Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Skrekkfilmene absolutt alle bør se!

 • 31.01.2014 - 21:10

Da var det helg dere og denne fredagskvelden hadde jeg tenkt å komme med skjønnhetstips som vanlig, men så stoppet jeg meg selv og kom på at det er så uendelig mange av dere som har spurt meg om ikke jeg kan anbefale litt helgefilmer til dere, altså noen av mine favorittfilmer. Og siden dere spør om det, skal dere få det. Alltid gøy å prøve noe nytt!

Dette anbefalingsinnlegget passer ikke for dem som ikke setter pris på en god skrekkfilm og innen denne sjangeren finnes veldig mye forskjellig men favorittene mine går på overnaturlig grøsserfilmer, slik at dere er klar over det og ikke håper på en skikkelig god, gammel splætter med innvoller som spruter over hele tv skjermen. Her kommer noen av mine topp grøsserfilmer, og jeg har selvfølgelig ikke klart å få med meg alle for da hadde det blitt nærmere 50 men jeg har valgt ut noen. Enjoy! ( Filmene er listet i tilfeldig rekkefølge)

1. The Ring (2002)

The Ring er en helt fantastisk film. Rett og slett ubeskrivelig god og jeg tror ikke jeg har funnet noen som matcher grøsserfølelsen så godt med thriller følelsen som The Ring gjør. Det er ihvertfall ingen poeng i å poppe popcornet og knekke opp sjokoladen når du ser denne filmen for den fenger deg så inn i historien at du glemmer absolutt alt annet rundt deg. Historien handler om en videokassett, den ekle grøsserfilmen på videokassetten som varer i 2 minutter og det faktum at man har 7 dager på seg før man dør etter å ha sett denne filmen samt fått en hyggelig telefonsamtale med en barnestemme som hvisker " 7 days". Reporteren Rachel jobber som journalist og er nysgjerrig på sin nieses død etter at niesen hennes så denne videokassetten. Rachel finner ut at historien bak kassetten er grusom og den som hjemsøker og ringer i telefonen er ei død jente på 5 - 6 år.  Dette er en must see film for alle som elsker skrekkfilmer og jeg virkelig elsker denne filmen.


2. The Conjuring (2013)
Denne filmen er basert på en sann historie og er fra 2013. Filmen ble jeg anbefalt av ei venninne, og også flere av mine Facebook venner da jeg var på jakt etter en god overnaturlig skrekkfilm. Den handler om hvordan to verdenskjente paranormale forskere blir tilkalt for å hjelpe en familie som blir terrorisert på deres egen gård av en mørk, ond skikkelse og da den er basert på en sann historie synes jeg med en gang den blir enda mer spennende. Denne filmen tror jeg de fleste som liker overnaturlige grøssere vil sette pris på.


3. The Woman in black (2012)

Denne filmen er britisk og det er vår kjæres "Harry Potter" som har hovedrollen. Dette la jeg faktisk ikke merke til før litt uti filmen da han gjør en veldig god skuespiller rolle og dette er en av favorittfilmene til meg og Andreas. Den er skummel med en god historie og du sitter igjen med en skikkelig ekkel skrekkopplevelse i ettertid. Filmen handler kort om en ung advokat som blir sendt til en landsby for å gjøre en jobb men innbyggerne vil ikke at advokaten skal oppholde seg i landsbyen. Han blir i landsbyen og blir hjemsøkt av et ondt kvinnespøkelse, nemlig "The woman in black".


4. Paranormal Activity (2007)

Denne måtte nesten bli med på listen over noen av de beste overnaturlige skrekkfilmene. De aller fleste har sikkert fått med seg denne filmen og den har også fått veldig god kritikk. Det unge paret som mistenker at de blir hjemsøkt setter opp overvåkningskamera som registrerer alt som skjer, også mens de sover. Paranormal Activity er skummel som bare det og ikke den filmen man bør sette seg ned med foran sin store dataskjerm, headset på ørene og helt alene i huset med mindre man er veldig tøff.


5. 1408 (2007)
Denne filmen er det en god stund siden jeg så første gang, og jeg husker at både jeg, Andreas, min søster og mannen hennes skvatt og skrek et par ganger første gang vi så denne. Filmen handler om en berømt forfatter som insisterer på å leie seg inn på rom 1408 som er svært beryktet. Han tror ikke på gjenferd og tror bare på det han selv kan se. Direktøren på hotellet fraråder forfatteren å ta inn på rommet men han får det til slutt som han vil, noe han aldri skulle ha gjort. Jeg elsker denne filmen også og det er ikke så altfor lenge siden jeg så den igjen med min lillesøster som er like glad i skrekkfilmer som jeg men denne hadde hun ikke sett. Man kan si det slik: Hun ble redd.


6. Quarantine (2008)
Denne husker jeg at jeg var skeptisk til, men vi valgte å se den likevel, noe jeg er glad for. Denne filmen er litt sci fi, noe jeg liker godt og jeg synes den holder på spenningen konstant. Følte nesten selv at jeg var med i filmen mens jeg så den. Den handler om en reporter og kameramannen hennes som blir fanget inne i en bygning i karantene etter at et mystisk virus forandrer menneskene til rabies lignende zombier, noe som høres så utrolig teit ut, men fungerer rått på filmen. Jeg satt og bet ned neglene mens jeg så den og var veldig takknemlig over at det ikke var jeg som var i karantene i den forferdelige bygningen.


7. The Grudge (2004)

Jeg hadde ikke tenkt å ta med denne filmen siden jeg er så lei av den, men den fortjener sin plass her. Fy søren å skremt jeg ble av denne de første to gangene jeg så den og om du liker skrekkfilmer som er overnaturlige bør du få med deg denne filmen. The Grudge betyr Forbannelse og handler om en amerikansk utveklingsstudent i Tokyo som skal pleie en syk kvinne. Det viser seg at den tidligere pleieren er død på loftet og forbannelsen i huset er vekket til live. Den som besøker huset får forbannelsen over seg. Denne filmen var en av de filmene som ga meg mareritt i en lengre periode samt at jeg nesten begynte å gråte bare jeg så bilder fra filmen. Jepp, denne fortjener som sagt sin plass her.8. The Awakening (2011)

The awakening er en britisk film som handler om spøkelser og jakten på dem, hvor Florence får i oppdrag å utdrive et farlig spøkelse på en kostskole for gutter. Hun tror ikke på dette men med tiden blir hun mer og mer i tvil ettersom det skjer mange merkelige ting på denne skolen. Samtidig får vi mer og mer innblikk i hennes eget sinn hvor hun selv har fortrengt mange, vonde minner. Denne filmen er så genial og jeg blir rett og slett ganske fascinert av den. Denne filmen bør alle som liker en god historie, spenning og spøkelser ta en titt på.


9. Insidious (2011)

Dette er Andreas sin store skrekk av alle skrekkfilmer og han satt igjen med tidenes verste følelse etter å ha sett denne filmen, på en god måte såklart. Selv synes jeg også Insidious er veldig skummel og jeg var redd de kom til å ta det for langt slik at det bare ble dumt, men de klarte det og denne filmen er genial. Den handler om et par som flytter inn i et hus med sine tre barn. En av deres sønner havner i en ulykke og i koma og når han senere kommer hjem begynner merkelige ting å skje i huset. Paret tror det er huset som er hjemsøkt, men det er mye verre enn det. Det har også kommet en 2'er av denne filmen nå nylig.


10. Banshee Chapter (2013)

Denne filmen ble jeg så redd for at når jeg skulle søke opp bildene til dette innlegget fikk jeg faktisk frysninger nedover ryggen. Filmen er en veldig type min film, og den skremmer meg rett og slett noe hinsides fordi den er så syk. Den handler kort om en journalist som forsøker å finne ut av hva som egentlig skjedde med forsvinningen av hennes tidligere venn og hun oppdager flere og flere skremmende løgner og dype hemmeligheter under etterforskningen. Filmen er rett og slett genial. Jeg vil ikke si for mye, men den bør ses.


11. The Orphanage (2007)

Denne filmen har jeg faktisk liggende og tror jeg har sett den 3 ganger. Den handler om Laura som flytter til det gamle barnehjemmet hun selv ble adpotert fra. Sønnen hennes bruker å dikte opp usynlige venner og når sønnen plutselig forsvinner tror Laura at de usynlige vennene er tilstede i huset og har noe med dette å gjøre. Denne filmen er spennende og ikke minst setter den i gang følelser. Jeg vil ikke si jeg sitter igjen med en veldig skummel følelse etter å ha sett den, men jeg liker så ekstremt godt hvordan den slutter og hvordan de sakte men sikkert oppklarer bit for bit. Filmen fortjente virkelig sin plass på listen min og jeg kan absolutt tenke meg å se den igjen, noe jeg kommer til å gjøre også.Dette var 11 skrekkfilmer jeg selv elsker og virkelig kan anbefale. Husk at disse ligger for det meste i den overnaturlige delen da det er de filmene jeg personlig liker best. Det betyr dermed ikke at den nyeste Evil dead foreksempel ikke skremmer meg, men jeg har det med å ikke sette pris på for mye gørr siden det ikke gjør meg redd men kun kvalm. Jeg håper dere fikk litt nye tips og at alle dere grøsser elskere der ute kanskje kan komme med egne tips i kommentarfeltet til meg! Nå er jo helgen her, og jeg liker å sette på en god grøsser om kveldene. Hvilke skrekkfilmer vil dere anbefale meg og har dere sett noen av disse?:*

 

Hashtags: #filmtips #skrekkfilmtips #skrekkfilm #grøsserfilm #grøsser #grøsserfilmtips #tips #wa2wo #filmkveld

106 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Back 2 old school: Nintendo 64 gaming med kjæresten

  • 30.01.2014 - 20:31


  Da har vi inntatt en deilig, hjemmelaget grønnsaksuppe som gjorde ekstra godt for kropp og sinn etter å ha brukt en liten evighet på atter en gang grave frem den stakkars postkassa vår. I løpet av det siste døgnet har det vel fallt bortimot en halvmeter snø og brøytebilen er på farten gjennom gaten her vi bor flere ganger om dagen og også om natten. Dette har ført til en del begravelser til vår kjære postkasse og dette har igjen endt opp med at vi plutselig sto her og tenkte det var da merkverdig lite post vi får for tiden. Så da var det på an igjen og nå håper jeg egentlig det ikke faller så veeldig mye mer snø her for det hadde vært kjekt å slippe å grave frem postkassen hver bidige dag.

  Mens Andreas ryddet her nå etter middagen fant han frem noen gamle spillemaskiner. Favorittene mine må absolutt ha vært Nintendo 64 og Sega som vi jo faktisk har liggende langt baki en skuff her så nå kan dere tenke dere hva vi skal bedrive resten av kvelden med? Jepp, mimre gaming på høyt nivå. Jeg kan ikke tro at alt fungerer som det skal enda, men når det gjelder Segamaskinen har jeg vært en tur på Ebay for en stund tilbake og kjøpt en ny da begge de gamle desverre hadde gått helt kaputt. Man har det bare ikke mer morro enn man lager selv og det passer meg utmerket å sitte i kjæresten sin armkrok med gamle Nintendo spill mens snøen pisker på vindusrutene.


  Og dere? Gjett hva som skjedde akkurat her og nå i skrivende stund..

  Andreas: Nei, se der er brøytebilen igjen. Håper ikke pusekattene er ute

  Jeanette: Ja, jeg så den

  Andreas: Og deer var postkassen helt borte IGJEN...

  Nei, hvis dette foregår slipper vi i det minste å betale regninger for de kommer ikke frem, haha! Håper dere har hatt en helt super dag uten for mange snøbegravelser, nå blir det gaming her. Kos dere masse. Noen flere som husker Nintendo 64 og de andre gamle spillemaskinene like godt som vi gjør? :*

   

  Hashtags: #back2oldschool #oldschool #nintendo64 #gaming #wa2wo #kjærestekveld #kosekveld #spillkveld #morro #memories

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Best outfits January 2014

  • 29.01.2014 - 22:14
  Hele antrekket og hvor klærne er fra HER
  Hele antrekket og hvor klærne er fra HER
  Hele antrekket og hvor klærne er fra HER
  Hele antrekket og hvor klærne er fra HER  Hele antrekket og hvor klærne er fra HER  Hele antrekket og hvor klærne er fra HER  Hele antrekket og hvor klærne er fra HER  Hele antrekket og hvor klærne er fra HER

  Januar har virkelig ikke vært den måneden jeg har hatt flest antrekk på for å si det slik, men med den "snøstormen" som herjer utenfor hver bidige dag har det ikke alltid vært like lett, haha. Enten blåser man avsted eller så blir kameraet dynket under ei snøfonn eller kameralinsa dekket av snøfnugg. Men sånn er det nå bare med den sjarmerende vinteren. Skal ikke si jeg ikke gleder meg til våren og det er så utrolig mye enklere å ta masse gode bilder om vår og sommer. Januar har ihvertfall vært en fin måned med ekstremt mye som har skjedd på veldig kort tid så jeg tror dette året bare blir bedre og bedre! Håper alle har hatt en helt super dag:*

   

  Hashtags: #antrekk #outfit #outfits #january2014 #januarantrekk #januaroutfit #wa2wo #inspirasjon

  47 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Blir vippene dine ødelagt av vippe extensions? Myter og fakta om vippe extensions!

  • 29.01.2014 - 18:32

  Nå har jeg hatt vippe extensions på i snart 3 uker og det er derfor på tide med påfylling ganske snart. I løpet av disse ukene har jeg jo da såklart fått testet ut hvordan det er å ha vippene på, sove med dem, legge makeup med dem på samt innføre et par nye rutiner for å ta vare på dem. Siden det rant inn med spørsmål om vippene tenkte jeg å skrive litt om hvordan det har vært å ha på vippene samt litt informasjon om hva du bør vite hvis du tenker på å ta vippe extensions, nemlig litt myter og fakta om vippe extensions

  ♥ Myte: Alle som setter på vippe extensions vet hva de driver med og resultatet blir så bra som det kan bli uansett

  Fakta: Usant

  Det er flere som driver med vippe extensions som ikke vet hva de driver med og resultatet ikke blir i nærheten så bra som det kunne ha blitt. Det er veldig viktig å gå til en som er dyktig på dette, slik at du ikke bare vet at du får et bra og jevnt resultat men også så du er trygg på at vedkommende ikke gjør noe feil som foreksempel å feste flere av dine vipper i kun en extensions vipp. De skal tross alt feste vipper inntil dine egne og så nærme øynene dine at det er veldig greit å være i trygge hender. Jeg går hos Karolina på Auds Sørlandssenteret (link) som dere får tak i på tlf: 468 74 000. Karolina har satt på vipper i 5 år og er utrolig dyktig. Jeg har nevnt tidligere til dere at jeg var nervøs for både prosessen og for resultatet men det viste seg at jeg hadde absolutt ingenting å være nervøs for, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd.

  ♥ Myte: Vippe extensions er laget av minkhår og er derfor bidrar du til dyregrusomheter med å sette på vippe extensions

  Fakta: Usant

  Det finnes flere forskjellige typer vippe extensions man kan sette på og dette kan du enkelt finne ut av ved å spør salongen du planlegger å gå til, eventuelt sjekke dette opp selv. Man får vippe extensions med minkhår, syntetisk hår, silke etc etc. Minkhår kan man også finne i foreksempel flere vanlige falske løsvipper. Dere kan lese litt mer om dette på bloggen til nydelige Tonje HER. 

  ♥ Myte: Vippe extensions er dyrt

  Fakta: Både sant og usant.

  Her vil det som med mye annet komme ann på øyet som ser, eller lommeboken eventuelt. Vippe extensions finnes i flere forskjellige prisklasser og de jeg har ligger på 1495,-  Ikke la deg lure av prisene for det er ikke nødvendigvis slik at de som tar 2000,- eller mer for vippe extensions, vet hva de gjør. Be om å få se flere forskjellige kundebilder av arbeidet til vedkommende før du bestemmer deg for om du vil sette på extensions hos vedkommende. Det er lov til å være kritisk og det er viktig å være kritisk slik at du vet du får det du betaler for.

  ♥ Myte: Dine egne vipper knekker av at du bruker vippe extensions

  Fakta: Både usant og sant

  Dine egne vipper skal IKKE knekke av at du bruker vippe extensions, men selvfølgelig har nok dette forekommet akkurat som med hårextensions. Jo sterkere og sunnere dine egne vipper er, jo bedre er dette. I tillegg er det en fordel om du selv har tette vipper men alt dette er ting som vedkommende som skal sette vipper på deg vurderer. Spør og grav og få ærlige svar. Det finnes desverre mange som ikke vet hva de driver med og det er derfor det er viktig å gå til noen som kan det slik at du er i trygge hender hele tiden.

  ♥ Myte: Du kan behandle vippe extensions nøyaktig som dine egne, naturlige vipper

  Fakta: Usant

  Du skal ikke bruke oljebaserte produkter og olje på vippene, da kan du miste dem. Dette er på akkurat samme måte som med hårextensions. Bruk oljefri sminkefjerner. Jeg bruker selv renseservietter på øynene fra Eva Garden som er skånsomme mot vippene. Det som er greit med disse er at man har full kontroll over hvor mye sminkefjerner man påfører på øyet slik at man slipper å slite unødvendig mye på vippene. Du skal ikke gnure med sminkefjerneren på vippene men være forsiktig og du bør forsøke å ikke få for mye vann på dem. Jeg spruter aldri masse vann på selve øyeområdet lenger og passer også på dette når jeg står i dusjen. De eneste gangene jeg får litt vann på dem er når jeg holder på med linsevannet.

  Jeg børster også vippene et par ganger om dagen med en børste jeg fikk med til nettopp dette. Det er fordi de er såpass lange at jeg må skille dem fra hverandre og jeg børster ikke helt fra roten men mer på tuppen. Hvis det er noe jeg synes er litt vanskelig med vippene er det når jeg skal skifte linser en gang i uken, og det er fordi jeg er en eneste stor klumsete person når det kommer til linser så da strever jeg veldig med å ikke tulle for mye rundt med vippene.


  ♥ Myte: Det gjør vondt å sette på vippe extensions

  Fakta: Usant

  Det gjør ikke vondt å sette på vippe extensions og mange sovner underveis. Prosessen tar gjerne et par timer og Karolina satt på meg vippene en og en, forsiktig og rolig. Hvis dere vil se video med påsettingen og hvordan det foregår finner dere den HER

  ♥ Myte: Vippene holder kun noen uker

  Fakta: Sant

  Vippe extensions sitter ikke på så altfor lenge og man må gjerne fylle på etter 3 - 4 uker slik at vippene holder seg pene. Påfylling ligger såklart lavere i pris da man ikke skal sette på alle på nytt men bare fylle på. Noen går faktisk så ofte som hver 2 uke å fyller på vippene. Selv skal jeg tilbake å fylle på nå etter 3 uker.

   

  ♥ Myte: Vippe extensions ser falskt ut

  Fakta: Usant

  Det fine her er at du selv kan bestemme lengden, tykkelsen og formen på vippe extensionsene dine så dermed kan du selv bestemme om de skal se "falske" ut eller ikke. Hos Karolina kan du foreksempel få fra 7 til 15 millimeter, 3 forskjellige tykkelser og 2 forskjellige kurver så det er lett å kunne få akkurat de vippene man ønsker seg, og om man ikke ønsker for lange er det bare å ikke velge seg de aller lengste typene.

  ♥ Myte: Vippe extensions må taes av om kvelden

  Fakta: Usant

   Vippe extensions sitter på 24 timer i døgnet og skal ikke taes av slik som vanlige løsvipper. 

  ♥ Myte: Du kan ikke sminke deg når du har vippe extensions

  Fakta: Usant

  Du kan sminke deg akkurat som vanlig, men du slipper å bruke mascara. Jeg syntes det var litt vanskelig å legge sminken de første dagene etter jeg hadde tatt vippe extensions på siden vippene var så lange og jeg er veldig vant med mine egne korte vipper men dette gikk seg til veldig raskt, og jeg må bare passe på å gre vippene etter jeg har lagt sminken for at de skal holde seg pene da jeg dulter borti dem en del.

  ♥ Myte: Du mister dine egne vipper av å ha på vippe extensions

  Fakta: Usant

   Du mister ikke dine vipper fordi du bruker vippe extensions. Dette skal heller ikke skje og de vippene du mister er vipper du uansett hadde mistet da vi mister hår hele tiden. Det som ofte skjer er at man blir mer obs på det fordi man har vippe extensions og dermed kan man fort tro at man mister mer enn man bruker å gjøre. Samtidig tror visstnok noen at når de mister en vippe extensions og det følger med et av dine naturlige hår så er dette ikke normalt? Selvfølgelig er dette normalt og vippen din hadde falt av uansett, den eneste forskjellen er at det sitter en vippe extensions på den i tillegg.

  Går du til noen som kan dette, er ikke dette noe som skal skje men det vil selvfølgelig kunne forekomme enkelttilfeller som med alt annet. Her vil jeg også nevne igjen at du må behandle øynene og vippene dine forsiktig mens du har dem på. Drar du i dem, gnurer og styrer på så er det selvfølgelig slik at du lett kan miste flere vippehår. Hvis du er nervøs for noe, ta kontakt med salongen og ikke sett i gang en hel prosess hjemme på egenhånd. Det er best å gjøre slikt hos de profesjonelle. Husk også som nevnt i det første punktet, gå til noen som er profesjonelle med lang erfaring og som vet hva de gjør.


  Jeg håper dette myter og fakta innlegget ga en del svar til dere som er nysgjerrige på dette. Det er veldig synd når slike ting får et dårlig rykte på seg, nettopp fordi det er mange som ikke har anelse om hva de holder på med. Dette krever teknikk, erfaring og noen som er dyktige og det er ikke slik at absolutt alle nødvendigvis bør holde på med det de ønsker. Noen er bedre i dette enn andre, akkurat som med alle andre ting i verden og jeg har til nå kun hatt positiv erfaring med vippe extensions. Nå har det gått 3 uker og jeg er klar for påfylling forhåpentligvis neste uke som jeg selvfølgelig skal oppdatere dere med hvordan foregår samt hvordan det er for meg og mine vipper. Hvis dere lurer på noe, må dere bare spør så skal jeg svare så godt jeg kan hvis ikke kan jeg høre med Karolina da det er hun som er eksperten.

   

  Hashtags: #vippeextensions #vipper #myterogfaktavippextensions #extensions #skjønnhet #wa2wo

  90 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvordan bli kvitt kviser, urenheter og hudormer raskt og effektivt!

  • 28.01.2014 - 19:03

  Som dere alle vet har jeg lagt min store elsk på de fantastiske ampullene som Babor fører. Ampullene inneholder konsentrerte ingredienser som er samlet opp i en liten flaske og dette er den reneste for for hudpleie. Jeg har selv brukt mange forskjellige ampuller og har vel nesten prøvd alle som finnes pga kalenderen til Babor, men av de aller beste ampullene som jeg ikke har funnet i kalenderen til nå er pure ampullene. Jeg har kjøpt mine nyeste ampuller hos Harmoni Hudpleie HER

   

  Pure ampullen er helt genial førstehjelp mot kviser og hudormer og jeg får en synlig, rask effekt etter å ha brukt ampullen kun 1 gang. Når jeg bruker Pure pleier jeg å dele en ampull i to omganger istedetfor alt på en gang som med de andre ampullene. Dette er den eneste ampullen du kan gjøre dette med da den er veldig sterk, lukter sterkt og fungerer mot uren hud umiddelbart. Pure renser dypt inn i porene og denne kan man bruke når man kjenner at huden er litt problematisk. Jeg bruker ampuller ca 2 ganger i uken og noen ganger mer hvis jeg skal noe spesielt.

   

  Slik gjør du: Etter rensing av huden din knekker du forsiktig av tuppen på ampullen enten med korken som følger med i pakken eller ved hjelp av en serviett og påfører dette direkte på huden samt litt nedover halsen. Du bestemmer selv om du vil bruke alt på en gang eller foreksempel ta halve flasken morgen og halve flasken på kvelden. Du kan også bruke halve flasken første dag og resten av flasken neste dag.Denne ampullen kan gjerne svi litt med en gang siden den er såpass sterk, men det går raskt over.

  Tips og råd mot kviser og urenheter:

  ♦ Fra Babor sine hjemmesider heter det seg: Pure ampullen reduserer kviser og urenheter med 21% etter 7 dager og 47% etter 28 dager. Pure reduserer også hudormer. Selv får jeg merkbar effekt etter kun 1 dags bruk.

  ♦ Husk alltid å rens huden både morgen og kveld med gode produkter tilpasset din hudtype. Er du usikker på produkt, hudtype eller hvordan du skal gå frem ta kontakt med en hudpleier. Skrubb huden et par ganger i uken og bruk ansiktsmasker tilpasset din hudtype.

  ♦ Drikk mye vann og sørg for et sunt og variert kosthold. Skjønnhet starter alltid innenifra.

  ♦ Ikke pell deg selv i ansiktet. Da overfører du lett bakterier fra fingrene opp i ansiktet.

  ♦ Har du kviser langs hårfestet? Dette kan komme av hårproduktene du bruker.

  ♦ For å få bukt med kviser og hudormer er det gjerne en kombinasjon av flere ting som må til.

  ♦ Vær nøye med å analysere når du får kviser og hva som kan være grunnen. Er det når du spiser en spesifikk matvare? Når du bruker en spesiell foundation? Når du stresser eller er det hormonellt?

  ♦ Skift putetrekk ofte og vask sminkekostene dine jevnlig.

  Jeg vil virkelig anbefale disse ampullene på det aller varmeste. Ingen over og ingen ved siden av. Og til alle dere som har spurt meg om det virkelig er noe som fungerer raskt mot kviser: Disse er tingen for dere. Det som er viktig er at dere ikke glemmer andre rutiner for å forebygge slike urenheter samt ta vare på huden. Det nytter ikke å bruke dårlige produkter og ting som gir deg masse kviser for så å bruke en formue på førstehjelp hudpleie for å bli kvitt dem. Du bør starte innenifra med kostholdet og deretter satse på gode produkter og rutiner for å ta vare på deg og huden din.

  Pris: 395,- Prisene kan variere fra salong til salong

  Vil også gratulere Merete Korsgaard så mye som vinner av Makeup fra Bare minerals til verdi av 1200,-! Jeg tar kontakt med deg

   

  Hashtags: #wa2wo #hudpleietips #kviser #hudormer #blivkittkviser #tips #hudtips #babor #ampuller #pure

  49 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Flere bilder fra Pre party Vixen blog awards // offisielle bilder

  • 27.01.2014 - 19:52
  Alle bildene er lånt fra Vixen og er tatt av Kristoffer Skjæringrud

  Jeg fikk disse herlige bildene tilsendt på mail i dag og ville derfor dele dem med dere. Alle bildene er lånt fra Vixen og er fra Pre partyet før Vixen blog awards sist onsdag. Dere finner også en liten videosnutt på Vixen.no fra pre partyet. Vi hadde virkelig en helt super kveld og den ble enda bedre av å bli dullet og skjemt bort i forkant av awarden, så dette er en kveld vi sent glemmer. Tusen takk til Vixen, Loreal akademiet og alle andre som gjorde oppholdet i Oslo helt fantastisk. Hvis dere vil se våre egne bilder fra pre partyet finner dere dem HER samt fra selve awarden HER

   

  Hashtags: #preparty #wa2wo #vixenblogawards #vixen

  40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Casual

  • 26.01.2014 - 21:54

  Bukse og sko - Vintage // Skjorte - Gina Tricot

  For en herlig søndag vi har hatt her i dag dere. Min søster og gjengen dro nettopp og vi har kun brukt kvelden på å se Lilyhammer serien på Netflix, dette kaller jeg lazy sunday eller hva? Utenfor uler vinden og snøen pisker mot rutene, mens inne har vi det varmt, koselig og lunt. Jeg har ingen planer om å gjøre noe annet resten av kvelden enn å se et par episoder til og kanskje være så flink husmor at jeg rydder ut av vaskemaskinen og rydder etter lille Belle som er en mester på rot for tiden, men utenom det er det bare total avslapning resten av kvelden. Håper dere har hatt en fantastisk søndag, nå skal jeg glane litt mer på kopekassa:*

   

  Hashtags: #antrekk #dagensantrekk #dagens #outfit #dagensoutfit #denim #vintage #wa2wo

  48 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Netflix addiction og familiekos

  • 26.01.2014 - 15:50

  I dag fikk vi kooselig besøk av min storesøster, Isabel og lille Cherie så nå koser vi oss med konfektsjokolade og Lilyhammer serien på Netflix ( Den bør dere ta en titt på om dere liker skikkelig rå humor). Serien tar virkelig norsk kultur på prikken men til en ekstrem grad, kjenner man blir en smule flau av hele greia egentlig, haha! Senere skal jeg begynne å rote igjennom goodiebags posene og alt vi har med hjem fra Oslo for jeg har enda ikke fått satt meg ned med akkurat det.

  Isabel mente det var på tide å rydde lommeboken til tante Jeanette, og spesielt å ta ut treningskortet mitt for der er jeg bustet av henne selvom hun bare er 1 år. Kortet har ikke blitt brukt på en liten evighet. Trøsten min er heldigvis at jeg ikke har skippet unna treningen, jeg har bare syntes det har vært kjekt å ta det meste hjemme nå som været er litt på trynet. Mistrives ikke med tredemølle og treningsrom hjemme.  Nå skal vi se litt videre på Lilyhammer så blogges vi litt senere vet dere. Håper alle dere å koser dere masse denne søndagsettermiddagen. Jeg skal forresten velge en vinner fra Bare minerals øyenskygge konkurransen veldig snart så det blir gøy!

   

  Hashtags: #netflix #familie #kos #hverdag #wa2wo

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Paris

  • 25.01.2014 - 22:43
  Skjorte - Sheinside HER // Sko - Nelly desverre utsolgt men helt identiske HER (adlink) // Jakke - Choies HER // Skjørt og leggings - ukjent // Solbriller - Nelly

  God sen lørdags kveld flotte dere! Nå er vi midt i film maraton her med en liiten pause slik at vi finner en ny film pluss så jeg får oppdatert dere med litt bilder av dagens antrekk. Det blåste litt vel mye snø for min smak i dag men det fungerer. Skal likevel ikke legge skjul på at jeg gleder meg til våren banker på døren. Vi har nettopp sett Salomon Kane som er en film jeg bare ikke har hatt bry til å se før nå, men det skulle jeg kanskje ha gjort for den var ganske så god. Kjenner jeg er litt i actioneventyr humør i kveld, fun fun fun! Håper dere også koser dere masse denne lørdagskvelden! :*

   

  Hashtags: #dagensantrekk #dagensoutfit #dagens #antrekk #outfit #wa2wo #style #paris #vinter #inspirasjon

  71 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Borte bra, men hjemme best

  • 25.01.2014 - 17:15  Nå var det virkelig godt å være hjemme dere, borte bra men hjemme best er det noe som heter og det stemmer nok også. Dere kan tenke dere tre pusekatter som var glade for å se oss igjen. Huff stakkars små, jeg føler meg som en dyreplager bare jeg drar bort fra dem 2 - 3 dager jeg så det sliter litt på meg. De ble ganske skuffet da det fremdeles var like ille snøvær her når vi kom hjem som da vi dro, men ut skulle de uansett. Ikke at det tok lange tiden før de var inne igjen, kanskje et lite kvarter og så var det kosetid og godteri i matskålene.


  Da vi kom hjem sent i går kveld pakket jeg ut all bagasjen, ryddet, vasket og gjorde leiligheten ren å pen mens dagen i dag har vi tatt helt rolig og sovet litt utpå. Jeg takler bare ikke å ha slike ting hengende over meg, som å pakke ut uff det er gørrkjedelig, haha!  Resten av kvelden skal brukes til en tur på nærbutikken for å handle inn middag og mat til helgen, samt filmkos. Treningen tar jeg opp igjen i morgen tenker jeg og da er jeg virkelig klar for litt rutiner igjen, det skal bli herlig! Håper alle dere får en nydelig lørdag og at dere koser dere masse! :*

   

  Hashtags: #bortebrahjemmebest #wa2wo #homesweethome

  28 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vixen Blog awards 2013

  • 24.01.2014 - 12:54

  Etter pre partyet dro vi opp på suiten vår på Edderkoppen hotell som er i samme bygg som Edderkoppen teater og dermed kunne vi følge med helt fra toppen av suiten og ut mot teateret til den røde løperen. Det var veldig greit så vi kunne holde tiden vår på tross av kjasing, selfies og god drikke. Heidi vant årets skjønnhetsblogg, noe som var forventet og veldig fortjent. Gratulerer så mye søte snuppa :*  Vesken er levert av Bagorama fra Lycke HER // Jakke - Nelly HER (adlink) // Kjole, sko og ring - Nelly

  For en fantastisk morro kveld! Gratulerer så mye til alle vinnerne og takk for en helt super kveld alle sammen. Dette håper jeg vi får være med på neste år også for vi har hatt det helt knall tre dager her i Tigerstaden. Turen går hjemover nå snart og vi er vel hjemme litt utover kvelden tenker jeg, så det skal bli godt å få sett våre tre pusekatter igjen. Ønsker alle sammen en helt fantastisk fredag og good helg! Som sagt så skal jeg få svart alle sammen i løpet av helgen, og tusen tuusen takk for alle lykkeønskninger denne kvelden, det betyr utrolig mye for oss begge :*

   

  Hashtags: #vixen #vixenblogawards #wa2wo #vixenblogawards2013 #bildedryss

  54 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Pre party Vixen blog awards

  • 24.01.2014 - 00:13

  Da har jeg fått ordnet, sortert og redigert bildene fra i går og tilsammen ble det nesten 50 bilder som vi har valgt ut fra kvelden. Som jeg såvidt nevnte startet vi kvelden hos L'oreal Akademiet med Pre-party hvor vi ble sminket, stylet på håret og fikk champagne i glasset. Jeg ble så fornøyd med makeup'en for kvelden og det var ekstra morro siden jeg naturlig nok blir skeptisk når andre skal legge makeupen min. Alle har jo sine preferanser på hva man liker men jeg skjønte fort at han visste hva han gjorde.


  Sjekk den hårfargen dere. Jeg hadde også veldig lyst å ha litt rosafarge i tuppene men sammen med kjolen, veska og håret ble det too much så derfor sto jeg over denne gangen. Må innrømme jeg også ble litt nervøs for at det kunne smittet over på den helt hvite jakken. Fargen vaskes visstnok ut iløpet av 1 til 2 hårvask, så stilig! Edit: Hair chalk fargen smitter visstnok ikke av i det hele tatt og flere av de som hadde farge i håret denne kvelden opplevde ingen fargesmitte så både min og frisøren sin bekymring var litt ubegrunnet, hehe.


  Se så nydelige jentene fra wannabee ble. Lekre frisyrer med lekre farger!

   

  Scubajakke - Nelly Fanny Lyckman sin nydelige kolleksjon HER (adlink) // Clutchen er levert av Bagorama fra Lycke HER // sko Nelly HER (adlink) // Kjole fra Bikbok.

  Jeg valgte dette antrekket til Pre partyet og skiftet kjolen og vesken ut til kvelden da jeg synes en sort kjole passet bedre til de nydelige krøllene jeg fikk. Dette passet meg greit da jeg uansett var usikker på hvilken kjole som skulle brukes og da fikk jeg brukt begge veskene og begge kjolene på en kveld. Nå skal jeg legge inn bildene fra selve awarden så kommer de ut på bloggen i natt eller i morgen tidlig. Andreas kom nettopp tilbake fra kinoen så vi tenkte oss ut en liten tur for å kjøpe noe frozen yougurt, cravings! Har forresten så dårlig samvittighet som ikke har fått svart dere på kommentarer samme dag som jeg alltid bruker å gjøre, men det har rett å slett ikke vært tid til det. Jeg skal svare dere alle sammen i løpet av helgen når vi er hjemme igjen, I promise! :*

   

  Hashtags: #Vixen #vixenblogawards #preparty #wa2wo #bildedryss #makeup #styling

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Treningsøkt på hotellet mot champagne hangover

  • 23.01.2014 - 19:35

  God torsdags kveld dere. For en herlig kveld vi hadde i går. Pre party med mingling, fingermat, champagne og styling før det ble å dra bortover mot Vixen finalekvelden. Vi hadde suiten med utsikt over teateret så vi tok turen opp her for å vorse litt sammen med søte Heidi og venninnen hennes før det ble å finne plassene våre inne i salen. Det ble ingen seier på oss denne gangen, men nå var det Heidi som stakk av med skjønnhetsblogger prisen så det var virkelig velfortjent. Ikke minst hadde vi det så koselig her da vi vorset og da var det ekstra gøy at når vi ikke vant, så var det hun. Jeg har fått lagt over bildene fra gårsdagens kveld men har enda ikke sortert dem så det skal jeg sette meg ned med i løpet av kvelden.

  Vi startet dagen i dag med en lett treningsøkt mot tømmermennene etter litt for mye champagne, for deretter å ta oss en skikkelig tur rundt å kikke litt inne på Scandic Edderkoppen som er hotellet vi bor på.

  Hvis det er noe som hjelper mot hangover så er det faktisk en rolig treningsøkt og masse masse vann. Tok det heldigvis sånn relativt rolig i går siden det ble en lang kveld og jeg tror vi var i seng rundt 3 - 4 tiden på natten. Jeg synes det er så kjekt med treningsrom på hotellet og det passet meg utmerket at de har det her på Scandic Edderkoppen. Andreas syklet litt mens jeg tok en rolig og lett styrkeøkt for å få kroppen i gang.

  Etterpå tok vi en liten, koselig rundtur her på hotellet å knipset litt bilder fra de stilige teaterposterne, lobbyen, barnerommet og utenfor.

  Dette er hotellrestauranten hvor vi spiste en herlig burgermiddag den første kvelden. Vi satt helt ved vinduet å koste oss til langt over stengetid uten at vi la merke til det, huff. Heldigvis var de såå hyggelige på restauranten så det gikk kjempegreit. Det glutenfrie burgerbrødet var ikke galt i smak så det er jeg fornøyd med. Har vært borti noen glutenfrie brød som har vært så vonde at jeg ikke har klart å svelge ned den første biten.


  Søte Emma i resepsjonen stiller gladelig opp på bilde, hehe!  Nå skal jeg som sagt få satt meg ned med bildene fra i går så skal jeg få lagt ut dem før sengetid. Planen var egentlig at jeg skulle bli med Andreas og broren på kino, men jeg sto rett å slett over for å slappe helt av. Derfor koser jeg meg heller inne på suiten med en god middag fra restauranten og noe godt å drikke. Det har virkelig vært helt supert å være her et par dager men jeg gleder meg også til å dra hjemover i morgen. Savner alltid pusekattene når vi er på tur, de er jo tross alt barna våre, hehe.  Huden har forresten holdt seg helt fin etter den lange natten med sinksalve, babyolje og alt for mye gørr i trynet. Det funket som bare det så nå vet jeg det til fremtiden om det skulle trengs igjen. Håper ikke det gjør det men man vet aldri, hehe.

  Jeg håper alle dere har hatt en herlig torsdag. Bildene fra Vixen i går kommer før jeg legger meg senere :*

   

  Hashtags: #wa2wo #trening #ferie #champagne #edderkoppenhotell #hotell #hotelledderkoppen #teater #oslo #tigerstaden #trening

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nye vesker og klar for Vixen pre party

  • 22.01.2014 - 15:37

  Hei dere flotte lesere! Tusen tusen takk for alle gode ord og råd i forrige innlegg. Dere er bare så søte og gode. Jeg har ikke sovet i hele natt så å si og ser ut som et vrak, men jeg har ligget i sengen med tykke fuktighetsmasker og zink krem av alle ting. Dette har hjulpet til en viss grad på flassingen og rødheten. Vi er straks på vei avsted for å dra på pre - partyet hvor vi er så heldige å skal bli stylet opp før Vixen kvelden. Dette passer meg ganske bra i dag for huden min trenger all den hjelp den kan få, hvis ikke skyr jeg helt unna bildetaking i kveld ihvertfall, hehe.  Snille Bagorama har sendt meg to lekre Lycke vesker som jeg kan velge mellom å bruke denne kvelden og jeg tror valget faller på den lille clutch vesken i gull, men er ikke hundre prosent sikker enda. Nå skal jeg få på meg antrekket, hive håret i en tutt for deretter sette oss i taxien frem til der vi blir stylet og starter kvelden. Dere kan vel tenke dere hva som skjedde med den fine brunfargen jeg hadde jobbet med å opparbeide meg med selvbruning? Jupp, den er selvfølgelig all gone så da sier vi hvitt på hvitt er rått i kveld ellernoe. Vi skal uansett få tatt masse bilder til dere i kveld og jeg ønsker alle sammen en helt super dag videre! Jeg er ganske spent på denne kvelden og hvordan den utarter seg:*

   

  Hashtags: #wa2wo #vesker #nyevesker #bagorama #lycke #preparty #vixen

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ansiktet mitt faller av bit for bit, dagen før Vixen finalen..

  • 22.01.2014 - 02:29

  Jeg hadde tenkt å starte dette innlegget så ekstremt positivt men så har ikke kvelden og utover natten i dag vært den aller beste for meg, så jeg er ikke helt på topp akkurat nå. Denne dagen har egentlig ikke vært annet enn fantastisk. Vi dro til Oslo og ble tatt varmt og veldig koselig i mot på Scandic Edderkoppen (link) .Scandic er et business og opplevelseshotell og er Norges aller første teaterhotell. Det ligger midt i sentrum bare noen minutter gåavstand til Karl Johan, noe som passer genialt for vi som ikke er kjent her samt hotellet inneholder flust av fantastiske teater og revybilder fra gjennom historien, det er såå stilig! Da vi kom her fikk vi deilig fruktfat, ble vist rundt og fikk suite som rommet vårt for dette oppholdet. Det er så stort her på suiten, godt og varmt og alt har bare vært helt perfekt. Ikke minst har de vært så veldig vennlige og serviceinnstillte her og vi har spist en deilig middag på restauranten sammen som avslutning på kvelden. Hotellsuiten ligger ut mot teateret så vi har en nydelig utsikt, to flatskjermer, divan, stue med sofa, bord samt kontorplass og et svært bad med et enda større soverom. Åh så herlig det er her! Ingenting kan gå galt da, eller hva?


  Det som da har skjedd utover kvelden er at huden min har begynt å flasse, eller slik som jeg føler det nå, falle av bit for bit. Dette er noe som er helt normalt at kan skje etter krystallsliping av huden, men det har aldri skjedd på denne måten med meg før så derfor trodde jeg at jeg selvfølgelig skulle slippe unna med det denne gangen også. Men den gang ei. Huden min har ikke gjort annet enn å flasse store hudflak over absolutt hele ansiktet som faller av og lager enorme flekker, mørke og hvite flekker og streker i hele ansiktet som jeg ikke får bort i tillegg til at det hovner, klør, svir og jeg ser rett og slett ikke ut for å si det mildt. På bildene her er det ikke mulig å se hvor ille det ser ut da flassingen nesten ikke hadde startet i forhold til hvordan det er nå, men når tilogmed Andreas synes det er ille, da er det bad. Sminken vil ikke dekke over det og det har endt opp med at jeg rett og slett ser ut som et fælt monster.

  Jeg har tilogmed grått en skvett eller ti på badet pga dette og det er fordi finalekvelden er i morgen allerede og hvis jeg ser ut slik som dette kan jeg nesten ikke dra. Eventuelt må jeg gå med finlandshette og forklare det som "siste mote", hehe. Nei, huff. Jeg forsøker å være positiv men det er ikke så lett akkurat nå. Likevel skal jeg høre på alle de gode rådene, tipsene og hjelpen jeg har fått om hva jeg skal gjøre over hysteriske telefonsamtaler så får vi se hvordan dette går seg til i morgen. Dette innlegget skulle egentlig ut tidligere men pga denne lille hendelsen ble det en smule forsinket. Uansett så SKAL dette oppholdet nytes, jeg gleder meg til Vixen finalen og pre partyet samt resten av vår lille ferie her i Tigerstaden. Ingenting skal få ødelegge dette så nå må jeg bare slappe av, finne roen og forsøke å sove til slutt.
  Søteste Andreas er så omtenksom, snill og er den beste i verden på å gi trøst. Åh jeg er glad for å ha en sjelevenn som han hos meg akkurat nå.  Vi synes forresten det var utrolig morsomt med alle tilbakemeldingene på den grønne smoothien. Jeg vet den ser skummel ut, og jeg vet den er grønn men prøv den. Det er nok ikke den beste smoothien på jord i smak, men den er virkelig ikke gal og ikke minst er den fantastisk for hud og hår. Akkurat nå tror jeg ikke 10 liter av smoothien hadde reddet huden min, men det er en annen sak. Da får jeg hive meg ned i sengen og håpe på det beste. Dere får ønske meg lykke til når jeg våkner og skal se meg i speilet, først da finner jeg ut av hva som skjer i morgen. Nattaklemmer fra en litt uvanlig sutrete meg, jeg vet dere er vant til min positivitet men i natt er jeg rett og slett en smule for utfor. Heldigvis gjør dere alltid dagen min bedre, takk så mye for det, dere er best:*

   

  Hashtags: #wa2wo #vixen #hotell #krise #sliping #hud

  35 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Smoothie oppskrift mot gusten vinterhud og kviser // Få gløden tilbake

  • 21.01.2014 - 19:05

  Hei og hopp dere! Da er vi på reise innover til Oslo mot Vixen blog awards finalekvelden. Det ble tog på oss denne gang da jeg ikke har bry til å trosse flyskrekken for en rask tur til Oslo pga været Jupp, jeg har all verdens "gode" unnskyldninger på lager for å unngå flyet. Det er så deilig å reise innover dagen før så vi slipper å stresse og kan kose oss når vi kommer til hotellet. Vi skal bo på herlige Scandic Edderkoppen hotell link) som er nøyaktig samme sted finalen holdes, det blir kjekt det. Men nok om det, tilbake til overskriften. Vi startet dagen idag med en deilig, sunn og fantastisk smoothie mot tørr og gusten vinterhud. Denne smoothien inneholder så mye som er så godt for huden, kroppen, håret og hele deg så denne kan dere gjerne lage litt av nå om vinteren. Vi tok selvfølgelig bilder til dere så her kommer oppskriften.

  Smoothie mot kviser HER, Smoothie mot tørr hud HER og smoothie mot rynker og aldringstegn HER

  Slik gjør du:

  ♥ Du trenger: Grønnkål, rødt eple, sitron, grønne og lilla druer. Grønnkål er en veldig kraftig antioksidant full av vitamin C som bekjemper aldringstegn, rynker og har en genail antiflammasjonsegenskap. Dette kan hjelpe på betennelser i kroppen som foreksempel kviseutbrudd. Røde epler er ikke bare knallgode men inneholder også en god del antioksidanter som holder huden ung. Druer inneholder også antioksidanter og masse vitaminer som er godt for huden og kroppen. Denne er altså en skikkelig glød til huden smoothie som er stappfull av antioksidanter og annet godt for hud, hår og kropp.

  ♥ Kutt opp 1 rødt eple og hell i blenderen sammen med 1/4 ren sitronsaft som du klemmer ut av sitronen.  ♥ Hell 1 liten kopp/håndfull med grønne druer og 1 liten kopp/håndfull med lilla druer i blenderen

  ♥ Kutt opp 4 grønnkålblader,hell dem i blenderen og ta med stilken. Denne må nok kjøres litt ekstra i blenderen da stilkene er harde.

  ♥ Sett på blenderen og du har en helt fantastisk sunn smoothieboost for hele deg, både utvendig og innvendig. Husk knust is om du liker smoothien din iskald og litt "frossen". Du bør også kjøre blenderen litt ekstra slik at du er sikker på du får most alt sammen. Eplet i denne smoothien er det som er med på å gi den en god smak sammen med druene etter min mening.

   

  Jeg håper dere likte denne smoothie oppskriften like godt som de vi har hatt her på bloggen tidligere, også ønsker vi dere alle sammen en helt fantastisk tirsdagskveld videre! Vi blogges litt senere fra hotellet vet dere:*

   

  Hashtags: #smoothie #smoothieoppskrift #kostholdstips #blender #hudtips #skjønnhetstips #wa2wo #inspirasjon

  55 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DIY // Slik lager du hjemmelaget glitterspray til håret!

  • 20.01.2014 - 22:29

  Denne DIY'en er en jeg personlig liker veldig godt og som jeg har brukt litt til fest. Den er rask, enkel og ikke minst gir det bra resultat. I tillegg kan du selv bestemme nøyaktig hvilken farge du ønsker på sprayen om du ikke er så "kjedelig" som meg og går for vanlig sølv eller gull. Denne gangen har jeg brukt sølv og her kommer en liten tutorial på hvordan dere kan lage deres egen glitterspray til fest hjemme.

  Slik gjør du:

  ♥ Du trenger: En rennende hårspray, glitter i en eller flere valgfrie farger og en liten eller stor, tom og ren flaske .

  ♥ Skru av korken på hårsprayen og hell over ønsket mengde i den tomme, rene flasken du har tilgjengelig. Bruk gjerne en liten trakt for ikke å søle. Jeg har selv brukt en gammel flaske som jeg har vasket og pyntet litt på så jeg lett kan se hva som er glittersprayen når den står i hylla blant andre produkter. ( Du trenger ikke å bruke hele hårsprayen med en gang og på denne måten kan du lage deg flere forskjellige glittersprayer ut av kun en liten hårspray samt i flere omganger) Hva med foreksempel å lage deg både en gull og sølvspray, eller hva med en blanding av begge deler? Kanskje du liker mer farger og vil bruke en knallsterk farge på glitteret. Dette er helt opp til deg.

  ♥ Hell deretter ønsket mengde glitter over i den rene flasken, skru igjen korken og rist godt. Du bør ha en mengde som gjør at det minner litt om de fine snøkulene man kan få tak i som man rister på. Da vet du at du ikke har for mye eller for lite glitter i. Hvis du er usikker bruker du heller litt liten mengde og heller i, rister flasken og sprayer på håret ditt for å se hvor mye glitter det er. Så kan du avgjøre om du skal helle i mer eller ikke. Jeg har brukt to forskjellige glittertyper denne gangen, men begge i sølv.


  ♥ NB! Tips! Det er viktig at du bruker glitterkorn som er så finpulveret som mulig for hvis ikke kan glitteret sette seg fast og tette igjen sprayflasken så du ikke får ut noe av sprayen. Er du redd for dette kan du også velge å bruke en spraytut som har større åpning som foreksempel fra en vanlig sprayflaske til å bruke på blomster og alt mulig rart. Denne har en mye større åpning.

  ♥ Sett i gang å spraye lett over håret og du får en nydelig, jevn glitterlook.
  Håper dere likte denne lille DIY'en. Det er litt vanskelig å vise hvor glitrete og fin den blir på bildene, men det er bare å teste ut selv. Er du ikke fornøyd med mengde glitter i flasken og i håret fyller du enkelt på med mer, men husk det jeg nevnte om at den kan tette seg hvis du overdriver.  Ellers ønsker jeg dere alle en super kveld og natt videre, nå skal vi få ordnet resten til vi reiser innover til Oslo i morgen:*

   

  Hashtags: #DIY #glitterspray #diyglitterspray #diyhårspray #diyglitter #sølvglitter #skjønnhetstips #stegforsteg #wa2wo #inspirasjon

  62 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Aldri gjør denne tabben som ødelegger sminkekostene dine!

  • 20.01.2014 - 18:03

  Siden dere har spurt meg litt om vasking av sminkekoster etter at jeg skrev om vasking av hårbørster, tenkte jeg rett å slett å gjøre det litt enkelt med å ta for meg den store tabben du aldri må gjøre når du vasker sminkekostene dine sammen med litt andre viktige tips helt på slutten.

  Selvom du er flink til å vaske kostene kan du likevel risikere å ødelegge dem om du ikke gjør det på rett måte. Jeg har sett at det finnes mange tips og råd om hvordan vaske sminkekostene hvor jeg er enig i noen mens andre blir jeg bare forbauset over. Slik er det nok, alle kan ikke være enige om alt men jeg har ihvertfall tenkt å advare mot akkurat denne megatabben som flere gjør når de vasker kostene sine.

  Så enkelt unngår du denne tabben så du slipper å ødelegge kostene:

  ♥ Aldri hold sminkekosten med hårene opp når du vasker dem. Dette har jeg sett svæt mange gjøre og det som lett kan skje er at limet inne i kosten løsner og hårene med dem så til slutt vil kosten miste mer og mer hår, ikke minst er det stress å ha en sminkekost hvor hårene hele tiden drøsser av slik at de legger seg i hele ansiktet. Jeg har hatt noen dårlige koster som ikke gjør annet enn å miste hår og de har gått i søpla. 

  Kosten på bildet er en som skulle kastes og det er derfor jeg illustrerer med den.

  ♥ Hold kostene med hårene nedover og ikke få vann inn i selve skaftet. Er du veldig nervøs for dette og ikke har gjort det så mange ganger før kan du bare ha en veldig liten stråle på vannet og ta det litt og litt av gangen, eller du kan eventuelt bruke en liten bolle med vann som du skfiter på for hver omgang med shampo. Når du skal tørke kostene må du heller ikke la dem stå men aller helst henge dem med hårene ned eller legge dem slik at hårene er nedover og vannet ikke renner inn i skaftet.

  Viktige tips og råd om vasking av sminkekoster:

  ♥ Vask kostene 1 - 2 ganger i uken alt etter hvor mye du bruker dem. Du kan også bruke en quick spray hvor du enkelt bruker denne til å spraye over kostene for hver gang de er brukt. På den måten har du alltid rene koster tilgjengelig og får bort bakteriene du ikke ønsker å ha der. Husk at noen kost sprayer skal sprayes direkte på kostene mens andre først må sprayes på foreksempen en kleenex. Husk å følg instruksene på den sprayen du velger.

  ♥ Du kan vaske kostene med egen kosteshampo eller foreksempel babyshampo. Noen liker også å bruke litt babyolje om kosten begynner å bli tørr eller foreksempel balsam på mer harde koster, og noen bruker sin vanlige frisørshampo. Her er det litt smak og behag men hold deg til gode produkter til kostene dine og hold deg til milde produkter.

  ♥ Du velger selv om du ønsker å gjøre prosessen i vasken med rennende vann eller om du føler deg mer trygg på å ikke få vannet i skaftet om du bruker en skål med rent vann som du bytter for hver vaskerunde.

  ♥ Ikke bruk kun en runde med shampo, gjenta gjerne 2 - 3 ganger til kosten er helt ren. Dette vil du raskt se på fargen til vannet.

  ♥ Ikke bruk zalo ( det er flere som anbefaler dette, men etter min mening er det helt feil) på vanlige naturkost børster, pudderbørster og lignende. Du kan bruke zalo på foreksempel leppepensler og noen brynpensler, altså de som har helt stive hår.

  ♥ Bruk lunkent vann

  ♥ Ikke glem å også tørke kostene opp ned slik at vannet aldri renner ned i skaftet, forsøk aller helst å heng kostene med busten ned.

  ♥ Vær forsiktig med kostene og behandle dem forsiktig både når du vasker dem og sminker deg med dem. Du skal ikke gnure dem hardt da du kan ødelegge hårene

  ♥ Ved å vaske sminkekostene dine unngår du ikke bare masse bakterier og eventuelt årsak til uren hud men du gjør det i tillegg mye enklere å legge pen makeup.

  Er dere flinke til å vaske sminkekostene og hvor ofte gjør dere dette? Husker dere å unngå denne tabben som ødelegger kostene?

   

  Hashtags: #vaskekoster #sminkekoster #tabbe #unngåtabben #unngådennetabben #vaskesminkekoster #wa2wo #skjønnhetstips

  54 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // All Denim

  • 19.01.2014 - 21:28
  Sko - Nelly desverre utsolgt men helt like HER (adlink) // Skjorte - zlz // Bukse - Vintage // Hatt - Choies

  Da er jeg ferdig med pakkingen, yesss! Det føles godt skal jeg si dere, føler meg faktisk som en mester i dette øyeblikk. Alle antrekk er pakket pent og pyntelig i egne antrekksposer, alle skjønnhetsprodukter er trygt pakket ned og alt er i skjønneste orden bortsett fra en liten uvesentlig ting: Jeg får ikke lukket kofferten.

  Andreas: Hvordan skal du få lukket kofferten Jeanette......... ?

  Jeanette: Du har jo også en koffert! Og du skal sikkert ha med deg tre ting så da har du mye hjerterom til mine kjære ting

  Andreas: Ingenting nytt her i gården med andre ord:)

  Jeg bruker å låne Andreas sin koffert ganske ofte for det ender som regel opp med at et par sko eller en rettetang eller to ikke får plass i min så da er det kjekt med en kjæreste som er genial på å pakke. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og er nervøs siden den ene pusekatten har bestemt seg for å trosse snøen og ut for første gang på litt for mange dager. Han har kjedet seg ihjel rett å slett, men nå kommer han ikke så dette liker ikke mammahjertet mitt. Må vel ut å se etter han igjen etterpå vi. Andreas har allerede sett en gang så han er sikkert bare å ramper et sted men snøen er jo meterhøy og det blåser veldig sterk vind. Ikke kult for en liten pusekatt. Har dere hatt en fin søndagskveld da? Noen flere som bruker å sniklåne kjærestens koffertplass når dere skal ut å reise?

   

  Hashtags: #antrekk #outfit #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #denim #alldenim #wa2wo #inspirasjon

  55 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Syndefull søndag med hele 1 kg lekker sjokolade

  • 19.01.2014 - 17:10

  Åjada, i dag startet vi denne søndagen på en svært syndefull men såå deilig måte. Nemlig med verdens største konfekteske full av deilige sjokoladebiter. Trøffel, marsipan, nougat, lys sjokolade, mørk sjokolade, mocca, likør and you name it. Denne konfekten fikk vi av pappa og gjengen mens vi var der på en liten snarvisittbesøk i går kveld. Litt av en gave eller hva?  Gjett om vi har kost oss dere. Andreas siklet litt på denne i går kveld også men så ble det til at vi lot den stå for å ha den som motivasjon til søndagens husvask og pakking til Oslo turen. Siden jeg ikke er kjapp på å pakke har jeg nemlig bestemt meg for å bli ferdig med hele greia i dag så jeg slipper å tenke noe mer på det. Andreas skal som vanlig ha med seg en liten, søt koffert mens jeg må drasse på den overdimensjonerte altfor rosa kofferten min som likevel ikke bruker å alltid romme nok plass. Ohoi, det skal ikke være bare bare. Nå skal jeg drikke opp teen min å sette i gang med litt rydding og pakking.

  Håper dere har hatt en strålende søndag så langt! :*

   

  Hashtags: #wa2wo #sjokolade #konfekt #konghåkonkonfekt #konghåkon #hverdag #søndag

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits