Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Dagens antrekk // Peace and summer colors!

 • 31.05.2013 - 21:26

 

God kveld nydelige lesere.

Endelg kom finværet tilbake til oss på kvelden i dag, så da var det bare ut i solen og kose seg maks! Har også fått tatt litt bilder igjen av dagens antrekk til dere, siden det tross alt var fint nok vær til at det ikke pøsregnet på kameraet. Brukte en av de nye toppene fra Bikbok sammen med det nye smykket og jeg synes det ble så lekkert. Elsker de toppene, og tror kanskje jeg skal bruke den andre i morgen på utflytningsfesten til en god kompis.

Negler og klokke - Sponset av Monica's Nailbar HER // Shorts - Bukse fra Motehus laget om til shorts, se hvordan HER // Sko - Ctg // Solbriller - Ukjent // Genser - Jack & Jones // Belte - Friis & Company // Smykke og topp - Bikbok

Hva synes dere om dagens antrekk?

Håper dere har hatt en fantastisk dag så langt flotte lesere, det har nemlig jeg. Og tusen takk igjen til alle som stemmer på meg og er med i konkurransen om å vinne 3 måneders forbruk av Spraytan. Vil dere være med finner dere den HER

:*

76 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vinn 3 måneders forbuk av Spraytan!

  • 31.05.2013 - 13:56

   

  God fredag og god helg nydelige lesere!

  Her på bloggen starter jeg denne helgen med å kjøre i gang en konkurranse til dere flotte lesere som jeg såvidt nevnte i går. Dere som så den husker sikkert at jeg la ut en sminke tutorial hvor dere kan stemme på mitt bidrag med å klikke på bildet jeg la ut? Nå er det slik at dere som stemmer på mitt bidrag blir med i en konkurranse jeg har bestemt meg for å holde hvor jeg gir ut hele 3 mnd forbruk av Sunz Spraytan som jeg testet på bloggen og trillet terning på for litt siden. Innlegget kan dere se HER. Dette er altså en Spraytan jeg kan gå god for, den ga en fantastisk dyp og fin farge og jeg kommer til å ha denne fast blant mine skjønnhetsprodukter fremover.

   

  Slik gjør du:

  1Klikk på knappen under for å gi din stemme til mitt bidrag i konkurransen.

  Maybelline produkter kan dere få tak i hos Blivakker.no HER

  Maybelline produkter kan dere få tak i hos Blivakker.no HER

  Slik gjør du:

  1Klikk på knappen over for å gi din stemme til mitt bidrag i konkurransen.

  2 ♥ Del dette innlegget enten på Facebook eller på bloggen din og skriv et par linjer om at alle som stemmer på mitt bidrag kan vinne hele 3 mnd forbruk av Sunz Spraytan, og link direkte til dette innlegget.

  3 ♥ Skriv i kommentarfeltet her på bloggen at du har stemt (jeg sjekker), hvor du valgte å dele konkurransen hen, ( blogg eller Facebook) og kontaktinfo så jeg kan kontakte vinneren.

  Hvis dere likte mitt bidrag og min sminketutorial så må dere gjerne stemme på meg og samtidig delta i denne konkurransen om å vinne hele 3 mnd forbruk av Sunz Spraytan. Ønsker dere å se terningkastet og innlegget da jeg testet ut denne selvbruningen for litt siden kan dere se det HER , og om dere skulle ha behov for en selvbruningstutorial har jeg laget en HER

  Blir dere med i konkurransen og stemmer på mitt bidrag flotte lesere?

  Tusen takk til alle som stemmer og blir med, jeg setter utrolig stor pris på det og håper dere liker premien jeg har ordnet!

  :*

  79 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens innkjøp fra Nelly // Kjole og sko!

  • 30.05.2013 - 22:31

   

  God sen kveld nydelige lesere.

  Jeg kom over salget til Nelly ( igjen! Ja, jeg er klar over det) og kunne ikke dy meg med å klikke hjem den stiligste kjolen/ lange skjorten og neongule høyhæler. Åh så lekkert dette blir sammen. Jeg gleder meg allerede til å få det i posten og bruke det sammen med litt ekstra tilbehør.  Kjolen finner dere HER og skoene HER (adlinks)

  Har dere kikket på det store kjolesalget med alle de forskjellige typene "den lille sorte" kjolen til bare 149,- kr? Jeg kunne sikkert kjøpt flere men greit å begrense meg litt så det ikke tar helt av. Hvis dere vil se det store utvalget av rimelige kjoler på salget finner dere det HER (adlink)

  Hva synes dere?

  Ønsker dere en super kveld og natt videre så blogges vi i morgen flotte folk, takk igjen til alle dere som liker sminkevideoen min og stemmer på meg lenger nede på bloggen.

  :*

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens innkjøp fra Bikbok i posten!

  • 30.05.2013 - 19:09

   

  God kveld nydelige lesere.

  Åh tusen tusen takk til alle dere som har stemt på meg, jeg har vært inne på alle bloggene deres og skal besøke resten av dere senere i dag, dere er bare de beste leserne man kan ha! I dag fikk jeg pakken fra Bikbok med de klærne jeg bestilte for bare litt siden, så jeg synes frakttiden var veldig kort, kjempegreit. I helgen er vi invitert med på utflyttningsfest så tenkte kanskje gå for et litt casual sommerantrekk med en av disse toppene og en hel del tilbehør. Det tror jeg kan bli stilig.


  Hva synes dere? Var forresten ei som spurte meg i går om det var flere igjen av disse toppene, og i går hadde de igjen på hjemmesiden så kan godt være de har igjen enda. Hvis dere ikke har stemt på meg eller sett på Sminketutorialen jeg har laget må dere gjerne ta en titt HER. Setter helt utrolig pris på alle dere som allerede har stemt og sett videoen, og senere kommer det konkurranse i den forbindelse hvor dere som stemmer har mulighet til å delta :)

  :*

  52 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Sminketutorial // Festsminke med mine beste tips!

  • 30.05.2013 - 14:11

   

  God helg nydelige lesere.

  Nå er sminkevideoen klar og oppe å går, og dette er en sminkevideo hvor jeg fikk 4 produkter av Maybelline i posten som jeg skulle bruke i denne tutorialen. Reglene er også slik at det var kun dette jeg fikk bruke og derfor har jeg brukt litt av min kreativitet og mine beste sminketips for å få til en ganske intens fest/catwalk look med kun få produkter. Den med flest stemmer som følger reglene kan vinne en tur til New York fashion week. Som dere sikkert skjønner er dette noe jeg har ekstremt lyst til, så hvis dere liker min sminketutorial, og har lyst å hjelpe meg opp og frem i konkurransen hadde det betydd veldig mye for meg og jeg hadde blitt veldig glad. Dere blir også med i konkurranse om å vinne 3 mnd forbruk av Sunz Spraytan hvis dere velger å stemme på min look og følger reglene under.

  Maybelline produkter kan dere få tak i hos Blivakker.no HER

   

  Slik gjør du:

  1Klikk på knappen under for å gi din stemme til mitt bidrag i konkurransen.

  Maybelline produkter kan dere få tak i hos Blivakker.no HER

  Slik gjør du:

  1Klikk på knappen over for å gi din stemme til mitt bidrag i konkurransen.

  2 ♥ Del dette innlegget enten på Facebook eller på bloggen din og skriv et par linjer om at alle som stemmer på mitt bidrag kan vinne hele 3 mnd forbruk av Sunz Spraytan, og link direkte til dette innlegget.

  3 ♥ Skriv i kommentarfeltet her på bloggen at du har stemt (jeg sjekker), hvor du valgte å dele konkurransen hen,( blogg eller Facebook) og kontaktinfo så jeg kan kontakte vinneren.

  Liker dere min tutorial og triksene mine for hvordan å få denne intense looken ganske enkelt og med få produkter, hadde jeg blitt ubeskrivelig glad om dere stemte på meg med å klikke på bildet over.

  Stemmer dere på meg og deltar i konkurransen , så husk å skrive det i kommentarfeltet her ,så skal jeg også ta en tur innom bloggen til alle dere som også har blogg.

  Håper dere liker både tutorialen og at dere stemmer enten dere blir med i konkurransen eller ikke.

  Tusen takk flotte lesere

  :*

  64 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Før og etter bilder// DIY Smykk skoene dine!

  • 29.05.2013 - 20:42

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå holder sminkevideoen på å laste opp på Youtube, så jeg regner med det kan ta litt tid. I mellomtiden har jeg blitt inspirert av mine egne måter å feste smykker på ett av benene mine til forskjellige antrekk og festet det som skolisse istedetfor å feste det oppe på benet. Det er veldig enkelt og du kan velge mellom utrolig mange forskjellige måter å gjøre dette på.

   

  ♥ Start med å fjerne skolissen som allerede sitter på skoen  ♥ Deretter finner du ett smykke med ett anheng på som du vil bruke. Her kan du bruke både små og store smykker og også andre ting. Det er kun fantasien som setter grenser.

  Fjern så anhenget fra smykket ditt.  ♥  Tre smykket som en skolisse og fest til slutt på anhenget der du vil ha det. Hvis du vil ha det litt på siden gjør du det, hvis du vil ha det foran gjør du det. Fest smykket sammen inne i selve skoen og sørg for at låsen på smykket er en god og sterk lås, hvis ikke kan den ryke.   ♥ Vips! Du har nye, stilige sko med smykkepynt på. Du kan jo selv velge om du vil bruke to helt like smykker til begge bena, om du vil ha forskjellige smykker til hvert ben eller om du kun vil ha det på den ene foten.     Hva synes dere?

  Har dere gjort noe lignende med egne sko før?

  Ønsker dere alle flotte folk en herlig kveld videre, så kommer sminkevideoen opp når den er ferdig lastet på Youtube

  :*

  95 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Mine nye glitter negler med bling!

  • 29.05.2013 - 15:18

   

  God onsdag nydelige lesere.

  I går var jeg som sagt hos negldesigneren min, Monica's Nailbar (link) og fikk sponset nye negler. Hun er virkelig byens og en av sørlandets beste negldesignere og er også tidligere NM vinner i negldesign i Norge. Jeg elsker å gå til henne og vi blir alltid sittende å skravle underveis, så jeg trives enormt hos henne. Ikke bare er hun best på negler, men hun som person liker jeg veldig godt, jeg tror aldri jeg kunne gått til en negldesigner som jeg ikke hadde så god kontakt med, siden jeg går der såpass ofte. Vi valgte negler med litt forskjellige farger denne gang som har glitter i seg og litt bling på toppen som alltid. Jeg tror ikke jeg har hatt påsatte negler uten pynt noengang jeg. Synes det er stilig å gjøre litt ut av det, for jeg blir inspirert av både negler, klær, sminke og annet når det gjelder bloggen, innlegg og ikke minst antrekk.

   

  Disse neglene er så stilige, for i lyset er de ganske lyse i fargene og i mørket er de knallfarget, mens i UV lys så lyser de opp slik at de gløder som glowsticks. Klokken på bildet lenger oppe er også fra Monica's Nailbar og hun har en igjen av akkurat den typen, men hun har også mange flere klokker slik som den jeg har vist dere tidligere HER

  Hvis dere vil følge med på Mandals, og en av sørlandets desidert beste negldesigner, og få med dere tilbud som hun har gående kan dere sjekke Facebooksiden hennes HER. Hun holder til nesten rett ved der jeg bor, så det er utrolig greit. Og hvis dere skal sette på negler hos noen, pass på at de faktisk er sertifisert og i stand til å gjøre jobben så de ikke ødelegger neglene dine, for det finnes det mange skrekk eksempler på. Hvis dere vil se tidligere negldesign Monica har laget for meg kan dere enten trykke på mitt negldesign i sidemenyen min, eller HER. Jeg har hatt både blå, rosa, fulle av "diamanter" og glitternegler.


  Hva synes dere om de nye neglene?

  Er de ikke stilige?

  Ønsker dere alle sammen en super dag videre, så kommer sminkevideo litt senere

  :*

  48 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Aldri bruk denne på håret ditt!

  • 28.05.2013 - 22:35

   

  God sen kveld nydelige lesere.

   Nå tenkte jeg at jeg skulle trille terning og kjøre en anmeldelse på et produkt jeg ikke var fornøyd med i det hele tatt. Denne fikk jeg for en stund siden som skulle passe til mine nye extensions. Det eneste denne har gjort er å gjøre håret så tørt som tørt gress, eller enda verre, den gir absolutt ingen fuktighet, ingen glans og ingenting positivt i det hele tatt. Dere som har extensions, aldri bruk denne. Det står anbefalt og tilpasset til extensions på selve flasken og er et frisørprodukt, men den er virkelig ikke å anbefale i det hele tatt. Hvordan den er på andre hårtyper tør jeg ikke si men at denne skal passe til extensions er bare tull etter min erfaring. Jeg har nå byttet den ut med de nye jeg skrev om fra Tigi HER og er allerede ubeskrivelig fornøyd med de fra Tigi. Jeg skal likevel bruke de en del ganger til før jeg skriver om dem slik at jeg får testet dem skikkelig ut før en anmeldelse kommer.

   

   Fordeler med Nordic Hair contrast shampoo for hairextensions:

  ♥ Ingen. Det eneste måtte vært at det er ett 2 in 1 produkt og at det i såfall hadde vært enklere enn å både bruke shampo og balsam, men det er rett og slett ikke i nærheten av godt nok.

   

  Ulemper med Nordic Hair contrast shampoo for hairextensions:

  ♥ Gir ingen fuktighet til håret

  ♥ Tørker håret ekstremt mye ut , enten du tar det direkte i dine extensions eller kun i hodebunn og lar det renne igjennom håret nedover, og selvom du bruker en god balsam etterpå eller lar vær å bruke balsam etterpå. ( Jeg har prøvd så å si alt for å få denne til å fungere)

  ♥ Måtte bruke en intensiv fukighetsbooster i tillegg til skikkelig shampoo, balsam og mye morrocanoil for i det hele tatt få mine extensions litt sunne igjen.

  Karakter:  Så til dere som bruker extensions spesielt, hold dere unna denne for den er helt forferdelig og du ender bare opp med å til slutt risikere å permanent ødelegge extensionsene pga tørrhet. Extensions trenger veldig mye fuktighet og pleie, for ikke å bli så tørre eller ødelagte, og de trenger riktig behandling. Denne er bare til å kaste rett i søpla, og er aldri noe jeg kommer til å bruke igjen, ei heller om jeg får den kastet etter meg. Vil dere se innlegget jeg skrev med en god del tips om hva du bør vite om extensions finner dere det HER

  Har dere brukt denne til extensions?

  Har dere andre produkter dere har egne erfaringer med som dere vil advare folk mot å bruke, fordi de er så dårlige for håret etter deres erfaringer?

  Fortell  og del gjerne i kommentarfeltet

  36 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Spring colors and the little black rose!

  • 28.05.2013 - 20:13

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå har jeg vært å ordnet neglene mine som jeg får sponset hos Monica's Nailbar (link) og i dag gikk vi for noe så stilig som forskjellige lyse neonfarger på neglene sammen med litt bling som alltid. Jeg skal få tatt skikkelige bilder av neglene til dere enten i kveld eller i morgen, fordi det begynte plutselig å regne noe veldig å ble så grått her i været at det er bedre å ta bildene når himmelen er litt lysere. Her er ihvertfall dagens antrekk med de nye buksene jeg fikk av min søster som er fra Blikkbox. Jeg elsker gulfargen og den kunne ikke vært mer vårlig og søt synes jeg. Farger er noe vi trenger mer av og som faktisk hjelper enormt på humør og sinn.

  Bukse - Blikkbox // Sko - Kjøpt av venninne fra utlandet // Skjorte - Jack & Jones // Klokke - Sponset av Monica's Nailbar HER // Belte - Pakistan // Rose - H&M

  Hva synes dere om dagens antrekk?

  Håper ikke det har begynt å pøsregne hos dere, og at dere har hatt en fantastisk dag. Nærbilder av neglene kommer senere eller i morgen i tillegg til ny sminkevideo jeg har laget. Til slutt vil jeg bare takke alle dere som leser bloggen min, det betyr helt enormt mye for meg og jeg setter pris på hver eneste en av dere, og hver eneste kommentar jeg får. Tusen tusen takk, dere er de beste!

  :*

  64 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens innkjøp fra Bik Bok!

  • 28.05.2013 - 12:16

   

  God tirsdag nydelige lesere.

  I dag kom jeg over en annonse hvor jeg så to rålekre og enkle topper fra Bik Bok på supersalg så jeg kunne ikke dy meg, og kjøpte de begge to hjem sammen med et søtt skjørt og smykke. Disse reklamene virker ihvertfall på meg, det er sikkert og visst. Senere skal jeg til negldesigneren og gjøre litt annet unna i samme slengen og skal få laget en ny sminkevideo. Har satt sammen en liten kollasj av det jeg kjøpte på Bik Bok i dag.

  Hva synes dere om det jeg kjøpte, hva likte dere best?

  Har dere handlet noe på Bik Bok sitt salg?

  Ønsker dere en flott dag videre herlige folk så blogges vi senere. Sminkevideoen jeg skal lage skal jeg forsøke å få opp så raskt som mulig i løpet av en, maks to dager satser jeg på.

  :*

  58 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Før og etter bilder // Testing av selvbruning fra Bare Minerals!

  • 27.05.2013 - 20:53

   

  Nå har jeg fått testet ut selvbruningsgel fra Bare Minerals, sponset av Harmoni Hudpleie som dere finner hjemmesiden til HER og Facebooksiden til HER.

  Tidligere har jeg testet forskjellige gel selvbrunere og spraytan selvbrunere. Jeg liker som nevnt før både spraytan og gel/krem men alt i alt vil det nok som regel alltid være lettere å påføre gel enn spraytan og en gel kan jeg fint påføre selv, uten å få hjelp av noen for å få den fin og jevn. Med spraytan kan det være litt mer tricky å få til, men øvelse gjør mester og det er nok litt smak og behag her også.  Fordeler med Bare Minerals Faux tan Sunless tanner:

  ♥ Lett å påføre, synlig hvor du har smørt på selvbruneren så det skal mye mye til for å få skjolder i motsetning til når man ikke ser der man har påført.

  ♥ En utrolig god selvbruning og spesielt for nybegynnere siden den er så enkel som den er å påføre

  ♥ Den peneste brunfargen jeg har fått av alle gel selvbrunere jeg har prøvd. Denne ga mest farge av de jeg har prøvd, og ikke minst naturlig farge som er ganske viktig.

  ♥ Blir ikke oransje, men gir skikkelig fin og varm brunfarge

  ♥ Lukter godteri, istedetfor sterk selvbruninglukt som er et stort pluss

   

  Ulemper med Bare Minerals Faux tan Sunless tanner:

  ♥ Er ikke beregnet på bruk i ansikt, så da må man helst ha en egen selvbruner for ansiktet i tillegg om man ikke vil være veldig brun på kroppen og ganske hvit i ansiktet

  ♥ Man blir veldig veldig brun i håndflatene, så pass skikkelig godt på å bruk enten hansker eller masse fuktighetskrem på innsiden av hendene før du påfører denne

   

  Karakter:


  Karakteren jeg gir den er en 5'er fordi den gir en utrolig fin og naturlig brunfarge, du blir ikke oransje, den er så utrolig lett å påføre uten at man trenger hjelp fra noen, lukter godt og passer like godt til nybegynnere som til de som har litt teken på selvbruning. Minuset får den kun pga den ikke er beregnet til å brukes i ansiktet da jeg liker alt så enkelt og raskt som overhodet mulig. Bildene over vise kun ved bruk av ett lag med denne. Om man vil ha enda dypere farge er det bare til å bruke to lag.

  Denne kan jeg virkelig anbefale på det varmeste og jeg kommer til å bytte ut min gamle selvbruningsgel med denne, men jeg kommer til å bruke min gamle selvbruningsgel i ansiktet når jeg ikke bruker spraytan. Spraytan liker jeg å bruke før fest eller andre spennende eventer for å få en skikkelig sterk brunfarge, da jeg synes spraytan gir en litt annen type farge, altså enda mer dyp brunfarge og gel selvbruning bruker jeg ellers.

  Denne kan dere få tak i hos Harmoni Hudpleie i Mandal. Hjemmesiden finner dere HER og Facebooksiden HER.

  Hvis dere er litt usikre på selvbruningspåføring kan dere se guiden jeg laget tidligere HER

  Har dere prøvd denne selvbruneren fra Bare Minerals?

  Er dere enige i karakteren jeg ga?

   Ønsker dere en super kveld videre flotte lesere

  :*

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Flowerprint and gold details!

  • 26.05.2013 - 20:14

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå er jeg på grilling her med flotte folk, mye god mat, god drikke og god stemning. Kan det bli bedre enn det? Har slappet av i solen i hele dag og droppet alt som heter søndagsvasken i leiligheten for heller nyte varmen. Har selvfølgelig fått tatt litt bilder av dagens antrekk til dere, nå kan jeg virkelig gå rundt i skjørt og små topper uten å kjenne snev av å bli kald, åh det er så fantastisk deilig!

  Skjørt - Vero Moda // Topp og ring - H&M // Mobilveske - Mobilfashion.no HER (sponset) // Gullbelte og gullklokke - Gave // Solbriller - Nelly // Sko - Nelly HER i hvit og HER i sort (adlinks) // Div armbånd - Pakistan

  Hva synes dere om dagens antrekk?

  Nå skal vi kose oss videre her, håper dere har hatt en like fin sommerdag som vi har hatt her og at dere bare storkoser dere resten av kvelden flotte folk

  :*

  93 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Aldri gjør dette med huden og leppene dine!

  • 26.05.2013 - 15:10

  Når jeg satt å storkoste meg i solen ett kom jeg på et tips jeg kunne gi til dere som er noe jeg mener absolutt alle bør huske på når dere er ute i sola, og spesielt når dere soler dere. ALDRI glem å beskytt leppene dine! De trenger beskyttelse akkurat som resten av huden og hvem vil vel ha tørre lepper med linjer og rynker? Det er ikke alle som vet at leppene også trenger beskyttelse mot solen og jeg bruker selv alltid slik beskyttelse når jeg soler meg og noen ganger ellers også når jeg er ute i solen og under leppestiften. Jeg bruker selvfølgelig også alltid solfaktor i ansiktet og har gått opp fra SPF 25 til SPF 30 nå. Dette er som jeg har sagt mange ganger før ikke fordi jeg trenger det mer enn andre ( jeg er tross alt halv Pakistansk og tåler ganske mye sol), men fordi at solen kan virkelig gjøre huden din gammel fort, og det vil vi ikke.  Dere får tak i Australian Gold - Lip balm med SPF 30 HER (adlink) til under 40,- . Denne brukes også til å beskytte blant annet tattoveringer i solen og skal påføres ca 20 minutter før du går ut i solen.

  Visste dere at det er minst like viktig å beskytte leppene mot sola som resten av huden?

  Bruker dere solfaktor til leppene når dere er ute i solen?

  Kos dere så mye resten av denne nydelige kvelden flotte lesere

  :*

  51 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in // Selvbruning, Babor, I.D Bare minerals og mye mer!

  • 25.05.2013 - 21:25

   

  God sen kveld nydelige lesere.

  Håper dere har hatt en like bra lørdag som det jeg har hatt i dag med trening, sol, kos og god mat. I går var jeg som sagt hos Harmoni Hudpleie (link til hjemmesiden HER) og der fikk jeg med meg en stor pose med en del forskjellige produkter som jeg skal teste ut i samarbeid med Harmoni Hudpleie. Jeg kommer til å teste de forskjellige produktene litt og litt slik at jeg ikke bruker en hel haug med nye produkter på en og samme tid, og hvis jeg da foreksempel skulle reagere dårlig på noen av dem eller ikke like hvordan huden reagerer vil jeg ikke kunne vite med sikkerhet hvilket produkt det gjelder. Derfor kommer jeg til å bruke en god del tid på dette, og ta produktene litt og litt for seg. Jeg kommer nok til å lage en del under "wa2wo tester" hvor jeg går nærmere innpå hva jeg tester, hvordan jeg gjør det, hva pris ligger på og går grundig igjennom det meste for dere. De produktene jeg eventuelt virkelig liker og vil stå helt inne for under anbefaling kommer isåfall til å have under "wa2wo tipser" og ellers kan det være jeg triller litt terningkast på de forskjellige produktene.

  Jeg har fått litt forskjellig fra Babor, blant annet noen andre ampuller enn de jeg har prøvd tidligere som skal passe bedre til min hudtype og en ny dagkrem fra Babor som jeg allerede har prøvd ut i en liten tester og likte veldig godt så langt. Jeg skal også teste ut litt forskjellig I.D Bare Minerals sminke, og I.D merket er jeg allerede kjent med fra før og dette er et merke jeg har veldig god erfaring med.

  Jeg fikk også med en nydelig Babor eske til å oppbevare ampullene i, denne får du med når du kjøper to esker med 7 ampuller i hver som nå er på tilbud til bare 298,- pr eske og jeg er vant til å betale minimum 5-600,- for en eske med 7 stykker, så dette er veldig rimelig. Jeg er jo som dere vet ganske avhengig av disse "Askepott" ampullene som jeg kaller dem og bruker dem ca to ganger i uken for å gi huden en boost, gjerne før jeg skal noe spesielt og har lyst å tilføre skikkelig glød til huden min. I tillegg skal jeg teste de to grønne flaskene som er en rens som skal være veldig naturlig. Jeg kommer ikke til å skrive så mye mer om dem nå, men skal gå nærmere innpå de når jeg tester de ut selvfølgelig.

  Her ser dere en ny selvbruning som jeg gleder meg som en unge til å teste ut, den er fra Bare Escentuals og det er en gelselvbruning som man kan se hvor man har påført slik at man slipper å få skjolder eller påføre to ganger på samme sted foreksempel. Hvis dere vil se selvbruningsguiden jeg laget tidligere kan dere finne den HER . Jeg skal også teste ut Body scrub, krem og lipgloss fra Matis som jeg har hørt veldig mye positivt om. Den søte, lille krukken dere ser er en maske med kamille som er helt naturlig og som jeg også skal teste ut.  Så da har jeg gått litt sånn raskt igjennom hva det er jeg skal teste ut litt fremover. Noe kommer kanskje til å havne under "wa2wo tipser" om jeg virkelig elsker et produkt, noe kommer jeg bare til å trille terningkast på og mye kommer til å uansett komme under "wa2wo tester" hvor jeg går nærmere innpå de forskjellige produktene, hva de er og brukes til, hvordan man bruker dem, hvem de passer for etv. Det er ikke alt som passer for alle og det er derfor viktig at når man tester ut et nytt produkt at man gir det god tid, og ikke foreksempel får panikk om man får noen kviser de nærmeste dagene etter man har testet ut en ting. Dette kan foreksempel bety at huden "renses" og er bare positivt. Vedvarer det sier det seg selv at det ikke er bra for huden, og slik må man følge med på hvordan huden reagerer. Om dere bor i nærheten her vil jeg anbefale alle dere som er interressert i å teste ut ampullene jeg er så avhenig av, til å ta turen innom Harmoni Hudpleie siden de er på såpass godt tilbud nå at da kan det lønne seg å slå til for å få testet de ut. Jeg startet med å kjøpe kalenderen til Babor med ampuller i sist jul, og etter det var jeg totalt hekta, haha! Det beste jeg har prøvd noengang.

  Harmoni Hudpleie sin hjemmeside finner dere HER og Facebooksiden HER . På Facebook kan dere følge med på litt tilbud og diverse nyheter som kommer inn i salongen.

  Bruker dere noen av disse produktene, eller har dere prøvd dem?

  Si fra hvis det er noen konkrete ting dere ønsker jeg skal skrive om av tips eller lignende innen skjønnhet, så skal jeg såklart se på det. Jeg har jo allerede laget en selvbruningstutorial siden dere hadde lyst til det, som dere finner HER og ellers litt generelle skjønnhetstips

  :*

  33 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Animal print!

  • 25.05.2013 - 16:54

   

  Nå har jeg fått vært å handlet inn en del god og sunn mat til helgen og jeg og Andreas har bestemt oss for å ta en rolig helg ( med mindre jeg plutselig får et stoort behov for å ut på sparket senere) uten noe Moteshow event eller tur på byen. Men vi får se, vi får se;) Jeg sitter her med Redbullen min og er ganske glad over at linsen/objektivet enda fungerer sånn tålig ihvertfall. Får jo ikke ordnet opp i noe før etter helgen uansett så får gjøre det beste ut av det. Her kommer dagens antrekk, det var faktisk så varmt at det ble for varmt å gå med leggings som jeg gikk med, skulle helst ha brukt shorts. Senere i dag begynte det å regne skikkelig mens jeg var ute på en trimtur, og samtidig var det så ubeskrivelig varmt og lummert, det er såå deilig! Åh deilige sommer! Har tilogmed fått solt meg en liten 20 minutter på terassen. Kanskje på tide å gjøre i stand bassenget til sommeren?

  Rottweiler topp - Sheinside // Leggings - Gina Tricot // Sko - Ebay // Uglesmykke - Milano // Bolero og fargesmykke - Pakistan // Veske - Nelly

  Hva synes dere om dagens antrekk?

  Er dere også glad i topper med animal print og uglesmykker?

  :*

  70 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Innkjøp fra Nelly // Paljetter og solbriller!

  • 25.05.2013 - 12:23

   

  God lørdag nydelige lesere.

  Nå har jeg fått pakken fra Nelly med solbrillene og paljettshortsene som jeg viste dere at jeg hadde kjøpt i innlegget HER . Nå har jeg fått prøvd på meg både shortsene og solbrillene samt tatt litt bilder til dere med de på meg, jeg er veldig fornøyd og synes begge deler var råstilige. Shortsene blir garantert brukt til fest!

  Shortsene får dere tak i HER og solbrillene er desverre utsolgt.

  Hva synes dere om innkjøpene?

  Håper alle dere flotte folk får en fantastisk lørdag!

  Hva er planene for i dag?

  :*

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // My Festival style!

  • 24.05.2013 - 21:16

   God kveld nydelige lesere.

  I dag har jeg stresset som en gal, de av dere som er venn med meg på Facebook har sikkert sett statusen som omhandler noe så skrekkfullt som at det hadde kommet kondens/fukt inne i selve objektivet/linsa til kameraet mitt i dag. Jeg trodde det var utenpå linsa for jeg har aldri sett det før eller opplevd det, men neida det var innenfor så jeg fikk det ikke bort. Kjente panikken da jeg var hos Harmoni Hudpleie og oppdaget det, og det eneste jeg kunne komme på som kunne være skylden er at jeg nettopp har kjøpt et rensesett fra NetonNet og brukt dette for første gang i dag. De hadde selvfølgelig stengt på kundeservicen da jeg oppdaget det og derfor måtte jeg ringe rundt til fotobutikker for å høre. De fortalte meg at det høres ut som det er pga rensesettet og at det kan ha trukket inn i selve linsa, og derfor kan den være permanent skadet. Men jeg fikk beskjed om å legge det ut i sola og håpe på at det går bort og at det ikke har blitt skadet så det er det jeg har gjort nå da før jeg tok disse bildene.

  Hvis bildene mine ikke er så veldig bra fremover, vet dere hvorfor men jeg håper på at jeg kan redde objektivet, og at det ikke plutselig skjer noe med det etter dette. Så håper jeg de kontakter meg på mandag så jeg kan fortelle hva jeg synes om dette. Ukult. Og nei, kameraet og objektivet har ikke ligget på noen fuktig plass, jeg passer alltid veldig godt på det, mer enn mange og er nøye på slike ting. Og gjett hva som skjedde under antrekksbildene da dere? Det er nesten ikke til å tro, men jeg tok ett bilde av katten min når den var søt der den satt og helt plutselig glapp jeg dekselet, det trillet bortover veien og jeg etter dekselet og plutselig hører jeg "Plopp!" og der har dekselet mitt rullet ned i den eneste store kummen i nærheten. Er det mulig?! Så Andreas klarte å hale opp hele det store kumlokket og måtte dykke halvveis nedi for å finne dekselet, og det fant han også. Haha, jeg tror jeg skal legge fra meg kameraet for resten av dagen nå jeg, er visst den ulykkesfuglen.
  Her er ihvertfall dagens antrekk, jeg hadde super sommerfølelse i dag og fikk lyst å sette sammen min egen, lille festivallook og kom på at jeg ikke har bestilt billetter til noen festival enda! Det må fikses opp i.

   


   Topp - Gina Tricot // Bukse gjort om til shorts, se hvordan HER og klokke fra Motehus // Div armbånd og ringer - Pakistan, H&M og Glitter //  Sko - CTG // Solbriller - Glitter // Belte - Vero Moda //

  Mobilveske - Mobilfashion.no HER (sponset)

  Hva synes dere om dagens antrekk?

  Skal dere på noen festivaler denne sommeren?

  Håper dere har hatt en litt mindre uheldig dag enn det jeg har hatt med kameraet mitt, skjønner ikke at det er mulig, haha! Men men, jeg ler det bare av meg, slikt skjer og det nytter ikke å sutre lenge over det for da blir bare innstillingen så negativ. Prøver heller å se på alt det som faktisk har vært positivt med dagen så blir det bedre:)

  :*

  92 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Makeuptutorial // Festsminke med diamanter!

  • 24.05.2013 - 14:22

   

  God helg nydelige lesere.

  Nå skal jeg straks avsted ned til byen en tur for å ordne en del ting, handle til helgen og til hudpleieren. Gleder meg og kjenner jeg er så klar for helg nå! Har enda ikke fått kommet meg på kino og sett "Mama" så den tenker jeg kanskje å se i helgen ( hvis den går enda?), i tillegg til at jeg har lyst å enten dra på et større event eller kanskje ut en tur med Aina, eller bare ta en helt rolig helg med maks avslapning, er alltid slik jeg, klarer ikke bestemme meg. Jeg har fått veldig mye henvendelser fra dere de siste dagene på om jeg kan lage litt Makeup tutorials på video, og det er under en uke siden jeg laget denne, men jeg postet den midt i fridagene så det var litt uheldig, men siden det er helg igjen nå kan jo kanskje denne gi litt inspirasjon til helgens festlook?

  Håper dere likte denne festlooken, den er jo ikke helt for de sjenerte men jeg har også noen hverdags makeuptutorials på Youtube kanalen min HER.

  Gjerne abboner om dere vil ha beskjed med en gang jeg legger ut en ny video. Ønsker dere alle flotte folk en nydelig helg og så blogges vi i kveld når jeg er hjemme igjen

  :*

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // The Army Green bow dress!

  • 23.05.2013 - 20:56

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå er det endelig kveld og jeg er snart klar for å se litt Paradise Hotel før jeg håper på å finne sengen ganske tidlig. Kjenner at jeg trenger en natt med skikkelig god søvn og samle opp litt energi til i morgen. I dag hadde det blitt kaldere ute enn jeg hadde forventet så kledde meg ikke helt etter været i dag, men det gikk greit. Jeg bare lever i den varmen vi hadde for litt siden enda jeg så kommer den nok tilbake veldig snart. Jeg skal kanskje se om jeg ikke skal teste ut en av de nye "Boosterne" for håret mitt fra Tigi S-factor også i kveld og deretter vaske kostene mine.

  Her er dagens antrekk med en av de nye kjolene jeg fikk av Sheinside.com (link) . Jeg synes den er så supersøt og jeg liker veldig godt grønn farge på klær så denne skal nok bli brukt flittig i sommer.  Kjole - Sheinside HER // Ørepynt - Maya sine kreasjoner HER // Dressjakke - H&M // Sko - Fairline England // Div armbånd - Utlandet

  Hva synes dere om dagens antrekk flotte lesere?

  Ønsker dere alle en super kveld og god natt når den tid kommer, så blogges vi i morgen

  :*

  89 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Derfor sikler guttene på kroppen min!

  • 22.05.2013 - 22:58


  Jeg kom over en status på Facebook som fikk meg til å skrive dette innlegget. Statusen handlet om hvorfor gutter foretrekker tynne jenter og ikke jenter med former og at man aldri ser en kjekk gutt sammen med en jente med former. Da spurte jeg, for det første, hva legger DU i ordene " en jente med former?" For det er nemlig veldig stor forskjell på former og fett, og dermed basta. Fett er ikke former, former er kurver, hofter, rompe, lår, pupper etc ( Ja, jeg vet at pupper er fett men dere skjønner sikkert poenget). For det andre, kan jeg nemlig fortelle etter egne personlige erfaringer at JA, gutter liker faktisk former. Skikkelige former er etter min mening ( og det som faktisk er riktig) slike kropper som Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardashian og lignende har. Alle disse damene har mye former og jeg vil tro disse er ganske ettertraktet i gutter sine øyne? Hva er det gutter egentlig begynner å legge merke til når de når tenårene? Er det pupper, hofter, lår og rompe eller er det skinn og ben? Det blir bare for dumt å si at gutter ikke også kan like jenter som ikke er naturlig slanke! Spørsmålet er da, hva liker og tenner gutter på egentlig?

  Smaken er som baken, den er delt i to og man vil aldri klare å finne en 100 % fasit på hva alle mennesker liker ( Og det trenger man ikke være Einstein for å forstå heller). Da hadde jo verden blitt helt usannsynlig kjedelig. Men det man kan finne er såklart et svar på hva de fleste liker, og da står et vakkert ytre ganske høyt, men det mange glemmer er at dette er langt ifra alt. Personlig har jeg vært både overvektig og jeg har vært slankere enn nå ( før hoftene mine vokste) og jeg har alltid hatt draget på det motsatte kjønn, og det så til de grader ( slapp av, jeg skryter ikke, jeg forklarer. Ikke tenk i jante baner for de er så forbanna kjedelige).

  De som ofte viser tegn til kun å like og hylle sylslanke kropper er nemlig oss jenter selv, ikke gutta. Slutt å legg skylden på guttene og face it! Vi er trangsynte her og skyver alt over på de stakkars mannfolkene som liker og vil ha ei flott jente med utstråling, som tar vare litt på det ytre, som vet hva humor og latter er, og som har noe imellom øra og sist men ikke minst, som har en viss dose med selvtillit og glede over livet. Jeg hadde like mye draget på guttene da jeg var overvektig (og feit), som nå når jeg er normalvektig og da jeg var undervektig (og tynn). Det som det går på skjønner dere, er veldig mye mer enn KUN en kropp. Men at utseendet har mye å si for hva man først ser, det er det jo ingen hemmelighet i, og at man må kunne si "jeg synes jeg er over gjennomsnittet pen" er heller ingen hemmelighet ( Ja, det er lov til å si dette uten å være selvdigger, takler du det ikke gå og pugg på janteloven enda litt mer og se hvor lykkelig du blir til slutt).

  Det første man ser på et menneske når man treffer dem er ansiktet, så hva får oss jenter til å tro det første alle gutter som går rundt på denne planeten ser, er kroppen vår? Det er kun fordi det er de vi selv ser på andre jenter, det er bare til å innrømme det altså. Vi analyserer hverandre opp og ned med blikket, har hun finere og lengre ben enn meg? Er rompen hennes mer spretten enn min? Hvor mye kløft viser hun og er håret hennes mer glansfullt enn mitt? Hvordan har hun sminket seg, har hun kanskje for mye sminke? Er hun penere enn meg og er hun tynnere enn meg? Har hun finere klær? Face it again, vi jenter er og blir vår verste fiende og vi skyver dette over på gutta når problemet ligger hovedsakelig hos oss selv. Guttene ser ikke bare på ansiktet nei, de ser på andre ting også. De ser på kroppen, håret, personligheten, gåstillingen, hvordan du prater og egentlig hele pakka. Tror dere en gutt bare ser en vandrende kropp uten hode og personlighet? Kanskje de gjør det hvis de vil ha seg et ligg for en natt, siden da slipper de å fokusere på så mye mer og slipper å bruke tiden sin på resten, men det er en helt annen sak.

  Guttene er faktisk ikke så kompliserte som det vi er, og gutter liker jenter som er seg selv, som kan den vanskeligste kunsten av alle, nemlig å tenke, ei jente som tør å stå for meningene sine og som er sprudlende og full av liv. Tror dere jeg hadde hatt det samme draget om jeg kun var sylslank, brukte mye sminke, hadde langt vakkert hår og så helt smashing ut hvis jeg hadde verdens mest kjedelige og gørre personlighet? Hvis jeg var dum og aldri smilte? Hvis jeg aldri lo og danset på fest fordi jeg kun tenkte på at alle andre var finere enn meg? Hvor lenge tror dere en gutt hadde hatt bry til å være sammen med meg eller date meg? Kanskje han hadde ville hatt meg en liten periode for bare en ting, nemlig litt sengekos og deretter hadde han byttet meg ut med ei jente som han hadde trivdes i selskapet til.  Er du som leser dette veldig ung, så kan det være du føler ting er annerledes akkurat nå. Men det er de færreste som leter etter livspartneren sin når de er 13 år gamle, og da tenker man ofte på hovedsakelig en ting; utseendet. Dette forandrer seg, livet forandrer seg og det er så mye mer som dere kommer til å oppleve selv når dere vokser opp. Personligheten tiltrekker mer og mer ettersom man vokser, og selv liker jeg såklart et godt ytre på et mannfolk( hvem gjør ikke det?), men liker jeg virkelig det gode ytret hans like godt hvis han viser seg å være dummere enn en kylling? Hvis han ikke klarer å prate for seg eller ikke viser tegn til sosial intelligens? Nei, da blir han helt oppriktig i mine øyne, svært lite tiltrekkende. Et mannfolk som kun er muskler og ingen hjerne er det mest gørre jeg kan komme over, og noe jeg egentlig ikke ønsker å ha en eneste samtale med.

  Så svaret er; guttene sikler på kroppen min, hvorfor spør du? Fordi jeg er så mye mer enn kun en kropp og har alltid vært mer enn det både da jeg var overvektig, da jeg var undervektig og den dag i dag med en normalvektig kropp. Aldri lur deg selv til å tro at du ikke har mer å by på enn bare det ytre, for du har så mye mer, så hent det frem og bli lykkelig en gang for alle!

  Hva tror du det er som tenner flest gutter med oss jenter?

  Er det kun slanke catwalk modeller som har draget og tiltrekker seg gutter?

  Er former = fett og fett = former, eller skiller guttene også på dette?

  Del gjerne synspunktet ditt i kommentarfeltet

  196 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits