Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Outfit - Red dress this new year..

 • 31.12.2012 - 21:36

 

God kveld nydelige lesere!

Nå har jeg besøk her, så skulle bare innom dere og vise nyttårskjolen min for i år! Siste kjolen jeg bruker i 2012, hehe! Endelig ett nytt år!

Håper dere koser dere maks!

 

 

 

 

Kjole motehus, dressjakke H&M

Kos dere så mye resten av kvelden!

Jeg skal forsøke å ta litt bilder i kveld til dere!

Kjempegodt nyttår

:*

125 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens nyttårs makeup look!

  • 31.12.2012 - 18:41

   

  God nyttårskveld nydelige lesere!

  Nå er jeg akkurat ferdig med middag med familien, og skal straks hjemover for å ordne til vi får gjester på besøk. Ville vise dere dagens sminkelook. Brukt litt ekstra gullglitter og bling siden det er nyttår.

  Håper dere likte sminkelooken! Forresten, hvis dere ønsker enda litt mer titt inn i livet mitt må dere gjerne følge meg på instagram siden jeg har blitt bedre på å oppdatere der. Jeg heter jeanettewa2wo

  Holder dere på å ordne i stand til nyttårsfeiringen eller er dere godt i gang?

  Kos dere så mye i dag

  :*

  68 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Tar dere dette seriøst?

  • 31.12.2012 - 14:41

   

  Jeg som så veldig mange andre har også mine nyttårsforsetter. Jeg synes nyttårsforsetter er en god ting fordi jeg tror at alle mennesker har godt av å ha noen mål, store som små å fokusere på for å utvikle seg i positiv retning som menneske for sin egen del og for andre.

  Personlig setter jeg mine nyttårsforsetter høyt i fokus, og jeg kaster ikke bare rundt med de som jeg gjorde før. Det er mine personlige mål og derfor er de viktige for meg.

  1.  Trene hardere, og da spesielt på styrketreningsdelen + øke proteininntaket.

  Jeg skal på jaket etter ett proteinpulver som jeg faktisk tåler og ikke reagerer allergisk mot.Jeg har ingen forsett om å trene mer, for jeg synes jeg trener mer enn nok, jeg vil bare løfte enda tyngre.

   

  2. Bli bedre til å ta bilder. Jeg ønsker å generellt ta bedre bilder og enda flere bilder. Jeg skal sette meg inn i dette og få det til.

   

  3. Ikke la noen herse med meg, være sterk og stå på mine krav og rettigheter. Jeg ønsker ikke å utdype dette noe mer, annet enn at dette er viktig for meg.

   

  4. Ny godteriavtale med slankerinna.blogg.no. Jeg skal ikke spise godteri fra 1. Januar 2013 til påsken 2013

   

  5. Spise mer fisk og grønnsaker. Her kan jeg virkelig bli mye bedre

   

  6. Bli en bedre blogger

   

  7.  Bli den beste tante Jeanette i verden til den lille jenta som min søster og svoger får på nyåret.

  Jeg kan virkelig ikke vente, er så utrolig spent på å bli tante. Min storesøster er også en av mine beste venner og vi er derfor veldig nære, noe som gjør at dette blir ekstra stas.

   

  Tar dere nyttårsforsettene deres seriøst? ( Hvis dere har noen)

  Nå må jeg gjøre meg litt klar for middag med familien og deretter besøk for å feire inn det nye året

  :*

  110 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Fotoshootbilder, nytt design og header! Hva synes dere?

  • 31.12.2012 - 05:27

   

  Da kan jeg endelig fortelle dere at jeg har fått nytt design og ny bevegelig header, inspirert av den bevegelige headeren på hjemmesiden til dansestudioet vårt wa2wo.com. De bildene dere ser i headeren og i innlegget her er bilder fra fotoshooten med kjolen fra USA som dere kanskje husker? Innlegget fra fotoshooten finner dere ihvertfall HER, om dere ikke har sett det.

  Bildene er tatt av dyktige Kjetil Jøssang i fotominner ( Hjemmesiden til fotominner finner dere HER) og jeg ble positivt overrasket over hvor behagelig han var som fotograf og hvor trygg han fikk meg til å føle meg foran kamera. Jeg vet at mange er nervøse med tanke på en fotoshoot, men det er absolutt ingenting å grue seg for med denne fotografen. Headeren er laget av Mai-Lovise Tufte ( Dere finner bloggen hennes HER!) og designet har hun vært med å laget med en annen designer.

  Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det nye designet og jeg håper virkelig at dere også likte det for jeg vet at veldig mange av dere har ventet på at jeg skulle bytte nå. Dette skulle egentlig vært gjort i november men det oppsto litt uventede ting som gjorde at dette ikke skjedde før nå, men bedre sent enn aldri er det noe som heter.

  Så hva synes dere nydelige lesere om både headeren, designet og bildene fra fotoshooten?

  NB! Det er litt småplukk som gjenstår som meny, displaybildet i sidebaren skal skiftes og litt annet dilldall, men dere ser hvordan det blir seendes ut sånn ca uansett. Dette er ting som skal bli fikset i starten av denne uken.

  Jeg er strålende fornøyd selv og kjenner det virkelig var på tide å skifte nå, håper dere liker det like mye som meg og jeg ønsker dere en fantastisk nyttårsaften! Hvis dere skal ut i dag, pass godt på dere selv!

  :*

  172 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Min jobb som housewife..

  • 30.12.2012 - 22:56

   

  Er endelig ferdig for dagen!

  Jeg er akkurat ferdig med å vaske gulvene og det lukter så deilig her ( hvis vi klarer å "lukte" bort i fra malingsstanken da). Jeg vet ikke om jeg orker å trene i kveld likevel jeg, er sliten etter all vaskingen og malingen så kan være jeg heller tar meg et glass med hvitvin og ansiktsmaske. Synes jeg fortjener å kose meg skikkelig nå, og nyttårsaften kan bare komme! Jeg er så klar! Jeg tok forresten genseren ut av vaskemaskinen isted og mye av diplineren hadde gått bort men ikke alt, så da må jeg til å prøve ut litt av de forskjellige metodene dere anbefalte meg i forrige innlegg.

   

  Nå skal jeg enten kose meg med ett glass hvitvin og ansiktsmaske, eller løpe på tredemølla og løfte vekter.

  Hva har dere gjort i kveld? Har dere å lekt housewife?

  :*

  68 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Aldri smink deg slik!

  • 30.12.2012 - 19:19

   

  Jeg skulle bare fikse litt på sminken min etter å ha styrt rundt, og jeg har nevnt tidligere at jeg er klumsete men dette tok kaka for min del. Yndlingsgenseren min fikk seg et ganske godt bad i diplineren min siden jeg sølte ut hele flaska på genseren mens jeg sminket meg. Merket absolutt ingenting jeg før jeg plutselig syntes diplineren var så tom og kikket ned..

     Må nesten bare ta det med ett smil, har dynket den i white spirit og hevet den i vaskemaskinen nå, tror dere det kommer til å gå bort?

  :*

  146 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ny plassrekord 51 plass på hovedtopplista!

  • 30.12.2012 - 15:32

   

  Så koselig å høre nyttårsplanene deres i forrige innlegg! Jeg har ikke rukket å svare dere enda, men har lest alle kommentarene. Som sagt er det en del husarbeid å gjøre her i dag pluss mye annet som jeg må få gjort unna og spesielt må jeg komme meg videre med malingen også. Jeg er ikke ferdig til dere som lurte, langt i fra hehe.

  I dag dere, ligger jeg faktisk på 51.plass på hovedtopplisten og det er helt utrolig! Jeg fikk helt sjokk når jeg så det for det er ny plassrekord for meg!

   

  Jeg vil dere skal vite at jeg legger merke til dere hver og en, og at det betyr så mye for meg at akkurat du leser bloggen min. Til alle dere som har linket meg på bloggene deres, skal dere vite at om dere linker bloggen min og sender meg link til innlegget som mange av dere nettopp har gjort, sjekker jeg det alltid og jeg kommenterer det alltid. Det betyr så mye for meg at dere gjør slikt, dere aner ikke.Så om du har linket bloggen min eller har lyst å gjøre det, skal du vite at om du sier i fra til meg går jeg alltid inn og kommenterer for jeg setter sånn pris på det og det er viktig for meg å vise dette til dere.

  Det er flere ganger jeg tilfeldigvis har kommet innom bloggene deres og sett at dere har linket meg, verdens søteste lesere!

  Tusen takk for linkinger, for at dere leser bloggen min og for plasseringen på topplisten i dag

  :*

  129 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Som en ekte housewife..

  • 30.12.2012 - 11:37

   

  God søndag nydelige lesere!

  Jeg kom godt i gang med malingen i går men ble ikke helt ferdig, får gjøre litt mer i dag og forsøke å bli ferdig i løpet av uken som kommer. I dag står den store vaskedagen for tur siden dette året skal nyttårsaften feires her hjemme hos meg, så idag skal jeg få gjort det ganske så pent og rent her. Skal ikke kaste ut julepynten enda da det er tradisjon for meg å ha den til over nyttår, selvom det frister nå som jeg skal vaske. Jeg klarte såklart å glemme å handle litt rusbrus ved siden av vinen og det andre, så jeg håper de har åpent på butikkene her i morgen. Har husket alt av oster, kjeks, druer, annen snacks, stjerneskudd og fakler.  Er det noen flere som er veldig klare for å feire inn det nye året i morgen?

  Skal dere feire nyttår hjemme hos dere selv i år?

  :*

  92 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dette er til dere mine lesere..

  • 29.12.2012 - 22:25

   

  Hei mine nydelige lesere!

  Er midt i malingen her nå, men ville bare innom dere og formidle en beskjed..

   

  Beklager for fargen på veggen, der ser dere grunnen til hvorfor jeg maler kontoret i leiligheten her. Det var en slik grønnfarge når jeg flyttet inn og har ikke fått gjort noe med det før nå.

  Nå må jeg male videre slik at grønnfargen forsvinner for godt!

  Håper dere likte det

  :*

  140 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Burde lørdagskvelden brukes til dette?

  • 29.12.2012 - 20:35

   

  God lørdags kveld mine nydelige lesere!

  I kveld tar jeg en rolig kveld hjemme, siden det tross alt er nyttårsaften på mandag. Gleder meg kjempemye til på middag hos mamma og ha besøk av gode venner etterpå! I kveld skal jeg nemlig til med ett lite prosjekt i hjemmet, fint å bruke lørdagskvelden sin på noe fornuftig, sant? Får se om jeg orker å trene å i kveld, kan være jeg tar en fridag da det er stor sjangse for at jeg blir sliten av å gjøre mitt lille prosjekt.

  Da er det bare å sette i gang! Synes absolutt dette er en fin måte å tilbringe en lørdagskveld på. Greit å bruke kroppen litt selvom det kan være vondt i viljen i blant.

  Noen flere enn meg som skal gjøre noe fornuftig denne lørdagskvelden?

  :*

  88 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Ditt stygge duckface!

  • 29.12.2012 - 17:38

   

  Jeg har tenkt litt på hvordan vi mennesker "aksepterer" et fikset på utseende med plastisk kirurgi eller ikke aksepterer det. For meg virker det som dette er noe som er helt greit for mange, så lenge ikke vedkommende blir seende operert ut. Men om det først synes eller vedkommende er åpen om det blir det ofte rabalder. En person kan foreksempel ta Restylane i leppene og bli seende helt ut som en and, men en annen person kan ta både botox, restylane og annen ansiktskirurgi men det synes nesten ikke at vedkommende har tatt det.


  Bilder lånt fra google

  Hva er det som er akseptabelt og ikke for oss? Hvorfor må vi absolutt legge oss opp i hva andre gjør med utseendet sitt? Jeg kan ikke annet enn å undres hvordan folk får seg selv til å skrive " Du er stygg din duckface" til andre mennesker, uansett hva de måtte mene. ( Jeg snakker her om en blogger som har fått høre dette litt for ofte). For det første er jeg ikke enig i dem da jeg synes hun ser fantastisk vakker ut, for det andre kunne da ikke jeg brydd meg mindre om noen vil lage duckface eller ta Restylane for å få såkalt duckface.

  Jeg kan si så mye som at jeg aldri har tatt verken Restylane, botox eller fikset på noe annet men det er ikke fordi jeg er i mot det. Jeg er langt i fra imot det og synes det er positivt at vi har muligheten til å kunne fikse på ting vi er misfornøyd med. Noen sier også at det er jo greit hvis man foreksempel ikke har pupper i det hele tatt å ta silikon, men det er ikke greit hvis man har pupper fra før av og vil ha større. Hva er den store forskjellen for din del? Hvorfor er det greit å bare fikse seg slik at man ser "ok" ut når de som vil gjøre det har muligheten til å fikse seg så de ser enda bedre ut enn "ok"?

  Takler vi ikke at andre opererer seg og ser flotte ut? Ta foreksempel Megan Fox. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har sett folk skrive at hun er verdens vakreste naturlige kvinne. Og jeg er så enig i at hun er helt slående vakker, men hun er langt i fra naturlig. Dette gjør såklart ikke meg noe, det viser bare mulighetene. Men når folk sitter å diskuterer på forum at hun aldri har operert seg, og at det er feil å ta Restylane og operasjoner så dummer de seg mye ut.


  Bildet lånt fra google

  Siden jeg stadig vekk får spørsmål om dette med selvtillit og selvbilde og har skrevet litt om det tidligere, vil jeg fortelle nok en "hemmelighet" fra min uendelige visdom som kanskje ikke er så uendelig eller vis, men den hjelper ihvertfall meg mye. Hvis man heller bestemmer seg for å akseptere andre sine valg innen skjønnhet,sminke, trening og kosthold, fokuserer man mindre på det negative med at man foreksempel selv ikke velger å trene, eller ikke er dyktig på sminke, har tatt standpunktet om å ikke bruke extensions osv. Dermed øker man selvbildet fordi man ikke lenger lar seg påvirke til å fokusere negativt på sine egne valg, eller tilkortkommenheter iblant.

   

   

  Et bedre selvbilde gir bedre selvtillit, så hvis man heller kan si om et annet menneske" Hun har valgt å legge inn Restylane, fint for henne håper dette gjør henne glad. Like glad som jeg er uten Restylane", så vil man rett og slett kunne over tid bli mye mer fornøyd med seg selv og et mer positivt menneske som ikke har behov for å dømme andre.

  Føler du at du har godt nok selvbilde og selvtillit til å ikke irriteres over at noen andre velger å fikse på utseendet sitt med Restylane, silikon eller annet?

  96 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvilken extensions skal jeg velge?

  • 29.12.2012 - 11:47

   

  God lørdags formiddag nydelige lesere!

  Jeg trenger litt hjelp fra dere ( ikke at det er noe nytt, men dere er heldigvis veldig hjelpsomme). Jeg skal skaffe meg nye extensions på nyåret men er usikker på om jeg skal gå for clip in extensions som er det jeg bruker nå, eller om jeg skal prøve meg på foreksempel microringer igjen. Merket jeg skal ha er Locks & Bonds, som jeg har hørt er ett utrolig bra merke men aldri prøvd før. Jeg har vært borti veldig mange forskjellige merker men har kun brukt microringer en gang før, da fra en annen leverandør. Jeg ønsker at håret skal føles naturlig og gli lett inn i mitt eget hår.  Det jeg lurer på er om noen av dere vil anbefale meg en spesiell type extensions?

  Merket er uansett fra Locks & Bonds så det trenger jeg ikke tips om.

  Microringer? Clip in extensions eller noe annet  Gi meg gjerne alle deres erfaringer, både gode og ikke fullt så gode. Viktig for meg med ærlige meninger

  Tusen takk! Ønsker dere en fantastisk lørdag!

  :*

  54 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Aldri gjør dette på fest eller byen!

  • 28.12.2012 - 22:29

   

  Til dere av mine lesere som er gamle nok til å dra på byen,  tenkte jeg å ta opp det spesielle fenomenet med sjekking på byen. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg blir svært mye sjekket opp, og det kan jo være koselig det, men det kan også være mer eller mindre hysterisk morsomt eller bare plagsomt.

  Det vanligste problemet når mange gutter sjekker på byen er:

  1. Han sjekker deg opp og ned med blikket hele kvelden, og du legger såklart merke til det fordi hver gang du snur deg mot han, snur han seg bort igjen og later som ingenting. Etter han har ca 20 øl innabords ( og helst 3 tequila shots hvor sitronskallet ligger igjen på dressjakken hans) kommer han sløvende bortover mot deg med sjelende blikk og han legger ikke merke til at han knuffer borti alt og alle på veien og raser ned ett par bord og titusen glass. Endelig kommer han bort til deg, stirrer deg rett inn i de vakre (puppene?!) dine før han snøvler ut ett " Du er j**** deilig.." med fylleånden sin.
  Dette er jo klassisk, og kjære gutter, dette er ikke måten å gjøre det på. Skal du sjekke opp på byen, vær gjerne ved bevisshet først og fremst. Jeg personlig liker å snakke med gutter som er selvsikre men ikke høy på pæra( Det er bare kvalmt)  og som har evnen til å føre en samtale på et viss intelligensnivå. Jeg er ganske sikker på at de fleste av dere jenter der ute er enig med meg der. Hvorfor i alle dager må så mange drikke seg sørpefulle før de tør å komme bort? Vi jenter biter ikke, er ikke farlige og jeg er som regel svært hyggelig så lenge du er hyggelig med meg. Å drikke seg sanseløs og deretter komme med en slibrig kommentar som attpåtil inneholder banneord, ja da er nok sjangsen din borte for lengst hos de fleste oppegående jenter.

   

  Hva mener dere jenter?

  Er dere enige i at dette ikke er måten å sjekke opp en jente på? Hvordan vil du bli sjekket opp hvis du først blir sjekket opp

  Vis gjerne dette til alle deres guttevenner så vi slipper flere av disse situasjonene på fest og byen fremover;)

  118 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slik skal bloggen min bli bedre!

  • 28.12.2012 - 19:53

   

  Jeg har fått så mye hjelp etter at jeg spurte på bloggen i går om kamerainnstillinger, objektiv og annet. Dere har spurt meg en del om bildene mine, og derfor skal jeg sette meg skikkelig inn i dette. Hvem vil vel ikke ha ordentlige bilder på bloggen sin og få en bedre blogg? Når dere lesere spør etter det, skal jeg virkelig gjøre det skikkelig også for dere.

  Tusen tusen takk til spesielt Mai - Lovise Tufte som har hjulpet meg så mye. Har vel mast høl i hodet på denne herlige jenta jeg. Idag har jeg bestilt meg hjem objektivet Canon 50mm f.1.4 til 2700,- og kan ikke vente på at det kommer i posten. Jeg er jo enda i fasen med å lære meg innstillinger men jeg håper objektivet også kan hjelpe meg litt på å få bedre bilder. Så nå skal kameraet læres skikkelig og det nye objektivet læres. Jeg går ikke rundt og tror at objektivet gjør alt, for jeg vet at man må lære seg innstillingene.


  Bilde google

   

  Så får vi se hvordan bildene og antrekksbildene blir fremover når jeg har fått denne og lært enda mer om innstillinger. Øvelse gjør mester ikke sant?  Hvilket kamera og objektiv har du?

  Kanskje du har noen tips til meg når jeg skal ta i bruk 50 mm f.1.4 objektivet?

  :*

  98 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in - Pink jacket..

  • 28.12.2012 - 17:26

   

  God ettermiddag nydelige lesere!

  Tenkte å vise dere en av de gavene jeg ikke har vist fra jul, denne rosa jakken er jeg helt forelsket i. Stor, varm, god med store lommer, hette og nydelige fage.

  Har fått ordnet litt til nyttår men ikke alt, så resten må gjøres i morgen. I kveld tenker jeg at jeg skal slappe litt av og kanskje trene litt. Fikk jo sesong 3 av The Vampire Diaries til jul, så da må jeg bare bli ferdig med den sesongen av 90210 jeg ser på, så kan jeg trene til TVD igjen. Må også ta litt selvpleie igjen, fikk nettopp ny ansiktsmaske og andre produkter fra Babor og MD i posten og venter på oljene fra Babor som jeg regner med kommer over nyttår.

   


  Hva syns dere om jakken jeg fikk i julegave?

  Noen flere som skal slappe av i kveld med litt selvpleie og trening?

  :*

  107 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Mine perfekte nyttårsplaner..

  • 28.12.2012 - 11:12

   

  Da er det snart nytt år dere, det er helt utrolig hvor fort tiden går. Jeg håper, tror og ønsker at 2013 skal bli ett virkelig godt år for meg og jeg kan ikke vente til det nye året starter. Denne nyttårsaften skal feires ganske rolig først med middag hos familien og deretter med gode venner, champagne, ost, kjeks og vin. Å kose meg med familien og deretter litt drikke, snacks og godt selskap av venner må være den perfekte måten å feire nyttårsaften på for meg. Dermed er det litt å ordne siden det skal være her, og jeg tenker jeg må få ordnet dette før helgen for jeg aner ikke åpningstider i helgen siden nyttårsaften er på en mandag. Vet dere kanskje hvilke åpningstider det er på vinmonopolet og butikker på lørdag?  Hva er deres nyttårsplaner? Flere som skal tilbringe dagen med både familie og gode venner?

  Har dere mye som skal ordnes til nyttår?

  Ønsker dere en strålende dag nydelige lesere

  :*

  76 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvordan jeg kom på topplisten, inspirasjonen min!

  • 27.12.2012 - 21:39

   

  Jeg får mye spørsmål av dere om hva som gir meg inspirasjon og ikke minst motivasjon til å lage innlegg hver eneste dag og hvordan jeg kom på topplisten. Jeg blogger alle dager, helligdager og dager hvor jeg er veldig syk. Uansett hva, så blogger jeg. Og det jeg skal fortelle dere er at det er DERE som gir meg inspirasjon og motivasjonen først og fremst. Det høres klisjé ut, men det er sannheten. Har jeg en dårlig dag, kan en kommentar fra dere gjøre så mye og jeg får veldig mye gode kommentarer fra dere. Jeg er sikker på jeg har verdens beste lesere. Og de få mindre pene kommentarene jeg får, kunne ikke brydd meg mindre. Jeg har nok uheldigvis for mennesker som prøver å ødelegge for andre, god selvtillit og selvbilde så det treffer meg ikke. Jeg elsker leserne mine, ja tilogmed dere som skriver ikke så hyggelige ting. Dere gir meg tross alt treff dere også.  Hadde det ikke vært for dere og alle de flotte kommentarene og tilbakemeldingene hadde jeg nok ikke hatt halvparten så mye inspirasjon og motivasjon. Så det er vel egentlig det aller beste tipset jeg kan gi dere, og som jeg har gitt dere før. Sett pris på leserne dine, uansett hvor mange eller hvor få de er. De leser bloggen din, og gir deg treff om og om igjen. Alle må starte ett sted, jeg startet ett sted jeg også men jeg har alltid satt pris på kommentarer jeg får.

  Takk mine nydelige lesere

  :*

  97 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Jeg trenger hjelp!

  • 27.12.2012 - 18:32

   

  Nå har jeg tenkt til å spør dere nydelige lesere om litt hjelp her. Jeg bruker CANON EOS600D og har lest og lært en del om innstillinger, ISO og lukkertid. Jeg kan ikke noe særlig om blender eller andre funksjoner og jeg har lest en del i bruksanvisningen, men synes det er mye vanskelig. Akkurat dette med kamerainnstillinger er jeg ikke veldig god på, og noen ganger får jeg veldig klare og fine bilder uten korn i, og andre ganger blir de helt utydelige.


  Bilde google

  Jeg ønsker ikke bilder med hard hvit blitz som ødelegger hele varmen i bildet, og bruker derfor å forsøke å ta bilder uten blitz, men da blir de ofte utydelige. Dette er også hvis jeg er utendørs. Zoomer jeg inn er de kornete.

  Jeg bruker objektiv  Sigma DC 17-70mm 1:2.8-4 OS, og har ingen som helst peiling på objektiv og hvilket jeg bør ha til mitt bruk. Det eneste jeg merker her er at det har store problemer med fokuset, flere ganger klarer det ikke å fange inn fokuset. Jeg har ingen ekstra blitz på kameraet. Det jeg bruker kameraet til er jo hovedsakelig bilder til bloggen; bilder av ting og innkjøp, av meg selv ansiktsbilder, antrekksbilder og andre ting som jeg bruker på bloggen.

     Bilde google

   

  Det jeg nå lurer på er om det er noen av dere som har god peiling på kamerainnstillinger, objektiv og annet som kan være med å hjelpe meg til å få bedre bildekvalitet uten å blitze ihjel bildet? Jeg er veldig takknmelig hvis det er noen av dere som kan dette og som vi hjelpe meg. Jeg tenkte at vi da kunne snakke på facebook foreksempel, hvis dere bare skriver i kommentarfeltet så kan jeg sende melding til dere på bloggen deres, eller eventuelt mail.

   

  Jeg setter så stor pris på om noen vil hjelpe, noen av dere som har god peiling på kamera, innstillinger, objektiv og annet for å få gode bilder.

  Gi meg gjerne mailen din eller så kan jeg adde deg på Facebook, og om du har blogg kan jeg jo sende en melding

  Tusen tusen takk hvis det er noen av dere som vil og kan hjelpe, det  betyr så mye!

  :*

  82 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • New in - Jewelry, makeup and money..

  • 27.12.2012 - 15:36

   

  God dag nydelige lesere!

  Jeg oppdaterer litt sent utpå dagen nå i romjulen ser jeg, håper det går greit for dere. Lett å sove litt ekstra utpå når det blir sene kvelder. Hadde en kjempekoselig feiring hos pappa i går og fikk veldig mye fine gaver i går også. Nå skal vi snart opp til mamma igjen på middag, men ville vise dere litt mer av det jeg har fått som jeg glemte på julaften og fra i går. Senere i dag eller i morgen har jeg tenkt til å kanskje spør dere om hjelp med noe, håper det er noe dere kan hjelpe meg med.

  Jeg er blitt så glad i komediebøker, så blir spennende å lese denne som jeg fikk i gave. Penger fikk jeg av pappa og de slik at jeg kan kjøpe meg det jeg ønsker selv. Fikk også det nydelige smykkesettet av de. Lipgloss av min bestevenninne Ben.  Jeg er så glad for å få sesong 3 av TVD, så nå kan jeg endelig se videre på den. Turte ihvertfall ikke kjøpe den til meg selv rett før jul. Søte kjøkkenhåndklær til pusene mine og nusselige sokker til meg. Øyenskyggene fikk jeg også av Ben.


  Personlig almanakk fikk jeg av min søster og svogeren min. Dette er noe jeg garantert kommer til å benytte meg flittig av. De har tilogmed lagt inn dagens trening for meg, så dette må jeg si var en flott gave og tanke.  Nå skal jeg snart opp til mamma på middag.Resten av gavene finner dere nedover på bloggen.

  Er det julemiddag for dere også igjen i dag?

  Ønsker dere en strålende dag videre

  :*

  92 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvordan spise sunnere i julen!

  • 26.12.2012 - 21:02

   

  Er ikke dette måten å lette samvittigheten på nå i jula så vet ikke jeg.

  Pøs på med salat ved siden av middagen så spiser man kanskje litt mindre av det usunne og enda mer av det sunne mens man samtidig får kost seg maks! ( Om ikke annet for syns skyld)

  Nå skal jeg snart hjemover, må bare ta med meg litt av salaten som er laget her til middagen.

  Er dere flinke til å spise mye salat ved siden av annen mat?

  :*

  78 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits