Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Dagens bilder // Meg og lilleøster!

 • 31.03.2013 - 23:40

 

Nå kom vi nettopp hjem fra sent besøk, og jeg kjenner meg ganske gåen. Håper og satser på en tidlig kveld ( til meg å være) og få kommet litt inn i rutiner igjen fra i morgen av. Dagen har jeg som sagt tilbringt med familien og mye med min lillesøster som reiser tilbake hjem igjen i morgen tidlig. Dagene har bare flydd avsted, men slik er det nok når man er med noen av de beste man har i livet. Har ikke ord for hvor mye familien min betyr for meg, og jeg begynner å gråte bare jeg tenker på at hun skal dra hjem igjen. Tiden fra vi ser hverandre er altfor lang og jeg vil bare gi henne tusen klemmer til før hun reiser. Jeg er en slik person som gjerne vil ha familien i nærheten fordi vi er så nære.

Jeg får heller sette pris på tiden vi har sammen, og glede meg til neste gang vi ses igjen. Du betyr alt for meg vennen <3

Nå får jeg snart finne sengen mine flotte lesere så blogges vi i morgen vet dere.

Mange som har reist hjemover i dag eller er dere hjemme denne påsken slik som vi?

:*

78 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvilken av disse skoene er finest?

  • 31.03.2013 - 20:51

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå har Nelly fått inn de lekre skoene fra Fanny sin kolleksjon for Estradeur jeg har kikket på, og tror kanskje jeg kommer til å klikke de hjem, men er enda en smule usikker. Er litt usikker på fargen også, for jeg synes begge to er like fine så tenkte høre med dere hvilken farge dere synes er finest av disse, dere er alltid så søte som hjelper meg flotte folk.

   

  De svarte finner dere på Nelly HER og de hvite HER (adlinks)

   
  68 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Red details in the sun!

  • 31.03.2013 - 19:34

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå er vi på familiebesøk etter en herlig middag og dessert igjen. Jeg kjenner jeg har fått litt mye dessert i det siste, men man må jo bare nyte de siste påskedagene også. I kveld skal jeg kanskje gå meg en tur eller jogge en liten tur på mølla. Her er dagens antrekk.

  Topp - Gina Tricot // Tights - Ladydiamond // Solbriller - Cubus // Hansker - ukjent // Sko - Singapore  // Veske - Nelly

  Hva synes dere?

  Har dere hatt en fin 1.påskedag?

  :*

  65 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Extensionsmarerittet mitt!

  • 31.03.2013 - 14:46

   

  God 1. påskedag nydelige lesere.

  Sist natt ble det altfor sent i seng, men det er jo lov på påskeaften det. Det eneste som skjer da er at jeg sov litt for lenge i dag, og plutselig hadde jeg litt dårlig tid til diverse. Vi ble sittende å skravle til langt utpå i går i tillegg til at folk kom i skrekkfilmhumør her så da ble det to skrekkfilmer etter hverandre. Den siste var ganske grusom og ekkel og jeg ble redd for å falle til søvn etterpå. I dag skal vi på middag igjen og jeg har endelig tatt meg sammen og fått vasket extensionsene jeg fikk sponset fra Locks&Bonds. Dere husker kanskje jeg sa før påske at jeg bestemte meg for å prøve på nytt siden de var feilfestet sist gang og det egentlig bare ble et lite mareritt? Nå skal vi nemlig forsøke å få gjort dette i kveld eller i morgen alt etter hva vi får tid til. Litt skummelt når man ikke har gjort det selv før, men Locks&Bonds har vært så behjelpelige med forklaringer i tillegg til video på hjemmesiden deres av hvordan vi gjør dette, så dette skal vi nok få til. Dere finner hjemmesiden til Locks&Bonds HER

  For dere som er spesielt interressert i å følge hvordan det går me extensionsene har jeg en egen "Extensions diary" i sidebaren min som dere finner HER Da kan dere også se hva som gikk galt sist gang og hvorfor jeg måtte ta de av etter kun en kort stund.

  Nå skal de kures og smøres med morrocanoil i tuppene så satser vi på at dette blir gjort bra og riktig. Jeg gruer meg litt men gleder me også. Resultatet kommer på bloggen, så lenge vi klarer å feste de på, hehe

  Ønsker dere en fortsatt strålende dag

  Hva skal dere denne vakre 1. påskedagen?

  :*

  50 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ferdig med joggeøkt på en halv mil!

  • 30.03.2013 - 20:28

   

  Besøket var litt forsinket så jeg bestemte meg rett å slett for å ta en liten 5km på mølla med de frustrerte fruene. Åh så morro det er! Det er virkelig en av de beste måtene å trene på, siden jeg ikke kan jogge noe særlig ute pga allergien min. Dette kan jeg absolutt anbefale dere som sliter med å trene ute om vår og sommer, skaff dere en skikkelig tredemølla foran flatskjermen så er dere good to go. I dag tok jeg meg bare en litt rolig en, fordi jeg var så full av godteri at jeg ble dårlig, haha! 
  Dere ser alle bamsene ja? Hehe, det er litt morsomt. For er så vant med å ha alle bamsene i senga ( det stemmer, alle de pluss noen flere) men siden vi enda ikke vet hva det er med allergien min, måtte vi ta de ut og da ble de plassert i koserote vinduet mitt i stuen sammen med boomblasteren og ledningen jeg bruker når jeg kobler Iphonen til vaskestunder. Bamsene vokser jeg nok aldri i fra, og har heller ingen planer om det.

  Kos dere masse resten av kvelden så blogges vi i morgen

  :*

  84 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Verdens søteste rosa overraskelse på sengen!

  • 30.03.2013 - 17:52

   

  God lørdags kveld nydelige lesere.

  Husarbeidet tok såpass med tid i dag at Andreas måtte dra ned å handle til i kveld uten meg, når han kom hjem og jeg skulle skifte klær etter husvasken fant jeg et nydelig, knallrosa påskeegg stappet med godteri på sengen. Eller rettere sagt under sengeteppet. Åh så glad jeg ble! Hadde jo egentlig regnet med han kom til å ordne det for meg, for han husker alltid på disse småtingene som betyr så mye. Hvert år på julemorgen får jeg også en stor julestrømpe med godteri i. Viktig å ta vare på tradisjoner fra da man var liten, sant vel? Nå skal vi kose oss med litt spill, musikk og godteri før besøk i kveld. Jeg ville gjerne ha med Andreas litt på bildene i dag, og slik som han er får han meg alltid til å le for han er så tullete av seg, noe av det jeg elsker mest med han.

  Nå skal jeg stappe meg med så mye sjokolade at jeg sikkert kommer til å bli dårlig, men hvem bryr seg? Det er jo påske;)

  Ønsker dere en stråålende kveld videre så blogges vi!

  Mange som skal ut på livet idag eller er det mest familietid?

  :*

  93 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Sunn og deilig lunsj snacks!

  • 30.03.2013 - 13:22

   

  God påskeaften nydelige lesere.

  Nå sitter jeg å koser meg med gulrøtter og dip som dagens lunsj mens jeg hører på musikk. Sola skinner som jeg er blitt vant med i det siste og etterpå skal det vaskes her og handles litt mat til vi får besøk senere i kveld. I går oppdaget jeg forresten en ny gruppe som jeg bare elsker musikken til, har jo hørt de før men aldri likt de. Three Days Grace, og spesielt sangen "Animal I have become". Gjett om den skal spilles på full guffe når jeg skal vaske her etterpå, haha. Hvis ikke jeg hører superhøy musikk får jeg ikke gjort unna husarbeidet. Jeg skal også få svart dere på kommentarer nå etterpå, får så dårlig samvittighet når jeg ikke har svart på noen dager men det har rett å slett bare blitt litt for lite tid. Men dere vet jo at jeg svarer, så håper det går greit for dere at det avogtil blir litt utsatt.

  Da skal jeg høre Pitbull og Christina Aguilera et par ganger til før jeg hiver meg i gang med vaskingen og alt som skal gjøres til i kveld.

  Hva skal dere i dag da flotte lesere?

  Håper dere får en herlig påskeaften

  :*

  55 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Påskemiddagen var helt nydelig!

  • 29.03.2013 - 20:21

   

  God sen kveld nydelige lesere.

  Nå har vi spist deilig middag og dessert her, jeg er helt stappmett så klarer nesten ikke å sitte oppe engang. Måtte selvfølgelig ha dessert dobbelt opp, siden jeg er så svak for søte ting. Tror nok ikke jeg klarer en treningsøkt denne kvelden nei. Under middagsbordet fikk jeg vite at postkontoret ikke har oppe i morgen, jeg som hele tiden har trodd at også posten har oppe. Jeg skulle gjerne ha hentet ut noen pakker men må bare smøre meg med tålmodighet til neste uke. Da skal jeg også få en skikkelig henvisning til spesialist i forhold til allergien min for det blir bare verre og verre. Nå virker ikke allergitablettene eller nesesprayen heller så dette må jeg finne ut av. Jeg liker helligdager, og spesielt påsken, men det irriterer meg likevel at alt er stengt, noen flere som kjenner til det?   Noen flere enn meg som er litt for glade i dessert?

  Håper dere storkoser dere i kveld, jeg skal få svart på kommentarer i løpet av helgen da jeg gjerne venter et par dager nå for å fremdeles få tid til å svare alle som jeg klarer. Kommentarene blir flere og flere men jeg kunne ikke vært mer glad over det, dere er de mest fantastiske leserne og jeg blir like glad hver gang jeg får kommentarer fra dere. Tusen takk for at dere leser bloggen min flotte mennesker

  Dere må ha en strålende påskehelg videre

  :*

  62 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Sommerpyntet til middagselskap!

  • 29.03.2013 - 18:57

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå er vi på middag her hos familien og skal spise god mat og storkose oss. Jeg skal se om jeg kan få tatt litt bilder til dere i kveld. Etterpå blir det nok å se en film og bare sitte å skravle litt utover kvelden. Her er dagens antrekk før middagen.

  Kjole - H&M // Sko - Eurosko // Solbrller - Cubus // Ring - Nelly HER (adlink)

  Hva synes dere?

  Hva gjør dere denne langfredags kvelden?

  Håper dere storkoser dere med familien

  :*

  95 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Tutorial - Hvordan få perfekte bryn!

  • 29.03.2013 - 14:44

   

  God langfredag nydelige lesere.

  Nå skal vi snart på middag hos familien, og jeg har nettopp laget en tutorial på hvordan jeg gjør mine øyenbryn før vi drar, etter svært mange spørsmål fra dere på dette. Spørsmålene begynte å hagle inn etter jeg laget en tutorial på hvordan du skal nappe brynene dine.

  HER kan dere se hvordan dere kan farge brynene hjemme med farge som sitter i en måned ca.

  HER kan dere se hvordan dere skal nappe bryn på rett måte og hvordan man aldri skal nappe bryn.

   

  1. Her er bilde av brynene mine uten at jeg har gjort noe med de.  2. Jeg bruker for tiden en øyenskygge som dere ser under bildet her på brynene mine. Denne begynte jeg å bruke pga etterveksten min og fargene i håret mitt gjorde at jeg synes den passet godt. Man kan såklart bruke brynskygge som kan kjøpes for å fylle inn bryn med, men øyenskygge funker like bra så lenge du finner riktig farge. Det som ofte blir feil hos mange er at de velger en farge eller øyenbrynspenn som er for rødlig i fargen, og da blir ikke brynene så fine.  3. Jeg bruker en vanlig lang øyenskyggekost til å fylle inn bryn med skyggen først. Det er viktig å ikke ta for mye på kosten av gangen men litt og litt i forsiktige bevegelser til du har fyllt ut øyenbrynet med fargen. Tar du i altfor for hardt ser det ekstremt unaturlig ut ofte. Jeg varierer på hvor hardt jeg gjør dem eller hvor sterke og tykke jeg vil ha dem i forhold til både resten av sminken, håret den dagen og ikke minst antrekket og hva jeg skal.  4. Deretter fyller jeg inne "tomrom" med en brynkajal som jeg tegner på hår med. Husk også her å vær svært forsiktig med hvor hardt du tar i. En brynkajal skal heller ikke brukes til å tegne lange streker langs hele brynet med, men den skal fylle inn og derfor bruker du mange, små bevegelser med forsiktig hånd helt til du har fyllt ut så mye du ønsker. Husk at disse finnes i mange forskjellige farger, så bare prøv fargene på hånden din eller ved siden av brynet ditt i butikken før du handler.  5. Etterpå er jeg storfan av å bruke en tørr mascara på brynene mine, dette er fordi den både gir litt farge og den løfter brynhårene. Her kan man også bruke slike som er beregnet til øyenbryn uten farge, og da spesielt om man ikke har brukt det før. Like viktig her som på de andre punktene å være forsiktig. Denne skal brukes akkurat som når du tar mascara på vippene dine og du skal dra brynhårene oppover forsiktig og ikke bortover. Ikke dra den hardt inntil men bare forsiktig løft hårene oppover.
  6. Her ser dere resultatet på meg.

   

  Jeg håper dere likte tutorialen, og at dere som har etterspurt hvordan jeg gjør mine bryn fikk det godt nok forklart.

  Husk å se tutrorial på hvordan nappe brynene på rett måte HER og hvordan farge bryn hjemme HER.

  Si fra om dere ønsker tutorial på andre, spesifikke ting

  Hvordan tegner/farger dere brynene?

  :*

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg har kostet Cirkus Merano ca 30.000kr så langt

  • 28.03.2013 - 20:15

   

   Jeg tenkte nå at jeg skulle oppdatere dere litt om hvordan det gikk etter sirkus innlegget jeg skrev for 4 dager siden. Innlegget kan du lese HER! om du ikke har fått det med deg.

  Tilbakemeldingene har vært enorme og med over 1200 delinger på facebook uoppfordret fra folk, innlegget lå ute i Nettavisen i 3 dager på rad og lå også ute på blogg.no sin Facebookside , så føler jeg virkelig at innlegget har nådd ut og både fått nye mennesker til å åpne øynene for hvilket grusomt konsept dyr på sirkus er, og de som allerede har tatt avstand til å huske på hvorfor. Både innboks her på bloggen, mail, facebook og i kommentarfeltet her på bloggen har det rent over av tilbakemeldinger fra folk som skal slutte å gå på sirkus. Jeg gjorde et litt morsomt overslag av ca hvor mange som sier de ikke skal gå på sirkus mer. Så jeg kom frem til at legger vi til grunne fullprisbilletter hos sirkus Merano bare for å ta et eksempel, så har sirkuset tapt nærmere 30.000kr så langt på personer som fra nå av nekter å gå på sirkus med dyr. Dette er nok noe flere mener er dumt, men noe jeg synes bare er fantastisk så lenge de fortsetter å holde dyr. Slutter de med dyr på sirkuset, ønsker jeg dem ikke annet enn lykke og hell for sirkus er i utgangspunktet et bra konsept.

   

  Jeg ønsker nå å ta opp litt av også de tilbakemeldingene jeg fikk som ikke var fullt så positive, for å legge frem mine synspunkter her og forklare litt dypere.

   En ting som gikk igjen et par ganger i kommentarfeltet var at om jeg skal begynne å snakke om dyr og elefanter på sirkus, burde jeg også snakke om hundehold, kattehold etc etc and you name it. Jo, det skjer alltid noe fælt i verden og vi kan ikke løse verdensproblemer med et eneste blogginnlegg, det vet både dere og det vet jeg. Men det enkelte må forsøke å forstå, er at jeg umulig kan skrive om all verdens problemer i ett eneste innlegg, og at jeg da derfor velger å konsentrere meg om forskjellige temaer stykkvis som jeg skriver innlegg om. Dette blir det samme som om jeg skulle kommet med skjønnhetstips i et innlegg, hvor da leserne krever å få absolutt alle skjønnhetstips jeg kan og har lært iløpet av livet i dette innlegget. Da hadde det for det første blitt et altfor langt innlegg og for det andre, ingen hadde lest det eller klart å fokusert på temaet for det hadde blitt for mange.

  Selvom jeg velger å fokusere på dyr i sirkus akkurat denne gang, kan det være jeg fokuserer på noe annet neste gang. Som da jeg foreksempel skrev om homofili. Det er fullt mulig å varierere både temaene og innleggene sine, med å skrive om hjertesaker som bryr meg og som står meg nært, og det kommer jeg til å gjøre også.

  Det ble også nevnt at jeg ikke skal skjære alle over en kam, som er noe jeg gjerne vil ta opp her. Såklart sier jeg ikke at alle sirkus i hele verden bevisst mishandler elefantene sine, men at noen gjør det og at de som gjør det også er nevnt i innlegget, er fakta. Jeg sier heller ikke at dyretrenerne ikke kan være glad i eller bry seg om dyrene på sirkuset, men det jeg mener er at uansett hvor god intensjon de har, passer det seg ikke å ha ville dyr som elefanter på sirkus, uansett hvor godt man behandler dem. For å sette det på spissen, hvis jeg ville hatt en elefant her i toppetasjeleiligheten min som er 100 kvm, hadde dette vært dyreplageri selv om jeg hadde blitt både glad i og tatt vare på elefanten så godt jeg kunne og selvom jeg hadde gitt han navnet "Dumbo". Det hadde likevel blitt galt, uansett hvor gode intensjoner jeg har, fordi jeg ikke er i stand til å gi Dumbo det han trenger i en leilighet, og det samme blir det på et omreisende sirkus, enten vi vil innrømme det eller ikke.


  Bildet er lånt fra Dyrsrettigheter.no

  Ei heller er jeg slik at jeg kun bryr meg om dyr jeg "velger" å bry meg om. Jeg har vært dyrevenn fra da jeg var liten og jeg gjør det jeg er i stand til per dags dato for å hjelpe til. Det er nemlig ikke slik at om man ikke kan gjøre alt rett på en og samme tid, at man heller skal velge å ikke gjøre noe. Det blir bare dumt og svart hvitt tenking. Blir litt som å si " Jeg spiste en sjokolade i dag, derfor gidder jeg ikke løfte på rompa mi og trene for det MÅ være enten eller, så da kan jeg like godt bare sitte her og legge på meg".  Men ja, jeg gjør det jeg kan for å hjelpe og jobber hele tiden med å kunne gjøre mer. Derfor velger jeg å også bruke bloggen min til temaer som engasjerer meg da jeg har såpass mange lesere at forhåpentligvis når det ut til folk. Dette beviset fikk jeg da jeg skrev om den nydelige katten Sobia som ikke fikk seg et hjem på over 5 år grunnet hennes utseende og at folk generellt syntes hun så litt morsk og skummel ut. Jeg skrev et innlegg om henne for å engasjere leserne mine, og hun fikk et hjem under en uke etterpå det innlegget da en av mine lesere så innlegget og åpnet hjemmet sitt for henne. Da har jeg vært med og gjort en forskjell, og det betyr dermed ikke at jeg driter i alle andre katter som trenger et hjem. Vil du lese innlegget om katten Sobia kan du finne det HER og innlegget med nyheten om at hun fikk seg et hjem HER.

  Om innlegget mitt om sirkusdyr får bare to personer til å boikotte sirkus som bruker dyr og informere andre om dette, har jeg gjort mitt og er fornøyd, og innlegget fikk faktisk så overveldende mange til å engasjere seg, slik at det viser seg atter en gang at det nytter å forsøke å gjøre en forskjell.  Å ha en "rosablogg" slik som jeg har, kan man faktisk velge å også bruke til noe positivt. Hvis jeg ikke hadde hatt innlegg om hverdagen min, antrekk, mote, skjønnhet og lignende hadde jeg ikke hatt nok lesere til å kunne nå ut til over 2000 mennesker med også de viktige temaene, slik som dyr på sirkus, homofili, nettvett og andre temaer jeg har skrevet om. Og slik er det bare med den saken.

  Litt mer bakgrunnstoff angående dyrehold på sirkus, avsløringer og annet kan du finner HER, HER, HER , HER og HER ( NB! Kan virke støtende)

  Hva mener du om dyr på sirkus og lar du deg påvirke av hva en "rosablogger" mener om saken?

  Vil du også være med i fremtiden med å rive ned plakater og si aktivt nei til dyr og elefanter på sirkus?

  Har du flere meninger og synspunkt rundt både rosabloggere, dyr på sirkus og blogg som påvirkning, del det gjerne med oss i kommentarfeltet.

  75 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ikke ødelegg huden din, husk dette hver dag!

  • 28.03.2013 - 17:45

  I dag tenkte jeg å komme med et viktig tips for huden, som kanskje passer seg ekstra godt å tipse om nå som det er påske og mange er ute i bakkene og i solen.

  Noen tror de kun trenger å bruke solkrem når de skal ut og sole seg, men det er ikke korrekt. Man burde beskytte huden sin mot UV strålene hver eneste dag, spesielt i ansiktet og halsen. Jeg bruker solkrem fra Dermaolgica i faktor 20 hver dag i ansiktet og på halsen. Mange foundationer har også litt UV beskyttelse i seg og flere og flere produkter kommer med dette, noe jeg synes er veldig flott. Dermalogica tester heller ikke på dyr og er kjempegode produkter etter min erfaring. Jo sterkere sola er jo sterkere UV beskyttelse bør du bruke, men det er en god regel å bruke en minimumsfaktor i ansikt og hals hver dag for å beskytte huden og forebygge linjer og rynker. Jeg har lite linjer og rynker og er ganske overbevist om at mye av grunnen til dette er fordi jeg ikke soler meg i solarium, kun litt om sommeren og fordi jeg beskytter huden min hver eneste dag. Husk at solen er en av hudens verste fiender hvis vi ikke passer på. Solen kan også gjøre godt, men det er snakk om kun maks 20 minutter om dagen vi trenger for å få D vitaminene fra sola, og at nordmenn er fæle til å slenge seg i sola i mange timer uten beskyttelse og det som verre er, med oljer i huden for å få brunfarge er ingen hemmelighet og noe flere kommer til å angre på senere.  Er dere flinke til å beskytte huden mot UV stråler?

  Bruker du solkrem og solbeskyttelse hver eneste dag?

  Kos dere i påskesolen og pass på huden

  :*

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Er det riktig med påskeegg i dag eller påskeaften?

  • 28.03.2013 - 15:41

   

  God skjærtorsdag nydelige lesere.

  Tipper mange av dere er på hytten nå? Her har vi bestemt oss for å holde oss hjemme i hele dag og bare ta livet helt med ro, for det trenger vi begge to. Vi har sovet litt utpå i dag og bare storkost oss. Været er strålende og jeg tenkte å kanskje ta meg en liten joggetur senere hvis stølheten fra gårsdagens trening gir seg litt. Andreas har tradisjon med at påskeegg får man ikke før påskeaften mens hos oss er det skjærtorsdag så derfor har han ordnet med en liten skål twist som dagens påskegodteri også blir det påskeegg til helgen. I morgen er vi invitert på familiemiddag og det samme på søndag, så i kveld skal vi tilbringe bare oss sammen med pusene. Jeg hørte forresten på radioen at Røde kors nevnte at folk heller har begynt å laste ned app til mobilen med kart og kompass istedetfor å ha ekte vare, hvor de advarer folk mot å kun ha mobilen. Hjelpes, jeg håper virkelig flere heller ordner seg med ordentlig kart og kompass istedetfor å stole på en Iphone app. Det er skummelt.  Hva gjør dere i dag da flotte lesere?

  Når bruker dere å ha påskeegg, i dag, slik som jeg og familien min eller på påskeaften som Andreas og hans familie? La oss ta en liten avstemning;)

  Ønsker dere en super dag videre

  :*

  68 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk - Rosa Neon og leopard!

  • 27.03.2013 - 20:38

   

  God kveld nydelige lesere.

  I dag har vi sammen med veldig mange andre hamstret inn litt god mat til påsken. Køene i butikkene var lange og endeløse men vi fikk handlet til slutt og sitter nå i sofaen og koser oss. Jeg fikk en stor Twist boks av pappa som påskegave, og den står konstant og frister på bordet. Slik skal det være i påsken vet dere, hehe. Her er bilder av dagens antrekk med de nye buksene og solbrillene jeg kjøpte i går. Neglene fra Monica's Nailbar passet mildt sagt fantastisk godt til dagens antrekk.

  Sko - Ladydiamond // Bukse - Vero Moda // Topp - Ladydiamond // Solbriller - Cubus // Negler - Monica's Nailbar // Klokke - Monica's Nailbar

  Hva synes dere?

  Ble det ikke stilig med de rosa neglene sammen med buksene og leppestiften?

  :*

  104 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Mine nye knallrosa negler med bling!

  • 27.03.2013 - 18:09

   

  God kveld nydelige lesere.

  I dag har jeg som nevnt tidligere vært hos min dyktige negldesigner Monica's Nailbar her i Mandal og fått nye negler. Denne gangen kunne vi faktisk bruke en av mine egne negler siden de har blitt så sunne og friske etter at jeg begynte å gå til Monica. Vi ville prøve noe vårlig, fresht og fargerikt i dag og gikk derfor for knallrosa negler med litt bling på. De er veldig meg, og jeg elsker de. Vi gikk også for en kortere variant enn tidligere for å prøve ut litt forskjellig.

   

  Skal du sette på kunstnegler eller fikse egne negler anbefaler jeg dere å dra til Monica. Hun har kunder fra rundt forbi i hele landet fordi hun er så dyktig og vet nøyaktig hva hun driver med. Går man til en neglsalong som ikke har peiling kan man ende opp med stygge negler og at egne negler blir ødelagt. Dere kan gjerne like Facebooksiden hennes HER, hvor hun som nevnt tidligere også kjører mye konkurranser og tilbud på negler. For å bestille time hos henne kan dere ringe Monica's Nailbar på  Tlf 95 27 23 39.

  Hva synes dere?

  Håper dere har hatt en flott dag så langt flotte folk

  :*

  77 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Tur i påskesola og negldesignerbesøk!

  • 27.03.2013 - 14:59

   

  God onsdag nydelige lesere.

  Nå har jeg nettopp vært hos den dyktige negldesigneren min og fått ordnet  og sponset litt freshe vårnegler i rosa som jeg skal vise dere skikkelig litt senere. Den ene neglen er faktisk min natrulig nå, så det er vel første gang i mitt liv at jeg har begynt å få fine, naturlige negler også. Monica vet virkelig hva hun gjør for å både ta vare på mine negler i tillegg til å gi meg nydelige gelenegler. Har også fått med meg hjem en olje fra Pronails som jeg er helt avhengig av. Vært tom i noen få dager nå og kjenner det var godt å få oljet neglebåndene igjen. Det er alltid like koselig hos Monica når vi sitter å skravler. Dere må gjerne like facebooksiden hennes HER eller følge henne på instagram: monicaruud . Hun holder også mye konkurranser på Facebooksiden hennes. 

  Etterpå har jeg og Andreas gått en herlig tur i det flotte vårværet. Blomstene begynner å titte frem og det blir bare varmere og varmere i været, påsken kan ikke starte bedre enn dette, eller hva?  Hva skal dere gjøre denne påsken da? Mange som skal på hyttetur? Vi blir nok hjemme denne påsken, men får se om det blir noen sprell og morro. Lillesøsteren min er jo også hjemme nesten hele påsken så derfor drar vi ikke til Trondheim denne gang.

  :*

   

  52 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens sko og bukseinnkjøp!

  • 26.03.2013 - 20:47

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå sitter jeg endelig i sofaen med Mac'en på fanget ( Nei, jeg har enda ikke fått levert den inn. Har så lite lyst så har utsatt det men jeg skal få gjort det for i dag plaget batteriet meg enormt) og etterpå skal jeg spise en sen middag med Andreas. Hjemmelaget grønnsakssuppe, nam! Fikk hentet pakken på posten og handlet et par småting i dag i Kristiansand som jeg ville vise dere.  Hva synes dere? Herlig herlig med farger! Jeg er en skikkelig fargeperson.

  Nå skal jeg spise middag med Andreas og deretter bare ta det med ro før jeg skal forsøke å finne senga tidlig i dag. Ønsk meg lykke til med det for det er jeg ikke god på. Svar på kommentarer får dere såklart også etterhvert flotte folk.

  Har dere hatt en fin dag i dag? Flere enn meg som skal finne sengen litt tidlig i dag?

  :*

  85 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk - Shopping in the city!

  • 26.03.2013 - 18:15

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå er vi på vei hjemover etter å ha vært i Kristiansand noen timer. Aina fikk blekeskinnen sin og jeg er spent på resultatet. Fikk også handlet litt småting og noen nydelige neonrosa bukser. Lurer på hvor mange ganger jeg har nevnt at jeg elsker neon, men det er så herlig med endelig litt farger i butikkene. Det er så trist med bare grått, beige og sort. Her er dagens antrekk, tatt i markensgate.

  Shorts - H&M // Genser - gave // Jakke - Vero Moda // Sko - Reebok // Ring - Nelly // Solbriller - Kjøpt av venninne // Tights - Gina Tricot // Skjerf - Upstairs

  Hva synes dere?

  Håper dere har hatt en flott dag så langt

  :*

  76 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Klar for jentetur med begge mine søstre!

  • 26.03.2013 - 14:12

   

  God tirsdag nydelige lesere.

  Nå skal jeg avsted med både lillesøster og storesøster til Kristiansand på en liten jentetur. Lenge siden vi har gått sammen bare oss søsknene, så det er virkelig på tide. Aina skal også få seg blekeskinne hos tannlegen, så da skal jeg være med der og se. Selv har jeg kun bleket hjemme med strips noen ganger, men aldri hos tannlegen. Hvis jeg rekker det skal jeg også innom posten når jeg kommer hjem igjen. Været er strålende og temperaturen stiger, fantastisk.

  Hva skal dere resten av denne dagen?

  Håper dere har like nydelig vær som vi har her og at dere får en super dag videre

  :*

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg hjelper deg med å få flere lesere!

  • 25.03.2013 - 20:56

  Gratulerer så mye tilhttp://asorash.blogg.no/   som vant forrige ukens leser og får minimum 7 dager med bilde og link i sidebaren min!

  Send bildet du som vant vil bruke til: jeanette@wa2wo.com

  NB! Bildet til du som vant kommer opp om 7 dager til, altså neste søndag når denne ukens leser er "ferdig" i sidebaren min.

  Gratulerer også til lelisehansen.blogg.no som er vinner av linking som takk for at du deltok i spørreundersøkelsen min. Send bildet du ønsker jeg skal bruke på mail: jeanette@wa2wo.com


  Vil du ha mulighet til å få 7 dager med bilde og link i sidebaren min kan du melde deg på i dette innlegget! Påmelding kan gjøres fra nå og frem til neste søndag! NB! Påmelding kan KUN gjøres i dette innlegget, det hjelper ikke å sende mail og brev til meg desverre. Husk at det skal lønne seg å være leser hos meg, og det er derfor dette heter "Ukens leser" og ikke ukens blogg. Dette betyr at de som vinner er folk jeg har lagt ekstra merke til leser bloggen min fast og er flinke til å kommentere. Når jeg har linket bloggere på denne måten tidligere har jeg fått tilbakemelding fra mange at de både fikk flere lesere, og at flere av dem har beholdt flere lesere i ettertid. Jeg har også hjulpet bloggere inn på topp 100 listen pga ukens leser.

   

  For å bli med i ukens leser og få muligheten til 7 dager med bilde og link i sidebaren min, må du

  LIKE dette innlegget. Har du allerede gjort det kan du velge å dele bloggen min på din Facebook, din blogg eller på foreksempel twitter/instagram etc. Skriv i kommentarfeltet hva du har gjort.

  Til slutt vil jeg bare si tusen takk til alle dere lesere som leser bloggen min. Jeg skulle så gjerne linket dere alle sammen, og jeg håper dere skjønner at det ikke er lett å velge fra uke til uke. Men som sagt så "belønner" jeg de som er flinke til å kommentere med å velge dem fremfor tilfeldige som melder seg på. Jeg er fullt klar over at man ikke alltid kommenterer en blogg man leser, men jeg setter like mye pris på dere uansett. Linkekonkurranser holder jeg jo også ganske så ofte, slik at flere får muligheten

  NB! Har du vært med flere ganger eller vunnet tidligere, kan du fremdeles være med så mye du vil og hver eneste uke om du ønsker det

  :*

  77 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits