Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Dagens antrekk // It's Donald Duck

 • 31.07.2014 - 22:57

Sko - HER // Skjorte - Sheinside // Sokker - ebay // Solbriller og shorts - h&m // Pulsklokke - Polar loop

Good sen kveld dere! Alt jeg hadde skrevet her i innlegget forsvant plutselig så nå sitter jeg her og klør meg litt i hodet. Jeg har ihvertfall hatt en deilig dag her på Røa og vært en tur nede i sentrum for å bli litt mer kjent, trent styrke og etterpå en liten joggetur med Andreas siden han ikke lar meg jogge alene her da jeg ikke eier retningssans, haha! Nå skal jeg starte juicemaskinen for å lage oss deilig, økologisk juice og deretter skal jeg lese videre i den helt ubeskrivelig inspirerende boken jeg fikk av Andreas i bursdagsgave. Jeg fant forresten en av favorittoppene mine da jeg pakket ut alle klærne, og glad var jeg for det. Donald Duck får meg alltid til å flire litt så hvorfor ikke ha han på toppen min!

Jeg håper dere også har hatt en bra dag? Er helgeplanene kanskje allerede lagt?:*

 

Få dagens look // Get the look: (Klikk på bildene)

 

32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • RESULTAT av 3D Vippe extensions hos Auds hudpleie

  • 30.07.2014 - 23:22

  Behandlingen er sponset


  Good sen kveld flotteste dere og tuusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene i forrige innlegg, dere er alltid så snille og får meg alltid til å smile! For litt siden var jeg som vanlig hos fantastiske Karolina på Auds Sørlandssenteret (link) for å fylle på vippene mine. Denne gangen fikk jeg prøve noe helt nytt som rett å slett ikke er annet enn helt ubeskrivelig vakkert. Jeg skal innrømme at jeg ble ganske skeptisk da Karolina fortalte meg om det nyeste av det nye: 3D vippe extensions! Disse vippene er rett å slett slik at de gir en enda flottere type 3D effekt enn det vanlige extensions gir og hver øyevipp er faktisk tynnere enn de vanlige men til sammen er det flere vipper da de settes på som små "busker" istedetfor kun en og en tykk øyevipp.

  Dette skaper en helt utrolig vakker men likevel naturlig effekt og jeg har aldri hatt flottere vipper enn nå. En annen ting som overrasket meg litt er at jeg ikke kjenner at disse vippene er festet på mine i det hele tatt! De andre har jeg alltid kjent en smule av uten at det har irritert meg, men disse er akkurat som å ha mine egne vipper og jeg er så utrolig fornøyd!  Helt i starten ligger 3D vippe extensions hos Karolina på Auds hudpleie på NØYAKTIG samme pris som vanlig vippe extensions: 1495,-.  Vippene varer alt fra 3 - 4 uker for så må man fylle på vippene etterhvert som de faller av. Dette er såklart mye lavere i pris enn første gang man setter på et helt sett. Jeg elsker vippene og kommer garantert til å velge 3D vippe extensions neste gang jeg er hos Karolina igjen!

  Hvis dere vil bestille time til 3D vippe extensions hos Karolina kan dere ringe 468 74 000 for å sette opp time. Nå skal jeg få i meg noe mat etter en lang og hektisk dag med enda mer utpakking, en tur innom banken, handling til pusekattene, en tur innom IKEA og utprøving av min nye juicemaskin ( Jippii! Takk mamma!) Jeg håper dere har hatt en strålende dag og tusen takk igjen til alle som har stemt, jeg blir såå glad!:*

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vinn gavekort hos Zalando på 1600 kr og fashion pass til Zalando Nordic Blogger Awards!

  • 29.07.2014 - 22:46

  Åå så utrolig spennende dette er for meg! Jeg har vært så innmari opptatt i denne flyttingen at jeg helt har glemt å fortelle dere at jeg er med på den første runden til Zalando Nordic Blogger Awards 2014 og for å kunne komme videre trenger jeg deres hjelp og stemmer i haugevis! Det som er ekstra morro er at hele 5 av dere lesere som stemmer til Zalando Nordic Blogger Awards er med i konkurransen om å vinne gavekort på 1600,- hos Zalando i tillegg til et Fashion pass til selve prisutdelingen i København den 25.09.2014! Jeg hååper dere vil hjelpe meg videre! Det betyr helt utrolig mye for meg og dere kan enkelt stemme ved å gjøre følgende:

   

  Slik stemmer du på meg og blir med i konkurranse om å vinne gavekort og fashion pass:

  Trykk på knappen under og legg igjen stemmen! Husk å lim inn min url som er: http://wa2wo.blogg.no/

  Tusen tuusen hjertelig takk på forhånd til alle dere som gidder å legge igjen en stemme for meg , det betyr enormt mye. Jeg skal selfølgelig krysse fingrene for at nettopp dere vinner gavekort og fashion pass! Dere er best! Nå må jeg fortsette med denne evige flyttingen slik at jeg ikke drukner i mine egne klær her jeg sitter, hehe :*

  40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // Chiffon

  • 28.07.2014 - 21:32


  God mandags kveld flotte dere! Fy som dagene og timene flyr her vi er midt i flyttekaoset. Man glemmer på en måte hvor mye arbeid det faktisk er å flytte før man er midt i det. Jeg har mistet tellingen på dager, søvn er en luksusvare som tydeligvis ikke er noe man kan forvente i hverdagen når man er på flyttefot og jeg er bare et stort surrehue for tiden med krøllete klær siden jeg ikke finner strykejernet og gammel makeup siden jeg ikke har fått funnet frem eller kjøpt ny sminkefjerner, haha! Vi er heldigvis sånn halveis på plass i den nye leiligheten i Oslo nå!
  Kjole - Sponset av Sheinside HER // Veske - Don Donna // Sko - ukjent

  Det har vært mye frem og tilbake til Mandal, banankasser på banankasser og kattepuser som er krakilske, stakkars små. Men jeg er utrolig glad, takknemlig, lykkelig og veldig spent på tiden fremover! Det er fantastisk å være på plass og jeg tenker det blir noen turer til de kommende ukene mot Mandal for å få orden på alt som må gjøres. Har også en del ting som skal selges, pusses opp ( Forhåpentligvis blir jeg ferdig med oppussingsprosjektene mine før år 2030..) pluss masse annet. Tror ikke jeg har meldt flytting engang så det må jeg sette i gang med nå, hehe!

  Hvordan har dere det for tiden? Flere som blir gigantiske surrehuer midt i flyttekaos?:*

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • I helgen flytter denne bursdagsjenta med kjæresten til Tigerstaden!

  • 26.07.2014 - 17:27

  I dag er det altså miin tur til å ha bursdag, ohoi som tiden flyr og jeg har ihvertfall en helt fantastisk nyhet å komme med (ihvertfall ganske fantastisk for meg, hehe): Jeg og min kjære Andreas flytter på oss mot hovedstaden allerede denne helgen, wee! Jeg gleder meg sååå utrolig mye og har tenkt over dette en god stund så da huseieren her vi bor nå likevel skulle ta over leiligheten selv var det på tide å tenke på å bevege oss bort litt fra lille Mandal. Oslo er en ca 5 - 6 timers kjøretur unna Mandal og vi har fått en nydelig, lys leilighet i et supert område som ligger rett utenfor Oslo med T-banen.

  Dagen i dag har derfor blitt brukt til noe så innmari gøy som å flytte altfor mye ting og tang i denne ekstreme varmebølgen og jeg har måtte kvittet meg med minst 10 sekker med klær og en hel haug med annet som jeg absolutt ikke har bruk for lenger. Vi holdt på sist natt til kl 5.00 uten stopp så jeg er ganske sliten for å si det mildt. Aller helst har jeg lyst å sette meg ned med boken jeg har lengtet så lenge etter som jeg fikk av den søteste kjæresten på jord og spise økologisk, deilig sjokolade i haugevis men nei, det er enda såå mye som skal gjøres og målet er også å få vasket ut før vi reiser innover.

  Det skal bli deilig å komme på plass inne i Oslo den kommende uken og få alt ordnet. Pusekattene tar vi selvfølgelig med oss og vi har derfor valgt et svært dyrevennlig sted slik at mine kjære små barn skal få det minst like bra i Oslo som de har hatt det her i sør. Som dere sikkert skjønner har jeg vært veeldig opptatt men nå ser jeg virkelig fremover, åhh fantastisk! Akkurat nå er det en hissig veps som jakter på meg her jeg sitter dynket i parfyme i håp om å føle meg litt fresh, godt tenkt Jeanette, så jeg må bare fortsette å hjelpe til med flyttingen jeg, også må dere kose dere såå masse! Pass på dere selv ekstra godt de kommende dagene, skumle og forferdelige primtive greier i nyhetsbildet for tiden, huff :*

  35 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • En fantastisk sommerkveld med de beste i bilder!

  • 25.07.2014 - 00:30


  Hallo hallo i natten dere! For et par timer siden var vi først hjemme etter en heelt fantastisk kveld på stranden med bading, god mat og et helt nydelig selskap. Endelig fikk jeg det som jeg ville og selvom det ikke var midt på lyse dagen var det glovarmt, vannet var bare nydelig og vi badet til rundt kl 22 ikveld før det bar i full fart innom posten og butikken på vei hjem. Vi dro selvølgelig med oss det lille kameraet slik at det ble masse masse bilder!  Skal vogna ned så skal den ned! Vi klarte selvfølgelig å sette barnevognen midt i en stor jordveps sverm da vi endelig kom oss ned på stranden så jeg skal love dere at vi tok bena fatt og det raskt, haha! Det er to små, nydelige strender som ligger ved siden av hverandre i dette området så da bar det over til den andre stranden i håp om å ikke irritere på seg en stor flokk med veps atter en gang.
  Nong i full gang med å teste ut "Stå på henda i vannet er enkelt" prinsippet, hehehe!


  Jeg bare må elske mine nye sommersko! Hvitt og gull = Perfect! Skoene får dere tak i HER (adlink) Psst! Det er hele 61% avslag på dem nå så de koster UNDER 80kr!

  Vokse opp? Nei, det har vi ikke hørt om, heheh! Man får det ikke mer morro enn man lager selv og er det sandpupper som skal til så er det nettopp det. Fy å jeg lo av dette prosjektet vårt som til slutt skulle bli en vakker havfrue men som istedetfor ble katastrofekunst. Nong var heller ikke like blid mot slutten da tusenvis av bitende sandlopper invaderte havfrue kokongen hans, hahaha!


  Åh, nei dette var en helt perfekt måte å avslutte kvelden og dagen på! Jeg føler meg mye mer uthvilt enn det jeg var i går og er klar for en hektisk helg med tusenvis av ting å gjøre, pluss den der bursdagen min ja. Ikke har jeg veldig lyst å feire den på noen spesiell måte men vi får se hva som skjer. Nå skal jeg få i meg noe deilig kveldsmat før det blir å finne sengen.

  Hvordan har dere tilbringt denne nydelige dagen?:*

   

   

  Få dagens beachlook HER // Get the look:

   

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hektisk og spennende sommer på kjæresteparet!

  • 23.07.2014 - 23:35


  FOR noen hektiske dager her i sør for tiden, jeg føler ikke jeg får en 5 minutters pustepause engang men fy å morro det er i samme slengen. Akkurat i dag drømte jeg om å bare slenge meg ned på stranden med absolutt ingenting å gjøre, noe kaldt å drikke i glasset og musikk på ørene men det rakk jeg ikke da jeg først fikk satt meg ned nå, hehe. Det er masse som skjer og jeg skal fortelle dere litt mer etterhvert men akkurat nå må dette kjæresteparet bare stå på resten av sommeren så blir livet intet annet enn bedre og bedre.  Vi rekker heldigvis å likevel nyte sommeren litt innimellom og om tre dager har jeg bursdag allerede, ohoi! Tiden bare flyr og ikke har jeg planlagt noe som helst da drømmen min bare er en hel dag med total avslapning og kanskje en sinnsyk hard treningsøkt av alle ting, haha! Har ikke fått trent på tre dager og da merker jeg det litt i psyken for jeg elsker å trene av meg stresset så her og nå sitter jeg å vurderer hardt å starte på en treningsøkt nå og litt utover i natten, men vi får se hva jeg klarer på siden det er enda en fullpakket dag med styr og greier i morgen.

  Hvordan har dere det for tiden?:*

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // Like Marilyn Monroe

  • 22.07.2014 - 23:33


  Skjorte - HER // Sko - HER // Skjørt - Sheinside // Ring - kjøpt på ferie men lignende HER // Solbriller - H&m (adlinks)

  Good litt for sen kveld ( natt?) dere! Da var jeg hjemme etter en lang, varm, hektisk men såå koselig dag i Kristiansand. Tiden bare flyr siden vi har så ekstremt mye å henge fingrene i denne sommeren og da var det ekstra deilig med påfyll av nye, lange vipper og egenpleie hos fantastiske Karolina i dag. Jeg har prøvd noe helt nytt innen vippe extensions og må si det er de vakreste vippene jeg noensinne har hatt, skal vise dere på bloggen senere så det er bare å glede dere! Nå skal jeg få i meg noe mat siden jeg føler meg utsultet også må jeg fortsette med litt ting og tang her i leiligheten som må gjøres unna. Hvordan har dere det for tiden? Koser dere i varmen? Det hååper jeg!:*

   

   

  Få dagens look med Marilyn Monroe bluse, sort miniskjørt og hvite sandaler HER // Get the look:

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // Denim

  • 20.07.2014 - 21:07
  Shorts, ring og begge overdeler - h&m // Veske - Don donna // Sko - Eurosko // Solbriller - Michael Kors

  Yeyy da var søndagen her og dagens styrkeøkt er vel overstått! Mamma har også hatt bursdag så vi har vært i koselig familiebesøk! Bildene er fra gårsdagens antrekk i Oslo da vi hadde overnattet uten noe som helst bagasje på sparket så vi stakk innom et par butikker å fikk kjøpt oss noe å gå i på salg, haha! Ikke hadde jeg med meg noe å style håret med heller så jeg flettet det ekstra opp på natten slik at jeg fikk naturlige bølger og litt den der beach looken neste dag, samt at jeg hedigvis hadde med meg litt makeup i vesken min. Jeg fikk forresten en svæært hyggelig facebookmelding i dag om at jeg hadde vunnet ett fancy, lekkert headset fra Philips så det var jo super morro å stå opp til i dag, hehe! Herlig, herlig dag!

  Hva har dere gjort denne søndagen?:*

   

  Få dagens antrekk med denimshorts, crop top og tilbehør HER // Get the look:

   

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // All blue

  • 19.07.2014 - 14:48  Playsuit - Sponset av Sheinside HER // Sko - husker ikke // Veske - Don Donna // Solbriller -Michael Kors

  Hei og hopp dere! Da var vi straks avgårde igjen på et par ærend her i Oslo før vi reiser hjemover mot sørlandet igjen i kveld. Jeg ville bare titte innom dere og vise litt bilder av gårsdagens antrekk med den nye playsuiten flere av dere spurte om, også vil jeg ønske dere alle en nyydelig helg videre! Hva er helgeplanene? :*

   

   

  Få resten av dagens look HER // Get the rest of the look HERE:

   

  28 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Fitness mat på Oslos sunneste restaurant!

  • 18.07.2014 - 22:48

  Good helg flotte dere! Da er vi rett å slett i Oslo atter en gang på overnatting litt sånn på sparket i forbindelse med noen viktige ærend. Da vi var ferdige, utslitte og skrubbsultne i dag bestemte vi oss for å teste ut fresko på Frogner siden jeg kom over en artikkel i Grymgrossisten sitt magasin på vei innover mot storbyen. Der sto det skrevet svært mye flott om både økologiske varer, sunt og ikke minst masse masse proteiner i rettene på fresko. De har til og med retter som proteinpannekaker, "muscle fuel", "energy kick" og man kan få retter med kun eggehviten istedetfor plommen. Sååå da var jo bare jeg helt nødt til å teste dette ut og gjett om jeg er glad jeg gjorde det!

  Jeg må rett å slett bare bøye meg i støvet for dette stedet for fy flate hvor deilig min "enkle" salat var! Nam! Gjett om jeg skal prøve å få med meg en rett til her før vi reiser hjemover igjen i morgen. Skjønner godt hvorfor Gymgrossisten anbefalte dette stedet og jeg er glad og takknemlig for å finne noen som har retter som både har høyt proteininnhold, er sunt og som passer til slike ekstreme allergikere som meg selv. Nå er det snart klart for kveldsmat her, jeg sov sånn maks 2 timer sist natt så nå ser jeg frem til en lang natt med dyyp søvn før det bærer videre på litt ærend som må gjøres i morgen.

  Har noen av dere prøvd fresko på Frogner før? Håper alle får en helt nyydelig helg! Bilder av dagens antrekk kommer! :*

  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // The white playsuit

  • 17.07.2014 - 20:16
  Playsuit - Sponset av abaday til UNDER 200kr! HER // Sko - Husker ikke // Armbånd - Diverse se nederst i innlegg under "Get the look" // Solbriller - Michael Kors

  Goood kveld flotte dere! Solen skinner, jeg er ferdig dusjet etter en fantastisk benøkt og nå er det snart klar for biff på kjæresteparet. Vi har også måtte ta ut flettene nå da de begynte å bli en smule rotete kan man si. De holdt seg nesten en uke så det er jeg super fornøyd med og tenker det ikke blir siste gang jeg skaffer meg slike rotfletter denne sommeren. Jeg bare måå forresten dele noe med dere, selvom kanskje ikke alle forstår seg på det men jeg er heelt i hundre etter at jeg våknet opp i går og så at Backstreet Boys hadde delt MITT bilde hvor jeg står sammen med de og kooser med Nick (haha!) på sin offisielle facebook side! Åhh fy søren som hjertet mitt pumpet og nå er jeg totalt sunket ned i min fjortis fangirl tid altså, hehehe!

  I morgen skal vi frem og tilbake en tur til Oslo pga noen viktige ærend så krysser jeg fingrene for at alt går i orden da vi håper på litt gode nyheter i løpet av helgen. Jeg kan fortelle dere mer litt senere hvis dette ordner seg! Har dere hatt en bra dag? Hva er helgeplanene? Vi skal i bursdagsfest så det blir kooselig, også håper jeg alle vil krysse fingrene for meg i helgen for det trenger jeg! :*

   

   

  Få resten av dagens look med Michael Kors solbriller i nydelig creme farge, fargerike armbånd og sko med gulldetaljer // Get the look:

  40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bilder fra festival, møte, konsert og after party med Backstreet Boys!

  • 15.07.2014 - 22:32


  Wuhuu! Autograf = Check! Helt i hundre her!

  Heii flotteste dere! Da var endelig absolutt alle bildene fra Odderøya live festivalen, Backstreet Boys konserten, after partyet og møtet med dem sortert og lagt trygt på plass på mac'en i tillegg til tusenvis av backup filer. Derfor har jeg nå iløpet av kvelden satt sammen litt kollasj til dere og sortert ut de beste bildene slik at jeg kan dele opplevelsen da det virkelig er såå morro å dele ting som betyr mye for meg med dere flotte folk siden dere tross alt er de beste leserne som finnes! So here we gooo!


  Her sitter yndige og vakre Aina og venter på en drosje som aldri kommer tidsnok. Det hjalp heller ikke å si fra til taxi sentralen da de la på telefonrøret hele 2 (!) ganger, men nok om de tullingene. Vi fikk heldigvis ordnet med privatsjåfør slik at alt ordnet seg i tide og humøret kom raskt på topp igjen.


  Andreas er såå ikke klar for å treffe guttene, haha! Han er da verdens herligste kjæreste som blir med på dette styret med oss Bsb gale kvinnfolkene. Jeg kan virkelig ikke få uttrykt hvor takknemlig jeg er som fikk dette, og som fikk oppleve enda et møte, konsert og fest med guttene. Helt ubeskrivelig er det for meg som har vært fan absolutt hele livet og som gråt meg i søvn hver eneste natt da jeg bare ville treffe Nick Carter en eneste liten gang. Nå er det gjort og jeg har fått jentedrømmen min i oppfyllelse hele 3 ganger, ubeskrivelig!
  Man må nesten ha litt humor på en slik varm, fantastisk og kaotisk dag!

  Her er virkelig festivalhumøret vårt på plass og ikke minst var det helt suuupert å få tilgang til hele festivalområdet før alle andre. Det var utrolig gøy å se hele området så folketomt før det hele startet for deretter å nesten ikke kunne bevege seg i folkemengdene senere.


  Aina får klem av guttene, ååå! ( Sjekk hvor små stresset vaktene er da, hehe. De har nok litt av en jobb å gjøre så det kan jeg forstå.)


  Etter å ha kost oss med å treffe Backstreet Boys, litt god drikke inne på festivalområdet og fått med oss autografer var det på tide å få i seg litt skikkelig mat og drikke før konserten som ikke var før mange timer etterpå. Dette var veldig kjekt for oss slik at vi kunne kose oss hele dagen lang inne i Kristiansand og det ble både nydelig salat på oss, champagne samt at vi traff på noen venner av oss som vi var med før det var innover mot festivalen og konsert igjen.


  Andreas hadde ingenting i mot en hel pizza alene mens vi jentene storkoste oss med salater og proteiner i haugevis før det bar avsted videre på stranden og rundt litt i Kristiansand. Sørlandet er virkelig såå vakkert om sommeren og man kan ikke annet enn å bli småforelsket i Kristiansand by.

  Noen har skills med sand! Helt utrolig hvor man kan finne kunstverk og ikke minst hvor mye forskjellig vi mennesker kan skape kunst ut av.


  Andreas tok seg en liten dupp på gresset mens resten av gjengen koste oss i den deilige sommervarmen før konsert! Neglene mine er forresten lagt av søøte Paulina hos Auds lillemarkens.
  Deretter bar det tilbake igjen til konsertområdet og en av de mest utrooolige opplevelsene jeg har hatt i mitt liv. SOM jeg elsker Backstreet Boys og som de tar vare på fansen sin, det er akkurat slik det skal være og når kjendiser er så hyggelige og gode tvers igjennom betyr det enormt mye for fansen, ikke minst holder de på fansen resten av livet sitt.  Pssst: Legg merke til hele veien igjennom når du blar nedover innlegget hvor mange gutter som faktisk var på Backstreet Boys konserten, og ikke bare det, mannfolkene var iblant de som var mest ville og det var såå gøy, haha! Mye nostalgi og gode minner her ja og jeg skal ikke legge skjul på at jeg ble rørt til tårer ikke bare en gang iløpet av denne ubeskrivelige dagen. Skal se om jeg ikke får ut noen videoer å etterhvert.


  Henriette var bare helt utrolig lekker på håret! Jeg kjente henne aller først ikke igjen siden det er en stund siden jeg så henne og da var hun helt blond, men fy å hun kledde denne fargen.
  Random, ukjente heerlige folk i god stemning som ville bli tatt bilde av, hehe! Man må bare elske dette bildet!


  Da konserten var ferdig var vi heelt i hundre og fikk kommet oss bortover til after partyet som bare toppet det hele da vi fikk hilse på og snakke med gutta backstage igjen, fikk tatt litt ekstra bilder, jeg ble til og med påspandert øl av gutta og hadde en kveld som bare ikke kan beskrives i ord, den må rett og slett oppleves.  Haha, fantastisk bilde av meg ( not ) nede til høyre. Meen jeg var ganske fornøyd med å få øl av gutta så den flasken har jeg plassert blant resten av autografene og alt det andre stæsjet jeg må finne en trygg plass å oppbevare. Jeg hadde ikke trodd da jeg var 14 år og hodestups forelsket i Nick Carter at jeg skulle få oppleve dette så tuusen takk til du som gjorde dette mulig og ordnet alt. Du er fantastisk!


  Jeg håper dere synes det var morro å få en liten bit av denne opplevelsen, også dere som ikke nødvendigvis er like stor fan som det jeg er. Det er alltid morro med festivalopplevelser, sommer og mennesker i suupert humør og jeg hadde virkelig the time of my life!

  Hvis dere vil se instagram bildene fra kvelden finner dere dem HER samt antrekket HER :*

  23 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // White festival

  • 14.07.2014 - 18:26


  Shorts- HER // Veske - House // Topp - Frontrowshop // Begge ringer - Nelly // Armbånd  - diverse. Se nederst i innlegg under "Get the look" // Solbriller - h&m (adlinks)

  Yesss! Mac laderen min tok ikke mer enn 1 hel dag å få hjem i postkassen så nå er jeg super lykkelig igjen! Man vet vel ikke hvor glad man kan være i disse materielle elektriske duppedittene før man plutselig står der uten dem. Denne uken startet jeg med en herlig joggerunde på tredemøllen og Sex & singelliv på tv'en etterfulgt av innkjøp til dagens middag som jeg snart skal starte på, om sånn alt fra en til fem timer. Her er ihvertfall bildene fra helgens festivalantrekk men jeg måtte såklart søle på overdelen så den ble byttet ut rett før vi dro ut døren her hjemme, slik kan det gå. Utover kvelden klarte jeg selvfølgelig også å få festivalstempelet som er knalloransje utover hele shortsen men jeg bare latet som det var en del av looken, så funka det bra det å!

  Har dere hatt en bra start på denne uken folkens? :*


  Få helgens festival look med hvite shorts fra Choies, hvit overdel med blonder og tilbehør HER // Get the look:

   

  43 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Insta og snapbilder fra Backstreet Boys, festival og after party!

  • 13.07.2014 - 17:10


  1. VIP og sååå klar for å møte gutta igjen i det nydelige været! 2. Ingen hårkrise når Andreas er på pletten. 3. Bsb skaper liv, tårer og nostalgi under Odderøya Live 4. Selfies under konserten 5. Bsb bussen og Brian som titter frem siden han er så innmari utålmodig etter å møte oss og greier, høhø!. 6. Andreas tar seg en velfortjent power nap med slikkepinnen i hånden. Denne skjønne gutten sovner hvor som helst 7. Kjekt å holde godt sammen på festival 8. Mat og champis tid 9. Cheers to the weekend!


  10. AJ tar helt av på after party! 11. I hundre ( Ihvertfall jeg, Andreas later litt som men så er han en ekte Gentleman å)! 12. Nydelige Kr.sand på sommerstid 13. Kevin på After party 14. Vi får autograf av søteste Howie 15. Nick Carter sin livvakt tilbyr seg å ta bilde av oss, stas! 16. Kevin låner både meg og Aina sin mobil for å ta selfies sammen med han, yeyy!! 17. På tide å kappe av seg hendene og legge de på is, eller? 18. Kongestemning!


  19. Hot as hell in here! 20. Mozell på flaske, eller? 21. Aj vet å pose for kameraet  22. Hadde utfordringer med Taxi sentralen som ikke klarer å behandle folk på en normal måte så da ble det privatsjåfør på gjengen. 23. Ble påspandert Heineken av selveste Backstreet Boys Kevin, det skjer ikke hver dag så nå er flasken helligjort og Heineken er for alltid et minne om en ubeskrivelig opplevelse med verdens største og beste boyband 24. After party 25. Skaper liv blant publikum som alltid! 26. Howie jobber og står på for fansen sin 27. Søteste Aina og Andreas


  28. Woop woop! 29. Fantastisk rett å slett! Konserten var uforglemmelig og Odderøya Live var bedre enn noen gang! 30. Kevin skaper liv på after partyet 31. Do I need to say more? 32. Nop, I don't meeen.... Vi møtte Nick Carter igjen! JAAAA! ( Jeg måtte for vi var 15 år yet again,) 33. Rosa + Nick Carter = sant? 34. Venter på å treffe gutta, sjekker makeup med mobil og tar selfie i samme slengen 35. Dj Nick vet hva han driver med 36. Kevin klarer bare ikke la vær å ta mange selfies med oss, muhahah! 

   

  Hei og hopp dere! Mac'en min har sviktet meg, eller rettere sagt laderen til min søte Mac har sviktet meg så der ligger alle bildene fra helgen og da var det bare å samle sammen mini Toshibaen som bruker 10 minutter på å laste inne en side, iphones i hytt og pine samt få lagt over hele sulamitten med mobilbilder fra helgens festival, Backstreet Boys konsert, møte, after party og en helt fantastisk dag! Jeg er såå takknemlig og det var jo ekstra morro å være 15 år enda en gang, men denne gangen fikk vi både autografer på bilder,på papir, vip bånd, på hendene, klemmer i fleng samt ble spandert øl på av Backstreet Boys.

  Dere som selv er store store fans av hvem enn det måtte være kan sikkert tenke dere hvor stort dette er, fy søren jeg er så glad. Tusen tusen takk til du som gjorde alt dette mulig for oss, du er bare best and you know who you are. Takk, takk og tusen takk! Jeg skal oppdatere dere med skikkelige bilder igjen når jeg har fått en lader på plass også ønsker jeg alle en strålende søndag videre!

  Var det flere av dere som var på Odderøya Live og som har sett eller skal se Backstreet Boys mens gutta er i Norge?:* 

  Instagram: jeanettewa2wo

  Snapchat: jeanettewa2wo

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nye hvite Chanel negler og sneak peek antrekk

  • 12.07.2014 - 21:57

  ( Sponset behandling) 

  God lørdags kveld flotteste dere! Før festivalen i går var jeg og ordnet neglene mine hos søte og flinke Paulina på Auds hudpleie i lillemarkens. Denne gangen spurte jeg etter et elegant men stilig design og endte opp med hvite, lekre negler med Chanel pynt i gull, noe som passet helt perfekt til gårsdagens antrekk! Kan jo ikke dra på festival med et komplett antrekk og negler som ikke tar seg ut i halvmørket så da var det bare å ringe Paulina for å sette opp time. Jeg er såå fornøyd!

  Hvis dere vil bestille time til negler hos Paulina kan dere ringe Auds lillemarkens og spør etter time hos henne på tlf nr: 38 02 29 44. Jeg vil anbefale Paulina varmt og ærlig både på pris, dyktighet og service! For facebooksiden til Auds og flere forskjellige bilder av behandlinger, vippe extensions m.m kan dere klikke dere inn HER
  Shorts- HER // Veske - House // Begge ringer - Nelly utsolgt men lignende hos Asos HER og HER // Armbånd diverse. Se nederst i innlegg under "Get the look" (adlinks)

  Jeg følte meg såå fresh i hele går og er meeget glad og takknemlig for å ha gelenegler igjen. Akkurat nå er vi på lørdagsbesøk og skal vel hjemover iløpet av en time eller to for å slappe av resten av kvelden. Jeg kjenner det veldig godt i bena etter i går, vi virkelig storkoste oss og jeg fikk treffe Backstreet Boys enda en gang, ahhh! I'm in heaven!

  Jeg skal få lagt over alle bildene i løpet av helgen, også av hele antrekket. Shortsen er ny og jeg bare elsker den siden den ligner på et skjørt, men faktisk er shorts noe som er veldig genialt til festivaler da miniskjørt kan bli noe strevsomt å gå med.

  Hva synes dere om neglene, er de ikke lekre? Håper alle får en strålende lørdags kveld og helg videre, kooos dere!:*

   

   

  Få looken med hvite shorts fra Choies, veske og stilig tilbehør HER // Get the look:

  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Antrekk // Lace on pink

  • 11.07.2014 - 17:47  Shorts - abaday HER // Veske - Lycke // Topp - Sheinside utsolgt men lignende HER // Sko - Eurosko // Armbånd - Diverse se nederst innlegg på bildene under "Få dagens look" // Solbriller - Michael Kors (adlinks)

  Goood helg dere! Nå skal vi haste avsted til Odderøya Live og jeg gleeeder meg som en unge! Det er helt fantastisk at selveste Backstreet Boys (åjada, jeg er superfan enda hvis dere lurte, hehe) skal til lille, flotte Kristiansand by. Vi skal selvfølgelig få tatt masse bilder til dere. Disse bildene er fra gårsdagens antrekk og jeg synes det var ekstra morro å ta antrekkbilder med ny sveis, herlig! Ønsker alle en strålende helg, kos dere så mye og pass på dere selv mine flotte lesere!:*

  Få hele dagens antrekk med blondetopp, rosa shorts og lekkert tilbehør HER // Get the look:

  25 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Før og etter bilder rotflette // Frisørbesøk før Odderøya festivalen!

  • 10.07.2014 - 23:31


  Heii dere! I dag var jeg helt på impulsfronten og mens vi var inne i nydelige Kristiansand by stakk jeg innom en frisør i Markens som flettet fire råstilige rotfletter på den ene siden før Odderøya Live festivalen i morgen. Hvis ikke dette er en genial festivalfrisyre så vet ikke jeg. Må si jeg var litt nervøs siden jeg nesten aldri gjør noen forandringer i mitt lange hår, men da dette er langt ifra noe som er varig og noe som bare kan taes ut igjen bestemte jeg meg for å prøve det, og gjett om jeg ble fornøyd.

  Fy søren som jeg elsker denne frisyren og gjett om jeg skal ha den mange mange ganger fremover!
  Ganske alvorlig på bildene over, men da jeg så meg selv på håret her så måtte jeg bare glise. Ikke tok det lange tiden heller og det er såå godt å få luft på den ene siden av hodet, haha!
  Nå er jeg superduper klar for Odderøya Live i morgen. For en fantastisk dag vi har hatt med shopping, hentet ut masse pakker på posten, vært hos frisør og negldesigner ( skal vise dere neglene å) samt vært på besøk. Nå er jeg helt skutt og gleder meg til å finne sengen igjen snart for vet dere hva? Jeg hadde rett om varmen i går og fikk MAKS 4 timer søvn på øyet. Da jeg lå der kl 5 på natten (morgenen?!) svett, fæl og supersulten siden jeg ikke hadde fått i meg mat hele natten mens jeg lå der og ba om at Jon Blund skulle være litt grei så var livet en smule urettferdig, hehe. Jeg sovnet heldigvis til slutt og satser på en lang natts søvn denne natten.

  Har dere hatt lignende frisyre før og er det flere av dere som skal på Odderøya Live i morgen? Det hååper jeg og håper vi ses! :*

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Sommerdate på stranden med den beste gutten i verden

  • 09.07.2014 - 23:11  Heiii dere! Fy å varmt det har vært i dag. Vi har rett å slett svettet helt bort og var derfor nødt å ta oss en tur på stranden for å bade litt i det deilige vannet. Ikke rart at strendene var stappfulle av både lokale mandalitter men også turister her når været er slik. Det er så varmt at svogeren min nektet å dra hjemover igjen for en natt til på soverommet uten vifte, så da bar det søren meg avsted for å skaffe vifte slik at det er fysisk mulig for han å få nattesøvn en sin, haha! Bra for han men jeg har ikke vært smart nok til å skaffe meg vifte så jeg ønsker meg selv lykke til med søvnen denne tropenatten.
  Vi har virkelig stoorkost oss i det deilige vannet og nå er jeg nettopp ferdig med kveldens sene middag pluss en liten skål potetgull, nam! Jeg elsker lays salt chips, den er farlig god skal jeg si dere. I kveld skal jeg ihvertfall få sparket meg selv i seng før 3 på natten siden jeg skal avsted til Kristiansand i morgen for noen ærend samt nye negler, gleder meg til å få lekre negler av flinkeste Paulina igjen! Hvordan har deres dag vært? Flere som har svettet bort og badet masse? Nå kreperer Macen her så jeg må bare få skrudd den av så den ikke tar seg sommerferie den å, hehe.

   

   

  Få dagens beachlook med fargefulle sommerarmbånd, gullfarget klokke og fresh ny bikini HER // Get the look:

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nydelig sommershorts i rosa med sløyfe! // New in

  • 08.07.2014 - 21:38


  Good kveld dere! Gjett hva jeg nylig har gjort? Jeg og Aina hoppet rett ut i det liiitt for kalde vannet på en av badestrendene her etter en lang handlerunde på tusen forskjellige matbutikker på jakt etter økologiske varer, proteinrike matvarer og litt kosedrikke til helgens festival vorsing. Det var så deilig i været siden det skal tordne her utover kvelden så temperaturen er skyhøy og veldig klam, derfor kunne vi bare ikke dy oss. Tipper jeg så passe dum ut der jeg badet i bh og truse men er det sommer så er det sommer, eller hva? Så der satt vi da plutselig på vei hjemover med våte klær og tusen handleposer i en bil med skinnseter, deilig, deilig, hehehe.


  Shortsen er sponset av abaday og fåes tak i HER til UNDER 120,-!

  Jeg ville forresten bare vise dere denne helt nydelige sommershortsen jeg fikk av abaday som kom i posten her om dagen. Den er rett og slett hundre prosent perfekt og jeg kan i blant ta meg selv i å sitte å stirre på den der den henger på perlekleshengeren, slik som akkurat nå. Jeg elsker den! Materialistisk lykke, hello!

  Hva synes dere om shortsen, var den ikke helt nydelig? Håper dere å har hatt en fantastisk dag!:*

   

  Få hele dagens sommerlook med nydelig blondetopp, hvite sommersko og armbånd med skjellpynt og farger HER // Get the rest of the look:

  50 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits