Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Latest instamoments and snapshots

 • 30.06.2014 - 19:48


1. Selfie på vei til familiebesøk. 2. Klar for jentekveld med de beste 3. Tester ny energidrikk for kvinner. Rosa og greier, det kan jo ikke slå feil? 4. Klar for kroppsmål med den søteste kjæresten min og nei, jeg er ikke gravid. Vi måler treningsfremgang og midjemål, hehehe. Denne snappen min forvirret ganske mange siden jeg ikke alltid tenker så veldig langt når jeg skriver tilhørende tekst til bilder. Det smarteste å skrive på et slikt magebilde sammen med kjæresten sin i speilet er kanskje ikke: "Klar for måling!".... Note to self: Bruk huet. 5. Deilig sommer brunch med Vixen magazine 6. Koooseguttene mine i sofaen. Nydelig øyeblikk 7. Ned med sirkusplakatene!! 8. Nydelige jenta er lei av å vente med meg i bilen, kjedelige greier 9. Sprekingene på 4 timers treningstur. ( Ja, det MÅ dokumenteres det å)


10. Selfie før casting til Det Nye jenta 2014 11. Andreas har fått seg ny hårfrisyre og sier seg meget fornøyd, det samme gjør kjæresten hans 12. Ikke fred å få når man skal lese bok engang med alle disse dyrene rundt forbi 13. Nyter en lang dag på Sjøsanden badestrand godt dekket til for solens skumle stråler 14. Klar for lunsj på Aker brygge 15. På tur med voffsen som er så ubeskrivelig søt at det må dokumenteres det å 16. Nye vipper lagt av søte Weronica før casting hos Lashes by Kasja 17. Nyter de varme dagene i Bærum 18. Ferdig stylet til jentekveld


19. Nyter en kald cider på Bryggekanten 20. Koser oss maks på sommer brunch 21. Farlig god fingermat 22. Enda en lat dag på stranda 23. Med de herlige jentene Heidi og Marie 24. Energidrikk er herved godkjent etter testing og fast tilbehør på strandturer og sene kvelder 25. Meg med mitt vakre tantebarn 26. Hyggelig overraskelse fra Artesia spa 27. Trening må til, enten det er tidlig om morgenen eller altfor sent utpå natten.

Instagram: jeanettewa2wo

Snapchat: jeanettewa2wo


 

21 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // Ain`t sport, just fashion

  • 29.06.2014 - 21:58

  Kjole - Fanny Lyckman for Nelly utsolgt men lignende HER // Armbånd - sponset av frontrowshop HER // Skjørt - Sheinside // Ryggsekk - Gammel men lignende HER // Sko - fått i gave

  Hei og hopp dere! Da var denne jenta nok en gang plantet foran mac'en istedetfor på alle fire siden den ubrukelige moppen jeg har ikke gidder å vaske gulvet skikkelig engang, er det rart jeg heller sitter i sofaen? Jeg er rett å slett så ekstremt giddesløs når det kommer til husarbeid for tiden og så fort jeg ser en hybelkanin sparker jeg til den så den havner under sofaen eller en annen genial plass hvor den ikke irriterer meg, eventuelt plukker jeg den til nød opp og kaster den ut av vinduet. Husmorgenet har rett å slett valgt å forlate meg og jeg har da veldig mye bedre å bedrive dagene mine med enn husarbeid. I dag har jeg både trent overkropp, vært med familien, laget jordbær med sjokolade ( som var himmelsk og helt ubeskrivelig farlig godt, fy søren! Nam!) og brukt tiden min på å planlegge kommende uke, altså meget mye mer viktig enn husarbeid. Hva har dere drevet denne søndagen med da? Flere som er bedre husmødre enn meg der ute? Dere er velkomne til å si nei så føler jeg meg bedre, hehehe. Kos dere! :*  Få dagens antrekk " Ain`t sport, just fashion" HER // Get the look:

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Storfangst under dagens lørdagstrening med kjæresten!

  • 28.06.2014 - 18:14


  Wuhuu! På trimturen før frokost denne lørdagen fikk jeg den største fangsten min så langt i jakten på sirkusplakatene! Denne gigantiske sværingen av et monster var plassert rett på joggeruta mi (!) og da så jeg rett å slett intet annet valg enn å kjempe og streve til sværingen kom seg langt bort fra joggeruta mi og dypt ned i søppelkassen der den hører hjemme. Herlig, herlig! Beklager Arnardo men dette stoppes ikke før dere dropper dyr på sirkus, gjør dere det skal jeg gledelig la både plakatene deres henge og kanskje tilogmed hjelpe dere med å dele ut rabattkuponger? Høres ikke det ut som en fair deal?

  Åh dette var ihvertfall en fantastisk deilig måte å starte helgen på! Jeg husker før i tiden da jeg så på helgene som dager man nesten ikke skulle bevege seg,mens nå klarer jeg ikke å sitte stille for lenge av gangen før jeg er nødt å få trimmet litt.

  I kveld har vi ikke lagt noen som helst planer, en følelse som er ubeskrivelig deilig og jeg skal ta det litt som det kommer siden regnværet såvidt har begynt her i lille Mandal. Akkurat nå har jeg ihvertfall plassert bena høyt opp i sofaen og lytter til musikk mens den ene pusekatten brummer å koser seg ved siden av meg. Lørdagskvelden er herved velkommen. Hva er deres planer for kvelden? Flere som har startet lørdagen med litt trening?

   

  Mangler du treningsmotivasjon? Jeg får opp min motivasjon dobbelt så mye med stilige treningsklær istedetfor en gammel, utslitt joggebukse som var det eneste jeg alltid brukte før da jeg trente. Få dagens treningslook her // Get the look here:

  10 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // White

  • 27.06.2014 - 19:39

  Sko - Fanny Lyckman utsolgt men lignende HER // Skjørt - gammelt fra Vero Moda men lignende HER // solbriller - ebay // Genser - Nelly (adlinks)

  God helg flotteste dere! Nå er jeg på besøk og skal straks vende nesen hjemover etter en dag med bytur, styrketrening og kooos! Det var så deilig å trene underkropp igjen og i morgen skal jeg kjøre den siste styrkeøkten denne uken. Planene for resten av kvelden er å rett å slett kose meg å gjøre akkurat det jeg vil. Hvordan har deres dag vært så langt? Noen spennende planer for helgen?:*

   

  Få antrekket mitt "White" her // Get the look here:

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // Flower summer

  • 25.06.2014 - 21:59  Shorts - Sheinside HER // Bluse - Vintage. Tilsvarende hos Asos HER // Bikinitopp - Tilsvarende hos Nelly HER  (adlinks)

  Goood onsdag kveld flotte dere! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen på besøk hvor Andreas og lillesøsteren min skriker ut i latter med jevne mellomrom ved siden av meg pga en Youtube fyr som prater når han spiller tror jeg (?). Skvatt så mye den ene gangen at jeg nesten sølte cola glasset ut over hele Macen, hehe! Snart skal vi hjemover hvor jeg enten tar benøkten i kveld eller i morgen tidlig før noen ærend i Kristiansand. Hadde egentlig lyst å ut en liten tur på konsert med ei venninne men kjente at jeg trengte å ta det litt rolig,også siden jeg skal opp ganske tidlig i morgen. Har ihvertfall hatt en herlig onsdag og håper dere å har hatt det! Kos dere såå masse! :*

   

  Få antrekket mitt "Flower summer" her // Get the look here:

   

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Før og etter bilder // Beach hair! Get ready for summer!

  • 24.06.2014 - 21:53


  Good tirsdags kveld dere! Da var vi endelig hjemme etter en stor handlerunde så nå er kjøleskapet, fryseren og skapene fulle av deilige, sunne og økologiske matvarer. Lykke! Jeg kom på at det er en stund siden jeg har anbefalt noe til håret for dere og etter at jeg begynte å bruke denne beach hair sprayen fra Marc Anthony denne sommeren har jeg rett å slett blitt avhengig. Finnes det egentlig noe penere enn beach looken? Denne looken fungerer absolutt hele sommeren, både til hverdag, fest, stranda og festival! Tommel høyt opp for beach hair!


  Sprayen fåes tak i hos blant Vita og koster kun 119,-. Marc Anthony True Professional tester ikke på dyr og har uv beskyttelse.

   

  Så enkelt får du beach looken med denne sprayen fra Marc Anthony på kun noen minutter  Jeg setter alltid håret opp med en klype hvor jeg deler det i to deler. Når du har sprayet jevnt igjennom den ene delen av håret bruker du enkelt hendene til å klemme frem bølgene. Etterpå tar du ned håret du har satt opp og gjør akkurat det samme med det. Pass på at du bruker sprayen jevnt i hele håret og ikke bare kun i tuppene eller toppen. La håret tørke naturlig.  Jeg bare elsker denne sprayen og vil anbefale den på det aller varmeste til dere. Produktet er ikke sponset.

  Er det noen flere jenter der ute som er svake for beach hair looken? Jeg synes den fungerer til alt, og spesielt om sommeren og jeg synes det er en av de peneste frisyrene som finnes. Et annet tips om du ønsker enda mer effekt  ( foreksempel utover kvelden ) er å bruke en krølltang forsiktig på kun noen steder i håret, og ikke over hele håret. Husk da å alltid bruk varmebeskyttende og ikke hold krølltangen for lengeda du ønsker en naturlig look.

   

  Get the look

   

  63 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Oops!... I did it again. Klassisk mandag?

  • 23.06.2014 - 20:46  Det er så typisk meg å bare endre planene i siste liten og i dag skjedde dette med et ærlig og redelig uhell. Min såkalte power nap på maks 30 minutter ble til en fullstendig og lang hvilestund ( snorkestund ) på nærmere 6 timer, bah! Jeg misset både treningsplanen min, ryddeplanen min, matlagingsplanen min ( og jeg som skulle være flink jente å lage fisk i dag.. Det er vel egentlig det man kaller hell i uhell) og det aller meste som sto på dagsplanen. Man blir litt satt ut når slikt skjer, når man våkner som et bustehode med null peiling på verken hvilken dag eller tidspunkt det er men det er en del av det å være menneske så istedetfor å tenke på alt jeg burde ha gjort er jeg såå takknemlig for å ha tatt igjen litt tapt søvn for fy flate å deilig det er.

  Jeg var oppe så tidlig denne mandagen at det ikke burde vært lov, har vært frem å tilbake til Kristiansand i tillegg til å ha vært på fysioterapeut time så jeg kjøpte med meg en redbull på vei hjem for å klare å holde ut dagen men istedetfor så sluknet jeg som et slakt i sengen og ble liggende der hele resten av dagen og kvelden.  Da jeg sto opp bestemte jeg meg rett å slett bare for å fortsette denne dagen med å gjøre absolutt null og niks. Noe så deilig! Jeg har verken trent, ryddet, lagd middag, lekt flink husmor eller noe som helst fornuftig annet enn å sette meg ned å kikke igjennom litt inspirasjon til beachwear, noe jeg ser på som fornuft i fleng i dag. I morgen skal jeg til tannlegen, det blir jo spennende siden jeg har fått et skummelt misfarget merke på den ene fortannen min og det ser alt annet enn sjarmerende ut. Håper det er noe som kan fikses i en fei. Nei, nå må jeg fortsette å gjøre absolutt ingenting også håper jeg dere har hatt en suuper start på en ny uke! Flere som har hatt en dag hvor ting ikke har gått hundre prosent etter planen? Kos dere! :*

  10 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // See-Through lace

  • 22.06.2014 - 20:39
  Lace top // Sponset av frontrowshop HER // Leggings - Motehus // Lommebok - Don Donna // Sko og armbånd - ebay // Solbriller og ring - h&m

  Da var jeg endelig innomhus etter en deilig lang trimtur med kjæresten min hvor vi også fikk tatt ned en god del nye sirkusplakater samt spist deilig ettermiddagsmat i idrettsparken mens svalene fløy rundt og over oss, fantastisk! Helt nydelig vær er det også i dag og jeg er ferdig med dagens styrketrening så nå er det bare avslapning på sofaen som gjenstår. Jeg ble ferdig med hele sesong 2 av orange is the new black i går, noe som er meget godt siden jeg skal opp gryytidlig i morgen og ikke vil bli sittende med serien til langt utover natten.

  Har dere hatt en bra søndag så langt? Hva synes dere om antrekket? Vil forresten gratulere Synnøve Iren Kongestøl som vinneren av MK solbrillene! Yeyy! Du får snart mail av meg!

   

  Tags: #wa2wo #antrekk #outfit #ootd #frontrowshop #lace #seethrough #sommer #inspirasjon #mote

  44 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Den vakreste jenta på jord

  • 21.06.2014 - 19:59  God lørdags kveld flotte dere. I dag har vi hatt en skikkelig kosedag med grilling, kos og masse utetid på terassen i den vakre solen. Pusekattene har vært all over oss i dag siden det tross alt sto grillmat på menyen. Da er det ikke 2 minutters fred å få skal jeg si dere, men sånn er det med bortskjemte kattepuser.

  Jeg startet dagen med en times joggetur gjennom byen mens den nydelige kjæresten min fremdeles lå i sengen. Det var så fantastisk deilig å bare jogge igjennom byen helt i min egen verden forbi en haug med overstresset mennesker som skravlet i mobiler, bar på tunge handleposer, forsøkte å finne ut av hvilke jordbærkurver på torvet som var verd å ta med seg hjem og som hadde barn hengende på slep. Jeg hadde overdreven høy musikk på ørene og fikk skikkelig testet ut de nye joggeskoene jeg skrev om i går, gjett om jeg hadde en god treningsøkt! Fantastisk!


  Nå skal jeg fortsette denne herlige lørdagskvelden i kjæresten sin armkrok og kanskje en liten tur ut for å handle enda mer norske jordbær. Jeg tror faktisk jeg kunne levd på jordbær hele sommeren igjennom. Leit at også de norske jordbærene er såpass utsatt for sprøytemidler men siden jeg er så nøye på dette ellers tenker jeg at det kanskje ikke er så farlig om jeg spiser noen sprøytemiddelfordervet bær en gang i blant. Håper alle dere har en fantastisk lørdags kveld, hva er planene? Flere som har en skikkelig avslappet kveld?

   

  Tags: #helg #wa2wo #pusekatt #vakker #jentami #familie #hverdag

  23 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Rosa nye joggesko = Opp med motivasjonen!

  • 20.06.2014 - 21:37  Gooood helg dere! Jeg var på en større shoppingrunde på nett og gikk litt amok med skoshopping til min søteste kjæreste. Følte det var på tide å fornye hans garderobe litt og midt inni all denne tittingen på herresko fikk jeg øye på disse knallrosa, lekre joggeskoene så da kunne jeg nesten ikke dy meg. De var bare så fine at jeg rett å slett kjøpte dem ene og alene pga utseendet. Aner ikke hvordan de er å løpe på men det finner jeg raskt ut av.


  Skoene finner dere HER (adlink)

  Jeg har allerede testet dem litt ut med å gå en lengre tur, og elsker dem! Har ikke brukt dem til jogging enda men satser på det blir i løpet av helgen da jeg egentlig skulle kjøre styrke igjen i kveld men kjenner at kroppen trenger en aldri så liten pause så da blir det kosekveld på sofaen med de siste episodene med sesong 2 av Orange is the new black. Er det flere av dere som følger med på den serien eller? Jeg tok en eller annen "jeg har obvious 0 å gjøre på så jeg skal rett å slett finne ut av hvem JEG hadde vært i et kvinnefengsel i tilfelle det blir aktuelt en gang i fremtiden" på hvem man minnet mest om i serien og jeg ble faktisk Pennsatucky, hahaha! Da måtte jeg nesten le for finner virkelig ingen likhet mellom min og hennes personlighet, eller kanskje jeg bare tror jeg kjenner meg selv meget godt? Høhø, Grøss altså. Jaja, nå skal jeg skylle jordbær, hente litt pepsi max og bare koose meg resten av kvelden!

  Hva synes dere om joggeskoene? Var de ikke lekre? Håper dere alle får en helt nydelig helg!:*

   

  Get the look

  Tags: #wa2wo #trening #joggesko #newin #rosa #rosasko #motivasjonsboost #motivasjon #justdoit #jogging

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // Black and yellow

  • 19.06.2014 - 19:37

  Skjorte og sko - Nelly (adlink) Psst! Det er hele 50% rabatt på salget hos Nelly! // Shorts - "Stjålet" av kjæresten // Belte - Vintage

  Hei og hopp dere! Da var vi kommet oss inn døren og jeg har fått revet ned litt sirkusplakater samt hevet en hel haug med "få rabatt på sirkus" kuponger som har slengt rundt forbi på butikkene. Fysj. Ellers har jeg vært i Kristiansand på noen ærend og fikk startet denne deilige dagen med litt rolig morgencardio og sex & singelliv jentene. Resten av kvelden skal brukes på avslapning og muligens til å teste ut noen nye, rosa joggesko jeg hentet på posten i dag. Oh lykke! Nå derimot skal jeg kose meg med noen velfortjente, norske jordbær, aahh sommeren er virkelig her!

  Har dere husket på å ta ned sirkusplakatene der dere bor? Les gjerne litt mer på min instagram: jeanettewa2wo

  Get the look

  44 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • A day at the beach with Captain Jack Sparrow

  • 18.06.2014 - 19:23


  Åja, i dag møtte jeg på selveste Captain Jack Sparrow i min egen skygge. Gud, så morro man fremdeles kan ha det  med skyggeleker, voksen som barn. Vi har ligget langflate på stranden i nesten heele dag og bare kost oss med sol, bading, musikk og sugd sommerstmeningen skikkelig inn. Deilig! Badingen ble gjort i strandkanten da siden det dukket opp sånn 50 glassmaneter og da feiger vi ut altså. Helt greit med et par stk men det får da være grenser. De minner nok litt for mye om brennmaneter og da holder jeg meg rett å slett unna. Vannet var varmt da, endelig!


  Nå skal jeg dra meg opp av sofaen for å hive meg rett på kveldens styrketrening. Egentlig er jeg så sinna at det gjør vondt i kroppen av gode grunner meen dette skal jeg bruke til min fordel, nemlig gjennomføre en rå treningsøkt! Det er ingen bedre terapi enn trening og jeg velger å heller fokusere sinnet over på noe positivt for min egen del. Jeg håper dere har hatt en bra dag? Mange som er ferdig med eksamener eller kanskje midt oppi det? :*


  Get the look

  19 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // All white

  • 17.06.2014 - 21:21

  Smykke/armbånd - Glitter // topp - h&m // solbriller - Choies HER // Bukse - Vero moda // Vest - Gammel, husker ikke // Sko - Charles & keith

  Hei og hopp dere! FOR en fantastisk og overveldende respons på mitt forrige innlegg om vekttapet så langt. Tusen tusen takk til dere alle sammen for så innmari mange gode ord, det betyr virkelig mye og ikke minst er det helt fantastisk at JEG kan inspirere dere til å endre vaner, bevege dere mer, spise sunnere og kanskje få et bedre liv? Nei, dette var virkelig morro og jeg må smile stort når jeg leser igjennom kommentarene. Det kan hende jeg oppdaterer dere litt mer etterhvert samt svarer på en del nye spørsmål som har kommet inn, så det er bare å følge med. Jeg har nylig kommet hjem etter en deilig, lengre gåtur i solen med Aina og Andreas etter besøk. I morgen er planene å dra på stranden siden det skal bli enda varmere i været enn i dag, fantastisk! Håper dere har hatt en deilig dag dere også! :*

   


  Get the look

   

  Tags: #wa2wo #antrekk #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #mote #sommer #allwhite

  47 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • NED 17 KG til nå! Før og etter bilder

  • 16.06.2014 - 19:03

  Det er både med tungt og lettet hjerte jeg ser igjennom de gamle bildene av meg selv. Da jeg først fant bildene igjen på dropbox begynte jeg å gråte. Ikke fordi jeg så "fæl" ut, men fordi jeg er den eneste som vet hvordan jeg hadde det på innsiden. Fordi tanken på hvordan jeg levde livet mitt og hvordan jeg så på meg selv i speilet gjør meg vondt. Fordi jeg følte jeg ikke fortjente bedre og derfor trøstespiste. Fordi jeg ikke var i stand til å takle følelser og vonde ting i livet mitt, og derfor druknet dem med mat. Jeg trøstespiste i mangfoldige år uten å vite om det selv og det gjør vondt. Jeg vet hvordan det er å være der og jeg vet hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp. Det å føle at kroppen din er fremmed er smertefullt.

  Hadde egentlig ikke trodd jeg skulle publisere dette bildet, men her er da altså meg i fjor sommer. Jeg skammer meg ikke over bildet, heller motsatt. Jeg ser ei jente som trenger kjærlighet fra seg selv, ikke selvhat.

  Dagen jeg ser i dag trodde jeg aldri skulle komme og jeg hadde vel egentlig gitt opp hele greia. Utallige dietter, forsøk på endring. treningsøkter, svette, jobbing med tankegangen, gråtetokter og hele pakken og så er jeg her jeg er i dag, 17 kg lettere. Det er rart å i det hele tatt skrive det fordi den eneste oppskriften på å gå ned for meg var å bestemme seg. Jeg bestemte meg for å forsøke hardere siden jeg fortjener det, for å unngå snarveier og for å ta tak i meg selv, men fy søren å mange år det tok meg å komme dit.

  Jeg gikk sakte men sikkert ned og da jeg fant ut av at jeg ikke tåler verken gluten eller laktose bestemte jeg meg for at nå skulle det virkelig totalendres. De siste 9 kg har jeg gått ned siden desember i fjor ( rett før jul faktisk, litt morsomt å tenke på siden de fleste starter rett etter jul, men bestemmer man seg så gjør man bare det) og det var rett å slett på dagen at jeg bestemte meg for at NÅ fortjener jeg bedre, jeg har alltid fortjent bedre, jeg er verd dette og jeg vil ha det bra med meg selv.

  Jeg husker dagen veldig godt for jeg satt på sengekanten helt alene, følte meg ensom og hadde lyst på noe snacks i form av sjokolade eller potetgull. Jeg spurte meg selv: " Er det virkelig dette livet du vil ha? Er det virkelig slik du vil takle følelsene?" Nei, ikke f*** om det er slik jeg vil ha det! Fra den dagen begynte jeg også å tenke annerledes om meg selv. Jeg smilte til meg selv i speilet istedetfor å bli kvalm av eget speilbilde, jeg så ikke på alle mine "feil" men fant heller det positive og fokuserte på det, og vet dere hva? Det er så enormt mye positivt å finne om man bare leter etter det. Jeg droppet godteri og annen usunn mat til det minimale og spiste rent kjøtt, grønnsaker, egg, havregryn, frukt, nøtter, drakk masse vann og trente. Passet på å få i meg nok proteiner så jeg skulle miste minimalt med muskelmasse og jeg startet med forsiktig trening satt opp av fysioterapeuten min siden jeg har en form for betennelse i nervesystemet som gjør at jeg aldri vet hvordan neste dag blir. Dette bestemte jeg meg også for at ikke skulle være en hindring, det skulle ikke ta rotta på meg og jeg skulle finne en måte å få det til å fungere på, noe jeg også gjorde. Med et bedre kosthold har dette også bedret seg enormt og jeg har så utrolig mange flere positive og gode dager nå i forhold til det jeg hadde før.

  Etterhvert økte jeg treningsøktene, startet å løfte litt vekter, begynte å jogge både inne og ute, syklet, gikk lange turer og endret hele måten jeg levde på i fra å ligge på sofaen med potetgullposen til å være aktiv, sunn, spise masse god mat og leve det livet jeg både fortjente og ønsket.

  Nå trener jeg nesten daglig men har avogtil en til to dagers treningsfrie dager. Jeg spiser sunnere og bedre enn noengang og jeg spiser mye proteiner. Jeg sulter meg IKKE og spiser faktisk en god del kalorier. Å sulte seg er etter min mening bare å tulle rundt negativt med kroppen og alle dens fantastiske funksjoner. Kroppen trenger drivstoff i form av energirik og sunn mat for å klare å opprettholde organens funksjoner og resten av kroppens funksjoner. For å utføre gode treningsøkter trenger vi nok energi og det får vi fra maten.


  Jeg er heller ikke fantastisk, langt i fra. Selvfølgelig koser jeg meg innimellom, jeg har ikke kuttet noe totalt ut av kostholdet mitt ( bortsett fra det jeg må pga allergier) og jeg spiser både godteri, drikker brus og usunn mat innimellom, det er bare det at det ikke er daglig. Det er ikke noe jeg gjør til hverdags og det er jeg glad for. Jeg bruker ikke maten til å trøste meg med lenger, jeg bruker maten til det den er skapt for nemlig å mette, tilføre og gi meg nok energi, bedre helse og et bedre liv.  Jeg har ikke fokusert på vekten hovedsakelig, jeg har først og fremst brukt målebånd, speilbilde og klær til å måle meg med, men da jeg gikk på vekten så hadde det naturlig nok gitt resultater der også. Det som er viktig er å ta det sakte, rolig, være tålmodig, lære, stå på, aldri gi opp og forstå at vektnedgang ikke skjer over natten. Det er en gradvis prosess både fysisk og psykisk. Det man bør tenke på er at det gjerne tok litt tid å legge på seg, da tar det gjerne litt tid å ta av seg også. Det er ikke noe man bør haste med, men bruke tid på. Fremover nå skal jeg bare fortsette å spise sunt, ta vare på meg selv og øke proteininntaket enda mer. Det finnes ingen sjangs for at jeg går tilbake dit jeg var, verken fysisk eller psykisk og det å innse at man fortjener å ha det godt med seg selv, er det viktigste steget man kan ta. Vi er alle verd så mye og er unike på hver vår måte, vi trenger ikke å sette begrensninger for oss selv for vi KAN få til det vi vil. Takk for meg og denne åpenhjertige teksten. Det er ikke slikt jeg normalt skriver på bloggen, men jeg følte for å åpne meg, mye for min egen skyld men også for kanskje å kunne inspirere andre til å forstå at de er verd så uendelig mye.

   

  Edit: HER kan dere lese svar på spørsmål fra dere lesere om hvorfor dere ikke klarer å gå ned i vekt, samt tips til hvordan unngå de vanligste feilene

   

  Tags: #wa2wo #vektnedgang #trening #livsstil #ned17kg #17kgned #livsstilsendring #førogetterbilder #kosthold

  152 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Makeup tutorial // Bronzed summer look

  • 15.06.2014 - 21:11

  Da tenkte jeg å kjøre en liten, enkel makeup tutorial siden det ikke er lenge siden jeg fikk hjem den nydelige "Beauty book bronzed look"  i posten. Fargene falt jeg for øyeblikkelig og etter å ha brukt øyenskyggene ved to anledninger fant jeg også ut at de holder seg veldig fint utover dagen. Jeg har prøvd litt forskjellige makeup produkter fra e.l.f i det siste og dette er en av mine favoritter. Øyenskyggene er enkle å påføre, holder seg godt og E.l.f tester heller ikke på dyr samt er rimelige i pris. Tipp topp, tommel opp!
  Makeup tutorial // e.l.f Beauty book bronzed look. Finnes HER i 3 forskjellige farger


  Start med å legge primeren langs øyelokket. Gni den ut så den blander seg fint inn i huden.


  ♥ Tegn deretter med kajalen langs øyelokket og inntil vippene.


  ♥ Legg deretter fargen som anvist på bildet over ( fargen nederst til venstre i beauty booken) i globallinjen. Hvis du lurer på hva globallinjen er, så er det søkket som ligger under øyebenet. Bare kjenn etter selv med fingrene og du vil finne søkket.


  ♥ Legg så fargen som anvist på bildet over ( fargen i midten til venstre i beauty booken) langs øyelokket.


  ♥ Legg den lyse, nydelige fargen som anvist på bildet over ( fargen øverst til venstre i beauty booken) langs øyenbrynet, under øyet samt i øyekroken.


  ♥ Legg deretter fargen som anvist på bildet over ( fargen nederst til høyre i beauty booken) langs ytterkanten av øyelokket, ytterkanten i globallinjen og under øyet. Husk å dus godt ut og påfør øyenskyggen litt og litt til du er fornøyd.


  ♥ Tips: Om du ikke har lange vipper naturlig eller vippe extensions kan du gjerne bruke falske vipper til denne looken. Da jeg tok disse bildene hadde jeg så å si ingen vippe extensions punkter igjen så derfor brukte jeg falske vipper, men en litt mer naturlig og tynnere variant enn de tykkeste og lengste vippene jeg normalt har brukt i tutorials. Avslutt looken med mascara oppe og nede.


  ♥Tips: Du finner egne tips og instruksjoner på hvordan du kan legge forskjellige looks inne i selve beautyboken. Genialt eller hva?


  Jeg håper dere likte denne enkle looken og at dere har hatt en nydelig sommerhelg! Nå er jeg på besøk med familien her å skal sove over til i morgen. Da håper jeg det blir litt tid til bading også for man må nesten bare benytte dette været til bading og sommerkos! Kos dere så mye resten av kvelden:*

   

  Tags: #wa2wo #makeup #tutorial #sminke #makeuptutorial #elf #summerlook #bronzed

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // The pink dress

  • 14.06.2014 - 17:18  Kjole og sko - Nelly (adlink)

  Good lørdags kveld flotteste dere! I dag har vi kost oss supermasse i det nydelige været og nå bærer det straks avsted på jentekveld med gjengen. Jeg ser såå frem til en lang kveld med skravling, god drikke, latter og kos! Hvis jeg skal få rukket dette må jeg nesten bare komme meg avgårde så jeg ville bare innom dere og ønske alle en nydelig lørdags kveld videre! Dette er forresten en av kjolene jeg fikk i posten nylig fra Nelly salget, jeg bare elsker den! Så utrolig søt kjole, åh! Hva synes dere?:*

   Get the look

   

  Tags: #wa2wo #antrekk #outfit #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #kjole #summerdress #pinkdress #nelly

  47 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hjemmelaget iskrem uten gluten eller laktose!

  • 13.06.2014 - 20:13

  Da tenkte jeg å dele en litt gøy og deilig oppskrift med dere på hjemmelaget iskrem uten gluten eller laktose. I denne oppskriften bruker vi kokosmelk sammen med et par andre ingredienser. Selv elsker jeg denne iskremen og det skal sies at de er svært mektige så man kan med fordel bruke svært små iskrem former. Jeg har brukt gigantiske denne gangen, men det er mest for syns skyld og jeg bruker å spise kun en halv iskrem av gangen hvis de er såpass store.  ♥ Du trenger: Iskremformer ( gjerne små), appelsinjuice ( press helst selv, eventuelt kjøp på butikken), kokosmelk, vanilje-essens, honning og eventuelt litt stevia eller sukrin om du ønsker det mer søtt.


  ♥ Hell en liten kopp appelsinjuice, en liten kopp kokosmelk, 2 spiseskjeer flytende honning, en halv teskje vanilje-essens og event 4 - 5 dråper stevia eller et par teskjeer sukrin i en bolle.


  ♦Tips! Sukrin er et 100% naturlig og økologisk søtningsmiddel som blant annet finnes i pære, melon og sopp. I tillegg inneholder sukrin 0 kalorier. Jeg kjøper sukrin HER (adlink)


  ♥ Bland alt sammen godt og hell blandingen i iskremformene. Legg dem i fryseren over natten og du har deilig, hjemmelaget iskrem å stå opp til neste dag uten verken gluten eller laktose!

  Velbekomme og god sommer!
  Sunne, fylte gratinerte paprika uten gluten og nærmest laktosefritt HER // Sunne banan og eggpannekaker uten gluten og laktose HER. 

  Har dere prøvd hjemmelaget iskrem med kokosmelk før? Håper alle har hatt en fantastisk start på denne helgen, det har ihvertfall jeg og nå skal jeg manne meg opp til en liten joggerunde i den nydelige kveldssolen! Good helg videre dere!

   

  Tags: #diy #hjemmelagetiskrem #glutenfritt #laktosefritt #is #iskrem #oppskrift #wa2wo

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vinn splitter nye Michael Kors aria solbriller til over 1800,-!

  • 12.06.2014 - 21:49

  // AVSLUTTET! GRATULERER TIL SYNNØVE IREN KONGESTØL//

  Konkurranse i samarbeid med Sunglasses Shop
  Husker dere disse lekre solbrillene jeg viste dere for litt siden? I samarbeid med Sunglassesshop kjører jeg nå en konkurranse her på bloggen hvor en av dere kan bli den heldige vinner av et par splitter nye Michael Kors aria solbriller til en verdi av 1820,-! Jeg bare elsker mine egne og har brukt dem flittig helt siden de dukket opp i postkassen min. Gjett om dette er mine favoritt solbriller denne sommeren!  For å bli med i konkurransen om å vinne et par splitter nye, lekre Michael Kors aria solbriller levert av sunglassesshop må du:

  1. Fyll ut rafflecopter skjemaet som du ser under ( Du må ha grønt på alle tre for å være med i konkurransen: lik facebookside, følg på youtube og legg igjen mailen din)

  2. Lik innlegget med facebook "liker "knappen. Har du allerede likt deler du det på facebook med "share"knappen.

  Masse lykke til! Husk at alt sjekkes om er blitt gjort:*

   

  a Rafflecopter giveaway

  // AVSLUTTET! GRATULERER TIL SYNNØVE IREN KONGESTØL//

  59 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // Ain`t Laurent without Yves

  • 11.06.2014 - 22:33

  T-skjorte sponset  T - skjorte - Choies. Stort utvalg HER  // Sko - ebay // Skjørt og veske - Sheinside

  Good kveld flotteste dere! Nå er vi hjemme etter et koselig kveldsbesøk hvor vi bestemte oss rett å slett for å labbe hjemover så jeg tar meg en velfortjent treningsfri dag. I morgen har jeg planer om å leke husmor så det blir litt orden her i leiligheten samt gå igjennom noen postpakker og annet jeg må få unnagjort. Ser allerede frem til lørdag da det blir grillings med jentene! Såå koselig! Hentet forresten Nelly kjolene mine i dag hvor den ene faller rett av meg så den skal syes inn, den andre er ganske merkelig på og den siste er helt perfekt så derfor ender det opp med at jeg beholder to og sender en kjole i retur. Skal såklart få vist de jeg beholder på meg etterhvert i antrekk her! Flere som liker sukkersøte, rosa sommerkjoler? Kos dere så mye resten av kvelden og ha en fantastisk god natt:*

  Helt til slutt vil jeg gratulere Ida Lind så mye som vinner av den deilige hudpleien til Marina Miracle samt gratulere Charlotte Wollan som vinner av chilislim. Dere vil snart få en hyggelig mail! :*

   

  Tags: #wa2wo #choies #antrekk #outfit #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #mote #sommer

  44 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Siste dag i Oslo og hyggelig overraskelse fra Artesia spa

  • 11.06.2014 - 18:23  Hei dere! Nå er jeg på besøk hos familien her i Mandal etter en hel uke i hovedstaden. Vi hadde vår siste dag i Oslo i går og den fikk vi både brukt fornuftig men også til litt ferietid. Vi tok oss en liten sightseeing i livlige Oslo og fikk samtidig hentet Victoria's secret bikinien min som jeg glemte hos Artesia spa da jeg var der sist. Oppi posen lå det en svært hyggelig liten overraskelse så nå skal vi virkelig nyte enda et herlig spaopphold neste gang vi er i hovedstaden. I dag har jeg vært på møte her i byen og ellers brukt dagen med familien i den fantastiske solen. Sørlandet er virkelig ubeskrivelig i sommerhalvåret. Har dere hatt en bra dag så langt? Hva har dere brukt tiden til? Koos dere så mye resten av kvelden!

   

  Get the look

   

  Tags: #wa2wo #hverdag #oslo #ferie #artesia #spa #artesiaspa #overraskelse

  14 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits