Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Utroskapen - ødelegger det fremtiden her?

 • 31.10.2012 - 19:18

 

 

Siden jeg ligger her syk og kjeder meg, og er en veldig kjedelig person akkurat nå med lite som skjer, så  tenkte jeg plutselig på noe i forbindelse med filmen Snowhite and the huntsman som så mange av dere anbefalte til meg, og mye pga Kristen Stewart som skuespillerinne.

 
Noen jeg kjenner sa at mens de så denne filmen, kunne de ikke annet enn å tenke på at hun har vært utro mot Robert Pattinson, og måten hun ba om unnskyldning på i all offentlighet. Mens Snowhite and the huntsman filmen rullet på skjermen satt vedkommende og tenkte på" jeg lurer på om hun har vært utro mot Robert her, eller her?"

Og slik fortsatte tankegangen, og også til flere som så filmen.

 

Jeg lå i senga idag og tenkte litt på dette, at ja, jeg synes akkurat det her er litt sørgelig iogmed at jeg er en stor Twilight fan, og gleder meg veldig til den siste filmen. Tror dere folk kommer til å tenke noe på dette under filmen, tror dere oppfatningen av idylliske Bella og Edward blir ødelagt, eller tror dere den forblir det samme? Vi må jo de aller fleste av oss, innrømme at vi kan være litt opphengt i kjendiser iblant, på en eller annen måte og at det derfor på en eller annen måte, i en eller annen grad, kan påvirke. Jeg må jo si jeg synes synd på Robert som nå som det nærmer seg den siste filmen, må jobbe sammen med Kristen uansett hva som har skjedd på privatfronten. Det kan jeg tenke meg må være ganske tøft.

 

 


( Alle bilder lånt fra google)

 

 

Er det virkelig slik at en skuespiller sitt privatliv , kan ødelegge for filmene skuespilleren er med på i fremtiden? Hvordan folk oppfatter skuespillet, vil det forandre seg? Eller tror dere at så lenge skuespilleren er dyktig nok, legger man ikke merke til det?

Jeg håper jeg ikke tenker over det når jeg skal se den siste Twilight filmen ihvertfall

:*

 

 

 

64 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Har dere noen tips her?

  • 31.10.2012 - 15:30

   

   

  Jeg er enda syk og føler meg skikkelig ille. Jeg skulle også fått handlet inn masse godteri til ungene som kommer idag, det må dere huske å gjøre så dere ikke får masse egg på vinduene ( Neida, jeg bare tuller.. eller?)

  Uansett, så kjeder jeg meg fordervet og trenger deres tips til hva jeg kan finne på! Om det er serietips, spill, eller noe helt annet kom med det for jeg trenger det jeg kan få. Jeg er ikke skapt til å være syk og blir skikkelig klagete siden jeg må være i ro.

  Tenkte uansett så lenge jeg klarer det , å gå igjennom alle deres påmeldinger til ukens leser idag og velge en vinner som får  7 dager i sidebaren min, det er jo alltid koselig å gjøre noe fint for dere lesere, og det muntrer meg alltid opp.

   

   
   

  Så om dere ikke har meldt dere på ukens leser, kan dere gjøre det nå helt sånn i siste liten HER!

  Har dere noen gode forslag til hva jeg kan gjøre, her jeg ligger syk og stakkarslig?

   

  :*

   

   

  49 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Halloween - Plagsomt og kommersielt?

  • 30.10.2012 - 18:56

   

   

  Nei, dette er ikke enda et innlegg om hvor plagsomt, teit og kommersielt Halloween er.

  Jeg synes ærlig og oppriktig at Halloween er helt utrolig gøy, og jeg synes det er morsomt at det blir mer og mer integrert i Norge. Det er også litt pinlig når jeg hele tiden ser folk som skriver " Teit, amerikansk tradisjon" når Halloween ikke engang er amerikansk.

  Vet du hvor Halloween faktisk kommer fra og hva det innebærer? ( Det vet nemlig jeg, og det er IKKE amerikansk. Det er ikke slik at alt man synes er plagsomt står amerikanerne for....)

   

   
   

  Det er både morsomt for ungene og for voksne, og jeg skjønner ikke all negativiteten rundt Halloween. Noen ganger føler jeg at folk bare ønsker eller prøver og finne ting å irritere seg over. Hvis man ikke liker det, kan man heller bare unngå det, men la ihvertfall ungene få lov til å ha det morro med det og ikke klag foran dem når de gleder seg!

  Det er IKKE tigging og gå knask eller knep på dører, det er morsomt og jeg synes det kommer flere og flere unger for hvert år som går jeg. Jeg er slik som håper at alle ungene i byen kommer på min dør.

  Dere som synes det er tigging, synes dere også det er tigging når det gjaldt julebukker før i tiden, som kler seg ut som nisser og synger på dørene i romjulen?  ( Har fått inntrykket av at julebukker begynner det å bli færre og færre av? )

  Julebukk tror man foreksempel er forankret i norrønsk mytologi og knyttet opp mot Guden Thor.

   

   
   

  Det er jo også de som ikke ønsker at ungene deres skal gå til helt fremmede folk, som tar dem med på dører til familie og venner så det er jo også et alternativ man kan benytte, og spesielt hvis ungene er ganske små i alder.

  Jeg personlig synes bare det er bra at butikkene får inn mer og mer Halloween utstyr, det er jo det som er gøy! Så slipper man å bestille fra utlandet siden Norge har så lite utvalg. Selvfølgelig vil butikkene tjene penger på det, de kommer alltid til å ville tjene penger der de kan, men sånn er det for alle som driver firma. Hvis ikke det kommer penger inn, kan man jo ikke drive lenger. Du er ikke tvunget til å handle inn Halloween utstyr, selvom butikkene har mye utvalg. Det er masse man kan lage selv hjemme også.

   

   
   

  Jeg opplever også at Halloween fester blant voksne blir mer og mer utbredt, og også Halloween ute på byen. Hvor morro er det ikke å kle seg ut og ta seg en god fest iblant?

  Helt frem til i år har jeg brukt å selv hatt en stor Halloween fest med pynt i hele huset, kostymepris for beste kostyme, bar med masse forskjellige Halloween drinker og quiz om Halloween med premier, og dette har vært populært blant mange, mens også mange bare synes det er teit å kle seg ut. Grunnen til at jeg ikke har det i år er rett og slett alt arbeidet som ligger bak, og derfor bestemte jeg meg for å utsette det til neste år, siden venninnen min uansett skulle feire bursdagen sin den helgen jeg ville ha hatt festen.

   

      

  Nei, jeg synes vi skal ønske nye og annerledes tradisjoner og opplevelser velkommen, for negativitet fører ihvertfall ikke mye godt med seg.

   

   

   

  ( Alle bildene i innlegget er fra tidligere Halloween fester hos meg)

   

   

  Hva mener dere om Halloween? Synes dere det er morsomt eller bare plagsomt? Og hvis dere synes det er plagsomt, gjerne begrunn hvorfor siden jeg er veldig nysgjerrig på det

  :*

  103 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Er dette døden nær?

  • 30.10.2012 - 16:28

   

   

  Jeg synes SÅ synd på meg selv idag!

  Våknet idag av at hele halsen snurpet seg sammen og jeg får nesten ikke til å svelge, har blitt veldig forkjølet og føler meg mildt sagt døden nær, det er vel for det meste gutter som føler det slik når de er veldig forkjølet pluss meg da.

  Høstens sjarm kanskje? Jeg vet ikke jeg, men det eneste jeg vet er at jeg må utsette alt jeg skulle gjort og finne senga igjen.

  Tenkte jeg skulle begynne å se på The walking dead videre, noen flere enn meg som ser det?

   

   

  '

   

  Trøste meg selv med taco skulle jeg også, men dere kan vel tenke dere hvor smart det egentlig er å spise tacoskjell når hele halsen er ødelagt.. Auch!

   

   

   


  Kommer nok ikke til å skifte ut av pysjamasen idag, kommer ikke til å trene og kommer ihvertfall ikke til å gjøre husarbeid eller ærender i byen.

  Nå skal jeg se The walking dead, og håper dere er friskere enn meg fine lesere.

   

  Føler dere at dere er døden nær når dere er skikkelig, skikkelig forkjølet, eller er dere litt tøffere enn meg?

   

  :*

   

   

  58 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvilken av disse skal jeg velge?

  • 30.10.2012 - 00:58

   

   

  Vet dere hva?

  Jeg gadd ikke gjøre noe som helst husarbeid annet enn å hive på oppvaskmaskinen, jeg er rett og slett så sliten og trist idag men samtidig veldig rastløs, så legge meg er heller ikke noe alternativ akkurat  nå.

  Nei, jeg trenger å koble av og da var jeg så heldig at dansestudioet hadde leid tre filmer i helgen til overnattingscampen, som jeg nå kan kose meg med for å få tankene litt bort fra alt.

   

  Men hvilken film skal jeg se? Noen som anbefaler noen av disse?

   

   

   

  Bustehuet klarer ikke velge..

   

   

   

  Gi meg deres terningkast og anbefalinger herlige lesere

  :*

   

   

   

   

  58 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in - White winter jacket..

  • 29.10.2012 - 22:36

   

   

  God kveld/natt fininger!

  Her er jakken jeg kjøpte idag, fallt rett og slett helt for den, og synes også pelsen var tykk og fin som er noe som var viktig for meg. Jeg hadde ikke lyst på en med tynn pelskant, ikke skal den ha ekte pels heller og den må være varm, lang og hvit.

   

   

   

   

   

  Hva synes dere?  :*

   

   

  62 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • The good things in life..

  • 29.10.2012 - 18:02

   

   

  Har spist en kjempegod salat på Herlig Land, og litt for mye brød men avogtil er det jo lov og kose seg litt ekstra.

  Jeg tror jeg kommer til å sove som en beibi inatt, men nå får jeg dra hjemover og få gjort litt husarbeid etter lørdag.

   

   

     :*

   

   

   

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - Fall is here..

  • 29.10.2012 - 15:08

   

   

  Hei hei fine lesere!

  Nå har vi akkurat satt oss for å spise i Kristiansand. Jeg har vært med søsteren min på 3D ultralyd og det var helt fantastisk!

  Er så sliten for har nesten ikke sovet noe og kjenner meg enda dårlig etter helgen hehe.

  Her er outfit for idag! Har forresten også kjøpt vinterjakke, som jeg skal vise dere. Er veldig fornøyd, den er akkurat slik jeg vil ha den. Hvit, lang og med fuskepels på hetten

   
   

   

  Hva har dere gjort så langt idag?

  :*

   

   

   

  66 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg hjelper deg med å få flere lesere!

  • 28.10.2012 - 20:49

   

  // AVSLUTTET OG UKENS LESER ER VALGT! NYE SJANGSER Å MELDE SEG PÅ NESTE UKE I INNLEGGET SOM LEGGES UT DA!//

   

   

   

  Da er det på tide med ny ukens leser, og jeg skal prøve å holde meg til å faktisk "bare"  velge ukens leser, altså en person og ikke mange.

  Dette for at den som blir ukens leser skal synes best mulig.

  Ukens leser får 7 dager i sidebaren min med bilde og link til bloggen din.

  For å bli ukens leser må du skrive begrunnelsen din i kommentarfeltet mitt, og i utgangspunktet er ukens leser en som leser bloggen min, fordi jeg ønsker å gi noe tilbake til dere som følger meg og som har gjort at jeg har så mange lesere som jeg har nå, jeg setter så stor pris på dere.

   

   

  Nå skal jeg seriøst legge meg igjen snart, har ikke gjort annet enn å sove idag men jeg er helt gåen og skal tidlig opp imorgen, så wish me luck!

   
  Husk og skriv begrunnelsen i kommentarfeltet for hvorfor du bør bli ukens leser. Jeg kikker på både kommentaren og jeg besøker bloggen din for å se hvordan den er i både design, skrivemåte og bildemessig.

  Jeg velger om et par dager til så dere har litt tid til å melde dere på.

   

   

  Lykke til herlige lesere

  :*

   

   

   

  // AVSLUTTET OG UKENS LESER ER VALGT! NYE SJANGSER Å MELDE SEG PÅ NESTE UKE I INNLEGGET SOM LEGGES UT DA!//

   

   


  123 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - To the city..

  • 28.10.2012 - 19:55

   

   

  Hei fine lesere!

   

  Sent blogginnlegg på meg idag også,dere kan sikkert tippe hvorfor.Igår ble ihvertfall en kjempegøy dag!

  Vi vorset her og deretter dro vi inn til Kristiansand på bursdagssfesten, så var det byen og deretter var vi her igjen hele natten. Jeg er så sliten i skrivende stund her jeg sitter med mitt første måltid siden frokost igår. Jeg må bare få kommet meg i dusjen så jeg får litt varme i meg.

   

  Her er outfit fra igår, jeg endte såklart ikke opp med en vanlig kjole, men det er jo ingen sjokk

   

   

   

   

   

  Nå får jeg hive meg i dusjen

  :*

   

   

   

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Putting my party makeup on..

  • 27.10.2012 - 19:09

   

   

  Hei fininger!

  Litt sen oppdatering på meg her nå, jeg stresser skikkelig og har enda ikke funnet noe å gå med.

  Jeg skal vise dere antrekket når jeg har funnet ut av det, kanskje jeg ender opp i kjeledress, hvem vet, haha!

   

  Her er litt bilder, jeg holder på å ordne meg, springer rundt i huset, ei venninne av meg kom nettopp og jeg har ikke engang kledd meg,

  Typisk meg? Ja..

   

   

   

  Jeg kan ikke vise mer av gaven enn gavebåndet pga hun som har bursdag leser bloggen min, liker jeg å tro ihvertfall og vil ikke risikere at hun ser noe enda, hehe!

   

   

  Jeg har fått helt dilla på Hyona med Bubble Pop, det er hun som er på Gangnam Style, har dere hørt Bubble Pop`?

   

   

  Let's sparkle!

   

   

   

  Jeg er snart ferdig med Makeup'en så nå skal jeg til å rote ut hele klesskapet mitt som jeg nettopp ryddet!

   

  Håper dere koser dere masse ikveld så blogges vi senere!

   

  :*

   

   

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Finding the perfect party dress..

  • 27.10.2012 - 11:30

   

   

  God lørdags morgen herlige lesere!

  Idag er det bursdagsfest for ei venninne av meg i Kristiansand og jeg skal forsøke å rekke det og få kommet meg litt ut igjen. Viktig å kose seg også, ikke sant?

  Jeg må trene, rydde og vaske, ned til byen og ordne en hel haug og deretter stelle meg og finne the perfect party dress. Det er nok ikke bare meg som har problemer med det , og de gangene jeg har bestemt meg for en nydelig kjole. ender jeg merkelig nok opp i noe helt annet enn en kjole. Skal også hjelpe en venninne av meg med og legge makeup, så det synes jeg er kjempemorro!

   

   

   

  Neida, jeg begynner ikke SÅ tidlig, det er nok bare litt linsevann. Har altfor mange shot glass etter baren ble kastet ut så de blir brukt til mye forskjellig.

   

   

   

  Flere enn meg som har problemer med å holde seg til det første man egentlig valgte å gå med til fest?

   

  :*

   

   

   

  48 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Beauty night is the best start of the weekend..

  • 26.10.2012 - 22:00

   

   

  God kveld nydelige lesere!

  Ikveld skal jeg ha skikkelig selvpleie og bare kose meg en hel haug for imorgen tror jeg blir en dag full av stress, selvom stress er morro iblant.

  Jeg har forresten enda ikke funnet eller bestemt meg hundre prosent for vinterjakke, kanskje dere har noen tips til meg?

  Jeg bruker ikke ekte pels, så det er viktig for meg pluss at den må være hvit og lang, type parkas med fuskepels på hetten. Den må såklart også være varm for snart kommer forhåpentligvis snøen her også, jeg våknet faktisk opp til at bassenget på terassen hadde fryst til is på toppen, så måtte tappe vannet ut, hadde såklart glemt det, typisk meg.

   

   

   

   

  Hva gjør dere ikveld? Noen flere enn meg som skal ha selvpleie kveld?

   

  :*

   

   

   

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slik kan du miste lesere!

  • 26.10.2012 - 17:11

   

   

  Dere vil ha bloggtips av meg skriver dere, og dere vil vite hva dere skal gjøre og ikke gjøre?

  Da skal jeg fortelle dere hvordan dere potensielt kan miste lesere, hva dere ikke bør gjøre og hva dere bør gjøre.

      

   

  Stå for det du skriver og legger ut om på bloggen din.


  Det nytter ikke å være veldig surrete, frem og tilbake, slette det man har skrevet eller angre seg hele tiden. Når du blogger, er det meningen at det du legger ut helst bør være såpass gjennomtenkt sik at du nemlig slipper å angre på dette i ettertid, og dermed blir en av de ustabile bloggerne.

  Dette er noe jeg personlig synes er dumt, mest for din egen del fordi det kan gjøre at leserne dine synes du er ustabil og ikke står for det du sier og gjør, og dermed lytter de kanskje ikke på deg eller gidder ikke følge bloggen din mer. Man skylder leserne sine å kunne stå for ting, og jeg snakker ikke om hvis man gjør en feil en gang, eller hvis man foreksempel forandrer meningen sin litt med tiden. Jeg snakker om drastiske og plutselige endringer som bare gjør leserne forvirret.

   

   

  For å ta noen eksempler:

  Sponsing - Du skyter kun av produktet fordi du blir sponset, men du liker det egentlig ikke og skriver om dette senere i forbifarten i et innlegg. Ops?!

  Konkurranse - Du bruker et produkt du ikke liker selv i en konkurranse og som du selv har sagt tidligere er dårlig. Hvorfor vil du gi leserne dine noe som er dårlig?

  Bilder og innlegg- Du sletter bilder om og om igjen, og klarer aldri la bildet stå slik som da du la det ut og det samme gjør du med innlegg

  Meninger - Meningene dine forandres drastisk. Den ene dagen er du vegetarianer, og den neste dagen sitter du og spiser en lekker biff på Steak House. Den ene dagen er helt imot pelsindustrien og skriver gjerne et dypt innlegg om dette som leserne dine setter pris på og engasjeres i, og plutselig dukker du opp i verdens fineste pelsjakke på et outfit bilde.

   

      

  Så for din egen del, ikke vær en ustabil blogger. Du har lov til å forandre meninger og du har såklart lov til å gjøre feil. Men ikke forandre deg totalt  og gjør leserne forvirret fordi du ikke står for innlegg og meninger. Har du sagt eller gjort noe, bør du alltid kunne stå for det men heller forklare deg om det var noe som gikk skeis. Vi er bare mennesker og vi gjør alle feil.

   

   

  Hva mener dere om bloggere som forandrer meninger og det andre jeg nevnte ovenfor, jevnlig?

  Er dere enige i at de potensielt kan ødelegge mye for seg selv i forhold til å beholde lesere?

   

   

   

  83 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Makeup is a helpful thing in the morning..

  • 26.10.2012 - 09:30

   

   

  God morgen herlige folk!

  Idag er det endelig fredag og det tipper jeg ikke bare jeg er glad for, fredager er fine dager nesten uansett de. Kanskje ikke fredag den 13 da.

  Jeg synes en av de beste tingene med fredager er at folk er generelt så veldig mye blidere, både folk i familien, venner, bekjente og tilogmed de jeg ikke kjenner. Helg gjør virkelig noe godt med folk, med de aller fleste ihvertfall, meg også.

  Idag har jeg egentlig en hel haug med ting jeg skal få gjort, men jeg får se hvordan dagen utarter seg, jeg skal ihvertfall få trent igjen idag for det er fantastisk å være igang!

      

  Håper dere alle får en super helg!

  Hva skjer i helgen hos dere , noe spennende, noe nytt?

  :*

   

   

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Welcome to my home at night..

  • 25.10.2012 - 23:32

   

   

   

  Nå er jeg ferdig med en god treningsøkt, har drukket Styrk melken min og skal kose meg foran den varme peisen med den morsomme boken jeg leser om kveldene for tiden.

  Jeg er veldig klar for helg nå, og i helgen skal det være stor camp på dansestudioet, så jeg skal være med ned der på lørdag siden de skal skrive juleshowet også er jeg invitert i bursdagssfest til ei god venninne av meg i Kristiansand, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å rekke den festen.

   

   

   

   

  Ønsker dere flotte lesere en herlig natt

  :*

   

   

   

   

  27 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Workout time! Just do it!

  • 25.10.2012 - 21:32

   

   

  Da har jeg fått slappet litt av, kost meg med jordbær og en herlig skive steinbakt brød med pepperskinke på.

  Jeg elsker pepperskinke! Kjempesunt, masse protein og utrolig godt.

  Nå er det på tide med trening, selvom jeg har mest lyst å legge meg under dyna..

  Men da tenker jeg heller,  Just do it! Ingen kan gjøre det for deg!

   

   

   

  Ta en titt bak meg på veggen, ser dere det røde?

  Jeg klarte å kaste neglelakken min rett i veggen når jeg skulle kaste den bort til noen.. Perfekt! Rett i veggen med en rødrosa neglelakk og nå må jeg til å male igjen hehe..

      

  Har dere fått trent idag fininger?

  Kos dere masse!

  :*

   

   

   

  36 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - Those green pants..

  • 25.10.2012 - 17:53

   

   

  Hei nydelige lesere!

  Idag har jeg som sagt vært og ordnet litt i byen, og holdt på å fryse meg ihjel. Høsten , eller vinteren er ihvertfall her og jeg må begynne å kle meg bedre.

  Flere enn meg som savner shorts, singlet og solbrun hud om sommeren? Men skal ikke klage, siden jeg er en juleelsker og det har kommet så mye juleting i butikkene, så nå venter jeg bare og håper snøen kommer veldig fort.

  Sitter også og tenker på hvilken vinterjakke jeg skal kjøpe meg, har noen men har lyst på en hvit en for jeg synes det er så fint med hvite vinterjakker.

  Her er dagens outfit og nydelige Chérie ville også være med på bildene idag.

   

   

  Nå skal jeg kose meg med disse jordbærene, som faktisk smaker akkurat som om sommeren, drømmer meg bort litt..

      

  Håper dere har hatt en fin dag så langt

  :*

   

   

   

  51 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Starbucks, blog and ready for a new day..

  • 25.10.2012 - 10:00

   

   

  Hei fine lesere!

   

  En ny og frisk morgen er her hvor jeg såklart er lys våken som alltid, og klar for dagens oppgaver..

   

   

   

  Ok, kanskje ikke helt lys våken enda her jeg ligger i den store posete sovegenseren min, men har jo min gode venn Stabucks til tjeneste

   

   

  Ikke bare meg som er en smule avhengig av koffein for å klare dagen?

   

   

  Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært på detoxering pga koffein og tvunget meg igjennom det, men så tar det ikke lange tiden før jeg er på an igjen.

   

   Er det noen av dere som er litt småavhengig av koffein for å våkne?

  Håper nydelige lesere får en fantastisk dag, nå må jeg komme meg avsted skal ned til byen og få unnagjort litt ting som jeg har utsatt.

   

  :*

   

   

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dere hadde rett om pakken i posten..

  • 24.10.2012 - 23:45

   

   

  Dere flinke lesere skjønte fort at det var kjolen som jeg har ventet på fra USA, og ja jeg skal såklart vise den på meg på bloggen, når den skal brukes som ikke er altfor lenge til. Den er minst like fin som på bildet og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

  Kvaliteten, detaljene og hele kjolen er nydelig.

   

  Nå må jeg finne senga fininger

   

   

   

   

  Natta herlige lesere

  :*

   

   

   

  34 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits