Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Favorite outfits August 2014

 • 31.08.2014 - 21:18Hele antrekket og hvor klærne er fra herHele antrekket og hvor klærne er fra her

Hele antrekket og hvor klærne er fra herHele antrekket og hvor klærne er fra herHele antrekket og hvor klærne er fra herHele antrekket og hvor klærne er fra herHele antrekket og hvor klærne er fra herHele antrekket og hvor klærne er fra her

Uææ, kan dere tro det allerede er september i morgen? Åh jeg synes det er deilig for denne sommeren har bare vært helt nydelig på alle måter, så jeg har en veldig tilfredsstilt følelse etter denne sommeren. Det har skjedd så mye nytt i livet mitt i tillegg til at det har vært like varmt som jeg husker sommeren fra da jeg var barn. Nå er jeg klar for deilige høstkvelder, te og sjokoladebiter under pleddet i sofakroken mens vinden uler og regnet pisker mot rutene, lange turer mens bladene faller fra trærne, juleforberedelser og koselige kvelder med gode venner. Hver årstid har noe vakkert  ved seg og jeg er klar for en herlig høst, vinter og jul!

Er det flere som setter pris på høsten og vinteren like mye som sommeren?:*

40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Makeover hos frisøren krever nye hårprodukter fra dyrevennlige Fugde

  • 30.08.2014 - 18:59

  Produktene er sponset av og fåes hos Karlsson Barlindhaug


  God lørdags kveld flotte dere! Nå har vi kommet inn fra en deilig tur i nabolaget og skal til med å lage hjemmelaget pizza denne deilige lørdagskvelden til "Skal vi danse "på Tv 2 hvor vi skal heie som bare det på Caroline og Kai! Gleder meg som bare det! Åh har alltid hatt lyst til å få til slik dans og er det noen som kan klare det tror jeg det er Caroline.

  Jeg har forresten skiftet ut nesten alle hårproduktene mine i forbindelse med makeoveren jeg hadde hos Karlsson Barlindhaug ( innlegget med makeover finner dere her) nettopp fordi blondt, tykt, langt extensions hår krevde naturlig nok litt andre produkter enn kortere, mørkere hår krever og da kan det være lurt å ta en titt på hva man har av produkter og hva produktene faktisk er beregnet for. Da jeg var yngre brydde jeg meg ikke et øyeblikk om hvilken shampo eller balsam jeg brukte og det resulterte også i litt for  trøblete hår enn jeg nødvendigvis hadde trengt å hatt, men vi må alle lære med tiden, ikke sant?


  Merket jeg har byttet til innen shampo og balsam er dyrevennlige Fugde som jeg allerede elsker stylingproduktene til men jeg hadde aldri prøvd verken shampo eller balsam av det merket før nå.

  Shampoen "Big Bold OOMF Shampoo" er en volumshampo for fint hår mens balsamen "Smooth shot" gir fukt og næring med abyssinerolje og ingefærekstrakt. Jeg er helt frelst for begge disse produktene og bruker kun balsam i lengder og tupper da jeg enda har en pakke extensions i håret for mer tykkelse og man skal ikke få for mye av balsam og oljer på festene.  Begge produktene får du tak i hos frisøren min Karlsson Barlindhaug

  Jeg bruker nå Fugde i nesten alle stylingprodukter samt shampo og balsam. Produktene til Fugde har jeg alltid vært fornøyd med og det er viktig for meg at de ikke tester produktene sine på dyr, det står også skrevet tydelig bak på alle de nye produktene. Jeg vil anbefale alle dere lesere å skaffe både stylingprodukter og andre produkter til hår, hud og skjønnhetspleie innen kun det som IKKE testes på dyr. Det krever ikke så mye arbeid som man skulle tro og det er ikke verd å legge penger igjen i en så stygg business når det så enkelt kan testes på andre måter enn at fullstendig uskyldige skapninger skal lide forferdelig mishandling og langsom, pinefull død. Nå skal vi ordne oss litt sen lørdagsmiddag her før programmet begynner, også må dere alle sammen ha en nydelig kveld videre! Er det flere av dere som også elsker Fugde sine produkter?

  15 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Paisley Print

  • 29.08.2014 - 21:37  Kjole - Choies // Jakke - zlz // Veske og sko - Nelly.com

  Good helg og god kveld til alle dere flotte folk! Nå har jeg sittet i telefonen å skravlet over 2 timer med en av mine vakre søstre, åh som jeg savner henne! Gleder meg til å forhåpentligvis ta en tur sørover denne måneden igjen på besøk før det blir en ny, hektisk periode. Jeg elsker livet for tiden og føler det smiler til meg mer og mer for hver dag som går. I dag fant jeg frem den nye kjolen min som kun har fått lov å henge på perlekleshengeren litt for lenge nå men i dag var jeg i humør til litt print og synes det passet ekstra godt med hårfargen. Tror jeg alltid beskriver at antrekkene passer godt til hårfargen for tiden, haha! Det er fordi det er så morro å se om man passer noe nytt enn tidligere når man gjør forandringer på håret. Tusen takk til dere fantastiske folk for alle de gode tilbakemeldingene i forrige innlegg og for at dere hjelper med å stemme meg videre. Ønsker alle en strålende helg! :*

   

  Shop dagens look // Get the look

   

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg vant People's Choice i Zalando Nordic Blogger Awards

  • 29.08.2014 - 13:03

  Jaaaaaa! Tuuusen takk dere fantastiske folk! Takket være dere fikk jeg en svært uventet mail med gledelige nyheten om at jeg er vinneren av People's Choice Award kategorien i Norge i Zalando Nordic Blogger Awards 2014! Her ble det hopping, hyling og skrik til Andreas forskrekkelse før jeg ga han den gode nyheten videre og da ble det enda litt mer hopping, hyling og skriking. Det må da nesten være lov å feire glede, ikke sant dere?  Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg å representere Norge i kategorien People's Choice som er en kategori som treffer meg rett i hjertet da det er dere lesere som har valgt meg og nå har jeg faktisk muligheten til å vinne i Norden. Da blir det Norge, Sverige, Danmark og Finland som blir representert under prisutdelingen i København hvor en stikker av med den nordiske tittelen.
  Bare det å ha vunnet i Norge er en så stor seier for meg at jeg kunne ikke vært mer glad enn jeg er i dette øyeblikk. Wow, for en fantastisk dag! Dere er bare de beste leserne på denne jord!

   

  Jeg håper virkelig dere har lyst å hjelpe meg videre med å stemme på meg i den nordiske konkurransen. Der vil den som har flest stemmer stikke av med seieren under prisutdelingen i København nå i september og det hadde vært helt utrolig!


  For å hjelpe meg videre til å ha muligheten å vinne i Norden under Zalando Nordic Blogger Awards i København trenger jeg så mange stemmer som overhodet mulig og for å stemme meg videre kan dere klikke dere inn HER, scrolle litt ned og velge "Jeanette Walayat" under My vote goes to. Hvis noen skulle ha veldig lyst til å fortelle det videre eller dele det må dere bare kjøre på for nå er det Norge mot resten av Skandinavia!

  Tuusen tusen hjertelig takk til alle som stemte i første runde og til alle som stemmer på meg videre i siste runde via linken HER. Det betyr så enormt mye for meg og dere er bare så fantastisk snille! Ønsker dere alle en helt nydelig helg, nå skal solen nytes til det fulle her!:*

  52 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Et stk nervøs og hårete mammadalt

  • 28.08.2014 - 21:57


  Good sen kveld dere! Så gøy at så mange har lyst å melde seg på konkurransen! Blir alltid varm innvendig når jeg kan gjøre dere glade og spre glede eller inspirasjon. Nå er jeg helt gåen i armene for vi har vært på storhandling med noe så kjedelig som mathandling. Men det må jo nesten til det å så nå er skapene fyllt opp av sunn, lekker mat før helgen setter inn og jeg har enda ikke kommet i gang med treningen igjen engang. Du snakker om å være treg i avtrekkeren eller hva?

  I dag har Todd endelig etter å ha bodd her i over 4 uker begynt så smått å ha lysten på å skulle ut av leiligheten. Stakkar liten (stor?) som ble så skremt av flyttingen at han for det meste har oppholdt seg under sofaen som da han var liten kattunge. Deretter flyttet han seg til vinduet et par uker, deretter såvidt ut på terassen og nå prøver han seg ut i gangen men hver gang en av naboene lager en lyd spinner han bortover gangen og inn igjen i leiligheten.


  Han er nå heldigvis ikke redd for å utforske inne i leiligheten og jeg er sikker på han begynner å komme seg utendørs i løpet av denne helgen så jeg får krysse fingrene for at gutten min blir mer og mer modig og seg selv igjen så fort som bare mulig. Nå skal jeg ordne oss noe god kveldsmat og slenge på en episode eller tre av Friends før jeg må finne sengen da vi må innover mot Oslo sentrum i morgen for å ordne en del ting før helgen.

  Ikke glem å meld dere på konkurransen som dere finner her også må alle ha en nydelig kveld og natt:*

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vinn eksklusiv Meet&Greet, goodiebag og billetter til førpremieren på The Maze Runner!

  • 28.08.2014 - 13:28  Som flere av dere kanskje husker fortalte jeg kort at det kom til å bli en del fantastiske konkurranser på bloggen fremover og nå kjører vi i gang den første av dem! Jeg deler ut førpremiere billetter til The Maze Runner - I dødens labyrint hvor du får muligheten til å se filmen før resten av Norge samt en eksklusiv MEET&GREET i forkant av filmen hvor det blir servert mat, drikke og lekre goodiebags!

  I tillegg vil den heldige vinneren stikke av med den spennende boken jeg skrev om her om dagen i innlegget HER!


  For å være med i denne konkurransen trenger du kun å legge igjen mailadressen din i konkurransefeltet så trekker jeg en vinner nå på søndag!

  Jeg kommer også til å være på meet&greet og gleder meg til å treffe nettopp deg og en venn som du kan ta med deg!

  Masse masse lykke til alle mine flotte lesere! Gleder meg til å treffe dere:*

  51 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // No limits

  • 27.08.2014 - 18:54


  Jeg har virkelig fått en greie for blåfarge etter at jeg ble brunette igjen altså. I går falt valget på en mørkere blåfarge mens i dag valgte jeg en lys blå, lang blazer sammen med tettsittende skjørt og tanktoppen jeg fikk sponset av Kristin fra styleconnection. Jeg bare elsker den toppen og bruker den både i antrekk til hverdag samt på trening. Tankegangen "No limits" er perfekt og noe jeg jobber med å fokusere på hver eneste bidige dag. Hver dag er ikke alltid like lett men det handler om å ha troen hele veien på seg selv og alt man kan oppnå hvis man bare vil det sterkt nok.
  Topp - Styleconnection HER // Blazer - Nelly // Skjørt - H&M // Sko - Choies // Clutch - Sheinside. Bildene er tatt med fantastiske Canon 5D Mark III! Les mer om det HER

  Good kveld flotteste dere! Det var noen av dere som spurte meg om hva "Get the look" og bildene under innleggene mine er for noe merkelig så jeg tenkte bare enkelt forklare at det er akkurat det samme som når jeg linker plaggene under antrekksbildene bare at her kommer det opp i bilder istedetfor i tekst. Går dere inn på bildene kommer dere enkelt inn på de forskjellige produktene og kan på den måten handle hele antrekket. Hvis noe er utsolgt finner jeg noe som er så identisk som mulig og man kommer inn på de forskjellige nettbutikkene og produkter. Enkelt, greit og veldig smart!

  Akkurat nå sitter jeg i sofaen og magen bare bråker, bråker og bråker enda mer så kattepusene tror jeg knurrer på dem, hehe! Jeg må få i meg noe mat fort som fy også håper jeg dere har hatt en herlig dag så langt? Hva er planene for resten av kvelden?:*

   

  Få dagens antrekk med blå blazer, sort topp og miniskjørt HER // Get the look:

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Welcome autumn

  • 26.08.2014 - 20:50  God kveld flotteste dere! Da var jeg nettopp kommet inn etter en kveldstur med den beste kjæresten og jeg har funnet en potensiell fantastisk joggerute her, herlig! Denne dagen har vært deilig og været det samme så nå kjenner jeg at energien sakte men sikkert kommer på plass igjen, noe som føles helt fantastisk. Hver gang energien min daler blir jeg irritert for jeg skulle ønske den var ubegrenset.

  Nå som været blir mer og mer høst var det godt å finne frem de alltid så lekre strikkegenserne. Strikk er like hot denne høsten som før men nå kan man gjerne kle seg i strikk fra topp til tå. Det er en spennende trend eller hva? Jeg vet ikke om jeg kommer til å prøve meg på det med mindre jeg finner et nydelig strikket skjørt, også leter jeg etter en spesiell type lue som jeg bare ikke har funnet enda. Kanskje den dukker opp når jeg minst forventer det.


  Cardigan - Bikbok men lik HER // Genser - H&M // Belte, sko og lommebok - ukjent (adlinket) // Bildene er tatt med fantastiske Canon 5D leid hos Interfoto.no ! Les mer om min omtale av kameraet HER

  Nå skal jeg lage sen middag til kjæresteparet her før vi sikkert blir å se et par episoder av Venner for livet. Jeg har blitt helt hektet på det igjen, fy å gøy det er så jeg tenker det blir å se alle sesongene om igjen. I tillegg har jeg enda flere gode bøker jeg skal lese ut om kveldene på regnværsdager så nå kan høsten bare komme for min del, jeg er meget klar for den og enda mer klar for juletider. Ikke bryr jeg meg om folk synes det er for tidlig for har jeg julestemning så blir den der og da hiver jeg gjerne på julemusikk å, hehe! Kos dere resten av denne flotte tirsdagskvelden:*  Få dagens høstlook med strikkegenser og cardigan HER // Get the look


  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ned 21 kg, men hva nå? Tanker om trening og sunt kosthold

  • 26.08.2014 - 16:39


  Jeg skal innrømme at jeg har vært så ekstremt dårlig både på treningsfronten og kostholdsfronten de siste ukene at det er litt skammelig. Det har rett å slett vært så hektisk at jeg ikke har tatt meg tiden til å fokusere på det som er så viktig for meg men her og nå sitter jeg og planlegger høsten og vinterens trening, og det føles fantastisk! Det er så merkelig nå som jeg har gått ned 21 kg for jeg føler ikke alltid at det stemmer og jeg må i blant stoppe opp foran speilet noen minutter for å klare å se det. I blant føler jeg at jeg er rett tilbake der jeg var og det gjør så vondt.

  Jeg har ingen ønsker om å gå ned noe mer i vekt da det ikke handler om det for min del. Det jeg planlegger nå som høsten og vinteren setter inn er rett å slett å starte med skikkelig styrketrening og med tyngre vekter enn det jeg har brukt tidligere. Muskler er så flott og jeg elsker å sette meg delmål som til slutt blir store mål.

  Nå er det et par viktige ting jeg bare må ta hensyn til når det gjelder kroppen min og treningen men jeg er sikker på jeg kan klare også dette. Hva enn man setter seg som mål er man faktisk i stand til å oppnå til slutt. Det er ikke sikkert det går akkurat slik man planlegger hele veien og man må nesten regne med å falle litt på trynet, men så handler det om hvordan man velger å takle det å falle på trynet. Skal det ødelegge alt eller skal man reise seg opp, tørke av seg dritten og fortsette på den gode veien mot målene? Jeg velger ihvertfall det siste, eller hva tenker dere?  Jeg har også bestemt meg for å fortsette hardere på kostholdsfronten fra og med dette øyeblikk og har nylig hevet i meg proteinshake, havregryn, nøtter og sitter nå med en deilig kopp pukka clean greens. Hva som er sunt og ikke kan nok diskuteres frem og tilbake en evighet men for meg handler det om fremover å få i meg nok av de forskjellige næringsstoffene, nok mat, mer fisk og grønnsaker samt enda mer proteiner enn tidligere. Da jeg startet var jeg på rundt 60 - 70 gram proteiner om dagen, deretter 120 gram og nå har jeg som mål å gå enda litt høyere opp. Jeg husker bare hvordan jeg klødde meg i hodet og spurte Andreas " Hvordan i alle dager er det mulig å få i seg HELE 50 gram proteiner om dagen?!" med stor frustrasjon, hehe. Alt handler om planlegging og å faktisk ønske å bruke tiden sin på det fordi det er viktig for en selv og for kroppen.

  Hva tenker dere om trening og kosthold fremover nå som høsten kommer, er det flere som har store planer? Håper dere har hatt en helt nydelig dag så langt, nå skal jeg leke husmor og få vasket ferdig her før jeg skal finne et passende treningssenter for meg:*

  36 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • The Maze runner anmeldelse og lekre konkurranser til dere!

  • 25.08.2014 - 19:52

  Sponset


  Hei og hopp fra sofakroken dere! Den siste tiden har dette kjæresteparet brukt kveldene i sofaen og armkroken til hverandre på å lese ut boken " The Maze runner" . Boken handler om hovedkarakteren Thomas som våkner opp i en metallboks med kun et selektivt minne hvor han husker helt dagligdagse ting men ikke hvem han selv er, hvor han kommer fra eller noen mennesker i livet sitt. Thomas ankommer et sted med navnet "Lysningen" som viser seg å være i sentrum av en gigantisk labyrint hvor han blir møtt av flere titalls gutter i det han blir løftet ut av metallboksen og kastes nå inn i en gåte som guttene allerede har prøvd å løse i hele 2 år før han. Finnes svaret i labyrinten som omkranser hele Lysningen bak dets hundre meter høye steinvegger eller finnes svaret i den tapte hukommelsen?

  Til å starte med var boken litt vanskelig å få grepet på og man føler seg kanskje like fortapt som hovedkarakteren i det man forsøker å sette seg inn i et sjargong språk som består av både "Stankelben", "Spletter","Spletthaug" og "Sorgere" men etterhvert som grepet og sjargongen fester seg både hos oss som lesere og hovedpersonen Thomas blir boken like vanskelig å legge fra seg som det er umulig for Thomas å ikke tenke på gåten han er fanget i.

  Hvis jeg skal trekke paralleler til andre bøker vi har lest så popper Harry Potter frem som en måte å forklare forfatteren James Dashner's vinkling av denne 16 år gamle guttens tanker, syn på egne gaver og ikke minst den urovekkende følelsen av å kanskje være utvalgt.  Hårene reiser seg og gåsehuden sprer seg mer enn bare en gang mens man leser og i det man tror man har løst gåten befinner man seg plutselig helt tilbake på startstreken. Setningen som bet meg som noe av det mest skremmende jeg leste i hele boken er like enkel som den er genial og består kun av følgende ord: " Chuck, jeg...jeg tror jeg har vært her før". For å forstå hvorfor dette skremmer vannet av leseren på side 46 så må du lese boken, og det kan jeg trygt anbefale deg. Dette er høstens must have lesestoff til å kravle sammen under pleddet med en varm kopp te og nervebitende science fiction.

  Jeg vil også gladelig nevne for dere flotte folk at i forbindelse med "The Maze Runner" vil det komme flere spennende konkurranser til dere i tiden som kommer så det er bare å følge med! Jeg vet jo av erfaring at dere er glade i konkurranser og det er ingenting som er mer morro for meg enn å gi ut gode premier til dere!


  Psst! The Maze runner kommer på kino 19. september så det er bare å hive seg på både bok og film for dette er helt fantastisk lesestoff og da satser vi jo på at filmen er minst like bra, eller hva? Ikke glem å følg med på bloggen fremover for å få med dere fantastiske konkurranser med korte tidsfrister på å delta så her gjelder det virkelg å henge med! Ha en nydelig kveld videre flotte folk:*

  6 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slik får du perfekte bilder! Det beste bloggkameraet!

  • 25.08.2014 - 17:03

  Jeg nevnte såvidt for dere her om dagen at jeg driver og tester nytt kamera etter at jeg prøvde 5D av en venninne for litt siden. Da jeg så forskjellen på et helt vanlig autobilde med 5D og 600D som er det kameraet jeg har ble jeg sittende med åpen munn noen sekunder lenger enn planlagt. FOR en forskjell i lyset, fargene og det naturlige i bildet. Det første jeg gjorde da jeg hadde sjangsen var å snakke med Andreas og vi har derfor leid et kamera av interfoto.no slik at vi får testet ut dette kameraet skikkelig før vi bestemmer oss for et eventuelt kjøp. Nå som jeg har brukt dette kameraet en del ganger er jeg overhodet ikke innstillt på å gå tilbake til det gamle 600D. Joda, 600D tar også flotte, klare bilder hvis man stiller inn på alt som kan stilles inn i en liten evighet men det er enorm forskjell og spesielt om man kommer utfor lyssettinger med litt kunstlys sammen med dagslys, noe som skjer titt og ofte blant alle som driver med foto. Da velger 600D av en eller annen grunn å ta inn litt for mye kunstlys istedetfor dagslys mens 5D gjør helt det motsatte og ender derfor opp med naturlige bilder langt mer enn det 600D kan klare.

  Jeg har testet dette kameraet en liten stund nå og foreløpig kun med enkle innstillinger som å stille på lukkertid, ISO, blender og hvitbalanse i tillegg til auto og synes derfor det kunne være litt morro å dele mine erfaringer så langt med dere da jeg vet flere lurer på kamerautstyret vi bruker.

   

  Canon EOS 5D Mark III

  ♥  Den største forskjellen jeg som ikke er proff og ei heller er fotograf merker med 5D VS 600D er som sagt hvordan lyset fanges inn. Lyset blir mye mer naturlig og ansiktet til mennesker blir så mye mer som det er i virkeligheten. På 600D blir fargene noe annerledes og krever derfor mer etterarbeid da bildene ofte blir mer rødlige/oransje, i tilegg fanges ikke øynene opp på samme måte og heller ikke konjekturene i ansiktet.

   
  Over ser dere et typisk eksempelforskjell på fargene 5D tar vs 600D under ekstremt dårlige og vanskelige forhold. Det er overskyet, vi er innendørs hvor vi har en vanlig stålampe med gult lys som viktigste lysskilde over skulderen til Andreas med begrenset dagslys inn gjennom vinduet. Til venstre og på det første bildet har jeg brukt 5D kameraet og fargene blir veldig mye mer naturlige enn det de gjør på bildet til høyre og på det siste bildet som er tatt med 600D. Innstillingene er nøyaktig de samme på begge bildene, kameraene har samme objektiv, og på bildet til høyre med 600D ser dere hvor rød Andreas blir i ansiktet da 600D fanger opp kunstlyset mer enn dagslyset mens 5D gjør det motsatte. I tillegg ble bildet med 5D mye mer tydelig enn det gjorde med 600D. 

   

  ♥Jeg har brukt 50mm f.1.4 objektivet for det meste og ikke zoom men likevel fanger 5D opp et større bilde av motivet enn det 600D er i stand til med helt samme objektiv. Jeg trenger ikke å gå like langt bort fra motivet for å fange det inn og jeg har lært av en venninne at det er fordi flere av de eldre kamerahusene rett å slett "cropper" bildet og ikke får med seg så mye som skal være med i bildet. Det er ganske sprøtt å tenke på, ikke sant? Dette merket jeg med en gang jeg testet 5D med 50mm objektivet og det føles som jeg ikke bare har et nytt kamerahus men også et nytt og bedre objektiv. Før trodde jeg at det så å si kun sto på objektiv og at kamerahuset ikke hadde så veldig mye å si, men det gjelder sikkert forskjellene mellom de nye modellene og ikke de veldig gamle modellene.

   

     Med første øyekast ser jo det siste bildet tatt med 600D veldig fint ut men ser man nøyere på det er fargene for det første helt feil. Jeg har ikke så rødlig farge i håret som jeg har på bildet her, jeg har ikke så rødlig farge i huden som bildet viser og som dere ser kommer verken øynene eller øyevippene frem i det hele tatt. Ser man derimot på det første bildet tatt med 5D kommer øynene og øyevippene godt frem, fargene gjengir virkeligheten og bildet generellt er mye bedre og klarere. Begge bilder er tatt med nøyaktig samme innstillinger og samme objektiv.

   

  ♥ Når det kommer til antrekksbilder med 5D VS 600D kan jeg ikke annet enn å bøye meg i støvet for det fantastiske 5D kameraet. Det er faktisk et såpass godt kamera at det ikke krever like gode fotokunnskaper og innstillingsevner som det 600D gjør i tillegg til at bildene nesten blir fine uansett hva man gjør. Jeg tør påstå at det er nærmest ikke mulig å feile med dette kameraet og antrekkshootene har derfor også tatt mye kortere tid enn det bruker å gjøre med 600D.


  Kameraet mitt er lånt og leid av interfoto.no som dere finner i Drammensveien 130, Bygg C - 14 her i Oslo på Skøyern. Tlf nr for leie, kjøp eller spørsmål er: 97 11 55 00. Jeg vil anbefale alle som vurderer å bytte ut fotoustyr å ta kontakt med interfoto for å få hjelp, råd og veiledning til hva som er det beste utstyret for deg og dine behov. I tillegg synes jeg det er genialt at man kan leie fotoutstyret først for da får man virkelig testet det skikkelig ut før man bestemmer seg.

  Jeg kommer garantert til å skifte ut mitt gode, gamle 600D kamera med 5D mark III så fort jeg har mulighet for jeg er bare ikke innstillt på å gå tilbake når jeg har testet dette og bilder er viktige. Det eneste minuset for min del med 5D er at den ikke har skjerm som kan flippes ut, noe jeg er glad i å bruke men det er også det eneste minuset jeg har funnet til nå. 600D kan desverre ikke sammenligens og jeg kjenner at det har vært godt å ha det så lenge som vi har hatt men at det virkelig er på tide å skifte ut litt kamerautstyr. Canon EOS 5D Mark III er det beste kameraet jeg har prøvd så langt under hele blogg perioden min. Er det flere av dere som har testet det fantastiske Canon EOS 5D mark III?

  51 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg gikk videre i Det-Nye jenta 2014 // Se reprisen i kveld på Tv 2 Bliss

  • 24.08.2014 - 14:24

  Flere av dere har spurt om hvor dere kan få med dere første episode av "Det-Nye jenta 2014" hvor jeg er en av de som er så heldig å blir valgt ut av dommerne til å bli med i selve konkurransen som 1 av 8 jenter hvor serien går på Tv 2 Bliss nå i høst. Nå har jeg fått vite at episoden kommer i reprise i kveld kl 20.00 så der kan dere som ikke fikk det med seg få med dere den aller første episoden. I tillegg er det mulig å se det på internett på klikk.no etter at episodene har gått på tv og dere finner første episode her

  Les hele artikkelen i Lindesnes avis her

  Dette er såå innmari morro og som dere kanskje så ble jeg helt sjokkert da jeg gikk videre. Aldri i livet hadde jeg trodd jeg kom til å bli valgt blant så mange flotte jenter. Responsen fra dere, venner og familie har vært helt enorm og jeg vil bare takke alle så mye, dere er helt fantastiske og jeg setter pris på hver eneste en av dere. Ha en nydelig søndag videre og ikke glem å få med dere serien videre som vil gå på Tv 2 Bliss mandager kl 21.00 hvor det kommer en ny episode igjen allerede i morgen! :*

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Gold sequins

  • 23.08.2014 - 17:31  Goood lørdag flotteste dere! Jeg tok frem paljettshortsen min her om dagen og hang den sammen med noen av høstens plagg og jeg bare elsker dette plagget, spesielt nå som jeg trives i min egen kropp. Det som er så flott med slike paljettplagg er at man lett kan ta dem videre med seg inn i høstgarderoben da paljetter, metallisk og gull er tipp topp å bruke fremover og det beste er å style den sammen med enkle, basisplagg siden shortsen alene er såpass synlig.

  Jeg stylet den i dag sammen med den lekre, hvite skjorten jeg fikk sponset av snilleste Kristin fra hennes kolleksjon på styleconnection.no og enkelt tilbehør.  Shorts og sko - Nelly // Skjorte - Styleconnection (link) // Klokke - Motehus // Veske - Don Donna

  Vi har forresten fått ordnet med nytt kamera som jeg og Andreas driver å tester ut fra Interfoto da det er på tide med å oppgradere utstyret litt. Vi har hele tiden hatt Canon EOS 600D men merker helt enorm forskjell på det gamle og det nye jeg driver å tester ut. Hadde aldri trodd at kamerahuset faktisk har så mye å si da jeg hele tiden har tenkt at objektivet er det viktigste, men det viser seg at kamerahuset er ganske så viktig det å. Jeg skal fortelle litt mer etterhvert om kameraet jeg tester ut som er Canon EOS 5D mark 3 også skal jeg skrive en liten anmeldelse med hva som er fordelene og ulempene når jeg måler de to kameraene opp mot hverandre. Morro med nytt utstyr dere! Jeg håper alle får en nydelig helg videre også skal jeg få svart dere på kommentarer igjen nå som jeg har litt tid til oversi helgen:*

   

   

  Shop dagens look med paljetter, gullklokke og hvit skjorte / Get the look

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Blue denim

  • 22.08.2014 - 00:25


  Good natt flotte dere! For en hektisk, lang men herlig dag og nå er jeg helt skutt her jeg ligger på sofaen med varme tøfler etter en deilig tacomiddag. Det blir ikke lenge til jeg finner sengen for i morgen har jeg en hel haug med ærend som må unnagjøres før helgen setter inn. I kveld var forresten en av pusekattene våre ute for første gang her på vår nye boplass i Oslo så da var jeg ganske nervøs for jenta mi men hun fant tilbake til døren helt på egenhånd så nå er det bare god stemning her i leiligheten.
  Skjorte - Styleconnection (link) // Bukse og sko - Choies // Blazer - Sheinside // Lommebok - Lycke // Smykke - h&m

  Jeg har sakte men sikkert begynt så smått å pakke bort sommergarderoben og finne frem litt høstklær, selvom jeg tviholder på en del sommerklær fremdeles. Var på Zara i går og letet etter et par plagg jeg bare må ha i høstgarderoben min men fant ikkenoe som passet noe særlig så jeg tenker å titte litt mer i løpet av helgen. Nå skal jeg få fjernet maskeupen, hive meg i seng og få en lang natt søvn. God natt mine flotteste lesere:*

   

  Get the look

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Shopping at Styleconnection's crib!

  • 20.08.2014 - 15:53

  Sponset

  NYC Tee HER // No limits topp HER // Skjørt HER


  Hei hei dere! Da har jeg vært med herlige og sprudlende Kristin og vært såpass heldig at jeg har fått sneket med meg noen rålekre plagg fra hennes fargerike kolleksjon! Åhh så utrolig morro altså! Først hadde vi ( les: jeg, siden jeg ALLTID må ha mat!) en lett lunsj før vi dro hjem til henne og prøvde klær, skravlet og koste med den nydelige lille pomeranian hunden hennes som har fått det mest geniale navnet jeg har hørt på en hund før, nemlig "Fokus". Genialt!

  Men nok om det, jeg fikk med meg noen lekre underdeler, overdeler og skjorter i deilig kvalitet og stoff! Ahh fantastisk! Tusen tusen takk til snilleste Kristin! Dere bare MÅ sjekke ut hennes fargerike kolleksjon på Styleconnection.no


  Nei fy å morro dette var! Nå har jeg også noen flotte, rålekre plagg fra kolleksjonen styleconnection i garderoben min. No limits toppen representerer meg og min tankegang 110% for tiden og skjortene bruker jeg seriøst hver eneste dag, sitter faktisk med den hvite skjorten her og nå. Takk til gode Kristin for de nydelige klærne jeg fikk med meg og ikke glem å sjekk ut kolleksjonen hennes som dere finner HER! Dere har vel kanskje allerede gjort det? Ha en supernydelig dag videre dere, nå skal jeg straks ut å spise med Andreas:*

  24 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Finalist i Det Nye jenta 2014

  • 19.08.2014 - 00:03


  Kåpe og sko - Nelly // Topp, solbriller og smykke - H&M // Ryggsekk - House // Cardigan - Bikbok

  Good kveld dere! Åh fy søren, tusen takk for alle de sinnsykt fine tilbakemeldingene på facebooken min, her på bloggen og instagram. Dere er bare helt fantastiske og jeg blir helt overveldet. Skal innrømme at det var veeeldig merkelig å se seg selv på tv og akkurat her og nå sitter jeg med mange rare og blandet følelser, dette er såå morro! Hadde aldri aldri trodd jeg skulle gå videre i Det Nye jenta 2014, jeg ble helt sjokkert! Nå skal jeg snart finne sengen, lese i en av mine favoritt bøker for inspirasjon og bare nyte de flotte menneskene jeg har i livet mitt, opplevelsene jeg får oppleve og hvor livet er på vei. Fant forresten frem til min nydelige høstkåpe fra i fjor siden det er blitt merkverdig kaldere i luften. Dette er min favorittkåpe om høsten og jeg har kombinert den med en oversized, grå singlet og tilbehør. Synes det er veldig kjekt å prøve ut nye farger nå som jeg har blitt mørk i håret for da passer også jeg høsttonene slik som beige og grått.  Håper alle får en helt nydelig natt, takk så mye igjen! Dere er MIN inspirasjon:*

   

  56 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Se meg på Det Nye jenta 2014 på Tv2 Bliss mandag 18. august!

  • 17.08.2014 - 14:37

  Som svært mange av dere sikkert har fått med dere allerede så har det blitt skrevet en del om at jeg var på casting til Det nye jenta 2014 som skal gå på TV2 Bliss hver mandag over ti episoder og starter kl 21.00 fra førstkommende mandag 18. august. Nå er det altså klart at min castingrunde og intervju kommer i den første episoden så det blir jo spennende å se seg selv på tv, haha! Jeg var så nervøs men tenkte bare at det er positivt å være nervøs fordi man blir litt skjerpet og når hjertet pumper så raskt blir man bare enda mer konsentrert. Jeg fikk en hel haug med spørsmål jeg måtte svare på der jeg stod foran dommerne og tenkte bare "Wow!" se på dem! De var så blide, flotte og så fantastiske ut mens jeg egentlig følte meg som en dass siden jeg hadde reist hele dagen og attpåtil måtte drasse med meg en koffert som føltes som 100kg å trille rundt på i den glohete varmen. Håret mitt var kaos så det måtte jeg ( som vanlig ) bare hive opp i en hestehale, dra på meg min klassiske røde leppestift og bare være meg selv til det fulle. Men om det var nok til å gå videre må dere nesten se i morgendagens episode.


  Dommerne i år er hele Norges fotballfrue, Espen Hilton og Karn som vant hele greia i fjor!

  Bildene er fra castingrunden i sommer

  Lindesnes avis skrev også en liten artikkel om at jeg har vært på casting, noe som var kjempemorro! Det var ekstremt spennende og en smule skummelt å være med på casting, jeg har aldri gjort noe slikt før og det var veldig koselig å treffe så mange flotte og inspirerende jenter som var på intervjurunden. Jeg har forresten funnet ut at dette året er det året hvor jeg gjør noe nytt og skummelt nesten hele tiden fordi jeg er på en vei jeg aldri vil skal stoppe hvor jeg vokser som menneske hver bidige dag, forandrer livet mitt mer og mer til det bedre og det, det er den mest fantastiske følelsen i hele verden! Jeg siterer bare et av mine favorittsitat for tiden: It's better to have a life full of "oh wells" than a life of "what if's", er dere ikke enige? Husk å følg med på Tv2 Bliss i morgen da dere:*

  91 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Makeover hos frisøren med før og etter bilder // Karlsson Barlindhaug

  • 16.08.2014 - 12:25

  Sponset  Good helg dere! Som jeg såvidt har nevnt på bloggen her tidligere var jeg hos min nye frisør i Oslo, Karlsson Barlindhaug og fikk gjort en total makeover. Jeg var veldig klar for noe nytt og ble anbefalt Karlsson Barlindhaug på det varmeste som en frisørsalong hvor man virkelig blir sett som helhet, ikke kun sett på håret og siden vi nylig har flyttet på oss til Oslo var det intet bedre tidspunkt for meg enn å hive meg utpå en ny look. Salongen et stenkast fra Nasjonalteateret stasjon i Haakon VII's gate 1 og jeg som alltid roter meg bort fant svært enkelt frem siden den ligger såpass sentralt og synlig i nærheten av Aker Brygge.
  Her sitter jeg med fargen i håret og er meget spent. Det er noen år siden jeg hadde brunt hår og jeg var kanskje blitt litt for vant til mitt lange, småslitte blonde hår. Misforstå meg rett, det var veldig fint veldig lenge og spesielt om sommeren men nå som høsten er her kan det være morsomt å tenke litt nytt, nye farger og en mer sofistikert look som kanskje passer " den nye meg" litt bedre.

  Jeg fortalte Kristin litt om de større forandringene jeg har gjort det siste året slik som vedktnedgangen min på nå 20 kg (!), flyttet på meg fra lille Mandal hvor jeg alltid har bodd og inn til Oslo i tillegg til flere store, personlige forandringer og saker jeg har måtte ta tak i og jobbe hardt med for å bli lykkelig og for å oppnå det livet jeg ønsker og fortjener. Kristin er en fantastisk person, oppmuntrende, behagelig, snill og ikke minst en upåklagelig dyktig frisør. Her VET du at du får det som passer deg best og at frisørene i tillegg ikke overkjører deg med noe du ikke ønsker, kun fordi de selv liker det.   Det måtte jo nesten bli litt extensions på meg igjen men jeg ble anbefalt å bruke det først og fremst for litt mer fylde, istedetfor å ha altfor langt hår. Kristin var som nevnt den som gjorde makeoveren på meg og hun er både utdannet frisør og makeup artist. Selvom hun var veldig sikker på hvilken farge og look som kom til å passe best til meg, drøftet hun likevel mye med de andre på salongen og med meg, noe som gjorde meg enda mer trygg på henne og på makeoveren. Det er jo litt skummelt å forandre hele hårfargen og klippen på en og samme tid, sant?

  Renate som dere ser på bildene over her er spesialisert innen extensions, er hårstylist og hun var den som festet extensions på meg. Vi brukte kun en pakke siden det var for å få ekstra fylde og etterpå klippet Kristin lengdene.
  Psst! Følg gjerne karlssonbarlindhaug på instagram for inspirasjon, tips og kommende hårtrender  Jeg fikk også hodebunnsmassasje, ble stylet og sminket. For en luksus dag altså, dette var rett å slett helt fantastisk og vet dere hva? Jeg har ikke hatt et eneste minutt hvor jeg har angret på makeoveren min og jeg er et slikt menneske som bruker å reagere ganske kraftig på store forandringer når det kommer til håret mitt. Håret er også tusen ganger enklere å style enn det jeg hadde, noe som passer meg utmerket da jeg ikke ønsker å stå i to timer på badet hver eneste morgen for å forsøke å få håret til å se noenlunde bra ut. Det er morro til fest og spesielle anledninger, men ikke i hverdagen hvor man gjerne har mye man skal rekke over på kort tid og nå ser håret fantastisk ut 24/7!

   

                                                                                                                            

  Jeg er bare så innmari fornøyd! Hårfargen og klippen passer meg perfekt og den får frem ansiktet, øynene og makeupen så vanvittig mye bedre. Nå føler jeg meg også mer fresh uten makeup da jeg får mer glød i huden siden fargen passer meg bedre enn den lyse. Det er noe jeg på en måte har visst en god stund men ikke turt å ta steget med å forandre håret før nå. Karlsson Barlindhaug er en frisørsalong jeg vil anbefalle til dere alle på det varmeste fordi de ikke bare er så vanvittig dyktige men de ser virkelig alle kundene i helhet og vet hva de driver med slik at du er sikker på at du er i trygge hender enten du bare skal klippe litt lengder, ta ettervekst, totalforandring, sette på extensions, få den perfekte brudelooken eller få masse inspirasjon, tips og hjelp innen både hår, makeup og styling. Denne salongen er for alle.

  Hvis dere vil bestille time kan dette gjøres online via hjemmesiden karlssonbarlindhaug.no HER, eller ringe på tlf: 22 83 40 99. Facebooksiden finner dere HER hvor de oppdaterer svært ofte med bilder fra salongen, trender og mye annet.

  Selv kan jeg si med hånden på hjertet at jeg ikke har følt meg bedre enn dette på helt vannvittig mange år og selvom hårfarge ikke er alt i verden, så er det ganske mye likevel, hehe! Nå er jeg meget spent på hva dere synes? Håper alle får en helt nydelig helg! Kos dere så vanvittig masse!

  70 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hektiske og fantastiske dager!

  • 14.08.2014 - 00:17

  Her sitter jeg midt på sorteste natten med nydusjet hår og både banan og vannmelon i munnen på en og samme tid. Jeg er midt i en veldig hektisk periode for tiden med ekstremt mye spennende som skjer og som jeg selvfølgelig skal fortelle dere mer om senere! Dagene flyr og jeg elsker hvert eneste minutt av det men det tar også veldig mye av tiden min og det er derfor jeg ikke har fått svart dere på de siste kommentarene. Dere skal vite at jeg setter enormt pris på tilbakemeldingene dere gir og hvor fantastisk positive, snille og gode dere er! Jeg er sikker på jeg har verdens snilleste lesere og det skal dere ha tusen tusen takk for, jeg har lest hver eneste kommentar og det varmer ubeskrivelig.

  Nå må jeg rett å slett få kommet meg i seng her før en ny hektisk dag er i gang, også skal jeg oppdatere dere med litt bilder av mitt nye hår de kommende dagene. Det er en ganske annerledes og stor forandring så jeg er kjempespent på hva dere synes, selv elsker jeg det og har ikke følt meg bedre på evigheter! Shortsen jeg har på meg på bildene fant jeg på h&m sitt store sommersalg her om dagen og jeg bare elsker skinndetaljene på sidene, de er rålekre så disse shortsene skal jeg bruke utover høsten!  Hvordan har dere det for tiden?

  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Fra str 44 til str 36 i ny denimshorts!

  • 11.08.2014 - 20:46  Heii flotte dere! Jaa, dette er litt stort for meg og derfor ville jeg så gjerne dele det med dere! Jeg har fått på meg str 36 i denimshorts for første gang i voksen alder den dag i dag etter en vektnedgang så langt på 19 kg! Følelsen er helt ubeskrivelig, ikke fordi jeg hadde det som noe mål for det hadde jeg så langt i fra da målet mitt var å begynne å ta vare på og bli oppriktig glad i meg selv, men rett å slett fordi det er rart hva rett mat og trening kan utrette. Før fikk jeg ikke alltid kneppet igjen str 42 og måtte flere ganger oppi str 44 mens jeg unnskyldte meg selv med det faktum at jeg har store hofter. Jeg har gått igjennom en større psykisk forandring enn fysisk med disse 19 kiloene og avogtil kjenner jeg ikke helt meg selv igjen. Nå bruker jeg normalt str 38 men i disse shortsene fikk jeg altså på meg str 36! Hvis dere vil lese litt av mine oppriktige og ærlige tips og råd til hvordan oppnå mål innen trening og kosthold kan dere lese HER


  Jeg er såå fornøyd med innsatsen jeg har gjort og kjenner jeg er meget klar for nye mål fremover med en friskere og raskere kropp enn jeg noengang har hatt før, men først skal jeg ut på litt nye eventyr og deretter skal jeg legge mer fokus på treningen igjen og på muskler. Dagen i dag har vært meget hektisk, herlig og spennende å jeg har truffet mange nye, flotte mennesker her i vakre Oslo by. Livet smiler og jeg er spent på tiden som kommer fremover! Hvordan har deres dag vært, er det flere som er i det hektiske hjørnet for tiden?:*

  88 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits