Kontakt: jeanette@wa2wo.com

DAGENS ANTREKK INNKJØP FRA NELLY!

 • 31.08.2013 - 20:58

 

Vogue sorte strømpebukser HER // Vinrød skjorte i oversizemodell HER // Pumps med nagler HER // Ørn ring HER // Sort bukse HER (adlinks)

Nå har jeg handlet et lite antrekk hos Nelly siden de har stort salg og da klarer jeg ikke å la være. Fant meg en lekker vinrød skjorte som er i oversized modell med cut outs på skuldrene, den er rett og slett helt perfekt. Nydelige, enkle sorte strømpebukser som passer til absolutt alt om høsten og som alle bør ha i garderoben sin, lekre pumps med litt pynt og nagler som kan brukes både til hverdag og fest, en stilig ring med ørn på og en basic sort bukse.

Hva gjør dere denne lørdagskvelden? Her har vi avslappende helg, noe som er helt utrolig deilig og skal bare nytes til det fulle. Er det forresten noen av dere som ikke kommer inn på Facebook? Får bare opp beskjed om at de holder på å oppdatere brukerkontoen min, og har forsøkt å komme inn i hele kveld, men får vel gi opp tror jeg, hehe.

:*

46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR OG ETTER BILDER // DIY CUT OUT HOODIE TIL HØSTEN!

  • 31.08.2013 - 17:48

   

  I går kveld satt jeg og Andreas med et nytt, lite DIY prosjekt som passer perfekt nå til høsten. Som flere av dere vet er jeg vanvittig svak for Cut out's og synes det er så fantastisk stilig. Jeg har mange topper og skjorter med Cut out men ingen gensere, så da måtte vi nesten trå til med å lage en i genser også. Vi valgte en av mine mange hoodie gensere som i tillegg har hette for da blir det enda mer stilig. Her kommer hvordan dere også kan lage dette.

  ♥ Du trenger: Plagget du skal gjøre om, saks, bakepapir, blyant, penn, viskelær, knappenåler,  eventuelt symaskin om du ikke vil sy for hånd og nåler hvis du syr for hånd.


  ♥ Legg plagget på bordet, ta bakepapiret og legg det over skulderen på plagget. Du bestemmer nå mønsteret og størrelsen utklippet på Cut out'en skal ha. Tegn med blyant først slik at du kan viske om du tegner feil. Tegn deretter gjerne over med penn slik at det blir godt synlig når du skal klippe.

  ♥ Brett bakepapiret slik at kantene på det du har tegnet kommer i selve bretten. Det er viktig at det er nok bakepapir på begge sidene til å dekke mønsteret slik at det blir likt når du skal klippe ut. Klipp langs der du har tegnet. Skulle du klippe feil er det bare til å prøve igjen.


  ♥ Når du har klippet ferdig vrenger du så plagget.

  ♥ Legg bakepapiret på skulderen og tegn langs kanten med pennen på begge sider før du gjør det på den andre skulderen også. Sørg for å ha avstand ifra plaggets opprinnelige sømmer når du har tegnet mønsteret ditt. Her er det illustrert med lilla farge for å vise dere, men det skal dere ikke gjøre. Gjør dette på begge sidene

  ♥ Klipp ut etter formen du har tegnet på plagget og gjør dette på begge sidene

  ♦ Tips! Spar på stoffet du har kuttet ut så du kan bruke det til andre DIY prosjekt senere


  ♥ Nå velger du om du vil sy for hånd eller bruke maskin. Jeg liker best å sy for hånd og Andreas bruker symaskinen så denne gangen valgte vi å bruke symaskinen som jeg pent må bli flinkere på selv etterhvert å, hehe. Brett plagget innover og fest med knappenåler som vist på bildet.  ♥  Sy langs kanten, husk å trekk ut knappenålene en og en etterhvert som du kommer nær dem så du ikke syr dem fast.  Vips: Du har en ny, råstilig hoodie som passer perfekt til høsten!

  Tips: Du kan sy på pynt og annet for å pynte opp genseren enda mer, noe vi har tenk å gjøre og resultatet kommer såklart på bloggen også. Du kan også bruke tettsittende topper med knallfarger under som blir råstilig og kan kombineres på utallige måter.

  For flere DIY prosjekt se HER

  Hva synes dere?

  :*

  40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • AUGUST ANTREKK // HVILKET VAR FINEST?

  • 30.08.2013 - 21:54

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER samt close up bilder av detaljer HER

   

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   


  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   


  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER

   

   

  Se hele antrekket og hvor klærne er fra HER samt close up bilder av detaljene HER

  Nå sitter jeg og Andreas og koser oss med hjemmelaget smoothie med banan, blåbær, solbær, bringebær og biola i mens vi holder på å se på noe vi kan sy litt på sammen. Perfekt fredagskveld med kjæresten kaller jeg dette. Etterpå skal jeg endelig få sett "Mama" som jeg har ventet i det som føles som en evighet på. Jeg bare elsker grøssere, og spesielt på en fredagskveld. Nå skal helgen bare nytes inn!

  Hvilket antrekk ble deres favoritt denne måneden? Noen andre som har sett Mama og synes jeg har noe å glede ( eller grue ) meg til? Det håper jeg!

  :*

  63 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • HVORDAN KLE DEG PERFEKT ETTER KROPPEN DIN // 7 FESTKJOLER OG SKO SOM GJØR DEG HØYERE!

  • 30.08.2013 - 18:25

  10 kjoler for å skjule magen HER

  Hvordan kle deg perfekt etter kroppen din // Jukse til deg høyde HER

  Sist helg hadde jeg et innlegg med ti kjoler som skjuler magen din, som fikk veldig god respons. Jeg har skrevet en god del hvordan kle deg innlegg til forskjellige kroppsfasonger og behov, og jeg forsøker nå og også komme med konkrete klesplagg og antrekktips. Denne gangen er det kjoler til deg som ønsker å se høyere ut og / eller få lengre ben med et par skotips også.

   

  7 Festkjoler for å se høyere ut og / eller få lengre ben og 8 par sko


  1. Sort, nydelig festkjole med V - utringning

  Kjoler i ensfarget gir inntrykk av å se høyere ut, i tillegg til at mørke farger gjør det enda bedre. V- utringning er en av de beste utringningene for å gi inntrykk av å se høyere ut. Aldri "kutt" utringningen din om du ønsker å se høyere ut og aldri kutt kroppen i flere deler med en kjole.

   
  Sort festkjole HER (adlink)

   

  2. Hvit festkjole med V - utringning både foran og bak

  Denne kjolen er så flott, elegant og enkel på samme tid og passer perfekt til fest og for deg som gjerne vil se litt høyere ut. Mørke farger gir som sagt enda litt bedre effekt enn lyse farger, men det er ikke alle som kun vil bruke mørke farger. Denne kjolen er også ensfarget med V - utringning både foran og bak som gir inntrykk av å være høyere. Tips: Velg et lengre halssmykke hvis du vil bruke smykke til kjolen enn det modellen har på seg om du ønsker å se høyere ut.


  Hvit festkjole HER (adlink)

   

  3. Burgunderfarget lang kjole med høy splitt og gulldetaljer

  Burgunder er så nydelig og helt på moten igjen nå i høst. Denne lange kjolen gir inntrykk av å se høyere ut pga den lange og lekre splitten foran. Viser du såpass mye ben, uten å vise for mye er det en genial måte å se høyere ut på.


  Burgunderfarget festkjole HER (adlink)

   

  4. Sort, kort festkjole med paljetter

  Denne kjolen går nedover og gir derfor inntrykk av mer høyde hos den som bruker den. I tillegg har den en lang V - utringning som også gir inntrykk av å se høyere ut sammen med linjene nedover på underdelen.


  Sort festkjole med paljetter HER (adlink)

   

  5. Nydelig, lang og sort festkjole med splitt

  Splitten, linjene og at kjolen er tettsittende gir inntrykk av mer høyde. Kombiner alltid med høye hæler så lenge du har muligheten for å få mest mulig høyde.


  Lang festkjole HER (adlink)

   

  6. Nydelig, enkel korallfarget festkjole

  Denne har lag på lag på underdelen og som fungerer bra på denne kjolen om du ønsker å se høyere ut nettopp pga hvordan lagene er plassert på kjolen, altså de går nedover. Aldri velg lag på lag som går på langs for da ser du kortere ut. I tillegg har den V - utringning som også er bra.


  Korallfarget kjole HER (adlink)

   

  7. Lengre, sort kjole med lang utringning

  Enda en lekker, sort kjole med lang utringning i en litt lengre variant til de som ikke ønsker en altfor kort kjole, men heller ikke en type maxikjole. Denne kjolen er det ganske viktig å kombinere med høye hæler om du ønsker å se lengre ut siden den kan "kutte" bena litt. Har du veldig korte ben ville jeg gått for en av de andre typene som viser mer ben, men har du foreksempel en lang underkropp og kort overkropp kan denne være veldig bra til deg, selvom du er lav i høyden, og også til deg som allerede har en del høyde men ønsker å se enda høyere og elegant ut.


  Sort festkjole HER (adlink)

   

  Skotips til kjolene for å gjøre deg høyere

  8. Nude støvletter


  Sko i fargen "Nude" gir inntrykk av lengre ben siden de forlenger bena pga fargen blant annet. Velger du derfor sko i fargen nude og med høy hæl er du veldig godt på vei mot lengre ben og mer høyde. Du kan såklart velge andre høye hæler til kjolene også, og det går litt på smak og behag men denne fargen er strålende og passer til svært mye. Husk at jo mer du gjemmer bort av bena med støvletter jo mer kutter du også bena ( gjør deg kortere i bena) og derfor kan støvletter i fargen nude være noe for deg om du er glad i å bruke støvletter da de gir inntrykk av forlengelse.

  Nude sko med nagler HER Nude støvletter med nagler og pynt HER, Nude sko med gullhæl HER (adlinks)

   

  9. Nude Pumps

  Pumps er perfekte til kjoler og også til hverdagsantrekk og disse tre forskjellige i fargen nude er fantastiske til å forlenge bena. Kanskje noen kan kombineres med en av kjolene ovenfor og noe tilbehør så har du et ferdig antrekk som får deg til å se høyere ut med lengre ben attpåtil. Husk at pumps som ikke er åpen i tåen gir mindre høyde enn de som er mer åpne slik som det ene skoparet til slutt i innlegget, men siden vi er kommet til høsten allerede og snart vinter kan det være greit med ikke åpen tå på noen sko.


  Pumps i syntetisk skinn HER Pumps i syntetisk mokka HER Pumps i syntetisk skinn med gullhæl HER (adlinks)

   

  10. Sandalatter og pumps med metallplate i gull

  Det finnes også andre typer høye hæler i fargen nude som kan brukes nå i høst til fest. Disse skoene under er veldig like men likevel forskjellige og like flotte mens åpen tå slik som sandaletten har gir inntrykk av enda mer høyde enn når skoene er lukket.


  Sandalett i syntetisk mokka HER Pumps i syntetisk skinn HER (adlinks)

  Husk at alt kan sendes i retur hos Nelly om det skulle være slik at kjolen ikke passet, du ikke følte deg fin i den eller skoene ikke var helt deg likevel. Det er uansett retur rett og du har lov til å prøve et klesplagg på før du bestemmer deg, men for all del, ikke bruk det noe mer enn å prøve det på. Lange smykker som tilbehør til flere av kjolene hjelper også på å gjøre deg høyere og kombiner helst med høye hæler som foreksempel noen av dem over i farge nude, slik at du får enda lengre ben.

  10 kjoler for å skjule magen HER

  Hvordan kle deg perfekt etter kroppen din // Jukse til deg høyde HER

  Ønsker dere alle sammen en fantastisk helg!

  :*

  17 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR OG ETTER BILDER! // GENIALT HÅRTIPS TIL ALLE MED LANGT HÅR!

  • 29.08.2013 - 21:28

  God sen kveld flotte folk!

  I dag tenkte jeg å dele med dere et helt genial tips jeg fikk av flinke Monica som er frisøren min hos Fleur frisør her i Mandal og som dere finner salongen til HER. Som dere vet fikk jeg nylig satt på microringer hos Fleur og viste dere før og etter bildene i innlegget HER. Når du skal vaske extensions er det en hel prosess som tar en god del tid og bør gjøres skikkelig. Man skal blant annet ikke bruke noe olje, balsam eller hårkur i hodebunnen og på toppen men kun i endene, dette er svært viktig for at ikke festene skal falle ut. Man skal også vaske håret svært forsiktig, ikke gni selve håret eller festene slik man vanligvis gjør når man vasker håret og det må ikke børstes når det er fuktig eller vått. Man skal heller aldri legge seg med fuktig hår når man har extensions og det bør fønes helt tørt med varmebeskyttende i først. Dette tar da naturlig nok en god del tid og man bør helst ikke vaske extensionsene for ofte heller da de kun trengs å vaskes innimellom. Jeg kjenner også folk som nesten aldri vasker extensionstuppene sine men bruker heller å gre dem mye, kure dem, bruke shinesprayer og morrocanoil.

  ♥ Det tipset jeg skal vise dere nå, som jeg fikk av Monica på Fleur gjør hele prosessen til en veldig enkel, kort og grei prosess og som ikke tar mer enn maks 10 min i tillegg til at det sliter mindre på håret og lengdene. Dette passer også til dem som har langt hår uten extensions, for å slippe å slite for mye på tuppene. De fleste vet at for mye vasking av håret sliter på det og er ikke nødvendig, så derfor bør vi egentlig vaske håret så sjelden som mulig. Mange ønsker likevel å vaske ihvertfall toppen en del da det er ingen som liker å gå rundt med fett eller skittent hår.

  Shampo, balsam og hårkuren jeg bruker nå er fra Balmain. Dette er tilpasset de extensionsene jeg har fra Balmain og de kan dere få tak i hos blant annet Fleur frisørsalong her i Mandal, og om dere ikke bor i Mandal kan dere få tak i disse hos salonger som fører Balmain håret.

  ♥ Start med å gre håret skikkelig med en børste som ikke sliter på håret som foreksempel den jeg bruker fra Balmain, tangle teezer eller andre børster som ikke har disse ståltuppene.

  ♥ Hodebunnen din er den som først og fremst blir skitten og som derfor trengs å vaskes mer og oftere enn lengdene. Det er ikke noe poeng i å vaske hele håret med tuppene kun fordi hodebunnen din er skitten.  ♥ Deretter deler du opp håret slik at det nederste håret ( om du har extensions er det extensionsene som skal henge ned, ikke få festene med i håret du skal sette opp. Kommer såklart litt an på hvilke type extesnions du har og hvor de sitter også) henger ned og det øverste laget med hår som sitter inntil hodebunnen kan settes opp. Gre deretter håret på nytt så du unngår floker.


  ♥ Sett det øverste håret opp i en klype eller strikk og det nederste håret ( extensionslengdene til dere som har extensions) i et strikk og la det henge ned.  ♥ Nå kan du også sette det lange håret som henger ned i en klype eller foreksempel rulle det opp med et strikk etc og legge det bak på ryggen. Så lenge du får det håret bort og skiller det godt fra resten fungerer det og slipp løs håret du satt opp ned.


  ♥ Hent shampoen og eventuelt balsam om du vil bruke det. ( Husk, kun i tuppene om du har extensions!), legg det nederste håret helt bort og ta det andre frem før du skyller håret som henger frem godt med lunkent til kaldt vann. Pass på at resten av håret holder seg tørt, og spesielt om du har extensions for da slipper du å gå igjennom føneprosessen.

   
  ♥ Deretter vasker du kun det håret som henger fremme og er vått med en god shampo tilpasset ditt hår ( og eventuelt dine extensions) i minimum 2 omganger for å få det skikkelig rent og få ut produktrester. Husk å hele tiden hold hodet fremme og ikka ta det bakover for da renner vannet bak til det andre håret. Til slutt kan du bruke balsam i håret, men har du extensions må du huske på å kun bruke det i tuppene. Pass hele tiden på at håret som henger bak i klypen ikke blir vått eller får shampo eller balsam i seg.


  ♥ Til slutt kan du nå lufttørke håret, også om du bruker extensions for du slipper å føne det siden det kun er ditt eget hår du har vasket. Føning er utrolig greit men sliter på håret så vi bør forsøke å unngå det når vi har muligheten. Husk å tørk håret godt med et håndkle men ikke gni håret, klapp og klem det tørt.

  ♥ Nå er håret ditt på toppen og hodebunnen vasket og ren mens lengdene er uvasket. Dette er noe du kan gjøre når du foreksempel har dårlig tid, når du kun er skitten i hodebunnen og ikke trenger vask i lengdene eller bare når du vil det skal gå raskere om du bruker extensions. Husk at resten av håret også bør vaskes innimellom såklart men det er ikke så ofte det trenger eller bør vaskes.
  Her er håret mitt skittent , men kun mest i hodebunnen og på toppen mens lengdene egentlig ikke trenger vask enda og håret er ikke stylet.
  Her er bildet tatt rett etterpå hvor jeg har håndkletørket håret på toppen litt og kun tatt litt morrocanoil i lengdene som ikke ble vasket denne gangen. På bildene ser dere derfor at håret kun er vått på toppen og ikke i lengdene. Slik kan du gjøre både når du har extensions og ellers om du har langt / halvlangt hår og vil la lengdene dine få litt hvile fra vaskingen og produktene innimellom.

  Helt til slutt vil jeg bare takke dere for alle de gode kommentarene dere kommer med hver eneste dag, for  kommentarene og likes på instragram, for de koselige meldingene både her på bloggen og på Facebook og for alle mailer dere sender meg. Det betyr så ubeskrivelig mye for meg, og det er meg en stor glede å kunne svare dere på alle kommentarer samt å kunne hjelpe og komme med tips. Det er noe jeg virkelig elsker og det betyr så mye med alle tilbakemeldingene fra dere, tusen takk skal dere ha. Dere har alltid vært og vil alltid være verdens beste lesere.

  Kunne dere dette tipset om hvordan vaske håret, både med og uten extensions, uten å vaske selve lengdene for å slite mindre på lengdene, og bruker dere dette selv innimellom?

  Hvilken shampo, balsam og hårkur bruker dere?

  :*

   

  37 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DIY, UNDER OG ETTER BILDER // JEG HAR TESTET HJEMMELAGET PEELING OG HER ER RESULTATET!

  • 29.08.2013 - 16:26

  God torsdag flotte folk!

  Sent i går kveld bestemte jeg meg for å teste hjemmelaget peeling som jeg har hørt skal være en av de beste måtene å peele på, og også veldige veldig enkelt. Her kommer litt bilder, forklaring og bedømmelse på hvordan jeg synes denne peelingen var. Til vanlig bruker jeg peeling fra MD Formulations og Ole Henriksen.

  ♥ Pris på peeling: Under 10kr

  ♥ Passer for: Alle hudtyper

  ♥ Du trenger: Grut fra kaffe og en skål

  ♥ Kok opp kaffe og hell gruten fra kaffen i en skål. NB! Pass på å vente med å bruke dette til det er litt kjølet ned

  ♥ Stå gjerne i dusjen og sørg for at hele kroppen din er full av vann før du bruker litt og litt av gruten til å peele hele kroppen forsiktig med ( Ikke ansiktet)

  ♦ Tips! Har du sensitiv hud kan du foreksempel blande gruten sammen med en god, kremete dusjsåpe for en litt mildere peeling. En annen ting du også kan gjøre er å bruke denne som fotskrubb da den er ganske grov og kan derfor tilpasses til de forskjellige områdene på kroppen, men da bruker du mindre vann og mer kaffegrut.

  ♥ Deretter vasker du det av deg og smører kroppen med en god fuktighetskrem. 

  Resultat og bedømmelse:

  Denne fikk jeg faktisk helt sjokk over hvor godt virket. Huden min ble silkemyk og jeg kan si med hånden på hjertet at dette kanskje er den beste peelingen jeg har forsøkt. Jeg blandet selv noe av gruten med dusjkrem på områder på kroppen hvor jeg er ekstra sensitiv mens på andre områder brukte jeg kun vann og kaffegrut for en litt hardere peeling. Dette resulterer i at du selv blander til om du ønsker en sterk peeling eller mildere mens du står i dusjen og bruker den. Denne er helt perfekt til å skrubbe bort døde hudceller, og foreksempel før selvbruning. Huden min er silkemyk nå dagen etterpå og jeg kommer helt garantert til å gjøre dette igjen. Denne peelingen er det jeg har testet hjemme som jeg har likt aller best til nå. Tips helt på slutten: Kan også brukes til å fjerne selvbruning hvis du har gjort noe feil siden denne peeler så sterkt.

  Vil dere se tidligere ting jeg har laget og testet ut hjemme finner dere banankur til håret HER, ansiktsmaske med sjokolade HER, te og sitron glansvask til håret HER og ansiktsmaske med egg og sitron HER

  Hva synes dere?

  Har dere prøvd denne peelingen før?

  :*

  29 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • ÅRETS SISTE BAD MED KJÆRESTEN PÅ STRANDEN = UNNAGJORT!

  • 28.08.2013 - 22:03

  I dag dro jeg og Andreas spontant på bystranden i Kristiansand etter alle ærend var unnagjort. Vi var så varme, sliten og hadde hatt så lite søvn så jeg foreslo hvorfor ikke dra ned til stranden og bade litt for å våkne opp? Man trenger ikke pakke med seg strandbag, håndklær, strandstol, strandseng, og badetøy for å kose seg. Noen ganger er det de små, spontane tingene som er de aller beste og minneverdige. Vi tok en kjapp tur innom det altfor syndefulle stedet Mc'Donalds og dro rett ned til stranden hvor vi ble liggende å skravle, høre musikk og endte opp med å bade i undertøyet og i de klærne vi hadde på oss.

  Det var ingen mennesker å se på selve stranden bortsett fra to små unger som lekte i vannkanten og foreldrene som satt like ved. De var tyske og på ferie tror jeg.Vannet var såå kaldt med en gang at jeg følte jeg nesten mistet pusten men det nytter bare ikke å kun dyppe føttene i vannet for da blir det bare verre, så med en gang jeg hadde dykket meg til halsen var jeg ikke kald lengre. Vi svømte og koste oss før vi tok turen hjemover. Jeg sa faktisk til Andreas for bare noen dager siden at jeg VIL ha et siste bad i år, som en fin avslutning på sommeren og det ble det virkelig å. Leiligheten vår er såklart full av sand nå som jeg alltid klarer å drasse med meg inn så vi har jo med oss litt av badestranden hjem å, koselig det.

  Nå er jeg endelig helt klar for høsten med blader som faller, regnet som pisker på vinduene mens vi sitter i sofakroken med kakao, tepper og ser skrekkfilm. Jeg gleder meg som et barn til julen allerede og har allerede begynt å planlegge litt gaver og slikt. Hvis noen av dere har tenkt på å ta et siste bad, anbefaler jeg dere å gjøre det nå, ikke vent for da tror jeg nesten vannet ikke blir fysisk mulig å bade i, haha! Men i dag, i dag var det helt perfekt. Det ble visst litt klissete kjærestebilder idag å, hehehe!

  Har dere badet noe de siste dagene, eller har dere planer om det? Og er det noen flere som liker både høsten og vinteren også?

  Ønsker dere en super kveld og natt videre, så blogges vi i morgen

  :*

  37 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS ANTREKK // THE OVERSIZED COAT AND BURGUNDY BAG!

  • 28.08.2013 - 19:25


  Kåpe - Nelly HER (adlink) // Veske - House fra Bagorama HER og HER  // Tunika - H&M // Ring - Ukjent // Solbriller - Ebay // Sko - Eurosko

  I dag har jeg vært i Kristiansand hele dagen etter en natt med nesten ingen søvn og det var så vanskelig å komme seg opp kjente jeg. Kom meg heldigvis avgårde og fikk gjort unna alt som skulle gjøres. Etterpå tok vi oss en spontantur til bystranda og endte opp med å bade det jeg tror ble årets siste bad. Det har vært nydelig vær hele dagen med skinnende sol og god varme så det var faktisk ikke så ille å bade nå. Hoppet uti med alle klærne og endte opp med å gå med kun kåpa hjem igjen etterpå, haha! Det har vært en helt super dag og nå skal jeg spise sen middag og rydde litt her for er ikke så lenge siden jeg kom hjem

  Hvordan har deres dag vært?

  :*

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • HVORDAN KLE DEG PERFEKT ETTER KROPPEN DIN!

  • 27.08.2013 - 18:09

  I dag skal jeg skrive et nytt hvordan kle deg etter kroppen din innlegg, og denne gangen skal jeg ta for meg hvordan du kle deg slik at du gir inntrykk av å ha mer former enn det du har, altså klestips til dere som er ganske slanke med lite former men som gjerne vil ha litt mer pupper, rompe, hofter, lår etc. Igjen vil jeg bare si at disse innleggene skriver jeg såklart ikke for at du skal føle deg ille i din egen kropp, men tvert imot, for at du skal få muligheten til å føle deg mer vel med deg selv. Vi er så forskjellige alle sammen og vi er alle fine på vår måte, men vi kan også lære å fremheve det som er pent med oss og skjule bort litt det som vi kanskje ikke har lyst å vise så mye frem. Noen mennesker trives med mye former, andre trives med å være veldig slanke, noen vil ha stor rompe mens andre ønsker seg en mindre rompe. Det er slik vi mennesker er, og det er slik vi bør godta at vi er..

  Del 4: Jukse til deg mer former, hvordan kle deg når du er veldig slank og ønsker å se større ut.

  ♥ Lyse farger gjør deg større mens mørke farger forminsker. Vil du ha større lår og ben, bruk lyse bukser, vil du ha større overkropp bruk lyse farger der. Du har en heldig kroppsfasong som kan passe all verdens lyse og flotte farger.  ♥ Lag på lag er helt genialt for deg som ønsker å se større ut, prøv deg frem og ikke vær redd for å teste ut noe nytt du aldri har prøvd før. I verste tilfelle liker du det ikke, og ferdig med det. Nå i høst kan du bruke en basic topp eller skjorte under, en genser over og over der igjen kan du bruke smykker/skjerf, tykke kåper etc etc. Mulighetene er mange og det er veldig mye lettere å se større ut i vinterklær enn om sommeren da lagene på lagene automatisk blir tynnere i stoffet om sommeren pga varmen.

  ♥ Det finnes også mange andre muligheter som foreksempel innlegg i Bh og super push up Bh for å gi inntrykk av mer og større pupper. Du trenger ikke stappe toalettpapir ned i puppene dine, men du kan "kjøpe" deg mer pupper med et bh innlegg som passer deg. Det er heller ingenting du trenger å være flau over å bruke, det er helt normalt og det er en grunn til at slike ting finnes, nemlig fordi de selges og kvinner vil ha dem. Det finnes tilogmed push up truser for de som ønsker å løfte rompen for å få den til å se større og/eller mer trent ut.

  ♥ Bruk gjerne skjerf eller store smykker i halsen om du ønsker å trekke oppmerksomheten bort fra tynne armer og en tynn, lang hals.

  ♥ De buksene jeg har advart dem som ønsker å skjule magen mot å bruke, altså lave jeans, er perfekt til deg for å skape mer former men husk at det er best hvis jeansen ikke sitter helt stramt inntil leggen, men går litt ut nede fra leggen. Sitter den helt stramt kan den få deg til å se enda tynnere ut. Husk at om du har innsvingt midje vil disse passe godt, men om du ikke har noe særlig innsvingt midje kan det være at disse type bukser ikke sitter perfekt på deg og at du må ha bukse med høyere liv. Prøv deg frem, se deg i speilet, finn kroppsfasongen din og gå på buksejakt.


  ♥ Ikke bruk striper som går nedover om du ønsker å se større ut, men striper som går bortover. Striper som går nedover vil gjøre deg mye slankere og er et kjent triks for å se tynnere ut.

  I overdeler bør du gå for utringninger som gir deg mer former og inntrykk av mer bryst og kløft. Bruk plagg med detaljer, rysjer og pynt rett på brystet. Dette gir inntrykk av at du har mer og større pupper og mer former. Du kan også bruke båthals.

  ♥ Ønsker du å skjule veldig slanke legger er støvletter helt perfekt og enda mer perfekt nå som høsten er her. Bruk gjerne støvletter med litt farge og ikke bare vanlige sorte da farger tiltrekker seg mer oppmerksomhet og kan derfor trekke oppmerksomheten bort fra tynne ben og over til skoene.

  ♥ Høye hæler kan få deg til å se enda tynnere ut, så dette er noe du kan unngå. Bruk støvletter og flate sko og om du skal først bruke høye hæler bør du velge noen med en liten hæl og ikke en gigantisk og veldig høy hæl.

  ♥ Når det gjelder shorts bør du bruke stramme, tettsittende og ganske korte shorts som gjerne nesten viser litt av lårene. Hvis du bruker løse shorts vil bena se enda tynnere ut og dette passer godt til dem som ønsker slankere ben. Husk at låret er den største delen av benet så derfor vil det være en fordel å vise en god del lår om du ønsker å se større ut og med mer former.

  ♥ "Prinsessekjoler" er helt nydelige på deg, spesielt hvis du er høy i tillegg til å være veldig slank. Kjolene med mye rysjer, dilldal og pynt gjør oss større der pynten er og vil derfor også gi inntrykk av mer former. Her kan du velge og vrake og kose deg med å velge utifra noe av det som jeg ser på som verdens flotteste kjoler. Du er så heldig at du kan bruke slike kjoler som har pynt og rysjer over hele kjolen, mens noen som ønsker å se slankere ut må passe på hvor pynten sitter Jeg kan sikkert lage en "10 kjoler som gir mer former" innlegg senere med konkrete kjoletips til dere som ønsker å se større ut med mer former.

  ♥ Du kan også fint bruke oversized klær, bare ikke overdriv. Det gjelder for absolutt alle kroppsfasonger, hold deg til størrelsen din så du ikke ser ut som en sekk. Bruk løse gensere nå i høst sammen med tights eller skjørt. Hva med en løs genser med striper på lang,s eller et annet mønster på langs sammen med pynt i halsen og en stor kåpe?

  Tidligere "Hvordan kle deg innlegg" :

  Del 1 - Hvordan kle deg høyere HER

  Del 2 - Klestips for høye jenter HER

  Del 3 - Hvordan skjule magen HER

  10 Festkjoler som skjuler magen HER

   Visste dere disse triksene for å gi inntrykk av mer former, og er det noen av dere som bruker noen selv?

  Håper dere likte dem! Flere tips for andre kroppsfasonger kommer etterhvert, og også flere konkrete klesplagg tips som jeg skal sette sammen til dere.

   :*

  63 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR OG ETTER BILDER // DIY GLITTERMØNSTER PÅ SKJORTE!

  • 26.08.2013 - 22:25

  God sen kveld flotte folk!

  I kveld har jeg og Andreas hatt det litt morro med en gammel skjorte som han ikke bruker lenger. Jeg er jo litt kjent for å være glad i mye herreklær da det kan se helt fantastisk ut på oss jenter, hvor heldige er ikke vi jenter som kan bruke så mye forskjellige plagg? Uansett, så har vi hatt det gøy med glitter og lim på en skjorte så her kommer en liten DIY til dere.

  ♥ Du trenger plagget du skal pynte, glitter i fargen du ønsker, lim ( Enten vanlig superlim eller limpistol ) og en liten kost ( Du kan bruke en ren sminkekost, liten malekost etc).

  ♥ Bruk avispapir under så du slipper så mye søl og lag mønster med limet. Her kan du lage akkurat hva du vil, du kan gjøre det litt tilfeldig og håpe på det beste eller du kan lage et nøye mønster. Selv gjorde vi noe midt imellom og forsøkte å lage det hele litt røft og tøft siden det er slik jeg liker det. Med limpistol er det litt mer krevende men det fungerer veldig bra og limet holder seg godt, det samme gjør glitteret. Forsøk å ikke press ut for mye lim av gangen.

  ♥ Deretter drysser du en god del glitter over langs mønsteret, her er det ingen vits å spare på glitteret for da risikerer du at du ikke får nok glitter til å danne mønsteret ditt. Det som er overflødig skal du fjerne til slutt og det kan brukes på nytt senere, så ikke tøm det utenfor eller i søpla.

  ♥ Når du er ferdig med mønsteret lar du det tørke en stund før du forsiktig kan riste av glitteret. Vi ristet alt av på avispapiret slik at vi bare kunne samle det opp etterpå og putte det tilbake.

  ♥ Til slutt kan du riste skjorten / plagget du har valgt godt utenfor for å få av det overflødige glitteret som ligger litt rundt på plagget. Bruk gjerne en liten kost tik å børste bort alt rundt og har du noen få limstriper som du ikke har kontroll på, ikke riv dem av men klipp forsiktig med en liten saks.

  ♥ Og Vips: du har en ny skjorte med mønster du selv har laget. 

  For flere DIY's og andre tips kan dere se HER

  Bruker dere å lage nye ting ut av gamle ting og klær?

  Håper dagen deres har vært helt super så må dere ha en god natt når den tid kommer

  :*

  42 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR, UNDER OG ETTER BILDER // JEG HAR TESTET HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE MED EGG!

  • 26.08.2013 - 19:39

  God mandags kveld flotte folk!

  I dag har jeg testet ut en ny ansiktsmaske siden det var veldig morro å teste den forrige med kakao, honning og melk. Den oppskriften finner dere HER. Denne ansiktsmasken skal fjerne oljete og litt fet hud og samtidig glatte ut huden og tilføre glød. Jeg må si jeg gruet meg en del til å ta eggehvite rett på huden, men nå er det gjort og her kommer oppskrift, bilder og bedømmelse.

  ♥ Ansiktsmasken passer for å fjerne fet hud og / eller litt oljete hud i tillegg til at den skal glatte ut huden og gi glød. Masken kan også brukes i foreksempel kun T - sonen hvis du opplever å bli litt oljete der men ikke i resten av ansiktet. Du trenger ikke å bruke masken i hele ansiktet og slik er det med alle ansiktsmasker og det er mange mennesker som bør ha et par forskjellige ansiktsmasker, spesielt oss med kombinert hud.

  ♥ Pris på ansiktsmaske: Under 50 lappen.

  ♥ Du trenger: Et egg, sitron, vips/gaffel og en skål.

  ♥ Knus et egg i en skål og fjern hele eggeplommen. Tips: Plastikkflaske er den enkleste måten å fjerne eggeplommen på med å klemme på flasken på forhånd, sette den inntil eggeplommen så suger den til seg plommen på et øyeblikk pga vakumet.

  ♥ Tilsett en dråpe ren sitron i eggehviten.

   

  ♥ Visp dette sammen til du får en lett kremet skummet eggemasse.

  ♥ Påfør dette direkte på huden i hele ansiktet i et tynt lag, unngå det sarte området rundt øynene og leppene. La det virke i 20 minutter. NB! Dette blir veldig stivt i ansiktet så ikke gjør store ansiktsbevegelser underveis.

  ♥ Skyll deretter godt av med lunkent vann og påfør din vanlige fuktighetskrem. 
  Slik så huden min ut før ansiktsmasken. Jeg lot vær å rense huden i dag siden jeg skulle teste denne for da blir jeg alltid litt fet i pannen spesielt.


  Her har jeg nettopp påført blandingen i ansiktet. Det var litt småekkelt og den ble ekstremt stiv på huden underveis.

  Slik så huden min ut etter ansiktsmasken og fuktighetskremen min fra Babor.

  Bedømmelse:

  Jeg synes den var ganske nasty å både påføre på huden og ha på huden men den var veldig enkel. Da jeg vasket den av og tørket huden før påføring av fuktighetskrem var ikke huden min i nærheten av fet i pannen lengre og den var glattere, så dette virket overraskende bra på min hud! Kunne jeg brukt den igjen? Ja, det kunne jeg absolutt for den fikk bort den litt fete huden i pannen og glattet ut resten av huden så effekten merkes med en eneste gang! En morro og litt småekkel opplevelse men absolutt noe jeg kan anbefale, det er verd et forsøk eller to, hehe.

  Har dere prøvd denne ansiktsmasken? Sjokolademaske testen min finner dere HER

  :*

  43 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • GÅRSDAGENS FESTKJOLE // DEN LILLE SORTE FRA ILLUSION!

  • 25.08.2013 - 21:00

  // Kjolen er sponset //

  Kjolen finner dere hos Illusion HER og finnes i både sort og rød // Veske - Sheinside HER // Sko - Kjøpt av venninne // Armpynt - Utlandet // Negler - Monica's Nailbar HER

  Denne lekre lille sorte kjolen falt jeg for som valget til gårsdagens festantrekk og er fra Illusion.no (link). Jeg har fått litt dilla på enkle sorte kjoler og har nå 3 hengende på stativ som jeg kan kombinere og sette sammen til mange forskjellige antrekk, til veldig mange anledninger og på uendelige måter. Ikke minst elsker jeg å kombinere sort med røde lepper, det er så flott!

   

  Illusion har forresten en ganske morsom konkurranse gående på Facebooksiden deres hvor en vinner stikker av med hele 10.000kr i gavekort med å stemme på ditt favorittkorsett. Linken til konkurransen finner dere på Facebook HER. Det eneste man trenger å gjøre er å stemme på favoritten sin.

  Hva har denne søndagen gått til? Bruker dere "den lille sorte" mye?

  Ønsker dere en superflott kveld videre og masse lykke til i konkurransen til Illusionl

  :*

  51 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR OG ETTER BILDER // NYE NEGLER FRA MONICA'S NAILBAR!

  • 25.08.2013 - 16:29

  // Neglene er sponset //

  I går fikk jeg endelig satt på nye negler hos Monica's Nailbar (link) her i Mandal. Hun har salongen veldig nær der jeg bor så det er utroolig greit. Neglene mine fikk en god del smell mens vi var på ferie på hytta og jeg holdt på med båten. Neglene hadde allerede grodd en god del lengre enn det de skal siden jeg ikke hadde hatt tid til å etterfylle dem før vi dro, så da måtte jeg ta litt konsekvenser av det, hehe. Det er meningen å etterfylle gelenegler etter noen uker slik at de alltid holder seg pene og slik at mine egne negler holder seg fine, men men sånn er det når man er på ferie. Nå er de heldigvis på plass og jeg har fine hender igjen. Føler meg helt naken uten de flotte neglene og designet denne gang ble så rått med sorte negler, to i knallrosa og diamantpynt. Dere må gjerne like Facebooksiden til Monica's Nailbar for å kunne være med å delta i konkurranser og se flere bilder HER

  Hvordan har søndagen deres vært så langt? Nå skal jeg pleie formen med masse vann og ut å kose meg i sola!

  :*

  49 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • WARNING! // KLISSETE KJÆRESTEBILDER COMING UP!

  • 24.08.2013 - 20:46


  Nå fyker vi avgårde på bursdags og innflytningsfest, jeg gleder meg! Det skal bli godt å slappe av og kose oss med vin sammen med herlige folk. Jeg skal vise dere skikkelige bilder av dagens antrekk i morgen vet dere. Jeg og Andreas tok en del raske bilder sammen, vi har det like morro hver gang over at når den ene ser noenlunde ok ut på bildet, ser den andre ut som et takras og motsatt, haha! Helt typisk!

  Nå drar vi avsted så må dere bare kose dere såå mye resten av kvelden flotte folk!

  :*

  67 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • GÅRSDAGENS ANTREKK // WHITE AND DENIM!

  • 24.08.2013 - 16:59


  Hvit strikkegenser - Nelly HER (adlink) // Mørke Denim leggings - Motehus // Solbriller - Nelly // Mørk gullring - H&M // Neglering - Nelly HER (adlink) // Sko - Fanny Lyckman Nelly HER (adlink)

  Nå kom vi nettopp hjem fra byen hvor vi har handlet inn en del god mat og diverse til helgen for i kveld er det innflyttings / bursdagsfest hos ei venninne og en god kompis av oss. Jeg har enda ikke begynt å gjøre meg klar til festen for tiden bare flyr fra meg som alltid. Jeg har også endelig fått kommet meg til negldesigneren min, Monica's Nailbar og fått orden på neglene jeg har rotet til i løpet av ferien. De nye neglene er så råstilige og jeg bare stirrer ned på dem konstant mens jeg skriver på tastaturet her, haha! Neglene skal jeg såklart vise frem her på bloggen som alltid og dere kan se tidligere negldesign på bloggen HER

  Hvordan har denne lørdagen vært hos dere, og hva er planene for resten av kvelden? Noen andre som skal på fest?

  Vi blogges nok litt senere for nå må jeg sette i gang og ordne meg litt i stand, håper dere får en super kveld videre!

  :*

  54 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • NYE EXTENSIONS FRA BALMAIN // FØR OG ETTER BILDER HOS FLEUR FRISØR!

  • 23.08.2013 - 21:35

  // Sponset extensions //

  I dag har jeg vært å satt på microringextensions fra Balmain extensions hos Fleur Frisør (link) her i Mandal som mange av dere vet jeg skulle på time til i dag. Det er så utrolig deilig å ha skikkelig langt og flott hår igjen, for jeg skal innrømme at jeg er glad i skikkelig langt hår. Det er ikke alle av oss som kan få veldig langt og tykt hår naturlig, og da er extensions en fin mulighet. Det er veldig mange forskjellige typer extensions og jeg har faktisk vært borti microringer før, men da med et hår som var av mye dårligere kvalitet enn Balmain håret. Balmain har jeg også hatt tidligere og det er et av hårmerkene jeg har vært utrolig fornøyd med og som jeg brukte da jeg bodde i Kristiansand. Kvaliteten er så god og håret holder derfor utrolig lenge hvis man tar vare på det skikkelig og med de rette produkter.Jeg skrev et innlegg for ikke så lenge siden med forklaring på hvorfor jeg bytter extensionsmerke, innlegget finner dere HER.


  Microring extensions er en av de mest skånsomme extensionstypene man kan ha, og også noe jeg har veldig god erfaring med fra før av med akkurat det med å ikke slite noe særlig på håret. Frisøren trer enkelt microringen inn på håret ditt og klemmer med litt styrke på en tang som er beregnet til dette. Vips: så sitter håret på helt uten lim og annet styr. Da jeg hadde lim ble det alltid sittende igjen en god del lim igjen i håret etter håret var tatt av, og det syntes jeg ikke var særlig kult. Som mange av dere vet hadde jeg også en del andre problemer med tape extensionsene, og selvom det ikke var kvaliteten på håret sin feil styrer jeg likevel unna, ihvertfall for en god stund og holder meg til microringer så lenge de fungerer like godt som sist gang.

  Når håret skal heises etter ca 6 - 8 uker ( viktig å heise det med jevne mellomrom så ikke ringene kommer langt ned), bruker de bare tangen og åpner ringen så sklir ringene ut av håret og det kan festes enkelt på nytt. Det er svært viktig at man tar vare på håret slik det skal for at det skal holde seg lengst mulig, slite minst mulig og kunne brukes om igjen. Når man gjør dette rett er extensions veldig enkelt å ha med å gjøre som regel og det kan være lurt å gå til en profesjonell for å få dette utført. Dere så jo hvilke problemer jeg hadde da vi prøvde her hjemme med de andre extensionsene. Det er bare å følge meg litt i extensionsdagboken som dere finner på bloggen HER


  Når man setter på extensions er det en stor fordel å klippe håret til slik at det ligger best mulig og blander seg godt inn med ditt eget hår. Her vil frisøren se hva som må gjøres og i dag har Monica skrådd håret litt, klippet litt tupper og fått håret til å passe godt inn i mitt eget hår. Det er jo ikke meningen at extensions skal se veldig falskt ut og derfor er det viktig å klippe det til så håret blir fint.


  Helt til slutt gikk hun over med en rettetang siden mitt hår var bustete som vanlig, hehe. Det er utrolig enkelt og greit å style håret når man har extensions, bare husk å bruk varmebeskyttende før du begynner med krølling eller retting. Extensions kan styles på akkurat samme måte som ditt eget hår, så lenge det er hår som er ekte og av god kvalitet. Noen av de mer billige extensionstypene lukter lett litt brent og tåler dårligere varme enn hår som er av bedre kvalitet har jeg erfart. Da vi var på besøk hos familien til Andreas i Trondheim spurte faktisk broren til Andreas da han kom inn døra " Hva er det som lukter så brent?!", og da holdt jeg bare på å krølle de tidligere clips extensionsene, haha!  Når du har extensions er det helt utrolig viktig å bruke de rette produktene til håret, som jeg har nevnt en del ganger før her på bloggen. Jeg brukte Tigi S-factor tidligere da jeg hadde clips og de andre extensionsene, og nå skal jeg tilbake til Balmain sine gode produkter. Jeg elsker både Tigi og Balmain sine og kan trygt anbefale begge deler .I tillegg bruker jeg morrocanoil i tuppene.  Her ser dere bilder av håret mitt helt naturlig før extensions og uten noe som helst styling. Jeg har ikke så veldig kort hår naturlig men det er ikke så langt som jeg ønsker og det er heller ikke så tykt som jeg ønsker. Derfor har jeg brukt extensions i mange år og er veldig fornøyd med den muligheten. Håret gjør så mye for meg og jeg synes det er mye mer morro å style håret når det er skikkelig langt.

   

   

  Jeg elsker håret allerede og jeg elsker det ekstra spillet jeg får i håret av dem da jeg har mørkt hår naturlig under det blonde, og det har Monica klart å matche godt med en liten ombre effekt. Monica er en utrolig dyktig, snill og god frisør som jeg kan anbefale på det varmeste. Jeg maser, spør og graver mye men hun svarer alltid godt for seg og vet hva hun gjør, hehe. Jeg er veldig spent på hvordan dette håret vil kjennes ut på meg etterhvert og jeg skal såklart oppdatere her på bloggen. Jeg satser på og regner med at denne gangen går det mye bedre da det for det første er en skikkelig god frisør som har gjort det og da det er microringer.

  Fleur Frisør finner dere HER og skulle dere ha noen direktespørsmål om extensions eller annet kan dere ringe salongen på tlf nr: 38 26 26 47.

  Hva synes dere?

  Bruker dere, eller har dere brukt extensions og microringer? Noen erfaringer blant dere med Balmain håret?

  Ønsker alle en fantastisk fredagskveld videre!

  :*

  35 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • HVORDAN KLE DEG PERFEKT ETTER KROPPEN // 10 FESTKJOLER SOM SKJULER MAGEN!

  • 23.08.2013 - 13:51

   

  Siden responsen på forrige "Hvordan kle deg etter kroppen din // skjule magen" ( som dere finner HER ),  innlegg var like god som alltid bestemte jeg meg nå for å sette meg ned og finne noen nydelige nyheter av festkjoler hos Nelly som passer perfekt til dere som vil skjule magen til fest siden det nå allerede er helg på nytt. Her har jeg plukket ut en god del forskjellige kjoler som dere som vil skjule magen litt kan velge og vrake i av de fine nyhetene hos Nelly. Noen av kjolene skjuler en liten mage og passer bra til dere som foreksempel er ganske slanke/medium men ønsker å skjule en utstikkende mage eller om du er en av dem som blir litt oppblåst, mens andre kjoler skjuler mer og større mage og viser mindre kropp enn de kortere variantene.  Husk at flere av kjolene også finnes i flere farger på Nelly og kommer gjerne opp som forslag under når du kikker på den ene fargen.

  10 festkjoler som skjuler magen


  1. Peplumkjoler skjuler en liten eller oppblåst mage.
  Peplumkjoler er perfekte kjoler til å skjule en liten mage eller en litt oppblåst mage. Spesielt til fest er det mange som opplever å bli litt oppblåst og da kan det være ubehagelig med en kjole som sitter helt stramt inntil magen uten at det er noe over som dekker litt. Peplumeffekten gir derfor en god liten skjul til en liten mage og passer godt til dere som vil ha en stram, stilig kjole uten å måtte gå over til en løs modell kun pga magen.


  Sort peplumkjole HER  Korall peplumkjole HER (adlinks)

   

  2. Maxikjole og kjole med lange rysjer nedover skjuler magen.
  Maxikjole er så utrolig nydelig og slike som den blå her passer veldig godt for dem som vil skjule magen og som kanskje ønsker en lengre variant enn de to øverste peplumkjolene. Mørkeblått er også en utrolig flott farge og passer veldig mange forskjellige hudfarger godt. I tillegg viser den bysten og armene og fremhever bysten en del men på en elegant måte. Kombiner den gjerne slik som på bildet med en frisyre med myke krøller, et pent smykke og noen flotte sko. Den grønne festkjolen har også en sprek farge og er en lengre variant av den lille festkjolen, uten å være så lang som maxikjolen. Rysjene på kjolen hjelper til med å skjule magen og denne passer godt til dere som vil fremheve bena men likevel skjule magen og ikke ha en altfor ettersittende kjole


  Blå maxikjole HER Grønn festkjole HER (adlinks).

   

   3. Kjoler som er litt oversized skjuler magen godt.

  Kjoler som er noe oversized uten å være for store i størrelsen er perfekte for å skjule magen. Disse kjolene kan skjule både en liten mage men også større mage og mange av dem kan brukes med foreksemel midjebelter som igjen er med på å fremheve midjen og får deg til å se slankere ut. Den sorte med striper er noe kort men om du ikke ønsker den så kort kan du bruke noen helt stramme hotpants under foreksempel og om du ikke ønsker å vise bena kan den brukes som tunika over leggings. Den lyse kjolen skjuler også magen godt og er helt nydelig med blondedetaljene i halsen. Blonder kommer vi nok til å se litt utover høsten også fremover så det trenger dere ikke å legge bort selvom sommeren er over. Husk å alltid bruk din egen og rette størrelse slik at en oversized kjole ikke skal bli altfor stor, men passe til deg. Velger man for store størrelser ser man ofte større ut enn det man er.


  Sort stripete kjole HER Hvit kjole HER (adlinks)

   

  4. Kjoler med rysjer, A - form og detaljer på bryst som trekker oppmerksomhet bort fra magen.

  Den sorte kjolen har litt A - form i underdelen som passer veldig godt til å skjule magen og som markerer midjen godt med flere lag av stoff. I tillegg er den sort, noe som også er slankende. Detaljene på brystet trekker oppmerksomhet bort fra magen. Den røde kjolen har rysjer som hjelper på å skjule magen i tillegg til detaljene i liv og på brystet som også trekker oppmerksomheten bort fra magen. Disse kjolene er litt mer pyntet enn de andre og passer derfor godt sammen med enkelt tilbehør. To skikkelige prinsessekjoler som likevel kan brukes til fest da de ikke er overpyntet.  Sort kjole med A- form HER Rød kjole med rysjer HER (adlinks)

   

  5. A - form igjen, oversized og detaljer som går nedover hjelper med å skjule magen.

  Den rosa kjolen har en skjørtdel som går utover og i tillegg er A - formet og høy i livet og dermed skjuler magen. I tillegg har den nydelige blomsterdetaljer som også er med på å "gjemme bort" magen. Den blå kjolen er i noe oversized modell, mørk farge som er slankende og detaljer som går nedover og er derfor med på å skjule magen.


  Rosa blondekjole HER Blå kjole HER (adlinks)

  Hva synes dere om slike innlegg i tillegg til de vanlige "Hvordan kle deg" innleggene, og hvilken kjole likte dere best? Har dere ikke lest hvordan skjule magen innlegget finner dere det HER

  Hvis dere liker dette kan jeg fortsette litt med det til også andre kroppsfasonger og sette sammen litt antrekk til forskjellige fasonger og høyder innimellom, og både til hverdags og fest.Til slutt vil jeg gratulere Nadia Hoveland  så mye som vinneren av gavekort på 700kr fra Nelly i samarbeid med Cuponation og wa2wo.

  Ønsker dere alle en strålende helg, nå fyker jeg avgårde til frisøren så kommer resultatet på bloggen senere!

  :*

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • JEG BLIR KVALM AV SLIKE MENNESKER!

  • 22.08.2013 - 21:43

   

  Nå nærmer vi oss valgdagen og avisene skriver ikke om annet for tiden. Det er sikkert mange av dere som kanskje enda er usikre på hva dere skal stemme ved valget i år og kanskje om dere i det hele tatt skal stemme? Her vil jeg bare si en svært viktig ting og oppfordre dere til å bruke din rett til å stemme, og faktisk gjøre det også. Uansett hvilken grunn du skulle ha for å ikke ønske å stemme, synes jeg du skal ombestemme deg her og nå. Hvis du ikke stemmer har du heller ingen rett til å klage i ettertid etter min mening og jeg blir rett å slett kvalm av mennesker som syter, klager og bærer seg over demokratiet, politikerne og den styringen vi har i Norge når de selv ikke vil være med å delta med noe så enkelt som å stemme. Skjerpings!


  Jeg vil også anbefale dere til å både se på partiprogrammene, debattene men ikke minst se på hva de forskjellige faktisk har utrettet, eller ikke utrettet. Har de holdt det de lovet? Snakker de bare svada, eller skjer det faktiske endringer? Hvem er du mest enig med? Hvis du er en av dem som leser ett av hjertesakene til ett parti og bestemmer hva du skal stemme ut i fra det, synes jeg du skal ta deg litt i nakkeskinnet og sette deg mer inn i hva du faktisk stemmer på. Noen partier høres så veldig perfekte ut, men tar du en titt på partiprogrammet får du kanskje bakoversveis. Ting er ikke nødvendigvis slik det ser ut i media den ene dagen du leser avisen og det er viktig at man klarer å gjøre seg opp en mening selv, og ikke utifra hva man blir påvirket til av andre mennesker, media og samfunnet rundt deg. Du er den som bestemmer over deg selv og du er den som skal ta valget. Jeg vil også oppfordre dere til å ikke se dere blinde på navnet til de forskjellige partiene, for det kan nemlig også lure dere noe så inni hampen. Har du lest en avisartikkel eller to og bestemt deg utifra den artikkelen hva du skal stemme ved valget? Prøv å les flere artikler i forskjellige aviser i tillegg til å sette deg inn i programmene da kun en eneste artikkel sjelden gir et godt nok grunnlag for å vite hvem du skal stemme på. Les, lær og få kunnskapen selv, ikke la noen andre påvirke deg ukritisk.

  Hva er viktig for deg , hva er dine hjertesaker som står deg nærmest og hva ønsker du for landet ditt, din familie og for deg selv? Hvordan er situasjonen din i dag, er du fornøyd eller ønsker du kanskje noen endringer? Slike spørsmål bør du stille deg selv og sette deg ned med disse spørsmålene. Se over partiene og hva de brenner og jobber for. Du har enda god tid på deg til å både sette deg litt inn programmene, ta de forskjellige partitestene og lese nøye igjennom partiprogrammene. Snakk gjerne med folk du kjenner om deres meninger og synspunkter men la det til syvende og sist bli DITT valg når du stemmer i år. Det vil nok aldri være et eneste parti som er perfekt, og det vil alltid være noe man er uenig i, men hva er viktigst for deg? Hvis det er foreksempel Dyrevelferd, husk å også se på resten av sakene til det partiet du har tenkt å stemme på i forhold til hjertesaken/sakene dine. Det er også mulig å stemme blankt, og det er mye bedre enn å ikke stemme i det hele tatt. Stemmer du blankt har du fremdeles gjort din plikt. Overskriften i dette innlegget er litt ekstrem, men det er ingen hemmelighet at slikt gjør meg kvalm, og at det er for å få frem et viktig budskap til dere, mine lesere.

  Skal du stemme i år, og har du kanskje allerede forhåndsstemt?

  Hva synes du om at kun 63, 8 % brukte stemmeretten sin sist det var valg i Norge? ( Kommunevalget 2011)

  Jeg oppfordrer alle dere som leser dette til å også oppfordre alle dere kjenner igjen, som har stemmerett, til å stemme og til å faktisk sette dere inn i hva dere stemmer på. Ikke stem bare for å stem! Sett deg inn i hva du foretar deg for dette berører ikke bare deg men også dine nærmeste, dine barn, dine søsken, dine besteforeldre og alle andre i dette landet.

  Ta ansvar og gjør borgerplikten din!

  73 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • SLIK NAPPER OG FÅR DU PERFEKTE BRYN // HUDPLEIER SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL!

  • 22.08.2013 - 17:59

   

  Her kommer del 3, altså siste del av svarene fra Mona som er hudpleier hos Harmoni Hudpleie og har svart på alle deres spørsmål. Har dere ikke fått med dere del 1 finner dere den HER og del 2 HER. Denne siste delen går på de siste spørsmålene hvor flere av dem handler om hvordan bli kvitt ringer og poser under øynene samt litt andre spørsmål om blant annet øyenbryn, føflekker, rynker, nupper og mer.

  1. Finnes det kremer mot føflekker?

  Svar fra Mona: Nei det finnes ikke kremer mot føflekker , de er noe vi er født med og kan få i sola. Det finnes kremer og serumer mot pigmentflekker man kan få i sola men de pleier ikke å komme før man er litt eldre, sånn i 40-årene. De er solskader vi har fått gjennom livet så det er viktig å beskytte seg mot sola for alle skader fra sola viser ikke før man blir eldre. Ellers så kan man kanskje dekke føflekkene litt med sminke. Det er lurt også å bruke høy solfaktor fordi føflekkene blir mørkere i sola.

  2. Finnes det kremer mot ringer under øynene? Hvordan kan man bli kvitt mørke ringer under øynene?

  Svar fra Mona: De kan være arvelige , men også komme av stress og for lite søvn. Det er ikke for ingenting det heter skjønnhetssøvn. Det er også fordi vi har store blodårer rett i øyekroken så det er den blåfargen som skinner igjennom den tynne huden rundt øyene. Det er da vikti med en god og lett øyekrem som gir fuktighet og som motvirker blå ringer som foreksempel Babor reactivating eye cream eller anti-wrinkle eye cream. Abeille øyekrem er også god. For å dekke ringene når de først har kommet, er det best med concealere som er beregnet til under øyene da de inneholder lysreflekterende ingredienser som skjuler skygger i tillegg .f.eks stroke of light eye brightner fra BareMinerals.

  3.  Jeg føler at jeg har veldig mørke ringer under øynene, mens kinnene mine er veldig røde, så de blir på en måte en veldig synlig overgang mellom kinn/huden under øynene. Nå bruker jeg en dekkstift, enkelt og greit fordi det er det eneste jeg føler dekker den overgangen - men i lengden føler jeg at det blir veldig tørt med dekkstift. Noen sminketips? og noen tips til gode concealere som dekker godt?

  Svar fra Mona: Stroke of light concealer fra BareMinerals under øynene. Hvis huden er veldig rød vil jeg anbefale correcting concealer fra BareMinerals da den dekker veldig godt og samtidig gir fuktighet og inneholder spf 20.

  4. Jeg er veldig lys og rød midt i ansiktet, kinnene og nesa, men ikke i "kantene" av ansiktet. Har brukt hudkrem men det passer liksom ikke inn, har du noen tips til hvordan hudkrem jeg kan bruke?

  Svar fra Mona: Jeg vet faktisk ikke helt når jeg ikke har sett deg desverre, men høres ut som du har en pigmentforandring. Vil heller anbefale deg en tur til en hudpleier eller hudlege så de kan se deg og dermed gir deg helt riktige anbefalinger.

  5. Hvordan er den beste måten å nappe øyenbrynene på og få kjempefine bryn?

  Svar fra Mona: Det er litt vanskelig å skrive ned hvordan nappe bryn, vil helst peke og forklare men skal prøve. Det viktigste er at man skal forme brynene fra undersiden ikke fra oversiden. Man kan nappe litt på oversiden, men bare for å jevne. Den gyldne regelen er at det høyeste punktet skal være der man holder fingerne ved siden av pupillen og opp. Og at brynet er tykkest innerst og blir tynnere jo lenger man kommer ytterkanten. Brynet skal begynne der man holder fingeren ved nesevingen og rett opp. Brynet skal slutte der man holder fingerne på skrå fra nese vingen og yttert kant av øyet. Viktig også at brynet passer ansikts form og størrelse. Et lite ansikt kan ha relativt tynne bryn og et stort ansikt passer best litt tykke bryn. Håper det hjalp.

  Svar fra Jeanette: Jeg har laget en øyenbrynstutorial med napping her på bloggen tidligere som dere finner HER og jeg har laget en litt morsom vri med typiske øyenbrynstabber som dere finner HER.

  6. Hvordan kan man få bort poser under øynene uten å ta botox osv? Det er ikke sånn vanlige poser, de går liksom veldig langt helt til der hvor nesevingene begynner.

  Svar fra Mona: Igjen litt vanskelig å svare når jeg ikke har sett det. Men forstår det som om det er poser og ikke noe søkk noen sted. Ja det beste mot poser som ringer er søvn og øyekrem. Mot poser er Cooling eye gel fra Babor best. Men det kommer litt ann på om det er vann i posene eller fett. Vann kan fjernes , fett kan ikke da må man ha operasjon. Man kan se forskjellene om de forandrer seg når du har hatt nok søvn og ingen stress og om de blir mindre da, er de helt like er det mest sannsynlig fett. Hør med legen din om henvisning til øyelege eller hudlege.

  7. Da jeg var yngre (12 13 år) nappet jeg øyenbrynene mine alt for mye noe som er veldig dumt da jeg liker det naturlige lange og tykke øyenbryn. Jeg tegner dem men ser ut som et vrak uten. Hva kan jeg gjøre?

  Svar fra Mona:  Oi da! Jeg har mange kunder som nappet alt bort når de var yngre når det var "in". Dessverre for mange kommer ikke håret ut igjen, men for noen gjør det det. Det du kan gjøre er å spare ut igjen å se om de kommer tilbake. Napp kun det verste som kommer ut under når du sparer. Men det kan ta lang tid. Vær tålmodig og hvis de ikke kommer ut nok eller at du ikke blir fornøyd så kan du tatovere på bryn. Det er viktig da at du går til noen som har erfaring og er flinke.

  8. Kan du anbefale en fuktighetskrem som er bra og som ikke gjør huden så fet?

  Svar fra Mona: Moisturizing cream fra Babor, perfect combination fra Babor, antioksidant cream Md formulations, Vitamin c cream Vitality by M. Trenger du en krem som matter og gir fukt : Daily purifying cream Babor. Jeanette har skrevet en anmeldelse av blant annet perfect combination HER

  9  Har du noen tips for oss som er plaget med peroral dermatitt? Har forsøkt Antibiotika, men det kommer tilbake. Huden blir veldig tørr i tillegg til utslettet. Hjelp!

  Svar fra Mona: Her er det viktig med masse fuktighet og viktig å bruke produkter for sensitiv hud for å ikke irritere huden. Anbefaler deg critical care serien fra Md formulations, de gir masse fukt og roer ned , demper rødhet og øker hudens toleranse.

  10. Jeg har eksem, parfymeallergi, tørr hud, pigmentflekker, og mørke poser under øynene. Har du noen tips?

  Svar fra Mona: Se svaret om poser og ringer lenger oppe. Jeg ville ha brukt critical care serien fra md se svar spørsmål nr 9, rett over. Det er. viktig og øke fuktighetsnivået aller først så ta gjerne en kur med Babor ampuller : hydra plus eller alge active. Ette hvert når du øker toleransen i huden kan du bruke litt sterkere produkter mot pigmentflekkene som md illuminating serum. Jeanette har skrevet litt om Babor ampuller tidligere HER

  11.  Hei! Jeg har sånne røde prikker/nupper som minner litt om eksem på armene. Noen ganger får jeg kviser der også (synes det er litt ekkelt...) Jeg har også litt av dette på lårene. Vet du hvor det kommer fra? Vet du e.v.t om noen krem e.l som kan hjelpe mot dette?

  Svar fra Mona: Sånne hadde jeg også før på overarmene. Vet ikke hvorfor de kommer men mest sannsynlig er de arvelige, min kusine hadde det samme bare mer. Det som hjelper er å skrubbe jevnlig ca 2-3 ganger i uka og bruke en god kroppskrem på hver gang du har dusjet. Anbefaler md formulations face & body scrub og md hand & body cream. Det var de jeg brukte og bruker enda.

  12. Jeg har veldig hard hud under føttene mine. Jeg har prøvd fotfil, fotbad og kremer beregnet for føtter, men jeg føler at ingenting har hjulpet så langt. Fotmasker har jeg også prøvd og de har vært noe suksessfullt for en liten stund av gangen. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt all den harde huden under føttene?

  Svar fra Mona: Føtter er dessverre ikke min sterke side. Men jeg vet at har man mye hard hud så må man ikke ta for mye bort av gangen, da trigger man bare dannelse av mer hud. Fil jevnlig, smør hver dag og gå til en fotpleier fast, så holder nok de det i sjakk. Mange får også hard hud av å gå mye barbeint, hvis det er det du gjør så bruk sokker.

  13.Hvordan kan man minske synligheten av uttrykkslinjer og rynker?

  Svar fra Mona: Det enkleste og mest effektive er botox  da forsvinner de helt. Ellers hvis man ikke vil ha injeksjon så kan man bruke anti-rynke serum som gjør linjer mindre synlige. Som f.eks. HSR de luxe serum Babor, Vit-A plus anti-aging serum Md formulations eller Dr.Babor ultimate wrinkle control fluid.

  14 Jeg har masse fregner og jeg lurer på hva slags sminke/foundation jeg burde bruke? Jeg har mørke blondt hår.

  Svar fra Mona: Det spørs litt hva du er ute etter, vil du dekke mye eller ha en naturlig finsish? Er du fet i huden å trenger en matt foundation kanskje? Det er ikke godt å vite men uansett så har BareMinerals en foundation som passer alle. Anbefaler deg å gå der det selges så hjelper de deg der med å finne riktig farge til deg. Er dessverre helt umulig for meg å si uten å ha sett deg.  Helt til slutt vil Mona anbefale alle som lurer på noe om hud, sminke, produkter etc å besøke en hudpleier. De vet hva de snakker om og kan gi de riktige rådene for akkurat ditt problem. Mona håper svarene hjalp, og synes det var morro å kunne bidra!:)

  For del 1 om kviser og hudormer se HER og for del 2 om arr etter kviser, kviser, anbefaling og mer se HER. Mona er en svært dyktig hudpleier, hun er min hudpleier og hun er sjef hos Harmoni Hudpleie her i Mandal, som dere finner hjemmesiden til HER og Facebooksiden til HER.

  Fikk du svar på noe du har lurt på, eller lurer på?

  Håper dere likte denne store spørsmålsrunden med Mona fra Harmoni Hudpleie og at det har gitt dere litt svar på ting dere har lurt på!

  :*

   

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR OG ETTER BILDER // GJØR OM ØYENSKYGGEN DIN PÅ ET ØYEBLIKK!

  • 21.08.2013 - 18:20

  God onsdags kveld flotte folk!

  Nå er det en liten stund siden jeg har hatt noen sminketips her på bloggen og har for det meste konsentrert meg om andre type skjønnhetsinnlegg. Derfor var det virkelig på tide med et nytt sminketipsinnlegg. Det går enkelt og greit ut på hvordan du kan gjøre om både øyenskyggen og rougen din til kremskygge og kremrouge på et lite øyeblikk. Jeg liker både pudderskygge og kremskygge så jeg kan foreksempel finne på å gjøre dette trikset hvis jeg vil gjøre om til mer kremete konsistens til fest på kvelden.

  ♥ Du trenger: Leppepomade for å gjøre om øyenskyggen og rougen din. Du velger selv om du vil ha en ganske våt en eller en som er mer tørr i konsistensen alt etter resultatet du vil oppnå.

  ♥ Legg øyenskyggen og rougen din som vanlig.


  ♥ Påfør deretter enkelt leppepomaden ( En blank og ganske våt leppepomade gir en ekstrem kremeffekt mens en stift gjør det mindre kremete) over øyenskyggen din og/ eller over rougen du har lagt med fingrene dine. Vær forsiktig og påfør heller litt og litt enn for mye av gangen slik at du ikke overdriver og resultatet ikke blir som forventet eller for klissete.

  ♥ Vips: Så enkelt har du forandret pudderskyggen din og / eller rougen din til kremskygge og / eller kremrouge.


  Her har jeg kun pudderskygge og pudderrouge på, uten å ha påført leppepomade over, men holder på å påføre leppepomaden med fingrene som vist på bildet.


  Her har jeg påført litt leppepomade både over øyenskyggen og i kinnene over rougen for å gjøre om skyggen til kremskygge og rougen til kremrouge.

  Hva synes dere om trikset, har dere prøvd dette før, og skal jeg fortsette med litt sminketips i tillegg til alt det andre jeg skriver om her på bloggen?

  Bruker dere kremskygge, pudderskygge eller begge deler selv, og hva liker dere best?

  :*

  65 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits