Kontakt: jeanette@wa2wo.com

ALDRI GJØR DISSE KLESTABBENE IGJEN JENTER!

 • 31.07.2013 - 20:18

 

God onsdags kveld flotteste lesere.

Siden det forrige klestabbe innlegget mitt tok helt av med både kommentarer, likes og delinger og siden dere har etterspurt et nytt igjen så tenkte jeg at det kunne være et litt morro innlegg å ha ute mens vi er på reisefot. Hvis dere ikke har lest det forrige klestabbe innlegget mitt finner dere det HER. Det innlegget har fått over 800 delinger på Facebook og jeg kunne nesten ikke tro det men det stemmer altså. Da tok jeg for meg disse tabbene: For stram bukse og spesielt jeansbukser, skvise seg inn i kjoler så de sitter som et pølseskinn, å gå med altfor store joggeklær fordi man føler seg stor, så kort at rompa vises og for mye kløft slik at det går fra sexy til tacky.

I dag skal jeg ta for meg et par nye typiske klestabber vi jenter bør prøve å unngå og som desverre mange gjør om og om igjen. ( Been there done that som jeg nevnte også i forrige innlegg. Jeg har selv gjort flere av disse tabbene)

♦ Tabbe - Spike bh er så hot når den vises litt derfor går jeg all the way med resten også. Som dere garantert har fått med dere er spikes bh ganske hot og noe svært mange har investert i. Det som er så stilig med en slik bh er at den pynter opp en helt enkel singlet med kun å vises litt på sidene foreksempel. Det er stilig, edgy og tøft. Men så har du dem som tenker at så lenge spikes bh kan vises, så kan jammen meg alle andre bher også vises. Dette er etter min mening feil, og det ser ikke bra ut når den lyserosa blondebh'en din stikker langt ut over singleten du går med. Har du en tøff bikini, så go for it, men har du en søt bh med blonder forsøk å gjem den under klærne hvor den hører hjemme. ( Ihvertfall til du er hjemme med venninner eller kjæresten). Det ser ikke hot eller kult ut, det ser dumt ut.

♦ Tabbe - Tær på ustilling. Høye hæler er så flott, så feminimt og så rått men når man insisterer på å gå med hæler som attpåtil har åpen tå og i tillegg er skoene to nr for små. Da er det ikke mye flott lenger. Når tærne henger langt utenfor ser det bare fælt ut og det kan godt være du tenker at ingen ser det, men det synes godt. I tillegg kan det ikke være noe særlig godt å gå med så sørg også her for å bruke rett størrelse, klipp tåneglene og pass på så du ikke sklir for langt fremover i dem slik at tærne kommer langt utenfor. Du kan bruke antiskli såler i skoene dine om du føler du sklir for langt frem.

♦ Tabbe - For stramme shorts så de skviser og klemmer lårene dine. Shorts er det vi ser på alle denne sommeren og det går spesielt mye i denim. Hvor enn vi snur oss er det jenter med denimshorts, singlet, converse og et smykke. Dette er en veldig fin, enkel og safe stil så lenge man unngår tabben hvor lårene skvises ut. Det er ikke slik at dette skjer kun hvis du er stor eller har litt ekstra på kroppen. Så lenge shortsen sitter for stramt rundt bena og du har mer enn 1 i fettprosent vil det ikke se bra ut. Pass på at du velger rett størrelse og i tillegg pass på at lengden på shortsen passer til din kropp. Noen kan ha svært korte shorts mens andre kanskje bør ha litt mer lengde på dem, husk å følg kroppen din. Heldigvis finnes det slike shorts i alle varianter så det er noe for alle og enhver. Som jeg skrev i forrige innlegg; aldri forsøk å skvis deg inn i en størrelse som ikke er din reelle størrelse. Det vil kun gjøre at du føler deg verre og det vil heller ikke se bra ut. Vær ærlig med deg selv, størrelsen har ingenting å si, det er hvordan plagget sitter som betyr noe.

 

♦ Tabbe - Se på G - stringen min. Denne klestabben er fæl, og det er ikke få ganger denne gjøres heller. Om du går med low cut jeans, magetopp og i tillegg har valgt en særdeles stretchy g streng for kvelden bør du tenke deg om to ganger. Når g strengen begynner å vises langt oppover ryggen din mens du sitter, er dette et antrekk du bør revurdere ( Ihvertfall undertøysdelen). Jeg hadde min periode for mange år siden hvor jeg dro g stringen opp på sidene med viten og vilje ( Shame, shame shame og jeg tør å innrømme det) og dette var noe veldig mange av venninnegjengen min også gjorde. Det er stygt, usexy og bare så tacky som man kan få det. Pass på undertøyet ditt i forhold til hva du går med. Det skal ikke være på utstilling. Har dere ikke sett mitt forrige klestabbeinnlegg med over 800 delinger på Facebook finner dere det HER. Tips til hvordan få den "perfekte" garderobe og unngå garderobetabbene finner dere HER

Gjør dere avogtil disse klestabbene, eller har gjort dem tidligere? Tør dere å være ærlige i kommentarfeltet?

Ser eller kjenner dere noen som gjør disse tabbene?

Si fra hvis dere vil jeg skal fortsette med klestabber og tips til å kle seg etter kroppendin innlegg, så gjør jeg dette og det vil komme mange flere.

:*

89 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS INNKJØP FRA NELLY // BURGUNDER, STRIKK OG JORDFARGER!

  • 31.07.2013 - 13:04

   

  God onsdag flotte folk!

  Tusen takk for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg om dumping av dyr. Jeg blir rørt av å se hvor mange av dere som bryr seg, blir like forbanna som meg, og mener at slike ting faktisk kan gjøres noe med. Vi kan påvirke andre mennesker sine holdninger mot å gjøre slike ting og det kan bedres, men det krever tålmodighet, opplysningsarbeid og forebygging. Jeg tror desverre ikke at alle mennesker vil være egnet til å forstå dette, da jeg tror det finnes en del mennesker uten følelser, det må det jo gjøre når folk holder på slik.

  I dag reiser vi oppover til Trondheim og blir det minst en uke tenker jeg, for vil helst tilbake her til Skalldyrfestivalen som er tradisjon for meg helt fra da jeg var liten. Byen fylles opp av mennesker, god mat, tivoli, boder, nattåpne butikker og masse annet gøy og vi er invitert på litt grilling og festligheter så Skalldyrfestivalen er på en måte litt avslutningen på sommeren for oss her i Mandal. Jeg har tatt en tur på Nelly som vanlig og plukket opp en del godbiter på salget som også kan brukes nå til høsten med farger som passer perfekt inn. Fant blant annet et par leggings med både leopardprint og i fargen burgunder så de var ganske stilige, en oversized hvit strikkegenser som blir kjempefin over strømper, skjørt og annet, en lang kåpe som går til veldig mange plagg og antrekk, en gjennomsiktig enkel ermeløs bluse og noen burgunderfarget bukser som minner litt om pysjamasbukser, hehe. Jeg liker å prøve litt nytt og har endt opp tidligere med plagg som ser akkurat ut som pysj, men så lenge det kombineres rett kan det være tøft. Kommer såklart litt ann på plagget da men det finner jeg ikke ut av før de dukker opp i postkassa. Bukser som er stramme nede ved anklene og løse oppover kommer nok til å være ganske så hot når høsten kommer og selv er jeg veldig fan av slike bukser.

  Kåpe HER // Burgunderbukser HER // Oversized strikkegenser HER // Ermeløs bluse HER // Leopard burgunder leggings HER (adlinks)

  Hva synes dere om innkjøpene, er det noe her dere kunne tenk dere selv?

  Har dere sett noe på det store Nelly salget som er nå?

  Ønsker dere en fantastisk dag, skal nok få oppdatert bloggen litt underveis og såklart mens vi er i Trondheim, bloggen følger med meg vet dere så oppdateringer skal det bli som alltid, men jeg får nok ikke svart kommentarer før sent i kveld eller i morgen tidlig så håper dere kan være litt tålmodige med meg i dag. Nå må jeg pakke resten, ordne meg og så drar vi oppover

  :*

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • JEG SER SÅ LANGT NED PÅ SLIKE MENNESKER SOM DEG!

  • 30.07.2013 - 22:21  Hvis du som leser denne setningen, er en av de som har dumpet kjæledyret ditt denne sommeren fordi du skulle ta deg en velfortjent ferie og ikke hadde noen til å passe på kjæledyret ditt, skal du vite at jeg veldig veldig langt ned på deg. Det at du gir blaffen i et liv, en levende skapning fordi du skal avsted og more deg bør få deg til å skjemmes så langt inn i benmargen at jeg forstår ikke hvordan du holder ut med deg selv engang. Det finnes ikke en eneste god grunn eller unnskyldning til å dumpe kjæledyret ditt og dyr generellt i grøftekanten, og slike mennesker som deg er etter min mening ganske skumle da det mangler empati der, og uten empati, hvilket menneske er du egentlig da?Jeg håper oppriktig at du opplever å bli dumpet på akkurat samme måte en gang i fremtiden, selvom dette mest sannsynlig ikke er mulig engang, desverre.  Kilde: altaposten.no link til artikkelen HER

  År etter år leser jeg om dyr som blir dumpet av eiere fordi eierne skal på ferie og ikke har tatt seg bryet med å skaffe seg en som kan passe på kjæledyret sitt, og år etter år blir jeg mer og mer dårlig av å lese disse sakene. Jeg spør meg selv, hvilke mennesker er det som gjør slikt? Etterlater et hjelpeløst dyr i veikanten? Dyr er uskyldigheten selv og når man går til anskaffelse av dyr er det fordi dette skal bli et nytt familiemedlem, og slik er det med den saken. Har du ingen planer om å gjøre det på denne måten, kan du også drite langt blaffen i å skaffe deg dyr siden du ikke fortjener det. I Dyrevernloven paragraf 14 er det spesifisert et særskilt forbud mot å hensette dyr i hjelpeløs tilstand. Det er desverre ikke kommet påbud om id merking av dyr da mattilsynet og myndighetene ikke støttet dette, men det gjør jeg og håper det er mange flere enn meg som gjør. Det nytter ikke å gi dyret ditt en pose med mat for så å tro at det plutselig skal klare seg helt av seg selv. Det er ikke snakk om idioti engang, men direkte onskap. Skal jeg binde deg fast på togskinna med en liten godtepose og et klapp på skulderen med et smil til meg selv siden du tross alt har 0,0000% sjangse til å klare deg?

  Kilde: adressa.no link til artikklene HER

  Jeg ser på deg som en morder, for det er akkurat det du er, du som etterlater et hjelpeløst dyr. Neste gang du i det hele tatt kommer i nærheten av en slik tanke, så spør deg selv om du virkelig vil være dette mennesket; en ond morder, eller om du vil ta ansvar og bry deg om en levende skapning som du selv tør å kalle kjæledyret ditt. Et kjæledyr er ikke et leketøy, men et familiemedlem og dumper du et familimedlem i veikanten fortjener du ingenting positivt i livet.

   

  • Id-merk dine dyr med mikrochip. Oversikt over veterinærer finner du på dyreklinikk.no.
  • Pass på at du ikke bidrar til flere hjemløse dyr: Kastrer eller steriliser dine dyr.
  • Kommer du over hjemløse dyr i sommer? Ring Dyrebeskyttelsen sin ferietelefon: 800 35 100 for å finne nærmeste chipleser. Hvis dyret ikke er id-merket, kontakt nærmeste lokalavdeling av Dyrebeskyttelsen Norge.
  • HER kan du lese mer om hva du kan gjøre.

   

  Har dere vært ute for dyr som er forlatt i hjelpeløs tilstand, og hva tenker dere om mennesker som gjør slikt?

  Er du en av dem som har gjort dette, og tør du isåfall å skrive om dette i kommentarfeltet? Jeg vil gjerne vite hva som går rundt i hodet på slike mennesker.

   

  118 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • INNKJØP I POSTEN // DIAMANT EARCUFF!

  • 30.07.2013 - 18:34

  God kveld flotte folk!

  Nå har jeg vært unormalt flink til meg å være og har brukt god tid på å pakke kofferten. Når vi ikke helt vet hvor lenge vi blir borte er det litt mer utfordrende å pakke en god koffert, men jeg har gjort en god jobb om jeg skal si det selv hehe. Da Andreas var å handlet på butikken i dag kjøpte han glutenfritt brød til meg og det var faktisk supergodt. Deilig å spise litt brød igjen men skal ikke klage av å leve på rent kjøtt, grønnsaker, nøtter frukt og bær heller. Jeg blir jo virkelig sunn av dette her opplegget. Det kom en liten og søt pakke til meg i posten i dag med rått innhold som jeg ville vise dere.Og ja, jeg kom over denne godbiten på Ebay, stedet der man finner alt mulig som man ikke trodde fantes. Genialt.
  Hva synes dere, liker dere også ear cuffs like godt som meg?

  Kanskje noen av dere kan fortelle meg hvordan jeg kan høre musikk på Youtube på nettbrettet mitt uten at sangen ikke vil avspilles hvis jeg går over i en annen fane for å gjøre noe annet samtidig, men uten å lukke selve Youtube fanen? Skal det være slik eller er jeg helt på tur når jeg ikke skjønner dette? Det er Samsung Galaxy Tab2 10.1 nettbrettet som jeg fikk i bursdagsgave.

  Tusen tuuusen takk hvis noen vet det eller kan hjelpe meg

   :*

  63 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS INNKJØP // DYREPRINT TIL HØSTEN 2013!

  • 30.07.2013 - 13:28

   

  God tirsdag flotte lesere.

  Nå har jeg smått og sikkert begynt å handle inn litt høstmote, og en av trendene jeg virkelig elsker er dyreprint som jeg også tror det kommer mye av i høst. Det er absolutt ikkenoe jeg klager på for jeg liker plagg med litt mønstre, farger og som skiller seg litt ut istedetfor kun ensfargete jakker, gensere og bukser. Jeg er også glad for at burgunderfargen holder seg og skal gå til anskaffelse av en del tilbehør i denne fargen. Jeg har nå klikket hjem en lang blazer i ren leopardprint fra Sheinside.com (link) som jeg skal begynne å bruke nå mot slutten av sommeren og inn mot høsten.

  Jakken finner dere HER

  Hva synes dere om dyreprint, og er dette en av trendene dere også kommer til å bruke videre til høsten?

  Håper alle sammen får en super dag, jeg skal forsøke å være flink når jeg pakker kofferten min for en gangs skyld, så gjerne ønsk meg lykke til for det trenger jeg, hehe! Er ikke akkurat kjent for å være en flink koffertpakker å bruker å hive alt oppi i siste liten så det tyter ut av kofferten.

  :*

  47 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS ANTREKK // THE BOMBER JACKET!

  • 29.07.2013 - 21:47

   

  God kveld flotte lesere!

  Nå er vi på familiebesøk og har vært her noen timer, skal straks hjemover. Lillesøsteren min reiser igjen i morgen så derfor ville vi være itt med henne før hun dro, og selv skal vi reise til Trondheim på onsdag og blir der rundt en uke for å besøke familie. En av gavene jeg fikk til bursdagen min var en nydelig bomberjakke , og jeg falt helt for den. Den er så lekker, stilig og god i stoffet. Her kommer dagens antrekk med den nye jakken.

   


  Jakke - Bursdagsgave // Shorts og solbriller - H&M // Sko - Nelly // Topp - Sheinside

  Hva synes dere om den nye jakken?

  Har dere hatt en bra start på uken?

  Jeg så forresten at de hadde meldt fint vær i Trondheim denne uken likevel, håper jeg har sett rett og at de har meldt rett for da pakker jeg med meg bikinien å, hehe

  :*

  67 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • ALDRI GJØR DENNE SMINKETABBEN IGJEN JENTER!

  • 29.07.2013 - 16:01

   

  Siden sminketabbeinnleggene mine har blitt veldig godt likt av dere og jeg har fått så mye tilbakemeldinger på dem i lang tid, er dette noe jeg har tenkt til å fortsette med og i dag skal jeg ta for meg mascara tabbene og hvordan unngå dem. Tidligere har jeg skrevet:

  Foundation sminketabben HER, Rouge/solpudder sminketabben HER, lipliner sminketabben HER, øyenskygge sminketabben HER


  Hvordan unngår du å gjøre mascara sminketabben igjen?

  ♥ Når det kommer til å finne en god mascara er det alltid forskjellige meninger, og heldigvis finnes det så mange forskjellige mascaraer at det vil finnes en som passer for de fleste. Noen bygger vippene tykkere, noen gir kun lengde, andre gjør begge deler etc etc. Noen mascaraer gjør ingenting annet med vippene enn å farge dem mens andre gir deg lange og fyldige vipper. Prøv deg frem med forskjellge typer alt etter hva du ønsker å oppnå med en mascara. 

  ♥ Er du en av dem som ønsker mye lengre og samtidig tykkere vipper kan mascara hjelpe på her, men det kan også være en fordel å tenke på falske vipper og eventuelt vippe extensions. Det kommer helt ann på hvor mye du er ute etter, og svært mange går inn i en av de verste mascara tabbene når de forsøker å oppnå lange og fyldige vipper. Mer om dette på punktet under.

  ♥ En av de typiske og verste mascara tabbene er klumpete vipper. Dette tror jeg nok ganske mange av oss jenter opplever en gang i blant, og det skjer med meg også. Det som er veldig greit er at dette kan fikses på og dette kan også unngåes med litt forberedelser og øving samt en god mascara som ikke klumper lett.

  ♥ For å unngå klumpete vipper bør du huske på at du ikke nødvendigvis skal legge "hundre" lag med samme mascara om og om igjen, men bruke mascarabørsten og mascaraen til å bygge vippene dine. Med dette betyr altså at du ikke skal ta mascarabørsten nedi mascaraen igjen før du har brukt det som allerede ligger på mascarabørsten etter at du påførte mascara på den første gang. Påfør mascaraen med en rullende bevegelse under vippene helt fra bunnen og helt til tuppene. Ønsker du en litt katteaktig look kan du ha en bevegelse som går litt utover mot ytterkanten av øyet istedetfor kun rett opp. Sørg for å få med deg hele vippen og ikke kun ta mascara helt på tuppen. Da kan du lettere ende opp med klumper på tuppene og nesten ingen mascara i bunnen av vippene dine.

  Her har jeg som vanlig fått lov til å bruke Andreas som sminkedukke for å vise typiske mascara sminketabber. Det er for det første påført altfor mye mascara, noe som igjen har ført til klumpete mascara og mascaraen er sølt rundt hele øyet. Er det først blitt såpass ille som på dette bildet kan det kanskje lønne seg å fjerne mascaraen for deretter å starte på nytt igjen. Søler du, så for all del, ta dette bort etterpå og fjern eventuelle klumper så godt du kan. Husk at øvelse gjør mester, og hvilken mascara du bruker har også mye å si.

  ♥ Når du tar mascarabørsten nedi mascaraen igjen, gjør dette med en snurrende og rolig bevegelse for å unngå å pumpe luft inn i mascaraen. Da vil den holde seg lengre. Jeg har testet dette selv og det virker for min del.

  ♥ En annen mascaratabbe er søl rundt vippene og på øyet ditt. Om du først har sølt med mascaraen kan du forte deg å bruke en q - tip til å fjerne dette med. Sitter mascaraen litt godt kan du fukte bomullspinnen forsiktig. Det har ingenting å si at du søler litt, men bare fjern dette etterpå så du ikke går rundt med det.

  ♥ Det kan være en fordel å påføre mascara på de nedre vippene først og på de øvre vippene til slutt. Dette hjelper mot søling og jeg gjør det alltid i den rekkefølgen.

  ♥ Vær ekstra forsiktig med mascarabørsten når du påfører mascara på de nedre vippene. Her er det enda lettere å få klumper enn på de øvre hvis man ikke passer på. 

  ♥ Har du først fått litt klumper på vippene dine, vær forsiktig med å bruke fingrene til å ta av klumpene med. Dette kan føre til at alt blir verre og at mascaraen bare blir gnidd rundt mens vippene fester seg sammen i hverandre. Selv bruker jeg iblant en synål til å dra forsiktig imellom vippene mine for å fjerne eventuelle klumper og skille vippene.   Foundation sminketabben HER, Rouge/solpudder sminketabben HER, lipliner sminketabben HER, øyenskygge sminketabben HER

  Jeg håper disse tipsene hjalp og at dere likte dem.

  Hvilken mascara bruker dere og er dere fornøyd?

  Har dere selv gjort noen av disse mascara tabbene tidligere, eller kjenner noen som gjør dem?

  :*

  48 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • BILDEDRYSS FRA BURSDAGSFEIRINGEN MIN!

  • 28.07.2013 - 23:36

   

  God sen søndags kveld og natt flotte lesere.

  Jeg skal snart finne sengen etter en herlig helg for i morgen er det opp ganske så tidlig for å få ordnet en god del ting. I dag har dagen bare gått til å slappe av, kose oss og pleie formen litt. Har gått igjennom alle bildene fra bursdagsfeiringen i går og laget litt kollasj og bildedryss til dere som jeg bruker å gjøre. Brukte det nye digitalkameraet mitt igår så det gjorde ihvertfall nytten. Utrolig greit å ha et slikt som bare kan ligge i vesken siden det tar så lite plass.
  Nå skal jeg spille litt på det nye nettbrettet jeg fikk i bursdagsgave og deretter hoppe i sengen. Tusen takk til alle for dagen i går og for gavene, dere er best!

  Liker dere at jeg lager bildedryss fra bursdager, konserter, festivaler og andre ting som skjer, og er dette noe dere vil jeg skal fortsette med?

  :*

  55 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • GÅRSDAGENS BURSDAGSANTREKK // THE NICOLETTE DRESS!

  • 28.07.2013 - 19:48

   

  God søndags kveld flotte lesere!

  Tusen tusen takk for alle de enda flere bursdagshilsener som dere har kommet med i går og i dag, jeg setter utrolig stor pris på gratulasjonene. I går ble det jo som sagt en liten feiring helt på sparket og vi bestemte oss rundt kl 17 at det skulle bli litt fest hos oss, så det at så mange som 10 stk hadde mulighet til å komme på så kort varsel betyr så utrolig mye for meg, og jeg hadde en fantastisk morro kveld og feiring i går med helt fantastiske mennesker og gode venner. Jeg storkoste meg i hele går og til langt utpå natten og nærmere morgenkvisten så jeg er en smule redusert i dag kan man vel si. Takk til alle dere som kom i går og gjorde dagen perfekt. Her kommer litt bilder til dere lesere av gårsdagens antrekk. Endelig fikk jeg brukt denne søte kjolen fra Nelly.

  Sko - Nelly HER (adlink) // Veske - Zack og Bagorama HER // Armbånd - Pakistan // Kjole - Nelly HER (adlink)

  Nå skal resten av kvelden brukes på å pleie formen litt, drikke masse vann, spise frukt og is og kanskje se en film. Til uken reiser vi til Trondheim så jeg har en del som må ordnes før onsdag og da er det godt å bruke søndagskvelden på total avslapning.

  Har dere hatt en fin helg da flotte lesere?

  Hva synes dere om antrekket og kjolen fra Nelly?

  :*

  57 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • BURSDAGSGAVER BILDEDRYSS // NETTBRETT, KAMERA OG PARFYMER!

  • 27.07.2013 - 20:15

   

  Good lørdags kveld herlige lesere!

  Nå er vi klar for å feire litt her og terassen er ordnet i stand med puter, tepper, varmelampe, musikk, god drikke og snacks mens vi venter på de gjestene som faktisk kunne komme på en varsel på kun noen timer før, haha! Jeg som alltid bruker å planlegge bursdagsfeiringer til punkt og prikke i lang tid på forhånd har bare latt det være denne gang da jeg ikke hadde tenkt å ut å feire. Men nå kunne jeg ikke dy meg så da blir det ut en tur på oss ikveld. Gleder meg masse! Jeg tok noen bilder av noen av gavene jeg fikk på bursdagen min i går som jeg ville vise dere. Skal vise dere litt flere gaver i morgen.

  Jeg skal være flink å ta masse bilder i kveld og også av kveldens antrekk, jeg bruker jo alltid å gjøre det og nå som jeg har fått mitt nye digitalkamera kan jeg ta det med meg istedetfor å drasse rundt på speilrefleksen.

  Nå skal vi sette i gang her så dere må ha en helt super lørdagskveld videre så blogges vi kanskje senere, eller i morgen;)

  :*

  57 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS NELLY INNKJØP // SKO OG ARMYGRØNT!

  • 27.07.2013 - 16:17

   

  God ettermiddag flotte folk!

  Nå skal vi straks spise middag her, og jeg har nettopp kommet hjem fra butikken hvor jeg har handlet inn en hel haug med frukt, rent kjøtt, nøtter og annet. I dag fikk jeg tilbake testresultater som jeg har ventet en stund på, og det viser seg at jeg har glutenallergi. Skikkelig kjipe greier, men det ante meg og har ant meg lenge. Så nå er det glutenfritt kosthold på meg fremover. Har mye å sette meg inn i men tenker positivt som oftest så det går nok greit dette. Har forresten kikket litt på nyhetene hos Nelly og klarte ikke å dy meg når jeg så disse lekre skoene og den søte toppen så jeg har klikket dem hjem og ville vise til dere.

  Skoene finner dere HER og toppen HER (adlinks)

  Hva synes dere om innkjøpene?

  Kunne dere tenkt dere dette selv?

  Liker dere nyhetene som er hos Nelly akkurat nå?

  Nå skal vi spise litt her og så må jeg klare å finne ut av om jeg skal ut å feire i kveld eller ikke, haha! Ubesluttsomme meg som alltid.

  :*

  43 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • STORT BILDEDRYSS FRA DYREPARKEN PÅ EN NYDELIG SOMMERDAG!

  • 27.07.2013 - 00:21

   

  God sen kveld flotte folk!

  Tusen tusen takk for alle gratulasjoner på bursdagen min som har vært i dag, jeg har virkelig kost meg maks og til dere som lurte på om kaken var god, så var den det, det er kun midten av ansiktet mitt som er igjen av kaken, hehe. Jeg har fått utrolig mange fantastiske gaver også og fikk en helt nyydelig jakke av mamma så noen av gavene kommer såklart opp på bloggen. Nå er vi nettopp kommet hjem og lillesøster skal overnatte til i morgen. Jeg tror kanskje det kommer til å bli en liten feiring i morgen likevel jeg, hehe. Siden de har forskyvet værmeldingen og det skal bli nydelig vær i morgen også, da frister det mye mer. Her kommer ihvertfall et stort bildedryss fra Dyreparkturen vår i går. Håper dere liker bildene.  Nå skal vi sitte oppe en liten stund i natt og kose oss med spill, film og litt mer kake, hehe.

  Så får vi se hva det blir til i morgen, kanskje noe vinkveld med ost, kjeks og vin eller grilling.

  Har dere hatt en bra fredag og hva skal dere resten av helgen flotte folk?

  Hva synes dere om bildene, har dere vært i Dyreparken i Kristiansand i år?

  :*

  83 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • SE MIN NYDELIGE BLOGG BURSDAGSKAKE!

  • 26.07.2013 - 19:01

   

  God kveld flotte lesere!

  Nå er vi hos familien her og har spist bursdagskake. Gjett hvilken kake Andreas overrasket meg med da? En wa2wo.blogg.no kake, haha! Jeg fikk helt sjokk, den var så nydelig og søt! Det er born2bake.blogg.no som har laget den, hun var den som lagde barbiekaken i fjor også, utrolig dyktig og herlig jente. Jeg hadde kun Iphonen med meg her så tok litt bilder med den for å vise dere.


  Hva synes dere om bursdagskaken jeg fikk av Andreas? Var den ikke såå søt! Beklager for litt dårligere bilder enn vanlig, men som sagt så hadde jeg kun Iphonen med meg her idag.

  Jeg skal legge ut bildedryss fra i går i løpet av kvelden forresten

  Hva skjer hos dere i kveld flotte folk?

  :*

  87 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • GÅRSDAGENS ANTREKK // COLOR SPLASH!

  • 26.07.2013 - 16:13

  Good helg flotte folk!

  I dag har jeg bursdag, weheyy! Ble våknet på senga med verdens søteste gave fra Andreas, dere husker kanskje at jeg nevnte på Palmesus festivalen så ble det lille rosa digitalkameraet mitt ødelagt pga all sanden? Jeg er ganske avhengig av et slikt kamera siden det er det jeg tar med meg på festivaler, konserter, fester, byturer og lignende hvor jeg ikke har lyst å drasse rundt på speilrefleksen. Men nå har jeg fått et nytt et med tilhørende megastort minnekort med HD muligheter så jeg er superglad. Dette skal det ikke komme sand i for å si det sånn, hehe. Her kommer bilder til dere fra gårsdagens antrekk som vi tok i Dyreparken.

  Veske - Lycke Bags Bagorama HER // Shorts og mobildeksel - H&M // T skjorte - Jack & Jones // Solbriller - Nelly // Stjernering - Nelly HER (adlink) // Sko -  Le coq sportlf gjort om med striper DIY HER

  Hva synes dere om gårsdagens antrekk fra Dyreparken?

  Har dere hatt en bra start på helgen flotte lesere?

  Nå skal vi snart oppover til familien siden jeg har bursdag. Vi har enda ikke planlagt noe feiring for aller første gang men kanskje det blir noe på sparket i morgen, vi får se.

  :*

  50 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • NY NORSKDESIGNET VESKE FRA LYCKE OG SNEAK PEEK PÅ ANTREKK!

  • 25.07.2013 - 22:12

  // Vesken er sponset //

  God kveld flotte folk!

  Nå er vi hjemme fra Dyreparken og jeg har nettopp kommet meg ut av en god og lang dusj, fått sluppet inn sultne kattepuser og satt meg ned med Mac'en. Det har vært en helt fantastisk dag, været har vært strålende og glovarmt hele dagen og vi har bare kost oss maks i Dyreparken. Jeg har sagt det før og sier det igjen, for min del er ikke sommeren komplett uten en tur i Dyreparken og dette har jeg gjort i mange mange år. Vi har sett på en hel haug med fantastiske dyr, tatt tømmerrenna, vært på tivoli, spist god mat og hatt det helt supert. Jeg skal få lagt inn alle bildene senere, sortert dem og selvfølgelig poste dem her på bloggen til dere. Her kommer en liten sneakpeek på dagens antrekk sammen med en av de nyeste Lycke veskene fra Bagorama og sommeren kolleksjon. Denne valgte jeg for dagen i dag da den er stor nok til at jeg kan både ha med kamerautstyr, drikkeflaske, litt sminke og andre småsaker i i tillegg til at den er så praktisk siden jeg både kan bruke de korte reimene på den og jeg kan bruke skulderreimene hvis jeg har lyst å bruke den slik. Perfekt for meg som bærer rundt på så mye rot.

  Vesken får dere tak i hos de fleste Bagorama butikker og dere finner Bagorama på Facebook HER og Lycke HER

  Det var forresten så koselig å lese alle kommentarene deres på DIY'en som jeg la ut før vi dro avsted til Dyreparken i dag. Det er enda gøyere å se at det er så mange av dere som har tenkt til å gjøre dette selv nå. Hvis dere gjør det og poster det på bloggen deres, gi meg gjerne en link så jeg kan se og kommentere. Kjempegøy!

  Hva synes dere om vesken, sneak peeken og mine nye sko som er laget selv?

  DIY'en på sebraskoene finner dere HER

  :*

  43 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR OG ETTER BILDER // DIY SEBRASKO!

  • 25.07.2013 - 11:19

   

  God torsdag flotte folk!

  I dag skal vi være i Dyreparken hele dagen men har gjort en liten, enkel men stilig DIY til dere i dag med litt Dyrepark inspirasjon!

  ♥ Du trenger hvite sko, blyant, viskelær og stofftusj ( eventuelt vanlig sprittusj).

  ♥ Deretter begynner du å tegne sebrastriper på begge skoene med blyant først i tilfelle du gjør noe feil og vil fikse på det. Etterpå tegner du over med tusjen. La skoene tørke.  ♥ Vips! På 1.2.3 så har du nye stilige sommersko!  Hva synes dere? Har dere gjort noe lignende?

  Ønsker dere en fantastisk dag flotte lesere så blogges vi når vi er hjemme fra Dyreparken

  :*

  77 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • ALDRI GJØR DENNE GARDEROBETABBEN IGJEN JENTER!

  • 24.07.2013 - 17:46

   

  Siden så mange av dere likte klestabbeinnlegget mitt og derfor ønsket flere slike, har jeg nå tenkt å ta for meg en god del tips til hvordan du kan få den garderoben du alltid har ønsket deg: en garderobe full av plagg, sko og tilbehør som du faktisk ser godt og derfor også kan bruke og kombinere. Altfor mange av oss har klærne våre gjemt bort under hverandre og akkurat det samme gjelder tilbehør og sko. Det som da ofte skjer er at vi ender opp med å kun bruke av det samme og om og igjen, istedetfor å variere og kombinere. Her har garderobeløsningen din svært mye å si og ikke nødvendigvis budsjettet. Senere skal jeg skrive om å kle deg etter kroppstypen din og flere lignende innlegg så det er bare å følge med. Har dere ikke lest klestabbeinnlegget finner dere det HER . Her kommer noen av mine beste tips for å få den "perfekte" garderobe, og hvordan unngå "garderobetabbene"

  ♥ Lag et system som det er god orden i, men ikke et system som gjør at klær, tilbehør og sko blir gjemt bort. Selv har jeg både klesskap og klær på stativ i tillegg til smykkestativ og skohyller. Det hjelper ikke at alt ligger pent og ryddig hvis du ikke finner enkelt frem og ikke vet hvor alt ligger til enhver tid.

  ♥ Ikke skaff deg en hylle hvor du gjemmer bort skoene, skaff deg heller en hvor skoene dine nærmest er på utstilling. Disse kan gjerne stå i nærheten av der du oppbevarer klær og annet tilbehør slik at når du står å ser på helheten ser du for deg fullstendige antrekk satt sammen. Jeg har hyller i utegangen hvor skoene er gjemt bort, men disse er kun for helt typiske hverdagssko som jeg bruker på trimturer, mens alle andre finere og tøffere sko er plassert i hyller som er helt åpne slik at jeg ser dem godt til enhver tid. 

  ♥ Du trenger ikke en hel walk in garderobe til å starte med, men du kan foreksempel starte med noen enkle rimelige klesstativ og skostativ som nevnt over. Sørg for å ikke heng for mye klær på stativene for da vil du kun få samme problem som når du har klærne i skapet, du vil ikke se dem. Et klesstativ er for å få orden og oversikt og skal derfor ikke være stappfullt. Bruk gjerne klesstativ til sesongens plagg og legg andre plagg i klesskapet ditt eller andre steder.

  ♥ Vær flink til å bytte ut plaggene som henger fremme så ofte som mulig og ikke la det henge de samme klærne på stativene i svært lang tid eller klær som du så å si aldri bruker. Vi bør bli bedre til å legge bort det som ikke brukes, slik at vi får plass til det som brukes og nye plagg. Hvis vi tviholder på den gamle garderoben vår vil den heller aldri utvikles, forandres eller fornyes.

  ♥ Når det gjelder smykker er det en svært dårlig løsning å ha dem i smykkeskrin, skuffer og lignende med mindre det kun er snakk om svært små smykker, pene gullsmykker eller foreksempel ringer. Har du derimot en god del større smykker bør du ha også dem på utstilling og de bør henge litt fra hverandre så de for det første, ikke vikles inn i hverandre og for det andre, så du ser alle smykkene dine godt. Det er ikke lenge siden jeg selv måtte ha en god opprydning i smykkene mine hvis dere husker, innlegget finner dere HER. Foreløpig har jeg smykkene på forskjellige stativer og andre oppbevaringsløsninger men har enda ikke funnet den perfekte smykkeløsningen for min del. Det kommer nok ganske snart.

   

  ♥ Vesker bør ikke ligge klemt under hverandre i skuffer, skap og hyller men også disse bør enten stå fremme eller henge fremme. Det går foreksempel an å kjøpe små, søte klesshengere og ha egne stativ hvor du henger både større og små vesker på disse. For det første blir de fortere ødelagt og slitt om de ligger klemt og for det andre så ser du dem ikke og ender sikkert opp med å bruke den samme vesken om og om igjen til alle antrekk og plagg.

  ♥ Å la skoene stå oppå hverandre er noe av det verste du kan gjøre for dette ødelegger til slutt skoenes fasong og de kan skrapes opp. Lekre sko bør behandles pent og gjør du dette vil de også holde seg mye mye lenger. 

  ♥ Hvis du vil/må ha noen plagg i skuffer og skap kan du foreksempel ha helt basic singlet og t skjorter sortert i farger i skuffer, for dette er mye lettere å finne frem til enn om du foreksempel har en bunke med store topper med print på under hverandre. Når du kun har helt basic plagg oppbevart på denne måten vil du alltid vite hva som ligger der når du tar en titt, istedetfor at du må ta opp et og ett plagg for å se hvilken topp eller t skjorte dette var nå igjen. Noen som kjenner seg igjen? 

  ♥ Forsøk å bruk kreativiteten din til å skape nye plagg, tilbehør og annet ut av DIY prosjekter. Dette er lettere enn mange tror og ikke minst er det gøy. På denne måten kan du kanskje bruke favorittplagget ditt som du elsket for mange år siden, om igjen som et "nytt" og moteriktig plagg. Det er kun fantasien som setter grenser og jeg skal love de at du når du først har gjort et slikt prosjekt du er fornøyd med, er det en fryd å bruke det. Jeg har en del DIY's under "tips" i headeren HER

  ♥ Hatter, luer og andre hodeplagg bør heller ikke klemmes sammen i en skuff. Du kan bruke hattestativ, hyller og egentlig hva som helst så lenge de står fremme og ikke gjemmes bort og klemmes flate.

  ♥ Det er også en svært dårlig løsning å ha klesplagg liggende sik at du må rote rundt i alle de andre plaggene for å finne frem til akkurat det ene plagget du skal ha. Da bør du tenke på andre mulige løsninger slik at det blir lettere for deg å finne frem.

  ♥ Er du en av dem som tviholder på en god del plagg fordi du en dag skal passe inn i dem, eller en vakker dag har du drømmekroppen og derfor skal du beholde disse plaggene så du kan bruke de en dag om 10 år, dropp det. Jeg er veldig positiv innstillt til det å ha "målplagg" når man foreksempel er i vektnedgangsprosess, men jeg er også veldig i mot å tviholde på noe som mest sannsynlig ikke skjer. Det er en balansegang her, og man bør sette seg ned og spør seg selv; hvor er det egentlig jeg er i tankene mine og i hodet? Er du målbevisst og i konstant arbeid for å oppnå dette målet så kan du værsågod bare beholde plagget og jobb som bare det for å nå målet, men er du misfornøyd med deg selv, og har gått i lang lang tid med håpet og ønsket om å igjen passe inn i disse klærne, uten at du egentlig gjør så ekstremt mye for det, så bør du kvitte deg med disse plaggene. Grunnen til dette er fordi det kun vil psyke deg ned enda mer, og det vil kunne hindre deg i å finne klær som du både kan se og føle deg fantastisk med akkurat slik du ser ut i dag. Det er noe med det å akseptere, godta og elske seg selv her og nå, den dag i dag.

  ♥ Dette med klær går veldig mye på det psykiske likeså som det fysiske som nevnt litt i punktet over. Bruker vi klær vi føler oss vel i og som vi ser bra ut i, får vi det også mye bedre med oss selv. En skikkelig garderobeløsning vil faktisk kunne hjelpe deg ganske langt på veien mot dette.

   Hvis dere ikke har sett klestabbe innlegget mitt som har over 700 delinger på Facebook, finner dere innlegget HER

  Hva synes dere, og hvordan er deres garderobeløsning? Er dere flinke til å kombinere forskjellige antrekk og ha oversikt i garderoben deres, istedetfor å kun bruke av det samme om og om igjen?

  Liker dere disse innleggene, og skal jeg fortsette med klær, hvordan kle deg etter kroppen din og lignende innlegg fremover?

  :*

  72 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR OG ETTER BILDER // DIY FLOWER SNAPBACK CAPS!

  • 23.07.2013 - 21:23

  God sen kveld flotte lesere!

  Jeg har fått mer og mer spørsmål om jeg ikke kan fortsette med forskjellige DIY prosjekter her på bloggen, og gjerne lage enda flere så derfor har jeg gjort en ny, liten DIY i kveld. Som dere sikkert vet og har sett er det svært populært med blomsterkranser, og veldig mange lager dem selv. Jeg er glad i blomster selv men har gjort en liten vri når det gjelder å lage noe ut av blomster, nemlig caps med blomster til sommeren istedetfor blomsterkrone som veldig veldig mange lager.

  ♥ Du trenger: Caps, superlim og falske blomster + eventuelt tråd.

  ♥ Den enkleste og raskeste måten å gjøre dette på vil være å lime blomstene direkte på capsen, men siden jeg liker å gjøre ting litt annerledes har jeg valgt å gjøre det med å først feste blomstene på en tråd for deretter å feste dem på capsen etterpå. Hvorfor jeg gjør det slik kommer litt lenger nedover her.

  ♥ Lim litt superlim på alle blomstene og fest dem enten direkte på capsen, eller på en tråd slik jeg har gjort.

  ♥ Bruker du tråd fester du deretter tråden foran på capsen og dette gjør du ved å legge hele tråden inntil bremmen og fester den inni med lim. Gjør du dette vil du ikke få lim på utsiden av capsen og da er det lettere for deg å fjerne dette senere for å forandre på capsen foreksempel. Har du brukt lim over hele capsen på utsiden er jo ikke dette like lett. Velger du å ikke bruke tråd er det bare å lime blomstene direkte på, akkurat der du vil ha dem.

  Tips! Hvis du er veldig glad i capsen din kan du bruke en teipbit, men lim på innsiden er absolutt å foretrekke om du vil den skal holde skikkelig. Teip blir isåfall en midlertidig løsning og ikke noe jeg vil anbefale. Jeg har vist på bildet under hvordan du kan gjøre det med teip.

  ♥ Vips: Du har en ny, nydelig sommercaps som nå er blitt en god blanding av feminin og røff, akkurat slik jeg liker det.  Vil dere se tidligere DIY prosjekter med blant annet spikes, denimshorts, smykker, sløyfer og flere finner dere dem i headermenyen min under "Tips" HER

  Hva synes dere om denne vrien på å bruke blomster til annet enn kun blomsterkrone?

  Kunne dere tenkt å gjøre dette selv?

  :*

  83 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens klesinnkjøp // Skinnjakke, bomberjakke, denimvest og mer!

  • 23.07.2013 - 17:08

  // Innkjøpene er sponset //

  God ettermiddag flotteste lesere!

  Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med appelsiner, druer og jordbær etter å ha vært ute i solen og bare nytt varmen noen timer nå. Har klikket hjem noen nye plagg fra Sheinside.com (link) som jeg tenkte kunne være morro å vise dere her. Venter fra før av på en forsendelse og håper på å få den og kanskje dette innen vi reiser til Trondheim helt i slutten av denne måneden. Alltid greit å ta med seg litt nye klær oppover.


  Bomberjakke HER // Skinnjakke HER // Clutch HER // T skjorte HER // Denimvest HER

  Hva synes dere om innkjøpene? Noe her dere kunne tenk dere selv, og hva likte dere best?

  Har dere gjort noe spennende i dag da flotte folk?

  :*

  25 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • BLOGGTIPS // TUSEN TAKK FOR 43. PLASS PÅ TOPPLISTEN I DAG!

  • 23.07.2013 - 13:44

  God tirsdag flotteste lesere!

  Mitt innlegg om klestabber tok veldig av i går, og det har allerede langt over 600 delinger på Facebook, noe som er helt helt utrolig. Tusen tusen takk skal dere ha. Dette har jo ført til at jeg ble puffet en god del oppover på listen i dag, så nå er jeg på 43. plass takket være dere og deres fantastiske tilbakemeldinger på tips innleggene mine blant annet. Det er enda nydelig sommervær her så jeg skal snart ut å kose meg i sola, og i morgen blir det kanskje Dyreparken på oss. Sommeren er nok ikke helt komplett uten en tur til Dyreparken med familie og gode venner. Lille Isabel som jeg er tante til skal også være med denne gang og da gleder jeg meg ekstra mye, hehe.

  Jeg har også fått en god del spørsmål på nytt fra dere i det siste om bloggtips, og for dere som ikke har fått det med dere har jeg en egen bloggtips knapp i sidemenyen min som dere finner HER med mine beste bloggtips som har hjulpet meg frem, i tillegg til at jeg kan skrive ned noen raske, men viktige og litt forkortet tips som jeg kanskje har nevnt litt tidligere, men som egentlig ikke kan nevnes for ofte:

  ♥ Blogg om det du selv liker å blogge om og holde på med. Dette vil hjelpe på både motivasjonen din og på å få lesere til bloggen din. Hvis du ender opp med en blogg du ikke liker, er det ikke stor sjangse for at andre heller vil like den så godt. Det er din blogg, og du skal like det du holder på med.

  ♥ Å kommentere andre sine blogger hjelper veldig på, og ikke minst er det utrolig koselig å bli kjent med nye bloggere på den måten. Husk å ikke spam med samme kommentarer til alle for dette blir gjennomskuet til slutt og da er det ikke sikkert de vil besøke bloggen din igjen.

  ♥ Å sørge for et ryddig design er en ting, men sørg gjerne for et unikt design i tillegg og ikke ett som veldig mange andre har for da er det vanskelig å huske akkurat din blogg.

  ♥ Inspirer leserne dine og del av deg det du kan og kan dele kunnskap og tips om. Er du flink med trening, skriv om det, er du interressert i mat og oppskrifter, kan du dele gode oppskrifter og liker du å holde på med mote og skjønnhet kan du skrive om dette. Kanskje du er glad i å ri på hest eller er en stor dyreelsker? Er jobben din spennende å skrive om? Velg innenfor det temaet du kan mest om og som du liker best.

  ♥ Ikke prøv å være noen andre enn deg selv, falskhet gjennomskues lett.

  Jeg har også nådd langt over 1600 følgere på Instagram nå og vil i tillegg takke for det, dere er bare best:* Jeg heter jeanettewa2wo der og det hadde vært kjempekos om dere ville følge meg. Spør meg gjerne om å følge tilbake på selve Instagram da jeg trenger litt nye, gode Instagrammere å følge.

  Tusen takk igjen! Håper dere liker bloggtipsene og husk at dere kan klikke i sidemenyen på "Beste bloggtips" hvis dere vil ha en grundig gjennomgang og et lengre innlegg med tips.

  Nå skal jeg kose meg i solen, og det håper jeg dere også gjør, det er bare å spør meg om å følge dere tilbake på Instagram i dag så skal jeg sjekke ut alle som spør der

  :*

  52 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits