Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Add meg på Snapchat jeanettewa2wo / Jeg godtar ALLE!

 • 31.01.2015 - 23:23

Snapchat, Instagram og Videofy for å se videoer: jeanettewa2wo

1. Jobber hardt med poseringen til alle mine snapchattere før treningsøkten som ble utsatt minst 20 min pga bildetaking og svaring ( Ja, jeg forsøker virkelig å svare alle så ofte som mulig og legger ikke bare ut bilder og videoer på "Mystory" 2. Meg og min vakre Andreas på presseveggen før Vixen Blog Awards. Kleint? Ja. Uvant? Ja. Nervøs? Ja. Ble bildene mine fine? Nope. 3. Tester badebomber, enjørninghornssåpe med godteri og valentine ting hos LUSH Karljohan sammen med søte Astrid 4. Måtte ta bilde av muffinsen til Andreas siden jeg ikke spiser slikt. Men synet, ja synet kan jeg nyte 5.  Baderomsselfie før Vixen Blog Awards og før håret ble totalt messed up av snøværet 6. Fine Versace esken 7. Søndag og nesten alle andre dager = ligge på sofaen med kjærestendagen 8. Astrid og meg baderomskåpe shooter under helgen på Geilo med United Bloggers. 9. Baby Todd har lagt seg for natten under ullteppet sitt. 10. Jeg snapper meg selv etter en forferdelig natt uten noe som helst søvn med mareritt og alt som kan skje galt går galt rett før Vixen Blog Awards 11. Andreas er så søt på T- banen at det må dokumenteres 12. Jeg leker sunn på Burger King 13. Søster på besøk noen dager hos oss og da må det nesten snappes på tross av at hun snur ryggen til meg en tidlig morgen. 14. Pre party Vixen Blog Awards 15. Zahid Ali, eller "Zalil" som vi kalte han etter litt for mye champis innabords 16. Versace masken havnet på benet mitt siden jeg har for stort hode til å passe den..


Det er såå mange av dere som har lagt meg til på Snapchat og det vil jeg bare minne dere om å fortsette med! Som dere kanskje har oppdaget legger jeg ikke kun ut ting på "Mystory" men jeg forsøker å snappe direkte til dere så ofte jeg klarer og jeg elsker å se alle deres søte og morsomme bilder og videoer!
Så add meg, add meg og add meg! Følg meg gjerne på Instagram også for flere bilder og på Videofy for videoer.

Snapchat, Instagram og Videofy for å se videoer: jeanettewa2wo. Hva heter dere på snapchat?

16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg har en fantastisk nyhet å dele med dere!

  • 31.01.2015 - 15:16


  Jeg har en fantastisk god nyhet som jeg gleder meg så mye til dele med dere i løpet av morgendagen, men jeg må nok holde meg til i morgen.

  I mellomtiden skal jeg pleie allergien min i den flotte, hvite skjorten til min kjære, sommer denimshortsen min, varme tøfler med rosa hjerter og sløyfe på og selvfølgelig med hårtutten på plass. Pusekattene tasser rundt på gulvet og leker med alle de nye kattelekene de fikk til jul siden jeg er en så dårlig mor at jeg har glemt å kjøpe nye til dem på en litt for lang stund. Oppvasken er satt på og dusjen varmet opp.


  Hvordan ser deres lørdagsplaner ut, er det flere som tar det rolig eller skal dere ut på livet? Uansett hva planene er håper jeg dere nyter helgen! Gleder meg så mye til å dele nyheten med dere i morgen. Nå skal jeg straks ta meg en lang, varm dusj før det blir en rolig dag og helg på oss da jeg har mye jeg må få unnagjort her hjemme av enda mer papirstyr.

  25 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • LUSH / Et lite stykke skjønnhets eventyr

  • 30.01.2015 - 19:23
  Det første som møtte oss da vi entret LUSH i Karljohansgate 20 var glade mennesker, nydelige dufter og lekre velkomstdrinker. Kameraene blitzet og bloggerne samlet seg. Det er så utrolig hyggelig å få være med på en slik omvisning og få teste ut og prøve LUSH sine håndlaget, ferske kosmetiske produkter. Vi fikk sett hvordan gigantiske, vakre, badebomber av Valentine hjerter løser seg opp i badevannet slik at hele vannet blir rosa, når det røde Valentine hjertet løser seg opp så det kommer tusenvis av miniatyrhjerter ut som igjen blir liggende i badevannet og når unicorn hornet inneholder ekte godterihjerter ( som Andreas selvfølgelig smaker på). Selvbruningen jeg testet er et lite stykke hjerte man smører direkte på huden. Fantastisk.


  Bildene nr fem er lånt av Astrid Helen

  Jeg skal ærlig si det ikke er så ofte jeg blir begeistret over slikt lenger siden jeg som veldig mange andre blir forsøkt presentert og presset på nye produkter i hytt og pine men dette imponerte meg. Ingen dyretesting, fersk kosmetikk, etisk rett og miljøvennlig. LUSH er rett og slett et lite stykke eventyr og jeg fikk ihvertfall Valentine inspirasjon til tusen. En vel anvendt liten time.

  Gjett hvem som skal legge seg ned denne fredagskvelden med badebombe fra LUSH, noe godt å drikke på og verdens mest fantastiske kjæreste i badevannet etter en deilig middag? Det er nok undertegnede. Nyt helgen vakre mennesker, det skal jeg:*

  13 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vixen Blog Awards

  • 29.01.2015 - 20:36

  For noen fantastiske mennesker vi traff på i går, for en kveld og for noen dyktige bloggere som finnes i dette landet. Jeg blir helt satt ut og selvom det ikke gikk vår vei denne gangen unner jeg alle gårsdagens vinnere seieren så vanvittig mye. Andreas var som alltid i fyr og flamme og skravlet med alle og enhver. Han er så sprudlende og skaper alltid liv og stemning.

  Vi startet kvelden med mingling sammen med alle de andre finalistene på Hotel Continental før det bar bort til selve Awardshowet på vakre Christiania Teater hvor vi traff på mange kjente og nye fjes.


  De søte søstrene Tsutsumi og Alexandra stakk av med prisen som "Årets Nykommer"

  Flotte Astrid i en av kveldens vakreste kjoler.

  Det er ingenting å si på stemningen ihvertfall og kameraene gikk både under awardshowet og selvfølgelig på dametoalettet.

  Herlige Kristin stakk av med hele to priser: nemlig beste livsstilsblogg og beste outfit of the day.

  Espen var nok en av kveldens mest glade vinnere da han tok i mot prisen som "Årets herreblogg"

  Etter awardsshowet bar det til afterparty hvor det både ble dansing og skravling gjennom hele natten. Jeg og Aina traff på selveste Zahid Ali (!) og måtte selvfølgelig knipse litt mobilbilder sammen med han så fan som vi er, men det vet nok dere som har meg på snapchat. Jeg kjenner det altfor godt på formen i dag etter gårsdagens festligheter men jeg har klart å være flink husmor og shinet opp hele leiligheten vår.

  Jeg håper dere likte bildene og tusen tusen takk for alle de herlige tilbakemeldingene dere gir på Snapchat! Det er såå gøy å ha dere der så det er bare å adde meg der og på instagram: jeanettewa2wo. Nyt kvelden, nå skal jeg slenge meg på sofaen og ta en velfortjent hvil med et par episoder Friends rullende over skjermen. 

  23 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Klar for finalen i Vixen Blog Awards!

  • 28.01.2015 - 17:03


  Da er gjengen her snart klare for å dra bortover på pre party med de andre finalistene og en helkveld med Vixen Blog Awards. Jeg fikk såklart ikke antrekket i tide men slang på meg den nye blondekjolen og satser på at det gjør susen.
  Jeg ville bare stikke innom dere flotte mennesker og ønske alle en fantastisk dag og kveld videre! Kryss fingrene for meg da dere for det trenger jeg virkelig med så dyktige og fantastiske bloggere i finalen.

  Hvis dere vil ha morsomme bilder og oppdateringer i løpet av kvelden og ellers som ikke kommer ut på bloggen er det bare å adde meg på snapchat og/ eller instagram: jeanettewa2wo

  25 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Denim and stripes

  • 27.01.2015 - 16:56


  Endelig har jeg fått på meg boyfriend jeansen min og fått vandret med den litt i gatene her i Oslo. Det morsomme er at den faktisk er litt for stor og løs på meg, men det var innmari stilig også så jeg tror rett å slett jeg beholder den slik. Nå venter jeg på antrekket mitt i posten til morgendagen og krysser alt jeg kan krysse for at det rekker frem i tide fordi i morgen er det Vixen Blog Awards finale! 
  Bukse - Junkyard / Kåpe - Zalando / Mint&Berry Zalando  /  Sko - Bronx / Skjorte - h&m hvit her / Klokke - Dyrberg / (adlinks)

  Jeg håper dere også vil krysse alt dere kan krysse for meg i morgen på Vixen Blog Awards. Uansett hva som skjer tror jeg det blir en fantastisk dag og kveld, spesielt siden søsteren min er kommet på plutselig besøk her og skal være med. Åh det skal bli så morro! Jeg kjenner at det er et skikkelig stort avbrekk jeg har behov for akkurat disse dager så jeg kan ikke vente. Nå må jeg få i meg litt mat her for jeg har nærmest glemt å spise også skrives vi igjen litt senere vet dere. Ha en flott dag og kveld videre vakre mennesker.

  40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Black Lace Dress

  • 25.01.2015 - 18:40


  Det dukker opp mer og mer overraskelser i posten disse dager og denne vakre, sorte kjolen var en av de som kom nå i helgen. Jeg har rett og slett falt litt pladask for blonder den siste tiden og da spesielt tettsittende kjoler som dere kanskjer husker? Jeg har jo aldri ville bruke slike klær eller følt meg vel med tettsittende plagg så når jeg først har muligheten vil jeg naturlig nok gjøre det.

  Det vakreste på denne kjolen er halsdetaljene og V - necken som gjør at den sitter elegant på.

  Kjole - Modekungen / sponset

  Jeg skal selvfølgelig vise den på meg når den skal brukes for første gang, jeg må bare vente på den perfekte anledning og de kommer det flere av i ukene som kommer. Nå skal jeg hive meg rundt med litt sene middagsplaner denne søndagen før en tidlig kveld da det blir en lang dag i morgen. Dere må ha en nydelig kveld videre flotte mennesker. Hva synes dere om kjolen og hva har dere bedrevet dagen med?

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Video / Perfekte Krøller med Gorgeous volume wand by Marianne KB

  • 24.01.2015 - 20:04

  Klikk to ganger for å se videoen om du ikke har Videofy app / Sponset behandling                                                                                                                                                                                                

  Klikk to ganger for å se videoen om du ikke har Videofy app

  Marianne er siste års lærling hos KB Vika og dere får derfor 10% avslag på de aller fleste behandlinger hos henne!
  Her blir jeg stylet etter klipp og extensions med Gorgeous Volume Wand av Marianne og jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så vakker på håret. Dere kan tro det ble knipset mange bilder etter stylingen, hehe!

  Følg meg gjerne på Videofy for enda flere videoer HER
  Snapchat: jeanettewa2wo
  Instagram: jeanettewa2wo
  Facebook: Jeanette Walayat

  Har dere Videofy?

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • En "Grumpy" lørdags morgen

  • 24.01.2015 - 15:20


  Åhh det er endelig lørdag! ( Trodde dere virkelig at jeg var grumpy? Høhø!) Jeg blir i så godt humør på lørdager kun fordi det er lørdag, det er liksom noe spesielt med den dagen så hele sinnstemningen min forbedres enormt. Jeg kunne ikke dy meg da jeg sto opp i dag tidlig med å ta en titt i "A Grumpy Book" som Andreas fikk til jul av min lillesøster, haha! FOR en negativ, sur, snål bok og greie det der med Grumpy Cat er. Skal innrømme at jeg ikke helt skjønner greia, men nå er jo katten faktisk ganske morsom av seg når han dukker opp både her og der i Facebook feeden med det altfor sure ansiktet og en passende tekst:

  Jeg liker best " I dont like morning people, or mornings.. or people". Priceless.

  Nå skal jeg en tur på butikkene etter jeg har sittet i mange timer og surfet Spotify for å finne ny treningsmusikk. Jeg takler ikke å høre de samme sangene måned etter måned hvis jeg skal orke å trene til dem. Hva er helgeplanene deres? Kos dere vakre mennesker:*

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Black on Black

  • 23.01.2015 - 19:05  Jakke - Nelly lignende her / Bukse - Nelly / Solbriller - Nelly / Topp - Junkyard lignende her / Sko - Zalando / Clutch - Sheinside utsolgt  /   ( annonselenker )

  Endelig begynner formen min å ta seg opp igjen og det første jeg gjorde da jeg sto opp var å ta "før" bilder til den planlaget treningen fremover, samt veide meg og tok mål av både hofte, bryst og midje. Jeg kan faktisk ikke tro det når jeg ser selv hvor mange cm jeg har gått inn på bare ett år! Det er helt villt. Jeg har gått inn nesten 20 cm i bare hoftene og jeg merker godt at styrketreningen gjør sitt men da jeg skulle ned i vekt la jeg også mye fokus på kondisjonstrening ved siden av.
  Nei nå må jeg komme meg avsted en tur på butikken for å handle inn masse masse sunn mat før det er fullt fokus på kveldsstreningen. Hva gjør dere denne fredagskvelden vakre mennesker? Nyt helgen!

  52 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Den perfekte Boyfriend-jeans

  • 22.01.2015 - 17:26
  Boyfriend Jeans - Junkyard XX-XY ( sponset )

  Åhh en liten glede midt oppi mine kjedelige sykdomsdager! Denne herligheten dukket opp i postkassen min fra Junkyard  i dag og den sitter som et skudd. Jeg skal såklart få tatt litt bilder av hvordan den ser ut på når formen er på plass igjen. Boyfriend jeans er kanskje det mest geniale plagget som er oppfunnet med tanke på å se bra ut til enhver tid og til så å si enhver anledning. Disse buksene kan man jo så enkelt style både elegant og tøft, med lave og høye sko og i alle mulige kombinasjoner. Kanskje jeg skal gjøre nettopp det og poste det på bloggen?
  Hvordan liker dere boyfriend jeans og eier dere den helt perfekte jeans for øyeblikket? Nyt kvelden vakre mennesker!

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Mine aller beste skjønnhetshemmeligheter!

  • 21.01.2015 - 21:02  Nå er det en stund siden jeg delte litt av mine personlige, "hemmelige" skjønnhetstriks med dere og jeg vet av erfaring at dette er noe dere setter pris på. Derfor har jeg valgt å her dele 12 av mine beste triks for å ta vare på og bevare skjønnheten. Enjoy!

  ♥ Jeg soler meg ikke.
  Før solte jeg meg litt, men jeg har aldri vært den som steker meg i solarium da jeg vet hvor mye dette skader huden og at det i tillegg er helseskadelig. Uansett hvor mye sol du tror du tåler, uansett hvor fin brunfarge du får og har så gjør solen mye mer skade på huden enn de fleste tenker over og er en av verstingene når det kommer til aldring. Jeg bruker solfaktor daglig og sminke med solfaktor samt at jeg bruker selvbruning når jeg ønsker litt ekstra farge. Om sommeren gjemmer jeg meg ikke bort for sola i det hele tatt men ligger heller ikke time etter time i den stekende solen på de verste tidspunktene. Måtehold er noe å tenke på og å følge vanlige solvettråd som jeg har skrevet mye om tidligere. Hold deg unna solen på de verste tidspunktene, bruk høy solfaktor og ikke bruk solarium.

  ♥ Jeg legger meg om kvelden med sinksalve for baby på leppene om jeg kjenner leppene begynner å bli såre eller tørre. Neste dag våkner jeg med lepper myke som babyhud. Dette trikset har jeg brukt i minst 10 år og har delt med et par venninner som også bruker trikset fast. Sink fungerer veldig godt mot blant annet sår hud.

  ♥ Jeg renser alltid huden i to omganger. Jeg fukter ansiktet med vann, renser, fjerner rensen med vann og gjentar dette. Dette gjør jeg for å sørge for at absolutt alt av skitt , sminke og smuss blir vasket bort. Svært ofte har man ikke fått bort alt med sminkefjerneren selvom man tror det og da holder det ikke med kun en runde rensing.

  ♥ Jeg sover minst 8 - 10 timer hver eneste natt og er det en natt eller to hvor jeg har fått mindre søvn sover jeg gjerne enda lengre de kommende nettene. Søvn er så utrolig viktig for å bevare skjønnheten og en god helse. Nok søvn motvirker også overvekt da for lite søvn gjerne fører til at man trenger mer energi i løpet av dagen, ergo man spiser lett mer enn det man hadde trengt å gjøre for å beholde energien utover dagen. Jeg sov mye mindre før da jeg var overvektig.

  Jeg vasker håret hver 2 eller 3 dag, og avogtil lar jeg det gå lengre hvis jeg har mulighet eller ork til det. Å vaske håret for ofte kan lett føre til fett hår. Jeg kan dog forstå at tenåringer vasker håret oftere enn dette men bare forsøk å ikke la det bli en fast greie og la det minst gå en dag imellom. Husk at tørrshampo fungerer som fjell.

  ♥ Jeg går uten makeup minst 3 dager i uken, gjerne flere. Selvom jeg er en av dem som tror på at mye av makeupen vi bruker inneholder mange ingredienser som kan være godt for huden, så tror jeg også på å gå helt "bar" innimellom og la huden få puste helt fritt.

  ♥ Jeg gnir aldri hardt rundt øyeområdet og er alltid svært forsiktig når det kommer til huden der når jeg påfører blant annet øyekrem og concealer. Huden er så sensitiv rundt øynene og det er ofte der man ser aldringstegn fort om man ikke passer på. Ta vare på øyeområdet og huden rundt.

  ♥ Hele mitt liv har jeg fjernet sminken hver eneste kveld, og jeg har vel sovet med sminke på maks to ganger i løpet av livet. Å sove med sminke er det dummeste du kan gjøre mot huden din. Fjern alltid sminken og sørg for å få bort alt.

  ♥ Jeg vasker alltid hendene godt med såpe før jeg renser huden. Hvorfor skal jeg putte skitne fingre i ansiktet mitt når jeg faktisk skal rense ansiktet?

  ♥ Jeg smører meg med body lotion hver eneste dag både for å opprettholde en myk hud men også for å bevare selvbruningsfarge som jeg har påført.


  ♥Jeg tar to skjeer tran, to sink tabletter og to efamol tabletter hver morgen, ene og alene for huden. Gjør jeg ikke dette ser jeg forskjell på huden etter bare noen få dager. Både sink, tran og efamol hjelper meg mot kviser, akne og tørr hud.

  ♥ Jeg bruker hårolje hver dag i tuppene. Dette startet jeg ikke med før jeg ble overbevist av en venninne om å teste det ut for noen år siden og siden den gang har jeg brukt hårolje fast.


  LIK gjerne innlegget om dere ønsker flere av disse tipsene og triksene da jeg har en hel haug på lager.
  Hvilket skjønnhetstriks klarer du deg ikke uten? Del gjerne i kommentarfeltet!

  36 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg savner dere

  • 21.01.2015 - 17:37  Jeg savner dere, åh jeg savner dere så innmari . Det har vært litt av en uke sist uke, helgen  som var og denne uken så langt hvor jeg har vært rammet ganske hardt av sykdom, sykdom og enda mer sykdom. Jeg ser jo på bloggen som min inspirasjon til dere, som en gledesfyllt blogg og som noe positivt og derfor har jeg ikke ønsket å skrive så innmari mye når jeg ikke har vært i nærheten av det humøret. Når dagene består av sofasliting, soving, bladlesing, tegnefilm - titting og paracet til frokost og kvelds så er det ikke såå mye inspirasjon å komme med fra min side ihvertfall.

  Nå begynner jeg ( forhåpentligvis ) å bli bedre og gleder meg allerede til å blogge for fullt igjen siden det også kommer til å bli noen stoore forandringer her i bloggen som jeg gleder meg til å dele med dere for det blir fantastisk! Hvordan har dere det for tiden, hva skjer, hva er nytt? Fortell, fortell! Jeg trenger desperat å høre litt om andre sin spennende hverdag siden min er så lite innholdsrik som den kan få blitt disse sykdomsdager:*

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • My favorite piece of Lace

  • 18.01.2015 - 19:15
  Jeg elsker denne kjolen, den er så flott og for meg er den så symbolsk i tillegg. Jeg tror faktisk denne kjolen er brukt mer den siste måneden enn noen annen kjole jeg kjøper eller får tak i for tiden, og det er jeg stolt av. Det typiske for bloggere ( og jenter generelt ) er vel å gå lei av et plagg etter kun en gangs bruk og det er ikke spesielt bra for verken lommebok, miljø eller de stakkars mannfolkene som fortviler seg over kvinnfolk som aldri har noe å gå med når man skal ut på date en hyggelig kveld eller treffe et vennepar. Vet dere hvorfor vi ikke har noe å gå med? Fordi vi har for mye.

  Det blir ikke lenge til jeg skal ha en ny opprydning i klesskapet for nå er det snart vår igjen, og da tenker jeg å gi klærne mine til veldedighet, til noen som trenger de mye mer enn meg og som vil ha god nytte av dem, men denne kjolen skal ingen steder. Hva gjør dere med klærne når dere rydder ut vintergarderoben? Nyt resten av søndagskvelden vakre mennesker og ikke glem å stem på meg til Vixen Blog Awards via knappen under hvis dere synes jeg fortjener det for nå er det ikke lenge igjen. Jeg trenger alle stemmer jeg kan få:*


  50 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • The little Black Dress

  • 17.01.2015 - 22:13


  Kjole - Anna Field (adlinks)

  Endelig er en ny "Den lille sorte" på vei hjem i posten til meg fra Zalando. Jeg har kun en sort kjole jeg er 100% fornøyd med fra før av og siden så mye av de eldre klærne mine er for store bestemte jeg meg for å gå på jakt etter en ny and guess what? Jeg fant denne på ca 20 min hos Zalando på salg! For en fantastisk avslutning på en avslappende lørdags kveld!

  Denne helgen har virkelig vært intet annet enn produktiv så langt men jeg planlegger å få en smule mer produktiv dag i morgen da det både står trening, husarbeid og en del planlegging for den kommende uken på dagsplanen. Mest sannsynlig får jeg en hel haug med ekstra papirarbeid jeg må manne meg opp til i tillegg, men foreløpig er det kun fokus på Friends maraton med den beste gutten i verden på den mest koselige sofaen i verden i verdens mest koselige stue i vår søte, flotte leilighet. Jeg er så takknemlig for å ha mennesker som Andreas i mitt liv, spesielt når ting er ganske tøft som akkurat nå, men nå skravler jeg bare i vei her så jeg takker for meg og ønsker dere en strålende helg videre vakre mennesker. Hva synes dere om kjolen forresten? Jeg må også slenge inn enda en tusen millioner hjertelig takk til alle dere som stemmer på meg til Vixen Blog Awards, dere er fantastiske!

  21 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bildedryss // 100 Bloggere samlet på Geilo Kick Off med United Bloggers // 3

  • 16.01.2015 - 15:06


  Tre siste bilder: Astrid Helen / Bildedryss 1 HER / Bidedryss 2 HER

  Det er helg allerede dere og her var altså det siste bildedrysset fra den fantastiske Geilo turen sist fredag! Denne helgen derimot planlegger jeg å ta det en smule mer rolig før hektisk kommende uke! Solen titter inn gjennom vinduet her og lyser opp leiligheten så vakkert at jeg kan ikke annet enn å drømme meg bort til vår og sommer igjen. Så snart julen er over gleder jeg meg til lengre og lysere dager, varme og sol, herlig!
  Jeg vil forresten spør dere alle sammen enda en gang om dere kan tenke dere å slenge inn en stemme eller tre på meg via stemmeknappen under hvor jeg er i finalen i Vixen Blog Awards som blant annet " Best outfit of the day"? Jeg kjemper mot så mange dyktige, flotte bloggere og trenger derfor de stemmer jeg kan få da det er dere lesere som avgjør vinneren i den kategorien. Tusen tusen takk og ha en nydelig helg alle sammen! :*


  28 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Add meg på Snapchat jeanettewa2wo / Jeg godtar og adder alle!

  • 15.01.2015 - 19:28

  Flere av dere har spurt meg den siste tiden om det er greit for meg at dere legger meg til på Snapchat ( jeanettewa2wo ) og vet dere hva? Selvfølgelig er det greit! Det er bare vanvittig morro for meg å ha dere alle sammen på Snapchat og jeg godtar såklart hver eneste en. Ingenting er gøyere enn Snapchat når det kommer til sosiale medier nettopp fordi man kommer litt "tettere" innpå og får sett litt mer av annet enn bare det ferdigpolerte som ligger ute på bloggen.

  Derfor skriver jeg det en gang for alle: Ja, jeg godtar dere alle sammen på Snapchat og jeg heter jeanettewa2wo både på Snap og på Instagram!
  Hva heter dere? Husk å legg meg til så snappes vi hele gjengen i 2015!

  1. Hos frisøren og tar 100 bilder i håp om å bli fornøyd med 1.. 2. Winter Wonderland i Oslo 3. Noen som kjenner igjen denne runde klumpen? Det stemmer! Pusheen i sin fulle vakkerhet hjemme i min egen stue. Takk til lillesøster som er genial på julegaver 4. Ski battle på Geilo med United Bloggers! Andreas er klar som et egg. 5. Sløver på sofaen med min nye Iphone 6+ ( Jippi!) 6. Todd ville være med å pakke inn gaver så vi pyntet han like gjerne med gavebånd på halen som den julepusen han er 7. Sommerformen er langt ifra på vei etter juletider, hoho! Viktig å leve litt å, sant vel? Andreas derimot er helt uenig og mener jeg har sommerformen 24/7 året rundt enten jeg veier 60kg eller 83kg som før. Min vakre, gode kjæreste. 8. Sprudlende, flinke og flotte Lauga ønsker alle velkommen til UB og Kickoff på Geilo 9. Champagne nok til alle! ( Såvidt, hehehe!) 10. Heis selfie før spa-time på bloggerne 11. Nuss, nuss og enda mer nuss. 12. Blogg kake er intet annet enn råkult og må dokumenteres 13. Godt nyttår! Dette er mitt fyrverkeri siden jeg ikke tar i sprengstoff  og sånn 14. Ankommet Geilo og venter på å dra til Vestlia Resort 15. Juletider hos wa2wo 16. Selfie time straks vi ankommer Vestlia, hehe!  17. Dette kan vi like 18. Festantrekket må dokumenteres i speilet 19. Hilse på den vakre hesten som vil spise vottene mine 20. Shopping med den flotte kjæresten min 21. Middag og underholdning på Geilo Vestlia Resort med United Bloggers 22. See! Vi kan lage trutmunn vi å!  23. Litt for mye champagne litt for sent på natten men litt for morro til at noen vil eller kommer til å stoppe 24. Fornøyd med Barfota genser i snøomgivelser 25. Kom nettopp til finalen i 3 kategorier i Vixen Blog Awards! Yeyyy! 26. Tvinge elskling til å være med på baderomsbilde i soveklær 27. Tvinge elskling og Astrid til å vente med å sette seg til bords for bildets skyld og sånn 28. Fornøyd med hotellrommet! 29. Selvbruningstid. Lurer på om jeg gikk litt overboard med det hele? Pytt pytt! 30. Kjærligheten blomstrer som aldri før under morsomme weekender og avslappende spa kvelder 31. Fyrverkeri er topp så lenge jeg er minst 5 km borte fra dem for jeg er livredd 32. Olaf holder meg med selskap og er som alltid søtere enn sukker.


  Hva heter dere på snapchat? Jeg godtar og adder alle sammen og håper vi snappes masse i løpet av dette året!
  Snapchat og instagram: jeanettewa2wo.


  25 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 100 Bloggere samlet på Geilo! Kick Off med United Bloggers // 2

  • 14.01.2015 - 19:42
  Du å du, jeg har ikke vist dere halvparten av alle de morsomme bildene fra den enda mer morsomme helgen i Geilo med United Bloggers og nesten 100 bloggere til sammen med familie og venner! Vi bodde på Vestlia Resort og hadde det helt fantastisk!

  Dermed tenker jeg å kjøre et bildedryss eller to til så dere får "vært med" på litt av morroa dere å. Jeg har ihvertfall inntrykk av at dere liker slike bildedryss? Flere av disse bildene fikk jeg tilsendt av Astrid som jeg er så heldig å ha blitt enda bedre kjent med i løpet av denne turen. FOR ei jente! Jeg tror jeg har fått meg ei venninne for livet, og enda mer gøy er det at hun også er blogger for da slipper man irriterte og utålmodige ansikt mens man knipser bilder og somler rundt som jeg alltid gjør.

  Det første bildededrysset finner dere HER  Bilde 1 - 9 & 17 er fra Astrid Helen. Ta en titt innom bloggen hennes! Første bildedryss HER

  Nyt resten av kvelden dere, jeg skal finne frem og sortere de siste bildene fra Geilo før det blir sen middag på oss:*

  19 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Layers

  • 14.01.2015 - 16:18  Skjerf - Gant / Kåpe - New Yorker lignende her / Leggings - Nike Junkyard / Kappe - Junkyard / Genser - Floyd lik her / Sko - Bronx / Veske - Don Donna lignende her /(adlinks)

  Ny dag, nye muligheter og de gikk jeg glipp av her kroppen min har sviktet meg en smule uten at jeg orker å gå inn på det noe mer. Det går nok raskt over så jeg er positiv og ser frem til noen spennende uker fremover nå! Jeg håper dere likte antrekket og håper dere får en aldeles strålende flott dag videre vakre mennesker også vil jeg gratulere Madde K.K som vinneren av valgfritt design og skreddersydd header laget av Kv design!
  Psst: Husk å stem på meg til Beste dagens outfit via knappen under hvor jeg er finalist i Vixen Blog Awards hvis dere synes det er fortjent. Tuusen takk på:*

  24 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Resultatet etter frisørbesøk hos KB Vika Oslo

  • 13.01.2015 - 20:42

                                                                                                                                                                                                                                                                 promo


  Jeg elsker, elsker og elsker å gå ut av salongen til KB Vika med vakkert, langt hår gang etter gang. Før helgen måtte jeg nesten ha en liten oppfriskning hos Marianne som er siste års lærling og har derfor 10% på de aller fleste behandlinger.

  Jeg har hatt så mange frisører opp igjennom årene og det jeg liker aller best med KB er at de alltid er flere frisører som drøfter med hverandre. Dette er uansett om vedkommende er ny i salongen eller om vedkommende har 20 års erfaring og er best i bransjen.
  Dette gjør de fordi de vil være hundre prosent sikker på at du som kunde blir fornøyd, og det er viktig når det kommer til hår, eller hva?  KB Vika Oslo hjemmeside HER / Facebookside HER / Tlf: 22 83 40 99

  Nå skal jeg sette meg ned med altfor mye papirer, mapper, penn, kovolutter og mailer ( megakjedelig, I know) fordi jeg har en stor viktig greie å ta meg av som jeg bare er nødt å få gjort kjenner jeg. I morgen blir en knallmorro dag og jeg er slik at om jeg må sitte 15 timer i strekk for å få slike tunge byrder unnagjort, så må jeg bare gjøre det og da går jeg på type autopilot. Klarer ikke spise, ingen pauser, sitter med høy musikk på ørene og ser sånn halvgal ut med for mye koffein innabords. Ha en strålende kveld dere, håper dere synes jeg ble fin på håret siden tross alt dere også ser ansikts og antrekkbilder dag inn og dag ut, hehehe! Smask:*

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits