Kontakt: jeanette@wa2wo.com

8 år siden du forandret mitt liv

 • 30.10.2014 - 20:41Bustete og uvasket hår, stor utvasket skjorte, ingen sminke, usensurert med alle mine feil og sårbarheter ligger jeg på sofaen med febersyk snute og dårlig samvittighet til tusen for ikke å ha utført noe som helst fornuftig. Inn kommer lyset i min hverdag og mennesket jeg elsker høyere enn alt på denne jord. Det første som ramler ut av munnen hans der han kommer inn døren med den flotte, lange frakken, nyklippet, høy og vakker " Hei jenta mi! Så nydelig du er, skal jeg lage middag til deg? Hva vil du ha?" Dette 8 år etter vi møttes.

Ekte kjærlighet var noe jeg drømte om da jeg så Disney filmer om og om igjen mens jeg satt i rosa morgenkåpe etter kveldsbadet foran tv skjermen og drakk sjokolademelk som bittelita jente. Drømmeprinsen var kjekk, høy, snill og fullstendig perfekt og han skulle jeg finne så fort jeg ble stor nok. Men akk slik gikk det ikke. Realiteten ga meg et realt smack i trynet da jeg innså at drømmeprisen bare var noe som eksisterte på film, ikke i virkeligheten. Det jeg den gang trodde skulle være virkelighetens kjærlighet var ene og alene hard, brutal, ustabil, vond, tårer, smerte, klump i magen, fortvilelse og mange vonde år. Jeg mistet til slutt troen på kjærligheten da jeg ikke trodde det fantes godhet i det virkelige livets gutter og bestemte meg for aldri å falle for noen igjen. Nå skulle jeg bare ha det morro og aldri binde meg til et annet menneske.

Det vil si, helt til den dagen drømmeprinsen viste seg å eksistere likevel. Han er trønder, han er morsom, han er godhjertet, han er latterfull, han er uhøytidelig så til de grader, han er mørk, vakker og høy og han er det mennesket som ga alt av seg selv til meg, for at jeg skulle ha det godt. Jeg kunne ikke tro at jeg var verd å elske og gjennom snart 8 år har han bevist det for meg. Ekte kjærlighet eksisterer.

54 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • OUTFIT / THE MESH JUMPSUIT

  • 30.10.2014 - 14:48  Elsker, elsker elsker denne jumpsuiten! Den er nå brukt hele to ganger og jeg føler meg en smule overfladisk når jeg med hånden på hjertet kan skrive under på at to ganger føles for mye.

  Jumpsuiten overrasket meg likevel positivt under gårsdagens Makeup revolution lansering da de aller fleste nemlig trodde det var en topp og en bukse. Kudos til min flotte jumpsuit for evnen til å transformere seg foran øynene på folk.  Jumpsuit - Nelly / Sko & Shoppingbag - Moss of Copenhagen lignende sko her og shoppingbag her / Solbriller - h&m lignende her / Blazer - Sheinside - utsolgt lik her (adlinks)

  Nå skal jeg sette i gang på prosjekt umulig: Steke kyllingfilet perfekt. Dette har jeg øvd meg på i litt for mange år uten hell men dagen idag er dagen hvor jeg skal lykkes. Hva bedriver dere denne torsdagen med, planlegger dere kanskje morgendagens Halloween? Jeg skulle egentlig sørover på feiring men det er meget mulig feberen setter en stopper for det. Vi får se, vi får se. Beslutninger tatt på sparket, blir ofte de beste minner i ettertid:*

  35 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bikini wear og visning SS15 hos Artesia spa / Change, The Intimate Britney Spears

  • 29.10.2014 - 22:06

  Her kan dere kose dere med bilder fra presselanseringen til Change swimwear og Britney sin swimwear kolleksjon. De er herved sortert inn på mac'en som forøvrig fikk heteslag av de flotte bikiniene og damene som bærte dem. Her fikk vi drømme oss bort til sommer og sol med nydelige farger, store hatter, en upåklagelig varme og deilig, sunn frokost! Forhåpentligvis kan dere også drømme dere bort litt til sol, strender og badevann med bildene fra den flotte visningen!

  Tipper forresten det ikke bare er meg som synes hele bikinisesongen både er en glede og en liten fortvilelse på en og samme tid? Change presenterte følgende, som skal redde alle dødelige ifra fullstendig panikk: Størrelser, farger, former og fasonger til absolutt alle!
  Det er ikke rart vi nordmenn stresser når vi må kle oss som polfarere resten av året med bleke kropper gjemt under store gensere. Sommeren kommer som et sjokk hvert år men neste år vet jeg hvilket badetøy jeg skal gå for og da skal jeg føle meg vel i det også!


  Tankene som surret rundt i det febersyke hodet mitt mens jeg satt på T-banen på veien hjem med både votter, skjerf og Andreas sin jakke utenpå min altfor tynne jakke ( beklager elskling ) var en hel remse av grunner på hvorfor dere ikke har hørt fra meg før nå. Unnskyldningene mine består blant annet av en fantastisk lanseringskveld med Makeup Revolution, feber, litt for mange paracet innabords samt en T-bane som ikke samarbeidet overhodet . Jeg er syk og det er innmari synd på meg så nå vet dere det, men fy for en råbra dag jeg har hatt! Nå er det kakao på menyen her, det er tross alt en stund til bikinisesongen:*

  8 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • OUTFIT / SILKPANTS

  • 28.10.2014 - 20:37  Jeg har nye høstbukser i 100% silke! *Seiershyl med tilhørende hopp* Silke mot huden er ikke oppskrytt slik jeg har trodd, det er ren nytelse. Nydeligheten fikk jeg i postkassen av Barfota og jeg takker og bukker for enda en vakker tilførsel til høstgarderoben min.

  Idag stormer det og han ovenpå sørget for ekstra mye vind og vær da vi føyk avgårde altfor tidlig til Grand Hotel. Vi fikk titte på Swim Wear SS15 med Change hos Artesia Spa. Britney Spears sin bikinikolleksjon dukket også opp på flotte, spreke modeller i fargerike badedrakter og bikinier. Da jeg knipset bilder som en smågal paparazzi tok jeg meg selv i å innse hvilken sinnsyk treningsmotivasjon det er å starte en tirsdagsmorgen slik, det eneste som ødelegger hele den spreke opplevelsen er det faktum at jeg ikke har trent i dag, jeg har heller ikke planer om det. Nåvel.
  Silkebukse - Barfota / Kimono - Jean Paul Gaultier for Lindex / Sko - Zara lignende her / Veske - Zara lignende her / Skjorte - Styleconnection lignende her (adlinks)

  Hvem av dere tok utfordringen min i dag og hvordan gikk det? Fortell, fortell! Nå kaster jeg meg over grytene for å lage middag til en stk trøtt kjæreste så skrives vi igjen i morgen:*

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slik våkner du uthvilt og glad med livsgnisten i behold

  • 28.10.2014 - 07:59

  Oppskriften på å våkne opp uthvilt, lykkelig og med livsgnist så stor at naboen blir grønn av misunnelse på ditt muntre sinn, er følgende:

  1. Skaff deg en gigantisk smilende kosebamse.
  2. Plasser bamsen ved siden av deg i sengen, rull kjæresten ned på gulvet mens du plasserer øreproppene inn så du slipper sagelydene fra langt der nede gulvet.
  3. Sov dypt og rolig i armkroken til den tause, myke og ikke snorkende nyeste bestevennen din.
  4. Våkn opp lykkelig og uthvilt.  Det var dagens tips en litt for tidlig morgen etter min smak. Jeg elsker kjæresten min, virkelig virkelig høyt men det er ingen hemmelighet at familiens hans kalte meg "Prinsessen på erten" under sist besøk og det er ikke uten grunn. Jeg tåler ikke bevegelser, støy eller levende vesener rundt meg når jeg trenger søvnen min og den søvnen trenger jeg noe så vanvittig også, og aller helst 10 timer. Visste dere før i tiden var det kun de rikeste kjærestepar og ektepar som hadde separate senger,til og med separate soverom? Det er bevist at de som sover alene har bedre søvnkvalitet og blir mer uthvilt. Uthvilt høres for meg ut som det samme som ganske så lykkelig, eller hva tror dere? Nyt dagen vakre mennesker og ikke glem å stikk innom leketøysjappa for en ny bestevenn på vei hjem fra jobb og skole. Nå drar vi og sniktitter litt på sommerens bikinimote på Grand Hotel:*

  42 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Mote med budskap / fra meg til alle dere flotte jenter

  • 27.10.2014 - 19:40


  Luksusfølelsen er på plass så til de grader med råflott print og maritime striper når jeg bærer den lange kimonoen fra Jean Paul Gaultier sin kolleksjon for Lindex til alle oss jenter som verdsetter prisgunstige designerplagg og rosa sløyfe aksjonen. Andreas flirer av det faktum at han ikke får lov til å røre plagget  men så fort jeg har det på min kropp passer kimonoen utmerket å både krype, lage mat og sove i.

  Vi jenter, damer, kvinner og kvinnfolk må snart innse at vi fortjener å føle oss som Gudinner også i våre hverdagsplagg, ikke bare til julebord eller når vi skviser oss inn i nyttårskjolen etter litt for mye julemat.

  Hvorfor er det slik at så mange legger bort de flotteste klærne til en eller annen spesiell anledning som mest sannsynlig aldri kommer? Jeg oppfordrer hver og en av dere flotte jenter til å ikle dere noe av det vakreste dere har liggende i klesskapet i morgen tidlig ( Tips: La brudekjolen ligge men ellers er det fritt frem altså!) enten dere skal rushe avsted på jobb i barnehagen, sykle i regnværet til skolen eller har husarbeid som dagsplan. Hvem tør?  Hvis noen skulle lure så er kimonoen fra Gaultier for Lindex noe av det vakreste jeg eier for tiden og jeg har som sagt planer om å bo i dette plagget, kun fordi jeg fortjener det. Det er så trist å la alle disse flotte klærne henge urørt i skapet for dag etter dag ta på seg en slitt hettegenser og den samme gamle buksa. Jeg vet hvordan det er å ikke alltid føle man verken fortjener å pynte seg og føle seg vel men også det å ikke tørre. Utfordre deg selv litt og litt for hver dag så skal du se hvor lykkelig du blir når du gjør akkurat det du vil og ikke det du tror andre aksepterer.

  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg storkoste meg i deres selskap, her er bildene!

  • 27.10.2014 - 14:05
  Som jeg koste meg i deres selskap, jeg håper dere fikk masse ut av kvelden dere også? Kanskje dere plukket opp på noen gode tips fra de flinke sminkørene og The Balm? Makeup artister på alle kanter, flotte mennesker, god drikke og fantastisk stemning hos Karlssonbarlindhaug er bare noen stikkord fra torsdagen og jeg bøyer meg i støvet og takker han ovenpå for at The Balm er sterke motstandere av dyretesting. Vi i wa2wo drasset såklart med oss kameraet gjennom regnværet og storm for å knipse bilder til dere fra en stemningsfull høstkveld , so enjoy!
  Kameraknipsing på alle kanter og stive poseringer er ingenting uvanlig disse kvelder. En av mine søteste venninner flirer i samme slengen lurt og uttaler " Aldri har jeg sett så mange kameraer på ett og samme sted, det er jo flere kameraer enn mennesker her! Hva skjer?" mens hun ler. "Det er en del av blogg greia svarer jeg" og hun trekker på skuldrene tilsynelatende likegyldig selvom jeg vet hun irriterer seg over at hun ikke brukte lenger tid på makeupen sin denne kvelden. Ikke at hun trenger sminke for å se ut som en supermodell, men nok om det. Håper bildene ga dere inspirasjon og glede i bøtter og spann! Vi prates senere for nå må jeg reise meg opp så ikke selvbruningen klistrer seg fast i den hvite sofaen:*

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Perfekte Vippe Extensions og Gelenegler / Lashes by Kasja

  • 26.10.2014 - 19:18

  Annonse

  Jeg har ikke gått ut av salongen til Lashes by Kasja en eneste gang uten å glise som en tulling fordi jeg føler meg helt fantastisk med nye, lange flotte vipper og negler. Ikke bare det, de er så dyktige på denne salongen at man vet med 100% sikkerhet at man er i trygge hender og vil gå derfra med et nydelig resultat, det kan man ikke si om alle salonger desverre. Enda en gang har jeg freshet opp vippene mine hos flinkeste Weronika samt fått nye, knallrøde gelenegler av herligste Kasja. Jeg fikk også farget og formet brynene mine og de ble helt perfekte. Det er så viktig for meg at brynene ikke blir for unaturlig tynne men det skjønte Kasja allerede før hun satte i gang.

  Dere bestiller time til vipper, bryn og negler på hjemmesiden hvor dere også kan se oversikt over prisliste. Dere kan gjerne også ta en titt på alle de fantastiske før og etter bildene ( slikt gjør alltid jeg da jeg for det første er meganysgjerrig og for det andre liker å se resultater før jeg bestemmer meg) på facebooksiden.  De flinkeste, snilleste og herligste jentene i byen! Jeg går både hos Weronika ( helt til venstre ) og Kasja ( i midten ) og kan anbefale dem begge varmt til dere som vil ha perfekte negler og vipper. Kanskje noe å tenke på til juleball, julebord og nyttårsaften?


  Lashes by Kasja hjemmeside / Lashes by Kasja facebookside

  Jeg fikk forresten spørsmål i går fra en av dere som lurte på om dere kunne sette på vippe extensions kun en gang i desember og ikke mer etter det. Man bestemmer selvfølgelig selv hvor ofte man vil gjøre det og vippene faller av litt og litt etter noen uker, uten at det er noe problem. Ønsker man å fylle på bestiller man ny time og ønsker man ikke venter man bare til de faller av. Går du til en dyktig salong skal det ikke skje noe med dine egne vipper så lenge du også husker å ta vare på dem og er forsiktig. Jeg har brukt vippe extensions fast i snart ett år og man kan trygt si at jeg ikke har tenkt å slutte med dem. Lurer dere på noe om vipper eller neglene er det bare å spør, kos dere resten av kvelden, nå blir det sofakos her:*

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Trening og husmorpoeng er herved i boks!

  • 26.10.2014 - 14:41


  I dag er jeg så stolt av meg selv som både har vært en uke uten noe som helst usunt, ble ferdig med ukens siste treningsøkt på tom mage i dag tidlig og har shinet leiligheten i skikkelig julestemning med julemusikk på full guffe. Det er ikke verst til å være en søndag hvor man gjerne har lyst å ligge under dyna hele dagen.

  Etterpå skal jeg kose meg med å titte igjennom alle postpakkene som enda ikke er åpnet, se litt på tv og nyte at tilogmed klærne som bruker å tyte ut av skittentøykurven er vasket. Ti husmorpoeng til meg i dag og gode treningspoeng ved siden av! Slikt kan man like på en søndag rett før en ny, hektisk uke starter eller hva? Er det noen flere som har fått gjort noe fornuftig ut av denne dagen så langt? Kos dere så skrives vi litt senere som alltid:*

  28 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Presseuke SS 15 / Vår og sommernyheter Polhem PR

  • 25.10.2014 - 20:31


  Foto: Heidi

  Åh denne uka har vært finfin da det har vært presseuke her i storbyen og en god del som skjer, ikke alt får man tid til men heldigvis mye. Jeg har endelig fått satt meg ned med litt bilder til dere fra showroom hos Polhem PR med våren og sommerens nyheter og der var det mye mye lekkert! Lyse, vakre sommerfarger, blomsterprint og plaggene fra Casall på treningsklærfronten var et fryd for øyet.

  Både jeg og Andreas storkoste oss som alltid i godt selskap og fikk en god dose inspirasjon og sommer stemning! Dere har mye å se frem til når våren titter frem igjen og i mellomtiden kan dere kose dere med litt av bildene.
  Resten av kvelden har jeg ikke tenkt å gjøre noe som helst da jeg er ferdig med å leke husmor, trene og hente fem tunge pakker på posten før det ble deilig middag på oss her. Nå er jeg stappmett og etter en hektisk uke er det deilig å bare være hjemme og pusle rundt i leiligheten, spesielt når jeg skal opp tidlig for ukens siste treningsøkt i morgen. Jeg håper dere også har en fin lørdagskveld og at dere likte bildene. Har litt flere bilder å dele med dere i morgen såklart men jeg må bare få sortert dem i mine obligatorisk rette mapper på mac'en først. Kos dere så mye og ikke glem godteriavtalen i kveld for de av dere som er med på den.

  14 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 65 dager uten godteri, potetgull og brus / Opptelling! Hvem er fremdeles med?

  • 25.10.2014 - 12:15


  Det er lørdag og lørdag er ofte ( les: alltid, ihvertfall for min del) en dag stappfull av utfordringer med jentekvelder fullt av godterier, cupcakes og kjeks, kinopopcorn, gigantisk sjokoladesug foran kassa på meny, kakefristelser i bursdagselskap og etter familiemiddager og ikke minst: potetgull med dip sammen med kjæresten etter en deilig middag og dessert på favorittrestauranten din. Hvem er fristet? Jeg håper selvom dere er fristet at dere klarer å se fordelene med å ikke gi etter for disse fristelsene.
  Tenk igjennom følgende: hva kommer du lengst med? Hva tjener deg best? Hva er det du egentlig vil og hvorfor sa du egentlig "JA" til å være med på denne utfordringen når du kom over blogginnlegget mitt? Var det for å gi deg etter 5 dager eller for å holde ut sammen med resten av oss andre? Til ALLE dere som spør etter hvordan jeg gikk ned 21 kg så skal jeg love dere at det å ha godtestopp i 84 dager den gang ga meg et skikkelig puff, et kick til å fortsette og til å utfordre meg selv videre. Jeg fikk troen på meg selv og det kan dere også få!

  Det jeg tenkte vi kunne gjøre nå er å ta en opptelling på hvem som fremdeles henger med på utfordringenjeg skrev om for nøyaktig 5 dager siden mandag den 20. oktober hvis vi regner med dagen i dag. Da startet jeg en svær greie som spredde seg over hele facebook og på internett. Det er helt rått at det innlegget spredde seg på den måten og jeg håper dere som har sagt dere er med, fremdeles er med og har holdt dere så langt denne uken! Har dere ikke holdt dere, betyr det ikke slutten. Dere bør aldri gi dere på noe dere drømmer om å få til kun pga noen tilbakesteg. Shit happens men da gjelder det å ta seg i nakken så fort som overhodet mulig.

  Jeg vet det kan være utfordrende og spesielt de første dagene hvis man er vant til å innta mye sukker. Du kan tilogmed ende opp med å føle deg dårlig i starten men det vil være så helt vannvittig verd det når julaften er her og du kan si til deg selv: Jeg har søren meg klart meg i 65 hele dager uten godteri, potetgull og brus! Det er helt sinnsykt og jeg er i stand til absolutt alt jeg vil i mitt liv" Nå VET jeg at jeg får alt jeg setter meg som mål til!"


  Nå er jeg meget spent på hvem av dere som fremdeles er med!  Har dere alle sammen holdt dere eller har noen kanskje sprukket? Det trenger ikke å være verdens undergang med mindre du gjør det til nettopp det hvis du har sprukket. Du kan velge å fortsette, ikke gi deg eller du kan gi opp. Hva velger du og hvorfor?

  56 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hjemmelaget eksfolierende ansiktsmaske med mandelolje, papaya, ananas, honning og brunt sukker

  • 24.10.2014 - 17:36

  Da var det skjønnhetsfredag igjen dere og denne fredagens "skjønnhets tips" er en hjemmelaget eksfolierende maske. Masken er helt fantastisk deilig og rensker også opp i huden. Eksfolierende maske kan du bruke et par ganger i uken og jeg bruker den gjerne før selvbruning da man må fjerne døde hudceller før man påfører selvbruning slik at selvbruningen varer lengst mulig. Masken tilfører også fuktighet og glød.


  ♥ Til denne eksfolierende masken trenger du: Brunt sukker, honning, ananas, mandelolje og papaya. Eventuelt kan det være lurt å ha en blender tilgjengelig
  ♦ Beauty info og tips: Visste du at mandelolje har vært brukt mye til å motvirke strekkmerker og kan brukes både i ansikt og på resten av kroppen mot tørr hud? Jeg synes mandelolje er fantastisk til blant annet å smøre leggene slik at man unngår tørre, flassende legger i høst og vinterkulden. Mandeolje får du tak i blant annet på helsekostforretninger og hos noen apotek.

  ♥ Kutt opp et par biter ananas og papaya som du moser sammen. Dette kan du eventuelt gjøre i blenderen også men det kan være lurt å ikke ha masken altfor flytende.
  ♦ Beauty info og tips: Ananas er perfekt til å klarne opp og eksfoliere huden men skal ikke være altfor lenge på huden da frukten er såpass eksfolierende som den er. Derfor fungerer ananas spesielt godt mot blant annet aldring, urenheter og kviser. Papaya inneholder mye Vitamin A og er også genial mot urenheter samt kan gjøre huden glattere. Papaya er også eksfolierende.

  ♥ Hell 1 spiseskje mandelolje, 2 spiseskje brunt sukker og 2 spiseskjeer honning i en bolle. Rør godt rundt.
  ♦ Beauty info og tips: Brunt sukker kan også brukes som ren skrubb på kroppen, eventuelt med å kombinere sukkeret med litt olje. Dette har jeg brukt svært mye selv og det er minst like effektivt som en dyr skrubb. Honning brukes i uendelig mange ansiktsmasker og er kjent for å renske opp i huden da honning skal være antibakteriell. Honning inneholder mye antioksidanter og er også fuktgivende. Honning sies å skulle gi en flott, naturlig glød i huden og rensker porene i huden.

  ♥ Helt til slutt blander du frukten sammen med oljen, sukkeret og honningen slik at du får en flott og eksfolierende ansiktsmaske fra naturen. Om masken er noe flytende kan jeg anbefale deg å legge deg ned med et håndkle rundt deg i tillfelle det skulle renne litt. Påfør blandingen i ansiktet og halsen men unngå øyeområdet.
  La masken virke ca 5 minutter før du skyller av med lunkent vann og påfører til slutt serum, fuktighetskrem og øyekrem.
  ♦ Beauty info og tips: Å eksperimentere samt lære seg forskjellige hjemmelaget ansiktsmasker med naturlige ingredienser er ikke bare morro men også lurt. Det er ofte slik at det som er godt for oss å spise også kan være godt å påføre direkte på huden.

  Jeg håper dere likte denne fredagens skjønnhetstips også vil jeg ønske dere alle en strålende helg! Jeg har vært så vanvittig flink i dag da jeg med stolthet kan si at helgevasken er tatt ( Det er helt utrolig, kan ikke tro at jeg har vasket flere timer på en fredag. Det skjer aldri) og jeg har drevet med litt selvpleie med skrubb, ansiktsmaske, vasket sminkekoster og påført selvbruning. Nå kan helgen bare komme:*

  12 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • OUTFIT / PRINTED KNEE SKIRT

  • 23.10.2014 - 23:32


  Da var vi hjemme etter enda en hyggelig og hektisk dag! Nå i kveld har vi vært på makeup eventet hos Karlssonbarlindhaug med The Balm makeup, det var så kjekt å treffe flere nye mennesker, noen av dere lesere og samtidig plukke opp litt smarte tips og triks til nye spennende makeup metoder og trender. Kanskje jeg skal prøve meg på litt contouring etterhvert jeg også? Jeg har jo litt bollekinn så det hadde ikke vært galt å fått fremhevet kinnbenene en smule for jeg er sikker på de finnes et sted bak hamsterkinnene mine å.


  Jakke - Nelly / Skjørt - Nelly utsolgt lignende her / Sko - Zara lignende her / Veske - Zalando mint&berry / Skjorte - Styleconnection (adlinks)

  Nå skal jeg få i meg noe mat, gå igjennom mailen og bildene fra de siste dagene. Det hoper seg så vanvittig fort opp på kameraet og jeg får total panikk hvis jeg ikke får sortert bilder inn i tilhørende mapper med riktige navn og datoer, hehe! Hvordan har deres torsdag vært? Flere enn meg som ser frem til helg nå eller? I morgen er det skjønnhetsfredag igjen her på bloggen så da skal jeg komme med noe spennende til dere så husk å følge med! De siste to fredagene har det vært hjemmelaget juice mot aldringstegn, kviser og akne samt kakao uten laktose stappfull av antioksidanter for å booste både skjønnheten på utsiden men også kroppen på innsiden. Kos dere:*

  40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nytt til soverommet / Silke, juletider og lys

  • 23.10.2014 - 16:56


  1. Lampe 2. Sengeteppe 3. Pyntepute 4. Juletre 5. Nattbord 6. Teppe (adlinks)

  Endelig kan jeg si meg offisielt i gang med noe jeg burde startet med for minst en måned siden, nemlig å gjøre det litt hyggelig her i vår nye leilghet i Oslo. Jeg har liksom ikke funnet verken tiden, lysten og roen til det før nå som julen er på vei. Nå skal det virkelig bli flott her hjemme hos oss og jeg tenkte jeg kunne vise dere litt hvordan det blir her i vårt lille hjem etterhvert om dere synes slikt er morro?

  Jeg skal ikke skryte på meg å ha vært så opptatt av interiør mens vi bodde i Mandal men alt som skulle til var et hjem som er lyst, fint og som inviterer til å bli pyntet i. Når man ikke stortrives i leiligheten eller huset der man bor mister man naturlig nok lysten på å ordne opp også, selvom man kanskje hadde trengt ekstra motivasjon nettopp da. Hva synes dere om innkjøpene? Jeg håper dere har hatt en bra dag så langt, det er ikke så lenge til vi skal avsted på makeup kvelden og nå er det fullt hus så det blir kjempemorro! Ser frem til å treffe flere av dere lesere i kveld, åå det blir kjekt også skal vi selvfølgelig få tatt litt bilder:*

  28 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Leather

  • 22.10.2014 - 21:22


  Ikke lenge siden vi kom snublende inn døren etter en hyggelig overload av inspirasjon hos Polhem Norge hvor vi fikk titte litt på SS15 og fikk førsmaken på sommeren ganske så tidlig. Så mye vakkert som kommer til å være i butikkene neste sommer, kjenner bare det bobler over av sommerinspirasjon hos meg nå! Og jeg som akkurat hadde fått en overdreven ( og til Andreas irritasjon som forsøker å holde julen på avstand ihvertfall et par uker lenger) julestemning, ja så sent som før vi dro da jeg sto og fiklet med håret mitt siden regnværet satte en stopper for de planlagte krøllene så spilte jeg min egen lille Spotify juleliste på iphonen med klassiske julesanger. Nå har jeg bare lyst å skru på "Bailando", pakke kofferten, fly til varmen og dra på meg nye sommerklær.

  Kjolen jeg går med i dag er forresten fra mint&berry hos Zalando, det samme er vesken. Jeg fikk ikke få komplimenter for denne kjolen i løpet av dagen og det må jeg ikke si overrasket meg da den er fullstendig perfekt, i tillegg til at den er varm. Kjolen kan styles på uendelig mange måter både til hverdag og fest så dette er et plagg jeg forguder.
  Kjole - Zalando mint&berry / Vest i fuskepels- New Yorker lignende her / Veske - Zalando mint&berry / Sko - Choies utsolgt lignende her (adlinks)

  Det kommer nok et lite bildedryss til dere etterhvert fra dagen, jeg må bare få knasket opp gulrøttene mine som er kveldens godteri min del før det blir biff til kveldsmat. Hvordan går det med de første dagene i godteriavtalen deres forresten? Jeg tenkte nærmere helgen at det kunne være lurt å ta en liten opptelling her på bloggen for å få en oversikt over hvem som fremdeles følger med, motivasjon og kanskje litt tips til sunn og god snacks dere kan ha i helgen istedetfor godterier, hva tenker dere om det? Håper alle sammen har hatt en aldeles strålende kveld også ser jeg jo flere av dere i morgen hos Karlssonbarlindhaug. Er det noen som ikke har fått meldt seg på kan det hende det er noen få plasser igjen så da må dere skynde dere. Informasjon og påmelding til makeup event og kurs med goodiebags og annet morro i morgen finner dere i innegget her. Kos dere, gleder meg til i morgen! :*

  26 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN NYDELIG MAKEUP KIT FRA MAKE UP REVOLUTION!

  • 22.10.2014 - 12:40

  // Avsluttet. Gratulerer til iselin_sweet@live.no //
  Annonse


  Jeg sa det kom til å bli mye morro denne uken og ikke bare for meg men selvfølgelig også for dere! Har dere kanskje allerede hørt om makeup merket: Make Up Revolution? Dette sminkemerket skal lanseres i Norge for aller første gang og er allerede anerkjent i England blant både hverdagsjenta og dyktige makeup artister. Make Up Revolution tester ikke på dyr og er allerede blitt omtalt i flere motemagasiner og fått gode kritikker.

  Neste uke skal jeg selv på lanseringsfesten og få testet ut sminkemerket noe jeg gleder meg vanvittig til og hvis dere har lyst til å kikke litt på sminken og kanskje bruke opp litt julegavepenger på deg selv ( I know I'm a sinner there ) eller på andre, finner dere mange fantastiske produkter på hjemmesiden til Make Up Revolution.

  Dere klikket selvsagt også inn for å delta i konkurransen om å vinne et flott makeup KIT fra Make Up Revolution, har jeg rett eller har jeg rett? Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen om ny sminke til sminkebordet ditt er å skrive "JA!" i kommentarfeltet med mailen din slik at jeg får kontaktet vinneren. Vinneren trekkes 29. oktober!

  Masse lykke til fantastiske lesere og ha en nydelig dag! Nå flyr vi avgårde til byen:*

  // Avsluttet. Gratulerer til iselin_sweet@live.no //

  178 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bildedryss fra Navnefesten til en nydelig liten gutt

  • 21.10.2014 - 19:58  Som dere vet var vi i Trondheim helgen som var for å feire onkelbarnet til Andreas sin navnefest. Det var så helt ubeskrivelig koselig, jeg har faktisk aldri vært med på navnefest før. Vi startet dagen med full panikk, dårlig tid og diskusjoner så busta føyk på vei ut døren. Heldigvis klarte jeg, Andreas og de to brødrene hans å komme oss ut av huset frem til Olavshallen i god behold etter mye om og men hvor vi fikk være med på en rørende seremoni med 14 vakre små barn som fikk tildelt navnetavler.


  Beklager til alle dere ( og meg selv ) som er med på godteriavtalen på 65 dager. Håper dere tilgir meg og at dere forstår mitt behov for å fotografere noe så lekkert som en slik kake faktisk er.


  Jeg ble en smule babysyk og det samme kan jeg vel skrive under på at Andreas å ble, man kan jo ikke annet når man er omringet av noe så vakkert som små barn. Synes alltid det er en utrolig følelse å gå igjennom bilder fra slike kvelder i ettertid da man gjenopplever hele situasjonen på nytt og det er noe av det beste jeg vet med fotografering. Alle disse gode, viktige øyeblikkene samlet i kollasj og bildedryss. Blir helt rørt igjen jeg nå men skal prøve å spare meg for tårene for det har det blitt mye av i det siste, ikke bare bare å være følelsesmenneske.

  Nå skal jeg finne frem antrekk klart til i morgen for da skal vi rundt på litt forskjellig presse events og annet morro i Oslo. Utrolig gøy at så mange av dere både kan og vil bli med på sminkekvelden hos frisøren førstkommende torsdag. Har dere enda ikke sett dette kan dere sjekke det ut i innlegget jeg skrev. Det kommer til å bli en herlig kveld med masse inspirasjon, goodiebags og sminketeknikker! Håper dere likte bildedrysset og at resten av kvelden deres blir fantastisk:*

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • BLI MED MEG PÅ MAKEUP EVENT / GOODIEBAGS, CONTOURING, JULEBORDSMINKE M.M!

  • 21.10.2014 - 12:33


  Det er en helt ny uke dere med masse morsomme ting som skjer men før jeg skal høre med dere om noen vil være med meg på litt luksus i hverdagen må jeg bare si en ting til dere: Wow! Helt utrolig hvor mange av dere som har blitt med på 65 dager uten godteri som jeg skrev om i går! Jeg kan nesten ikke tro det men det er faktisk mer enn 70 stk som er med til nå og enda flere er jeg sikker på det blir! Stooor applaus til dere og nå over til noe annet morro jeg håper dere blir med på:

  Hvem av dere vil være med meg på HELT GRATIS event og sminkekurs i Oslo hos Karlssonbarlindhaug førstkommende torsdag 23. oktober kl 19.00 hvor flere vinnere får helt fantastiske goodiebags? Her vil dere blant annet få lære noen svært aktuelle sminketeknikker da The Balm og makeupartisene hos Karlssonbarlindhaug skal lære bort blant annet countouring, julebordsminke, smokey eyes og mer! I tillegg til det bli trukket ut flere heldige vinnere som får helt fantastiske goodiebags etter det jeg har hørt. Kjenner jeg frisøren min rett så blir det luksusbagger stappfulle av godbiter og en helt utrolig kveld! Jeg skal selvfølgelig være der og kanskje jeg kan snappe opp litt flere sminke teknikker selv.

  Hvis dere vil være med på dette makeup kurset som er helt gratis og uforpliktende må dere melde dere på ved å sende mail til: trine@covebrands.no og skrive hvor mange dere er og at dere melder dere på. NB! Det er begrenset plasser - KUN 50! så her gjelder det å være først til mølla! Ta med deg en venninne, søster, kjæreste, kompis eller hva med mor?

  Hvem vil vel ikke freshe opp på litt teknikker nå rett før julebordsesongen er i gang og vi allerede er inne i en helt ny makeup høst full av nye trender. Om dere vil lese litt mer om denne kvelden finner dere info og arrangementet på facebook


  Jeg var nettopp og fikk fikset litt på ettervekst, klipp og *kremt* løshåret mitt hos Karlssonbarlindhaug selv og som alltid gikk jeg glisende ut fra den nydelige salongen. Åh jeg håper virkelig dere har lyst å være med på denne kvelden for det kommer til å bli så morro! Selv har jeg virkelig ingenting imot å lære meg masse mer om makeup og teknikker, spesielt ikke når det skal være tilbud på all denne sminken hele kvelden i tillegg og når festsesongen snart er i gang!

  Jeg håper dere synes dette høres morro ut og at jeg treffer dere der? Husk å send mail så snart som mulig til: trine@coverbrands.no for å melde dere på. Byen er Oslo, adressen er Haakon VII's gate 1, nær Aker Brygge. Hvis noen av dere er veldig usikre kan sikkert vi i wa2wo treffe dere rett før for å vise vei. Gi et hyl om dette er noe dere skulle trenge så håper jeg vi ser så mange som mulig der! Hvem blir med? Ha en helt fantastisk flott hårdag videre dere ( Jeg måtte bare) :*


  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 65 dager uten godteri, potetgull og brus frem til jul! Er dere med?

  • 20.10.2014 - 15:41


  Husker dere forrige gang jeg lagde godteriavtale med meg selv via at slankerinna startet det hele? Da gikk jeg hele 84 dager uten godteri, potetgull, kaker, kjeks og brus og jeg skal love dere at det var en seier! HER er innlegget jeg skrev den gang. For en fantastisk følelse det er å kjenne at man faktisk har den viljestyrken, når man bestemmer seg for noe så gjennomfører man det og jeg startet for to dager siden. Jeg skal gå frem til julaften uten godteri, brus, potetgull, kaker, is etc. Dette er faktisk lettere enn man skulle tro når man først er i gang og det kan være med på å booste selvtilliten til taket når man viser for seg selv at man klarer å gjennomføre det.

  Hvis noen av dere lesere kunne tenke dere å være med meg på dette hadde det vært innmari morro. Jeg skal love dere at det å være uten godteri så lenge for så å kunne spise alt man har lyst på selveste julaften og litt uti romjulen er en følelse som ikke kan beskrives, den bare må oppleves og jeg vurderer å kjøre det som en tradisjon hvert år fremover. Aldri har sjokolade smakt så godt som den første biten på julaften og det beste er at man ikke tåler særlig store mengder etterpå da kroppen er så vant til å være uten alt dette sukkeret. Derfor er dette en skikkelig kickstart og en smart måte å kutte litt ned på sukkeret i kostholdet!

  Selvfølgelig kan man ha en liten sjokoladekalender i desember om man absolutt ønsker det, men poenget er at man ikke spiser godteri foran tv skjermen om kveldene,i helgene, på kino, kaker, potetgull og masse annet usunt under sosiale settinger etc etc. I fjor ga jeg meg selv foreksempel lov til å ha en liten skål med iskrem et par ganger men ikke noe mer enn det så man kan småjustere det en smule men de handler om å presse seg litt også da poenget faktisk er å holde seg unna det meste. Man får testet hva man er i stand til og det er virkelig godt for den fysiske og psykiske helsen. Hvis noen av dere spiser en del av godterier kan dere også kanskje og forhåpentligvis forvente en gigantisk bonus i form av at kiloene raser av fordi det er så vanvittig mye kalorier i slikkerier. Det er ikke så ofte det skal så mye til for å starte en vektnedgang, det kommer ann på kostholdet man har fra før av og dette kan være en fin måte å starte en hel, lang livsstilsendring prosess på.

  Kom igjen, hvem er med meg?! ( Nå satser jeg på minst 50 " JEG ER MED" kommentarer her altså så det er bare å kjøre på, hehehe)

  339 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Monochrome

  • 19.10.2014 - 21:45  Litt sen oppdatering på dere denne søndagen men jeg har en meget god grunn. Vi har nemlig vært i navnedag i hele dag og feiring for den skjønne, lille gutten som Andreas er onkel til, og er ikke det en god nok grunn så aner virkelig ikke jeg. Så fort vi kom inn døren her rev jeg ut minnekortet av kameraet for å legge over litt av dagens antrekkbilder til dere. Skjørtet er faktisk i størrelse small fra New Yorker så det er jeg en smule stolt over. ( Kry som en hane blir vel litt mer realistisk med tanke på at jeg før brukte xl til xxl)

  Skjorte - Styleconnection / Skjørt New Yorker lignende i shorts her / Sko - Zara lignende her / Veske - Don Donna lignende her (adlink)

  Kan ikke annet enn å smile når man ser og treffer så mange, nydelige små barn og deres flotte familier. Jeg blir helt rørt av slikt og det er ikke sjelden jeg får tårer i øyekroken for å si det slik. Neste gang jeg er med på noe sånn skal jeg ha på meg vannfast mascara så slipper jeg å se så veldig panda ut. Skal selvfølgelig gå igjennom bildene i løpet av morgendagen og forhåpentligvis dele litt av denne kvelden og dagen med dere. Jeg håper deres søndag og hele helgen bare har vært superduper bra også ønsker jeg dere alle sammen en flott, ny uke! Nå skal jeg være litt med folk her siden vi reiser hjemover mot Oslo allerede i morgen igjen, kos dere:*


  58 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits