Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Disse kommentarene får meg til å..

 • 28.02.2013 - 22:13

 

Smile stort!

Jeg ville bare bruke et eget lite innlegg til å først og fremst takke for all responsen på innlegget jeg skrev i går "Silikonoperasjon pga en dårlig dag!" som dere finner HER. Ut ifra de aller fleste kommentarene jeg fikk på dette innlegget, viser det seg at budskapet mitt har kommet frem. Budskapet er nemlig at uansett om du velger å ta plastisk kirurgi eller ei, så jobb med deg selv først og underveis og resten av livet. Du skal trives med deg selv, og ikke bare med utseendet ditt. Liker du ikke deg selv fra før av i det hele tatt, er det liten sjangs for at en operasjon vil fikse dette. Husk at du har god tid på deg.

 Tommelen opp for alle disse kommentarene og enda flere i innlegget!

http://alinab.blogg.no/ HER,   http://hakunamatata.blogg.no/ HER,   http://kristine95.blogg.no/ HER,   http://monicaprover.blogg.no/ HER

 Det er disse tingene, budskapet, dere lesere, hvis mitt innlegg kan bare få én av dere til å tenke bedre om dere selv, så betyr det alt. Dette er det bloggingen betyr for meg, jeg synes dere er helt utrolige.

:*

53 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - Leopard egde..

  • 28.02.2013 - 18:53

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå er jeg på familiebesøk her, og ville vise dere dagens outfit siden jeg har blitt litt bedre til å faktisk få tatt bilder av antrekket mitt. I dag var det så mye som 11 grader i skyggen og snøen forsvinner sakte men sikkert. Har vært å gått lang tur med barnevogn, min søster og lille Cherie.

  Topp - Thailand // Strømper - Gina Tricot // Sko - Ladydiamond // Klokke - Monica's Nailbar // Shorts - H&M // Solbriller - Glitter

   

  Hva synes dere om dagens outfit?

  Håper dere koser dere i kveld?

  :*

  103 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in - Watch my bling..

  • 28.02.2013 - 11:44

   

  Når jeg var hos Monica's Nailbar, kjøpte jeg en av klokkene hun nettopp har tatt inn. Den var så lekker så jeg kunne ikke motstå, så jeg ville vise den til dere. Dere kan få tak i disse klokkene hos Monica's Nailbar. Facebook siden hennes er HER

  Dere får tak i disse klokkene hos Monica's Nailbar her i Mandal.

  Hva synes dere om den nye klokken?

  Var den ikke fin?

  :*

  113 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Akkurat nå har jeg den følelsen..

  • 28.02.2013 - 04:59

  Planen min om å få en god natts søvn gikk i dass da jeg bestemte meg for en treningsøkt i 23 tiden på kvelden. Jeg lærer aldri, og jeg tror bare døgnrytme og meg er litt sånn, whatever. Her sitter jeg lysvåken og klokken tikker snart 5.00. Tok meg en god og lang dusj etter treningen som ble avsluttet rundt 2 tiden på natten, og enda har jeg ikke blitt trøtt.

  Jaja, dette er jeg vant med og krangler vel så å si alltid med døgnrytmen min jeg, that's my thing. Nå skal jeg høre på musikk og prøve å finne hodeputa sånn etterhvert for et par timer.

  Håper resten av mine nydelige lesere ligger å snorksover nå, og ønsker dere som snart står opp en god morgen

  :*

  52 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Silikonoperasjon pga en dårlig dag!

  • 27.02.2013 - 20:49

   

  Forteller du deg selv ofte, at du ikke er god nok? Enten du sier det høyt, eller inne i hodet ditt eller kanskje tilogmed helt ubevisst? Hvor mange ganger om dagen tror du at du enten føler eller forteller deg selv at du ikke er bra nok?

  Dette har etter min mening nærmest blitt en folkesykdom. Og grunnene kan  være mange, men mye av grunnene til dette tror jeg ligger i samfunnets utvikling, eller skal vi heller si ikke utvikling? Nå er det blitt "hverdagskost" å opere inn store silikonpupper fordi vi selv skulle ønske vi hadde D cup og ikke B cup, å sprøyte inn Botox for å dekke over at vi blir eldre eller å fettsuge magen istedetfor å trene. Det er ikke så mange år siden det fungerte slik at om noen tok Silikon så gjorde de alt de kunne for å skjule dette, mens nå blir det nærmest lagt frem som noe som er stilig, tøft, "in" og ja, hverdagskost.

  "Uff jeg har en dårlig dag i dag. La meg gå og sette en Botox sprøyte i alle smilelinjene mine, Restylane i både over og underleppa og kanskje litt i kinnene og booke en time for litt større pupper og kanskje rompeimplantant. Da kan det være jeg får bedre dager fremover" ( Satt på spissen)  Nå skal jeg få veldig klart frem her at jeg personlig, har absolutt ingenting i mot noe av dette jeg har ramset over ( Dvs. Silikon, Botox, Restylane etc) og at jeg synes faktisk det er positivt at vi har muligheten til å forandre på noe vi er svært misfornøyd med. Det jeg derimot har noe i mot er hvordan alt dette blir lagt frem som hverdagsskost, som å hive på seg litt pudder for å føle seg mer fresh, som å avtale en legetime for blodprøve. Grunnen til at jeg har noe i mot dette er den enorme påvirkningskraften dette gjør med unge mennesker, enten de vet det eller ikke, når dette blir lagt frem som at det er noe man så enkelt både kan og (nesten bør) gjøre for å forsøke å se best mulig ut. Når bloggere skriver om en operasjon, uten å skrive om mer enn kun det overfladiske med operasjonen. Velger man å legge dette frem offentlig, bør man også skrive mye om hvorfor, prosessen, fordeler og ulemper med det, og at dette er forhåpentligvis svært nøye overveid for uansett om man vil det eller ei, har det stor påvirkningskraft på mange unge mennesker. Man bør også tenke j*vla grundig og nøye igjennom om man bør legge det frem eller ikke. Det er ikke ALT som trengs å skrives om. 

  Personlig kunne jeg tenkt meg Restylane, men aldri hvis jeg ikke hadde det bra med meg selv, og da jeg var yngre ville jeg ha silikon. Jeg ville ha silikon fordi jeg hadde mange dager hvor jeg følte meg ille, fæle dager hvor jeg sammenlignet meg selv med glamourmodeller med store ballonger, mens den dag i dag er jeg så lettet over at jeg ikke gjorde det.

  Vurderer du slike ting,bør du ihvertfall i det minste være godt voksen, etter min mening helst over 20 minimum og aller helst enda eldre. Når man er 18 tror man at man er voksen, man tror man har vokst opp, at man vet alt og at man bare tar fornuftige valg. Bare fra da jeg var 20 og til nå har jeg vokst helt enormt mye og tenker helt annerledes enn den gang. Slapp av, ta det rolig, forsøk først å jobb med deg selv, silikonpuppene drar ikke fra deg, du har god tid til å tenke på om det faktisk er det rette for deg.  Nok om meg, det jeg forsøker å si og skrive her er at det ikke er mye rart  vi mennesker ikke føler oss bra nok, eller at vi får psykiske lidelser og blir deprimerte. Vi MÅ slutte å sammenligne oss selv med kjendiser, bloggere, det vi ser i blader etc. For det er ikke realiteten, man ser bare litt av det. Uansett hvor mye man skulle ønske at Megan Fox eller Adriana Lima var så naturlig vakre som det de er, så er de operert så det holder. Husk at dette er mennesker som MÅ se slik ut i den bransjen de er i. De må alltid se bra ut og holde seg i form. Det du må fokusere på er å gjøre deg selv lykkelig, få livsgnist, ikke å løpe til kirurgen om du føler deg ille eller sulte deg selv fordi du føler lårene er for tykke. Da er det noe alvorlig galt, det er DU som må jobbe med deg selv. Dette viser at vi er blitt litt "slappe" om man kan kalle det det, vi har sluttet å jobbe med oss selv, med tankegangen vår, jobbe for å bli bedre mennesker, fordi vi rett å slett ønsker å finne den enkleste og raskeste løsningen på alle problemer vi har.  Istedetfor å virkelig jobbe med oss selv, forskyver vi problemene våre over på noe overfladisk, eller noe som er lettere for oss å gjøre noe med. Hvordan tror dere verden vår kommer til å være om 30 år hvis det fortsetter i dette tempoet? Hvor er alle menneskene med en hjerne til å tenke selv,  latter og en stor takknemlighet over de små tingene i livet?

  Nei, hjelpe meg. Vær glad i dere selv og sett pris på det dere har, for dere er så mye bedre enn det dere selv tror, ikke mist dere selv på veien til det uoppnåelige..

  141 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in - Lovely leather..

  • 27.02.2013 - 18:20

   

  Her er en av pakkene jeg har fått in posten, sponset av mobilfashion.no (link til hjemmesiden HER!) . Takk for at dere flotte lesere hjalp meg med å velge mellom brun og hvit med fjær. Valget falt til slutt på den brune siden den ser litt mer lukseriøs ut etter min mening i tillegg til at den kan jeg bruke til flere av mine antrekk og om sommeren, så den blir ikke like fort skitten. Den andre ble en brun, lekker en med nagler på som jeg allerede vet tusen måter jeg skal kombinere den på i antrekk, spesielt nå mot vår og sommer. Jeg har tatt litt bilder med hvordan de kan brukes til en lett men stilig sommeroutfit, litt sånn for inspo til dere og til meg selv.

   
  Dere finner det første mobilhalsbåndet i skinn med nagler HER  og dere finner det andre mobilhalsbåndet med fjær i Bohem stil HER

  Hvilket av mobilhalsbåndene likte dere best?

  :*

  81 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • I dag er planene..

  • 27.02.2013 - 10:50

   

  Å ta det helt med ro.

  I dag er jeg litt gåen etter svært lite søvn som er helt typisk meg, og har derfor tenkt å ta det ganske rolig bortsett fra å få hentet noen hårprodukter og få avtalt ny time til å sette på håret igjen. Senere skal jeg vise dere det jeg fikk i posten i går, jeg venter på masse annet morro i posten også fremover. Ah, jeg elsker å få pakker i posten! Jeg skal også få flyttet innleggene til de rette kategoriene nå som jeg har fått ny meny, og synes det er kjempebra at dere likte menyen og at dere å synes det blir lettere å finne frem til de forskjellige innleggene nå, for det var akkurat det som var meningen.  Hva skal dere i dag?

  Håper dere har fått en bedre natts søvn enn meg

  :*

  76 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Mine nye franske negler med luksusbling!

  • 26.02.2013 - 22:49

   

  God sen kveld nydelige lesere.

  Som de fleste av dere vet har jeg vært hos Monica's Nailbar som dere finner HER! og fått sponset på nye gelénegler. Hun er en sann kunstner, og jeg blir like overrasket hver gang over alt hun får til. Ikke minst passer hun på at mine naturlige negler bare blir sunnere og sterkere av dette. Pass godt på når dere går til negledesignere at dere går til noen som faktisk kan dette så godt som Monica, som har diplomer og lang erfaring slik at de ikke ødelegger deres negler eller at dere får stygt resultat. Monica er den beste her i byen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

  Deilige, nye oljer fra Pronails! Jeg er avhengig

   

   

   

   

   
  Hvis dere liker Monica sin Facebook side HER, kan dere være med i konkurranser om å få gratis negler hos henne, da hun ofte holder slike konkurranser!

  Hva synes dere om neglene?

  :*

  125 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - Army green..

  • 26.02.2013 - 19:41

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå har jeg akkurat fått kommet meg hjem etter å ha fikset neglene hos Monica's Nailbar (link). Fy søren! Jeg har faktisk ikke ord for hvor nydelige disse neglene er, det er så sykt at jeg klarer ikke å la vær å stirre ned på dem samtidig som jeg skriver dette, hehe. Skal selvfølgelig vise de til dere, jeg tenkte bare å vise dere dagens outfit først. Like nydelig vær i dag, og jeg skal innrømme at jeg ikke har klart meg hundre prosent med energidrikk stoppen min, jeg har drukket en liten battery for noen dager siden og noen slurker i dag. Men jeg gir meg ikke, skal fortsette å prøve å kutte dette helt. Har forresten ikke på  meg de nye neglene på denne outfiten, siden bildene ble tatt før jeg var hos Monica.  Tights - Ladydiamond // Genser - H&M // Jakke - GinaTricot // Sko - Nike // Lue - Hjemmestrikket // Veske - Nelly (adlink)

   

  Hva synes dere om dagens outfit?

  Nå må jeg få ryddet litt her hjemme, åpnet noen pakker som er hentet på posten og få tatt litt bilder, så kommer neglene litt senere

  :*

  98 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hva synes dere om designendringene?

  • 26.02.2013 - 15:15

   

  God ettermiddag nydelige lesere.

  Mens jeg har stresset rundt, har det blitt ordnet med ny meny til bloggen min, som jeg er så utrolig fornøyd med. I tillegg har bakgrunnen blitt småendret hvis dere kan se det. Ikonene er ikke like tette lenger og de er heller ikke like sterke i fargen. Det skal noen små justeringer enda til, men det er dette som er gjort til nå.

   

  Nå tror jeg det blir lettere for både meg og for dere å holde litt styr på de forskjellige tingene jeg skriver om. Det er ganske mange innlegg som skal flyttes og fikses på til de rette kategoriene men det ordner jeg fortløpende når jeg har tid. I mellomtiden er en del flyttet til rett plass.

     Hva synes dere om den nye menyen min?

  :*

  115 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • I dag skal jeg få fikset neglene igjen!

  • 26.02.2013 - 09:43

   

  God tirsdag mine nydelige lesere.

  I dag skal jeg endelig få fikset neglene, holder på å bli gal for nå har jeg 3 igjen, og føler meg skikkelig avstumpet på fingrene. Ikke like morro å ta bilde av nye ringer og annet når neglene ikke er på plass. Blir spennende å se hvordan vi velger å gjøre de i dag, jeg legger selvfølgelig ut resultatet på bloggen. Ikke glem tilbudet til Monica's Nailbar ut februar, 599,- på slike glitternegler som jeg har hatt til nå. Dere finner Facebooksiden hennes HER.  Hva skal dere i dag da nydelige lesere?

  Ønsker dere en flott dag, så blogges vi senere

  :*

  69 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Klikket hjem disse!

  • 25.02.2013 - 22:14

   

  Haha, fantastisk bilde, men ja nei, de er ikke så store. Jeg har kikket etter rosa John Lennon solbriller, og tenkte ikke før i dag at dette selvfølgelig er noe jeg kommer til å finne på Ebay, de hadde de ikke på Urbanoutfitters og heller ikke på andre steder jeg har kikket. Endelig! Gleder meg som en unge til de kommer. Sååå stilige og bare solbrillene i seg selv gjør jo hele antrekket. Gjett om jeg skal slå til med neon rosa leppestift til disse i sommer, solbrun hud, rocka denim shorts og stor t skjorte.  Liker dere de runde, vintage solbrillene?

  Jeg gleder meg til å få de i posten, åh lykke!

  :*

  72 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - Oversized hoodie..

  • 25.02.2013 - 20:24

   

  I dag har det vært helt strålende sol, så da er det ekstra gøy å ta antrekksbilder. Kjenner bare det nærmer seg sommeren sakte men sikkert. Åh, gleder meg til å gå i shorts, sommerkjoler, strand tunikaer og sandaler. Jeg gleder meg til å kjenne den deilige strandduften når jeg ligger å soler meg, jeg gleder meg til sene kvelder med vin på terassen, jeg gleder meg til bading langt utpå kvelden åh som jeg gleder meg. Jeg ber om at denne sommeren blir nydelig, varm og tropisk. I mellomtiden får  jeg kose meg med at det er sol og varmere i været.  Hoodie - RuffStuff // Bukse - Gina Tricot //  Sko - Eurosko // Ring -  Nelly (adlink) // Smykke - Utlandet // Solbriller - Ladydiamond // Ørepynt lenke - Utlandet

  Skikkelig deilig chill outfit i dag!

  Hva gjør dere nå i kveld da nydelige lesere?

  :*

  103 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg hjelper deg med å få flere lesere!

  • 25.02.2013 - 15:10

  Gratulerer så mye til http://pinkforewer.blogg.no/ som  vant forrige ukens leser og får minimum 7 dager med bilde og link i sidebaren min!

  Send bildet dere som vant vil bruke til: jeanette@wa2wo.com

  NB! Bildet til dere som vant kommer opp om 7 dager til, altså neste søndag når denne ukens leser er "ferdig" i sidebaren min.
  Vil du ha mulighet til å få 7 dager med bilde og link i sidebaren min kan du melde deg på i dette innlegget! Påmelding kan gjøres fra nå og frem til neste søndag! NB! Påmelding kan KUN gjøres i dette innlegget, det hjelper ikke å sende mail og brev til meg desverre. Husk at det skal lønne seg å være leser hos meg, og det er derfor dette heter "Ukens leser" og ikke ukens blogg. Dette betyr at de som vinner er folk jeg har lagt ekstra merke til leser bloggen min fast og er flinke til å kommentere. Når jeg har linket bloggere på denne måten tidligere har jeg fått tilbakemelding fra mange at de både fikk flere lesere, og at flere av dem har beholdt flere lesere i ettertid. Jeg har også hjulpet bloggere inn på topp 100 listen pga ukens leser. Daglig har jeg alt fra 1300 til 2000 unike lesere.

   

  For å bli med i ukens leser og få muligheten til 7 dager med bilde og link i sidebaren min, må du LIKE ( Ikke share knappen) dette innlegget og deretter skrive i kommentarfeltet at du er med!

  Har du allerede trykket på liker knappen tidligere, del bloggen min på din Facebook og skriv på Facebook hvorfor du leser bloggen min.

  Jeg sjekker når jeg velger vinner at vedkommende jeg velger har likt og delt innlegget, hvis ikke går seieren til en annen!

  NB! Har du ikke Facebook, del bloggen min på en annen måte og gi meg linken! Foreksempel twitter, egen blogg etc!

  Lykke til flotte lesere

  :*

  101 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg skal skjerpe meg!

  • 25.02.2013 - 09:42

   

  God mandag nydelige lesere.

  Denne uken skal bare bli kjempebra, for det har jeg nemlig bestemt og med den innstillingen kan den ikke gå dårlig heller, eller hva? I dag skal jeg gå igjennom ting og tang som må gjøres og fylle de ut i almanakken min, også skal jeg skjerpe meg skikkelig etter pep talk fra dere, og få kommet meg til legen denne uken for de hersens blodprøvene. Jo fortere ferdig, jo bedre og jo mindre slipper jeg å tenke på de. At det går an å grue seg så mye til noen små ( gigantiske i mitt hode) blodprøver, er litt uforståelig.

  Dere skjønner kanskje hvorfor vi ikke drikker av kranene her i huset? Todd vil alltid ha frokostvannet sitt hundre prosent friskt fra springen, og om vi forsøker å servere han i vannskål blir han blodig fornærmet.

  Ønsker dere en strålende start på en ny uke, så blogges vi senere fine lesere

  Hva skal dere denne mandagen?

  :*

  85 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Helgens store utskeielse..

  • 24.02.2013 - 22:24

   

  God sen søndags kveld nydelige lesere.

  For en herlig og avslappende dag jeg har hatt i dag, ble ingen trening på meg og jeg har egentlig bare ladet batteriene skikkelig for en ny uke. Jeg fant så utrolig mye stilig musikk fra GTA spillet som Andreas spiller på PS3'en til Spotifyen min, er det noe som gjør meg lykkelig så er det musikk. Jeg elsker musikk og liker veldig mye forskjellige sjangere. Stakkars han når jeg spør om jeg kan skifte radiokanal på spillet mens han gjør et oppdrag, hahah! Søteste kjæresten min blir aldri irritert på meg, uansett å mye jeg maser. Bilder tok han også av meg litt tidligere selvom han er midt i spillingen. Kost meg i joggedressen i hele dag og har ikke tenkt å hoppe ut av den før i morgen.

  Vi hadde ikke druer igjen sånn plutselig, så det var litt kjedelig men men. Var helt utrolig godt å steke den løvtynne pepperskinken bittelitt i stekepannen. Får handle inn litt frukt og slikt i gjen i morgen. Er dere også slik at dere liker å handle smått og ofte, enn en stor vogn full av mat på en gang?

  Har dere kost dere med noe ekstra godt denne helgen?

  Ukens leser påmelding kommer også enten i løpet av kvelden eller i morgen tenker jeg, og da får den nye vinneren beskjed. Har allerede valgt vinneren, og dere andre kan melde dere på igjen på nytt når innlegget kommer ut. Flere spør meg hvor mye dere kan melde dere på, og svaret er såklart hver eneste uke om dere vil.

  :*

  56 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvordan jeg tar vare på håret mitt med og uten extensions!

  • 24.02.2013 - 20:29

   

  1. Hårkur en gang i uken. Jeg bruker hårkur en gang i uken og liker godt Fugde sin Dynamite hårkur. Håret blir sunt og glansfullt i tillegg til at jeg elsker den søte lukten som minner meg om sommeren

  2. Hårolje til tuppene. Her har jeg brukt Kerastase men skal forsøke å bytte over til Morrocan oil, spesielt siden jeg skal sette på extensionsene igjen. Denne smører jeg bare tuppene jevnlig med enten i fuktig hår eller tørt hår. Det som er viktig er at man ikke bruker oljen på håret FØR man bruker varmetenger for da steker du håret og at du ikke bruker oljen i hodebunnen når du har extensions, for da kan de falle ut.

  3. Jevnlig klipping av tupper. Dette gjør jeg nok ikke så ofte som jeg burde, så håret mitt er litt flisete men man burde klippe tuppene sine jevnlig for å unngå at flisene"spiser" seg oppover i håret. Det er ikke pent og det er ingen annen måte å få de bort enn å klippe seg.

   

  4. Shampo og balsam tilpasset din hårtype. Bruker du shampo og balsam kjøpt billig på dagligvarebutikken og etterpå ikke skjønner hvorfor håret ditt er så flatt, hvorfor det blir så fett fort etc, kan dette være grunnen. Jeg anbefaler alle å heller investere i skikkelig frisørprodukter.

  5. Bruker du extensions, sov med håret i en løs flette

  6. Ikke vask håret hver dag. Det gjorde jeg når jeg var yngre, og det resulterte også i et mye mer fett hår enn nå. Jeg vasker det annehver dag når jeg ikke har på extensions, og når jeg har på extensions går det vel en 3-4 dager i mellom hver gang jeg vasker det. Hvordan man vasker håret med tape extensions kan jeg skrive om når jeg har fått satt på mitt igjen i tillegg til mer dyptgående om hvordan man tar vare på håret når man har satt i extensions.  7. Bruk alltid varmebeskyttende produkter før du bruker rettetang, krøllstav, føner etc. Bruk gjerne føneren på lav varme, det gjør jeg alltid med min og det er ekstra viktig å passe på når du har extensions for det håret tåler ikke like mye som ditt eget da dette har vært etterbehandlet flere ganger før du har satt det på. Spør frisøren din om disse produktene.

  8. Jeg grer ikke håret mitt med hårbørste når det er vått, for da føler jeg det sliter mye mer på håret. Jeg lar det også lufttørke når jeg ikke har extensions med mindre jeg har dårlig tid og må bruke føneren.

   

  9. Når du soler deg, dekk gjerne over håret ditt med solhatt eller andre plagg eller bruk en spray med UV beskyttelse i. Solen sliter også mye på håret og om sommeren "bleker" sola håret vårt naturlig.

  10. Bruker du extensions, pass på saltvann. Dette er ikke bra å få i det håret i det hele tatt og jeg har vært borti det selv. Er man ikke forsiktig kan det fort bli kaos.

   

  Gjør dere noe av dette for å bevare håret deres?

  Har dere kanskje noen flere tips til leserne, enten til produkter eller annet så del det gjerne i kommentarfeltet, da jeg såvidt har vært inne på ting her.

  Jeg skal skrive mer dyptgående om hvordan ta vare på håret når man bruker extensions, når jeg har satt det på igjen.

   :*

  91 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg er tatt på kornet, igjen!

  • 24.02.2013 - 18:41

   

  Enda en nydelig tegning laget av min storesøster i Paint, denne tar vel kaka men jeg kjenner meg ganske godt igjen i de mest stressende øyeblikk, haha!  Tror jeg fant ut at det på Tv'en skal forestille Twilight ellernoe slikt? Murmel er forresten kallenavnet Andreas bruker på meg siden han mener jeg er veldig glad i å sove, mye. Meg på mølla er helt typisk når jeg prøver å løpe bort stresset. Lett å se at hun fikk med seg de lange vippene og røde kinnene å. Detaljer, detaljer. Det er flott.

  Hva synes dere?

  Hun tar meg godt på kornet, jeg fikk faktisk et par tegninger fra dere lesere å for en liten stund siden men jeg klarer ikke å finne tilbake til de for å legge de ut.

  :*

  64 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • En fresh og nydusjet start på dagen..

  • 24.02.2013 - 10:37

   

  Good søndag nydelige lesere.

  Jeg elsker å starte dagen med en god dusj, og jeg må dusje hver eneste dag, aller helst to ganger men forsøker å droppe det nå om vinteren siden huden blir tørr. Det hjelper å smøre med Body butter fra The Body Shop, det er en av mine favoritter. Det ble litt vin i går som sagt, men veldig rolig da jeg rett å slett er lei av fest og byen for tiden. Bor jo i lille Mandal så det er kanskje ikke så rart,men når sommeren kommer er det litt annerledes. I dag skal jeg som hver søndag ha skjønnhetspleie, og se om jeg ikke skal gå meg en tur ute, eller på tredemølla.

  Jeg kjenner det er ganske befriende å dusje uten extensions, for med extensions tar det enormt med tid men skal ikke lyve på meg å si at jeg ikke gleder meg til å få satt på håret igjen. Håper det blir uken som kommer, og da skal jeg få fikset neglene

  Dusjer dere hver dag, og har dere kanskje noen flere anbefalinger for tørr hud om vinteren? 

  Ønsker dere en strålende søndag, kos dere masse og nyt den siste dagen av helgen

  :*

  52 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Misfornøyd med denne kjolen fra Nelly!

  • 23.02.2013 - 23:08

   

  Dette er den andre kjolen jeg bestilte fra Nelly. Denne er jeg laangt i fra fornøyd med, slik som jeg var med den oransje som dere finner HER.

  For det første får jeg ingen figur i den og jeg minner mest om et beltedyr. Kjolen er laget slik at den er helt stiv og det føles som om jeg har belter over hele meg, for det andre røyk en av '"beltene" med en gang jeg dro kjolen forsiktig ut av plastikkposen. Nei, denne gidder jeg egentlig ikke returnere engang, går vel enten i søpla eller så får jeg se om jeg kanskje kan lage noe annet kult ut av den, for hvis ikke blir den mest sannsynlig bare en av alle kjolene som blir hengende fordi man ikke er 100% fornøyd.

  Denne fant jeg ikke linken heller til, så de er sikkert utsolgt, håper de andre får mer glede av den enn det jeg gjør.

  Ikke morro når man både ser ut som et beltedyr ( og da et uten figur ) og i tillegg føler seg som et..

  Nei, denne var ikke noe særlig, haha!

  :*

  96 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits