Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Før og etter bilder // Tannblekingsett med resultat og review!

 • 31.03.2014 - 22:36


Da var det gått en stund siden jeg startet med blekemiddelet jeg fikk sponset av hvitetenner.net  og jeg har nå testet både blekepennen samt stripsene som fulgte med i pakken. Begge deler har jeg testet grundig men jeg endte opp med å kun benytte meg av blekepennen da det var den som falt i smak hos meg. Jeg har heller ikke helt lik farge på alle tennene mine ( noe de aller fleste ikke har) og synes derfor en penn er ekstra kjekt siden jeg kan fokusere litt der jeg ønsker å fokusere samt eventuelt droppe noen tenner mot slutten for at de alle skal bli mest mulig like.

Pro tannblekingspenn


Over ser dere resultatet etter kun  5 - 6 runder med blekepennen og en runde med stripsene som lå i pakken. På før bildet har jeg i tillegg en leppestift som er slik i fargen at tennene ser hvitere ut, men det er enkelt å se at de er blitt noen grader lysere på etter bildet på tross av at jeg ikke bruker rød leppestift der ( Tommel opp!). Bildene over er ikke redigert på tennene i det hele tatt og dere ser kanskje at undertennene mine fremdeles er svakt gulere enn overtennene. Det har de alltid vært og jeg skal derfor fortsette med blekepennen noen runder på undertennene og hjørnetenner.

♦ Blekepennen elsker jeg og synes i tillegg den er så enkel og grei i bruk noe som gir et stort pluss i boka hos meg.

♦ Jeg har brukt blekepennen noen runder og man pensler den enkelt på helt rene tenner og lar den virke i ca 20 til 30 minutter hver gang. Det sies at man kan bruke slike tannblekepenner flere ganger om dagen men det har jeg aldri gjort da jeg liker å la det gå litt tid mellom hver gang. Jeg venter minimum en dag mellom hver gang jeg bruker tannblekemiddel. Det står bruksanvisning bakpå pakken.

♦ Husk å ikke drikke eller spiser når du har blekemiddelet på tennene samt at du bør unngå å svelge blekemiddelet. Hvis det oppstår mye spytt etterhvert kan du eventuelt suge det opp med litt tørkepapir oppe i munnen eller spytte forsiktig. 

♦ Jeg har ingenting negativt å si om blekepennen og den får full score på skalaen hos meg

♦ Pris for dette settet med både blekepenn og strips er 395,- HER

Karakter på blekepennen i pakken: ( 1 til 6 hjerter)Pro whitening strips


♦ Jeg likte ikke konsistensen på selve "plastikken" man skal ha i munnen og på tennene sine i forhold til det jeg har prøvd tidligere av strips da denne var hard og vond å ha på.

♦ Når man i tillegg skal sitte med stripsene i hele 45 - 60 minutter så blir det rett og slett ubehagelig og tidkrevende i forhold til andre strips jeg har forsøkt tidligere, som skulle virke helt ned til 1/3 av tiden.

Karakter på stripsene i pakken ( 1 til 6 hjerter )

Resultatet og konklusjonen min erJeg elsker blekepennen og jeg misliker stripsene, enkelt og greit. Jeg har fått synlig hvitere tenner ved å kun bruke pennen og den er mer enn nok for meg. Den er så liten, enkel i bruk og helt genial mens disse stripsene holder jeg meg unna. Blekepennen kommer jeg til å fortsette med og den pakken jeg har fått sponset inneholder jo både strips og blekepenn til under 400,- så det kan jo være stripsene passer bedre for andre enn meg? Uansett så har de heldigvis en tannblekepenn man kan kjøpe alene HER. Jeg håper dere synes anmeldelsen var grei og forståelig. Hvis dere lurer på noe må dere såklart bare spør:*

 

 

Hashtags: #tannbleking #resultat #bleking #blekepenn #strips #wa2wo #test #resultatbilder #resultat #førogetterbilder #supero #hvitetenner.net #hvitetenner

32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ferdig med dagens joggetur i nydelig solskinn og sommervær!

  • 31.03.2014 - 19:30


  God kveld flotte dere! Nå er jeg på besøk og har vært her noen timer. Planen var egentlig å ta en treningsfri dag men når været er såå nydelig kunne jeg ikke dy meg så det ble en liten joggerunde her på herlige Ime hvor jeg vokste opp, og resten av turen gikk til en power walk med Aina.

  Har sett igjennom kommentarene på 3 måneders resultat innlegget og ser at det har kommet inn så mange spørsmål både i kommentarfeltet der, facebook, melding og mailer så jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg hvor jeg svarer litt på spørsmålene om treningen og kostholdet. Så hvis dere har noe mer dere lurer på kan dere bare kjøre på med spørsmål i dette innlegget HER så skal jeg se om jeg ikke får svart dere på det meste! Håper dere har hatt en fantastisk herlig dag! Nå må jeg få i meg litt mat og så bærer det hjemover. :* PS! Følg med på bloggen i morgen og overimorgen for da kommer det en fantastisk konkurranse til dere!!

   

  Hashtags: #jogging #trening #hverdag #workout #wa2wo #sommer #sommerfølelse #solskinn #lovinglife

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Årets første strandtur i boks og det samme er sommerfølelsen!

  • 30.03.2014 - 20:45

  God søndags kveld dere! For en nyydelig dag dette har vært! Solen har vært tilstedet hele dagen lang med skyfri himmel så da jeg våknet og så dette fantastiske sommerværet ( litt for sent på dagen, men hva er vel søndager til?) hoppet jeg og Andreas rett i treningsklærne og ut på en liten cardioøkt før frokost. Etterpå dro jeg, Aina og vakre lille Belle på årets første strandtur. Det var så utrolig mange mennesker på stranden og rundt om i byen i dag, og man merker virkelig at sommeren nærmer seg! Det er så deilig!  Lille Belle koste seg som bare hun kan i sanden på sin aller første strandtur og det samme gjorde hunden mens jeg og Aina brukte timene på å skravle slik vi jenter er så dyktige på. Sjøsanden er og blir en nydelig strand og jeg som har vokst opp med de fantastiske strendene her i byen har blitt litt bortskjemt på sandstrender. Hvem liker vel ikke å gå rundt barbent i deilig flott sand om sommeren?  Neglen på tommen knakk rett av under treningen, auch! Ikke lenge til jeg må innover og ordne neglene igjen nå.

  Jakke fra Modekungen HER

  Jeg kom hjem for en liten time siden og måtte starte rett på middagen for magen skrek av sult! I dag er det fiskemiddag på menyen og den er ferdig nå hvert øyeblikk. I sted måtte jeg faktisk jage ned kattepusen fra kjøkkenbenken, haha! Ikke så rart de blir så masete når det er fisk til kveldsmat. Håper dere har hatt en herlig og fantastisk søndag dere også, og jeg må bare si tusen tusen hjertelig takk til alle dere som kom med så gode ord i gårsdagens innlegg. Jeg hadde aldri i verden trodd det skulle få såpass med oppmerksomhet å vise fremgangen min på 3 måneder men det er bare kjempekoselig når dere alltid er like søte og hyggelige. Takk så mye igjen! Siden det var så mange av dere som lurte litt på kostholdet og treningen tenker jeg å skrive litt mer om dette etterhvert, men jeg ønsker ikke å kun ha fokus på det her på bloggen da jeg elsker å skrive om skjønnhet, antrekk og litt hverdagslig kos. Nå er det middag her:*

  Hashtags: #strandtur #wa2wo #hverdag #sommer #vår #sommerfølelse #summerfeeling #sjøsanden

  33 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Resultat etter 3 måneders aktiv trening og sunt kosthold // Måling med klesplagg!

  • 29.03.2014 - 22:20


  Jeg tenkte det var litt morro å ta noen bilder med min gamle dongerishorts for å vise resultatet etter 3 mnd trening og kostholdsendring. Dette har jeg ikke skrevet så kjempemye om tidligere på bloggen og det er rett og slett fordi jeg ikke slanker meg, går ikke på diett og ønsker heller ikke ha et slankefokus på bloggen. Alt jeg gjør er fordi jeg rett og slett en dag før jul bestemte meg for å endre på hele kostholdet og livsstilen min. Det var den 10.desember 2013 at jeg bestemte meg for at nok var nok. Jeg trivdes ikke med hvordan jeg levde og bestemte meg for å gjøre noe med det. Denne shortsen var for noen måneder siden så stram på meg at jeg nesten ikke fikk kneppet den igjen og i dag faller den av meg.

  Jeg har kun drevet med aktiv trening og sunn livsstil i 3 måneder men det har allerede forandret så mye med meg, og aller mest er det psykisk. Jeg slanker meg som sagt ikke og vil ikke høre det ordet rundt meg engang da jeg spiser sunt  kombinert med trening, og dette er noe jeg kommer til å gjøre resten av livet. Før jeg startet dette for 3 måneder siden hadde jeg allerede gått ned 12 kg over flere år da jeg var tidligere overvektig, mens nå føler jeg meg klar for mer fokus på trening og et sunt kosthold. Jeg ønsker ikke å skrive vekten min her og det håper jeg på forståelse for. Det er både av personlige grunner samt at det er fordi jeg er veldig overbevist om at det ikke er der hovedfokuset bør ligge når man setter i gang med livsstilsendring. Jeg veier meg ca hver 2 måned og i tillegg tar jeg mål med målebåndet, noe jeg anbefaler andre også til å gjøre. Du bør ikke kun følge med på vekten men på vekt, mål, bilder og det du ser i speilet samt at klesplagg gjerne er en grei indikasjon på hvor langt du har kommet.


  Jeg har aldri i hele mitt liv følt meg bedre, jeg har mer energi, jeg er mer lykkelig, jeg trives bedre med meg selv og i min egen kropp og jeg elsker å lage deilig, sunn mat uten gluten og laktose. Det at jeg fikk beskjed om å kutte gluten helt av kostholdet mitt i fjor sommer skremte meg så mye men jeg tok tak i det og fant ut at det slettes ikke var så ille, jeg ble jo mye bedre! I tillegg fikk jeg senere beskjed om at laktose også måtte kuttes. Der ble jeg også nervøs men det går bedre og bedre for hver dag som går og jeg gleder meg til å fortsette dette. Hvis dere har lyst kan jeg skrive mer om dette på bloggen etterhvert som tiden går, men hvis dere ikke ønsker det skal jeg heller ikke gjøre det, jeg er ihvertfall langt i fra ferdig så det blir morro i månedene og årene som kommer!

  Har dere opplevd å måle fremgangen i klesplagg som til slutt faller av? Jeg håper dere har en fantastisk lørdags kveld, nå skal vi lage noe deilig mat her og så blir det filmkos! :*

   

  EDIT!: Det har kommet inn så enormt med spørsmål og henvendelser pga dette innlegget at jeg har valgt å kjøre en liten spørrerunde hvor dere kan spør om det dere ønsker i dette kommentarfeltet, så skal jeg svare dere i et eget innlegg etter beste evne.

   

   

  Hashtags: #trening #workout #kosthold #livsstil #helse #wa2wo #inspirasjon #nevergiveup #resultat #treningsresultat #klesplagg #måling

  143 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Sterke kvinner, eventyr og action på en lørdags ettermiddag!

  • 29.03.2014 - 16:30


  God lørdags ettermiddag flotte dere! Jeg startet denne lørdagen med å lese i den nye boken "Nådegaven" som jeg er så heldig å ha blitt spurt om å være ambassadør for og representere. Boken handler om Katsa som er 16 år gammel. Hun er født med en nådegave som også noen av de andre barna i kongedømmet hun lever i blir født med. Alle dem innehar en spesiell egenskap og de som er foreldrene til barna som har disse egenskapene er nødt å overlate barnet sitt til landets konge hvis kongen ønsker å benytte seg av det.

  Katsa sin nådegave er ikke noe å spøke med da hun innehar dødens nådegave og blir derfor satt til å være torpedo og ikke bare blir hun en leiemorder, men hun blir litt av en effektiv en også. Men alt dette endres når hun møter en prins som har egenskapen å lese tanker. Disse to forelsker seg og begir seg ut på oppdraget å styrte Kong Leck av Monsea. Eventyrlig og spennende!


  Jeg har selv såvidt rukket å starte på denne boken men er allerede grepet av den. I boken står sterke kvinner i fokus og dette er den første boken i en trilogi. Nådegaven kommer i salg førstkommende mandag 31. mars, bok nr 2 kommer i september 2014 og den siste i januar 2015. Det blir spennende å lese videre i denne boken og jeg tenker at denne boken er helt perfekt å ta med på påskefjellet! Vi har ikke lagt planer for påsken enda, men da kommer lillesøsteren min hjemover så det blir suuperkos! Jeg er i skikkelig påskestemning for tiden!

  // Boken er sponset //


  Boken er svært lettlest med passe stor skrift, spennende, gripende og nervepirrende på en og samme tid og jeg gleder meg til å lese denne ferdig! Andreas hadde tilogmed lyst at jeg skulle lese boken høyt for han så da blir det kanskje den nyeste kjæresteboken vår? Vi bruker avogtil å lese bøker sammen, diskutere dem og har lest både grøssere, komedier og andre eventyrlige bøker sammen.
  Er det noen flere av dere som liker eventyrlige og spennende bøker som har en vannvittig action? Vi skal straks avsted og ut på en liten tur samt få i oss en liten matbit før det blir en rolig kveld med litt mer boklesing og en liten treningsøkt. Kos dere så mye resten av denne nydelige dagen så skrives vi litt senere:*

   

  Hashtags: #Nådegaven #bok #wa2wo #action #eventyr #lørdag #lørdagskos #lørdagslesing

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg har testet hårprimer for å få krøllene til å vare hele kvelden // KMS California

  • 28.03.2014 - 22:53

  God sen kveld dere! Da har jeg ordnet meg og teste ut et nytt produkt som ikke er testet på dyr og som skal hjelpe til med å få krøllene mine til å holde utover kvelden. Denne har jeg nå brukt under to forskjellige anledninger og føler jeg kan gi en god nok uttalelse på hvordan den fungerer til meg og mitt hår. Den er kjøpt over internett og merket er jeg godt kjent med fra før av. Jeg har også blitt anbefalt denne tidligere så jeg var veldig spent da jeg skulle teste den første gang. Linkene i innlegget er adlinket.

  Review og terningkast // KMS California Hairstay styleboost primer  ♥ Denne fra KMS likte jeg virkelig godt og den fungerte som bare det! Krøllene ble mye penere, holdt mye lenger og jeg merket det med en gang jeg krøllet den første krøllen.

  ♥ KMS California tester ikke produktene sine på dyr, noe som er en nødvendighet for meg.

  ♥ Den lager en del morsomme knitrelyder og man holder enkelt og greit flasken opp ned mot håndflaten etter å ha ristet den godt. Skvis deretter ut produktet i håndflaten og bruk i håndkletørt hår før andre stylingprodukter.

  ♥ Denne skal brukes som en primer for å få ekstra lang holdbarhet til frisyren din og fungerer også deretter. Genialt og rimelig produkt!

  ♥ Jeg kommer til å fortsette å bruke denne når jeg skal krølle håret som primer for å få frisyren til å sitte lenger. Det er mange som lurer på hvorfor krøllene aldri holder seg og da er slike produkter som regel svaret og gull verdt. I tillegg er det lurt med ikke nyvasket hår når man skal style det for da holder krøllene som regel mye dårligere.

  ♥ Denne er jeg svært fornøyd med og jeg gir den derfor 6 av 6 hjerter da jeg har ingenting negativt å si.

  ♥ Pris for 200ml med 30% avslag: 111,- HER

  Karakter: ( 1 til 6 hjerter)

   Hvis noen forresten vil anbefale meg en fantastisk hårspray som holder håret på plass skikkelig uten at det blir stivt og som ikke tester på dyr er dere hjertelig velkomne til å være aktive i kommentarfeltet. Utenom dette håper jeg dere har hatt en herlig start på helgen, det har ihvertfall jeg og snart kommer det ny stoor konkurranse til dere så det er bare å følge med de kommende dagene! :*

   

  Hashtags: #wa2wo #skjønnhet #test #primer #hårprimer #kmscalifornia #styling #krøller #inspirasjon #review #terningkast

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Pink friday

  • 28.03.2014 - 17:21  Good helg flotteste dere! For en nydelig start på fredagen det har vært her i dag med strålende solskinn og herlig temperatur! Jeg startet dagen med en liten joggetur før frokost for å myke opp musklene etter gårsdagens trening og deretter fikk jeg en levering med økologiske grønnsaker på døren. Perfekt start på helgen med andre ord. Om ikke lenge blir jeg hentet hvor jeg skal innom posten for å hente ut litt pakker, handle noe godt til helgens middagsmat og på familiebesøk.


  Blazer - Sheinside HER // Topp - Sheinside HER // Pumps - Nelly  // Leggings - Gina tricot // Veske - usikker

  Nå må jeg bare ordne meg i stand til jeg blir hentet dere! Det blir nok en rolig helg på oss da det har vært så mye i det siste så jeg kjenner at det skal bli godt å bare slappe av, kose oss og kanskje ut å spise middag eller en liten kinotur. Jeg har også en siste styrketreningsøkt på planen denne uken så da blir det hele 6 treningsøker etter jeg er ferdig! Må si jeg er stolt av meg selv som oppriktig har lært meg å elske trening og hva det gjør med psyken, kroppen og helsen, fantastisk! Ønsker dere alle en nydelig helg og krysser fingrene for at dere også får og har godværet på plass. Hva er helgeplanene?:*

   

  Hashtags: #antrekk #outfit #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #wa2wo #inspirasjon #pink #pinkfriday

  64 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Latest instamoments and snapshots

  • 27.03.2014 - 20:23


  1. Absolutt ingenting å gjøre på så sender snaps 2. Tilbringer ettermiddagen på sofaen og tar bilde av det.. 3. På "storhandling" hos Prix 4. I Oslo med søteste Ben og spiser deilig mat 5. Enda mer deilig mat på hotellfrokost 6. Snap fra overraskelsesbursdagen til Svein 7. Hos frisøren og fikser på sveisen 8. Jentekveld 9. Avskjedgave fra Scandic Edderkoppen Hotell


  10.Snap før vi traff Backstreet Boys. Makeup and hair all done 11. Andreas tester voksing av bryn hos Karolina på Auds Sørlandssenteret 12. Vakreste Pellepusen 13. Klar for søndagstrimtur med familien og på med vintertøyet siden kulda kom tilbake 14. Vi er klare for å overraske Andreas med suprise party anledning bursdagens hans og holder på å henge opp altfor mange ballonger i evig lang tid og som deretter måtte rives ned da de syntes fra vinduet.. 15. Koser meg i armkroken til Andreas sammen med skjønne Todd 16. Spiser middag hos pappa og Aina sender snaps 17. Meg og Nick Carter på after party. Ja jeg er i ekstase. 18. Aina, Ben og meg klare for konsert


  19. Hvor befinner jeg meg sent en typisk fredagskveld? Joda, jeg jobber rompa av meg med å bli ferdig med ukens siste treningsøkt og elsker det! 20. Nye lekre negler lagt av Paulina hos Auds lillemarkens 21. Klar for å starte med pynting og ommøblering til overraskelsesfest 22. Snap fra da vi fikk autografene til Backstreet Boys. Endelig etter altfor mange års venting er den min, muhaha! 23. Prøver forskjellige kjoler på badet med litt for mye rot i bakgrunnen til at det egentlig burde vært lov å ta bilde av. 24. Legger negler hos Paulina, the best! 25. Endelig hjemme etter en heisatur med jentene. 26. Venter spent på at Andreas skal komme seg ut av huset så vi kan starte med å ordne i stand til fest 27. På koselig og kjølig trimtur med den beste i verden.

  God kveld dere! Dette var da den siste tidens instagram og snapchatbilder. Flere av dere har spurt om ikke dere kan få lov til å adde meg på snapchat å så da kan jeg fortelle dere at jeg heter jeanettewa2wo på både Instagram, snapchat og det meste som er. I dag har jeg vært i Kristiansand, tatt helgevasken så jeg slipper unna det i morgen og fått til en fantastisk rå treningsøkt som kjennes godt i bena for å si det slik! Nå er jeg klar for helg og skal straks gå i gang med kveldens sunne middag! Håper dere også har hatt en herlig dag:*

   

  Hashtags: #instagram #snapchat #instamomemts #instabilder #snapshots #snapbilder #snapchatbilder #hverdag #wa2wo #bildedryss #jeanettewa2wo

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // See through it all

  • 26.03.2014 - 20:52  Good kveld søteste dere! Jeg føler meg mye bedre allerede og jeg må si dere rett og slett er helt ubeskrivelig oppmuntrende og snille, tuusen tusen takk for så gode ord. Merker det henger litt igjen men nå går det ihvertfall rette veien og det er en stor lettelse. Jeg er straks ferdig med dagens lille treningsøkt og det ble ingen styrke på meg men litt cardio trening til kroppen roer seg ned.

  Jeg fikk forresten denne lekre clutchen i posten fra Sheinside sammen med den rosa blazeren jeg viste dere HER. Har hatt lyst på en transparent clutch i over et halvår nå så det var virkelig på tide jeg skaffet meg en. Bare husk at det ikke er denne clutchen dere bør bruke til å oppbevare pinlige gjenstander jenter, hehehe!


  Clutch - Sheinside HER // Kjole - Nelly Fanny Lyckman AW / XIII HER

  Håper dere koser dere masse i kveld! I morgen skal jeg innover til Kristiansand igjen også tenkte jeg at vi nesten må få rammet inn og laminert plakatene og autografene fra Backstreet Boys konserten, festen og møtet snart. Er så redd autografene skal gå bort så Andreas foreslå å laminere dem for meg, hihi! Snilleste kjæresten min. Slike ting er virkelig verd å ta vare på og om det bare ligger å slenger er jeg redd det er ødelagt iløpet av en måned eller to. Takk så mye igjen for alle gode og oppmuntrende ord, som alltid er dere best:*

   

   

  Hashtags: #antrekk #ootd #outfit #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #wa2wo #inspirasjon #fannylyckman #fannylyckmanforestradeur #jerseydress #sport #seethrough #clutch #nelly

  36 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Forgiftet av loff brødet!

  • 26.03.2014 - 16:21  Åhh unnskyld, unnskyld og unnskyld så mye til dere for at jeg ikke blogget i går! Det er faktisk første gang på 1 og et halvt år hvor jeg ikke har blogget og grunnen til det er bare så innmari dum så kjenner jeg blir en smule rød i kinnene her nå men. Jeg bestemte meg rett å slett for å prøve meg på litt gluten i kostholdet siden jeg tross alt har holdt meg unna gluten i 8 måneder så hadde jeg såå lyst å smake litt på det. Hvor ille kan det egentlig gå med helsen når man smatter litt på et loffbrød?

  BANG! Jeg ble sofa og sengeliggende om hverandre med joggeturer på toalettet hele kvelden og natten etterfulgt av kaldsvette, hetetokter og et ekstremt eksemutbrudd i hele ansiktet. Tommel opp for min nysgjerrighet og cravings på loffbrød eller hva? Aldri mer om jeg skal forgifte kroppen min med gluten ihvertfall, haha!


  Jeg har selvfølgelig ettervirkninger i dag så jeg er ikke i form i det hele tatt og vet ihvertfall med meg selv at jeg skal holde meg 100% borte fra gluten og laktose i kostholdet utenom proteinshakene jeg tar. Fy søren for en smell jeg gikk på. Fikk meg en god lærepenge der, men det er merkelig å tenke på hvor syk kroppen blir av det man er intolerant mot når man først har vært helt "giftfri" i så lang tid. Da reagerer kroppen bare verre og verre så nå går jeg rett tilbake til mitt sunne, fantastiske deilige kosthold fullt av frukt, grønnsaker, nøtter, rent kjøtt og masse vann! Senere skal jeg se om jeg ikke får hevet meg på en styrkeøkt igjen for det føles som en evighet siden. Jeg håper dere har hatt en herlig dag både i går og i dag, og at dere kanskje skjønner hvorfor jeg ikke klarte å blogge i går. Unnskyld så mye igjen, dere er bare best og jeg vil ikke skuffe dere:*

   

  Hashtags: #forgiftet #glutenintoleranse #cøliaki #fml #wa2wo #livingontheegde #haha #hverdag #hairdo #hårfrisyre #sløyfe

  56 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slik får du de beste antrekksbilder til bloggen din!

  • 24.03.2014 - 20:25

  Jeg fikk spørsmål direkte fra en av dere lesere om jeg ikke kunne skrive ned noen tips og triks til hvordan få best mulig antrekksbilder. Dette syntes jeg var et koselig kompliment og ikke minst et morsomt innlegg å skulle lage for jeg liker jo å kunne gi noe tilbake til dere. Derfor skal jeg sette meg ned og skrive noen av mine beste tips til hvordan få best mulig antrekksbilder. Det er mange tips å ta av og man blir ikke bedre om man ikke tar bilder. Det viktigste er å ta bilder, øve seg og bare fortsette i tillegg til å tørre å kjøre den stilen man selv liker og trives med både når det gjelder bilder og antrekk. Ikke kopier alle andre men finn heller inspirasjon og vær deg selv.

   

  ♦ Ikke vær flau over deg selv, antrekket, stilen din eller om mennesker ( eller dyr ) går forbi. Dette er små ting som blir til store ting om du lar de ødelegge en antrekkshoot for deg. Du må rett og slett bare riste det av deg og tørre å "drite" deg litt ut. Ikke tenk negativt om deg selv eller over at andre mennesker ser deg. Hvis de vil glane, så må de bare glane. Fortsett å ta bildene og fokuser positivt så blir dette til slutt så vanlig for deg at du ikke tenker over det enten du står alene i en forlatt bakgate eller midt på Karl Johan en lørdags formiddag.

  ♦ Aksepter at ikke nødvendigvis alle dager er like gode dager å ta antrekksbilder på. Hvis du har en generelt dårlig dag hvor det i tillegg er dårlig vær så er kanskje ikke å ta bilder av dagens antrekk det du bør fokusere på. Kanskje det er et annet innlegg du heller kan lage? Er det derimot strålende solskinn og du føler deg fresh og på topp så kjør på! Husk bare at det å øve seg med kameraet i all slags vær er å anbefale da man ikke blir god hvis man ikke tør å prøve det ut. Noen liker best overskyet vær mens andre liker klar himmel og slikt finner man ikke ut av om man ikke tar bilder i forskjellig vær og vind.


  ♦ Forsøk å ikke ta antrekksbildene på nøyaktig samme sted med samme bakgrunn hver eneste gang. Varier og prøv deg frem. Ta med kameraet i byen, på skogstur eller når du skal ut å spise med venninner eller kjæresten. Har du ikke mulighet til å ta med deg stativet kan du høre med dem om ikke de vil ta bildene for deg.

  ♦ Lær deg kameraet og innstillingene. Her er det rett å slett ikke annet å gjøre enn å ta en hel haug med bilder, ta bilder ofte og ikke gi deg. Jeg er ingen ekspert og det er heller ikke Andreas men vi har blitt så innmari mye flinkere på å ta bilder enn det vi var for bare 1 år siden. Jeg husker jeg rev meg selv i håret fordi jeg ikke fikk til å ta et eneste lite tydelig bilde av meg selv når jeg skulle lære meg å stille inn kameraet med hvitbalanse, ISO, lukkertid og blender.

  ♦ Lær deg også å "lese" lyset og hvor mye det påvirker bildene dine. Hvilket type lys tar du bildene i og hvordan bør du stille kameraet i forhold til lyset du står i. Er det tidlig på dagen eller er det sent på ettermiddagen? Tar du bildene i kunstig lys, dagslys eller begge deler? Prøv deg frem med hvitbalansen og de andre innstillingene. Autoinnstillinger er ok å bruke en gang i blant men ikke noe jeg vil anbefale å bruke som standard innstilling da man rett å slett bare tar en sjangse med auto  og vet ikke hvilket resultat det kommer til å bli.  ♦ Har du ingen interesse av mote, klær, antrekk, farger og stiler generellt bør du heller ikke ta antrekksbilder til din blogg. Det viktige er at man liker det man gjør, for hvis ikke kan man egentlig bare droppe det. Du blir ikke god på noe du hater å gjøre og bør derfor heller fokusere på andre typer bilder og innlegg. Antrekksbilder er ikke et "must" på en blogg selvom mange liker dette og legger ut dagens antrekk.

  ♦ Kle deg etter kroppen din og poser etter kroppen din. Øv deg på hvordan stå, gå og på ansiktsutrykk når du tar antrekksbilder. Det er fint med variasjon og at man ikke står rett opp og ned som en stiv stokk med et påklistret smil på absolutt alle bilder til enhver tid. Tør å bevege deg og å kikke andre steder enn bare direkte inn i kameraet eller ned i bakken.

  ♦ Ta deg god tid når du skal ta antrekkbilder og ikke stress. Er du usikker på innstillingene må du kanskje beregne litt tid på å stille dem inn slik at du er fornøyd for så å beregne litt tid på å ta bildene. Om du må ta 10 bilder for å få gode antrekksbilder en dag kan det gjerne være du må ta 100 bilder neste gang og til og med da er det ikke alltid det blir slik du så for deg eller ønsket. Aksepter dette og gå deretter videre uten å gi opp. Om det ikke ble gode nok antrekksbilder denne dagen så får det heller bare være. Kvalitet foran kvantitet så ofte som overhodet mulig.

  ♦ Unngå forstyrrende elementer som tar oppmerksomheten bort fra antrekket og deg. Noen ganger er det fint å sette fokuset på andre elementer i bildet enn direkte på deg selv mens andre ganger er det bare forstyrrende og ikke bra. Her gjelder det også å prøve seg litt frem. Jeg tok foreksempel noen bilder en dag da jeg sto ved siden av et element og det så bra ut på bildet selvom ikke antrekket var i fokus, mens en annen dag var det en rød bil som sto midt i veien for bildene og derfor ble ikke bildene bra i det hele tatt med mindre jeg flyttet meg.

  ♦ Ikke ta alle antrekksbildene dine innendørs med mindre du får til en veldig god bakgrunn på dem. Det blir rett og slett for kjedelig og for lite inspirerende i lengden. Kom deg ut av huset og ta bildene i dagslyset. Dette blir også mye enklere nå som våren og sommeren er her, i tillegg til at det bare er koselig med frisk luft på lungene og masse dagslys for å få pene og lyse bilder!

  Jeg håper dere likte disse 10 tipsene for hvordan få gode og inspirerende antrekksbilder til bloggen din! Jeg har enda flere tips på lager så hvis dere likte dette innlegget må dere gjerne si fra så kan jeg fortsette å lage litt flere av disse fremover. Jeg håper alle dere har hatt en fantastisk dag! Jeg har kost meg i det nydelige vårværet, vært på trimtur og sett film så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden:*

   

  Hashtags: #antrekk #antrekksbilder #bildetips #tips #antrekktips #wa2wo #outfitbilder #tipstiloutfit #outfit #inspirasjon

  69 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bilder fra gårsdagens overraskelsesfest for kjæresten min!

  • 23.03.2014 - 21:48


  Goood søndags kveld flotte dere! Jeg kunne jo ikke skrive noe som helst om dette på bloggen i tiden som har vært med tanke på at jeg har planlagt overraskelsesbursdagsfest i snart 2 måneder for den beste kjæresten på jord. Dette har vært så fantastisk morro og en smule nervepirrende men jeg kan med stor glede si at alt gikk etter planen og Andreas ble overrasket som bare det!

  Hele dagen i går gikk til å få han ut av huset med å lure han til å sitte barnevakt for lille Belle, ommøblere, rydde, vaske, pynte og styre i mange timer før han ble møtt av en festglad gjeng som ropte "Gratulerer med dagen!" i det han kom inn døren her med lille Belle på armen. Han fikk bakoversveis ( det gjorde lille Belle å) og var så søt der han gikk i joggebuksen uten voksen sin i håret, haha! Han trodde jeg og han skulle ha filmkveld men istedetfor så ble det en fuktig og lang kveld med nydelig kake, dansing, god musikk og en bytur på toppen av det hele!


  Ferdig stylet og sminket. Venter på at Andreas skal forlate leiligheten så jeg kan sette i gang.


  Partybannere og pynt som passer veldig godt til et barneselskap, eller rett og slett til en gjeng med festklare og godt voksne mennesker.


  Søteste jentene som venter på bursdagsbarnet, hehehe! Jeg tvang disse nydelige jentene til å gå med disse superteite hattene. (Men bare helt i starten når Andreas skulle overraskes, så kunne de taes av. Jeg er ikke SÅ slem)


  Denne fantastiske kaken har dyktige og søteste Anita laget med meg og Andreas som playmo figurer. Andreas samler på playmo figurer, noe han har gjort hele livet og har en hel haug med playmo stilt opp på diverse hyller. Her ser dere fotografen og bloggeren under shooting av dagens antrekk som til denne anledningen ble pastellrosa genser som vårens hotteste mote og hvite bukser. På toppen ser dere meg og Andreas som bader i bassenget her på verandaen, haha! Hvis ikke hun er dyktig så vet ikke jeg. I tillegg var kaken helt nyyydelig i smak.


  Litt mobilbilder fra da vi var ferdige med å pynte og satt oss ned på gulvet for ikke at Andreas skulle se oss fra vinduet, hehe. Her skal jeg innrømme at vi ikke ser så veeldig voksne ut, selvom vi faktisk er det altså. Man får det ikke mer morro enn man lager selv!

  Festen er i gang og jeg tar bilder av meg selv i speilet...


  Meg og den ubeskrivelig flotte kjekkasen min! Jeg er såå fornøyd med hvor overrasket han ble og da var det bare for han å hoppe rett inn i dusjen og i finstasen sin som jeg hadde vasket og gjort i stand slik at han kunne bytte antrekk med en gang. 


  Gjengen koser seg med god drikke og enda bedre kake!


  Litt snapchat og instagrambilder fra kvelden. Jeg heter jeanettewa2wo på Instagram


  Vi hadde det helt ubeskrivelig morro i går og kvelden kunne virkelig ikke blitt bedre. Det ble sent i seng så i dag har vi vært kraftig redusert men har vært nødt å bruke en god del timer på rydding og vasking. Jeg kan ikke tro at det kan bli såpass mye rot etter bare 20 mennesker men er det fest så er det fest, hehe! Andreas svever enda litt og jeg vurderte å legge ut videoen fra da han ble overrasket i døren men siden det ikke er alle som ønsker å ut på en offentlig blogg så lar jeg det bare være med den. Jeg håper dere også har hatt en fantastisk helg og søndags kveld, så må dere kose dere resten av kvelden og natten!:*

   

  Hashtags: #bildedryss #wa2wo #bursdag #bursdagsfeiring #overraskelsesfest #overraskelsesbursdag #overraskelsesfeiring #kjæreste #hverdag #venner #morro #goodtimes

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ny rosa blazer til vårgarderoben!

  • 22.03.2014 - 18:06
  Blazer - Sheinside HER

  Goood lørdag alle sammen! Nå koser jeg meg masse her hjemme mens Andreas er så søt og sitter barnevakt for lille Belle. Senere blir det bare kos og lørdagsstemning her på oss og jeg ville egentlig bare stikke innom dere for å vise denne nye, lekre blazeren jeg fikk i posten av Sheinside! Jeg håper alle får en nyydelig lørdags kveld videre, så må dere kose dere såå masse! :* Hva synes dere om blazeren? :*

   

  Hashtags: #blazer #newin #wa2wo #vårfarge #rosa #rosablazer #sheinside #inspirasjon #antrekk

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg vant sjokoladefontene! Nå blir det jordbær dyppet i rennende, varm sjokolade som helgekos!

  • 21.03.2014 - 17:46  Yeyyy! Jeg fikk for litt siden en mail av søte Tanja fra bloggen tanjapettersen.blogg.no (link) om at jeg hadde vunnet sjokoladefontenen i en konkurranse hun hadde gående! Haha, jeg ble såå glad for husker jeg syntes det hørtes så morro ut med sjokoladefontene så jeg hev meg med på konkurransen og glemte den liksom litt etterpå. Når det da plutselig dukker opp en slik mail blir man jo ekstra glad og spesielt jeg som er så glad i sjokolade!


  Nå blir det jordbær og annet godt dyppet i rennende, varm sjokolade på dette kjæresteparet som helgekos fremover! Nam! Jeg gleder meg så mye til å teste den ut. Dagen i dag har jeg brukt til å være i Kristiansand og ellers bare kost meg og slappet av. Senere blir det enten å lage noe deilig fredagsmiddag med Andreas eller på familiebesøk, vi får se hva kvelden bringer. Jeg håper dere får en nydelig helg! Har forresten noen av dere prøvd sjokoladefontene før? Jeg hååper den funker bra, hehe! :*

   

  Hashtags: #sjokoladefontene #konkurranse #vant #sjokolade #varmsjokolade #helloweekend #wa2wo #hverdag #helg

  77 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg hjelper deg med å få flere lesere!

  • 20.03.2014 - 22:40

  // AVSLUTTET! GRATULERER TIL DE 4 VINNERNE SOM ER ANNONSERT I EGET INNLEGG!//


  Nå har det de siste par månedene haglet inn med spørsmål om linking, linkerunde og hjelp til å få flere lesere så derfor tenkte jeg at jeg like gjerne kunne kjøre en linkerunde igjen. Det begynner å bli en god stund siden sist og jeg vil gjerne kunne gi noe tilbake til dere fantastiske, trofaste lesere annet enn "kun" vanlige konkurranser. ( Konkurranser er såklart helt fantastisk, men linkerunder er ekstra morro!) Jeg har ikke bestemt meg antall bloggere jeg skal linke men det blir flere enn 1 for å si det slik så det er bare å hive seg med!

  Slik blir du med:

  ♥ Trykk liker på "liker" knappen under dette innlegget. Kommer den ikke opp som alternativ velger du "Share" knappen istedet og deler innlegget på Facebook. ( Har du ikke Facebook kan du dele innlegget på din blogg med link til min blogg for å bli med)

  ♥ Skriv at du er med i kommentarfeltet her og husk å få med deg bloggadressen enten via adressefeltet eller kommentarfeltet.

  Lykke til så mye dere herlige bloggere! :*


   

  Hashtags: #wa2wo #konkurranse #linkerunde #linking #vinn #vinnlinking #lesere #fåflerelesere


  // AVSLUTTET! GRATULERER TIL DE 4 VINNERNE SOM ER ANNONSERT I EGET INNLEGG!//

  144 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Lekker overraskelse i posten fra e.l.f. Cosmetics!

  • 20.03.2014 - 18:42  Good torsdags kveld flotte dere! Sjekk den søte overraskelsen jeg fikk i posten fra e.l.f. jentene i dag etter å ha holdt konkurransen her på bloggen! Pakken inneholdt 14 nydelige neglelakker, diverse makeup og et sett med herlige sminkekoster sammen med et hyggelig kort. Åh slike ting setter jeg sånn ekstra pris på! Dagen i dag har jeg brukt til vårrengjøring, noe som har vært ubeskrivelig tungt men såå deilig!

  Produktene er sponset

  Jeg gleder meg til å teste ut disse produktene fra e.l.f. for jeg har aldri prøvd noe derfra før. De er så rimelige i pris og tester i tillegg ikke produktene sine på dyr, noe som er helt fantastisk! Jeg synes desverre det er litt for mange som enda driver med dyresteting, det er utrolig leit og ikke minst unødvendig. Nå har jeg fått besøk her så jeg skal være litt sosial og resten av kvelden skal jeg bruke til trening og avslapning etter å ha vært flink husmor i hele dag! Kos dere så mye resten av kvelden! Har noen av dere prøvd produkter fra e.l.f. ? :*

   

  Hashtags: #wa2wo #elf #sminke #makeup #neglelakker #sminkekost #makeup #makeupbrush #skjønnhet #beauty

  36 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Yellow pants

  • 19.03.2014 - 22:31

  Bukser - Blikkbox // Jakke - Sheinside HER // Singlet - Gina Tricot // Armbånd - Pakistan // Sko - Nelly

  Nå var det godt å komme hjem til varmen dere! Fy søren som det har blåst og regnet i dag, ikke bare bare å ta bilder av dagens antrekk men det ble heldigvis noen. Jeg har fått ordnet en hel haug med styr i byen, vært på fyso time og vært på posten og hentet ut alle pakkene med blant annet sminke, klær og annet morro som jeg skal vise dere. Jeg har også vært på besøk hos pappa og hos mamma med Aina og nå sitter jeg å spiser eggerøre mens jeg snakker med lillesøsteren min på Facetime, såå koselig! Savner henne kjempemye! Håper dere også har hatt en fantastisk bra dag! Jeg vil også gratulere Hanna så mye som vinner av 14 neglelakker levert av e.l.f., du får mail av meg:*

   

  Hashtags: #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #antrekk #outfit #wa2wo #vår #yellow #farger #fargeklatt #inspirasjon

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 6 hentelapper i posten og ett stk surrehue!

  • 19.03.2014 - 13:57


  Da stikker jeg straks avsted til byen for en del ærend hvor jeg blant annet har fysioterapeut time igjen, deretter skal jeg innom en del forskjellige butikker samt at jeg skal møte Aina. I tillegg har jeg rundt en  6 - 7 hentelapper liggende her hjemme som jeg må finne nå på 5 min og komme meg avsted. Aner ikke hvor de er og kjenner meg en smule stresset. For et surrehue jeg er, haha! Skjønner ikke mennesker som klarer å holde styr på absolutt alt mulig. Jeg surrer, virrer, glemmer, kommer for sent og henger ikke alltid helt med men heldigvis får jeg som regel gjort unna det viktigste. Designeren min holder forresten på med litt nye headerbilder til bloggen blant noen andre endringer. Det er virkelig på tide! Jeg blir lei av headeren min i løpet av 2 - 3 måneder maks, flere som er slik? Vil ønske dere alle sammen en helt fantastisk dag så blogges vi nok litt senere i kveld. Koos dere:*

   

  Hashtags: #hentelapper #pakker #pakkeriposten #posten #surrehue #wa2wo #hverdag

  42 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Rosa negler til våren og påfyll av lange, lekre øyevipper!

  • 18.03.2014 - 19:24


  Som dere vet var jeg for noen dager siden å ordnet både vippene og neglene mine på samme tid i Kristiansand hos Auds. Først var jeg på Auds Lillemarkens som ligger midt i sentrum og der fikk jeg fyllt på neglene mine med freshe farger og litt ekstra bling. Jeg fikk selv være med å bestemme designet på neglene og er det noe jeg elsker med å gå hos Paulina er det at hun får til absolutt alt! Jeg er sikker på det ikke er et eneste design hun ikke får til.  Jeg elsker disse rålekre neglene og tror aldri jeg har vært så fornøyd med neglene som jeg er her og nå. Etter jeg var ferdig hos søte Paulina dro vi rett til herlige Karolina og fikk påfyll av nytt sett med øyevipper. Jeg fikk enda lengre denne gangen siden jeg ba om det og Karolina visste nøyaktig hva jeg var ute etter. Jeg fikk også med en ekstra børste til vippene siden når de er så lange må jeg gjerne børste dem et par ganger ekstra om dagen.  Både Karolina og Paulina er to helt fantastisk herlige mennesker og jeg stortrives virkelig hos dem begge, i tillegg er de så dyktige så det er rett og slett en fryd og gå til dem. Jeg vil anbefale alle som skal legge negler og vipper om å oppsøke dem for da vet du at du er i gode og trygge hender med såå koselige mennesker som alltid gjør det beste for deg. Tusen takk til dere flotte jenter!


  Behandlingen er sponset

  Hvis dere vil bestille time til negler hos Paulina kan dere ringe Auds lillemarkens på tlf nr: 38 02 29 44 og for vippe extensions hos Karolina på Auds Sørlandssenteret tlf nr: 468 74 00. Jeg håper dere har hatt en fantastisk dag! Jeg har vært flink og holdt på med budsjetter en god del timer i dag etter treningen og nå skal jeg straks sette i gang med dagens sunne kyllingmiddag! Hvis dere lurer på noe om å legge negler eller sette på vippe extensions må dere bare spør i kommentarfeltet:*

   

   

  Hashtags: #vipper #øyevipper #vippeextensions #extensions #gelenegler #negler #auds #wa2wo #vårfarger #rosa #bling #diamanter #skjønnhet #førogetter #førogetterbilder

  64 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nye plagg til vårgarderoben // Hvitt, pastell og naturtoner

  • 17.03.2014 - 19:24

  Alle plaggene er fra Blue Fashion her i Mandal og jeg bare elsker fargene. Kjolen skal jeg bruke under sene vinkvelder i sommer og når vi vandrer gatelangs mens vi smaker på deilige, norske jordbær og annet godt i sommerbodene. Skjortene går til absolutt alt og kan brukes både til fest og hverdags, det samme med de nydelige blazeren. Blazeren brukte jeg i går og dere kan se den på meg HER. Dagen i dag har gått til å få et lite uheldig tilbakefall på forkjølelsen min etter helgens utskeielser. Vi har nettopp spist en nydelig brokkolimiddag og etterpå blir det å forsøke seg på litt lett trening for ikke å forverre forkjølelsen som henger igjen. Jeg håper dere har hatt en strålende dag, også vil jeg gratulere Alexandra Andersen så mye som vinner av 2 billetter til Don Omar 26. mars! Du mottar mail:*

   

  Hashtags: #innkjøp #vår #vårgarderobe #garderobe #wa2wo #pasteller #hvitt #vårkjole #blazer #skjorter

  44 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits