Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Oversized

 • 30.09.2014 - 20:09Boots - Bronx / Kåpe - Nelly utsolgt men lik HER / Skjerf - H&M / Shoppingbag - Moss of Copenhagen / Solbriller - Michael Kors (adlink)

I dag har jeg vært å fått meg St tropez selvbruning hos Karl Johan hudpleie og jeg er så innmari spent på resultatet når jeg har dusjet av meg fargen. Skal selvfølgelig vise dere resultatet og må si jeg føler meg mye bedre med litt farge på kroppen da brunfargen fra sommeren forsvinner altfor raskt. Ellers har jeg fått unna dagens trening og ser at jeg må skjerpe meg på kostholdsfronten fremover for etter at vi flyttet til Oslo har jeg rett å slett ikke prioritert kostholdet like godt som før vi flyttet så nå er det full fokus og skjerpings fremover. Håper dere har hatt en veldig bra tirsdag og tusen takk til alle som har nominert meg til Vixen Blog Awards 2014, dere er så søte! Senere tenkte jeg å kjøre en liten "undersøkelse" her på bloggen rett å slett for å finne litt mer ut av hvem dere er og hva dere kan tenke dere mer av, er ikke det litt greit? Kos dere så mye resten av kvelden, her skal jeg se litt Hell's Kitchen for det er så ubeskrivelig underholdende, hehe!

12 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vinn Canon PowerShot G7 X / Vixen Blog Awards 2014

  • 30.09.2014 - 11:48  Da er nomineringen til Vixen Blog Awards 2014 i gang og alle som nominerer er med i trekningen av bloggkameraet Canon PowerShot G7 X til en verdi av 5.999,-!
  Dere kan lese mer om kameraet HER og nominere meg HER

  Som flere av dere vet var jeg med som finalist under Vixen Blog Awards 2013 og det var så fantastisk morro å være med, jeg håper dere har lyst å nominere meg i år også. Det er hele 15 kategorier man kan nominere i og noen av de er "Årets blogger", "Årets livsstilsblogg", "Best outfit of the day", "Årets skjønnhetsblogger" og mange flere. Hvis dere ønsker å nominere meg er det selvfølgelig helt opp til dere under hvilken kategori.

  Hvis dere vil nominere meg og bloggen til Vixen Blog Awards 2014 kan dere gjøre det via knappen under eller over.
  Tusen takk til dere som nominerer også ønsker jeg dere alle sammen en helt nydelig dag videre! Nå stikker jeg til Oslo sentrum og får meg litt brunfarge hos Karl Johan hudpleie:*

  47 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 3D vippe-extensions og nye vakre negler / Rabatt til alle mine lesere frem til 10. oktober!

  • 29.09.2014 - 19:35

  Sponset behandling

  Jeg var nylig hos den alltid så vanvittig dyktige, snille og herlige Kasja hos Lashes by Kasja for å etterfylle mine 3D vippe - extensions samt få testet ut hvordan det er å legge negler hos henne for første gang. Som dere vet er jeg på jakt etter en ny negldesigner her i Oslo og derfor har jeg testet ut litt forskjellige steder. I tillegg hadde mine forrige gelenegler blitt brune (!) helt uten videre og jeg aner ikke hva som er grunnen. Dette har aldri skjedd før og jeg har tatt vare på dem slik jeg alltid gjør.

  Jeg kan forresten dele en gledelig nyhet med dere og det er at hvis dere ønsker å slå til på vippe - extensions hos den beste i Oslo kan dere nå få 15% rabatt hvis dere oppgir "WA2WO" under bestilling på hjemmesiden HER eller ved å avtale time på tlf . Originalprisen på 3D vippe - extensions er 2500,- og vanlig vippe - extensions er 1600,-.

  3D vipper er helt ubeskrivelig nydelig og gir en helt annen effekt enn vanlige vippe - extensions. Jeg velger alltid 3D etter at jeg prøvde det første gang ( noen ganger en blanding) men synes vanlige vippe - extensions også er flott. Det jeg liker best med 3D er hvordan de er ekstra tynne men samtidig flere vipper i hvert punkt, og jeg kjenner ikke til vippene i det hele tatt.


  Kasja gjorde neglene mine så nydelige og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Endelig har jeg funnet noen som er like gode som Paulina som jeg hadde som negldesigner da jeg bodde på sørlandet og som legger neglene like vakre. Det jeg liker best etter å ha prøvd flere negldesignere er når de bruker "nail form" som dere ser på bildet over. Da kjenner man ikke neglen og resultatet blir veldig naturlig, vakkert og med slanke fine negler istedetfor tykke.

  Negler kan dere bestille HER og prisen på gelenegler med forlenging slik jeg har er kun 850,-!

  Jeg elsker vippene som alltid og jeg elsker neglene minst like mye.  Husk å slå til på vippe - extensions hos Lashes by Kasja nå som dere får 15% rabatt frem til 10.oktober ved å oppgi "WA2WO" når dere bestiller og betaler. Ønsker alle en strålende kveld videre, nå skal jeg få i meg noe mat her og se et par episoder av friends før det blir en tidlig kveld:*

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Overraskelse i posten med Ole Henriksen, St Tropez og andre godbiter

  • 29.09.2014 - 11:55


  Hvor hyggelig er det ikke å få en slik stor pakke full av lekre godbiter en tidlig mandags morgen? Tusen takk til VITA for en god start på en ny uke. Jeg elsker allerede Ole Henriksen og St Tropez så nå skal jeg ta litt ekstra vare på meg selv kjenner jeg. Fikk også med litt forskjellige makeup produkter som jeg ser frem til å teste ut.


  Ole Henriksen rub n' buff salt scrub har jeg brukt tidligere og det er seriøst en av verdens beste peelinger til kroppen. Tror faktisk jeg har skrevet om den for en god stund siden da jeg falt pladask for den. Jeg skrubber kroppen et par ganger i uken og ansiktet rundt tre til fire ganger. Husk alltid å smøre deg godt med fuktighetskrem etterpå.

  St Tropez har jeg også testet ut men kun en "wash off " selvbruning som jeg var svært fornøyd med. Hva er vel bedre enn litt brunfarge stående tilgjengelig på hyllen nå som sommersolen sakte men sikkert forsvinner. Jeg vet ihvertfall at jeg kunne trengt et par runder med selvbruning og som dere vet er jeg sterk motstander av solarium. Selvom jeg har laget flere selvbruningstutorial og skrevet en god del om det tidligere kan jeg gjerne gjøre det igjen da jeg vet flere av dere lurer på akkurat dette. Selvbruning er genialt om det gjøres rett og man har gode nok produkter. Håper alle dere får en fantastisk ny uke, nå skal jeg få gjort unna dagens trening:*

  15 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bildedryss fra København med kjæresten

  • 28.09.2014 - 20:38
  Lurer på om noen er glad i vafler og iskrem? Syntes fælt synd på meg selv som ikke kunne hive innpå med både vafler og iskrem siden jeg ikke tåler noen av delene, hehe.  Wææ, jeg er 5 år igjen! Disney Store i København er liksom ikke et hjørne i en vanlig butikk stappfull av Hannah Montana slik som vi liker å gjøre det her i Norge. Neida her er det Disney all the way, tegnefilmer på store skjermer, prinsessehus med speil i som er så svære at de rammer voksne mennesker ( Ja, vi testet) og altfor mange nydelige leker hvor enn man snur seg. Husker da jeg var liten og pappa handlet til meg på en gigantisk Disney butikk. Åhh, jeg har bamsene den dag i dag fremdeles. Disney vil for alltid være i mitt hjerte.


  Vi bodde på 71 Nyhavn Hotell som lå rett ved havnen der vi ble hentet i båt før Award kvelden. Åh så koselig det var på hotellet og nede ved havnen. Hvordan de klarer å holde en såpass stor by så nydelig er et mysterium , men de får det til og vi vandret gatelangs i mange mange timer bare for å titte rundt og bli kjent med byen.
  Blogger's at work celine.intodust.no/ lilisfashion.blogg.no/  Tror jeg brukte liitt for mye på shopping i København og da vi hadde over en time i taxfree på flyplassen gikk det ikke akkurat noe bedre så nå har jeg endelig klart å fått plass til alt i skapene her i vår søte lille leilighet i Oslo. Heligvis drysset det ikke kun på meg selv å vi fikk kjøpt med oss mange mange julegaver.


  And that's how we do photo shoots, haha! Om jeg må legge meg rett ned på bakken for bilder gjør jeg det med glede. Man blir så vant til det så til slutt tenker en ikke over hvor merkelig det ser ut for forbipasserende og fy å morro vi har det! ( Ihvertfall i ettertid) På bildet over her ligger jeg å kjefter som bare det på Andreas siden han løper avsted for å ta dette snikbildet av meg, mens jeg har lyst å bli ferdig med det vi skal gjøre før jeg blir trøkket på av alle danskene som vandret forbi som store spørsmålstegn. Nei nå skal vi ut på en sen gåtur i det friske høstværet før hodepinen dreper meg. Kos dere så masse og ha en herlig søndags kveld videre:*

  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Snapshots Zalando Nordic Blogger Awards 2014 / Copenhagen

  • 28.09.2014 - 17:56
  Blury snapshots fra Zalando kvelden, here you go! For en fantastisk dag, fantastisk kveld og enda mer fantastiske København. Gratulerer så mye enda en gang til alle de nordiske vinnerne! Jeg har sittet på telefonen med Aina i litt for lang tid i dag for å planlegge hvor vi skal reise for å gjøre unna juleshoppingen og egoshoppingen: London, København, Madrid eller hva med å bare gjøre det så enkelt og så romantisk som å sette seg ned på gulvet i stuen hjemme for å lage alle gavene for hånd? Det hadde vært noe. Jeg drømmer om å få det til men feiler hardt hver desember. Andreas derimot er dyktig med slikt, mens jeg såvidt klarte å bli ferdig etter mange timers svette med et halvgodt julehjerte med skjeve sømmer i og en tråd som så vidt holder hjertet på plass på treet, men jeg gjorde det i det minste. Nok om julemaset mitt, håper dere har en strålende søndag, vi skrives litt senere!
  Psst: Video fra kvelden kommer snart opp på videofyme så husk å følg meg der: jeanettewa2wo

  6 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Silver shoes

  • 27.09.2014 - 21:22


  Genser - Bikbok / Bukse, sko & shopping bag - Moss Copenhagen / Solbriller - Michael Kors

  Da satt vi endelig hjemme i sofaen og storkoser oss med sen tacomiddag etter noen timer på reisefot. Det er alltid godt å komme hjem igjen etter å ha vært borte men jeg savner København allerede jeg så vi planlegger å dra dit på juleshopping og eventuelt London, åhh jeg gleder meg så mye til jul! Fikk handlet litt julegaver også i København så jeg er svært godt i gang for første gang i mitt liv.

   Antrekket i dag er forresten svært preget av shoppingen i København og jeg bare elsker å pakke meg inn i store strikkegensere nå som høsten er her. Flere som begynner å kjenne på julestemning eller er det for tidlig? Koos dere:*

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Black Mesh at Zalando Nordic Blogger Awards

  • 26.09.2014 - 21:21

  Good helg flotte dere! Åh for noen fantastiske dager vi allerede har hatt her i København. I går kveld var det som dere vet duket for Zalando Nordic Blogger Awards hvor det skulle kåres en nordisk vinner ut av de som hadde vunnet i sine land i de fire kategoriene. Jeg vant desverre ikke i min kategori som var People's Choice men herlige Lisa stakk av med seieren for danskene, noe som var velfortjent. Ellers stakk Norge av med to priser noe som er såå gøy og jeg storkoste meg hele kvelden i godt selskap. Vi spiste deilig mat og feiringen fortsatte til langt utpå natt hvor jeg ble kjent med mange nye mennesker og jeg må si at danskene virkelig kan det med å være åpne, varme og er svært vennlig innstillte, noe jeg verdsetter meget høyt.  Jumpsuit - Nelly HER / Jakke - Nelly HER / Solbriller - Michael Kors / Sko & veske - Zara (adlinks)

  Dagen i dag har vi brukt til å gå amokk i shoppinggatene her i København! Jeg har aldri handlet her før så jeg var helt i hundre og timene fløy raskt forbi. Denne byen er intet annet enn amazing og jeg har absolutt ikke lyst å reise hjem i morgen men vi skal veldig snart tilbake igjen. Nå skal resten av kvelden nytes og jeg skal opp grytidlig i morgen for å få med meg enda mer av hva Danmark og København har å by på. I tillegg bare må vi på jakt etter gigantiske godtebutikker for jeg er å blir en godtemoms og her er det fristelser på alle kanter så da skal jeg falle for fristelsene også. Nyt helgen da dere og forresten: GRATULERER så mye til Oda Karine Nysted Grødem som vinneren av makeover konkurransen! Karlsson Barlindhaug tar kontakt med deg:*

  23 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Destination København / Zalando Nordic Blogger Awards 2014

  • 25.09.2014 - 16:09
  I skrivende stund sitter jeg i en deilig hotellseng, koser meg med fersk frukt og er så sinnsykt klar for Zalando Nordic Blogger Awards i kveld! Wuhu, dette blir helt fantastisk morro. God mat, drikke, mingling og ikke minst kåring av vinnerne, åh så spent jeg er. Andreas løper rundt i København på shopping mens jeg tar det rolig på hotellet før jeg snart skal hive meg i dusjen her på 71 Nyhavn Hotel og gjøre meg klar. Rommene her er så fantastisk koselige og vi har utsikt rett ut mot havnen, nydelig! Vi blir hentet med båt i seks tiden så jeg har ikke allverdens med tid og slik som jeg somler er det kanskje på tide å sette i gang.  Dere må også nyte resten av denne flotte dagen, ønsk meg gjerne lykke til også skrives vi litt senere vet dere. Vi skal ihvertfall nyte to flotte dager her i København og jeg ser frem til hvert sekund:*

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Printed

  • 24.09.2014 - 15:27


  Bukse - Zalando / Jakke - Vero Moda / Ryggsekk - Vintage / Skjorte - Nelly / Sko - Bronx

  Da var dagens lille treningsøkt overstått så nå er jeg klar for å atter en gang pakke den altfor rosa kofferten min før det bærer avgårde til København i morgen tidlig. Jeg skal beregne mininum 3 timer på flyplassen før flyet i det hele tatt skal lette da det er aller første gang jeg flyr alene med den største flyskrekken noen kan tenke seg men hey! Jeg tok zipline ned fra Holmenkollen jeg så jeg skal nok klare en hyggelig times flytur for nye opplevelser. Håper alle dere fine folk får en aldeles strålende fin dag så skravles vi igjen litt senere.

  37 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 100 Kjoler til 100kr // Stort salg!

  • 23.09.2014 - 16:25


  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER (adlinks)


  7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER (adlinks)

  Selvfølgelig kommer det snikende inn en mail fra Nelly om 100 kjoler til 100,- pr stk rett etter jeg har brukt noen tusen på nye godbiter hos både Nelly, Zara samt et par andre butikker. Man blir jo en smule handlesyk ved hvert årskifte ( og egentlig hele resten av året ) så jeg måtte nesten inn for å glane litt på kjolene og jammen var det ikke flere som fanget blikket mitt. Over har jeg valgt ut noen av mine favoritter og ser tydelig at blått herved er blitt en farge jeg liker på meg selv. Jeg har gått nesten helt bort fra knallrosa med unntak av blomstrete mønster og elsker plagg i sort, hvitt, blått og rødt. I tillegg er jeg svak for både gull, sølv og pastellrosa. Nå må jeg hive i meg noe mat her før vi skal ut på enda litt mer shopping men nå er det Andreas som skal få seg ny dress. Ha en strålende dag videre dere! Var det noen av de 100 kjolene hos Nelly som falt i smak hos dere?

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hudkitet som ga resultat etter kun 1 dags bruk // Økologisk og ikke dyretestet

  • 22.09.2014 - 20:52

  Annonse

  Nå har jeg testet ut og brukt EmerginC Scientific Organics sine produkter i hele 3 måneder for å se hvordan dette nye merket fungerer på meg da jeg kun hadde testet det i salong en gang tidligere og resultatet var synlig etter kun en eneste behandling. Med hånden på hjertet kan jeg si at disse to krukkene jeg holder på bildet over:  "Peel pads" og "Clarifying pads" er innen topp 3 av absolutt alt jeg har prøvd av hudpleie gjennom hele livet. EmerginC Scientific Organics er naturlige, økologiske produkter og ingen av ingrediensene testes eller har vært testet på dyr. Jeg er også allergiker og får ofte utbrudd og eksem av mange produkter men med EmerginC har ikke dette skjedd en eneste gang.

  Dette kitet burde absolutt alle ha på badehyllen sin etter min mening og jeg ser en forbedring etter hver eneste gang jeg bruker kitet. Jeg bruker det flere ganger i uken og forsøker alltid å bruke det sammen med ansiktsmasken til EmerginC Scientific Organics etterpå men om jeg har dårlig tid bruker jeg kun kitet. Peelingen fungerer annerledes på min hud enn alle andre peelinger jeg har forsøkt og minner mer om behandlingene man får i hudpleie salongene enn det en helt vanlig skrubb gjør. Jeg både føler og merker at EmerginC virker dypere og mer effektivt enn andre peelinger ( Jeg har brukt både skrubb fra MD Formulations, Babor, flere billige merker og en hel del andre som ikke kan sammenlignes med resultatet av disse). Resultatet her er merkbart hos meg hver eneste gang jeg bruker kitet og man kan egentlig bruke det så å si daglig, bare pass på å ikke tørk ut huden. Det er også viktig med skikkelig renseprodukter og hudkremer som en del av en komplett hudpleieserie.  Trinn 1. Peel pads som dere får tak i hos vakkerhud her
  Disse bruker du etter vanlig rens på tørr hud. Påfør padsen ( Du bruker 1 pad hver gang ) over hele ansiktet og la den virke ca 2 - 4 minutter. Jeg venter alltid 4 minutter da jeg opplever det gir best resultat, glattere hud og fjerner kviser samt urenheter. Innimellom kan disse svi en smule da de inneholder blant annet naturlige fruktsyrer og når de svir blir jeg alltid ekstra fornøyd fordi jeg kjenner de virker på huden og glatter den ut. Fjern med kjølig klut, rent vann eller bomull med vann etter virketiden.  Trinn 2. Clarifying pads som dere får tak i hos vakkerhud her
  Disse påfører du som trinn 2 etter at huden har tørket når du har utført steg 1. ( Du bruker kun 1 pad hver gang ) Dette skal ikke skylles av og skal påføres i hele ansiktet. Du avslutter med serum, øyekrem og natt eller dagkremen din. Clarfying pads fungerer som toner og er så deilige å bruke.

  Skulle jeg gitt en terningkast på kitet til EmerginC Scientific Organics blir det en klar 6 ut av 6. Ikke hadde jeg trodd det fantes så gode produkter på markedet når det kommer til peelingprodukter men dette er helt fantastiske produkter og jeg bruker selv kitet fast 3 - 4 ganger i uken minimum. Senere tenkte jeg å fortelle litt mer om de faste hudpleierutinene mine som jeg kombinerer med dette da mange av dere har spurt om dette og har ønsket en liten innføring i nettopp det. De fleste av mine faste hudpleieprodukter får dere tak i hos vakkerhud.no

  EmerginC Scientific Organics sitt peel og toner hjemmekit har jeg som sagt testet ut over hele 3 måneder og vil anbefale det varmt til absolutt alle. Kitet er for alle hudtyper og ga meg synlige resultater etter allerede første gang. Dere får tak i det hos vakkerhud her til 699,- med gratis frakt og settet inneholder 60 pads i hver krukke. Du bruker en pad hver gang så om du bruker dette 3 ganger i uken holder kitet hele 4 - 5 måneder. Jeg vil også anbefale å kombinere det med en god ansiktsmaske som foreksempel "Phytocell detox mask" for best mulig resultat. Senere skal jeg gå enda dypere inn i mine faste hudpleierutiner men dette kitet er en av de viktigste. Er det noen av dere som har prøvd dette?

  10 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hyggelig invitasjon i posten på en mandags morgen

  • 22.09.2014 - 18:03


  For en hyggelig måte å komme hjem på og ikke minst å starte en ny uke på! Midt imellom en haug av regninger, hentelapper og reklame lå det en svart, flott konvolutt da vi kom hjem fra sørlandet med invitasjon til Zalando Nordic Blogger Awards 2014 nå til torsdag i København! Åh jeg tror det blir en helt magisk kveld og gleder meg så utrolig mye til å reise litt og tilbringe noen dager i Danmark.


  Da er det bare å finne ut av finstasen før torsdag siden vi flyr ganske tidlig slik at vi slipper å stresse med tiden. Det verste jeg vet når mye skjer er nettopp dårlig tid og av en eller annen grunn ender jeg alltid opp med å ha helt vanvittig dårlig tid. Tror ikke jeg er i fysisk stand til å være ute i god tid. Jeg startet denne flotte mandagen med litt styrketrening og har ellers brukt dagen på å sortere post, betale regninger, rydde i leiligheten etter 3 smågale kattepuser og skal straks avsted på butikken for å handle inn litt deilig, sunn mat til den kommende uken.

  Håper alle har det strålende så skrives vi litt senere, og dere? Takk så vanvittig mye igjen for alle stemmene dere har gitt. Det er kun takket være dere jeg får muligheten til å være med på denne opplevelsen og jeg er helt ubeskrivelig takknemlig. Dere er best:*

  12 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Traveling home

  • 21.09.2014 - 16:34  Da er vi straks klare for å ut døren og vende nesen hjemover mot Oslo. Har hatt det såå koselig her på sørlandet men nå er det på tide å reise. Gjengen sitter i stuen i skrivende øyeblikk og planlegger Halloween kostymer allerede, det lønner seg å være tidlig ute og Halloween er bare så innmari morro. Regner med vi skal feire i år som alltid vi også. Men nå må jeg bare få i meg noe mat her så er det på tide å dra. Håper dere alle får en strålende fin søndagskveld videre:*


  25 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvitt og sort fra Zara og Nelly

  • 20.09.2014 - 19:16


  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER (adlink)

  Wææ, nå er dette lekre antrekket på vei i posten til meg as I write! Fikk skikkelig cravings etter et nytt festantrekk nå som høsten er her og det venter både awards, middager og andre kvelder med morro og fest. Jumpsuiten er til å dø for og det samme er skoene, jakken og tilbehøret. Denne helgen er den siste i Mandal så nå skal den nytes til det fulle med familie, venner, god mat og drikke. Håper dere alle får en helt nydelig kveld! Hva synes dere om innkjøpet? Vil også tipse dere om å sjekke ut innlegget til denne søte jenta her hvor dere kan vinne personlig almanakk! Det vet jeg ihvertfall at jeg har god bruk for, hva med dere?

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Just leather

  • 19.09.2014 - 20:42

  Sko - Bronx. Lignende her // Jakke - Lånt av kjæresten // Shorts - H&M // Genser - Batoko (adlink)

  Wuhuu! Endelig fredags kveld dere! Nå sitter jeg godt plantet under to dyner på sengekanten og venter på at tevannet skal bli ferdig. Har møtt søteste Thale fra Det nye-jenta i Kristiansand i dag etter jeg var ferdig med noen ærend der og etter det har jeg kun brukt kvelden på å slappe av etter en natt med litt for lite søvn. Det var såå koselig å se henne igjen og jeg føler meg så heldig som har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker på så veldig kort tid.  Nå skal jeg bare nyte kvelden og legge meg tidlig for å få en laang natt søvn. Kos dere så mye i helgen:*

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • BOOTS Perfection

  • 18.09.2014 - 20:59
  Lignende fra Dr. Martens her (adlink)

  Wææ, sjekk de lekre bootsene jeg fikk i gave av min snilleste mamma, de er Bronx men jeg linket noen lignende, nydelige fra Dr.Martens under bildet da jeg ikke fant frem til disse. Jeg gliste fra øre til øre da jeg fikk hendene mine på dem og for meg er de ren perfeksjon. Nå er det ikke lenge siden vi kom inn døren her etter en gåtur i kveldssolen og i dag har det vært mye gåing så jeg merker det godt i bena. Fikk også trent litt med vekter i dag tidlig og i morgen skal jeg en tur til Kristiansand for å innom Auds hudpleie samt få gjort noen ærend. Tenker vi reiser hjemover mot Oslo mot slutten av helgen slik at det blir et par dager hjemme i leiligheten før det bærer avgårde til København på Zalando Nordic Blogger Awards. Åh som jeg gleder meg! Håper dere også har hatt en strålende dag så langt? :*


  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Spis deg vakker // Jeg tester mirakelperler for hud, hår, negler og øyne

  • 17.09.2014 - 21:27

  annonse
  Åh for en hyggelig, lekker overraskelse jeg fikk i posten av Swiss Clinic! En nydelig liten eske med "skjønnhetskostilskuddet" som Swiss Clinic nylig har lansert nå i september som skal virke både for håret, for sterke negler, mer glød og klarere øyne! Dette høres meget spennende ut og jeg som er vant med å bruke blant annet kosttilskuddet efamol for huden min synes dette kunne være et morro produkt å teste ut. Kosttilskudd skal selvfølgelig ikke erstatte et normalt, sunt og variert kosthold men kan brukes som supplement og Swiss Beauty Pearls er satt sammen av mange viktige ingredienser jeg selv har skrevet litt om på bloggen tidligere da jeg bruker flere av ingrediense både i hjemmelaget ansiktsmasker, hårkurer etc etc.

  Swiss Clinic Beauty Pearls inneholder følgende ingredienser og er selvfølgelig godkjent av EFSA ( European Food Safety Authority):

  ♥ Fruktolje som er full av vitamin C, Vitamin A og Vitamin E som er kraftige antioksidanter og fungerer derfor forebyggende mot frie radikaler. Antioksidanter er noe av det beste for å holde seg ung, vakker og frisk.

  ♥ Omega 7, Omega 2 og Omega 3 som alle er godt for huden. Selv tar jeg også tran som tilskudd og forsøker å spise mye fisk.

  ♥ Vitamin A og Vitamin E

  ♥ Betakaroten som omdannes til Vitamin A i kroppen 

  ♥Lutein som er svært godt for øyehelsen

  ♥Selenium og Zink som begge er bra for både hår og negler. Jeg vet av erfaring at Zink også kan hjelpe mot urenheter og kviser da jeg selv bruker det som tilskudd ved siden av annet for å forebygge betennelser i kroppen. Stopper jeg med zink får jeg flere urenheter og kviseutbrudd. Dette har jeg testet ved flere anledninger.


  Bakpå esken med Swiss Beauty Pearls kan du lese om alle ingrediensene de to forskjellige perlene inneholder. Du skal ta to perler hver dag hvor den ene er mørkelilla og den andre er lyselilla. Begge perlene inneholder forskjellige ingredienser og skal derfor brukes sammen, altså 2 stk om dagen. Dosen skal ikke overskrides  Ordinærprisen er 899,- , tilbudsprisen er 599,- men om dere bruker koden "WA2WO" i kassen når dere handler HER får dere Swiss Beauty Pearls til KUN 499,-!

  Jeg gleder meg til å starte med disse lekre perlene og siden jeg har god erfaring med kosttilskudd for spesielt huden fra før av er jeg litt ekstra spent. Nå har jeg nettopp kommet inn etter en lengre kveldsgåtur og startet denne dagen med en hard joggeøkt. Kjente godt på kroppen at det er en stund siden jeg har presset meg så det var helt fantastisk å kjenne at jeg enda klarer det. Nå skal jeg få i meg litt sunn mat her også må dere ha en strålende kveld videre. Hvis dere vil teste ut Swiss Beauty Pearls må dere ikke glemme å bruke koden "WA2WO" i kassen for å få perlene til kun 499,-.  Ha en fantastisk flott kveld videre dere:*

  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Det nye bloggdesignet er på plass

  • 16.09.2014 - 13:20


  En ny deilig uke er allerede i gang og ingenting er bedre for meg akkurat nå enn å endelig ha fått det nye, flotte bloggdesignet på plass. Dette har jeg hatt behov for i en altfor lang stund så da dyktige Rina kunne ta på seg jobben, hoppet jeg litt av glede. Nå ser dere resultatet og jeg tror aldri bloggen har sett så flott og stilren ut som nå. Både jeg og bloggen har gått igjennom en stor forvandling det siste året på svært mange måter og det var ikke et bedre tidspunkt enn nå på å freshe opp designet. Tusen tusen takk til snille og flinke Rina som har tatt seg tid til dette. Hun vil jeg anbefale varmt til dere som ønsker en god designer som tar deg seriøst, hører på ønskene dine og er selv i stand til å se på gode løsninger og komme med innspill hele veien.
  Nå er jeg spent på hva dere lesere synes om det nye designet? Jeg håper det faller i smak også hos dere.

  48 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vinn 2 premierebilletter til den spennende filmen The Maze Runner!

  • 15.09.2014 - 12:00

  // Avsluttet. Gratulerer til haannaa96@hotmail.com //

  annonse

  Da var det duket for en ny konkurranse i forbindelse med lansering av både boken og filmen " The Mazerunner - I dødens labyrint" hvor en av dere heldige lesere kan stikke av med premierebilletter til deg og en venn! Jeg var selv nylig og så filmen på førpremiere og kan med hånden på hjertet varmt anbefale dere alle å se den på kino fra premieredatoen som er den 19. september! Jeg bet av meg neglene under filmen for så spennende var den! Dere kan lese bokanmeldelsen min her og se litt bilder fra førpremieren her


  Konkurransen er åpen fra og med NÅ og frem til kl 24.00 i kveld så det er bare å raske på å hive deg med før labyrinten lukker seg og tiden renner ut!

  Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med din e post i dette tidsrommet så er du med i trekningen om kinobilletter til deg og en venn. Denne filmen vil dere bare ikke gå glipp av og hva er vel bedre på høsten enn litt kinotid? Lykke til alle sammen! :*

   

  // Avsluttet. Gratulerer til haannaa96@hotmail.com //

  41 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits