vil ha på pannekaken.Må være i ekstra godt humør siden i dag åpner nytt semester på dansestudioet igjen.

  Livets små gleder er virkelig de største ikke sant?

  Jeg er heldig som har en så snill kjæreste.

  Hvordan var deres morgen i dag? Noe spesielt som skjedde, eller noe morsomt å fortelle?

  Ønsker dere en strålende dag

  :*

  80 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Mine nye flotte bling negler!

  • 28.01.2013 - 21:59

   

  Som dere vet har jeg vært hos Monica's Nailbar i dag og fikk sponset negler. Lik gjerne siden hennes på Facebook HER!

  Jeg innrømmer at jeg var skeptisk til akkurat dette med å sette på negler da jeg har sett skrekkeksempler hvor folk har gått til de som er uprofesjonelle og som bare ødelegger neglene dine. Når jeg kom der i dag følte jeg det helt annerledes. Hun vet hva hun driver med, har vært negldesigner siden 2000 og vant NM i naildesign i 2003. Hun har salongen her i Mandal men har tilogmed kunder fra blant annet Stavanger, Bergen og Drammen fordi hun er så dyktig. Monica forklarte meg hvor viktig det er for hun som negledesigner å passe på at vi tar vare på mine naturlige negler, og derfor la hun gelenegler på meg som ikke skader mine egne.

  Jeg hadde mildt sagt forferdelige negler og neglebånd og fikk derfor også med olje til neglebåndene fra Pronails som jeg skal smøre med to ganger om dagen, i tillegg til veldig mange gode råd. Jeg visste foreksempel at vanlige løsnegler som man kjøper på Cubus blant annet ikke er bra for neglene, men jeg ante ikke hvor mye de faktisk ødelegger og det er derfor jeg sliter så mye med mine nå. Dere bør absolutt ikke bruke slike negler, da er det mye bedre å få satt på skikkelige negler hos en negldesigner som kan dette.

  Etter en stund igjen skal jeg ta bilde til dere av mine naturlige negler også når jeg har tatt vare på de og brukt denne oljen. Monica er veldig nøye på å følge trender innen negldesign og hun la derfor sølv på mine med bling pynt. Jeg er så fornøyd og har vel aldri hatt så flotte negler noe gang.  Jeg synes de ble helt nydelige. Nå skal jeg virkelig ta vare på både disse og ikke minst mine egne negler fremover, og jeg skal såklart holde dere oppdatert her på bloggen Hvis dere vil ha slike negler som meg, eller andre fine negler som ikke ødelegger deres egne, kan dere ta kontakt med negledesigneren som dere ser på visittkortet over, eller like siden hennes på Facebook HER! Tilbud nå til kun 599,- istedetfor originalpris på 850,-!  Hva synes dere om neglene?

  :*

  156 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - Red details..

  • 28.01.2013 - 19:59

   

  Tenkte å vise dere dagens outfit, og deretter skal jeg vise dere neglene!

  De ble helt nydelige, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

  Bukse Motehus, Jakke Vero Moda, Hansker gave, Smykke H&M, T skjorte med print Gina Tricot, Sko Bianco


  Hva synes dere om dagens antrekk?

  Bildene ble tatt før jeg fikk neglene fikset, så like greit at jeg gikk med hansker i dag;)

  :*

  112 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hos negledesigneren min..

  • 28.01.2013 - 18:08

   

  God kveld nydelige lesere.

  Neglene blir utrolig fine, og jeg skal vise dere senere.

  De blir gjort hos Monica's Nailbar i Mandal og det var hun jeg ble varmt anbefalt å bruke, og jeg angrer ikke ett  sekund.  Hva gjør dere i kveld?

  Gleder meg til å vise dere neglene

  :*

  62 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Tester - Kunstnegler!

  • 28.01.2013 - 13:09  Håper alle dere har hatt en fin start på en ny uke. Selv skal jeg hvert øyeblikk avsted for å sette på kunstnegler for første gang. Jeg har aldri hatt veldig lyst å prøve det ut tidligere, siden jeg har sett mye dårlige resultater og ødelagte negler, men nå som neglene mine ikke ser ut i det hele tatt og jeg har fått anbefalt en nailbar som skal være svært dyktige, går jeg for det. Det er Monica's Nailbar ( link ) som skal gjøre det og jeg gleder meg veldig. Skal såklart vise dere resultatet på bloggen. Jeg klarer ikke å finne dekselet til objektivet mitt så jeg stresset veldig rundt for å lete etter det i går, men fant det ikke, håper jeg finner det i dag.


  Bilde fra lørdagen

  Har dere hatt en fin start på den nye uken?

  Bruker dere å sette på kunstnegler hos negldesigner?

  Vi blogges senere for nå skal jeg få vakre negler

  :*

  56 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • En kveld med herlige folk i bilder!

  • 27.01.2013 - 21:05

   

  God kveld nydelige lesere.

  Her får dere ett lite bildedryss fra kvelden i går. Når møtet og middagen var ferdig ( som ikke var før sent ) kunne jeg invitere over Malin og Marte her. Kan ikke akkurat ha venninner her på besøk midt i Andreas sitt møte for da blir det ikke så god stemning. Vi ble her ett par timer og deretter tok vi drosje en liten tur ned til byen, som ikke overraskende var ganske tom. Her i Mandal er det ikke mye folk ute når været er fælt, og derfor trives jeg best med å ut i Kristiansand men vi tenkte vi skulle prøve noe nytt i går. Etterpå ble jeg med når Theun ( instruktøren ), ble kjørt hjem til Kristiansand av sjåføren min så festen fortsatte litt innover der og endte i dag tidlig. Jeg er sliten men i godt humør og har fått ryddet og vasket alt etter igår. Etterpå tenker jeg å ta peeling, ansiktmaske og en av Babor sine beroligende ampuller for huden. Det skal bli herlig.

  Dette bildet er lånt fra Marte sin blogg her


  En super kveld med herlige mennesker!

  Hva synes dere om bildene?

  Forslag til noe lett jeg kan ha som kveldssmat mot hangoveren min?

  :*

  84 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg hjelper deg med å få flere lesere!

  • 27.01.2013 - 19:03

   

  Gratulerer så mye til  http://homeogaway.blogg.no/  som  vant forrige ukens leser og får minimum 7 dager med bilde og link i sidebaren min!

  Send bildet du vil bruke til: jeanette@wa2wo.com

   

  Vil du ha mulighet til å få 7 dager med bilde og link i sidebaren min kan du melde deg på i dette innlegget! Påmelding kan gjøres fra nå og frem til jeg velger neste ukens leser! NB! Påmelding kan KUN gjøres i dette innlegget, det hjelper ikke å sende mail og brev til meg desverre.

     For å bli med i ukens leser og få muligheten til 7 dager med bilde og link i sidebaren min, må du LIKE ( Ikke share knappen) dette innlegget og deretter skrive i kommentarfeltet at du er med!

  Jeg sjekker når jeg velger vinner at vedkommende jeg velger har likt innlegget, hvis ikke går seieren til en annen!

  NB! Har du ikke Facebook, del bloggen min på en annen måte og gi meg linken! Foreksempel twitter, egen blogg etc!

  Lykke til flotte lesere

  184 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bildet som tar oss jenter på kornet!

  • 27.01.2013 - 16:22

   

  God søndags ettermiddag nydelige lesere.

  Som en av dere lesere: orkideenemine.blogg.no(link) påpekte er det en grunn til at jeg har vært litt stille på bloggfronten i dag, og det er rett og slett den forferdelige formen jeg er i, som såklart er min feil. Jeg skal prøve å ikke ha en klagesøndag på bloggen, for det er ikke helt meg og det var helt utrolig morro i går så formen er verdt det.  Har ganske mye å rydde å vaske her, og jeg har sovet helt til nå for var ikke i seng før i dag tidlig. Jeg må også få tatt meg en god og varm dusj.

  Dette bildet av meg og Malin var så morsomt, snakk om å ta oss jenter på kornet eller hva?

  Jeg skal vise dere flere bilder fra i går hvis dere vil det, jeg må bare få ordnet meg litt i stand og ordnet i stand her hjemme først.

  Flere enn meg som er litt smådårlige i formen i dag?

  Vil dere se flere bilder fra i går?

  :*

  85 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Party in the city!

  • 27.01.2013 - 04:30

   

  God natt fantastiske lesere!

  Her er livet fremdeles i full gang og jeg kommer nok til å angre i morgen, så da får dere bare tåle klagesangen min, hehe.  Håper dere har hatt en superduper fantastisk lørdag for det har jeg og den er langt i fra ferdig enda!

  ( Bildene er digitalkameraet så beklager for kvaliteten, men jeg tar ikke med speilrefleksen ut på byen)

  :*

  58 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - Marilyn Monroe..

  • 26.01.2013 - 19:33

   

  God kveld nydelige lesere.

  Er bare innom dere for å vise kveldens outfit, før jeg går tilbake til gjestene.

      

  Marilyn Monroe singlet H&M, skjørt/kjole Motehus, Sko kjøpt av venninne, veske Glitter


  Hva synes dere om antrekket?

  Ønsker dere en fortsatt strålende kveld

  :*

  122 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits