Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Happy New year!

 • 31.12.2013 - 17:41Toppen er fra Nelly HER (adlink)


Da vil jeg bare ønske dere flotte lesere et fantastisk godt nyttår! Tusen takk til alle som har fulgt bloggen dette året, det har vært et fantastisk år og jeg tror neste år bare blir enda bedre! Nå skal vi straks avsted for å spise deilig middag med gode venner og så kose oss med litt drikke i glasset. Jeg håper alle får en helt super kveld, husk å pass på dere selv! Mange mange nyttårsklemmer :*

 

Hashtags: #wa2wo #godtnyttår #michalekors #sequin #paljetter #nelly

27 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvordan kle deg perfekt etter kroppen din // Festantrekk og kjoler

  • 31.12.2013 - 03:23

   Nå er det evigheter siden jeg skrev litt klestips til dere og siden det allerede er nyttårsaften tenkte jeg å slå det sammen med denne dagen. Mange skal pynte seg litt ekstra og enten det er i kjoler, skjørt eller bukse så kan det være greit å vite litt hva man bør se etter og tenke på når man skal kle seg. Vi er alle forskjellig bygd og derfor passer vi alle helt forskjellige kjoler og antrekk. Det er ingen som ikke kan se fantastiske ut, det gjelder bare å vite hva man bør gå for. Derfor skal jeg prøve å ta en liten oppsummering.

  Velg den / de delen / delene som beskriver deg best og / eller beskriver hva du ønsker å oppnå og gå utifra det. Husk at du såklart må ta hensyn til hele resten av kroppen din også og ikke kun se på en liten del av deg selv. Du må se deg selv i helhet og fremheve det du ønsker og som du liker, samt skjule det du ikke liker fullt så mye. Ikke skam deg over deg selv, ikke tenk at det er noe galt med deg hvis du "må" skjule noe på kroppen din, dette er helt normalt og dette er noe absolutt ethvert menneske må ta hensyn til når man skal kle seg. Jeg er ingen stylist men jeg er veldig opptatt av hva klær gjør med et menneske og hvordan man kan se på seg selv med helt forskjellige øyne kun ved å kle seg "riktig".

   

  ♥ Store bryst

  Store bryst er flott og du er heldig. Likevel kan store bryst være til utfordring for mange når det gjelder å finne antrekk og kjoler som sitter bra. Foreksempel vil en svært slank jente med svært store bryst gjerne oppleve utfordringer i forhold til størrelsen på kjolen. Uansett så lønner det seg å satse på et antrekk som er tekkelig og ikke tacky. Utringning er bra, men pupper ute på vift er ikke fullt så bra. Velg deg gjerne en kjole som er utringet men ikke så utringet at puppene faller ut og unngå overdeler som får brystene til å se enda større ut. Du kan foreksempel helt fint bruke V - form på overdelen/kjolen din. Dette er en utringning som passer svært mange og er helt nydelig til deg som har store bryster. Du må bare huske på å ikke overdrive push up når du skal bruke en slik utringning. En kjole med "wrap" form rundt brystene er helt nydelig til deg med store bryst. Du bør aldri bruke kjoler som har høy hals og ingen utringning da dette rett og slett ikke ser pent ut og det samme gjelder halterneck overdeler samt overdeler med tynne spagettistropper.

  Kjoletips for store bryster:


  Paljettkjole HER // Paljettkjole Rebecca Stella HER // Lang kjole HER // Blå kjole HER (adlinks)

  ♥ Små bryst

  Når du har svært små bryst ønsker man gjerne å gi inntrykk av å ha litt større bryster. Unngå V utringning ( V utrningning kan til nød brukes om du får til en skikkelig push og løfter brystene med foreksempel tape om du ikke bruker bh) og bruk foreksempel båthals og halterneck i overdeler. Hva med en kjole som har vertikale striper på brystet? Du kan også gjøre svært mye med å bare bruke rett bh som gir god push up effekt og du kan i tillegg bruke innlegg. Smykker som ligger på brystet drar oppmerksomheten mot brystene og kan være superflott. Bruk gjerne kjoler og plagg på overkroppen som ikke er helt tettsittende, men heller ikke for store. Bruk mønstrete topper og se gjerne etter kjoler som har pynt midt i mellom brystoverdelen eller generellt på overdelen og som gir inntrykk av større bryster. Du kan også bygge deg større i overdelen med å bruke lag på lag utenpå, og jo smalere midje du har, jo større ser brystene dine ut.

  Kjoletips for små bryster:


  Blomsterkjole kort HER // Sort og blå kjole HER // Lang blomsterkjole HER // Aztek kjole HER (adlinks)

  ♥ Ikke innsvingt i midjen / formløs

  Ønsker du en mer innsvingt midje kan du enkelt bruke et midjebelte til dette. Bruk klær som er innsvingt i midjen og som fremhever den. Kjoler som vil være perfekt på deg er de typene som sitter stramt i midjen, litt løs over brystene og som svinger litt ut fra midjen og nedover. Korsetter er en perfekt måte å markere midjen på og også kjoler med korsettlignende overdeler. Kjoler med V utringning kan også være noe for deg, bare pass på at de i tillegg markerer midjen din og ikke velg en stor, løs kjole med v utringing. Bruk gjerne en innsvingt blazer eller annet plagg som går inn i midjen om du har en overdel du ønsker å bruke, som ikke markerer midjen. Da vil blazeren sørge for at midjen likevel vil synes. Styr unna store, oversized kjoler og pass på hårfrisyren din. Har du veldig langt hår kan det fort havne foran midjen slik at du ser større ut og man ikke ser midjen din.

  Kjoletips for å fremheve midje:


  Sort, kort kjole HER // Bandeaukjole HER // Nude kjole HER // Blå kjole HER (adlinks)

  ♥ Høy

  Er du høy kan du også oppleve litt utfordringer når det kommer til å finne kjoler. Hvis du er en av dem som alltid opplever at kjolen blir for kort kan du foreksempel bruke stramme, små hotpants under, bruke strømper eller rett å slett bruke kjolen som en topp. Ikke glem å rett deg opp i ryggen, en krum rygg er ikke pent og det ødelegger hele antrekket. Blyantskjørt kan være en mulighet om du ikke ønsker å bruke kjole, dette ser utrolig flott ut på høye jenter og er helt nydelig å bruke som en del av et nyttårsantrekk. Du kan også bruke kortere skjørt og vise lange ben om du er så heldig å ha dette, bare husk å ikke vis for mye utringning samtidig og ta med i vurderingen at du kan risikere å se høyere ut, husk å prøv deg frem. Det viktigste er såklart alltid å bruke det man selv føler seg vel i men det er greit å ha noen tips å gå etter. En kjole som deles opp og ikke kun går i en farge kan være lurt å se etter da den bryter kroppen din opp og det samme kan kjoler med flere lag gjøre. Husk på at heldekkende farger er forlengende. Kjoler som går til ca knehøyde kan være helt nydelig på deg men en flott maxikjole kan også sitte som et skudd. Her gjelder det å prøve seg frem da kroppsfasongen din såklart også har en del å si for hva du vil se best ut i.

  Kjoletips for høye jenter:


  Blå kjole HER // Maxikjole sort HER // Rød kjole HER // Paljett kort kjole HER (adlinks)

  ♥ Lav

   Å kle deg høyere kan gjøres veldig enkelt med et par høye, flotte hæler. Hva er vel mer lekkert enn noen flotte hæler? V - utringning i kjolen og antrekket ditt vil også kunne få deg til å se lengre ut og du kan gjerne kombinere antrekket ditt med lange smykker som også gir deg mer lengde. Store, oversized klær kan fort gjøre deg lavere så om du føler deg vel med det kan du gjerne bruke ettersittende klær. Kanskje du finner en kjole eller et antrekk med striper nedover? Dette er også med på å gi deg lengde i tillegg til at det er slankende. Antrekk i kun en heldekkende farge er også forlengende så du kan gjerne satse på en lekker, sort kjole sammen med sorte sko. Du kan gjerne vise mye ben i form av å bruke en kort kjole og kombinere det med høye hæler og om du ønsker mer lengde på kjolen kan du foreksempel prøve en kjole med høy sidesplitt. Den høye splitten vil automatisk føre til at du ser høyere ut.  Et annet triks du kan gjøre er å bruke sko i fargen nude,noe som er en helt genial måte å se høyere ut på.

  Kjoletips for lave jenter:


  Rød kjole HER // Sort paljettkjole HER // Sort, kort kjole HER // Sort kjole med detaljer på bryst HER (adlinks)

  ♥ Skjule magen

  Bruk kjoler og overdeler som er strammere over bryst og løsere over magen for å skjule magen. Du kan gjerne feste et midjebelte på kjolen din eller bruke en kjole som generellt trekker oppmerksomheten enten mot midjen eller mot bysten istedetfor mot magen. Dette kan gjøres med detaljer, pynt, tilbehør eller fargekombinasjoner. Om du skal bruke bukser eller skjørt istedetfor kjole til nyttårsaften anbefaler jeg å bruke noe som har høyt liv da dette er med på å skjule magen. Husk også at du kan bruke både hold in strømper, korsetter og lignende for å skjule magen enda mer under antrekket. Pierre Robert har tynne, penstrømper med hold in effekt som er genialt for de som ønsker å skjule magen eller som foreksempel bruker å bli litt oppblåst iløpet av kvelden. Sørg for kjoler som ikke er helt tettsittende men heller ikke for store. Finn en mellomting og tenk på fasongen på kjolen i forhold til din kroppsfasong.

  Kjoletips som skjuler magen:


  Blå kjole HER // Leopard kjole HER // Sort og mønstret kjole HER // Hvit kjole HER (adlinks)

  ♥ Flat rompe / Ønsker mer sprettrompe

  Ønsker du mer sprettrompe er en tettsittende kjole som fremhever alle formene dine noe du kan prøve se om fungerer for deg. Disse kjolene gir inntrykk av større hofter, smalere midje og større rompe. Bruk gjerne antrekk med pynt og mønster på bukselommer om du bruker bukser som en del av nyttårsantrekket ditt. Disse kan være med på å få rompa til å se fyldigere og mer spretten ut. Bruk høye hæler for en bedre holdning og mer spretten rompe. Sats på tettsittende også på overdelen om du foreksempel kombinerer skjørt og overdel. Hvis du har en overdel som er løsere vil rompa se mindre ut. Bar rygg med tettsittende på rompa fungerer også.

  Kjoletips for mer sprettrompe:

  Hvit kjole HER // Rosa kjole HER // Sort kjole med pynt HER // Blomstret kjole HER (adlinks)

  ♥ Korte ben

  Her kan du bruke samme triks som de som ønsker å se høyere ut gjør, nemlig å bruke sko i fargen nude eller generelt bruke sko i samme farge som det du har på bena dine. Bruker du nude strømper kombinerer du dem med nude sko. Bruker du sorte strømper kombinerer du dem med sorte sko etc. Dette gir en forlengende effekt. Bruk høye hæler som forlenger bena en hel del og bruk sorte samt andre mørke farger på underkroppen. Du kan gjerne satse på et nyttårsantrekk i samme heldekkende mørk farge på både kjole(overdel og underdel) samt skoene, eller foreksempel underdel med striper nedover som forlenger bena. Tør du gå med bare ben kan jeg anbefale deg å bruke shimmer på bena da det er med på å forlenge dem og bruk gjerne korte kjoler og skjørt for å vise mest mulig ben. Du kan også se på kjoler hvor man ikke har mulighet til å se hvor bena stopper som foreksempel noen maxikjoler. Dette gir illusjon av lengre ben. Ikke kutt kroppen din i flere deler med å bruke sorte strømper og hvite sko. Blyantskjørt kan du også satse på om du vil ha skjørt som underdel da dette gir inntrykk av lengre ben siden man ikke ser hvor bena stopper.

  Kjoletips til deg som ønsker lengre ben:


  Sort, kort kjole HER // Hvit kjole HER // Maxikjole HER // Sort og hvit kjole HER (adlinks)

  ♥ Store lår

  Dekk den bredeste delen av låret ditt om du bruker korte kjoler og skjørt. Hvis du viser frem den bredeste delen av lårene vil du automatisk se større ut enn om du dekker dem til med foreksempel en sort kjole eller skjørt. Bruk gjerne hold in strømper som også er med på å gjøre lårene mindre. Du kan foreksempel satse på kjoler som går utover fra midjen og nedover samt som foreksempel har bånd eller er generellt innsvingt en del i midjen. Høye hæler er supeflott og er noe du bør kombinere i nyttårsantrekket ditt. Sørg alltid for at overdelen i antrekket går nedforbi der lårene er størst, istedetfor å stoppe midt på dem da dette bare fremhever dem.  Unngå capri og unngå støvletter som stopper midt på leggen. Du kan også bruke striper nedover langs lårene som vil gi inntrykk av slankere lår. Vær forsiktig med mønster på lårene, spesielt når det gjelder bukser.

  Kjoletips til deg som ønsker slankere lår:


  Stone kjole HER // Sort kjole med blondedetaljer HER // Sort kjole med pynt HER // Sort, lang kjole HER (adlinks)

   

  ♦ Viktige tips og råd:

  ♦ Husk å ta hensyn til din egen kroppsform og ikke kun en del ved kroppen din. Se deg selv i helhet

  ♦ Plukk gjerne tips fra flere deler som passer deg som foreksempel "små bryster" og "korte ben" og forsøk å kombiner dem sammen

  ♦ Husk at tilbehør er alt. Eks: Nude sko hvis du ønsker lengre ben eller å se høyere ut, store vesker til høye jenter, bruke smykker til å trekke oppmerksomhet til en spesifikk plass etc

  ♦ Ikke glem fargene. Lyse farger forstørrer og mørke farger forminsker.

  ♦ Ikke glem undertøytriksene slik som push up, innlegg, hold in strømper etc.

  ♦ Bruk rett hårfrisyre til antrekket og kroppsfasongen din.

  ♦ Selvom du ser på modellen når du kjøper en kjole ( om du kjøper på internett ) må du forsøke å visualisere deg selv i kjolen. Ikke stirr deg blind på en fotoshoppet modell som ofte har fått tilpasset kjolen og sydd den perfekt til sin egen kroppsfasong.  Du er du, og du er minst like bra som jentene som viser frem kjolene er.

  ♦ Husk at det viktigste alltid er hvordan du selv føler deg i de klærne du går med. Det finnes ingen hundre prosent fasit verken på klesstil, klesplagg eller kroppstype. Vær stolt av deg selv

  ♦ Aldri la noen andre få deg til å føle slik at du ikke fortjener eller kan se fantastisk ut i klærne du kjøper og går med. Vi kan alle se flotte ut og vi er alle flotte, uansett hvordan vi ser ut. 

  Jeg vil ønske alle dere fantastiske mennesker et strålende godt nytt år! Kos dere, pass på dere selv og de dere er glad i! Fortell meg gjerne om du har nyttårsantrekket på plass?

   

  Hashtags: #klesstips #wa2wo #tips #hvordankledeg #nelly #kjoler #kjoletips #kledegetterdinkropp #kropp #figur #klær #festkjoler #inspirasjon

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Årets 14 beste skjønnhetstriks // 2013

  • 30.12.2013 - 18:59

  Da var det snart nytt år og derfor tenkte jeg det kunne passe med en liten oppsummering fra noen av de beste skjønnhetstriksene som har vært på bloggen i 2013. Triksene er valgt ut som de beste alt etter hva både jeg og dere lesere har gitt av tilbakemeldinger på dem så jeg håper dere kan få ny inspirasjon av dette. Det gjorde ihvertfall jeg da jeg satt meg ned og så igjennom så her kommer en oppsummering fra mine personlige, beste skjønnhetstriks på bloggen i 2013:  ( Flere triks HER, tabber HER og tutorials HER)

   

  ♥ DIY Hjemmelaget sminkefjerner på kun 5 min HER


  Denne sminkefjerneren tar maks 5 minutt å lage, fjerner sminke effektivt og er helt genial om du er tom for sminkefjerner, er på reise og har glemt sminkefjerneren din etc. Jeg har selv brukt denne en god del ganger iløpet av livet og regner med jeg kommer til å bruke den en god del ganger i fremtiden også da jeg er en slik person som ikke holder styr på alle tingene mine.

   

  ♥ Gjør om øyenskyggen din og få mørke, sota øyne HER


  I dette trikset bruker man enkelt vaselin til å gjøre om øyenskyggen sin. En lysere øyenskygge får en dypere og mer intens farge og blir gjort om til kremskygge istedetfor pudderskygge. Dette er et genialt triks som foreksempel kan brukes om man går fra dagsminke til festsminke og ikke har så altfor god tid. Da kan du finne frem vaselinen og smøre over øyenskyggen du allerede har på deg for å få en mer intens festlook.

   

  ♥ Perfekte øyenbryn som holder seg på plass hele dagen på bare 1 min HER  I dette trikset bruker man helt enkelt hårspray istedetfor brynvoks eller bryngele. Dette holder hårene hundre prosent på plass absolutt hele dagen og er et triks jeg bruker ofte. Dette trikset kan passe å bruke om du vet du foreksempel skal danse mye i løpet av en kveld og trenger noe som holder skikkelig. Jeg bruker det til fest eller lange dager og kvelder hvor jeg ikke har like mye tid til å freshe opp makeupen. Dette har jeg også brukt om jeg har vært tom for brynvoks.

   

  ♥ Legg den perfekte lipliner etter din leppeform på 1 minutt med dette enkle trikset HER


  Med dette enkle trikset kan du legge liplineren din helt perfekt etter din egen leppeform på en svært enkel og sikker måte som absolutt alle får til. Det er ikke alltid like legg å legge lipliner og spesielt ikke i starten så dette trikset har jeg brukt mye i mitt liv. Jeg bruker det også om jeg har dårlig tid og må få lagt leppestiften raskt på plass.


  ♥ Hvordan bli kvitt statisk hår på 20 sekunder HER


  Med dette trikset lager du din egen, lille anti statisk hårspray som du kan ha liggende i vesken din. Denne sprayer du enkelt over håret og unngår statisk hår. Jeg har en slik stående på badet og den tar jeg også med meg i vesken om jeg vet jeg skal bruke lue eller store skjerf en dag foreksempel.

   

  ♥ Smoothie mot kviser oppskrift HER


  Denne smoothien er så fantastisk god, motvirker kviser og er svært enkel og lage. Den inneholder en hel haug med antioksidanter og andre ingredienser som hjelper å bekjempe betennelsestilstander og kviser. Dette er et av mine nyeste skjønnhetstriks og siden responsen på dette var svært god tenkte jeg å vise dere et par oppskrifter til som er gode for hud, hår og lignende.

   

  ♥ Få bort trøtte øyne på 1 minutt med te HER


  Med dette trikset får du bort trøtte og oppsvulmende øyne på bare 1 minutt med teposer. Dette fungerer som fjell og jeg har brukt dette trikset noen ganger selv. Det fungerer også mot et oppblåst ansikt generellt og jeg liker bedre teposer enn foreksempel isbiter da jeg synes det blir for kaldt og ubehagelig.

   

  ♥ Avokadomaske for silkemyke ben HER


  Denne avokadomasken du selv lager er helt fantastisk til å gi silkemyk hud og jeg bruker den selv på bena avogtil. Kanskje dette er noe noen av dere kan teste ut før nyttårskvelden om dere ikke skal bruke strømper. Huden blir silkemyk.

   

  ♥ Hvordan du enkelt får lengre øyevipper HER


  Med dette lille geniale trikset får du enkelt lengre øyevipper når du påfører mascara. De fleste påfører ikke mascaraen helt fra rot til ende selvom vi liker å tro det og med dette trikset får du testet ut om du faktisk påfører mascaraen din slik at du får optimalt resultat. Trikset er svært enkelt og veldig effektivt.

   

  ♥ DIY Hjemmelaget sukkerskrubb til kropp som også kan brukes til lepper HER


  Denne sukkerskrubben lager jeg jenvlig og bruker et par ganger i uken på kroppen samt på leppene. Den er så god, lukter godt, holder en god stund og er enkel og lage. I tillegg skrubber den effektivt bort døde hudceller og etterlater huden silkemyk.

   

  ♥ Ansiktsmaske med agurk og sukker HER


  Denne ansiktsmasken husker jeg var en smule ekkel å ha på, men fy for noen resultater den har gitt huden min. Jeg har brukt den et par ganger og kan ikke annet enn å elske den. Kjempelett ansiktsmaske og lage og teste ut hjemme som fungerer med å tilføre fuktighet til huden.

   

  ♥ Hvordan få bort fet hodebunn og fet hud med samme triks HER


  Dette trikset liker jeg ekstra godt da samme produkt kan brukes til to forskjellige triks - fjerne både fet hodebunn og fet og glansende hud på samme tid. Disse serviettene har jeg fast i vesken og har brukt dem i flere år. Et must for alle jenter å ha enten det er for håret eller huden.

   

  ♥ Bli kvitt eller forminsk kvisa på på 5 minutt HER


  Dette trikset fikk jeg overveldende mye tilbakemeldinger fra dere lesere som hadde testet det ut. Det fungerte for hver og en, og også for meg. Kvisa tørker rett og slett ut og i noen tilfeller forsvinner den helt, og det på bare 5 små minutter. Glem tannkrem trikset og prøv dette.

   

  ♥ DIY Ekstremt effektiv Lip plumper HER


  Denne lip plumperen er så god, genial og svært lett å lage med en helt vanlig, blank og rimelig lipgloss du allerede mest sannynlig har liggende. Lip plumperen gir en ekstrem plump effekt og vi bruker en av de samme ingrediensene som brukes i svært mange lip plumpere man kan kjøpe. Denne gir den beste plump effekten og jeg laget to slike i julegaver også til mine søstre i år.

   

  Det var altså årets 14 beste skjønnheststriks her fra bloggen og jeg håper dere likte dem. Kanskje noen av dere allerede har testet flere av disse triksene ut. Om dere har skikkelig superduperlyst  kan dere gjerne stemme bloggen som "Årets skjønnhetsblogger" til Vixen da det kun er 1 dag igjen å stemme på. Stemmingen gjøres HER. Håper dere har hatt en strålende dag! I morgen er det nyttårsfeiring dere, åh som jeg gleder meg, det skal bli kos! :*

   

  Hashtags: #skjønnhetstriks #skjønnhetstips #åretsbestetips #bestetips #tips #triks #wa2wo #skjønnhet #diy #inspirasjon #tutorials

  33 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // Vintage

  • 29.12.2013 - 21:02

   


  Bukse - Choies HER // Ring - Nelly // Jakke - zlz // Tanktop - h&m // Sko - Vintage

  Da var jeg ferdig med både treningen og husarbeidet så jeg sitter her å koser meg i sofaen med musikk på ørene. Med andre ord har det vært en deilig og avslappende søndag. På tirsdag er det allerede nyttårsaften, vi skal på middag hos Mona så det gleder jeg svært mye til. Resten av kvelden i dag skal bare brukes til avslapning og til å lade opp batteriene så jeg er klar for en ny uke. Apropo lade batterier. Jeg har endelig fått meg bærbar powerbolt til Iphonen som jeg kan ha med meg i vesken. Da kan jeg lade opp mobilen når som helst, hvor som helst og det trenger jeg virkelig. Fikk den i gave av Andreas og jeg hoppet av glede. Har også ladet opp et råstilig headset jeg fikk av min skjønne lillesøster til å bruke på trening og ellers når jeg hører musikk. Trådløst er ganske kjekt å ha for det er ikke få gangene jeg henger meg fast i ledningen og holder på å fly på trynet.

  Jeg håper dere har hatt en herlig, koselig og avslappende søndag så blogges vi som alltid i morgen vet dere. Det er forresten bare to dager igjen før avstemningen til Vixen blog awards er over, så hvis dere har lyst kan dere stemme på bloggen under "årets skjønnhetsblogger" HER :* Tusen takk til alle dere som har stemt og som stemmer, jeg setter helt ubeskrivelig pris på det.

   

  Hashtags: #antrekk #outfit #dagens #dagensantrekk #dagensoutft #vintage #wa2wo #nelly #choies #inspirasjon

  50 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Bakemester som nyttårsforsett?

  • 29.12.2013 - 16:40

  Neida, så god blir jeg nok ikke men med denne geniale, søte julegaven jeg fikk i år er jeg klar for et helt nytt nyttårsforsett, nemlig å bli bedre til å bake. Jeg har alltid så mange standard nyttårsforsett men nå for tiden er jeg ganske fornøyd med meg selv og hvordan jeg lever så derfor skal jeg heller legge nyttårsforsettene mine over til andre små ting jeg har lyst å bli bedre på, som foreksempel baking. Etter at jeg fikk påvist glutenintoleranse måtte jeg naturlig nok kutte veldig mye ut fra kostholdet men det eneste dette har resultert i er at jeg lever dobbelt så sunt som før. Dette har kommet sånn sakte men sikkert siden sommeren og jeg tror jeg er på det sunneste jeg noengang har vært, og ikke minst har interessen min for et godt og sunt kosthold kommet mer og mer.  Jeg spiser faktisk ikke brød til daglig og spiser svært mye grønnsaker, frukt, litt kjøtt, havregryn og lignende. Glutenfritt brød kjøpte jeg en del i starten men jeg føler generelt at brød ikke gir meg og kroppen så veldig mye positivt så derfor bestemte jeg meg bare for å kutte det ut. Med denne boken har jeg tenkt til å ihvertfall forsøke å finne litt forskjellige oppskrifter jeg kan teste ut på sunnere brødalternativer som jeg kan lage som deilige helgefrokoster med nybakt brød og masse annet godt. I tillegg har jeg lyst å bli bedre på å bake kaker siden det aldri har vært min sterke side. Kanskje jeg klarer å lage en skikkelig god bursdagskake til Andreas neste år? Vi får se, men jeg skal ihvertfall handle inn litt forskjellige ingredienser denne uken og forsøke å få i gang litt baking her på kjøkkenet.


  Nå skal jeg leke litt husmor her og få vasket opp litt klær og etterpå skal jeg ta meg en liten treningsøkt. Har begynt å se The Vampire Diaries igjen som jeg også fikk i julegave, og har derfor ryddet å styrt inne på treningsrommet for å gjøre det mer koselig og fristende. Har så smått begynt å løfte vekter igjen men må ta det veldig rolig og jeg vet ikke hvor glad fysioterapeuten min blir over at jeg har begynt med dette uten å høre med henne først, men siden det er ferie har jeg rett å slett bare kjørt på så får vi se hva hun sier på nyåret, hehe. Kjenner ihvertfall at det er fantastisk å være litt i gang igjen. Vinneren av makeup til over 1200,- velges forresten helt på nyåret så det er siste mulighet til å være med nå. Dere deltar HER. I tillegg vil jeg gratulere Lene som vinner av luksusbehandling hos Harmoni Hudpleie. Du får mail av meg i løpet av dagen.

  Er dere glad i å bake? Noen som har noen spennende nyttårsforsett dere har lyst å dele? :*

   

  Hashtags: #wa2wo #bake #bakemester #glutenfritt #glutenfri #hverdag #nyttårsforsett #baking

  19 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvordan få leppestiften til å holde hele kvelden

  • 28.12.2013 - 22:55

  Dette trikset er så enkelt og fungerer ganske effektivt. Dere har sikkert hørt om å legge litt pudder på leppene før dere påfører leppestiften, noe som fungerer svært bra. Du kan gjerne gjøre det sammen med dette trikset for maksimal effekt. I bunnen av innlegget har jeg også skrevet opp en del andre ting som er viktig å tenke på om du ønsker at leppestiften skal holde lengst mulig. Det er ingenting som er mer irriterende enn leppestift som sverter av med en eneste gang, og spesielt om du bruker en med dyp farge. Ikke glem at selve type og merke leppestift også gjør sitt i forhold til holdbarhet. Noen holder mye lengre enn andre så det er greit å finne seg en god leppestift som ikke sverter av innen en time.

  Slik gjør du:

  ♥ Påfør leppestiften din som vanlig

  ♥ Finn et papirlommetørkle eller en kleenex og hold forsiktig over leppene. Børst deretter en pudderkost forsiktig over papiret med litt løst pudder på.

  ♥ Vips! Leppestiften blir mattet litt ned og holder mye lenger. Du kan gjerne kombinere dette med foreksempel en leppeprimer eller pudder under leppestiften først for maksimal effekt, og du kan gjenta det i flere omganger.

   

  ♥ Andre viktige tips:

  ♦ Husk alltid å skrubb leppene jevnlig. Dette hjelper for at leppestiften skal holde seg på plass hele kvelden og for at leppene skal holde seg myke og pene. Jeg har laget en DIY på sukkerskrubb til kroppen som du også kan bruke til å skrubbe leppene. Den finner dere HER

  ♦ Bruk alltid lipliner. Dette hjelper på å holde leppestiften på plass og er ekstra viktig om du bruker mørke farger på leppene.

  ♦ Legg leppestiften i flere omganger hvor du bruker dette trikset i hver omgang. Foreksempel: Påfør leppestiften, gjør dette trikset og påfør deretter leppestiften på nytt, for så å gjøre trikset igjen. 

  ♦ Bruk alltid leppepensel når du påfører leppestift.

  ♦ Bruk lipgloss til slutt om du ønsker ekstra glossy lepper men husk at jo mer matt leppestift du bruker, jo bedre holder den. Du kan eventuelt bruke lipgloss kun på midten av leppene for å gi inntrykk av mer fylde og glans.

  Da har dere et lite triks dere kan prøve ut til helgen eller foreksempel til nyttårskvelden :*

   

  Hashtags: #wa2wo #skjønnhetstips #skjønnhetstriks #inspirasjon #skjønnhet #leppestift #rødleppestift #fåleppestiftentilåholde #lepper

  39 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Smoothie mot kviser oppskrift

  • 28.12.2013 - 19:40

  Nå har det seg slik at det har blitt svært mye diskutert frem og tilbake hvor mye det vi spiser egentlig har å si for huden. Noen mener det ikke har noe som helst å si, mens andre opplever de får kviser av å spise foreksempel sjokolade. Det jeg spiser har absolutt alt å si for hvordan huden min reagerer og det finnes visse grønnsaker, bær og frukt som menes å hjelpe svært mye mot kviser og akneproblemer. Derfor tenkte jeg å dele med dere en oppskrift jeg kan som skal være spesielt god for huden og ekstra god mot kvise og akneproblemer. Smoothien inneholder en hel del forskjellige bær samt litt frukt og masse antioksidanter.  Antioksidanter er veldig gunstig for ikke bare huden vår, men hele kroppen da de beskytter mot skader fra frie radikaler. Hvem trenger vel ikke litt ekstra boost til huden etter julens utskeielser og før nyttårsaften? Jeg bruker alltid å spise litt ekstra antioksidanter de kommende dagene før jeg skal noe spesielt slik at huden gløder.

  Slik gjør du:
  ♥ Du trenger ananas, ananasjuice ( som ikke er fra konsentrat), naturell yoghurt, skogsbær blanding, bjørnebær og blåbær. Ananas inneholder ensymer som løser opp fett og urenheter i huden, yoghurt er kjent for å motvirke kviser og brukes foreksempel i en hel haug med hjemmelaget ansiktsmasker mens blåbær, bjørnebær og skogsbær generellt er fantastiske kilder til antioksidanter og hjelper derfor mot betennelser, slik som kviser og akne.  ♥ Hell 3 håndfuller med blåbær i blenderen. Du kan selv velge om du vil ha friske eller frosne bær i denne smoothien. Jeg brukte frosne bær.
  ♥ Hell deretter 3 håndfuller med skogsbær blanding i blenderen.


  ♥ Hell så 3 håndfuller med bjørnebær i blenderen.


  ♥ Deretter kutter du halve ananasen i biter og putter den i blenderen.


  ♥ Hell oppi 5 spiseskjeer med naturell yoghurt.  ♥ Til slutt heller du i 6 spiseskjeer ananasjuice.


  ♥ Blend alt sammen i blenderen og du har en ubeskrivelig god smoothie som er stappfull av antioksidanter og andre ingredienser som motvirker kviser, akne og urenheter i huden.  Jeg håper dere likte denne lille smoothie oppskriften mot kviser og uren hud. Den er helt nydelig i smak og god for huden, men også for resten av kroppen. Smoothie er en svært enkel, rask og god måte å få i seg frukt og bær på. I dag startet jeg faktisk dagen med denne smoothien da jeg har noen utbrudd nå de siste dagene etter julens utskeielser så jeg hev i meg et stort glass med denne smoothien og tok meg en liten tredemølle tur samt løftet litt lette vekter etterpå. Nå skal vi snart lage deilig lørdagsmiddag og kose oss med et par glass vin og film. Det blir ingen ut på byen på oss denne helgen siden jeg heller vil ta det rolig før nyttårsfeiringen.

  Er dere glad i smoothies? Jeg håper dere har hatt en fantastisk lørdag så langt og at dere likte denne oppskriften. Kanskje det er noe å prøve ut noen dager før nyttårsaften for å gi huden litt ekstra glød:*

   

  Hashtags: #smoothieoppskrift #smoothie #smoothiemotkviser #kviser #akne #urenhud #skjønnhetstips #stegforsteg #wa2wo #inspirasjon #glød #nyttårsaften #triks

  79 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Hvor ofte bør du egentlig dra til frisøren?

  • 28.12.2013 - 02:46

  Da jeg fikset på håret nå rett før jul tok jeg meg litt tid til å høre med Monica som er frisøren min hos Fleur Frisør (link) om hvor ofte man egentlig burde gå til frisøren for å ta vare på håret, fargen og frisyren.

  Det er slik at det alltid vil variere litt fra person til person og det kommer litt an på blant annet frisyren, lengden på håret, slitasjen og kvaliteten på håret samt hva man skal fikse på etc etc. Men det er likevel noen regler man kan følge for å ha en viss oversikt over hvor ofte man egentlig bør dra til frisøren. Jeg er slik at jeg utsetter det noen uker over tiden, men helst ikke noe lenger enn det. Det er også ekstra viktig da jeg har microring extensions og er derfor helt nødt til å heise festene med jevne mellomrom så de ikke sliter håret, og slik at de ikke gror helt ned. Det er viktg å klippe tupper, stusse og ta vare på håret jevnlig for å beholde et friskt og sunt hår. Mange klipper foreksempel tuppene sine altfor sjelden og dette kan fort ende med at fliser "spiser" seg oppover og ødelegger håret.

   

  ♥ Hvor ofte bør du egentlig dra til frisøren?

  ♦ Klipping av kort hår - Ca hver 6 uke, noen ønsker å dra oftere enn dette også for å vedlikeholde frisyren hundre prosent til enhver tid.

  ♦ Klipping av langt hår - Ca hver 3 måned. Her kommer det også såklart litt an på hvor slitt håret er men hver 3 måned er ganske vanlig.

  ♦ Ettervekst - Ca hver 7 - 8 uke. Her kommer det også litt an på fargeforskjellen blant annet. En med naturlig lyst hår som har farget det mørkt kan oppleve å måtte gå litt oftere å ta etterveksten enn noen som har naturlig mørkt hår og som har lysnet dette. Det er rett å slett fordi litt mørk ettervekst kan være veldig flott, men å være hvit i hodebunnen og mørk i resten av håret skal litt mer til for at det ser pent ut. Denne gangen gikk jeg så lenge som 10 uker før jeg tok etterveksten min. Da var det en god del mørkt hår som hadde grodd ut, så jeg synes selv jeg gikk et par uker for lenge. Selvom jeg liker litt mørk farge i bunnen, betyr det ikke at jeg liker for mye.

  ♦ Extensions - Har du extensions vil det variere hvor ofte de bør heises i forhold til hvilken type extensions du bruker. Noen må fikses på oftere enn andre og selv bruker jeg microringer som må heises ca hver 6 - 8 uke. Da bruker jeg å ta etterveksten i samme slengen og blir gjerne sittende noen timer hos frisøren. Det er også mulig å ta etterveksten selvom man har extensionsene i, men da er det ekstra viktig at du gjør det hos en profesjonell frisør og ikke lar hvem som helst gjøre det. Husk også at det å ha extensions krever at man selvfølgelig tar ekstra godt vare på det, at man bruker extensionshår med god kvalitet og at man går til noen som vet hva de holder på med slik at ditt eget hår også blir tatt vare på.


  Jeg har som sagt vært helt nødt til å gå fast hos frisør selv etter jeg fikk extensions, noe som resulterer i at jeg får en fast oppfølging og får tatt ettervekst og tupper jevnlig. Er du opptatt av å ta vare på håret ditt anbefaler jeg å passe godt på slike ting, og spesielt det med klipping av tupper.  Fleur Frisør finner dere på Facebook HER og de holder til i Mandal i Store Elvegate 25B. Tlf nr for å bestille time er: 38 26 26 47. Husk også at det er minst like viktig å ta vare på håret hjemme med rett behandling og de rette produktene til deg og ditt hår.

  Hvor ofte går du til frisøren, og hva gjør du hos frisøren?

   

  Hashtags: #frisør #klippehåret #fargehåret #ettervekst #fleur #fleurfrisør #wa2wo #extensions #microringer

  43 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • AW / XIII Fanny Lyckman for Estradeur

  • 27.12.2013 - 15:47

   

  Jakke HER // Bukse HER // Sko HER (adlinks)

  Nå som jeg fikk så mye lekkert i julegaver og i tillegg fikk en del penger måtte jeg nesten slå til å handle litt fra Fanny Lyckman sin nyeste kolleksjon hos Nelly. Fra forrige kolleksjon skaffet jeg meg 3 plagg. Synes rett å slett hennes kolleksjoner er intet annet enn fantastisk, annerledes og så veldig unik akkurat slik jeg liker det. Fikk også noe fra Fanny sin kolleksjon i julegave av min søster som jeg tenkte å vise dere på meg ganske snart.

  Det er forresten et stooort julesalg hos Nelly nå hvor man kan få tak i helt nydelige plagg veldig rimelig så om jeg var dere ville jeg tittet en tur innom salget HER (adlink). Det har ihvertfall jeg gjort, hehe. De to kjolene jeg bestilte var forresten ikke brukbare noen av dem. Den ene kjolen passet ikke over brystene men satt helt perfekt på resten av kroppen og den andre kjolen var ikke innsvingt i midjen i det hele tatt og heller ikke utsvingt i skjørtdelen, noe jeg trodde den var så derfor likte jeg den rett å slett bare ikke. Det ble veldig lite min stil uten de detaljene så derfor sendete jeg begge to i retur likegodt. Slikt kan jo skje men synes returen på Nelly går veldig kjekt og greit så da er det heldigvis ingen problem. Nå skal vi straks avsted på middag til familien så da vil jeg ønske alle en fantastisk helg så blogges vi litt senere.

  Hva synes dere om innkjøpene og har dere tittet på det store julesalget hos Nelly?  :*

   

  Hashtags: #innkjøp #antrekk #outfit #dagensinnkjøp #antrekkinnkjøp #fannylyckman #estradeur #nelly #fannylyckmankolleksjon #kolleksjon #fannylyckmanforestradeur #wa2wo

  31 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Nytt sminkekost sett med 12 deler

  • 26.12.2013 - 21:04
  Jeg bare måtte vise dere dette fantastisk lekre sminkekostsettet jeg fikk sponset i posten av Blivakker.no (link). Som dere kanskje husker var dette settet et av premiene i julekalenderen her på bloggen i år som heldige Sara stakk av med. Settet inneholder hele 12 deler koster med koster for både påføring av rouge samt definering av rouge, pudder, leppestift, øyesminke etc etc. Med andre ord: alt en jente trenger i en lekker, liten boks som kan lukkes og puttes i vesken.
  Jeg har enda ikke begynt å ta dette settet i bruk men det starter jeg med nå, også skal jeg skrive litt mer om hvordan kostene er etterhvert tenker jeg samt forsøke å bruke dem en del fremover i tutorials her på bloggen. Dette var ihvertfall en super liten julegave til meg selv som jeg ivrer etter å teste ut. Dere får tak i kost settet HER

  Har dere prøvd dette kostsettet før, eller er det noen av dere lesere som har det selv? Jeg håper deres 2. juledag har vært fantastisk :*

   

  Hashtags: #sminkekoster #shelas #wa2wo #blivakker #sminkekostsett #skjønnhet #wa2wo

  33 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Dagens antrekk // 80

  • 26.12.2013 - 17:18

  Kjole - Choies HER // Sko - Eurosko // Jakke - Julegave

  2. juledag og avslapning på høyt nivå! Vi har brukt denne dagen på å bare kose oss maks siden middagen ble utsatt til i morgen pga sykdom, noe som passet meg ganske greit da det ikke ble veldig tidlig i seng etter filmene i går, hehe. Vi har vært ute litt i det herlige, milde været og skal straks avsted på butikken før de stenger. Kjempekjekt med nærbutikk på slike dager. Senere blir det nok litt Pilates og i morgen må jeg få kommet meg en tur til byen for å handle noen gaver da vi feirer "julaften" hos pappa i løpet av helgen samt jeg må få handlet inn til nyttårsaften.

  Håper dere nyter dagene som bare det og at dere har hatt en fantastisk dag så langt :*

   

  Hashtags: #antrekk #outfit #dagens #dagensantrekk #dagensoutfit #wa2wo #80 #kjole #inspirasjon #choies

  39 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Julaften 2013 i bilder

  • 26.12.2013 - 01:24

  Da tenkte jeg det var på tide å pause det eviglange filmaratonet som har pågått i absolutt heele dag og til nå langt utpå natten, for å oppdatere dere med litt bilder fra selveste julaften. Ikke er vi ferdige med film her heller i kveld men slik skal det gjerne være i jula. Regner med vi ikke kommer oss i seng før nærmere fire tiden i natt, men så tenker jeg å ta meg en god treningsøkt i morgen, få i meg en hel haug med vann med sitron og skylle kroppen litt grundig. I går var en helt fantastisk dag med nydelig kalkun, riskrem, kaker, godteri og masse pakker samt annet gøy med de beste i verden. Jeg ville rett å slett ikke at kvelden skulle ta slutt. Nydelige kjæresten min tok vare på Isabel som fikk feber nesten hele kvelden og jeg smeltet rett å slett totalt av å se på de to der de satt sammen. Åhh for et nydelig syn! Kjente jeg ble forelsket helt på nytt.

  Jeg håper alle dere også har hatt en strålende jul til nå og at resten av julen blir helt fantastisk den å:* Nå snurrer vi film maraton videre her også blogges vi igjen i morgen vet dere:*

   

  Hashtags: #bildedryss #julaftenbilder #julaften #bilder #jul #wa2wo #familie #jul2013 #julaften2013

  44 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Pysjamas dag og filmkos med kjæresten

  • 25.12.2013 - 15:54

  Da var selve julaften over dere, men nå er det virkelig noen herlige, late og koselige helligdager fremover. Jeg bare elsker romjulen og absolutt alt den har å by på. Kvelden i går var mer enn fantastisk og kanskje en av de beste julaftener jeg har hatt noengang. Alt var bare perfekt bortsett fra at lille, nydelige Belle ble syk stakar liten. Jeg fikk så altfor mange gaver og ender alltid opp med å føle meg en smule bortskjemt men så ubeskrivelig takknemlig. Jeg er så takknemlig over å ha en så fantastisk familie å feire julen med, å ha så gode venner og ikke minst over å ha den beste kjæresten i verden.

  I dag har vi sovet leeenge, ligget på sofaen med julesokkene og startet faktisk dagen med tegnefilm på tv og sjokoladefrokost. Kjenner det er godt at ikke hver dag er slik, men en gang i blant er det helt utrolig deilig å bare ta livet hundre prosent med ro uten å tenke på noe som helst.

  Var ikke den nye julepysjamasen jeg fikk såå søt? Jeg bare elsker den og kan ikke få nok av slike koseklær, ihvertfall ikke i juletider.

  Vi bruker alltid å ha 1. juledag som en pysjamas dag i vår familie hvor vi koser oss med tv, god mat, godteri og alle gavene fra gårsdagen. Det er ingen som "må" noe som helst og alle kan bare slappe helt av. Etter denne dagen er det i gang med flere familiemiddager, noe jeg gleder meg en hel haug til. Skal se om jeg ikke får vist et par av gavene her på bloggen også. Jeg fikk en hel haug med klær, nydelig interiør og lys, flotte skåler og annet til kjøkkenet, serier som jeg kan se på mens jeg går på tredemøllen, skjønnhetsprodukter, headset, ekstra batteri til mobilen, penger og mye mye mer. Andreas stakk også av med en god del flotte gaver og dere kan vel tippe hvor mye lille Belle fikk? Det var hennes aller første jul og i januar er hun allerede blitt 1 år gammel. Håper hun blir frisk og rask igjen veldig fort, det er ingenting som er noe som helst morro når de bittesmå er så dårlige i formen.

  Senere skal jeg se over bildene fra i går, og hvis det ble noen bra skal jeg såklart dele dem med dere. Nå håper jeg virkelig dere har hatt en fantastisk start på julen, fortell meg såå gjerne hvordan dagen deres var i går, det synes jeg er så koselig. Nå skal vi se Grinchen her, og dere må ikke glemme å melde dere på den aller siste kalenderluken hvor en av dere stikker av med luksusbehandling hos Harmoni Hudpleie til en verdi av 1700,- HER :*

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN LUKSUSBEHANDLING HOS HARMONI HUDPLEIE TIL VERDI 1710,-!

  • 24.12.2013 - 17:00

  // AVSLUTTET! GRATULERER SÅ MYE TIL LENE SOM VINNER AV DAGENS LUKE //  I dagens 24. luke kan dere vinne en fantastisk luksusbehandling levert av Harmoni Hudpleie (link). Behandlingen består av Crash ansiktsbehandling med hele 6 Babor "Askepott" ampuller, som jeg liker å kalle de. Ampuller er en fantastisk hudpleie som absolutt alle bør prøve. Du får farging av både vipper og bryn av flinke Mona på Harmoni Hudpleie, du får oppstramming rundt øynene ved hjelp av eximia og du får en deilig kroppsmassasje. Dette er altså en stor, fantastisk luksuspakke!

  På hjemmesiden HER kan du lese mer om behandlinger, produkter og om Harmoni Hudpleie generellt.


  For å være med i dagens 24. luke om å vinne denne fantastiske luksusbehandlingen hos Harmoni Hudpleie til en verdi av 1710,- må du:

  Like Harmoni Hudpleie sin Facebookside HER

  ♥ Lik innlegget med lik knappen og del innlegget med Share knappen på facebook. ( Har du allerede likt holder det å dele på facebook)

  ♥ Legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet så du kan bli kontaktet

  Masse lykke til alle sammen:*

  Gratulerer så mye til Monica (nysgjerrigheten.blogg.no) som vinner av gårsdagens luke. Du blir kontaktet på mail.

   

  Hashtags: #vinn #luke24 #julaften #konkurranse #hudpleie #vinnhudpleie #vinnbehandling #vinnluksusbehandling #harmonihudpleie #wa2wo #julekalender


  // AVSLUTTET! GRATULERER SÅ MYE TIL LENE SOM VINNER AV DAGENS LUKE //

  46 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • JULEMORGEN, PEPPERKAKEHUS OG JULESTEMNING!

  • 24.12.2013 - 14:30

  Good jul til alle dere fantastiske lesere!

  Jeg håper dere har hatt en like bra start på julaften som det vi har. Vi har hatt en utroolig god frokost, sett tegnefilmer, fått julesokker av nissen ( hehe ) og sett Tre nøtter til Askepott. Jeg har vært så heldig at jeg fikk to julesokker i år, tror jeg kommer til å forspise meg på dette, hehehe! Tok også et par bilder av vårt søte pepperkakehus. Hva er det mest morsomme med pepperkakehus? Jo, det er nemlig å pynte litt uten en alvorlig plan på det. Stakkar Andreas, han brant seg så ille på sukkeret at jeg måtte til med å bandasjere han, huff. Det er ikke bare bare med disse pepperkakehusene.  Vi dro også ned på butikken i pysjamasen for å skaffe oss litt koffein og akkurat nå har vi kommet frem til mamma der vi skal feire resten av kvelden. Pakkene ligger under treet og mamma står på kjøkkenet å kokkelerer, ah som jeg gleder meg til middagen! Jeg skal straks til å med å ordne meg på håret og finne frem finstasen så er vi klare for en fantastisk kveld sammen med de aller beste i verden.

  Gjett hva dere? Jeg ventet og ventet og ventet i evigheter på to pakker som jeg har manglet og som jeg virkelig håpet skulle rekke frem til jul siden det tross alt er julegaver, men i går ga jeg opp håpet da det ikke var kommet noen lapp i postkassen. I dag tidlig lå det to lapper der og gjett om ikke gavene hadde kommet! Vi fikk hentet dem på vei opp så nå er dagen helt komplett!

  Kalenderluken kommer i løpet av en til to timer og den tror jeg dere kommer til å like så ikke glem å titt innom bloggen i løpet av dagen. Jeg kommer til å velge vinner på den siste luken i kalenderen etter noen dager slik at flere får mulighet til å bli med da jeg ikke regner med alle har tid til det på selveste julaften.

  Med det ønsker vi alle en strålende jul videre! Kos dere og nyt de kommende dagene med familie og venner:*

  21 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • JULEGAVESHOPPING I SISTE LITEN OG BARNEVAKT!

  • 23.12.2013 - 19:29

  Å jada, jeg har selvfølgelig stresset som en mer eller mindre gal person i dag. Hjelpes, jeg hadde egentlig ikke trodd det var så mange mennesker i byen for å shoppe på lillejulaften men så feil kan man ta, hehe. Jeg har havnet oppi flere små utfordringer og konflikter i løpet av dagens siste julegaverunde men jeg har kommet meg levende fra det hele heldigvis og er såå klar for å nyte julen nå. Fikk også med meg en liten gave til meg selv fra Harmoni Hudpleie, heheh. Viktig å skjemme bort seg selv å i litt iblant.

   

  Du vet du er i Mandal når det plutselig dukker opp en traktor på bildene.

  Vi har også sittet barnevakt for lille Belle i dag men Andreas har vært den som har sittet lengst for han var hos min søster så tidlig som kl 7 om morgenen da hun skulle ha glattkjøring. Så han har vært en suuperflink onkel og passet på i mange mange timer. Han er så flink med barn, søte kjæresten min. Jeg dro bortover litt senere og var der å passet henne et par timer før vi så  dro til byen.

  Resten av kvelden skal gå til pakking av julegaver, vasking, julegrøt og kakaokos med julefilmer og stemning på høyt nivå! Åh, nå er det endelig jul dere! Ikke glem å melde dere på dagens kalenderluke HER. 

  Jeg håper alle har hatt en helt fantastisk lille julaften til nå og ønsker dere alle en strålende god jul! I morgendagens kalenderluke er det luksus som står på menyen så anbefaler alle å ta en titt innom bloggen i morgen for å melde dere på  :*

   

  Hashtags: #shopping #jul #julegaveshopping #julegaver #barnevakt #tante #papillon #cherie #hverdag #wa2wo

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN NYDELIG KORSETT OG OPI NEGLELAKK!

  • 23.12.2013 - 14:27

  // AVSLUTTET! GRATULERER TIL MONICA (NYSGJERRIGHETEN.BLOGG.NO) SOM VINNER AV DAGENS LUKE //
  I dagens 23. luke kan du vinne dette lekre Red voltage korsettet sammen med neglelakk fra OPI levert av Illusion.no (link). Korsettet er elegant med rød sateng, sorte blondebroderier og kommer i størrelsene
  S til XXL. OPI tester ikke produktene sine på dyr. Denne luken er en fantastisk julegave til deg selv eller noen du kjenner.

  På hjemmesiden HER kan du se flere bilder av korsettet og lese litt mer om det samt neglelakken HER

   

  For å være med i luke nr 23. i julekalenderen om å vinne dette nydelige korsettet og denne flotte neglelakken fra Illusion må du:

  Like Illusion sin Facebookside HER

  ♥ Lik innlegget med lik knappen og del innlegget med Share knappen på facebook. ( Har du allerede likt holder det å dele på facebook)

  ♥ Legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet så du kan bli kontaktet

  Masse lykke til alle sammen:*

  Gratulerer så mye til Nikita som vinner av gårsdagens luke. Du blir kontaktet på mail.

   

  Hashtags: #kalender #julekalender #konkurranse #korsett #undertøy #neglelakk #opi #vinn #vinnundertøy #vinnkorsett #vinnneglelakk #wa2wo #illusion


  // AVSLUTTET! GRATULERER TIL MONICA (NYSGJERRIGHETEN.BLOGG.NO) SOM VINNER AV DAGENS LUKE //

  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • TABBEN DU GJØR HVER GANG DU BRUKER HESTEHALE!

  • 22.12.2013 - 22:31

  Denne tabben er så lett å unngå men samtidig så veldig vanskelig å unngå for veldig mange av oss, inkludert meg selv. Jeg er ikke flink nok til å passe på dette men jeg har blitt bedre på det og har gjort en del justeringer når jeg bruker hestehale i forhold til hva jeg gjorde før. Derfor tenkte jeg å minne dere på denne tabben som er ganske så vanlig å gjøre hver eneste gang man bruker hestehale og noen av oss, inkludert meg selv igjen, bruker hestehale ganske ofte. Vi velger oss gjerne en hestehaleform vi synes vi selv passer best og holder oss til denne, men det bør vi ikke gjøre for mye.

  Hvordan unngå denne hestehaletabben?

  Ikke gjør dette: Når du setter opp hestehalen på samme sted hver eneste gang slites håret mye mer på det stedet da det alltid er nøyaktig det samme stedet som blir "utsatt". Dette gjelder ekstra mye om du bruker hestehale ofte, om du bruker stramme strikk og om du foreksempel bruker strikk med metallbit på. Det gjorde jeg før og jeg har vært en skikkelig synder på dette da jeg elsker å sette håret i hestehale, både fordi jeg synes det er så flott men også fordi det er veldig praktisk. Mitt hår er mye mer slitt på akkurat det stedet jeg har brukt hestehalen min over lang tid og det synes ganske godt når jeg ser på hvordan håret ser ut ellers.

  Gjør heller dette: Varier hestehalen din. Ikke bare er det enkelt å unngå denne tabben men det er jo også litt mer morro å eksperimentere da høyden på hestehalen og hvor du plasserer den har veldig mye å si for variasjon i frisyren. Det kan også være lurt å variere på hvor stram hestehale du bruker når du først gjør det og foreksempel bruke andre redskaper innimellom når du må ha håret bort. Du bør også kutte ut strikk med metallbit på. Selv bruker jeg Blax strikk som ikke sliter så mye på håret, henger seg ikke fast på samme måte og generellt er det beste hårstrikket jeg noengang har hatt. Dere får tak i dem HER (adlink)

  Edit: Hårstrikk i denne type materiale (NB! ikke vanlig kjøkkenstrikk!) er mye mer skånsomt for håret enn de med metall. Disse selges også hos utvalgte frisører. Her er et sitat fra frisør og stylist ved Jan Thomas studio, Kjetil Grimsrud om slike type hårstrikk:

   Strikker av plast er det absolutt beste for håret! Det er samme hva slags merke det er, så lenge du unngår metall. Metall fra strikk og spenner kan nemlig skjære seg ned og ødelegge håret.


  Dette tipset er så lite, enkelt men likevel utrolig greit å ha i bakhodet når du bruker hestehale. Varier både høyden på den, hvor stramt du har strikket, samt pass på å unngå strikk med metallbit så ofte du kan. Generelt er det en god regel å forsøke å variere frisyren sin en del og passe på å ikke slite på samme "punkt" på håret hele tiden.

  Bruker dere å ha hestehalen på ca samme sted når dere bruker hestehale, eller er dere flinke til å variere for å unngå slitasje?

  Jeg vil også nevne at det bare er 9 dager igjen å stemme i Vixen så hvis dere synes bloggen fortjener det, inspirerer og hjelper dere må dere gjerne stemme meg til finalen i Vixen blog awards HER :**

  59 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • MICHAEL KORS SEQUIN TOPP I POSTEN!

  • 22.12.2013 - 20:03

  God kveld flotteste lesere! Dagen i dag har gått så uendelig raskt og jeg føler jeg har fått gjort så mye, men samtidig absolutt ingenting. Vi har ihvertfall kost oss masse og planen var å ta en tur til byen for den siste julegavehandlingen men da blir det i morgen istedetfor siden tiden bare har flydd. Da skal også Andreas sitte barnevakt ganske mange timer for lille Isabel, så må vi få handlet alt ferdig, pakket inn julegaver, vaske og rydde her hjemme samt ordnet en del annet til julaften. Jeg lovet å vise dere toppen fra Nelly så her kommer bilde av den. Tror dette blir en del av nyttårsantrekket mitt i år, istedetfor juleantrekk men vi får se.  Toppen har desverre blitt utsolgt men dere finner mer fra Michael Kors på Nelly HER (adlink)

  Den er helt nydelig på og jeg skulle kombinere den med et sort miniskjørt men det var altfor stort så da må jeg finne på noe annet. Skal kikke litt i butikkene i romjulen for da må det også handles inn til nyttårsaften. Vi skal så absolutt ikke gå på smellen vi bruker å gå på hvor vi ikke rekker vinmonopolet, hehe. Jeg skal selvfølgelig vise toppen på meg når den skal brukes.

  Akkurat nå sitter Andreas og syr litt, jeg er ferdig med mitt eget lille syprosjekt og forsøker å fnne ut av hvem som skal få det i julegave. I tillegg er pepperkakekirken vår nettopp ferdig pyntet og står på kjøkkenet å pynter opp som bare det! Nå er det virkelig jul her dere!

  Jeg håper dere har hatt en strålende dag og helg! Ikke glem å meld dere på dagens luke hvor dere kan vinne krøllstav fra Makestyle HER :*

  39 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN KRØLLSTAV TIL 699,- FRA MAKESTYLE // GORGEOUS CURL WAND!

  • 22.12.2013 - 14:13

  // AVSLUTTET! GRATULERER TIL NIKITA ( nbt.blogg.no ) SOM VINNER AV DAGENS LUKE //  I dagens 22. luke kan du vinne denne helt fantastiske krøllstaven levert av Makestyle.no (link). Jeg har selv denne krøllstaven og har hatt den i ca 2 år nå. Den er enkel å bruke, virker svært raskt og gir helt nydelige krøller. Du velger om du vil lage korketrekkere ved å ta lite hår av gangen eller bølger ved å ta mer hår av gangen når du krøller håret. Man snurrer enkelt håret rundt tangen og med denne unngår man uønskede splittinger i tuppene. Jeg elsker jeg denne krøllstaven og det har jeg gjort siden dagen jeg fikk den.


  På hjemmesiden HER kan dere lese mer om krøllstaven og se flere bilder.

  HER, HER og HER har jeg krøllet håret med denne krøllstaven

   

  For å være med i luke nr 22. i julekalenderen om å vinne denne fantastiske krøllstaven fra Makestyle må du:

  ♥ Like Makestyle sin Facebookside HER ( Har du likt siden fra før av, del innlegget på Facebook)

  ♥ Lik innlegget med lik knappen og del innlegget med Share knappen på facebook. ( Har du allerede likt holder det å dele på facebook)

  ♥Legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet så du kan bli kontaktet

  ♥ Lik innlegget

  Masse lykke til alle sammen! :*

   

  Gratulerer så mye til Avanya som vinner av gårsdagens luke. Du blir kontaktet på mail.

   

  Hashtags: #julekalender #konkurranse #luke #makestyle #vinnkrølltang #vinn #vinnmakestyle #makestyle.no #krøllstav #wa2wo #gorgeouscurlwand #luke22


  // AVSLUTTET! GRATULERER TIL NIKITA ( nbt.blogg.no ) SOM VINNER AV DAGENS LUKE //

  103 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits