Kontakt: jeanette@wa2wo.com

VINN RETTETANG, KRØLLTANG,VIPPE-EXTENSIONS, SPA,KLÆR FRA ZALANDO OG MYE MER! / Wa2wo julekalender 2014!

 • 30.11.2014 - 15:25Kjole - Illusion

I morgen er det 1. desember dere ( Jippi!) og så julefreak som jeg er skal det selvfølgelig feires med den beste og største julekalenderen noensiinne her på bloggen! Premiene har en verdi av over 30. 000kr!
fjor var kalenderen en stor suksess, men i år er den enda bedre!


For å tilfredsstille nysgjerrigheten kan jeg nevne noen av premiene som vil dukke opp i løpet av desember til dere:
♥ Lekre krølltenger og masse annet fra Makestyle
♥ 3D vippe-extensions hos Lashes By Kasja
♥ Gavekort på flere tusen hos Zalando
♥ Råstilige klær fra Junkyard
♥ Gavekort fra Styleconnection
♥ Vakkert interiør til flere tusen fra Barfota
♥ Luksus hos Artesia Spa
♥ Gavekort fra Change Lingerie som blant annet fører Britney Spears sin kolleksjon
Og mye mye mer!


Tips! Hvis du vil være sikker på å få med deg hver eneste luke som legges ut så du kan delta kan du trykke liker på facebook knappen under innlegget her slik at du kan følge med på kalenderen hver dag på bloggens facebookside.

Vi starter såklart kalenderen i morgen med en helt sinnsyk premie som jeg kan garantere at dere VIL få med dere! Nyt resten av denne flotte første søndagen i advent, vi har ferdig pyntet leiligheten så det bobler over av julestemning her, nå mangler bare en julefilm så er alt i boks! Hvem er klar i morgen?:*

58 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Verdens beste skjønnhetstriks!

  • 29.11.2014 - 13:43


  Hair by KB.Vika Oslo

  Det er helg, noe som betyr helgens skjønnhetstips og i dag skal jeg enkelt og greit anbefale noe til alle dere som er opptatt av håret, og hvem er vel egentlig ikke det?
  Vi hører alle om tipsing av hårkur, klippe håret jevnlig, bruke varmebeskyttende etc etc etc, men hvem av dere tenker på håret midt på sorteste natten når dere ligger i dyp søvn flere timer i strekk?  Selvfølgelig gjør ingen det, men det kan være lurt å investere i både hud og hår før natten kommer. Jeg snakker såklart om:
  Silkeputetrekk.


  Hvorfor?
  Ikke bare er silke skånsomt mot håret men silkeputetrekk er et genialt skjønnhetstriks i seg selv på flere områder da det også forebygger rynker. I motsetning til blant annet bomull trekker ikke silke til seg fuktigheten fra ansikt og håret, altså vil du våkne opp med mer fuktighet noe som er med på å bevare en fin og rynkefri hud. Se for dere scenarioet: Du skrubber huden, sitter med ansiktsmaske i 20 minutter og tilfører deretter fuktighet til huden og det sarte øyepartiet før du hopper glad og fornøyd til sengs med hodet på bomullsputa di. Når klokka ringer kl 06.00 neste morgen ser du ut som et kråkereir på toppen av hodet etter det som tydeligvis var en natt med dyp søvn. I løpet av natten har bomullstrekket både trukket til seg fuktigheten fra håret ditt, floket håret og meget mulig trukket til seg altfor mye av den viktige fuktigheten du påførte kvelden i forveien. Med silkeputetrekk skjer ikke dette.

  Nydelig silkeputetrekk fra Feelunique (adlink)

  Silkeputetrekk motvirker håravfall og stimulerer fuktighetsbalansen i håret (!) i motsetning til bomull. Bomull fører blant annet lettere til fliser og flokete hår da friksjonen andre mer "harde" putevar kan gi er med på å slite på håret. Det er ikke uten grunn at flere og flere frisører og andre skjønnhetseksperter anbefaler nettopp silke putetrekk, ei heller at svært mange kjendiser foretrekker dette som en måte å ta vare på skjønnheten sin på.

  Kanskje noe å sette på ønskelista til jul? Nyt resten av lørdagen dere, jeg er ferdig med treningen og skal avgårde på julemarked:*

  27 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Disaronno Wears Versace / Bildedryss

  • 28.11.2014 - 18:20

  For de av dere som ikke skjønner bæret her er det rett å slett Versace som har designet den nye flasken til Disaronno, og gjett om de ha gjort en fantastisk jobb! Vi storkoste oss hele kvelden og jeg endte opp med å gå i en hel paljettkjole i gull (!). Skummelt? Ja. Verd det? Ja. Følte jeg meg bra? Ja! Det er det viktigste og jeg har en svakhet for gull og glitter selvom jeg ikke bruker så mye av det til daglig, så når gull er temaet måtte jeg nesten ta den helt ut. Jeg fikk heldigvis fatt på litt bilder lånt av Astrid Helen som var smart nok til å få med seg batteriet til kameraet sitt. Enjoy!


  Sjekk de lekre gullneglene Lashes by Kasja fikset for meg for anledningen! Snakker vi jul og julebordsnegler eller?

  Foto: Astrid Helen

  Er det noe Versace kan så er det luksus og flaskedesignet for Disaronno er intet annet!  Nå skal jeg få i meg noe (les: mye! ) mat for jeg er skrubbsulten enda etter en deilig økt på overkropp med kondisjon etterpå. Noen ganger føler jeg at jeg flyr en smule med små vinger bortover tredemølla mens jeg løper, andre ganger klarer jeg såvidt å dra med meg den tunge kroppen da den føles som om en elefant har satt seg oppå meg, bare for å gjøre det ekstra tøft. I dag er dagen hvor jeg har flydd litt med vingene mine. Nå må jeg stikke for maten kaller på meg som alltid, nyt fredagskvelden flotte dere:*

  15 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • I dag er dagen du bør du kjøpe ALLE julegaver ( + litt til deg selv såklart! Black Friday )

  • 28.11.2014 - 14:15

                                                                                                                                                                                                                                                                  annonselenker

  1. Sko. / 2. Klokke. / 3. Veske / 4. Briller. / 5. Hansker. / 6. Sko. / 7. Vanter. / 8. Veske. / 9. Sko.

   

                                                                                                                                                                                                                                           


  1. Jumpsuit. / 2. Jumpsuit. / 3. Bukser. / 4. Bukser. / 5. Skjørt. / 6. Jakke. / 7. Topp. / 8. Kjole. / 9. Jakke.

   


  1. Leggings. / 2. Sko. / 3. Topp. / 4. Sko. / 5. Vannflaske. / 6. Leggings. / 7. Skjerf. / 8. Jakke. / 9. Superundertøy. / 10. Leggings.  Woop woop! Det er BLACK FRIDAY noe som betyr salg på absolutt alt, i en haug av butikker! Hvem flere elsker Black friday?! Jeg har surfet rundt på nett etter både godbiter til meg selv og julegaver etter jeg ble ferdig med morgentreningen min for nå er virkelig tiden inne for å slå til med gavene! Hva er vel bedre enn litt ekstra rabatt den aller siste helgen før desember måned kicker inn?

  Alle klær, accessories og sportswear dere ser over er mine favoritter, cravings, ønsker, wishlist eller kall det hva dere vil, men det er ren perfeksjon! Jeg sitter regelrett og sikler over tastaturet her nå og gjett om flere av disse tingene SKAL på vei hjem i posten! Nå skal jeg shoppe, hva med dere? Nyt fredagen, nyt salgene, slå dere løs og ha en nydelig helg!

  6 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slik får du treningsmotivasjonen på topp igjen!

  • 27.11.2014 - 13:36

                                                                                                                                                                                                                                                                           Annonse


  Nye, sporty, tettsittende klær må virkelig være en av de beste måtene å få motivasjonen tilbake på. Det høres så typisk ut, men det stemmer virkelig. Jeg får foreksempel ikke særlig motivasjon av å subbe rundt i mine småslitte, rosa kosebukser og rosa kosegenser for de sitter uansett så løst på meg, haha! Jeg føler meg bare mye mer fresh i sporty klær! Kanskje flere av dere kjenner dere igjen? Dere spør meg ganske ofte hvordan jeg holder motivasjonen og jeg, som alle andre merker såklart variasjon i hvor mye motivasjon jeg har. Likevel kan jeg garantere dere at for meg er slike klær med på å booste motivasjonen tilbake. Har jeg ikke lyst til å trene en dag, trenger jeg kanskje kun å ta på meg disse klærne og plutselig MÅ jeg trene, for jeg kan ikke la vær.

  Velkommen gigantiske, store pakke fra Junkyard med haugevis av fantastiske kvalitetsklær, både til hverdags og trening!  ( God altfor tidlig jul til meg selv ). Plaggene i pakken min var både fra Junkyard sitt eget nye merke (!) Junkyard XX-XY, Adidas og Nike! Vet dere hva jeg gjorde før jeg åpnet pakken? La den under juletreet såklart. Det kan anbefales på det varmeste til dere andre som er like julefreaks som meg.
  Adidas leggings / Adidas Zip jakke / Junkyard XX-XY topp / Junkyard hjemmeside

   Vi koste oss forresten helt vanvittig mye på Versace launchen i går og som de smartingene vi er fikk vi med oss både kamera, humør og flotte antrekk men klarte såklart å glemme batteriet til kameraet. Heldigvis var herlige Astrid mye flinkere enn oss så jeg skal se om ikke jeg kan få lånt et par bilder av henne, kos dere vakre mennesker:*

  35 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • OUTFIT / GOLD AND GLITTER

  • 26.11.2014 - 16:21


  Kjole - Illusion ( sponset ) / Veske - Guess (adlink)

  Da var vi klar for en festkveld med launch av den nye flasken som Versace har designet for Disaronno og siden temaet er gull har jeg i kveld gått for nettopp det: en helfigurs gullkjole som jeg føler meg en smule disco dronning i, men den er jo bare så vanvittig lekker! Det er ikke ofte jeg bruker paljetter og spesielt ikke over hele kroppen, men denne gangen falt jeg for denne nydelige kjolen fra Illusion. Det merkelige er at hver gang jeg faktisk går til anskaffelse av paljetter er det ikke tvil om at det være i gull. Nyt onsdagskvelden dere, det skal nemlig vi:*

  36 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • I kveld MÅ juletreet pyntes!

  • 25.11.2014 - 15:05


  Juletreet vårt står herved klart foran peisen til pynting i kveld ( Ikke spør, det er kun for deres skyld at jeg pynter juletreet skammelig tidlig. Dere vet: julekalenderbilde og overdrevent masse premier til dere gjennom hele desember måned? Jepp, det stemmer! All for you guys og dere fortjener det så vanvittig mye! Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å presentere dette årets kalender her på bloggen og jeg håper så mange som mulig kommer til å titte innom allerede 1. desember for vi starter såklart kalenderen med helt sinnsyke premier!)

  Her og nå skinner solen inn gjennom vinduet og gjør leiligheten varm mens det nærmest er minusgrader ute, deilig! Nå venter jeg bare i spenning på snøen her i Oslo og krysser både fingre og tær for at den dukker opp før desember.


  Nå etterpå derimot må jeg en rask tur ned til byen til den beste frisøren KB, handle for så komme meg tilbake hit og få pyntet juletreet som ifølge min egen julelov egentlig ikke bør pyntes før 23. desember, men vet dere hva? Jeg skal pynte tre hjemme hos mamma den 23. desember så da går juleregelen min tilbake i skjønneste orden. Nyt resten av denne flotte tirsdagen vakre mennesker:*

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • OUTFIT / SELFIE

  • 24.11.2014 - 18:10  Sko - Zign Zalando #wearshoes / Jakke - Choies utsolgt men lignende her / Bukse - Barfota / T-skjorte - Batoko / Veske - Guess Zalando / Hair by KB (adlinks)

  Åh, jeg kunne flyttet inn i disse silkebuksene! Sammen med skoene fra Zign og den hvite godjakken min ble dette et antrekk helt etter min smak.
  Jeg kom nettopp pustende og pesende inn døren etter litt for mange trapper her i blokka etter en snartur til byen på litt møter og mat. I dag endte vi opp på det nye stedet "Lett" ved Nationaltheateret og vet dere hva? De tilbyr flere gluten og laktosefrie alternativer! Jeg blir så takknemlig når jeg finne sunne steder som tilbyr slikt for det er det virkelig ikke alle som gjør. Nå skal jeg straks titte innom mailboksen for det begynner det å hope seg opp som alltid. Typisk meg å forskyve ting når jeg ikke orker å forholde meg til det men nå er det på tide å ta seg i nakken, det er tross alt mandag! Kos dere resten av kvelden:*
  42 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN NYDELIG UNDERTØYSETT FRA MYMUSE.NO / Fordi DU fortjener det

  • 23.11.2014 - 20:34

  // AVSLUTTET! Gratulerer til Jeanine som vinner //

  "Jeg løp inn på badet som en liten jentunge med den hvite esken fra Mymuse, selvom jeg kjente klumpen i halsen og hadde aller mest lyst å løpe tilbake til klesskapet og finne frem en av mine boxershorts til jenter som både dekker mage, rompe og lår. Men der sto jeg da. Foran speilet, på badet i det vakreste undertøyet jeg har eid og det satt nå på min kropp. Jeg blundet øynene da jeg hadde fått kneppet igjen bh'en og holdt pusten et lite øyeblikk før jeg åpnet øynene.
  Jeg så ikke fæl ut, jeg følte meg ikke fæl. Undertøyet var flott og jeg følte meg flott. For første gang i mitt liv føler jeg meg vakker, ikke bare innvendig, men også utvendig"


  Jeg skulle ønske at jeg for 21 kg siden også tok vare på meg selv slik jeg gjør nå,
  jeg skulle sett at jeg selvfølgelig fortjente det like mye den dagen som dagen i dag og hadde jeg kunne skrudd tiden tilbake hadde jeg sagt til meg selv:
  "Jeanette. Du er vakker, du er flott, du er et menneske og du fortjener å trives, uansett hva" Løp på butikken, kjøp deg en flott ny kjole, kjøp deg lekkert undertøy, dra til frisøren, skaff deg en pedikyr, ta deg et bad, gå på spa, gå deg en tur, nyt livet! Du er jo for fanken med verd det!

  Husker dere dette innlegget jeg skrev for en uke siden? Jeg skal love dere at jeg satt med en liten klump i halsen da jeg valgte å publisere undertøysbilder av meg selv. Ikke bare følte jeg meg vel i undertøy for første gang i mitt liv, jeg valgte også å dele det med offentligheten og vet dere hva? Jeg er så glad for at jeg gjorde det, både for min egen del men også for følelsen jeg klarte å formidle videre til dere om at det handler ikke om hva du veier, hvor du bor, hvem du er, hvordan du ser ut, hva du jobber med eller noe som helst slik. Det handler om å føle seg vel og å føle seg fortjent til det.


  Jeg har nå i samarbeid medMymuse bestemt meg for å gi ut et undertøysett som DU selv velger! Hvorfor?
  Fordi du fortjener det, du fortjener å ta vare på deg selv, du fortjener å føle deg vakker for du er vakker, aldri tvil på det. Liten som stor, rund som lang, store bryst som små bryst, sprettrompe som ikke fullt så sprettrompe, vi er alle vakre, vi er mennesker og mennesket er vakkert.

  SLIK BLIR DU MED:
  ♥ Lik facebooksiden til Mymuse HER
  ♥ Del innlegget på facebook med del/share knappen og legg igjen mailen din.

  Masse masse lykke til alle flotte mennesker:*


  // AVSLUTTET! Gratulerer til Jeanine som vinner //

  100 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • FØR OG ETTER BILDER / FRISØRBESØK KB OSLO

  • 23.11.2014 - 17:56

  Sponset behandling

  Jeg vil anbefale KB som frisørvalg her i Oslo ( KB ligger i Vika bare noen stenkast fra Aker brygge) om du vil være sikker på at det du får er nøyaktig det håret du alltid har drømt om. Her blir du tatt seriøst enten du skal innom for litt stussing, farging, styling til julebordet eller om du bare vil titte innom og snakke med jentene der for å høre hva som er mulig å gjøre med ditt hår. Det å føle seg vakker på håret kan bare ikke overvurderes og jeg har nå fått det fineste håret jeg noensinne har hatt.

  Komplimentene har stiget til værs etter frisørbesøket denne helgen og jeg har aldri følt meg flottere. Håret føles helt naturlig, glir perfekt inn i mitt eget og kvaliteten er helt utrolig. Jeg må nok si jeg er i den syvende hårhimmel! ( Er det noe som heter det?) Takk til den beste frisørsalongen i hele Oslo: KB.
  Hjemmesiden til KB her og facebooksiden her / Tlf: 22 83 40 99

  Resultatet ble rett og slett helt nydelig og jeg må innrømme at langt hår er det jeg føler meg best med, det er det som er mest "meg". Jeg fikk freshet opp fargen, satt på langt hår og ble stylet med den nye gorgeous krølltangen de har i salongen, så nå kan jeg ikke annet enn å smile! Hva synes dere om resultatet? Ble det ikke vakkert? Nyt søndagen videre flotte dere:*


  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN ZALANDO PREMIER OPPTIL 10.000KR! / Zalando skattejakt 2014 #Zalandoxmas

  • 21.11.2014 - 22:12

  Det er helg og hva er bedre enn å starte morgendagen med skattejakt her i Oslo hvor premiene har en verdi på opptil 10.000kr fra Zalando? Jeg er i så strålende supert humør denne fredagen og vil gjerne spre denne gladnyheten og skattejakten til dere fra Zalando med et ønske om en fantastisk helg:  Hvem er med på skattejakt i Oslo i morgen fra kl 10 - 16  på jakt etter fantastiske mote premier for en verdi av opptil 10.000kr? Slik fungerer det:

  1. Her er det førstemann til mølla som gjelder, så det lønner seg å være rask! Førstemann på hvert sted vinner hver sin hovedpremie, mens de neste 41 også får en flott premie! Det er hele 42 vinnere pr utleveringssted!
  2. Fra kl 10.00 til kl 16.00 i morgen lørdag 22. november arrangerer Zalando skattejakt i i Oslo på 4 forskjellige steder: Oslo sentrum, Kolbotn, Stovner, og Asker.
  3. Mellom kl 10.00 og 16.00 vil de fire selvbetjente pakkeautomatene til Zalandos logistikkpartner PostNord gjøres om til store julekalendere. De 42 boksene på hver automat vil alle inneholde en presang og det eneste du trenger for å bli mottakeren av fantastiske mote premier fra Zalando er passordet fra helgens VG.

  Mer informasjon her: http://www.zalando.no/skattejakt-2014/
  Hvem hiver seg med på tidenes beste skattejakt med Zalando i morgen mellom kl 10.00 og 16.00? Lykke til flotte folk, nyt helgen og nyt denne fantastiske skattejakten!

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Overrasket i frisørstolen!

  • 21.11.2014 - 20:44  For en FANTASTISK dag! Gjett hva? Da jeg satt i frisørsalongen tidligere i dag ble jeg brått overrasket av en svært kjent stemme som ropte "Heii!" og der sto den nydelige søsteren min Aina og gliste fra øre til øre! Jeg ble helt fjern og forsto absolutt null og niks. Aina bor i Mandal og har tatt toget 6 timer i dag for å overraske meg med besøk denne helgen, åhh jeg ble så glad at jeg faktisk begynte å skjelve ( Ja, tårene kom også, Jeg er Sippeguri). Nå er alle helgens planer skrinlagt for nå blir det jentekveld, ut på livet og vi skal rett og slett bare nyte helgen til det fulle! Her og nå sitter vi i leiligheten og koser oss med gamle spill, videoer, musikk, skravling og masse god mat.Vi har også prøvd hverandres klær og gjett hva? Vi kan for første gang i livet byttelåne klær siden jeg har tatt av meg så mange kg, helt utrolig. Hun har alltid vært slank og nå passer jeg hennes klær. Det er ganske villt for meg å oppleve.

  Jeg bare måtte en tur innom dere for å ønske alle en helt nydelig helg! I morgen skal jeg såklart vise dere resultatet av dagens frisørbesøk, det ble rett og slett helt perfekt og jeg føler meg bedre enn på lenge. Nyt kvelden vakre mennesker og takk for alle de gode tilbakemeldingene atter en gang, dere er helt utrolige:*

  29 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvordan jeg gikk ned 21 kg! / Kostholdet og treningen

  • 20.11.2014 - 21:59

  Responsen har rett å slett vært helt enorm, mye større enn jeg noengang forestilte meg da jeg valgte å publisere bildet dere ser under av meg selv fra en tid hvor jeg ikke hadde det særlig godt for å motivere dere fantastiske mennesker og lesere til å holde ut godteriavtalen med meg frem til julaften. Hvorfor? Fordi jeg selv ble interessert i kosthold, trening og helse etter å ha gått en lengre periode uten godteri og kanskje det kan være starten på samme prosess for noen av dere?

  Jeg har bare de siste to ukene blitt spurt en million ganger om hvordan jeg gjorde det: Hva spiste du? Hvordan trente du? Hva gjorde du? Hjelp meg! og jeg har skrevet svært mye til dere her på bloggen om endring av tankemønsteret og det å lære seg å være glad i seg selv for den man er, og ikke for hvordan man ser ut. Grunnen til at jeg har lagt hovedfokuset der er fordi jeg mener det er nøyaktig der hele prosessen starter og bør starte men nå skal jeg altså forsøke å gå litt dypere inn på hva jeg gjorde rent praktisk siden det har vært så stor etterspørsel etter dette.

  Og en gang for alle: Nei, man går ikke ned 21 kg i vekt av kun å kutte godterier. Du må regne med en omlegging av resten av kostholdet også samt endring av livsstil og trening.

  Kostholdet:

  Før: Før jeg startet livsstilsendringen spiste jeg dette på en helt typisk dag:
  Frokost: To rugsprø med masse brelett, ost og en burn energidrikk.
  Mellommåltid: Ingenting.
  Lunsj: To rugsprø med et eller annet pålegg eller ingenting til lunsj.
  Middag: Ofte hjemmelevering på pizza med masse dressing og gjerne pommes frites på toppen. Brus ved siden av.
  Mellomåltid: Ingenting eller en sjokolade.
  Kveldsmat: Gjerne rester etter middagen, eventuelt noen skiver med pålegg og ofte potetgull og godteri til tv titting flere dager i uken.

  På de bedre dagene spiste jeg litt sunnere middager og kanskje en frukt eller to. I helgene ble det mye festing til langt utpå natt med svært høyt inntak av alkohol, både vin, cider, drinker, shots og det meste man kan helle i seg. Alkohol inneholder enorme mengder kalorier som er noe ikke alle tenker på samt at det i tillegg ofte blir nattmat på vei hjem fra byen og junkfood dagen derpå.
  Holder man på sånn lenge nok vil man legge på seg, noe jeg også gjorde, og så til de grader. Jeg var blind for det selv og så ikke hvor stor jeg hadde blitt før jeg følte det var for sent å gjøre noe med. Jeg ga rett og slett opp på meg selv og trøstespising ble en del av hverdagen.


  Jeg husker så godt bildet av meg selv til høyre over her i den gule toppen. Jeg skulle på Sean Paul konsert sammen med min søster og Andreas, og jeg passet nesten ingen klær. Husker panikken satte seg i meg så jeg gikk opp på vekten denne dagen etter flere dager med festing og junkfood: vekten tippet 83 kg. Jeg gikk så raskt jeg kunne av vekten og nektet å føle på at det stemte, for det kunne det bare ikke. Desverre stemte det for da jeg gikk på vekten igjen bare noen dager senere viste den 82kg. Jeg lå et sted mellom 82-83 kg på mitt tyngste.


  Øyeblikket jeg bestemte meg for å endre denne onde sirkelen satt jeg på sengekanten og kikket på noen godt trente fitnessjenter på Instagram mens jeg tenkte "Nei, nå er det fanken meg nok! I morgen starter jeg ett nytt liv"! Jeg løp inn til Andreas kl 03.00 på natten og ropte så høyt at stakkaren nesten falt ut av sengen " Jeg har bestemt meg Andreas, jeg har bestemt meg, jeg har bestemt meg! NÅ skal alt forandres!" mens jeg hoppet ned i sengen, kysset han på kinnet og smilte.
  Og alt forandret seg.

  Jeg dro på butikken neste dag og handlet inn all den sunne maten jeg kunne få tak i. Rent kjøtt, grønnsaker i haugevis både frosne og ferske, frukt, bær, brun ris, fullkornpasta, egg, nøtter, havregryn og en god del andre sunne og rene matvarer. Fra den dagen av var det den maten jeg spiste og spiser den dag i dag. Det er den maten som er god for kroppen, for helsen og som kan gi deg den kroppen og helsen du ønsker og lengter etter.  Jeg hadde aldri et konkret mål innen vekt da det eneste jeg fokuserte på var å komme i form, få en bedre helse, spise sunn og god mat og trene så mye jeg orket. Målet hadde jeg i hodet, bildet av hvordan jeg skulle se ut men jeg ante ikke hvilken vekt det ville tilsi og derfor ville jeg ikke sette på meg presset om å nå en viss vekt. Nå kan jeg fortelle dere at målet mitt fremover er å gå opp i vekt, men kun pga muskler.

  Nå: En helt typisk dag kan se slik ut:
  Frokost: Havregryn med rosiner, rismelk og proteinshake. ( Noen dager blir det to proteinshaker, noen dager en proteinshake og noen dager ingen. Jeg drikker alltid proteinshake og tar en banan eller en liten skål rosiner rett etter en treningsøkt, uavhengig av hva jeg har trent)
  Mellomåltid: Banan, klementin eller foreksempel et par never nøtter, eventuelt begge deler.
  Lunsj: Omelett eller eggerøre med mye forskjellig i eller foreksempel salat, eventuelt begge deler.
  Middag: Rent kjøtt eller fisk av en eller annen form ( Kyllingfilet, karbonadedeig, biff, fisk, kyllingkjøttdeig, strimlet svinekjøtt o.l) sammen med ris og grønnsaker. Noen ganger byttes risen ut med poteter eller glutenfri pasta.
  Mellomåltid: Frukt eller salat, eventuelt en eller to grove skiver med proteinrikt pålegg.
  Kveldsmat: Rester fra middagen eller foreksempel et par grove skiver med proteinrikt pålegg o.l.

  Proteinpulveret Whey 80 - Stevia har jeg brukt som tilskudd ved siden av maten under hele vektnedgangen for å både beholde og bygge opp muskelmassen. Ikke glem proteinene, de er så viktige for å beholde en stram kropp, bygge muskler og dermed brenne fett døgnet rundt. (adlink)

  Jeg drikker også mye vann, bruker en del sunn olje i maten og koser meg med mer usunne ting innimellom.Til frokost tar jeg gjerne et glass juice og drikker litt te med sukrin og av og til med sukker. Vi lager ofte hjemmelaget pizza med karbonadedeig og glutenfri bunn i helgene, jeg spiser taco når jeg har lyst på det og jeg spiser en liten skål godteri og popcorn når det er filmkveld eller helg ( bortsett fra når jeg er på min egen godteriavtale som jeg er nå). Alkohol drikker jeg også, men i ganske små mengder ( ihvertfall i forhold til før). Det blir da isåfall et par glass vin, et par cider light eller noen glass champagne og ingen nattmat, men vanlig sunn mat. Sukkerfri brus og sukkerfri energidrikk tillater jeg meg selv i en viss grad selvom jeg ikke tror det er spesielt godt for kroppen.

  Jeg lever av den oppfatning av at man kan ikke gjøre absolutt alt 100% perfekt, men man kan gjøre sitt beste og det er mer enn godt nok. Det viktigste for meg er å ALDRI sulte meg, å gi kroppen det den trenger og å ha en god helse.

  Fremover har jeg som mål og spise enda mer grønnsaker enn jeg gjør i dag, bli enda flinkere på å spise mer fisk og ellers bare fortsette å få i meg nok proteiner og trene styrke. Som mange av dere allerede har fått med dere gikk jeg først 84 dager uten godteri for å teste viljestyrken min og nå sammen med mange av dere går vi 65 dager uten godteri, fra 20. oktober ti log med 23. desember 2014.
  Er det noen flere som vil hive seg med de siste dagene? Dette kan være en god kickstart på en varig vektnedgang og/ eller livsstilsendring, en måte å teste viljestyrken, en liten motivasjonsboost eller en måte å se at man faktisk ikke trenger alt det usunne sukkeret. Innlegget med "påmelding" finner dere HER

  Sommeren 2014 har vært den beste sommeren noensinne for meg. Jeg har selvrealisert meg, mine drømmer begynner å bli til virkelighet og jeg trives i min egen kropp. Bare det å kunne stå i ett prøverom uten å gråte har vært ett nytt kapittel for meg. Det å faktisk passe klær, det å føle seg flott, det å være lykkelig, det å ha energi og en helse som fungerer. Det kan ikke beskrives, men det bør oppleves. Alt handler ikke om utseendet selvom det såklart er den største bonusen man kan få, men det handler om trivsel og lykke. Vi lever kun en gang ( etter min tro) og jeg nektet å kaste bort mer av livet mitt på å synes synd på meg selv, trøstespising, klaging, gråting, negativitet og misunnelse på de som klarte det. NÅ er det min tur! Hva med deg?  Treningen:
  Før: Jeg har vært en jojo slanker i mange år men aldri klart å slanke meg, jeg har prøvd en haug av dietter og jeg har forsøkt å starte med trening om og om og om igjen. Hvorfor det ikke har gått har jeg endelig funnet svaret på: Fordi jeg så på det som en diett, som slanking, som slankekur, som noe som skulle vare i en kort periode og innså ikke at det eneste rette er å endre livsstilen og gjøre det varig. Jeg prøvde south beach dietten, jeg prøve pulverdietter, jeg prøvde å ikke spise mat på flere dager, jeg prøvde å unngå visse matvarer totalt etc etc etc. I tillegg klarte jeg aldri å sette pris på meg selv, å leve i nuet og å være takknemlig.

  Siden jeg tross alt har prøvd så mye rart for å gå ned i vekt hadde jeg også vært litt borte i forskjellig trening og treningsøvelser, problemet var bare at jeg ikke klarte å få treningen og kostholdet til å fungere sammen slik at jeg faktisk gikk ned i vekt, det vil si før jeg begynte å spise ren mat. Energien kom tilbake, lysten kom tilbake, viljestyrken vokste og treningen ble en positiv opplevelse istedetfor noe jeg hatet. Da jeg hadde prøvd litt frem og tilbake over noen år kunne jeg faktisk noen styrkeøvelser i hodet og disse tok jeg i bruk.

  Jeg startet med å trene rundt en 3 dager i uken, før jeg gradvis økte til både 4, 5 og 6 dager. Noen dager startet jeg med en liten 20 minutters joggetur før frokost og på kvelden trente jeg styrketrening etterfulgt av litt kondisjonstrening om jeg hadde energi til det. Turer gikk jeg også svært ofte og jeg har brukt hele denne sommeren på trening ( og på å leve livet! ). Jeg har gjort all treningen hjemme og ikke satt en fot inn på treningssenteret fordi jeg ikke turte. Jeg ville ikke at noen skulle se meg og jeg skammet meg noe så innmari mye.

  Hjemme hadde jeg samlet meg opp flere treningsapparater over tid som jeg hadde brukt en uke eller to av gangen før jeg ikke orket mer og derfor hadde jeg også en del utstyr. Min kjære, flotte, snille, støttende og fantastiske kjæreste Andreas bygget til slutt et eget treningssrom til meg hvor jeg hadde flatskjerm på veggen og derfor kunne se på favorittseriene mine mens jeg trente, istedetfor å se på seriene mine mens jeg lå på sofaen og spiste godteri.
  På treningsrommet hadde jeg tredemølle, elipsemaskin, sykkel, steppekasse, trenings dvd'er og flere forskjellige vekter. Alt lå til rette for suksess men det skulle ta en hel haug av vonde år med selvhat, forakt og dårlig helse før jeg tok tak i meg selv og forandret alt. Du må lære å elske deg selv der du der i dag for bare da kan du oppnå drømmene dine.  Jeg vil anbefale alle sammen å starte med små delmål og ikke hive seg på 5 harde treningsøkter i uken selvom du er svært giret. Det du risikerer er å gå lei fortere enn du aner. Du må gi det tid, du må være tålmodig, du må suge til deg all kunnskap du kan underveis, du må like det du holder på med og du må aldri stoppe. Ikke gi deg uansett, aldri slutt! Hvis du følger dette vil du få det til men vær så snill: Ha tålmodighet og ta vare på deg selv underveis.
  Nå har jeg skrevet ned alt dere har spurt etter i et eneste blogginnlegg og jeg oppsummerer: Jeg spiste og spiser sunt, jeg trente og trener, jeg endret ikke bare kroppen min men hele meg selv fra innsiden og ut og jeg vet det skal vare livet ut. Du behøver ikke å være der du er i dag hvis du ikke trives, alt er mulig.


   

  94 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Den perfekte selvbruning!

  • 20.11.2014 - 16:28

  Annonse

  Det snør, det snør tiddelibom, og hva gjør vi da? Later som om det er sol, sommer og får en frisk brunfarge innendørs såklart!

  ♥ For å få det perfekte selvbruningsresultatet hjemme i din egen stue ( eller på eget bad ) trenger du kun: St. Tropez originale selvbruning.
  Psst: Jeg vil også tipse dere om St. Tropez sin "Everyday face" og "Everyday body" som er dagkremer og fuktighetskremer til kropp og ansikt med en liten selvbruningseffekt som brukes daglig for å opprettholde fargen. De gir glød, ny farge og fresher opp.

  Jeg tenkte i dag slik som dere sikkert har forstått tipse dere om en av mine topp 3 favoritt selvbruninger, som jeg ender opp med å kjøpe om og om igjen: Den uslåelige St. Tropez.  Det er ikke uten grunn at den er favoritten til så mange kjendiser, blant annet Kate Moss. Resultatet blir naturlig, den er enkel å påføre og den holder.
  St. Tropez tester selvfølgelig ikke produktene sine på dyr for da hadde de ikke havnet her på bloggen.

  ♥Jeg skrubber alltid huden godt forhånd med Ole Henriksen rub n' buff salt scrub ( ikke dyretestet) for å fjerne døde hudceller for å få et jevnere resultat som varer lenger. Som regel bruker jeg hansker eller selvbruningsvott men for bildenes skyld lot jeg være her. Du smører enkelt selvbruningen jevnt over hele kroppen og ansiktet. Det geniale er at du ser hvor du har smørt selvbruningen, noe som gjør hele prosessen enklere. Ønsker du ikke å bruke hansker eller vott er det også mulig å påføre selvbruningen med hendene men da vil jeg anbefale å smøre hendene godt og rikelig inn med en fet, god hudkrem slik at fargen ikke setter seg. Det kan også være lurt å smøre tørre områder som knær og albuer med litt fuktighetskrem før påføring slik at det ikke setter seg for mye selvbruning på disse områdene.

  Jeg vil også tipse dere om alltid å smøre jevnlig med body lotion i dagene etter selvbruning slik at fargen varer mye lenger. Selv smører jeg meg hver eneste dag, spesielt om høsten og vinteren da huden min krangler konstant og blir lett tørr og hva gjør tørr hud? Jo, den flasser av.

  Det er NÅ tilbud fra 30%  og opp til 46% på alle St. Tropez produkter hos Vita!

  Jeg har lenge vært en selvbruningsfan da det er en helt utrolig enkel måte å få litt farge på uten rynker, kreft risiko og ødelagt hud med på kjøpet. Hvis du synes selvbruning er vanskelig er det ingenting annet å gjøre enn å sette i gang for øvelse gjør mester.
  Nå er det tid for litt middag her så skrives vi igjen litt senere, nyt kvelden dere! :*

  14 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • OUTFIT / RED

  • 18.11.2014 - 22:55

  Bukse - Nelly / Jakke - Zalando / Skjorte - New Yorker lignende her / Sko - Bronx / Skjerf - New Yorker lignende her / Hatt - h&m lignende her / Veske House lignende her (adlinks)

  I dag har jeg tatt meg sammen og gått rundt med hatt til mitt avslappede antrekk. Jeg synes det er så innmari flott med hatt men har aldri følt meg helt komfortabel selv, før nå nylig. Yes! En ny seier på klesfronten og jeg sier meg fornøyd med det.

  Nå sitter undertegnede godt plassert i sofahjørnet etter en hektisk tur på IKEA, mens Andreas for øyeblikket ligger på alle fire for å skru sammen litt møbler. Det kan være utfordrende her i huset da alle tre kattepusene blir så innmari nysgjerrige, lekne og masete på en og samme tid når det skjer noe nytt. ( Trenger jeg å si noe annet enn kattepus + innpakning av julegaver = kaos? Tipper mange kjenner seg igjen)
  Nå må jeg sette i gang og få ryddet ut og hjulpet til her etter storhandlingen, ha en nydelig kveld!

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bli en bedre blogger og fotograf / inspirasjon og motivasjon på Canon fotofrokost

  • 18.11.2014 - 15:18  Ah, velkommen tilbake du deilige deilige inspirasjon! Etter en tøff natt med bråkete nabounger med kolikk og hunder som bjeffer noe som førte til maks 2 timers søvn på øyet var det deilig å starte denne tirsdagens hos Høyer med Canon fotofrokost. Det var nøyaktig det jeg trengte så sårt etter et par dager med lite inspirasjon. Hele min eksistens er avhengig av ny inspirasjon og nye inputs hele tiden så i dag kan jeg takke Canon og Marcel Leliénhof for ny motivasjon!

  Thank you, thank you, thank you og her kommer såklart det obligatoriske bildedrysset fra en flott tirsdags morgen! Enjoy!
  Vi fikk også servert deilig, sunn grøt laget av Vibeke Klemetsen og massevis av nydelig bringebær lemonade med rips, nam! Jeg er en smule svak for slike drikker og etter å ha vært uten godteri i en hel måned ( Det er lenge for meg, så hysj) stappet jeg med meg det jeg ikke drakk opp i vesken og har smådrukket på den frem til nå. Vi har også fått kost oss litt med bildeknipsing i Oslos gater med forskjellige vinklinger etter inspirasjonsfrokosten. Vi elsker jo å ta bilder så da skader det ikke å få litt ekstra tips og hjelp på veien. Selv har vi Canon og har hatt Canon under hele bloggperioden så vi kommer nok til å holde oss til Canon når vi nå planlegger å bytte ut det gode gamle kameraet med et litt nyere og oppgradert kamerahus pluss minst ett nytt objektiv. Hvilket kamera bruker dere for tiden forresten? Nyt resten av tirsdagen, jeg stikker på Ikea en tur:*

  18 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Den beste gaven noen kan gi

  • 17.11.2014 - 20:49


  Er å gi de som trenger det mest et varmt, trygt og godt hjem resten av livet.

  Aldri vil jeg glemme julaften som viste seg å bli den beste noensinne. Dagen da Andreas åpnet opp en liten rull av papir med rødt sløyfebånd rundt. Han dro av sløyfen, rullet opp den lille papirbiten og begynte å lese høyt foran hele familien vår den julekvelden
  " Hei pappaen min. Nå skal du elske og ære meg til døden skiller oss ad. Juleklem fra din Nickoline" og både meg, mine søstre, mamma og resten av gjengen sto der med tårevåte øyne da jeg adpoterte vakreste Nickoline fra Dyrebeskyttelsen Mandal i julegave.

  Det er absolutt ikke noe galt i å gi dyr som julegave etter min mening, så lenge man vet med hundre prosent sikkerhet hva man gjør. Hvis barnet ditt ønsker seg dyr til jul, hvorfor ikke dra til Dyrebeskyttelsen for å adoptere? Da gir du samtidig dyret den beste julegaven det kan få - et kjærlig hjem. Det trenger ikke være en Chihuahua, pomeranian eller rasekatt for at den skal leve opp til dine eller barnets forventninger. Et dyr er en gave i seg selv og jeg valgte å adpotere Nickoline fra Dyrebeskyttelsen fordi jeg så at ingen ville ha henne og hun var såå snill, nysgjerrig ,kosete, takknemlig og litt av en skapning! Så hvorfor ville ingen ha henne? Svaret er enkelt: Ingen kattunge = ikke interressant.


  Er ikke vår vakre Nickoline minst like nydelig, verdifull og verdig til et godt og trygt hjem som hvilken som helst rasekatt eller kattunge? Jeg håper flere som ønsker eller tenke på å skaffe seg dyr tar seg en stopp innom Dyrebeskyttelsen før dere bestemmer dere helt. Det er så mange fantastiske personligheter blant dyrene og det er så mange dyr som trenger et godt og trygt hjem. Kanskje du kan gi noen som trenger det aller mest et nytt, kjærlig hjem eller kanskje du kan være et midlertidig fosterhjem? Det er så mange muligheter. Nå skal jeg hive meg i dusjen etter en tung treningsøkt denne mandagskvelden og dere? Visste dere at nå er det snart gått hele 30 dager siden godteriavtalen startet? Jeg skal selvfølgelig komme med et nytt oppmuntrende motivasjonsinnlegg til dere denne uken som alltid. Nyt kvelden:*

  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Genialt julegavetips til kjæresten!

  • 16.11.2014 - 20:22
  Det nærmer seg jul og alle vet hva det betyr:
  Å gå på jakt etter den perfekte julegave til alle i familien, venner og bekjente, firbente skapninger og tanta du nesten ikke kjenner. Men hva med kjæresten? Å finne julegave til kjæresten kan både være lett og vanskelig og jeg har denne slappe søndagen min tenkt å tipse deg om en gave både du OG kjæresten din garantert vil sette pris på som kanskje ikke er den mest vanlige julegave å gi: Nemlig en hårklipp. Høres det ikke utrolig kreativt ut? Eller hva med tilpasset hårprodukter til din kjære? Menn er som dere kanskje vet også svært opptatt av hvordan de tar seg ut og spesielt på håret, men det er ikke alltid de tillater seg selv eller finner tiden til å ta skikkelig vare på seg selv.

  Nå kan det også være sjangsen din til å få trumfet igjennom med hårsveisen du kanskje alltid har hatt lyst at kjæresten din skal teste ut ( Sleipt, jeg vet men det er en flott flott gave) Om du ikke vil gi den til kjæresten kan du jo eventuelt gi det til mamma, pappa, bror, søster, venninne eller kompis.  Vil du ordne med gavekort på frisørtime eller hår og stylingprodukter til kjæresten og andre du er glad i vil jeg anbefale min og Andreas sin faste og fantastisk dyktige frisør her i Oslo: KB. De vet hva de gjør, de er profesjonelle, de er snille, de er innovative og her vil både du og kjæresten garantert bli fornøyd.
  KB ligger i Haakon VIIs gate 1, et stenkast fra Aker Brygge og dere kan også ta kontakt på tlf: 22 83 40 99.

  Psst
  ! Det kan hende det dukker opp noen helt fantastiske premier i desember fra KB i årets julekalender som blir bedre, større og med helt utrolige premier! Jeg er så stolt av julekalenderen vi i wa2wo har satt sammen i år og gleder meg til å kunne dele ut helt nydelige gaver til dere flotte lesere gjennom hele desember. Denne kalenderen vil dere ikke gå glipp av så husk å følg med! Nå skal jeg fortsette med mitt desperate forsøk på å få til noen hjemmelaget julegaver i år, nyt resten av kvelden:*

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slik blir du lykkelig!

  • 15.11.2014 - 18:08


  Veien til lykken er like enkel og like vanskelig som veien ned i vekt: Tankene og hva du velger å gjøre ut av ditt liv og det du har fått tildelt.

  Da jeg våknet om morgenen før gikk tankerekken ofte slik: "Huff, for en tung dag dette blir. Jeg har så vondt i ryggen, hodet, jeg er så sliten. Ikke har jeg fått handlet inn og planlagt middagen og ikke har jeg noe å gå med som jeg ser fin ut i heller" Jeg tasset inn på badet og kikket meg i speilet. Der fortsatte tankene " For en stygg hud, og hva skal jeg gjøre med dette kråkereiret på toppen? Jeg har ingen god rettetang heller, er dritsulten og nå er jeg for sent ute. Drittdag!"

  Nå tenker jeg: "Godt jobba på treningen i går Jeanette! Støl og stiv er et godt tegn! Æhh som jeg gleder meg til jull! Bare må få på noe julemusikk iløpet av kvelden og pakke inn et par gaver kun for stemningen. Ser meg i speilet på badet og smiler alltid, alltid til meg selv mens jeg heller fokuserer på hvor glad jeg er i Andreas, hvor heldig jeg er som har den beste familien på jord og jobber med å ikke tenke eller fokusere negativt om meg selv, kroppen, utseendet eller den jeg er. Tenker på dagen og hva jeg kan få utrettet.


  Før hadde jeg merkverdig mye drama i livet mitt, merkverdig mange negative ting som skjedde rundt meg og merkverdig nok så jeg ikke at problemet og muligheten til å snu det KUN lå hos meg selv fordi jeg måtte se på meg selv først og fremst for deretter se på andre ting i livet. Alt starter med deg selv og du har muigheten til å velge om du vil være lykkelig eller ulykkelig. Du bør også se på menneskene du omgir deg med, hva tilfører de deg og ditt liv? Positivitet eller ikke, og hva gir du tilbake?


  Positive tanker gjør deg lykkelig: Planen i dag tidlig var en lenge joggetur med solen i ansiktet og musikk på ørene, en tur til byen, fotokurs og julegaveshopping men hva skjedde? Jeg klarte faktisk å snorke bort alt og har vel stort sett brukt dagen på å ligge i sengen og høre musikk. Hva gjør jeg med det?
  Før hadde jeg hakket på meg selv, blitt irritert, stresset med alt jeg ikke hadde fått gjort og til slutt derfor bare blitt enda mer sliten og sur.

  Nå velger jeg å se på det som kroppens naturlige måte å si: Jeanette, ta deg en hviledag for du trenger det og det er godt for deg. Jeg velger å se på hva jeg faktisk kan få gjort resten av dagen og setter pris på å ha fått sove skikkelig ut. Mange ville også tenkt at nå er treningsmuligheten over og nå får man ikke til det man ville, men da må du lære deg å velge tankegang. Vi får ikke til alt, alltid men vi får til mye og tiden vil strekke til om man virkelig ønsker det, dessuten betyr ikke det å gå på trynet et par ganger det samme som at man gir opp. Tenker du slik må du jobbe med tankegangen din.


  Ønsker du andre vondt, unner du ikke andre suksess eller lykke, vil du heller ikke finne det selv, oppsøk det som gjør deg glad og ikke motsatt. Vi har alle mulighetene, det er nok suksess og lykke til alle, noen tar mulighetene og gjør det beste ut av det mens andre kaster dem bort. Uansett hvem du er nå og hva du har gått igjennom kan du snu det til det bedre. Ja, du kan tilogmed ende opp med å bli lykkelig, det er opp til deg, nyt lørdagskvelden:*

  27 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Aldri gjør denne store skjønnhetstabben! / Checkpoints for å unngå tabben

  • 14.11.2014 - 21:47


  Solfaktor checkpoints / Unngå den alvorlige solkremtabben ( Sjekk med deg selv hvor mange av punktene du følger og på den måten kan du se om du bør bruke mer tid på å beskytte deg mot solen, eller om du er flink nok til å passe på)
  Synes du dette er merkelig å ta opp på vinterstid? Da må du ihvertfall gå igjennom check listen:

  Jo flere "JA" du får, jo bedre!

  ♥ Bruker du solkrem hver eneste dag, året rundt? ( Spesielt viktig er ansikt og hals da disse plassene utsettes for de skadelige UV strålende hele tiden. Hender kan også være lurt å beskytte. UV strålene trenger også igjennom vindusruter blant annet.

  ♥ Bruker du NOK solkrem i ansiktet? De aller fleste smører seg med altfor lite solkrem, det er nemlig bedre å ta for mye enn for lite. Til ansiktet passer det med solkrem på ca størrelse med en 5 kroning.

  ♥ Smører du deg jevnlig på hele kroppen ( spesielt igjennom hele sommeren), og ikke bare en gang om dagen, men helst minmum hver 5 time og gjerne oftere? Oppholder du deg i direkte sollys kan det være lurt å smøre deg annehver time.

  ♥ Bruker du høy nok faktor? Personlig vil jeg anbefale minst faktor 25 eller høyere. Selv bruker jeg faktor 30, året rundt.

  ♥ Beskytter du lepper?

  ♥ Beskytter du håret når du oppholder deg i solen?

  ♥ Bruker du solbriller når du oppholder deg i solen?

  ♥ Dropper du solarium? Solarium gjør deg større skade enn det gir deg en flott brunfarge og om du er en av dem som steker deg i solarium tør jeg påstå at du garantert kommer til å angre en gang senere i livet. Solskadet hud er verken sunt, vakkert eller noe å ettertrakte og desverre kommer ikke skadene til syne før du eldes.

  ♥ Dropper du sololje eller andre oljer for å "steke" deg selv?

  ♥ Bruker du after sun etter å ha oppholdt deg i solen?

  Ikke dyretestet: Solkrem til ansikt HER / Solstift til lepper HER / Solkrem til kropp HER / (adlinks)


  For å være sikker på at du beskytter deg godt nok mot solen som er en av de fremste faktorene til hvorfor huden vår eldes, stygge pigmentflekker, ru "elefanthud" og også en av de største grunnene til hudkreft her i landet.
  ( Visste du at i 2013 hadde antall tilfeller av hudkreft økt hele 27% grunnet overdreven soling? Kilde: http://www.tv2.no/a/4111593) kan du gå igjennom check listen i punktene over som jeg har laget i denne helgens skjønnhetstips da solfaktor bør etter min mening ( og svært mange eksperter sin mening) brukes hver eneste dag, gjennom hele året. Altså holder det ikke å kun hive på en liten klatt solkrem når du har ligget ute i solen midt på sommeren i to timer før du plutselig kommer på " Ops! Jeg bør visst smøre meg litt". Da er det allerede gjort desverre og jeg vil anbefale alle å smøre seg hver eneste dag, året rundt minimum i ansiktet og halsområdet.

  Nå er jeg svært spent: Hvor flink er du med solfaktor i følge check listen jeg har laget? Håper dere likte disse viktige skjønnhetstipsene i denne helgens skjønnhetsfredag! Nå er det sen trening på meg her, nyt helgen!

  15 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits