Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Pakker min rosa koffert til Oslo tur!

 • 30.04.2013 - 19:53

 

God kveld nydelige lesere.

Negldesigneren min måtte avbestille i siste liten så jeg skal til henne i morgen tidlig istedetfor. Egentlig passer dette meg utmerket for jeg er ikke kommet halveis i pakkingen engang men har ihvertfall fått pakket ned noen antrekk nå og i skrivende øyeblikk ligger det klær og tilbehør alle steder her. Kjenner også sulten komme skikkelig så skal hive innpå med litt jordbær, kesam og rugsprø etterpå og forsøke å bli ferdig med pakkingen for deretter få unnagjort litt husarbeid innen vi reiser. Jeg er slik at jeg både må gjøre husarbeidet før og etter vi drar et sted, for liker å ha det helt rent og å vite at det er rent her hjemme selvom jeg ikke er her, hehe.

Når vi er i Oslo skal jeg selvfølgelig gjøre det jeg kan for å få svart dere på kommentarer da som alltid, men det blir nok ikke like raskt svar som jeg pleier å finne tiden til, håper dere forstår det. Skal såklart oppdatere dere på turen og tar med meg både kamera, Mac'en og har trådløs nett tilgang så dette blir bra.

Er dere flinke til å pakke, eller somler og stresser dere slik som meg?

Vi snakkes flotte lesere, kos dere maks resten av kvelden

:*

72 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Music is my color!

  • 30.04.2013 - 16:31

   

  God ettermiddag nydelige lesere.

  Nå har jeg satt meg ned for å skrive innlegg til dere med litt RedBull innabords, og skal forsøke å få startet med pakkingen etterpå. Har nettopp fått levert nøkkelen til snille Siren som skal passe pusekattene mens vi er borte, og etterpå skal jeg til negldesigneren min så dagen har gått i ett og det kommer den til å gjøre resten av kvelden også. Jeg er slik at jeg sitter å gruer meg til pakkingen for jeg suger maks på å pakke en skikkelig koffert, men skal det gjøres så skal det gjøres. Må bare hoppe i det. Ingen av kjolene har kommet så jeg må finne noe jeg har i klesskapet fra før av, ellers så blir det kanskje shopping etter antrekk på torsdag i Oslo.

  Jakke - Missme // Bukse - Vero Moda // Sko - Singapore // Lue - H&M

  Håper dere likte dagens antrekk så skal jeg sette i gang med litt pakking her nå, huffameg som jeg gruer meg allerede, hahah!

  Ønsker dere en superflott dag videre flotte folk

  Hva synes dere om dagens antrekk?

  :*

  54 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 4 kjoler på vei men ingen kommer i tide!

  • 29.04.2013 - 20:49

   

  God sen kveld nydelige lesere.

  Det var deilig å få i seg litt mat og få slappet av litt. Nå skal jeg bare kose meg med bladet mitt, enda mer jordbær og se Paradise Hotel forehåpentligvis i sendetiden for første gang noengang. Ender alltid opp med at jeg må ta det igjen men nå har jeg ihvertfall tatt igjen alt så alle slipper å avsløre hva som skjer før jeg får sett det, haha. Hadde tenkt å pakke litt i kveld til vi reiser men som jeg kjenner meg selv rett utsetter jeg det til i morgen og helst til i morgen så sent som mulig som foreksempel kl 2 på natten. Må opp på loftet og finne frem min megastore rosa koffert og bare krysse fingrene for at jeg får plass til alt i den. I morgen skal jeg også innom negldesigneren min Monica's Nailbar for å fikse litt på neglene før vi reiser, så det blir nok en koselig skravlestund som vanlig. Har enda ikke fått en eneste en av de 4 kjolene jeg venter på, men posten har jo to dager til på seg hvis ikke pakker jeg sikkert med meg hele klesskapet siden jeg er så ubesluttsom av meg, ender nok opp med noen slitte jeans og en t skjorte i verste ( eller beste?) fall. Neida, ordner seg alltid.

  Håper dere har en koselig kveld dere også så hørs vi i morgen flotte folk, da får jeg en del å gjøre og håper dere gidder å krysse fingrene for noe så teit som at kjolene skal rekke frem i tide, hahaha! Hva er det med oss jenter og kjoler?

  :*

  80 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in // American Flag sko!

  • 29.04.2013 - 17:19

   

  God ettermiddag nydelige lesere.

  I dag når Andreas kom hjem for litt siden kom han med en pakke under armen til meg som han hadde hentet på posten, nemlig noen rålekre sko. Åh så fine de er! Måtte rett ut og ta bilder til dere så vi har knipset litt bilder i veien her nå. Godt å endelig få satt seg ned litt da jeg har vært på farten i hele dag, så nå har jeg spist en liten skål med jordbær så skal vi lage middag her etterpå. Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på håret mitt. Jeg har ikke hatt vondt i dag så denne gangen tror jeg at alt er festet riktig og at det kommer til å gå bra. Å ha langt, tykt og glansfullt hår med en gang jeg våkner om morgenen var ikke feil, istedetfor pistrete hår som står til alle kanter, haha!


  Hva synes dere? Tusen takk til min søteste kjæreste.

  Har dere hatt en fin dag så langt da flotte lesere?

  Nå skal vi til med middagen her så vi blogges litt senere

  :*

  116 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Før og etter bilder med mine nye extensions!

  • 29.04.2013 - 11:06

   

  Hadde såpass mye ekstra med energi i går kveld at jeg og Andreas ble sittende å feste på meg håret igjen fra Locks & Bonds. Endelig. Jeg er så utrolig fornøyd, i tillegg har vi tatt litt forsiktig på etterveksten og klippet håret litt i tuppene slik at det ikke blir så tynt nede. Jeg kjenner ikke at jeg har festet extensions på denne gangen i det hele tatt og kunne ikke blitt mer glad. Det skal bli deilig å slippe å sette på clips extensions fremover, og heller ha de gode tape extensionsene sponset av Locks & Bonds. Hjemmesiden til Locks & Bonds finner dere HER og under " How to install" HER er det en video som viser hvordan man enkelt fester på tape extensions. Det var denne videoen vi fulgte, og vi var veldig nøye med hvordan vi gjorde dette.  Knipset disse før og etter bildene til dere i full fart siden jeg ble så fornøyd. Nå må jeg bare stikke og hive på meg antrekk og litt sminke for har en del avtaler og ærend å få unnagjort i dag. Ønsker dere alle en superflott mandag og så snakkes vi senere vet dere.

  Hva synes dere om håret fra Locks & Bonds?

  :*

  84 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bestilt kjole fra Nelly!

  • 28.04.2013 - 21:44

   

  God sen søndags kveld nydelige lesere.

  Tusen tusen takk igjen for all hjelpen på kjoleinnlegget mitt. Jeg har sittet en stund og lest igjennom kommentarene deres og kikket frem og tilbake på kjolene om og om igjen. Valget falt til slutt på kjole nr 2 som også veldig mange av dere likte godt. Den er både søt og litt tøffere enn de andre som kun var søte. Jeg er jo ikke hundre prosent sukkersøt i stilen min og liker godt å ha det litt tøft i tillegg så da tror jeg denne kjolen skal passe perfekt. Så får vi håpe jeg får den i tide før jeg reiser, hvis ikke har jeg 4 kjoler på vei som kanskje ikke rekker frem i tide, haha! Det er så typisk meg som man får det.
  Nicolette Dress finner dere hos Nelly HER (adlink)

  Så da vet dere hvilken valget falt på, siden jeg lovte dere å vise den og flere av dere har spurt i løpet av dagen hvilken det ble.

  Er dere enige i valget mitt, eller likte dere en av de andre bedre?

  Takk igjen for all hjelp flotte folk, ønsker dere en riktig god natt når dere finner sengen og håper dere får en god start på en ny uke med nye muligheter i morgen, så høres vi igjen da.

  :*

  76 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DIY Color your music!

  • 28.04.2013 - 19:08

   

  God søndags kveld nydelige lesere.

  Jeg skal svare dere på alle kommentarene deres senere i dag eller i morgen, men nå har jeg sittet å pyntet opp det hvite headsettet mitt til Iphonen da jeg er så lei av å kun ha det hvitt. Jeg er jo en fargerik person, jeg elsker farger så hvorfor ikke freshe opp headsettet også?

  Det eneste du trenger å gjøre for å lage dette er å kjøpe vanlige plastikkperler som du brukte til å perle med når du var liten, også kutter du igjennom perlen på den ene siden med en skarp kniv og trer dem på ditt headset. Du kan jo velge alle mulige farger og lage det til akkurat som du vil og du kan bytte på det slik at det passer til foreskjellige antrekk. Denne gangen brukte jeg neonrosa perler sammen med blå siden jeg elsker neon i tillegg til gule og hvite på den andre siden. Jeg lot det være en liten del på den gule og hvite siden som ikke har perler på seg for å få en liten edge.

  Litt farger passer seg godt på en ellers grå og regnfull dag. Nå skal jeg kose meg videre i kosevinduet mitt med musikk og resten av boksen med Red Bull som jeg har hatt hele dagen. Må prøve å ikke drikke for mye av det heller.

  Har dere prøvd dette med deres headset før?

  :*

  76 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Da har vi solgt Dansestudioet!

  • 28.04.2013 - 16:01

   

  God søndag nydelige lesere.

  I dag har vi sovet til ganske langt utpå og det var så deilig å få sove skikkelig ut at jeg har ikke ord for det. Søndager er virkelig noe for seg selv, eller hva? Andreas skal sende inn regnskapet da vi har solgt dansestudioet til hovedinstruktøren og derfor heter det ikke wa2wo - Events Dansestudio lenger, men Warning Skillz Dansestudio. Jeg har ikke nevnt så mye om det på bloggen, men nå er det offentligjort så blir kjempespennende å se hva Warning Skillz kan få til her i byen med Hiphop og Breakdance. I dag har vi kastet alt som heter sunnhet på båten og ordnet oss med Redbull, Cola og baguetter som vi skal trøkke nedpå med. Senere skal jeg prøve på et lite prosjekt med mitt kjedelige, hvite headset og se om jeg tar meg en tur på mølla.  Vil forresten takke for alle svar angående kjolene i forrige innlegg, jeg tror jeg har bestemt meg nå men må bare prøve å få Nelly til å være behjelpelige med å sende den ut fort som fy til meg så jeg får den innen onsdagen. Jeg er ikke akkurat en person som får ordnet ting i god tid på forhånd men det får bare være. Nå skal Andreas fortsette med regnskapet her og jeg skal sende enda en mail til Nelly.

  Har dere hatt en fin søndag så langt da flotte folk?

  Vi snakkes litt senere

  :*

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvilken av disse kjolene er penest?

  • 27.04.2013 - 22:32

   

  God sen lørdagskveld nydelige lesere.

  Jeg har nå sittet å kikket frem å tilbake på disse 3 kjolene hos Nelly en god stund, for jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg synes er penest til en event og en liten tur på byen etterpå kanskje. Derfor kan jeg jo like godt spør dere siden dere er så flinke til å hjelpe meg. Har spurt et par til om deres meninger men er fremdeles usikker.  Kjole 1 HER, Kjole 2 HER, Kjole 3 HER (adlinks)

  Jeg heller litt mot den i midten da jeg liker at den både er sort og hvit , men liker veldig godt de to andre også. Tenker jeg nesten må bestemme meg i løpet av kvelden eller senest morgendagen for å rekke å få kjolen før jeg reiser.

  Hvilken av disse kjolene synes dere er penest?

  Tusen takk for hjelpen på forhånd flotte lesere

  :*

  107 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Kjolejakt hos Nelly og smoothie dessert!

  • 27.04.2013 - 20:24

   

  God lørdags kveld nydelige lesere.

  Helt plutselig dukket sola opp igjen etter en ganske grå dag, det er jo så nydelig når det er blitt skikkelig vår her. Nå har jeg endelig satt meg ned etter en god runde med moppen og vaskebøtta. Det er jo tross alt helg, så da må det nesten en ren og pen leilighet til, eller hva? Jeg har laget meg en deilig smoothie til dessert og skal kikke litt på noen kjoler fra Nelly da vi skal reise til Oslo neste uke og jeg liker å ha litt forskjellige nye kjoler å velge mellom. Man vet jo aldri om den perfekte kjolen plutselig ikke er så perfekt akkurat den dagen man skal bruke den, sant?

   

  Er dere også slik som finner den perfekte kjolen, og plutselig var ikke den kjolen noe særlig fin lenger?

  Er det forresten noen av dere som vet om Nelly klarer å levere innen 3 postdager?

  Ønsker dere en fortsatt fin lørdagskveld flotte lesere

  :*

  61 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in // Denim skjorte fra Sheinside!

  • 27.04.2013 - 11:37

   

  God lørdag nydelige lesere.

  I dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan Denim skjorten jeg fikk sponset av Sheinside.com (link) ser ut på meg. Jeg bare elsker den og denne skal bli godt brukt. Denim er så lekkert og kan brukes til så mye, både hverdag og fest.

  Skjorten kan dere få tak i hos Sheinside HER

  Hva synes dere? Er det rart jeg elsker den? Alle detaljene som pynten på kragen og "hullene" på skuldrene er det som gjør at denne er en av mine nye favoritter i klesskapet.

  Ønsker dere en nydelig lørdag flotte lesere

  :*

  87 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Tester Tannbleking // Bilderesultat!

  • 26.04.2013 - 21:00

     God sen fredags kveld nydelige lesere.

  Først vil jeg gratulere Yennhi så mye som vinneren av hudpleiekonkurransen. Du har vunnet hudpleie fra Ole Henriksen til over 1000,-! Jeg har sendt mail til deg på den mailen du oppga.

  I Goodiebagen jeg fikk av Blivakker fikk jeg med litt tannblekingsprodukter, blant annet en pakke med Smilelab tannblekingstrips. Jeg har kun prøvd et annet merke tidligere så synes det var morro å prøve noe nytt. Det første jeg kan si om disse er at de sitter veldig mye bedre på tennene enn de andre jeg har brukt , for de sklei mer rundt på tennene og er derfor mer vanskelig å få til å sitte på plass. Utenom det var disse helt perfekte til å fjerne det "øverste laget med gulhet og belegg", i tillegg til at disse var mye lengre i lengden enn de andre jeg har prøvd, slik at man får tatt flere tenner og bleket dem, noe jeg synes er veldig positivt for det er alltid hjørnetennene mine jeg "sliter" mest med. Jeg har bleket tennene mine to ganger før, og har derfor ganske så hvite tenner fra før av, men jeg var akkurat i perioden for å skulle bleke de en eller to ganger til på nytt da jeg fikk denne pakken i posten. Disse fjernet det lille misfargede jeg har fått i løpet av en del måneder etter bare en gangs bruk og det er derfor jeg har valgt å skrive om dem.

  Om du aldri har bleket dine tenner før kan jeg ikke gå god for hvilke resultat disse vil gi, men det kan jeg i utgangspunktet ikke gjøre uansett fordi vi har jo alle forskjellige farger på tennene og forskjellige tenner. Det som er viktig er at man tar en tur innom tannlegen først, i tilfelle tannlegen foreksempel vil fraråde deg fra å bleke tennene hvis de ikke er sterke nok eller du foreksempel har hull i tennene. Jeg spurte min tannlege først og han fortalte meg at jeg fint kan bleke på mine tenner da de er veldig sterke. Jeg har kun hatt to begynnende hull før, og har aldri hatt noe problemer med tennene utenom visdomstenner som jeg måtte operere ut. Jeg går ihvertfall veldig god for disse blekestripsene for min egen del, så må du se på dine egne tenner i forhold til hvor mye bleking du eventuelt føler du trenger. Har du foreksempel såpass misfargede tenner at de heller mer mot brunfarge enn gulfarge ville jeg kanskje tro at slike strips ikke er nok, men har du vanlig litt gult belegg som de fleste har, vil nok slike strips kunne fikse det. Men som sagt, snakk alltid med tannlegen din først. Hvite tenner er noe av det vakreste synes jeg, da et stort smil gjør så mye med et menneske og flotte tenner gjør ekstremt mye med utseendet og førsteinntrykket vi gir. Hvite tenner er ikke alt, men det gjør ganske mye med ansiktet ditt.

  Smilelab får dere hos Blivakker HER

  Jeg har ikke redigert disse bildene i farge på noen måte, slik at det skal gi et best mulig inntrykk av hvordan tennene mine er. Bildet er tatt i godt dagslys. Jeg kommer til å kjøpe Smilelab neste gang istedetfor andre jeg har brukt tidligere, bare for å teste forskjellen på de to bedre og rett å slett fordi jeg likte mye bedre at stripsene holdt seg godt på plass enn at de sklir rundt i munnen, i tillegg til at lengden på disse som sagt er lengre og det er ikke fortennene mine jeg har mest behov for å bleke, men hjørnetennene. Jeg er veldig fornøyd med å ikke ha det lille gule laget på tennene lenger og synes resultatet etter en gangs bruk på mine tenner ble overraskende bra.

  Har dere prøvd Smilelab tannblekingsmiddel eller andre blekemidler til tennene?

  Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet

  :*

  59 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nyter deilig helgesol..

  • 26.04.2013 - 18:44

   

  God kveld nydelige lesere.

  Droppet rett å slett husarbeidet for å få lufte hodet litt, har så mye tanker som spinner rundt hele tiden og det er ikke bare bare å ta "pause" eller fri fra sitt eget hode hvis man er en person som konstant tenker. Heldigvis er det nydelig helgesol og jeg vil bare nyte den så godt jeg kan. Andreas er på besøk hos en kompis og etterpå skal vi kanskje ut på en kveldstur i gjen da jeg bare var ute for en liten stund isted. Tenkte også jeg skulle teste litt av produktene fra goodiebagen i kveld så kanskje jeg blir å skrive litt om dem om det er noen som kan være litt morsomme å skrive om og for dere å lese om, vi får se.

  Nå vil jeg bare kjenne solen i ansiktet før den går ned og vinden i håret så kanskje jeg får luftet tankene litt bedre da. I helgen er det Rally Sørland her så blir nok litt folk og styr i byen, så tenkte meg kanskje en tur ut for å se om det skjer noe i morgen, men blir nok ikke noen bytur eller fest på meg da jeg har lyst å ta det litt rolig denne helgen.

  Hva skal dere i kveld da flotte lesere?

  Er noen av dere også skikkelige tankemennesker som avogtil kunne trengt seg en pause fra eget hode? Kanskje dere har noen råd til  meg om hvordan klarne tankene bedre?

  Vi blogges senere

  :*

  43 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in // Cross print leggings!

  • 26.04.2013 - 16:21

   

  God fredag nydelige lesere.

  I dag har det vært en del å gjøre, en del telefoner å ta og å vente på så jeg er helt surrete i hodet akkurat nå. Har endelig fått satt meg litt ned for å tenke, og har fått tatt litt bilder til dere av de nye leggingsene jeg viste jeg fikk i posten i går, skal få vist dere denim skjorta også senere. Både leggingsene og denimskjorta er sponset av Sheinside.com (link)

   

  Leggingsen får dere tak i hos Sheinside HER

  Hva synes dere? Jeg elsker dem og gleder meg til å kombinere de i et antrekk. Nå må jeg få skrevet en lengre mail her før jeg skal få gjort litt husarbeid mot stresset.

  Håper dere har hatt en bra dag så langt, og ønsker dere alle en super helg

  :*

  58 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Etter narkosen må det ekstra pleie til..

  • 25.04.2013 - 22:05

   

  God sen kveld nydelige lesere.

  Jeg har ikke fått begynt å se kvelden episode av Paradise Hotel enda, men skal se det på Tv3 Play etterpå for har vært litt opptatt med stakkars lille Todd. Han ville så gjerne opp i sofaen, og selvom jeg vet de helst ikke bør det etter de har vært i narkose fordi de kan tisse på seg blant annet, så klarer jo ikke jeg å si nei til den lille gutten min. Og hva tror dere skjer? Joda, han tisser både i sofaen og på meg så her har det vært vasking av både sofatrekk og sofa i tillegg til at jeg har måtte hjulpet Todd litt med diverse. Nå synes jeg bare enda mer synd på han og blir nok sittende oppe med han en god stund utover i kveld og i natt for å passe ekstra godt på han. Så nå skal jeg ta litt selvbruning og deretter sitte her med Todd og se Paradise Hotel. Som dere ser har vi måtte fjerne hele sofaputen så jeg la bare et håndkle i mellom og der fant vi ut at var en perfekt plass for både han og meg så vi kan passe på og han kan føle seg trygg.  Ikke fortell meg hva som skjer på Paradise er dere veldig snille, hehe. Håper dere har hatt en fantastisk dag og at dere får en supergod natt med dyp søvn så blogges vi i morgen flotte lesere. Hvis jeg får tiden i kveld skal jeg svare på alle kommentarene i kveld, hvis ikke blir det nok i morgen, må bare se ann formen til Todd.

  :*

  76 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Pakker i posten // Denim, cross print og sko!

  • 25.04.2013 - 19:06

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå har pusekatten vår Todd, vært hjemme en stund og han er helt borte vekk stakkar liten. Mammahjertet mitt gråter og i skrivende stund ligger Andreas med Todd i armkroken innrullet i teppe. De er så nusselige der de ligger på sofaen. Var innom posten før vi hentet Todd og fikk hentet et par nye pakker som hadde kommet, med blant annet de to plaggene jeg fikk sponset av Sheinside for litt siden. Vet ikke om dere husker jeans skjorten og tightsen med kors.

  Sheinside sin hjemmeside finner dere HER

  Jeg skal såklart vise plaggene og skoene på meg selv og i antrekk til dere senere som alltid, men nå må jeg ta meg av guttene mine her og få ryddet litt her hjemme. Er ganske tom for energi så håper Todd kommer seg fort så jeg slipper sitte oppe til veldig langt utpå.

  Hva skal dere resten av denne torsdags kvelden?

  :*

  68 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Classic Cartoon!

  • 25.04.2013 - 15:16

   

  I dag var det endelig litt opphold igjen så vi fikk knipset litt antrekksbilder til dere. Kjenner jeg synes det er noe av det gøyeste med hele bloggingen, å ta antrekksbilder. Jeg både elsker å sette sammen antrekk og knipse bilder av dem, det er så inspirerende og motiverende, spesielt når dere er så flinke til å gi så flotte tilbakemeldinger, tusen takk skal dere ha for det, det betyr mer enn dere aner. I dag har vi levert opp Todd, den ene pusekatten vår til dyrlegen for klipping. Han har så utrolig mye hår som floker seg uansett å mye vi grer han for han har så mye "underull". Så nå sitter jeg her med vondt i magen og føler meg dårlig for jeg synes så synd på han. Noe av det verste jeg vet er å levere kattene til dyrlegen, uansett å flink dyrlegen er får jeg så dårlig samvittighet at jeg får lyst å gi meg selv et skikkelig slag i trynet. Vi skal snart nedover å hente han igjen, og det er bare enda mer grusomt for etter han har vært i narkose må vi passe veldig nøye på han, og jeg bruker å ikke få sove neste natt for jeg er så redd han plutselig skal sovne og ikke våkne, eller at noe annet fælt skjer så derfor sitter jeg heller oppe med han til langt utpå natten for å overvåke. Vel, her er uansett dagens antrekk så skal jeg forsøke å stoppe å skrive i vei om hvor bekymret jeg er for gutten min.

  Sko - Fairline England // Leggings og hatt - H&M // Genser - Ebay

  Hva synes dere om dagens antrekk?

  Nå må jeg stikke for skal hente Todd hos dyrlegen, jeg håper dere har hatt en bra dag så langt flotte lesere

  :*

  113 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vinn nydelig bikini fra To Die For!

  • 24.04.2013 - 23:12

   // Konkurransen er nå Avsluttet! Gratulerer til Guro som vinner av valgfri bikini. Du har nå mottatt mail av meg//

  God kveld nydelige lesere.

  Da kjører jeg i gang en ny konkurranse for dere lesere hvor jeg har fått gleden av å dele ut en valgfri bikini til en av dere fra To Die For (link til hjemmesiden HER!). Jeg har selv fått en valgfri bikini fra dem og tatt bilde av hvordan den ser ut på meg. Jeg synes den er helt nydelig og gleder meg til å bruke den i sommer.  Alt du trenger å gjøre for å bli med er å:

  1. LIKE Facebooksiden til To Die For HER!

  2. Skriv i kommentarfeltet mitt hvilken bikini fra hjemmesiden du vil ha samt mailadressen din. Hjemmesiden HER

  3. For økte vinnersjangser kan du gjerne dele konkurransen på enten Facebooken din eller på bloggen din. Dette er kun for økt sjangse og ikke noe du må gjøre for å være med.

  Slik ser bikinien jeg valgte ut på meg og jeg valgte å snu toppen opp ned da jeg synes den så bedre ut på meg den veien:

  Jeg kommer til å sjekke hvem som har likt Facebooksiden så husk å Lik Facebooksiden til To Die For HER, skriv i kommentarfeltet mitt hvilken bikini du ønsker deg fra hjemmesiden deres HER i tillegg til mailadressen din. Har du delt konkurransen på din Facebook eller blogg, gjerne skriv dette også. Vinneren velges og publiseres innen en uke.

  Lykke til flotte lesere

  :*

   // Konkurransen er nå Avsluttet! Gratulerer til Guro som vinner av valgfri bikini. Du har nå mottatt mail av meg//

  98 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Et av de viktigste bloggtipsene får du her!

  • 24.04.2013 - 21:02

   

  God kveld nydelige lesere.

  I dag har det regnet så fælt her så jeg har ikke hatt en kjempestor interesse av å ta mye bilder ute, men nå begynner det endelig å lysne opp igjen. Det jeg derimot har tenkt til å gjøre nå er å gå igjennom noe av det viktigste med det å være blogger, nemlig kamerabruk. Mange kjøper seg et speilrefleks og forventer at alle bildene skal bli perfekte fra første dag. Det er absolutt ikke slik det fungerer og du bør være innstilt på å lære deg en minimumsbruk av kameraet ditt. Det er ingen vits i å kjøpe nytt og enda dyrere kamera om du ikke er interressert i å lære deg bruken. Det handler om å prøve seg frem, feile litt og prøve på nytt. Bare på den måten vil du bli god med kameraet. Jeg skal ikke si jeg er noen ekspert, men at jeg har lært mye, det kan jeg skrive under på. Å bruke "Auto" innstilling på kameraet kan fungere i blant det, men det er når det først ikke fungerer bra man virkelig skulle ønske man kunne noe om innstillingene, fordi auto kan gjerne gjøre bildet fint ,mens manuelle innstillinger kan gjøre bildet perfekt. Jeg bruker Canon EOS 600D og er veldig fornøyd med dette. Det ble kjøpt på sensommeren i fjor, altså i den perioden jeg begynte å blogge fast, og siden jeg kjøpte det kameraet har jeg blogget fast hver eneste dag, flere ganger om dagen.

  So here it goes..

  1. Sett deg inn i ISO, lukkertid og blenderåpning. Altså Manuelle innstillinger.

  Dette er menyen på mitt kamera hvor jeg har skrevet over hva som er hva:  Dette skjønte jeg ingenting av i starten og trodde heller aldri jeg kom til å lære det. Nå kan jeg det til en viss grad og jeg begynner å stille på de forskjellige knappene utifra hvilket lysforhold jeg tar bildene i. ISO , blender og lukkertiden avgjør hvor lyst bildet ditt blir og er det jeg stiller på først i tillegg til knappen for hvilket lysforhold jeg bruker.
  2. Lukkertid

  Lang lukkertid, foreksempel 1/60 bruker du for å slippe inn mer lys, og er en innstilling jeg normalt ikke liker å bruke for har du lav lukkertid betyr det at kameraet er spesielt sensitivt for bevegelse og bare den minste bevegelse kan gjøre bildet uskarpt. Men må du bruke det, så må du bruke det. Kortere lukkertid som foreksempel 1/400 eller enda kortere slipper inn mindre lys og er den som er foretrukket å bruke da kameraet tåler mye mer bevegelse. I dagslys kan en slik innstilling som regel brukes og personlig synes jeg alltid det er best å ta bilder i dagslys for det er den letteste lyskilden.

  3. Blenderåpning

  Den regulerer også hvor mye lys som slippes inn. Stor blenderåpning som foreksempel F.2 eller enda større åpning som F1.8 slipper inn mer lys og gjør bakgrunnen uskarp. Jeg liker alltid å forsøke meg med stor blenderåpning da jeg liker at bakgrunnen blir uskarp, men husk, man må alltid prøve seg frem i forhold til lysforholdene og hva/hvem man tar bilde av. Liten blenderåpning foreksempel F.9 slipper inn mindre lys og gjør bakgrunnen mer skarp. Liten blenderåpning kan foreksempel passe til å ta bilder av et større område av gangen, foreksempel av landskap eller mange mennesker av gangen

  4. ISO

  Jeg liker å bruke lavest mulig ISO verdi da det gjerne gir best bildekvalitet. Foreksempel bruker jeg å stille den på ca 100 eller 200 når det er dagslys og høyere når det er kveld eller lys innendørs. Jo høyere ISO  jo mer støy får man i bildet, og det vil man jo helst unngå men noen ganger må man sette ISO en høyt for å få tatt et bilde med grei kvalitet.  5. Andre innstillinger

  Det er også en hel del andre innstillinger man kan sette seg inn i, og jeg stiller på foreksempel om det er "dagslys, overskyet, fluoriserende eller kunstlys" og flere andre slike innstilinger. Jeg stiller også inn hvor fokuset skal være manuelt fra bilde til bilde. Da gjelder det vel egentlig bare å prøve seg frem her også, lese i bruksanvisningen til det kameraet du har og teste ut og prøve på nytt. Det kan være en fordel å ha god tålmodighet, noe jeg ikke eier så det er ikke få ganger jeg har blitt forbanna på kameraet mitt for å si det mildt. Men nå som jeg har lært en del, så er jeg ikke like ofte forbanna på det som før.  Det er også en del kamerautstyr som kan være greit å ha og hvilket objektiv du bruker til kameraet ditt har også litt å si i forhold til hvordan bildene dine blir.  Håper dette var til hjelp, og at dere som etterspurte dette skjønte litt mer. Husk, øvelse gjør mester og det er ingen fasit på kamerainnstillinger da man alltid har forskjellige lysforhold. Prøv, feil, prøv igjen og mestre! Iso, blender og lukkertid finner du på forskjellige steder på kameraet ditt og dette står som regel også i bruksanvisningen.

  Bare spør hvis dere lurer på noe, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan på det jeg vet og har lært om

  :*

  48 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Stor Goodiebag i posten fra Blivakker!

  • 24.04.2013 - 17:18

   

  God ettermiddag nydelige lesere.

  I dag mottok jeg en herlig Goodiebag i posten fra Blivakker.no (link). Her var det mye forskjellig som jeg gleder meg til å teste ut. Det jeg tester skikkelig ut skal jeg såklart skrive om på bloggen. Jeg fikk blant annet tannbleking, tannblekingspenn, shampo, hårmaske, argan oil, selvbruning og masse annet.

  Dere som ikke har meldt dere på konkurransen jeg har i samarbeid med Blivakker.no hvor dere kan vinne hudprodukter til en verdi av over 1000kr kan melde dere på for siste sjangs HER i dag. Vinneren blir kontaktet av meg.

  Lykke til alle dere som har meldt dere på og melder dere på konkurransen. Jeg skal kjøre i gang flere konkurranser til dere veldig snart så det er bare å følge med.

  Håper dere har hatt en fin dag så langt?

  Har dere lyst på enda flere konkurranser?

  :*

  82 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits