Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Ny rosa Zack veske og sneakpeek på antrekk!

 • 30.06.2013 - 22:20

// Vesken er sponset//

Tusen tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på makeup looken jeg gjorde i forrige innlegg, det betyr så mye å få tilbakemelding på slikt fra dere, de beste leserne i verden er dere. Nå har jeg fått tatt litt detaljbilder fra dagens antrekk, og det var kaldere å gå i kjole i dag enn det jeg hadde sett for meg nå som vi kommer til juli snart, haha. Jeg kombinerte dagens ganske sorte antrekk med en av de nye veskene som jeg fikk sponset fra Bagorama som dere så i innlegget HER.

Vesken er av merket Zack og er å finne i alle Bagorama butikker ca innen 4. juli, jeg elsker at den både er liten men likevel rommer stor plass og ikke minst elsker jeg fargen. Nydelig nå i sommer eller hva?

Dere finner Bagorama på Facebook HER og merket Zack HER .Bagorama har også en Instagramprofil for dere som synes det er gøy å følge med på nye vesker som kommer, på Instagram heter de bagoramanorge.

Hva synes dere om den nye vesken fra Zack og antrekkdetaljene?

:*

64 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens Makeuplook // Diamonds and Bollywood inspired!

  • 30.06.2013 - 18:37

   

  God kveld herlige folk!

  I dag ble jeg så inspirert av den Pakistanske delen av meg siden jeg har hørt på slik musikk i flere timer, og derfor ble dagens look også litt Bollywood inspirert, selvom planen var kun glitter og festmakeup look. Men jeg ble nå ihvertfall veldig fornøyd, jeg elsker å eksperimentere med sminke, smykker og dilldall!


  Smykke - Glitter // Negler - Monica's Nailbar // Sminke - Kommer på sminkevideo

  Hva synes dere om dagens look, og har dere lyst på en ny sminkevideo?

  Håper dere likte den, for jeg har nemlig filmet hele sminkeprosessen på øynene slik at jeg kan lage en ny sminkevideo til dere, det er en liten stund siden sist og jeg elsker å holde på med sminke. Hvis dere ser bortifra smykket i pannen og diamanten er det en ypperlig og ganske enkel festlook som er nydelig til mange anledninger!

  Abbonner gjerne på Youtube kanalen min, så får dere beskjed med en gang sminkevideoene kommer ut og kan se de jeg har laget tidligere. Kanalen finner dere HER

  :*

  59 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Gårsdagens antrekk // Oh hey there Cartoon!

  • 30.06.2013 - 14:00

   

  God søndag flotte folk!

  Jeg har virkelig hatt en bra helg så langt,og i helgen fikk jeg også sett Django Unchained, jeg som er så skeptisk til slike filmer fikk hakeslepp av denne filmen. Den var rett å slett helt fantastisk og selvom den varte så lenge så merket jeg det ikke for jeg var såpass oppslukt. Rørende, trist, spennende, morsom og fullstendig komplett. Denne filmen gir jeg en klar 6'er på terningen for å si det slik. Tror kanskje jeg må være litt mer åpen for forskjellige sjangere istedetfor å kun henge meg på grøssere og thrillere for det finnes jo virkelig noen fantastiske filmer der ute. Deilig å våkne opp i god form denne søndagen, tror jeg trenger flere slike søndager fremover. Nå har jeg gjort enda litt mer husarbeid og er stolt som en hane over akkuat den bragden, så tenkte jeg vise dere gårsdagens antrekk da jeg valgte å heller vise innkjøpene i går kveld.

  Bukse - Vero Moda // Topp og armbånd - Kjøpt i Pakistan // Gullarmbånd - Glitter // Sekk - Kaf // Ring - Ukjent // Sko - Motehus // Solbriller - Nelly

  Hvis dere vil se bedre og mer close up bilder av detlajene finner dere det HER

  Jeg fant faktisk tilbake til denne søte og rare toppen mens jeg ryddet litt i klærne mine, og denne har jeg også fått av min søster nede i Pakistan, så det gjør den bare enda bedre og mer koselig for meg. Har for det meste brukt den innendørs, men den er jo latterlig morsom så måtte bare kombinere den en gang eller to.

  Har dere hatt en bra helg, og er det noen av dere som er enige med meg i at Django Unchained er en klar 6'er film?

  :*

  44 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens innkjøp // Swag kolleksjon!

  • 29.06.2013 - 21:55

   

  Nå har jeg vært å klikket meg hjem litt klær og tilbehør igjen, og i dag var det på H&M jeg fant noen søte godbiter i en ny hot kolleksjon, kanskje noe av det bedre jeg har sett der. Da klarte jeg ikke å dy meg. Nå tror jeg seriøst jeg venter på ca 5 pakker i posten som kun inneholder klær og tilbehør og har derfor satt meg som mål å få ryddet opp i både klesskapet, skoene og resten av smykkene i løpet av helgen. Det trenger jeg nesten lykkeønskninger til for jeg er ett lite rotehue som må få orden på alt. Orden i klesskapet = orden i tankene, haha!  Swag ring HER, Iphone deksel HER, Topp HER, Skjørt HER, Sorte solbriller HER, Pilotbriller HER og Swag armbånd HER

  Hva synes dere om innkjøpene?

  Ønsker dere en superduper lørdags kveld og natt videre, så blogges vi i morgen

  :*

  49 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk sneakpeek // Details!

  • 29.06.2013 - 20:08

   

  God lørdags kveld flotte folk!

  Nå har jeg vært i den deilige sola, snart er det sen kveldsmiddag og deretter skal jeg se om jeg ikke får meg en liten økt med litt vekter igjen, det skal bli helt fantastisk. Dere som lurte på hvor man får tak i veskene i forrige innlegg, så er alle disse vesker som vil komme i salg på Bagorama butikkene rundt om i løpet av sommeren, de er ikke i salg enda, men de kommer. Jeg skal fortelle litt mer om dette etterhvert. Her kommer et lite sneakpeek på dagens detaljer i sola.

  Solbriller - Nelly // Gullarmbånd - Glitter // Resten armbånd - Pakistan // Sekk - Kaf // Sko - Motehus

  Hva er deres planer for lørdagskvelden da?

  Noen flere som liker å trene med vekter?

  :*

  28 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nye innkjøp // Vesker ny sponsor!

  • 29.06.2013 - 15:33

  // Veskene er sponset//

  Good lørdag herlige folk!

  Jeg har sovet så godt i natt, dere vet den følelsen når dere våkner og er skikkelig uthvilt fordi man endelig har sovet dypt. Helt fantastisk deilig å våkne slik på en lørdag spesielt. Været er heller ikke verst, men det er litt ustabilt, det ødelegger likevel ikke humøret mitt. Nå skal jeg få gjort unna litt altfor kjedelig husarbeid her etterpå så ikke hybelkaninene trives for godt, og så får vi se hva vi finner på senere i kveld. Må jo nesten kose meg litt ekstra på en lørdag, eller hva? Jeg har snakket med fysioterapeuten min og kan kanskje begynne å løfte litt lette vekter igjen etterhvert, jeg kan ikke beskrive hvor glad den tanken gjør meg engang. Men nå til innlegget, jeg spurte jo dere i går om hva dere trodde jeg hadde fått i posten av en ny sponsor, og det var ´en av dere som hadde rett og som får linking. Mange morsomme forslag da, blant annet strømpebukser, hehe. Det rette var dog vesker fra Lycke, House og Zack som jeg skal få vist frem til dere skikkelig på bloggen nå fremover. Dette er altså sommeren kolleksjon så veskene vil være å finne i butikk hos Bagorama i løpet av sommeren.  Gratulerer til søte http://lifeaselisabeth.blogg.no/ som tippet vesker i innlegget igår! :)

  Gratulerer til flotte http://bibitte.blogg.no/ som vinner av linkekonkurransen! Du klarte å finne de 3 feilene:)


  Jeg håper alle dere som leser dette innlegget vil være så snille å ta turen innom disse to flotte bloggerne som vant. Det hadde gjort både meg, og dem veldig glade. Tusen takk:*

  Klarte du å tippe at det var vesker jeg hadde fått i posten i går?

  Jeg skal såklart vise frem veskene både alene og sette dem sammen i antrekk til dere

  Bagorama på Facebook finner dere HER

  Husk å ta turen innom bloggerne som vant linking, Bibitte.blogg.no og lifeaselisabeth.blogg.no  og kos dere maks resten av denne lørdagen

  :*

  51 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Ducktales in the street!

  • 28.06.2013 - 22:26

   

  God sen kveld nydelige lesere.

  Nå tenkte jeg bare titte innom dere for å vise dagens antrekk, vi fikk knipset litt bilder av dagens mens jeg var i byen og ordnet ting og tang. Etterpå blir det filmkveld, vi skal se Django Unchained som jeg ble anbefalt her, får håpe den er bra. Det er forresten kjempegøy at dere er så flinke til å gjette på forrige innlegg, skal vise dere hva det er jeg har fått i morgen såklart.

  Topp - Sheinside HER // Jakke og solbriller - Cubus // Sko - Ebay // Bukse - Blikkbox // Armbånd - Utlandet

  Hva synes dere om dagens antrekk?

  Har dere sett Django Unchained?

  Vi blogges i morgen herlige folk! Også vil jeg bare si tusen takk enda en gang for at dere leser bloggen min, og er så flinke til å kommentere. Det betyr utrolig mye for meg.

  :*

  83 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Stor pakke i posten // Ny sponsor!

  • 28.06.2013 - 19:35

   

  God fredags kveld nydelige lesere.

  Nå er jeg på besøk her, og vi skal snart ha noe god Thaimat og kose oss denne nydelige fredagskvelden. Jeg fikk en større pakke i posten i dag, og tok litt bilder med den utenfor men tenkte jeg kunne vise hva som er oppi i morgen til dere. Det er en ny sponsor og jeg kunne ikke vært mer happy! Dette blir kjempemorro og spennende!

  Klarer dere tippe hva som jeg har fått i posten i dag? Kanskje det blir en ekstra linking i tillegg til vinneren linkekonkurransen hvis en eller flere av dere klarer det, eller kanskje noen på Facebook klarer det?

  Jeg skal vise dere i morgen;)

  Har dere hatt en koselig start på helgen herlige folk?

  :*

  64 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Gårsdagens antrekk // White dress for summer!

  • 28.06.2013 - 16:15

   

  God ettermiddag herlige folk!

  Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært litt rundt i byen og få ordnet litt forskjellige ting, så skal jeg straks hive meg i dusjen og deretter på besøk for vi skal hjelpe til med noe flytting og styr, jeg skal også se tantebarnet mitt igjen, gleder meg som en unge! Jeg blir overlykkelig bare av å se på henne, og hun er verdens nydeligste solstråle som bare smiler fra øre til øre. Tok antrekksbilder til dere litt sent i går så fikk ikke postet dem før nå i dag, men det gjør jo ingenting.

  Kjole/Tunika - H&M // Sko - Ladydiamond // Armbånd og ørepynt - Pakistan // Lenkering - Glitter // Mobilveske - Mobilfashion.no

  Hva synes dere om gårsdagens antrekk?

  Hva skal dere bruke fredagskvelden til?

  Nå må jeg hive meg i dusjen, så blogges vi litt senere. Har også fått en gigantisk pakke i posten med en del ting som jeg skal få vist dere, linkvinneren kommer nok i løpet av helgen. Ikke glem å melde dere på linkekonkurransen HER

  :*

  62 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Smykker og tilbehør innkjøp!

  • 27.06.2013 - 21:33

   

  God sen kveld flotte lesere!

  Nå er endelig alle smykkene sortert her på gulvet, men jeg har enda ikke funnet på noe genialt i forhold til hvordan jeg skal oppbevare dem fremover. Er ikke fornøyd med å ha de i skuffen som er laget for smykker i det hele tatt så nå skal jeg saumfare nettet for å se etter noen løsninger. Takk til alle dere som allerede har kommet med noen tips, jeg tar gjerne i mot flere tips. Greia er at jeg venter en god del nye smykker i posten, og for at de ikke skal bli rotet bort som veldig mye annet av det nye jeg har kjøpt så må jeg få en orden i dette rotet mitt.
  Perfekt ting å gjøre når det er en skikkelig regnværsdag midt på sommeren er altså å begynne å sortere i skapene, enten det er klær, smykker eller annet. Det er ingenting som er bedre enn å ha full oversikt når man står der om morgenen og skal finne antrekket og tilbehøret. Mye av dette blir nok lagt inn i haugen med ting jeg kan sy og "mekke" på når jeg føler for å lage noe. Det neste jeg går i gang med blir vel skoene tenker jeg. Nå skal jeg se om jeg ikke tar meg en liten trimtur for så å finne senga. Jeg må opp ekstra tidlig i morgen for å ta i mot en pakke på døren, før det blir til byen å ordne masse småting. Jeg må også få sendt pakken med 3 flasker med spraytan til Benedicte som vant.

  Er dere også slik at når dere har gjort en god del nye innkjøp, får dere plutselig innfall og må rydde opp i alt dere allerede har slik at det blir et skikkelig system? Nå spørs det bare hvor lenge mitt system kommer til å vare, kanskje en uke eller to;)

  :*

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens look // Messy ponytail and color details!

  • 27.06.2013 - 18:14

   

  God kveld nydelige lesere.

  Nå har jeg satt i gang et skikkelig smykkeprosjekt her hjemme, desverre ikke en ny DIY enda men det kommer nok veldig snart etter denne opprydningen. Jeg skal innrømme at smykkene mine er alt annet enn ryddig og det som blir litt dumt da er når det blir vanskelig å finne frem til ting. Jeg liker å ha alle plagg, acessories og sko skikkelig i orden. Walking closet next for å si det sånn for det enorme soveromsskapet er ikke nok på tross av at jeg har kastet bort 4 søppelsekker med ting. Veldig mye har jeg dog beholdt til DIY prosjekter, og det anbefaler jeg også dere til å gjøre når dere går over klesskapet. Tenkt dere godt om før det kastes, eventuelt gies bort og spesielt om du er litt kreativ og liker å lage ting. Man trenger ikke annet enn litt nål, tråd og saks for å gjenskape gamle plagg til nye og moteriktige.

  Smykker og armbånd fra utlandet // Chain ring - Glitter // Tunika - H&M // Negler - Monica's Nailbar HER

  Jane navnet på armen min er forresten forkortelsen av navnet mitt Jeanette, som min søster i Pakistan bruker på meg. Hun sendte opp smykker til alle oss jentene med navnet vårt på. Jeg elsker det armbåndet. Nå må jeg få fortsatt her med å rydde opp i smykkekaoset mitt. Kanskje jeg får tatt litt bilder også til dere om dere har lyst til det, men ikke før det er en smule mer ryddig, for akkurat nå ser det bomba ut og pusekattene løper frem og tilbake mens de drar med seg smykkene mine alle steder.

  Hva har dere gjort i dag flotte folk?

  Har dere orden på smykkene deres, og kanskje dere har noen tips på lager til hvordan jeg kan oppbevare dem? Har tenkt litt på slike smykketrær, men da trenger jeg en smykkeskog kanskje, hehe.

  :*

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Sminketips // Slik bruker du shimmer!

  • 27.06.2013 - 14:26

   

  God torsdag herlige folk!

  I dag tenkte jeg å starte dagen med litt sminketips til dere, siden dere bruker å like det. I dag tenkte jeg å ta for meg det fantastiske verktøyet, shimmer. Er det mange av dere som bruker shimmer? Selv bruker jeg dette ganske ofte til litt av hvert og jeg skal nå gå igjennom litt enkelt hva shimmer brukes til og hvordan dere kan bruke dette for å blant annet fremheve, gi glød og liv.

  ♦ Shimmer kan du få i "ren form" og foreksempel blandet inn i øyenskygger, solpuddere og leppestifter. Shimmer løfter, fremhever, gir glød og passer ypperlig til foreksempel de som har litt små øyner, slik som meg selv. Pass på at shimmeret ikke legger seg for mye i linjer og rynker hvis du har dette, for da vil dette fremheves. Jeg bruker avogtil litt shimmer under øyet også og da kan det legge seg litt i linjene mine, men så lenge det ikke blir for mye eller jeg ikke har for dype rynker synes jeg ikke det er farlig. Likevel må jeg passe på å fikse dette i løpet av dagen om jeg bruker shimmer under øyet så det ikke blir for mye.

  ♦ Ved å legge shimmer under øyenbrynet ytterst åpner du blikket. Dette gjør jeg mye selv og da legger jeg et rent shimmerlag først for deretter å legge en baseskygge med litt shimmer i over hele øyet og som skal under øyeskyggen. Baseskyggen kan også være uten shimmer, men jeg foretrekker med litt i. Hvis dere ikke har sett Tutorialen med brynkitet fra Glo'minerals finner dere den HER. I det kitet følger det blant annet med shimmer som jeg legger under brynet.

  ♦ Shimmer i øyekroken åpner blikket og dette bruker jeg også selv ganske ofte. Pass som sagt på at det ikke drysser en hel haug under øyet i linjene. Du kan bruke både kremskygge og pudderskygge.

  ♦ Du kan også bruke shimmer i huden ellers, som foreksempel øverst på kinnbenene. Det fremhever kinnbena og får deg til å se frisk og opplagt ut. Bare husk å ikke påfør for mye slik at det ser overdrevent ut og blend det utover enten med børste eller med fingrene. Blendingen har alt å si her, og blender du det ikke ut blir det overdrevent.

  ♦ Shimmer i øyenskyggen eller matt øyenskygge? Her er det litt smak og behag, men noen kan synes det blit litt for mye glød om det er mye shimmer i øyenskyggen. Noen øyenskygger er så fulle av shimmer at de nærmest glitrer, noen har sånn passe med shimmer i mens andre er helt matte. Når jeg bruker helt matte skygger liker jeg å ha en skikkelig shimmerskygge under den matte for at det skal skinne litt igjennom. Ansiktet mitt passer ikke helt matt sminke for da ser jeg litt "død" ut. Prøv deg frem og se hva som er penest til deg og ditt ansikt.

  ♦ På leppestiften din kan du også velge om du ønsker en med shimmer i eller en uten. Har du nå en makeuplook med shimmer i ansiktet og på øynene kan det være helt nydelig med helt matte lepper, eventuelt med bittelitt shimmer på midten for å forstørre leppene. Du kan selvfølgelig også bruke shimmer "all over", bare ikke overdrev slik at du ser ut som et juletre. Husk å alltid påfør litt og litt.

  ♦ Et annet tips er å ha helt matte farger rundt øyner og skikkelig shimmerleppestift som en makeuplook. Lekkert!

  ♦ Noen bruker solpudder med veldig mye shimmer i, dette kan være veldig pent men hvis jeg bruker mye solpudder i huden som inneholder mye shimmer, ender jeg som regel opp med å se litt fet ut i huden. Derfor påfører jeg alltid slike produkter litt forsiktig, eller velger å holde huden noenlunde matt.

  ♦ Noe av det vakreste innen sminke er shimmer etter min mening, og spesielt nå om sommeren. Litt solbrun glød med shimmer på kinnbena, øyekrok, under brynet og litt på leppene. Nydelig! Bare husk å ikke påfør for mye, meningen med shimmer er ikke at du skal glitre, men å fremheve og gløde. Det finnes rene glitterprodukter som er ment for å glitre, det er ikke shimmeret.

  Hva synes dere om disse tipsene?

  Liker dere å bruke shimmer selv, eller holder dere mer til den matte looken?

  Ønsker dere en fantastisk dag videre!

  :*

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Høye hæler, platåsko og diamantcaps innkjøp!

  • 26.06.2013 - 23:22

  God sen kveld nydelige lesere.

  I dag ble jeg dårlig igjen som dere kanskje merket på bloggen så har jeg ikke vært så aktiv. Har nesten bare vært sengeliggende og helt på slutten av kvelden nå måtte jeg bare ta en titt inne på Nelly igjen, og endte såklart opp med å klikke meg hjem noen godbiter.

   

  Caps HER , Høye hæler HER og Platåsko HER (adlinks)

  Jeg er så fornøyd med kjøpene, gleeder meg til å få dem i posten og bruke dem i antrekk, og ikke minst til å bli frisk nok! Hva synes dere om innkjøpene?

  Liker dere platåsko? Jeg kommer ihvertfall til å bli ganske så høy med tanke på hvor høy jeg er i utgangspunktet, men høyde er bare bra det.

  Godnatt flotte lesere, håper dagen deres har vært helt super og at ingen av dere er syke

  :*

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Tutorial til perfekt hud // Verdens beste hudpleie!

  • 26.06.2013 - 17:50

  God onsdag kveld nydelige lesere.

  Som veldig mange av dere vet er jeg helfrelst av Babor sine fantastiske ampuller, og har skrevet om dem en god del ganger tidligere på bloggen, både da jeg har kjøpt dem flere ganger, anbefalt dem og tatt bilder av dem til dere. Nå har det seg slik at siden jeg har skrevet om dem disse gangene har spørsmålene hopet seg litt opp på hva er egentlig disse ampullene? Hva gjør de med huden? Hvordan bruker man dem? Jeg fikk også spørsmål om dette skal drikkes blant annet, og jeg har derfor valgt å skrive en liten men også grundig tutorial på hvordan man bruker disse med litt info om hva de egentlig er og hvorfor jeg er frelst av dem. Litt av informasjonen har jeg hentet frem fra Babor sin offisielle hjemmeside, for å kunne forklare litt bedre. Da jeg tidligere søkte på nett etter litt enkel og grei forklaring på disse fant jeg veldig lite og også veldig dårlig forklaring, så da skal jeg forsøke å gjøre det litt mer grundig heller.

  ♦ Hva er Babor ampuller?

  Det er en sammensetning av naturlige og svært konsentrerte ingredienser som er samlet opp i en liten flaske. Siden disse er såpass konsentrerte gir de en ekstrem effekt og man merker forskjellen allerede rett etterpå å ha brukt en eneste liten ampull på huden, og spesielt når man våkner opp som "Askepott" neste dag, dere vet jo jeg liker å kalle dem for Askepott ampuller, hehe. Da denne emballasjen er steril og i tillegg i en engangsform gir det også den reneste formen for hudpleie. Babor var det aller første hudpleieselskapet som utviklet slike ampuller som en veldig praktisk emballasje og de er også markedsledende innen dette.

  ♦ Hvilke ampuller finnes, og hva bør jeg velge for min hud?

  Jeg har selv vært litt frem og tilbake her, og tror jeg har prøvd hver eneste ampull som man kan få tak i da jeg har hatt kalenderen og også kjøpt mange forskjellige i 7 pakninger. Det er slik at noen passer bedre for en hudtype enn andre, men at man likevel kan bruke alle, noe jeg også har gjort. Nå har jeg derimot fått litt ekstra veiledning av Mona som er hudpleier på Harmoni Hudpleie, med hvilke typer som er mest optimale for min hud. Jeg har en kombinasjonshud med tørre partier og som i tillegg kan få urenheter og er sensitiv, altså har jeg en ganske trøblete og kranglete hud. Jeg bruker nå Hydra plus active fluid, Algae active fluid, Multi active vitamin fluid og anti stress fluid. Under ser dere en oversikt over de forskjellige "kategoriene" som finnes i ampullene.

  Moist & Lipid ampull : Gir fuktighet og bygger opp hudens barrierer

  Anti- aging ampull: Støtter elastisitet, utstråling og reduserer rynker

  Pure ampull: Hjelper mot uren hud

  Sensitive ampull: Beroliger sensitiv hud.

  På hver eske med ampuller står det hvilken kategori de tilhører slik at du ikke tar feil, men en hudpleier kan altså anbefale direkte den som passer mest optimalt for din hudtype. Likevel har jeg hatt gode resultater av hver eneste jeg har prøvd, utenom en som jeg reagerte på og fikk litt eksem av fra kalenderen, som jeg rett å slett tror ble litt for sterk for min hudtype. Jeg husker ikke nøyaktig hvilken dette var lenger men jeg tror flasken var grønn.

  ♦ Hvor ofte skal jeg bruke en ampull?

  Jeg bruker de en til to ganger i uken alt etter hva jeg føler huden min har behov for. Jeg MÅ bruke en ampull før jeg skal noe spesielt da jeg føler meg en million ganger mer fresh etter å ha brukt en slik. Det har faktisk skjedd meg flere ganger at venner har spurt meg hva jeg har gjort for å se så bra ut neste dag, etter at jeg har brukt en ampull siden huden blir full av glød, liv og man ser yngre og mer fresh ut med en gang.

  ♦ Hvordan bruker jeg en ampull?

  Du bruker en hel flaske som skal påføres direkte på huden din etter rensing og før dag/nattkremen. Du skal IKKE drikke disse som noen spurte om. Jeg bruker å rense huden, peele den og eventuelt ta en maske for deretter påføre en ampull direkte på huden og helt til slutt bruker jeg kremen min som også er fra Babor. I de nye pakkene følger det med en liten "kork" som du enkelt setter på toppen av flasken og dermed knekker av tuppen med denne. Før brukte jeg bare papir som jeg la rundt toppen og knakk av toppen med, men det er mye bedre og lettere med korken. Husk å spar på den og ikke kast den etter å ha brukt den på den første ampullen din.

  ♦ Er de dyre?

  Både ja og nei. Man betaler for det man får i dette tilfellet og de er absolutt verd pengene, jeg har aldri vært så overrasket over hva et eneste lite hudprodukt kan gjøre av synlige resultater. Jeg fikk to esker sponset av Harmoni Hudpleie, men før dette har jeg alltid betalt full pris for dem og kommer aldri til å slutte med dem heller. Mange ganger kjøres det tilbud på dem, slik som Harmoni Hudpleie gjorde med bare 298,- pr eske som da er 7 ampuller og en gratis nydelig veske til å oppbevare dem i ( Den dere så ovenfor). Dette er ganske rimelig. Noen ganger og noen steder koster de så mye som 5-600,- for 7 ampuller. Du skal jo ikke nødvendigvis bruke de hver eneste dag, men de er en booster for huden og noe jeg ikke ville vært foruten etter at jeg prøvde de første gang og ble advart om at jeg kom til å bli avhengig. Dere finner hjemmesiden til Harmoni Hudpleie HER og Facebooksiden HER hvor dere kan følge med på litt tilbud og diverse. Kanskje det kommer en konkurranse til dere etterhvert her på bloggen også?

   

  Senere tenker jeg også å ha en liten "Spør hudpleieren" innlegg hvor dere da kan spør Mona direkte om spørsmål dere skulle ha om huden deres, produkter, behandlinger, sminke som er bra for huden og ikke, og alt annet dere måtte lure på om huden. Hun er jo utdannet og vil derfor kunne svare mye bedre enn det jeg kan, da jeg svarer utifra egne erfaringer og det jeg selv har lært. Men skulle dere likevel lure på noe som helst, bare spør meg da jeg selv mener jeg kan en god del. Kan jeg ikke svare på det skal jeg høre med hudpleieren min. Babor tester heller ikke på dyr for dere som skulle lure på dette.

  Hva synes dere om tutorialen, var den grei å forstå?

  Har dere prøvd Babor sine ampuller, og har dere hørt om dem tidligere?

  Har dere lyst at jeg skal ha et eget "Spør Hudpleieren" innlegg hvor dere kan få svar på alt dere måtte lure på av en utdannet hudpleier?

  :*

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // That 80's Denim Pants!

  • 25.06.2013 - 22:16

   

  God sen kveld nydelige lesere.

  Kjempegøy å se at så mange av dere blir med på linkekonkurransen i forrige innlegg, jeg følte det var på tide med en slik en igjen. I kveld begynte jeg å føle meg en smule bedre og tok derfor en tur ut i det herlige sommerværet. Dagen er ikke den samme uten litt frisk luft på lungene uansett hvor dårlig man er så det var helt fantastisk deilig. Fikk også tatt litt bilder av antrekket for i dag, og nå blir det å spise noe god mat , helle innpå med kaldt vann og så litt avslapning igjen siden jeg må opp ganske tidlig i morgen.

  Sko - Nelly Fanny Lyckman HER (adlink // Bukse - Vintage fått i gave // Hatt, singlet og genser - H&M // Solbriller - Cubus // Belte - gave // Veske - Nelly Issue 1.3 HER  (adlink) // Nettinghanske - Karisma

  Hvordan har deres dag vært?

  :*

  75 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Klarer du denne? Vinn linking!

  • 25.06.2013 - 17:51

   // Avsluttet! Gratulerer til Bibitte.blogg.no//

  God kveld nydelige lesere.

  Jeg fikk spørsmål om jeg ikke kunne kjøre en liten "Finn feilen" linkekonkurranse igjen, og det kan jeg jo så absolutt gjøre nå som det er sommer og jeg er blitt syk, hehe.. Denne gangen har jeg virkelig prøvd å gjøre det litt mer vanskelig, men det trodde jeg jo den gang for lenge siden også så vi får se. Dere er ganske flinke på å finne feilene og få rett.  Klarer dere å finne 3 feil?

  Lykke til mine flotte lesere og god sommer til alle sammen!

  Linkingen kommer i løpet av de kommende dagene

  Klarer dine venner på Facebook denne?

  ;)

   // Avsluttet! Gratulerer til Bibitte.blogg.no//

  69 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Var disse virkelig verd pengene? Jeg har testet!

  • 25.06.2013 - 15:43

   

  God tirsdag nydelige lesere.

  For ca en måned siden skrev jeg dette innlegget HER hvor jeg da byttet ut min gamle rens fra MD formulations med en ny rens fra Scientific organics som er 100% naturlig og mer mild mot huden min enn MD sin. Jeg merket den siste tiden at huden min ble litt for tørr av MD og at det kanskje var på tide å bytte rens og prøve ut ny. Jeg fikk disse to sponset av Harmoni Hudpleie som nevnt tidligere og nå har jeg brukt de såpass lenge at jeg føler jeg kan gi en foreløpig uttalelse på produktene.

  Så hvordan har denne rensen fungert på min hud og hvilke forskjeller har jeg merket i fra da jeg brukte MD Formulations?
  Fordeler med Scientific Organics rens og toner:

  ♥ Mild og skånsom mot huden

  ♥ Passer for alle hudtyper 

  ♥ 100 % naturlige ingredienser

  ♥ Rimelige i pris hos Harmoni Hudpleie ( 299,- pr flaske)

  ♥ Lukter mildt og godt

   

  Ulemper med Scientific Organics rens og toner:

  ♥ Det eneste jeg kan komme på er at jeg synes toneren er litt mindre drøy i bruk enn rensen.

   

  Hva har jeg merket på huden min etter at jeg skiftet rens? :

  ♥ Huden er mindre tørr, og derfor mindre tørrhetslinjer

  ♥ Mindre kviser når jeg først får ( Bruker å få kviser lett hvis jeg foreksempel spiser usunt eller er i perioden min)

  ♥ Mer babymyk hud 

  ♥ Mer glød

   

  Terningkast:

  Siden jeg ikke kan finne en eneste ulempe med denne rensen ( utenom at toneren er mindre drøy enn selve rensen) i forhold til den jeg brukte før denne, har jeg valgt å gi den en sekser med tanke på hvordan huden min er nå i forhold til for kun en måned siden. Dette er altså den aller første 6'eren ett produkt har fått hos meg her på bloggen. Jeg har nå gitt bort min gamle rens fra MD Formulations, men ikke peelingen fra MD for den elsker jeg like mye enda som før. Det er disse jeg kommer til å bruke fremover, og jeg er fornøyd som bare det. Det skal litt til for at jeg bytter ut noen produkter som egentlig var favorittene mine i lang tid, men nå har jeg altså gjort det med disse.

  Begge disse får dere tak i hos blant annet Harmoni Hudpleie som dere finner hjemmesiden til HER og Facebooksiden til HER,

  Hva synes dere flotte lesere?

  Har dere prøvd rensen fra Scientific Organics, hvilken rens bruker dere og er dere fornøyd med jobben den gjør?

  Hva synes dere om produkter med helt naturlige ingredienser, tenker dere på slikt?

  :*

  24 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 3 måneders forbruk av Spraytan!

  • 24.06.2013 - 20:48

   

  God kveld igjen nydelige lesere.

  Da tenkte jeg at jeg kunne annonsere vinneren av hele 3 måneders forbruk med Sunz Spraytan, som jeg valgte å gi ut til en av dere flotte lesere som takk for at dere stemte på min sminketutorial. Vinneren er Benedicte Hansen og du får en mail av meg i løpet av kvelden! Vinneren ble trukket med random.org ut av alle de som deltok.  Du får 3 måneders forbruk av Sunz Spraytan i posten av meg, og jeg kontakter deg på mailen som du oppga.

  Tusen tusen takk til alle dere som deltok og som stemte på meg.

  Hvis dere liker slike konkurranser, gi gjerne en lyd fra dere i kommentarfeltet

  :*

  27 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Gårsdagens festantrekk!

  • 23.06.2013 - 22:25

   

  God søndags kveld nydelige lesere.

  Litt sen oppdatering på meg i dag siden formen ikke er helt på topp etter i går, men sen oppdatering er bedre enn ingen oppdatering. Det var kjempemorro i går og det merkes godt i dag, så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden før det blir å finne senga ganske tidlig. Fikk tatt litt bilder i går av antrekket til dere.

  Skjorte - Herreskjorte gjort om til Cut Out, se hvordan HER // Shorts - Nelly HER (adlink) // Sko - Ebay // Armbånd - Glitter // Ring og singlet H&M

  Hva synes dere?

  Hva har dere gjort denne helgen da flotte folk?

  Jeg svarer såklart på alle kommentarene deres i morgen

  :*

  59 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Kveldens festhår og sminke!

  • 22.06.2013 - 21:40

   

  God lørdags kveld nydelige lesere.

  I dag har dagen gått i ett og nå sitter jeg her og koser meg med litt vin og smirnoff ice på vorspiel. Senere blir det en tur på byen og jeg rakk å ta noen raske bilder av kvelden sminke og hår før jeg dro hjemmefra. I dag hadde jeg såpass dårlig tid at det ble en rask omgang med den store krølltangen som jeg forresten synes er det mest geniale man kan ha om man trenger en fin frisyre som går raskt og som likevel ikke er for mye krøller. Sminken har jeg gjort enkel med å tone ut en sort øyenskygge sammen med våt kajal og halve falske vipper med naturlige lepper.

  Jeg skal nok få vist dere antrekket for i kveld i morgen, nå må vi bare kose oss her og det må dere også flotte lesere!

  Hva driver dere med i kveld?

  Er dere også glad i litt casual krøller når dere skal ha en enkel men fin frisyre?

  :*

  53 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits