Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Jeg har klart målet mitt! Men hva gjør jeg nå?

 • 30.11.2012 - 22:46

 

God sen kveld mine nydelige lesere!

I dag har jeg faktisk klart målet mitt! Hele 60 dager uten godteri har gått og i morgen har jeg lov til å åpne sjokoladekalenderen min og kjenne den deilige smaken av sjokolade igjen, det er vel ikke verst eller? Jeg tror den kommer til å smake fantastisk.

 
Har grublet på om jeg skal "utvide" godteriavtalen til 24 Desember, og kun ha lov til kalenderen Jeg tror jeg skal gå for det jeg, siden jeg er så godt igang nå!

  

Skal jeg utvide godteriavtalen til 24. Desember og kun ha lov til å spise av sjokoladekalenderen min eller ikke


142 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Pakke i posten - Min favoritt!

  • 30.11.2012 - 21:08

   

  God fredags kveld fine lesere!

  Nå har jeg endelig fått pakken i posten med et av mine favorittprodukter til håret, Fugde sin tørrshampo som jeg nesten ikke kan leve uten. Jeg bruker den såpass ofte at jeg er blitt helt avhengig siden den hjelper veldig godt på stressende dager og når jeg skal ha litt ekstra hjelp til stylingen og ikke minst, rent hår uten å stå en evighet i dusjen og vaske det. Er ikke alltid jeg har tid eller ork til det.

   
  Så til dere som har spurt hva som er favorittproduktet mitt til håret, må det være denne! Jeg klarer meg ikke uten. Dere kan få den på Blivakker til 139, HER! med gratis frakt. ( Adlink) Og den er ganske drøy i bruk så om dere ikke bruker den hele tiden holder den en stund.

   Nå er jeg på familiebesøk, utrolig koselig!

   

  Hva gjør dere i kveld?

  Noen andre som elsker denne?

  :*

  55 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Er dette tidenes dummeste blondine?

  • 30.11.2012 - 18:09

   

  Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere en tåpelig ting som hendte i går kveld, som rett og slett fikk meg til å føle meg som tidenes dummeste blondine, på tross av at jeg ikke er helt blond engang og langt ifra dum!

  Men klart jeg deler det med dere leserne mine :) ( Uansett hvor pinlig det kan være)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Nå skal det nevnes at jeg her ikke hadde sovet mer enn 2 timer natten før, hadde vært på farten hele dagen og var klar for trening... Kanskje ikke så klar likevel ( ihvertfall ikke i hodet ) tenker jeg vi sier?

  Noen andre som kjenner seg igjen i slike hendelser?

  :*

   

  91 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • My newest wants..

  • 30.11.2012 - 10:36

   

  God morgen nydelige lesere!

  Dette er noen av de nyhetene som Bubbleroom, Minusey, Nelly, Chicy og Notme nettopp har fått inn og som jeg vil ha nå med en eneste gang, og derfor har jeg satt de sammen i ett kollasj for å vise dere.

   

      

  Noen av nyhetene på de sidene dere også vil ha?

  Ønsker dere en super dag

  :*

   

  48 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit - Got Swag..

  • 29.11.2012 - 20:23

   

  God kveld nydelige lesere!

  Her er dagens outfit, et av mine favoritt antrekk. Jeg elsker denne stilen og jeg elsker luer og har nå tenkt meg til å investere i enda flere forskjellige luer frem mot vinteren.

   

   

   

     Noen flere enn meg som er fan av luer til riktig outfit?

  :*

  72 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Skulle bare innom for å friste dere..

  • 29.11.2012 - 18:09

   

  Skulle bare innom å friste dere litt med fantastisk kinesisk mat! Og det aller beste ved denne middagen er, ingen oppvaskmaskin å sette på etterpå.

   

  Hva gjør dere ikveld?

  Noen andre som koser seg med god mat?

  :*

   

  67 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vesker, vesker og mer vesker..

  • 29.11.2012 - 14:45

   

   

  Nå er det shopping tid , blir litt mobil blogging i dag nå på farten.

  De har så mange lekre vesker i butikkene nå og det er sannelig ikke lett å kikke etter julegaver uten å bli distrahert.

  Viser outfit i kveld!

  Kos dere masse fine lesere

  :*

   

   

   

  35 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dreit meg nettopp ut..

  • 29.11.2012 - 09:19

   

  God morgen nydelige lesere!

  Nå dreit jeg meg skikkelig ut her med laptopen på kafé , den hadde fryst og jeg spilte skikkelig ( da mener jeg skikkelig) høy musikk i dag tidligere og fikk ikke stoppet den nå som den kom på automatisk og frøys seg fast.

  Her sitter folk og forsøker å våkne så kommer jeg og bråker , jaja godt det ikke var Gangnam Style som ble spilt ;)

  Vi blogges senere, ønsker dere en super dag :*

   

   

  ;* fra bråkebøtta!

   

  53 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg hjelper deg med å få flere lesere!

  • 28.11.2012 - 20:13

   

  Dere kan NÅ melde dere på ny ukens leser da jeg valgte forrige vinnerne i helga og de har enda ikke kommet opp i sidebaren siden jeg har ventet på ett par bilder helt til nå, men nå kommer de snart opp og blir der i minimum 7 dager. Dette betyr at det blir en liten stund til nye/ den nye blir valgt, men da har dere litt tid på dere til å melde dere på, og det MÅ gjøres i dette innlegget, og ikke på mail, i gamle innlegg eller på brev.

   

  Ukens leser får 7 dager med bilde og link i sidebaren min til bloggen sin!

     NB!

  For å bli med på Ukens leser og få mulighet til 7 dager med bilde og link i sidebaren min,  må du LIKE dette innlegget og skrive i kommentarfeltet at du er med!

  Jeg sjekker når jeg velger vinnerne hvem som har likt dette innlegget og ikke.

   

  Lykke til flotte lesere

  :*

   

  154 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slutt å vær så sjalu, fordi jeg er vellykket!

  • 28.11.2012 - 17:16

   

  Hvorfor er det alltid slik at hvis noen har oppnådd noe stort i livet er personen bare veldig heldig? Jeg ble vitne til en heftig diskusjon hvor disse ordene til slutt fallt " Slutt å vær så sjalu, fordi  jeg er vellykket!" og da brøt helvete løs! Etter dette har jeg grublet  og fikk derfor lyst å ta dette opp på bloggen.

   

  Ta foreksempel trening, møter man noen som er veldig godt trent eller fin og slank får denne personen garantert veldig ofte høre " Du er så heldig som ser sånn ut!" Mens det man kanskje ikke vet er at denne personen trener hver dag og er svært nøye på matinntaket sitt. Det kan godt være denne personen har jobbet så hardt for dette, men andre ser kun på det som å være heldig fordi de ikke vil innse fakta ( Såklart har noen et bedre utgangspunkt enn andre, men poenget mitt er at man skal ikke automatisk gå ut ifra det da mange faktisk jobber for det og folk vil ikke anerkjenne at det må hardt arbeid til)


  Bilder fra google

  Har noen mye penger får de også høre at de er heldige. Det er jo noen som har skaffet disse pengene på en eller annen måte, ikke sant? Så da er det noen som har jobbet hardt for dem ( Jeg tenker ikke på lotto millionærer her men de er det ytterst få av) . Selvfølgelig har de som har mye penger full rett til å bruke de så vettesløst som mulig på materielle goder uten at de av den grunn kun er heldige, de har tross alt jobbet for dem, eller som regel har noen i familien jobbet for dem. Å jobbe hardt for penger er ikke å være heldig. Å ha giftet seg med rett fyr kan vi alltids kalle slu, Ref Anna Nicole Smith, eller helt tilfeldig. De steinrike vil jo gjerne gifte seg og være sammen med noen de også, men å ha et velfungerende forhold krever hardt arbeid med forholdet det også. Hvem er vel heldig hvis man sitter med overflod av penger men er dypt ulykkelig? Det er så langt unna heldig som man kommer, etter min mening.

   

  Hvis man får til noe som flerparten ikke får til, eller som ikke er "standard", er det vanlig å få høre at man er heldig istedetfor at man er dyktig. Dette er nokså irriterende og jeg er forundret over at folk ikke evner å tenke litt lenger. Messi ble ikke verdens beste fotballspiller ved å være heldig, det ligger knallhardt arbeid bak med mange mange timers trening nesten hver dag hele livet. Kom Apple dalende til Steve Jobs fra ingensteds, som en heldig gave ovenfra a'la Anton Duck stil? Det å ha grunnlagt verdens mest verdifulle selskap per dags dato er bare knallhardt arbeid.

   


  Bilder fra google

  Det handler ikke om å  være heldig det handler om å stå på for noe, og få igjen for det. Vil man ha noe i livet må man stå på for det, uansett hva det er. Ingenting kommer gratis og har man den tankegangen er det ikke rart man tror at de som har mye er heldige. Og jeg kan nevne på slutten at for å ha en god blogg, er det ikke snakk om å være heldig eller å ha flaks. Det handler om å stå på.

   


  Bilder fra google

   

  Hva mener dere om dette?

  Er trente, rike og folk som er svært dyktig i noe som ikke er helt standard,  bare heldige, eller er det fordi de aller fleste faktisk jobber hardt for dette og er flinke?

  Er det ikke lov å si at noen er flinkere enn andre på visse områder?  Må det være flaks fordi da er det lettere å svelge misunnelsen?  Man må ha litt flaks her i livet, og det er bare sunt men det er ingen som flakser seg til rikdom, lykke, veltrent kropp, og en god karriere gjennom hele livet. Ett sted må man begynne å stå på og jobbe hardt for det.

   

  93 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dere bestemmer hvilken Makeup tutorial jeg skal lage!

  • 28.11.2012 - 09:22

   

  Nå har dere spurt meg såpass mange ganger om jeg kan ha mer Makeup Tutorials, og da må jeg nesten prøve på det, har kun hatt ett par enkle i bilder til nå og jeg elsker sminke så dette er bare morro.

  Jeg har fått forespørsler om både vanlig hverdagssminke, min hverdagssminke, festsminke, sotet, crazy sminke og annet.

   

  Nå skal jeg la det være litt opp til dere hva jeg skal starte med, siden det tross alt er for dere jeg gjør det

   

   

  Så nå er det opp til dere, dere vil ha Makeup tutorials, men hva vil dere ha?

  Bare fantasien setter grenser, men husk det kan like gjerne være veldig enkelt også.

  Svar gjerne om du ønsker det i bilder eller video

   
  66 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • De grusomme sannhetene bak min rosablogg..

  • 27.11.2012 - 21:17

   

  Da er det altså kommet for å røpe sannheten fra Sant eller Usant i dette innlegget HER! hvor den som har rett får linking i dette innlegget!

   

  Påstand nr 1

  1. I et jobbintervju med Elkjøp svarte jeg på følgende spørsmål " Hva vet du om Elkjøp?" med " Jeg har en rosa Playstation derfra......"


  Denne var SANN! Og jeg kan nevne at jeg fikk jobben;)

   

   

   

  Påstand nr 2
  2.  Jeg vant over 20.000 i klær i en modellkonkurranse


  Denne var også SANN!

   

   

  Og så til påstand nr 3 som dere var veldig nysgjerrige på om var sann eller ikke.

  3. Jeg fikk en person kastet ut av et utested kun fordi han lignet for mye på Stefan i The Vampire Diaries.


  Den siste var nok også sann så nå kan dere som holdt på å dør av latter, bare le!;)

   

  Det var kun ett par av dere ( ut av nesten 100) som klarte å tippe at alt var sant og den som får linking denne gang i dette innlegget er

  Vårin Marita

  http://miinhverdag.blogg.no/  Besøk bloggen hennes ved å trykke på bildet!!

   

  Til alle dere andre, det kommer alltid nye sjangser til linking

  :*

  66 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Lykkelige meg med lysekroner og julestemning..

  • 27.11.2012 - 16:53

   

  God ettermiddag nydelige lesere

  Kjempemorro med så mye respons på sant eller usant innlegget mitt, jeg skal fortelle dere hva som er riktig og da får en av dere også linking.

  Nå sitter jeg her, koser meg og ser på  lysekroner. Det er så utrolig mange fine og jeg har lyst på til soverommet og stua. Har også pyntet ett par ting til jul, det er kanskje litt tidlig men jeg kunne ikke dy meg, det er den fineste pynten man kan ha, julepynt. Det har også blitt handlet inn litt pepperkaker her i hus men jeg har ikke rørt de, nå er det 3 dager igjen så er det desember og jeg har nådd målet mitt med ikke godteri, sjokolade eller kaker på 60 dager. Stolt? Ja!

   

     Hva gjør dere denne ettermiddagen?

  Flere som har begynt å snikpynte litt til jul for tidlig?

  :*

   

  67 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vant jeg virkelig over 20.000 i klær?

  • 27.11.2012 - 10:17

   

  Sant eller Usant på disse 3 påstander?

  RETT SVAR FÅR LINKING I ETT INNLEGG!

   

  SANT ELLER USANT?

  1. I et jobbintervju med Elkjøp svarte jeg på følgende spørsmål " Hva vet du om Elkjøp?" med " Jeg har en rosa Playstation derfra......"

   

   

  SANT ELLER USANT?

  2.  Jeg vant over 20.000 i klær i en modellkonkurranse

   

   

  SANT ELLER USANT?

  3. Jeg fikk en person kastet ut av et utested kun fordi han lignet for mye på Stefan i The Vampire Diaries.
  Hvilke av disse 3 påstander er sanne og hvilke er usanne?

  Rett svar får linking i ett innlegg!

  :*

   

  122 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvilket julebord Outfit?

  • 26.11.2012 - 20:12

   

  Det blir kanskje Julebord med wa2wo - Events Dansestudio, og da vil jeg gjerne ha et nytt julebord antrekk så jeg har kikket litt rundt forbi og satt sammen noen julebordantrekk som jeg liker.

  Kanskje dere kan si meg hvilket dere likte best?

   


  Kjolen og sko fra Bubbleroom, neglelakk og leppestift fra google/Lancome

   

   

   


  Alt fra Asos

   

   

   


  Alt fra Melba

   

  Hvilket julebordantrekk ville dere gått for?

  1, 2 eller 3?

  :*

   

  129 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ny leserrekord på 1357 unike!

  • 26.11.2012 - 16:52

   

  God ettermiddag flotte lesere!

  Så utrolig koselig å se at igår hadde jeg ny leserrekord takket være dere!

  Jeg endte opp med 1357 unike lesere som er det høyeste jeg har vært i antall lesere og er derfor på 72. plass på topplisten idag!

  Takker også så mye for alle svar på forrige innlegg, jeg skal forsøke alt dere foreslo nå snart og se om jeg ikke får nettbanken til å virke igjen.

      

  Tusen tusen takk for dette!

   
  Dere er best

  :*

  99 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Vet dere hva som er galt? Hjelp!

  • 26.11.2012 - 10:11

   

  God mandags morgen nydelige lesere!

  Ny uke med nye muligheter satser jeg på, og jeg må få fikset nettbanken. Helt plutselig fungerer ikke Java'en på noen av laptopene, aner dere hva det kan være? Det er ganske ergelig å ikke komme inn i nettbanken.

  Håper på at denne uken får jeg en bedre treningsuke enn sist, for den er jeg ikke så fornøyd med egentlig uten at jeg skal klage noe mer på det. Jeg må også få sett på litt flere julegaver siden jeg er såvidt i gang og har en god del å kjøpe til, og jeg må få satt i gang med julevasken. Har begynt litt men tenker at jeg heller tar litt og litt enn å gjøre som sist jul, tok alt på to dager så å si uten pause og nesten ingen søvn, hehe.

   

   

  Ønsker dere en super start på uken!

  Vet dere hva det kan være at Javaen plutselig ikke virker, så jeg ikke kommer inn i nettbanken?

  :*

   

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dette er årets beste julegave!

  • 25.11.2012 - 20:21

   

  Er du på jakt etter den perfekte julegave til venninner og de du bryr deg mest om? Da har jeg gaven jeg selv mener er den perfekte gaven som både viser omtanke, at du bryr deg, som alle har bruk for, som er viktig, som passer til din venninne eller andre du kunne tenke deg å gi den til, som er rimelig i pris og som garantert faller i smak.

   

  Nemlig : Trygghetsfølelse, sikkerhet og kanskje redde livet til den du bryr deg om!

     HIT personalarm og CLIP personalarm fra enklereliv.no er to forskjellige personalarmer som jeg har sagt ja i samarbeid med enklereliv.no til å teste ut for dere leserne mine, siden dette er noe jeg alltid har vært opptatt av og som jeg har skrevet litt om tidligere. Mange føler at de kanskje ikke får bruk for en slik, men med tanke på hvor mye som skjer nå for tiden i samfunnet og spesielt mot jenter enten du er på løpetur eller bytur, eller bare skal hjem fra en venninne om kvelden, pass på deg selv og andre! Jeg har allerede gitt personalarm i gave tidligere til folk jeg bryr meg om, og de har vært så takknemlige og satt pris på gaven. Den er med de hver dag uansett hvor de går og gir en trygghetsfølelse.

     Jeg har testet begge to ordentlig ut for dere, og skal forklare dere litt om hvordan de fungerer og hva som er forskjellen. Prisen er den samme for begge, 149,- på enklereliv.no

   

  HIT personalarm er en alarm som man fester nøkkelen sin i, nøkkelen kan dermed på veldig kort tid forvandles til et "trygghetsvåpen". Det er ikke ukjent at mange som er nervøse eller i en ubehagelig situasjon og er redde eller truet, gjerne holder hardt på nøkkelknippet sitt for tryggheten og fordi en nøkkel føles som et lite våpen, men desverre litt for lite til å skremme vedkommende bort.

  Fester du nøkkelen din til en HIT personalarm ser nøkkelen automatisk ut som et større våpen, nesten som en kniv som i tillegg lager en veldig høy alarmlyd når du bare presser tommelen ned på knappen som man selv kommer veldig enkelt til når man holder den i hånden, mens andre ikke kommer like lett til knappen for å stoppe den.

  Jeg testet denne og synes den var rett og slett genial, jeg følte meg trygg og alarmlyden var såpass høy at den kan fungere for å skremme bort en eventuell overfallsperson.

  Jeg gir HIT sin personalarm full score og kan absolutt anbefale denne på det varmeste! Den passet også fint i konvoluttveskene mine og lommeboken min, som er viktig for meg om jeg skal ha nytte av den.

   

  CLIP personalarm er en veldig liten alarm som kan festes hvor som helst. Lyden på denne er enda høyere enn på HIT sin og denne kan du foreksempel feste til jakken din når du er ute og går eller trener, eller til vesken din når du skal på byen og tilogmed på selve antrekket eller kjolen din.

  Denne er så enkel at med en gang den blir revet av deg uler den høyt. Den sitter dog veldig godt slik at den ikke faller av seg selv, jeg testet den mens jeg løp og hoppet for å se om den faller lett av, men det gjorde den ikke heldigvis. Det er en liten brikke man setter inn i personalarmen for å stoppe ulingen, og om man blir overfallt river man alarmen av på under 1 sekund ( den er veldig lett å rive av og du trenger ikke bruke noe makt) og kaster den så langt bort man klarer. Dette gjør at overfallsmannen mest sannsynlig stikker av, fordi det da blir vanskelig å både finne og å stoppe alarmen siden vedkommende IKKE har brikken, den har du gjemt på et sikkert sted.

  Denne får full score av meg og er noe jeg kommer til å gå med hver gang jeg er ute!  Når det gjelder å kåre hvilken av disse alarmene som er best og som lønner seg best, er det vanskelig å si da de er såpass forskjellige men like gode til hvert sitt bruksområde.Det ideelle vil være å ha en CLIP personalarm som kan festes usynlig på deg selv, mens du har en HIT personalarm på nøkkelknippet ditt for ekstra trygghet og et "våpen" som kan skremme en overfallsmann.

   

  Jeg har alltid vært opptatt av sikkerhet , og jeg synes derfor disse er den beste julegave til både deg selv og de du bryr deg om!

  Du finner HIT personalarm til nøkkel med våpen og alarm HER på enklereliv.no til 149,-

  Du finner CLIP personalarm som er liten, kan festes hvor som helst og har ekstrem høy lyd HER på enklereliv.no til 149,-

   

   Har noen av dere testet disse alarmene?

  Blir personalarm julegave til din venninne, familie og deg selv i år?

  :*

  83 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvilket av mine Outfit er finest?

  • 25.11.2012 - 17:12

   

  God søndags ettermiddag nydelige lesere!

  Igår ble det ingen jentekveld likevel, jeg var rett og slett ikke i form til det så det ble julefilm og god mat hjemme heller, noen ganger er det så deilig å bare være litt for seg selv, ikke sant?

  Nå har det seg slik at igår hadde jeg julestemning til tusen, mens idag gleder jeg meg bare til sommeren igjen og endte dermed opp med å finnen noen outfits fra i sommer som er fire av mine favoritter.

   

   

  Hvilken av disse sommer favorittene mine likte dere best?

   
   

      

  Hvilket av mine 4 favoritt sommer outfits likte dere best?

  :*

  88 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dere får muligheten til å få flere lesere!

  • 25.11.2012 - 11:00

   

  God søndags morgen mine fine lesere!

  Nå har jeg sittet og lest igjennom bloggene deres, og denne gangen har jeg valgt å være ekstra snill siden jeg hadde langt over 200 påmeldinger igjen og derfor har jeg valgt ut flere av dere som får 7 dager i sidebaren min med bilde og link til bloggen deres.

   
   

  Håper dere setter pris på at jeg velger flere, det er som sagt ikke vanlig at jeg gjør, men noen ganger føler jeg for å være ekstra snill.

   

  Her er vinnerne denne uken:

   

  Ukens Temablogg

  Emilies skap

   

  Ukens nybegynner

  Gilmakeup

   

  Ukens leser

  Yassi08

   

  Ukens venn

  Fru Berger


   

   

  Ukens gutteblogger

  Markus Bergem
   

  Gratulerer så mye alle sammen!:)

  Husk og send meg bildet dere ønsker jeg skal bruke i sidebaren på mail: jeanette@wa2wo.com så fort som mulig.

   

  Til alle dere andre, nye sjangser igjen senere!

  :*

   

  51 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits