Kontakt: jeanette@wa2wo.com

MEG OG KJÆRESTEN PÅ VEI TIL BLOGGER KVELD MED BLIVAKKER!

 • 30.11.2013 - 19:05


Da ville vi bare stikke innom og ønske alle en fantastisk lørdags kveld videre! Nå drar vi avsted på litt champagne kveld med Blivakker.no i Kristiansand hvor vi skal få tips av makeup artister og bare kose oss masse! Jeg puffet Andreas med på disse bildene og det var litt morsomt for det ser ut som vi er langt inne i desember siden vi har pyntet treet allerede i anledning kalenderen, haha! Er bare morro med enda lengre julefølelse synes nå jeg!

Kos dere maks!:*

 

Hashtags: #kjærester #bloggekveld #event #blivakker #blivakker.no #vin #wa2wo #hverdag #helg #morro

43 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DERFOR FUNGERER IKKE HUDPLEIEN DIN!

  • 30.11.2013 - 16:11

  Da tenkte jeg det var på tide å ta et litt mer grundig innlegg hvor jeg forteller litt om mine faste hudpleierutiner skriver litt om hva man bør se etter i gode hudprodukter og noen av grunnene til at de ikke fungerer hvis det er noe du har opplevd eller opplever. Hvis dere lurer på noe, eller noe er uklart er det bare å spør så skal jeg forsøke å svare så godt jeg klarer.

  Hva kan være grunnene til at hudpleien din ikke fungerer?

  ♦ Bruk produkter som er tilpasset din hudtype. Hvis du er usikker på hvilken hudtype du har kan du bare ta en tur innom en hudpleiesalong og høre med dem. De tar gjerne en hudanalyse på deg og ofte er denne gratis hvor de da tar en titt på huden din og kommer med litt anbefalinger tilpasset deg. Bruker du feil produkt til en hudtype du selv ikke har er det ikke rart det ikke fungerer.

   

  ♥ Rens

  Å rense huden er de fleste av oss klar over er lurt å gjøre. Jeg har brukt en del forskjellige renseprodukter opp igjennom tidene og for tiden bruker jeg dette rensesettet fra Babor. Babor er et av mine favorittmerker og denne rensen er helt perfekt for min hud nå om høsten og vinteren. Den fjerner også all hudsminken og den er god mot huden. Denne bruker jeg morgen og kveld og jeg påfører først Hy-ol for deretter å påføre phytoactive. Disse blander jeg sammen i ansiktet til jeg får en kremete konsistens og skyller av med kaldt vann. Jeg gjør alltid dette to ganger om kveldene og en gang om morgenen.

  ♦ Rens gjerne i to omganger, spesielt om kveldene for å få bort alle sminkerester. Har du sminke på bomullen når du bruker toner etterpå foreksempel? Da har du ikke renset bort all sminken og da er det ikke rart hvis du føler rensen ikke fungerer. Sørg for å rense skikkelig så huden er helt ren når du påfører fuktighetskrem, serum og lignende.

  ♦ Har du brukt samme rens i mange år og plutselig fungerer den ikke? Da kan det godt hende det er på tide å prøve noe nytt. Selv må jeg foreksempel bytte rens og fuktighetskrem om høst/vinter og om vår/sommer da huden min er helt forskjellig i de forskjellige årstidene. I tillegg er det normalt at huden forandrer seg med alderen og derfor er det ofte nødvendig å skifte ut litt produkter etterhvert. Du bør kanskje også ta en titt på de andre produktene dine, kanskje du trenger en annen fuktighetskrem om vinteren enn om våren? Snakk gjerne med en hudpleier om du er usikker på produktene du bruker.

   

  ♥ Serum

  Serumet jeg bruker er MD formulations continuous renewal complex samt at jeg bruker Babor sine fantastiske ampuller et par ganger i uken. MD er et ganske kjent merke og er nok mest kjent som et av de merkene som virkelig fungerer mot uren hud og kviser, noe jeg kan skrive under på. Jeg bruker MD sitt serum hver 3 kveld, men det skal egentlig brukes hver morgen. Grunnen til at jeg må bruke det slik er fordi jeg har så veldig sensitiv hud og dette serumet svir litt, noe det er meningen det skal gjøre en kort stund men på min hud så vil det nesten ikke gi seg og spesielt ikke om morgenen. Når det gjelder ampullene har jeg sagt før at det er den beste hudpleien å få tak i, noe jeg virkelig står for og jeg er helt avhengig av disse. Før brukte jeg ganske mange forskjellige typer om hverandre men har nå fått litt mer hjelp av Mona til hvilke som passer meg. Serum og ampuller skal påføres før dagkrem på renset hud.

  ♦ Dropp billigprodukter. Om du føler at hudpleien din ikke gjør jobben så vil jeg anbefale deg å droppe billigproduktene om det er dette du bruker i dag. Kjøp produktene dine hos hudpleier eller i det minste produkter som er av skikkelig kvalitet.Husk at det er stor forskjell på ingredienser som brukes i billigprodukter og i kvalitetsprodukter og dette gir stort utslag på effekten til en del billigprodukter kontra kvalitetsprodukter da de billige produktene må genere et overskudd på tross av sine lave priser, ergo stor ingrediens forskjell. Dette kan jeg skrive litt mer utfyllende om i et eget innlegg etterhvert.  ♥ Øyekrem og Fuktighetskrem

  Jeg bruker anti aging BB eyecream fra Babor som er en farget øyekrem på dagtid på renset hud. Den er helt genial da den i tillegg til å gi mye fukt dekker mørke områder under øynene. Babor Skinovage Intensive Repair Cream bruker jeg både som dagkrem og nattkrem da den gir nok fuktighet til huden min nå som huden blir ganske tørr om vinteren og jeg trenger ganske mye fukt på dagtid også. Denne begynte jeg med da vi startet med krystallslipingen siden den er cellefornyende og dette er min favorittfuktighetskrem til Babor av alle jeg har forsøkt til nå. Jeg påfører den sammen med litt vann og masserer den godt inn i huden.


  ♦ Pass på dato. Ikke bruk gamle produkter uansett hvor fristende det måtte være om du har mye produkt igjen.

   

  ♥ Ansiktsmaske og skrubb

  ♦ Husk at noen kviser og urenheter vil kunne komme av hormoner og disse er det ikke like lett å gjøre noe med alltid, men om du bruker de rette produktene vil du kunne minimalisere dette så mye som mulig.

  ♦ Har du større og mer alvorlige kvise og hudproblemer kan det hende det må mer til enn kun produkter. Kanskje noen behandlinger hos hudpleier kan hjelpe eller foreksempel en kur med tetracycliner hos legen. Har du arr kan det også hende du bør ta en tur til hudpleieren. Krystallsliping kan hjelpe på arr men det finnes også muligheter som laserbehandling.

  Ansiktsmaske og skrubb bruker jeg 2 til 3 ganger i uken og skrubben jeg bruker er fra MD Formulations. Denne bruker jeg både til kroppen og ansiktet og har brukt den i lang tid. Av ansiktsmasker bruker jeg Pure masken fra Babor som både kan legges som en vanlig ansiktsmaske og deretter vaskes av eller foreksempel brukes kun på en kvise for å få den bort i løpet av natten. Dette har jeg skrevet litt om tidligere HER. Fuktighetsmaske må jeg også ha og jeg bruker masken fra Abeille. Den er så god mot huden og tilfører masse fuktighet noe huden min trenger mye av spesielt om høsten og vinteren.

   

  ♥ Vippeserum og selvbruning

  Jeg begynte med vippeserum fra Babor i slutten av oktober for å teste dette ut og se om det funket. Jeg skal legge ut før og etter bilder mot slutten av Desember da det har gått den perioden det skal gå før man ser resultater men allerede merker jeg forskjell i spesielt tykkelsen på vippene. De er tykkere enn de har vært på lenge og så langt er jeg svært fornøyd. Vippeserumet bruker jeg hver kveld og dette legges som en eyeliner inntil vipperoten oppe og nede. Dere kan lese mer HER. Selvbruning bruker jeg også et par ganger i uken og har lagt min største elsk på selvbruneren til Bare minerals. Jeg får ikke kviser av den, jeg bruker den både til ansiktet og kroppen og den er veldig lett å påføre i tillegg til at den gir en skikkelig naturlig og fin brunfarge som holder lenge. HER kan dere lese mer om hvordan påføre selvbruning og grunner til hvorfor selvbruningsfargen blir stygg.

  ♦ Les bruksanvisningen nøye. Husk at det finnes svært mange forskjellige typer produkter som alle skal brukes på forskjellig måte så det er bare å sette seg ned og lese bruksanvisningen skikkelig.

  ♦ Sminken din kan være synderen. Pass på så du ikke gjør den feilen i å bruke helt rette produkter på rett måte men samtidig "ødelegger" huden din med feil og dårlige sminkeprodukter. Det er mange som opplever at visse sminkeprodukter fører til uren hud og kviser og da er det ingen poeng i å bruke de produktene mer. Bytt ut til noe annet.

  Alle mine hudpleie produkter kan dere få tak i hos Harmoni Hudpleie som dere finner hjemmesiden til HER og facebooksiden til HER. Bor dere ikke i nærheten kan dere gå til nærmeste hudpleiesalong der dere bor og høre med dem om hjelp. Skal man først bruke hudpleie og bruke penger på det lønner det seg å investere i skikkelige produkter som passer til huden din, istedetfor å kaste penger ut av vinduet og eventuelt forverre hudproblemer.

   
  Jeg håper dere likte dette litt lengre og informative innlegget med både tips til hva som kan være noen av grunnene til at hudpleien din ikke fungerer samt litt anbefalinger til kombinert hud som jeg selv bruker. Nå skal jeg ordne meg ferdig til i kveld da vi skal avsted til Kristiansand hvor vi er invitert med på en helkveld så det blir kjempekoselig! Ønsker alle sammen en fantastisk lørdagskveld videre og vi skal såklart ta bilder til dere i kveld:*

   

  Hashtags: #hudpleie #hudpleietips #skjønnhet #wa2wo #harmonihudpleie #babor #md #ampuller #tips #skjønnhetstips #skjønnhetstriks

  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • STOR JULEKALENDER TIL DERE MED OVER 16.000,- I PREMIER!

  • 29.11.2013 - 18:36  Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra butikken og i kveld skal vi lage hjemmelaget pizza. Det passer så greit på fredager og er såå godt! Har vært i Kristiansand også har vi tatt litt bilder til julekalenderen som endelig er ferdig. Det er kjempemange lekre og gode premier vi har fått snekret sammen innen både sminke, skjønnhet, klær etc med premier til over 16.000,- og vi starter såklart førstkommende søndag. Jeg synes tiden bare flyr og flyr og kan nesten ikke tro desember er rett rundt hjørnet. I morgen skal vi ut en liten tur da vi har blitt invitert med på en ganske gøy kveld med litt boblevann og annet så det blir knall! Nå må jeg hive meg rundt og bli ferdig med maten og litt rydding her.

   Er dere klare for julekalender på søndag? Det håper jeg! For dere som ikke klarer å vente så er det en konkurranse gående hvor dere kan vinne makeup fra Bare Minerals til over 1200,- HER :*

  Hashtags: #julekalender #jul #premier #konkurranse #wa2wo #nissekostyme #rosa #snehvit #pus #bareminerals

  56 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • KLÆR FRA BATOKO I POSTEN!

  • 29.11.2013 - 13:32


  T skjorte utsolgt men mange lignende HER  // Genser HER

  Good fredag flotteste lesere! Nå skal jeg straks avsted til Kristiansand en liten tur, blir hentet hvert øyeblikk men ville bare innom dere raskt for å vise en pakke jeg fikk av Batoko i posten sammen med et koselig lite kort. Tusen takk Batoko! Jeg elsker både toppen og genseren så disse skal jeg bruke flittig. Teksten på den nederste er så lik meg som man kan få det så den fallt i god smak hos Andreas også.

  Andreas: Jeanette, den genseren der er jo faktisk designet personlig til deg! Det ser man med en gang på teksten!:D

  Hehe morrogutten min der ja, men han har faktisk veldig rett. Nå må jeg bare komme meg avsted så blogges vi senere. Ønsker alle en super helg, smil, nyt den og kos dere!:*

  Hashtags: #innkjøp #batoko #pakke #pakkeiposten #wa2wo

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DIY + JULEGAVETIPS // SLIK LAGER DU HJEMMELAGET SUKKERSKRUBB PÅ 5 MIN!

  • 28.11.2013 - 21:01

  Responsen på "Slk lager du hjemmelaget sminkefjerner på 5 min" (HER) ble veldig god så derfor kjører vi på med en ny DIY som tar kun 5 minutter og som i tillegg er et søtt, lite julegavetips for dere som liker å lage gaver selv. Jeg anbefaler å lage dette noen dager før for at den skal være så frisk som mulig om dere ønsker å gi den i gave og i tillegg anbefaler jeg dere å ikke bruke tomatpurre krukke slik jeg har gjort her men heller kjøpe en enda penere krukke for at gaven skal bli penest mulig.

  Hva trenger du:

  Sukker, sitron og babyolje. ( Du kan også bruke annen type olje men jeg liker personlig best å bruke babyolje. Sukkeret kan du velge om du ønsker brunt eller lyst)

  Slik gjør du:

  Finn et rent glass med lokk som du kan lage skrubben i. Jeg har også her brukt et tomt tomatpurre glass da jeg synes de er akkurat passe i størrelsen også pynter jeg de bare opp litt med sløyfebånd. Skal du gi den i gave anbefaler jeg som sagt å skaffe en annen beholder.

  ♥ Hell deretter i  6 -8  toppet spiseskjeer med sukker i glasset .


  ♥ Skvis ca 30 dråper med sitron ned i glasset. ( Pass på så det ikke kommer frø eller annet ned i glasset, det er kun sitronsaft som skal helles) og hell til slutt oppi oljen. Her må du selv bestemme litt hvor mye olje du bruker utifra hvordan konsistens du ønsker på skrubben. Ønsker du en litt mildere peeling bruker du mer olje enn om du ønsker en som er hardere. Prøv deg litt frem til du er fornøyd. Skulle du helle mer olje enn planlagt kan du bare fylle på med mer sukker og litt ekstra sitron. Jo mer sensitiv hud du har jo mer olje vil du kanskje bruke. Selv har jeg en veldig sensitiv hud og liker derfor ikke veldig harde peelinger og spesielt ikke i ansiktet. Til kroppen kan jeg bruke mye grovere peeling.

  ♥ Helt til slutt rører du skikkelig rundt, skrur på lokket og vips, du har en hjemmelaget skrubb som kan brukes både til ansikt og kropp. Denne tar ca 5 minutter å lage og fungerer også greit i nødssituasjoner hvor du trenger en skikkelig skrubb men ikke har din daglige tilgjengelig.  For andre skjønnhetstips og triks se HER og for hårtutorials, sminketutorials, hjemmelaget ansiktsmasker og lignende se HER

  Jeg håper dere likte denne enkle, raske og litt søte (bokstavelig talt) sukkerskrubben som kan brukes både i ansikt og til kropp. Til daglig bruker jeg peeling fra MD Formulations men jeg har også brukt denne skrubben og synes det er ganske så morro å lage ting selv. I tillegg synes jeg det er greit å kunne noen triks i forskjellige situasjoner :*

  Hashtags: #DIY #DIYskrubb #DIYpeeling #julegavetips #skjønnhetstriks #skrubb #peeling #sukkerskrubb #sukkerpeeling #wa2wo #skjønnhet #inspirasjon #tips #skjønnhetstips

  43 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS ANTREKK // ALL ABOUT PINK!

  • 28.11.2013 - 18:16

  Skjørt - Choies // Jakke - ZlZ // Sko - Ebay // Genser - Fått i gave // Klokke - Monica's Nailbar // Veske - Zack HER

  Før var jeg en skikkelig rosarosa jente hvor rosa var alt som sto høyest på mine ønskelister til jul. Merker selv jeg har vokst en smule ifra det men litt rosa er bare lekkert så lenge jeg har litt andre farger tilgjengelig, hehe. Når det gjelder kosedresser og slike ting er rosa et must for min del enda for det er en så koselig og jentete farge. Med tiden har jeg blitt litt røffere i stilen så helrosa kjoler er foreksempel noe som det skal svært mye til for at jeg føler meg vel i nå i forhold til før, da må kjolen være litt spesiell. Andreas kom nettopp hjem med en lekker mangobrus så nå skal jeg bryte regelen min om å ikke ha noe sukkerdrikke i ukedagene og koose meg med denne. Etterpå skal jeg slappe litt mer av også må vi ned en liten tur på den nye matbutikken som har åpnet her for vi skal ordne i stand til julekalenderen som starter på bloggen 1. desember. Det blir kjempemorro!

  Har dere hatt en bra dag så langt? Håper dere er klare for julekalender på søndag med en heelt genial lekker premie som start på kalenderen:*

  45 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • INNKJØP // VINTAGE, SNAKE PRINT, OVERSIZED MED MER!

  • 27.11.2013 - 20:42  Vintage bukser HER // Oversized genser HER // Grå kjole HER // Shorts HER // Cobra t skjorte HER // Leggings HER

  Javel, javel da har jeg vært på litt nettshopping etter å ha jogget litt på mølla og hatt en liten Pilates økt. Det er så deilig å sette seg ned med Mac'en for å shoppe litt etter en treningsøkt for da er humøret på topp og når humøret og endorfinene er på plass får jeg også masse inspirasjon. Derfor brukte jeg litt av inspirasjonen min til å handle litt sponset klær fra Choies.com (link).

  Jeg var helt sikker på alle disse plaggene da jeg klikket dem hjem bortsett fra T - skjorten med slangeprint. Grunnen til dette var rett å slett siden det er en herre t skjorte, men jeg er ikke akkurat den som er redd for å prøve noe nytt og siden den ser så innmari rå ut så bestemte jeg meg for å prøve den ut. Slangeprint er jo litt i vinden og det kan se ut som det blir mer og mer av det men jeg vet ikke om alle plaggene til Stella Mc Cartney for våren 2014 med slangeprint er noe for meg. Kanskje en bomberjakke ja for det liker jeg godt men et miniskjørt eller kjole med dette mønsteret tror jeg ikke hadde vært noe særlig på meg. Kan allerede se for meg hvordan jeg skal kombinere t skjorten så gleder meg til å få den i posten. Kanskje Andreas også liker den, hehe. Vi bruker faktisk å låne litt klær av hverandre innimellom. Slikt er supermorro og jeg elsker når jeg får lov til å kle han opp som jeg ønsker. Når det gjelder klessmak er vi faktisk ganske like begge to, men det hender vi er uenige også. Nå skal jeg svare noen mailer og etterpå lage meg en kopp med grønn te.

  Hva er deres favorittplagg av disse innkjøpene? :*

  Hashtags: #innkjøp #dagensinnkjøp #vår2014 #snakeprint #slangeprint #skinn #choies #wa2wo #mote #inspirasjon #klær #oversized

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 7 ÅR SOM KJÆRESTER // SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2!

  • 27.11.2013 - 16:14

  Her kommer Del 2 til dere av spørsmålsrunden " 7 år som kjærester" Dere finner del 1 HER.

  Hva er det flaueste som har skjedd dere, eller som du har gjort foran ham eller han foran deg?

  Andreas: Ingen anelse. Jeg kommer ikke på noen spesielle flaue historier. Tror faktisk ikke vi har vært så flaue for hverandre igjennom årene vi har vært sammen.

  Jeanette: Jeg har heller ingenting spesifikt jeg kommer på annet enn første gangen Andreas skulle se meg uten sminke, haha! Jeg prøvde å komme meg unna uten at han skulle se meg men det var helt umulig, Heldigvis syntes han jeg var ekstremt søt så det ordnet seg, hehehe.


  Hvor møttes dere?

  Vi møttes aller første gang over internett faktisk. Det er en lang historie men for å gjøre den kort: Andreas var veldig god kompis med Jeanette sin søster via en felles gruppe på et nettsamfunn og slik begynte vi å få kontakt. Vi ble enige om å treffes og møttes derfor aller første gang i Kristiansand etter at han tok turen ned til Sørlandet. Andreas er fra Trondheim.


  Bildet er fra bursdagsfeiringen til Jeanette 2012 rett før vi tok opp bloggen skikkelig igjen og bloggen har nå derfor vært aktiv siden slutten av sommeren 2012.

  -Til Andreas: Hvem er hennes favoritt mannlige kjendis og til Jeanette: Hvem er hans favoritt kvinnelige kjendis?

  Andreas: Den mannlige favorittkjendisen til Jeanette er Robert Pattinson når hun har sett Twilight, Damon fra The Vampire Diaries når hun har sett The Vampire Diaries og siden Nick Carter kommer med BSB til Norge neste år så er det Nick Carter. Men når det er sagt så har vel Nick Carter vært den største opp igjennom tidene siden hun har vært stor BSB fan hele livet. Da hun var yngre stengte hun seg inne på rommet sitt og forsøkte ( Jepp, forsøkte. Hun klarte det ikke, altfor glad i mat) å sultestreike da Nick Carter fikk seg kjæreste.

  Jeanette: Den kvinnelige favorittkjendisen til Andreas er nok Shakira. Jeg tror rett å slett han synes hun er ekstremt vakker, søt, livlig, har mye utstråling, fantastisk til å danse og han synes i tillegg synd på henne siden noen sa det høres ut som hun har en potet i halsen når hun synger. Tidligere tror jeg det var Kate Winslet som var favoritten hans da han både har vært og er svært opptatt av Titanic og historien der. Kate er jo helt vanvittig vakker, spesielt da hun spilte i Titanic.


  -Har dere noen spesielle planer fremover, i såfall hva?

  Feire jul, nyte livet og ta en dag av gangen som det kommer.


  Bildet til venstre er fra da vi bodde et annet sted i en liten leilighet og Jeanette ville at Andreas skulle ta bilde sammen med henne siden hun nettopp hadde vært hos frisøren. Bildet til høyre er fra før en fest sommeren 2011.

  -Bruker dere å dra ofte på date? Resturant, kino osv.

  Vi drar som regel på restaurant, kino og lignende litt mer i perioder enn i andre perioder alt etter hva annet som skjer. Det er ofte slik at vi heller tar en spontantur på restaurant eller kino når vi først er ute å gjør andre ting enn å planlegge det noe særlig. Vi er nok litt spontante mennesker begge to.

   

  Bor dere sammen?

  Ja det gjør vi. Vi har bodd sammen i ca 6 år nå så vi flyttet sammen ganske tidlig pga avstanden og pga Andreas ble innkallt i millitæret.


  -Har dere noen morsomme historier dere vil dele? :D

  Vi har en del morsomme historier men nå har vi forsøkt å skrive noen av de ned et par ganger og det høres bare helteit ut når det skrives ned, haha. Kanskje vi får det til neste gang.


  Bildet til venstre er tatt på hotellrommet før Sean Paul konsert og bildet til høyre er tatt på badet hos familien til Andreas i Trondheim.

  Hva liker du minst ved den andre? (begge)

  Andreas: Etter å ha sittet tur-retur Oslo på buss pga Jeanette sin store flyskrekk så er det definitivt flyskrekken som troner der, hehe.

  Jeanette: Jeg får avogtil dårlig samvittighet når Andreas sier ja til litt mer enn det jeg selv føler jeg fortjener i enkelte sammenhenger. Han er bare så veldig god og snill og da får jeg lett dårlig samvittighet.

   

  Regner med dere har noen minner i løpet av 7 år. Men om dere skal fortelle om de 5 beste hva ville dere fortalt om da? 

  Vi har ganske mange morsomme og gode minner i løpet av 7 år så det er veldig vanskelig å plukke ut 5. Noen av de beste er jo såklart dagene vi møttes igjen etter å ha vært ifra hverandre i svært lange perioder som foreksempel da Andreas jobbet på fiskebåten. De øyeblikkene kan bare ikke beskrives. Noen andre er sånne små, søte øyeblikk som da jeg ga Andreas nydelige Nickoline pusekatten vår i julegave fra Dyrebeskyttelsen etter at vi hadde vært fosterhjem for henne og Andreas bare hadde blitt så vanvittig glad i hun på kort tid. Jeg var fast bestemt på at hun var nødt å bo et annet sted siden vi bodde i en ganske liten leilighet i den tiden og hadde to andre kattepuser men jeg ble jo veldig glad i henne selv. Andre minner er alt ifra alle strandturer og sommer vi har hatt, reiser vi har opplevd sammen, alle julaftener vi har hatt sammen,alle  små ting i hverdagen og det å starte et dansestudio med navnet vårt wa2wo var ganske stort.


  Halloweenfeiringen 2011

  Jeanette: Ser du for deg noe brullyp i fremtiden?

  Det gjør jeg, men jeg tar en dag av gangen og har ingen som helst hastverk med dette akkurat nå da jeg føler det er andre ting å fokusere på per dags dato enn et bryllup.

   

  Kan du legge ut noen bilder fra da dere ble kjent/ble sammen til i dag? :) Hadde vært kjempe koselig å sett det.

  Vi la ut noen i del 1 med svarene men legger ut noen flere bilder i dette innlegget:)


  Bildet til venstre er en god del år gammelt men vi er litt usikre. Lurer på om det er ca 6 år gammelt. Bildet til høyre er fra Odderøya festivalen denne sommeren 2013.

  Jeanette: Når du har tutorials, hvorfor har du ikke på video? Du lager så mange fine hårfrisyrer og sminke men er litt vanskelig å skjønne med bare bilder.

  Jeg har rett og slett holdt meg mest til bilder da jeg personlig synes det er mye bedre å følge tutorials på den måtenn enn på video. Jeg har hatt noen på video men det har ikke gitt like god respons fra dere leserne så derfor har jeg hatt flest bildetutorials. Det har også hatt litt å gjøre med videoredigeringsprogram, jeg har ikke funnet et jeg er helt fornøyd med enda. Kanskje dere har noen anbefalinger til meg der? Det må være veldig enkelt og det må fungere på Mac. Jeg skal prøve å bli bedre til å også ha litt videoer på sikt.

   

  Hva var det første dere la merke til hos hverandre?

  Det første Andreas la merke til var at Jeanette så ut som Minnie Mus på et bilde hvor jeg kommenterte at hun var søt. Det første Jeanette la merke til med Andreas var at han skrev på en spesiell måte, var litt geek og rar men så innmari kjekk så jeg fallt pladask, haha!


  Bildet er fra da Jeanette overrasket Andreas med å kjøpe GTA i gave for ikke mange månedene siden.

  Kan ikke du lage en video blogg sammen med han der dere svarer på spørsmålene? Hadde vært utrolig kult :) elsker bloggen din btw.

  Tusen takk for det. Det kan vi sikkert gjøre neste gang:)

   

  Hadde dere mange forhold før dere ble sammen, eller traff dere blink med en gang?

  Vi har begge hatt ett seriøst, lengre forhold før vi traff hverandre så man kan si at vi traff ganske godt blink i svært ung alder:)


  Bilder fra 2 forskjellige 17.mai feiringer sammen.


  Hvem tok initiativet til å spørre den andre?

  Andreas var den som tok initiativet:)

   

  Jeanette: Kan du lage sminkevideo?

  Ja, det skal jeg prøve å få gjort. Hadde satt pris på litt tips om gode og enkle videoredigeringsprogrammer!:)

   

  Hvor bor dere?

  Vi bor i Mandal på nydelige Sørlandet. Det er her Jeanette har vokst opp. Hun ble født i Oslo, flyttet til Kristiansand og så til Mandal og har bodd her siden hun var bittelita jente.


  Bilde fra hyttetur denne sommeren 2013.


   Er dere ofte sammen? (Vet ikke om dere er samboere eller ikke)

  Vi er samboere og er derfor naturlig nok veldig mye sammen i tillegg til at vi føler oss også litt som bestevenner og det gjør også at vi trives svært godt i hverandres selskap enten det er en hjemmekveld på sofaen, en tur på byen med gode venner eller ute på reise foreksempel.


  Hvorfor falt du for akkurat for den andre?

  Andreas: Fordi Jeanette har en helt vanvittig søt og snill personlighet som jeg falt veldig for. Det var det jeg merket med en gang og det er det som gjør Jeanette så unik og spesiell. Første gangen jeg så bilde av henne syntes jeg hun var vanvittig søt og skrev derfor til henne.

  Jeanette: Det var faktisk utseendet, haha! Jeg høres jo helt overfladisk ut her men det var rett å slett fordi jeg så jo bilder av han på internett første gangen, og jeg kan ikke si at jeg ikke er glad i kjekke gutter så da falt jeg pladask med en gang. Heldigvis hadde han personligheten på toppen av det hele.


  Bildet er fra Vixen blog awards meet & greet for ca en uke siden

  Håper dere likte svarene i Del 2 av spørsmålsrunden og at dere føler dere ble litt bedre kjent med oss på disse to innleggene. Dette var utrolig morro for oss og det ble bare enda mer morro når responsen på del 1 var så helt enorm. Tusen takk skal dere ha. Det varmer svært mye med så mye koselige tilbakemeldinger og gratulasjoner anledning 7 års dagen vår som var den 18.november. Hvis dere ikke har fått med dere svarene og bildene fra Del 1 finner dere dem HER

  Hashtags: #kjærester #7årsdag #7årsomkjærester #svar #spørsmålsrunde #spørsmålsrundesvar #wa2wo

  31 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN MAKEUP TIL OVER 1200 KR FRA BARE MINERALS!

  • 26.11.2013 - 20:29

  // AVSLUTTET! Gratulerer til Merete Korsgaard //  Fargene er bamboo / lysegrønn, reveal / lyseblå, black emerald / smaragdgrønn, soft black / sort, cupcake / lyserosa

  Da kjører vi i gang en ny konkurranse hvor en av dere kan stikke av med makeup til over 1200,-. Premiene er fem nydelige liner skygger fra Bare Minerals gitt av Harmoni Hudpleie (link).

  For å være med i konkurransen om å vinne denne makeupen gitt av Harmoni Hudpleie fra Bare Minerals må du:

  ♥ TAGG DEG SELV I ET AV BILDENE HER

  Masse Lykke til alle sammen:*

  Hashtags: #konkurranse #makeup #sminke #vinnsminke #vinn #bareminerals #øyenskygger #linerskygger #harmonihudpleie #wa2wo


  // AVSLUTTET! Gratulerer til Merete Korsgaard //

  67 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS ANTREKK // BOMBER JACKET!

  • 26.11.2013 - 14:06

  Solbriller - Choies HER // T skjorte - Ebay // Leggings - Motehus // Jakke - Cubus // Sko - Nelly

  Da skal jeg veldig straks avsted til hudpleie time, men ville innom dere for å vise litt bilder av dagens antrekk. Det var virkelig gøy å se at så mange av dere faktisk trengte en enkel oppskrift på hjemmelaget sminkefjerner. Det er såå morro når dere får skikkelig bruk for tipsene og triksene! Jeg er i superhumør i dag så aner ikke hvorfor antrekket ble helt sort men sort er lekkert og ferdig med det, hehe. Er midt i planlegging av en etterlengtet jentetur til neste år så jeg er i hoppende humør og gleder meg som en unge. Nå må jeg bare få i meg teen min så blogges vi litt senere vet dere. Kanskje det kommer en ny konkurranse til dere veldig snart før vi smeller i gang med julekalenderen? Følg med! Ønsker alle sammen en super dag videre:*

  Hashtags: #ootd #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #outfit #wa2wo #bomberjacket #bomberjakke #dogprint #rottweiler #inspirasjon

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DIY // SLIK LAGER DU HJEMMELAGET SMINKEFJERNER PÅ 5 MIN // MED RESULTATBILDER!

  • 25.11.2013 - 20:35

  Er det bare jeg som er litt rotete og ofte glemmer å handle inn det jeg trenger før det er for sent? Noen flere som iblant opplever at "Søren! Jeg skulle ha kjøpt ny sminkefjerner for lenge siden og nå står jeg her med vann og bomull"? Det har ihvertfall jeg gjort et par ganger og heldigvis finnes det en enkel redning som man kan lage hjemme med ting svært mange av oss allerede har i hus. Denne sminkefjerneren fjerner all min sminke og det er nok ikke denne jeg bruker til daglig, men den er helt genial om jeg er tom for min vanlige eller om jeg foreksempel er på ferie og har glemt sminkefjerneren. Ingenting er verre enn å forsøke å få av seg sminken med vann, for det fungerer bare ikke.Til daglig bruker jeg oljefri sminkefjerner fra Glominerals som dere finner HER (adlink).

  ♥ Hva trenger du: Babyolje, babyshampo og vann. ( Du kan også bruke olivenolje som fjerner sminken enda lettere men jeg unngår å bruke dette rett å slett da jeg ikke synes det er noe særlig delikat. Det er kun i enda mer ekstreme nødssituasjoner hvor det ikke finnes babyolje, at jeg har brukt olivenolje. Bruker du svært mye vannfaste produkter kan det være du vil bruke olivenolje men det ser du selv.)

  ♥ Slik gjør du:


  ♥ Finn et rent glass med lokk som du kan lage sminkefjerneren din i. Jeg har brukt et tomt tomatpurre glass som jeg synes er veldig greie og passe i størrelsen til å lage hjemmelaget ting i. Ikke ser de så verst ut heller når man får vasket av lappen og pyntet dem litt opp.

  ♥ Hell deretter i en halv spiseskje med babyshampo i glasset.

  ♥ Hell så i 1/3 med babyolje ca.

  ♥ Deretter holder du glasset under vasken og fyller på vann nesten helt til toppen.

  ♥ Skru på lokket og rist sminkefjerneren godt.

  ♥ Vips! Du har en enkel, rask og svært rimelig sminkefjerner som du kan bruke om du er tom for din vanlige eller er i en annen krisesituasjon. Husk å rist denne hver gang du skal bruke den så den blander seg godt.


  På bildene over har jeg smørt på meg mascaraen jeg bruker til daglig, en helt sort øyneskygge, sort kajal, brun dipliner i tillegg til knallrosa leppestift. På bilde nr 3 har jeg kun dratt bomullen med sminkefjerneren over en eneste gang. Jeg nevner igjen at om du bruker mye vannfast sminke kan det være du kjenner du må jobbe litt ekstra med denne, men du kan også prøve olivenolje istedetfor babyolje.
  For andre skjønnhetstips og triks se HER og for hårtutorials, sminketutorials, hjemmelaget ansiktsmasker og lignende se HER


  Håper dere likte denne enkle DIY'en på hvordan lage hjemmelaget sminkefjerner i forskjellige krisesituasjoner istedetfor å forsøke å få av sort mascara med vann. Denne har jeg brukt selv en del ganger i diverse situasjoner og den har aldri slått feil eller skuffet meg. Til daglig bruker jeg som sagt sminkefjerner fra Glominerals som dere finner HER (adlink). Jeg ønsker alle en fantastisk kveld videre, nå skal jeg fikse neglene og se etter litt flere julegaver på nett :*

  Hashtags: #DIY #DIYsminke #DIYsminkefjerner #sminketips #sminkefjerner #hjemmelagetsminkefjerner #babyolje #babyshampo #wa2wo #skjønnhet #tips #inspirasjon

  62 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • HVORDAN FÅ PERFEKTE ØYENBRYN SOM HOLDER SEG PÅ PLASS HELE DAGEN PÅ 1 MIN // FØR OG ETTER BILDER!

  • 25.11.2013 - 15:18

  Da var det på tide å komme med et nytt skjønnhetstriks til dere. Dette trikset bruker jeg selv i blant som foreksempel når jeg skal ut en helkveld og trenger at sminken holder seg uansett hvor mye dansing, hopping, spretting og sprell det blir. Jeg bruker det også iblant hvis jeg foreksempel har gått tom for brynvoks og venter på ny i posten eller andre ganger hvor jeg trenger noe som holder brynene helt perfekt på plass. Til daglig bruker jeg brynvoks.

  ♥ Du trenger: En ren og tørr mascarabørste og hårsprayen du bruker. Jo mer hold i sprayen, jo bedre effekt ved dette trikset. 

  ♥ Så enkelt gjør du det: Spray litt hårspray på den rene mascarabørsten og gre brynene dine med den etterpå. Husk å gjøre dette etter at du har ferdigstylet og tegnet brynene som vanlig og husk å gre i en bevegelse oppover. Hvis hårene ser ut som de "står litt rett opp" med en gang er det ingen fare, dette gir seg som regel alltid med mindre du har en helt ekstrem hold hårspray som stivner veldig til, da bør du gre litt mer forsiktig. Det kan være en fordel å ikke bruke de veldig klissete og billige hårsprayene på dette trikset. Husk å ikke gnure hårsprayen og mascarabørsten inntil huden, spesielt om du har litt uren hud. Vi vil helst unngå hårspray direkte på huden så sørg for å kun påføre den på hårene. Har du veldig tykke og tunge bryn anbefaler jeg å bruke en spray med ekstra godt hold.

  ♦ Hårsprayen jeg bruker for tiden finner dere HER (adlink)

  ♦ Brynvoksen jeg bruker daglig finner dere HER (adlink)

  ♥ Vips! Du er sikker på at øynebrynshårene holder seg hele kvelden lang og slipper å bekymre deg for at hårene faller ned. Dette trikset kan du også bruke om du er tom for brynvoks eller hva du bruker til daglig for å holde brynene på plass.  På bildet over har jeg gått svært lenge uten noe som helst til å holde øyenbrynshårene på plass for å vise dere hvordan de blir hvis jeg ikke passer på.  På bildet over har jeg brukt dette trikset for å holde brynene og hårene på plass. Dette holder seg hele dagen og hele kvelden.

  Dette trikset tar deg altså maks 1 minutt og sørger for at brynhårene og øyenbrynene holder seg perfekt hele kvelden. Jeg bruker som nevnt ikke dette daglig da jeg bruker brynvoks men dette er et triks jeg gjerne finner frem om jeg skal ut en helkveld på byen eller om jeg foreksempel har gått tom for brynvoks, og ja, dette holder bedre enn alt av brynvokser og andre produkter jeg har prøvd som er beregnet til øynebryn, men jeg anbefaler likevel ikke å bruke hårspray på brynene hver eneste dag, og spesielt ikke om du sliter med uren hud.

  Håper dere likte dette lille trikset, kanskje dere får bruk for det foreksempel på julebord eller juleball ? :*

  Hashtags: #øyenbryn #øyenbrynstips #øynebrynstriks #perfektebryn #wa2wo #skjønnhet #skjønnhetstips #sminketips #hårspray

  40 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS ANTREKK // NEON SHOES!

  • 24.11.2013 - 19:54
  Sko - Nelly  HER (adlink // Genser - h&m // Vest - gammel

  Nå er jeg superklar for en ny uke. Er en del som skjer denne uken og til helgen har vi blitt invitert på en helkveld, så det skal bli kjempekoselig. Jeg må også få postet premiene til dere som vant hudpleie konkurransen for har ikke fått gjort det siden vi har vært reist bort noen dager. Også driver vi å planlegger julekalenderen til bloggen ferdig, jeg er så fornøyd med kalenderen og den er satt sammen av en del forskjellig så jeg er ganske sikker på dere kommer til å like den, jeg håper ihvertfall det for det er ganske så mye i kalenderen jeg selv har lyst på, hehe! Tenk da dere, det er kun en eneste liten måned igjen til julaften og jeg føler ikke det er lenge siden sommeren var her. Nå skal jeg kose meg med litt peeling, ansiktsmaske, ampull og annen småluksus før en ny uke starter. Håper dere koser dere maks i kveld!:*

  Hashtags: #ootd #dagensantrekk #dagensoutfit #antrekk #outfit #dagens #wa2wo #inspirasjon #neon #neonshoes #Nelly #vest #fauxfur

  66 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • BIG MESSY HAIR IN BLACK AND WHITE!

  • 24.11.2013 - 16:06

  Søndager er så deilige og i dag var intet unntak. Jeg har fått sovet ut, ryddet og vasket litt her samt pakket ut etter reisen, vært ute med Andreas og kost oss og nå koser jeg meg med en kopp grønn te med honning i. I dag er det hele 8 dager siden jeg sluttet med energidrikker og jeg er så evig stolt av meg selv. Dette var min største svakhet og min store avhengighet. Det som er greia er at det er så altfor mye sukker i disse energidrikkene i tillegg til koffeinet og alt det andre, så jeg har forsøkt flere ganger å slutte uten hell men denne gangen skjedde det litt sånn ikke planlagt og da funka det fett. Da har jeg altså kuttet ned sukkeret jeg får i meg hver dag med minus 19 sukkerbiter. Kan dere tro det? Det er faktisk så mye som 19 sukkerbiter i de minste Battery energidrikk boksene på 0,33cl. Det er mindre enn i foreksempel cola men likevel altfor mye. Ikke rart jeg hadde litt hodepine da jeg sluttet når det er så mye sukker man får i seg i tillegg til avhengigheten av koffein. Ikke er det noe særlig bedre med de uten sukker heller fordi da får man jo i seg aspartam som etter min mening og erfaring, er enda verre enn sukker. Derfor har jeg nå begynt å drikke litt grønn te innimellom. Mye sunnere, mye bedre for kroppen og hodet og ikke minst er det faktisk litt godt. Jeg hatet det før men nå synes jeg det smaker bedre, sikkert fordi det er litt koffein i grønn te også, hehe! Håper alle sammen har hatt en like deilig søndag som det vi har og at dere får en fin søndag videre. Kommer litt antrekksbilder og noen skjønnhetstips til dere etterhvert også.

  Er det noe usunt dere er avhengig av å få i dere hver dag for å fungere, og har dere klart å kutte ut noen av disse dårlige uvanene? :*

  Hashtags: #blackandwhite #sotet #sotasminke #øyenskygge #messyhair #hårfrisyre #søndag #wa2wo #inspirasjon #bilder #makeup #sminke

  44 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • DAGENS ANTREKK // ORANGE BEANIE!

  • 23.11.2013 - 19:08


  Sko - Choies HER // Bukse - Gina Tricot // Skjorte - ZlZ // Beanie - Ebay // T skjorte - Sheinside

  Da var vi endelig fremme og det er ikke lenge siden jeg kom inn døra. Her var det en smule småkaos etter kattepusene, de liker ikke å være inne lenge av gangen selvom det kun er snakk om et par dager, stakars små. Men men, bedre at de er inne enn ute nå som kulda begynner å komme her også. Vi knipset noen raske antrekksbilder i dag før vi dro og det ble busstur hjemover for jeg orket bare ikke å trosse den evigvarende flyskrekken min på denne turen, haha! Andreas holder på å lage deilig lørdagsmiddag til oss og jeg skal straks i gang å rydde og vaske etter pusekattene og se om jeg orker å pakke ut av kofferten i kveld eller om jeg skal vente til i morgen. Håper alle har hatt en bra lørdag så langt, og at resten av kvelden deres blir super! :*

  Hashtags: #antrekk #outfit #dagensantrekk #dagensoutfit #dagens #wa2wo #beanie #statement #denim #black #inspirasjon

  42 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • 7 ÅR SOM KJÆRESTER // SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

  • 22.11.2013 - 20:59

  Da har vi satt oss ned og gått igjennom spørsmålene dere stillte til spørsmålsrunden vi hadde i forbindelse med 7 års dagen vår sammen. Håper dere liker svarene og at dere blir litt bedre kjent med oss på denne måten, så er det bare å si fra hvis noen av svarene er uklare.

   

  Hva står wa2wo for?

  Wa2wo står for begge våre etternavn satt sammen og 2 tallet er det som binder oss sammen, hehe. Dette fant vi på da vi opprettet denne bloggen januar 2010 og startet sammen som humorblogg. Da vi hadde humorbloggen lå bloggen også på topplisten og det var veldig morro men da wa2wo - Events Dansestudio ble opprettet ble det litt mindre tid til bloggen så den ble lagt vekk en liten stund. Sommeren 2012 begynte vi på igjen med bloggen men da var det hovedsakelig Jeanette som blogget om sine interesser mens Andreas holdt på med dansestudioet og bidro med litt færre innlegg. Nå har vi bloggen sammen som alltid men Andreas er som vanlig også opptatt med en del andre ting og derfor er han med på foreksempel DIY prosjekter hvor det er han som er mesteren på symaskinen, hjelper til en del på sminkeinnlegg som blant annet modellen til Jeanette samt er med å skriver litt på temainnlegg etc etc. I tillegg tar han så å si alle bilder som er på denne bloggen.

   

  Jeg lurer på hvordan dere har klart og få et så bra forhold? Har dere noen gang gått igjennom en tung periode og ja, hvordan kom dere dere ut av den perioden?

  Vi tror at vi har klart å få et så bra forhold fordi vi er like mye bestevenner som vi er kjærester, vi er flinke til å tørre å stoppe opp og ta opp kanskje litt vanskelig problemstillinger oss imellom og vi er relativt flinke til å ha denne kommunikasjonen før det eventuelt skulle bli et mye større problem, istedetfor bare en utfordring. Begge to er også veldig innstillt på at ting skal fungere og derfor har vi heller aldri gitt opp når det har vært tunge perioder. Ja, det har selvfølgelig vært perioder siden vi har vært sammen i 7 år og og samboere i 6 år, og dette er helt normalt. Det viktigste for å klare å komme seg igjennom en tung periode er nettopp å komme seg igjennom den, og aldri gi opp. Alle forhold må jobbes med og det er ikke noe som er negativt, heller positivt.  Jeanette: Lurte bare på om du kunne tenke deg å ta også lage en sminke video du er jo så flink til alt som har med sminke å gjøre.

  Tusen takk for det. Jeg har et par eldre sminkevideoer på Youtube kanalen min men skal absolutt prøve å få oppdatert kanalen oftere på sikt med flere videoer. Må få ordnet meg et skikkelig program og satt meg inn i akkurat det med å lage videoer.

   

  Har dere vært sammen i 7 år?

  Ja, det har vi. Vi passerte 7 år sammen den 18. November i år.

   
  Bildet til venstre er fra 2011 og bildet til høyre er fra 2008

   

  Syns du/dere at det er viktig å ha det bra med seg selv før man inngår et forhold, eller at det generelt er veldig viktig å ha det bra med seg selv?

  Det viktigste etter vår mening er ikke om man har det bra med selv eller ikke for å kunne gå inn i et forhold. Det viktigste er nok at man har det bra med seg selv i forholdet for at det skal kunne fungere. Man trenger ikke ha verdens beste selvtillit for å gå inn i et forhold for hvis man er i et sunt forhold vil dette kunne gå seg til mer og mer. Det er likevel viktig at man ikke blir avhengig av å være i forholdet for sin egen selvfølelse. Det å ha det bra med seg selv vil alltid være noe man bør jobbe med, enten for å oppnå det eller for å vedlikeholde det.  Ofte så er jo det slik at alt det gode "krydderet" blir brukt i starten og man går lei etter hvert. 7 år jo veldig lenge og det gjør meg så glad å se så unge folk holde så godt sammen og det gjør at hodet mitt fylles med 100 spørsmål. Hva gjør at dere har klart dere i 7 år? (og forhåpentligvis mere)

  Vi har svart litt på dette i spørsmål nr 2, men vi kan utfylle litt mer her. Ved siden av å være bestevenner så er det viktig å kunne ha det morro sammen. Vi ler, tuller og har det gøy i hverandres selskap uansett, hver eneste dag. Det er aldri slik at vi ikke trives med hverandre og det er vel egentlig vår personlige hemlighet bak lengden på forholdet. Det er viktig at man ikke legger flørten bort og vi flørter like mye med hverandre 7 år etterpå som 1 dag, men kanskje på litt andre måter da vi kjenner hverandre ut og inn. Dette har vi også gjort under mer vanskelige perioder og det har hjulpet mye med å ha fått oss igjennom dem.  Har dere noen gang hatt et "avstandsforhold" der dere møtte hverandre veldig sjeldent? Hvis ja, hvordan kom dere igjennom det? Å Gratulerer med 7år sammen! stort forbilde for å si det sånn:)

  Tusen takk for det:) Vi har hatt avstandsforhold to ganger i løpet av forholdet. Den første gangen var da vi ble sammen siden Andreas bodde i Trondheim og Jeanette i Mandal. Avstandsforholdet varte i ca 1 år før vi flyttet sammen. Etter dette hadde vi en avstand på rundt et halvt år da Andreas jobbet på fiskebåt og butikk hos onkelen sin. Vi savnet hverandre ekstremt mye og det var ganske vanskelig i blant. Likevel var det slik at vi heldigvis hadde mye kontakt, det ble mye tekstmeldinger og en del telefonsamtaler selvom det ikke var like lett på fiskebåten. Vi kom oss igjennom det fordi vi gledet oss til å møte hverandre igjen og ved å holde på denne tanken klarer man ganske mye.

   

  Andreas: Hva jobber du med?

  Jeg har drevet wa2wo - Events Dansestudio frem til jeg solgte det i mai 2013. Nå bidrar jeg med på bloggen og har ventet på å kunne komme i gang med å jobbe med et nytt konsept som jeg ble presentert for i vår. Dette kan jeg sikkert fortelle mer om etterhvert når det har kommet mer i gang, foreksempel ved neste spørsmålsrunde.  Hvor gammel var dere når dere ble sammen?

  Vi var 19 år gamle:)


  Her er vi begge 19 år gamle på 17. mai. Jeg var russ og forsov meg til selve borgertoget så jeg og bestevenninnen min måtte gå i borgertoget i en annen by enn den vi var russ i, haha! Andreas tjenestegjorde i millitæret.

  Jeanette: Hva jobber du med?

  Jeg går nå hos fysioterapeut og annen behandling minst to ganger i uken og gjør derfor kun bloggen per dags dato.  Tenker dere noen ganger på å få barn?

  Vi har ingen planer på dette området og for øyeblikket holder det veldig greit for oss å være tante og onkel til lille Isabel som ble født på nyåret. Barn vil være lenger frem i tid for vår del, men vi er blitt veldig glad i barn, spesielt etter at Isabel kom til verden.  Andreas: Hva synes du om bloggen til Jeanette?

  Jeg synes bloggen vår er topp, hehe!:) Det er veldig morsomt at Jeanette tok frem bloggen igjen og selv om det ikke er den samme humorblogg profilen som vi startet opp med så føles bloggen kanskje mer rett for oss å holde på med nå i sin nåværende form. Jeg synes Jeanette er en helt super blogger og det er ikke til å stikke under en stol at hun skriver både morsomt, spennende og lærerikt da hun er den som nå skriver absolutt alle innleggene med unntak av de DIY prosjektene jeg er med på og noen temainnlegg vi gjør sammen. Det er veldig greit at hun er så dyktig til å skrive da jeg selv er dysletiker. Hun imponerer meg stadig vekk med både lidenskapen sin for å blogge og evnen til å spre glede med bloggen.

   

  Jeanette:  Hva skal til for at jeg kommer på topplista? Jeg blogger om ting som interesserer meg men har så få lesere, hva burde jeg gjøre?

  Hva som skal til for å komme på topplisten er vel litt vanskelig å si men det er nok en kombinasjon av mye. Andre må synes at det du blogger er interressant nok til å besøke bloggen igjen med behagelig nok design til at de ønsker å komme igjen og igjen og igjen. Å få lesere går nok over tid og du må nok være tålmodig og ikke gi opp. Prøv deg frem, varier, vær hyggelig, kommenter andre sine blogger og blogg om det du brenner for med lidenskap. Leserne merker om man ikke trives med å blogge.

   

  Hvor var første kysset og hvordan var det?

  Første kysset var på rutebilstasjonen i Kristiansand da vi møtte hverandre første gang:) Det var et godt kyss for å si det slik, hehe!

  Jeanette: Hva jobbet du med før du begynte å blogge? Eller gikk du på skole?

  Jeg jobbet på treningssenter for kvinner og lærling på Elkjøp etter skolegang hvor jeg gikk både Helse&sosial / barn&ungdom og service&samferdsel.

   

  Jeanette: Hvordan har du det for tiden?

  Akkurat nå er det mye kaos, styr og stress i livet men personlig har jeg det kjempebra. Det er litt vanskelig å forklare og noe er også litt privat for meg men jeg har vel ikke hatt det så bra som jeg har det nå på ganske lenge. Jeg elsker Andreas og er veldig lykkelig sammen med han, jeg har gode venner som gjør meg glad hele tiden, jeg har en familie som jeg har mye kontakt med og jeg våkner opp hver dag med et smil om munnen og positiv tankegang uansett om dagen ellers skulle startet helt på trynet.  Jeanette: Har du noen hobbyer der du gjør noe med kroppen? (Dans, løping, yoga eller noe)

  Jeg elsker å trene og jeg savner vektene og løpingen på tredemølla. Dette kan jeg ikke gjøre for tiden da jeg har fått klar beskjed av fysioterapeuten om at hvis jeg skal holde meg så frisk som mulig kan jeg ikke trene hardt. Derfor bruker jeg energien jeg har på Pilates som jeg nettopp har begynt med, jeg går turer og jeg gjør øvelser gitt spesifikt av fysioterapeuten. I tillegg kan jeg ta meg en joggetur på en 10-15 min noen få ganger i uken enten ute eller på treningsrommet Andreas har bygget til meg og prøve meg litt frem. Jeg er uansett ekstremt takknemlig for at jeg i det hele tatt kan gjøre noe trening.

  Jeanette: Hva er din største drøm?

  Her og nå er det faktisk å få mer enn 4 timer søvn i natt, noe jeg ikke tror kommer til å skje, hehehe! Ellers er jeg en person som liker å ta litt ting som de kommer, klart jeg har mange drømmer og tanker men svært mange av dem er mine egne og litt private.

   

  Jeanette: Hvordan var Andreas første gang du møtte han?

  Han var sjarmerende, smilte bredt og jeg var allerede forelsket. Han var rett og slett helt perfekt for meg og ikke minst var han så ubeskrivelig kjekk og luktet så god parfyme, haha! Det husker jeg akkurat som det skulle vært den dag i dag:)

  Har dere dyr?

  Vi har tre nyydelige kattepuser ved navn Todd, Snehvit og Nickoline.

  Jeanette: Hvorfor blogger du?

  Fordi jeg elsker det, det gjør meg glad og det er blitt en del av meg:) Dere lesere er virkelig de mest fantastiske leserne man kan ha, og dere er alltid så hyggelige, positive og koselige. Takk for at dere leser bloggen og for at dere er så aktive i kommentarfeltet.

   

  Jeanette: Hva gjør du på fritiden utenom bloggen?

  Jeg trener, er engasjert i litt forskjellig, deltar ofte i diskusjoner og politiske debattinnlegg, er med familie og venner, går av og til en tur ut på fest og på byen, går på kino, shopping eller ut å spise etc etc. Veldig mye av det veldig mange andre også gjør med andre ord:)


   

  Andreas: Har du noen hobby?

  Jeg trives svært godt med å se dokumentarer og har flere dokumentarsamlinger hjemme, leser illustrert vitenskap og litt forskjellige bøker, samler på blant annet Playmo og driver Jeanette til vannvidd med dette ( hehe!) og spiller litt forskjellige strategispill. Jeg passer generellt kanskje litt inn under kategorien "Geek" og trives godt med dette:)

   

  Beskriv en gøy kveld med kjæresten?

  En gøy kveld kan være så mye men en av dem er hvis vi stikker ut på byen eller foreksempel konsert/festival, danser, flørter, spiser god mat og bare koser oss!:)  Har det noengang vært sånn at det kun har vært dere to, og vennene blitt satt litt til side?

  Nei, det synes vi ikke. Såklart har det vært perioder hvor vi har gått sammen med flere venner eller hatt andre venner enn de vi går mye med nå, men slikt endrer seg naturlig med alderen, uavhengig om man er i forhold eller ikke. Helt i starten var vi heller ikke bare oss og dro ofte ut sammen med venner og fant på mye sprell og morro.

  Hva er fellestrekkene deres?

  Fellestrekkene er at vi begge har utenlandske røtter, vi elsker skrekkfilmer, vi har mye samme type humor, vi elsker dyr og kjemper for dem blant mye annet vi kjemper for sammen, vi liker å delta på veldedighetsarrangementer så mye som vi har mulighet til, vi liker å diskutere og engasjere oss, vi elsker kostymefester og generellt har vi egentlig veldig mange fellestrekk. Dette er nok også noe av det som gjør at vi også er bestevenner. Men vi har ikke samme musikksmak i det heeele tatt, utrolig nok;)

   

  Til Andreas: Hva er favorittmaten til Jeanette? Til Jeanette: Hva er favorittmaten til Andreas?

  Favorittmaten til Jeanette er uten tvil mammas hjemmelaget fiskegrateng og fiskeboller i hvit saus. Favorittmaten til Andreas er nudelretten som han bruker å lage. Den består kun av nudler, creme fraiche, rømme, ost og bacon hvis man vil. En skikkelig kaloribombe med andre ord:) Pizza er vi også glad i begge to.

  Beskriv en skikkelig kosekveld med kjæresten?

  En maks kosekveld er når vi begge blir så skremt av skrekkfilmen vi ser på at vi hyler, skriker, gjemmer oss bak teppet og søler ut popcornet, hehe! Vi er noen grøsser fanatikere og ingenting slår en god skremselskveld med kjæresten for vår del. Da kan såklart godteri, god mat og brus også være tilstede som en bonus;)

  Feirer dere jul og nyttår sammen, hvor feiret dere det sist?

  Vi feirer jul og nyttår sammen og i fjor feiret vi julaften hos mammaen til Jeanette. På Nyttårsaften hadde vi nyttårsfest her hjemme hos oss.

   

  Andreas: Hva er det beste med Jeanette?

  Det beste med Jeanette er at hun alltid får meg i godt humør. Hun har verdens beste / og avogtil verdens dårligste humor og har en vannvittig evne til å fortelle historier og ankedoter med en ekstrem innlevelse. Hun kan snu en dårlig dag på et blunk og sprer så utrolig mye positivitet og positiv energi rundt seg. Dette merkes kanskje litt igjennom bloggen på hvordan hun fokuserer på ting og tang. Selvom Jeanette irriterer seg over at jeg av og til overhører at hun synger, så elsker jeg at hun synger rundt om i huset når hun diller med saker og ting. Det er så veldig veldig mye jeg kunne ha skrevet om Jeanette men jeg tenker at det enkleste å si er at hun er verdens beste jente som det ikke finnes vondt i og som jeg elsker utrolig høyt.

  Jeanette: Hva er det beste med Andreas?

  Det beste med Andreas er så mye at jeg hadde ikke klart å skrive det hele ned. Noe av det beste med han er at han alltid får meg til å smile og le, uansett hvordan jeg har det. Han er en godgutt som er svært kjærlig, omtenksom og ikke minst romantisk. Han er en av de få guttene der ute som legger merke til alle detaljer enten det er noe nytt med håret, eller jeg har prøvd ut en ny sminkemetode, at jeg har fått nye klær eller at jeg har pyntet meg ekstra for han. I tillegg merker han fort om noe er galt og vi kjenner hverandre så å si ut og inn. Han gjør meg rett og slett veldig lykkelig.

   Håper dere likte svarene fra spørsmålsrunden. Vi koste oss virkelig når vi satte oss ned og leste alle spørsmålene og gratulasjonene, dere er vel bare såå søte!  Det var forresten veldig mange spørsmål så det kommer en del 2 med flere svar etter helgen. Nå skal vi snart spise mat her også reiser vi hjemover i morgen, men skal såklart forsøke å få oppdatert dere som alltid. Håper dere har kost dere maks idag og ønsker alle en fantastisk helg videre:*

  Hashtags: #kjærester #7årsdag #7årsomkjærester #svar #spørsmålsrunde #spørsmålsrundesvar #wa2wo

  80 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • BILDER FRA VIXEN MEET & GREET!

  • 22.11.2013 - 16:33

  Andreas og meg ♥

  Andrea

  Andreas og Andrea

  Meg og Johanne

  Hao Vu, Andreas, meg og Ada

  Nå har jeg sittet på det mobile nettverket som ikke har samarbeidet i det hele tatt så det tok noen timer å få lastet opp disse bildene, men endelig var de ute. Det var kjempekoselig i går på Vixen meet&greet hvor vi traff på noen kjente fjes og en del nye. Utrolig hyggelig å få møtt så mange forskjellige bloggere i så mange forskjellige kategorier. Det var virkelig en helt super kveld! Nå er jeg og Andreas hos familie av han her i Oslo og tenker på å ta turen hjemover i morgen ganske tidlig. Resten av kvelden skal vi bare bruke på å kose oss her og slappe av. Håper dere har hatt en bra dag:*

  Hvis dere vil gi bloggen en stemme i "årets skjønnhetsblogger" kan dere gjøre det HER

  Hashtags: #Vixen #Vixenblogawards #blogawards #meet&greet #vixenmeet&greet #skjønnhetsblogg #wa2wo #inspirasjon #bildedryss #blogg #bloggere #semifinalister

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • GÅRSDAGENS ANTREKK // FAUX FUR CAPE!

  • 21.11.2013 - 16:04


  Jakke med fuskepels - Sheinside HER // Genser - gave // Leggings - Gina Tricot // Sko - Eurosko

  Hei og hopp! Da var vi på plass i Oslo så jeg tenkte å stikke innom dere for å gi lyd fra meg. Vi er hos familien til Andreas så nå skal vi straks avsted til Vixen meet&greet. Skal treffe søte Andrea / fashionforall og et par andre. Gleder meg! Skal såklart forsøke å få tatt mest mulig bilder til dere i kveld. Andreas er jo en mester på å få tatt masse gode bilder så det tror jeg skal gå veldig greit. Har dere hatt en bra dag så langt? :*

  Hashtags: #gårsdagensantrekk #ootd #antrekk #outfit #cape #kappe #fauxfur #fuskepels #wa2wo

  54 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VÆRT PÅ DEILIG HUDPLEIE BEHANDLING HOS HARMONI HUDPLEIE!

  • 20.11.2013 - 21:36


  Da er alt pakket og klart, hjemmelaget glutenfri pizza med salat middag står på en sen middagsmeny og jeg sitter god og varm med bena krøllet opp under meg i sofaen. Var på en ny behandling hos Harmoni Hudpleie i dag, fikk slipt huden litt igjen og fikk freshet meg opp til vi reiser i morgen. Måtte også ha ny dagkrem, pure ampuller og såklart Babor kalenderen. Er alltid god stemning sammen med Mona, hun er virkelig ei flott jente jeg er så glad jeg har blitt kjent med og blitt så god venninne med. Vi tenker kanskje på å ta en liten Danmarkstur i løpet av desember, det hadde virkelig vært gøy! Jeg og Andreas skal forresten forsøke å få svart litt på spørmålsrunden til imorgen men det kan hende det blir to deler siden det var veeldig mange spørsmål noe som vi begge synes var helt utrolig gøy, kjempekoselig at dere vil bli kjent med oss! Så nå skal jeg bare nyte roen litt og deretter setter vi oss ned å ser på spørsmålene som har kommet inn fra dere. Håper alle får en fantastisk god kveld og natt så blogges vi som alltid i morgen. Hvis dere vil ta en titt på hva Harmoni Hudpleie tilbyr finner dere hjemmesiden HER. Tips: Jeg kan virkelig anbefale et gavekort på en behandling hos Harmoni Hudpleie som julegave til en du kjenner som virkelig fortjener å ta litt vare på seg selv. Det er alt fra svært rimelige behandlinger til mer eksklusive og dyrere i pris å velge mellom og jeg har selv gitt dette i gave tidligere til flere med stor suksess :*

  Hashtags: #julegavetips #hudpleie #hudpleiebehandling #luksusbehandling #krystallsliping #babor #baborkalender #kalender #harmonihudpleie #ampuller #dagrem #wa2wo

  30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • PAKKER KOFFERTEN TIL OSLO TUR!

  • 20.11.2013 - 17:51  Da har både meg og Andreas nettopp kommet hjem. Har vært både hos frisøren og fikset litt på festene samt hatt hudpleie time hos Mona og fått med meg noen nye produkter hjem. Endelig er Babor kalenderen i hus så nå kan Desember forte seg å komme synes jeg. Har allerede pakket litt og skal pakke resten nå siden jeg både er en somle og en rotepave når det kommer til slikt. Vi drar i morgen og skal besøke familie til Andreas i samme slengen så det blir superkoselig! Men nå må jeg bare få pakket ferdig her så jeg slipper å stresse i morgen tidlig.

  Har dere hatt en bra dag i dag? Det hååper jeg! :*

  Hashtags: #wa2wo #oslo #oslotur #reise #koffert #rosa #samsonite #pakker #Vixen #meet&greet

  42 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits