Kontakt: jeanette@wa2wo.com

Til finalen i Vixen Blog Awards?

 • 30.12.2014 - 18:47

Nå kjære dere er det bare en eneste liten dag igjen å stemme til Vixen Blog Awards og både jeg og Andreas krysser alt som kan krysses for at bloggen kommer til finalen i år også. Som dere kanskje har sett er jeg i 3 semifinaler dette året: Årets skjønnhetsblogg, Årets nykommer og Best outfit of the day og nå som det er like før vi feirer inn et nytt år er det også aller siste dag i morgen til å gi stemme. Jeg er så evig takknemlig for hver eneste stemme så langt og ikke minst bare for å i det hele tatt få lov til å være med som semifinalist. Det var fantastisk å være i finalen i fjor og jeg håper det er noe jeg får oppleve i 2015 også.

Jeg håper at dere flotte lesere vil slenge inn en stemme ( eller helst 3 ) på meg og bloggen hvis dere synes det er fortjent gjennom de tre runde stemmeknappene nederst i innlegget som går til hver sin kategori hvor bloggen er semifinalist. Jeg vil også ønske dere alle et strålende godt nyttår litt sånn på forhånd, jeg håper 2014 har vært et fantastisk år for dere alle sammen og at 2015 blir enda bedre. Ikke glem at det er du som kontrollerer ditt eget liv og at makten ligger hovedsakelig hos deg selv. Tunge dager vil komme, men tro på at du klarer det så vil du gjøre det. Tusen hjertelig takk til alle dere som har fulgt bloggen i 2014. Jeg lover dere at den skal bli enda bedre i 2015 og at jeg skal gjøre mitt ytterste for at dere skal få lyst til å følge meg videre. Nyt kvelden og nyt siste rest av dette flotte året dere.

30 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • The most wonderful time of the year

  • 29.12.2014 - 20:39


  For noen nydelige dager vi har hatt på sørlandet og selvom vi er tilbake i flotte, kalde Oslo by er jeg fremdeles fyllt med varme, kjærlighet og glede over å ha hatt så mange fine dager med familien. Vi har bare latet oss, spist god mat, sett filmer, spilt brettspill og gått turer i den vakre snøen. Nå fortsetter vi resten av julefeiringen her hjemme og det står filmkveld på posten denne mandagskvelden.


  Jeg skal forresten si det var godt å smake sin første julemarsipan bit etter 65 dager uten godterier og nå etter jul planlegger jeg å kjøre en ny godteriavtale, men denne gangen lengre enn noensinne. Det skal bli fantastisk og jeg ser så vanvittig frem til et nytt år med nye muligheter her i storbyen. Hvordan har deres julefeiring vært så langt? Jeg håper dere nyter dagene og hvis dere vil må dere gjerne stemme på meg i Vixen Blog Awards for nå er det kun 2 dager igjen å stemme. Tusen tusen takk til alle som allerede har stemt, dere er best og jeg er dere evig takknemlig.

  17 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Før og etter bilder hudarr etter kviser // Swiss Clinic Skin Roller

  • 28.12.2014 - 21:27

                                                                                                                                                                                                                                                                          promo


  Husker dere "Veien til perfekt hud med Swiss Skin Roller / Steg for Steg" ? Endelig, her er resultat bildene så langt etter at jeg har brukt Swiss Skin Roller, sammen med de tilhørende ekstra produktene i et par månder for å få en grundig test av produktene. Jeg har slitt hele mitt voksne liv med en kranglete hud. hormonelle kviser og akne. Dette har ført til flekker i huden og arr som jeg har skjemmes svært mye over og som igjen har gått hardt utover selvfølelsen min. Noen dager har jeg ikke engang turt å gå ut av døren og jeg vet at hudproblemer spesielt kan gå mye utover selvbildet og hvordan man trives med seg selv. Kanskje flere kjenner seg igjen på det området?


  Har Swiss Clinic Skin Roller fungert for meg? Ja, det har fungert veldig godt og jeg har fått bort svært mange av de styggeste flekkene mine. Selvfølelsen rundt dette med huden min har økt betraktelig og den styrkes av å vite at huden blir bedre og bedre fra uke til uke nå .Uheldigvis for meg så sliter jeg enda med hormonelle kviseutbrudd fra tid til annen og det kan derfor lett oppstå nye merker på huden min. Da er det godt å vite at jeg kan stole på rolleren som bearbeider og tar vekk de nye merkene i tillegg til den allerede pågående prossessen med å ta vekk mine gamle mer fastgrodde "arr" som trenger tid på å gå bort. Jeg blir ikke like trist hvis jeg får et nytt utbrudd den dag i dag fordi jeg vet at slike ting som dette er med på å hjelpe så mye mer enn annet jeg har forsøkt tidligere og det er ofte en kombinasjon av flere ting som må til. Om det ene ikke fungerer, prøv det andre. Det er alltid noe som kan hjelpe.


  På bildene over kan dere se før og etter bilder som viser hvordan mange av merkene har forsvunnet med bruk av Swiss Skin Roller OG de tilhørende produktene. Det er såklart mulig å kun gå til anskaffelse av kun rolleren men jeg vil personlig anbefale å kombinere det så godt det lar seg gjøre. Husk uansett hva du velger å alltid rense skin rolleren før og etter bruk. Dette har jeg vært svært påpasselig med da jeg ikke vil det skal samle seg bakterier på den når man tross alt skal rulle den på huden flere ganger i uken.


  Swiss Skin Roller  skal hjelpe mot både rynker, arr, flekker og celluliter og kommer derfor i forskjellig størrelse avhengig av hvilket problem du ønsker å bli kvitt. Selv har jeg størrelse 0,50mm og er fornøyd med den størrelsen. Den størrelsen er også anti aging og jeg bruker den i hele ansiktet men ikke rundt øynene. Ønsker du å bruke det rundt øynene må du ha en mindre størrelse. Dette kan du lese mer om HER
  Hele behandlingen er gjort hjemme og er svært enkel å utføre  Jeg har brukt følgende i min prosess så langt:
  Swiss Skin Roller ( HER ) Denne ruller jeg på huden etter kveldssrens flere ganger i uken. Husk å rengjøre rolleren hver gang med Swiss Sanitizing spray og rull den ca 6 - 10 ganger over huden med rette bevegelser. Du skal kun ha et lett trykk på rolleren og ikke bruke makt.
  ♥ Swiss Sanitizing Spray ( HER )Denne sprayen brukes enkelt og greit til å rense rolleren med og jeg sprayer den på rolleren både før og etter bruk.
  Swiss Rejuvenator ( HER ) Dette er en gel jeg smører på huden både morgen og kveld etter rens og bruk av Swiss Skin Roller. Denne gelen fremskynder hudens helingsprosess og hjelper på å rekonstruere huden. Jeg bruker den før andre hudkremer og hudoljer så du må gjerne bruke annet i tillegg om du trenger mer fuktighet bare husk å påføre Rejuvenator først.
  Swiss Immunizer. ( HER ) Dette et kosttilskudd jeg tar hver dag på tom mage. Kosttilskuddet er immunstimulerende og kan derfor hjelpe på enda bedre og raskere hudfornyelse.

  Hvis du vil lese hvordan hele prosessen foregår nøye forklart i steg for steg kan du se innlegget " Veien til perfekt hud" HER

  Jeg kommer til å fortsette å bruke Swiss Skin Roller en god stund fremover og i fremtiden når jeg har behov for å fjerne flekker i huden og det begynnende resultatet var synlig allerede etter kun noen dagers bruk.. Hele denne behandlingen som dere utfører hjemme kan dere få tak i på www.swissclinic.no til KUN 1199kr! Org.pris 1885kr. Klikk HER.

  11 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Santa Baby

  • 26.12.2014 - 15:00

  Tusen takk nissen. I år har jeg fått alt jeg noensinne har ønsket meg: Kjærlighet, glede, latter, tårer, god mat, familietid og en helt ubeskrivelig lykke. Med hånden på hjertet er dette den beste julen så langt i løpet av mine voksne år og dagene nytes til det fulle Nå skal jeg straks avgårde til familieselskap etter en natt med mange timer søvn. I går kveld så jeg Maleficent for første gang med familien etter å ha fått den i gave og jeg smeltet totalt. For en fantastisk film. Disney skuffer heldigvis ikke og jeg gleder meg allerede til den nye Askepott filmen kommer ut. Jeg håper dere også nyter juleferie, helligdager og familietid også vil jeg nevne at luke 24 kommer til å gå helt frem til nyttårsaften så dere kan melde dere på helt frem til da. Ha en strålende dag dere.

  13 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN 1000KR HOS BLIVAKKER TIL Å HANDLE ALLE DINE FAVORITTER / GOD JUL

  • 24.12.2014 - 10:34  I dagens 24. luke på den store dagen kan en av dere heldige lesere vinne alle skjønnhetsfavorittene dine til en verdi av 1000,- hos Blivakker som fører absolutt alt innen skjønnhet. Elektronikk, sminke, dufter, hudpleie, selvbruning, acessories, hårprodukter, styling og mye mye mer. Hvor herlig hadde det ikke vært å vunnet 1000kr til deg selv på selveste julaften? Psst! I dag er det faktisk hele 25 % avslag på ALLE GHD produkter Hos Blivakker!


  For å være med i dagens 24. luke hos Blivakker om å vinne alle dine favoritter hos Blivakker.no må du:
  ♥ Link til ditt favoritt produkt hos Blivakker.no i kommentarfeltet
  ♥ Husk å legg igjen mailadressen i selve kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
  Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.


  Vinneren av gårsdagens luke er Hanna. Gratulerer!
  Masse lykke til alle sammen og riktig God jul!

  87 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN LUKSURIØST UNDERTØY / THE INTIMATE BRITNEY SPEARS OG CHANGE LINGERIE

  • 23.12.2014 - 09:36

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Hanna som vinner av dagens luke //


  I dagens 23. luke på selveste lillejulaften kan en av dere heldige lesere vinne dine favoritter av vakkert undertøy til en verdi av 800,- hos Change Lingerie som blant annet fører The Intimate Britney Spears. Change er en dansk undertøykjede med mange kolleksjoner og størrelser helt fra A - J skål. Change Lingerie er det ledende undertøysmerke i Skandinavia og her finner du vakkert undertøy til alle fasonger og størrelser.


  For å være med i dagens 23. luke om å vinne dine valgfrie favoritter hos Change Lingerie må du:
  ♥ Lik Change sin facebookside HER
  ♥ Lik eller del innlegget med like og share knappen.
  ♥ Husk å legg igjen mailadressen i selve kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
   Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.

  Gratulerer til Angela som vinneren av gårsdagens luke. Masse lykke til alle sammen

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Hanna som vinner av dagens luke //

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • These New Palladium Boots

  • 22.12.2014 - 21:13

  Nissen kom tidligere i år og med seg hadde han stilige høst og vintersko til både meg og Andreas fra Palladium. Så utrolig morro! Takk, takk, takk! Jeg elsker hverdagslige sko som har et casual men fint utseende og disse er perfekte. Andreas har såklart allerede fått trasket rundt med sine på hans siste juleærend. Jeg for min del måtte stå en liten evighet på posten i dag og da jeg kom inn var det vel ca 5-6 mennesker i kø så jeg tenkte " Vær smart nå Jeanette. Handle det du skal handle først på butikken og dra til posten etterpå når alle disse stressa folka er borte". Etter en 15 minutters handling dro jeg tilbake fornøyd og blid og hva ser jeg? Minst 15 mennesker i kø! Så da sto jeg der da som et spørsmålstegn helt bakerst i køen. Jeg fikk nå heldigvis hentet det siste på posten før jul og hjemover trasket jeg i den flotte snøen med julemusikk på ørene. I morgen tidlige reiser vi sørover og jeg gleder meg som en liten unge til jul. Late dager, god mat, familie og avslapning. Fantastisk! Ha en nydelig kveld videre dere og ikke glem morgendagens kalenderluke. Hint: Britney Spears.

  19 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN RETTETANG, HÅRFØNER, TØRRSHAMPO OG VARMEBESKYTTENDE FRA BANGERHEAD

  • 22.12.2014 - 12:16

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Angela som vinner av dagens luke //

  I dagens 22. luke kan en av dere heldige lesere vinne en stor fantastisk hårpakke fra Bangerhead.no med rettetang, hårføner, varmebeskyttende og tørrshampo. Bangerhead fører absolutt alt innen skjønnhet på nett og i denne pakken får den heldige vinneren Bangerhead professional ceramic hairstyler som er en rettetang som raskt varmes opp og gir et flott resultat, Bangerhead professional hair dryer som jeg selv har på badet hjemme og elsker da den er så kraftig med hele 3 varmeinnstillinger og 2 styrker på blåsingen, Bangerhead professional fresh me up tørrshampo som jeg bruker selv flere ganger i uken. Denne tørrshampoen har kommet ut best i test og det er ikke uten grunn samt Bangerhead professional protect my hair som er en varmebeskyttende spray jeg selv har og bruker ofte. Hvor fantastisk hadde det ikke vært å ha vunnet denne store flotte pakken nå rett før jul?


  For å være med i dagens 22. luke om å vinne denne stor hårprakken fra Bangerhead med rettetang, hårføner, varmebeskyttende og tørrshamo må du:
  ♥ Følg Bangerhead på Instagram HER
  ♥ Lik og del innlegget med like og share knappen.
  ♥ Husk å legg igjen mailadressen i selve kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
   Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.

  Gratulerer til Alina som vinneren av gårsdagens luke. Masse lykke til alle sammen


  // AVSLUTTET. Gratulerer til Angela som vinner av dagens luke //

  92 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • it's All Black

  • 21.12.2014 - 17:36

  Suspender Pants - Estradeur / Sko - Choies lignende her / Kappe - Junkyard lik her (adlinks)

  Disse rålekre suspender buksene fra Estradeur dumpet ned i postkassen min nylig og jeg droppet alt jeg hadde i hendene på flekken og hoppet inn i dem. Før har jeg alltid følt at lårene mine skvises i absolutt alt jeg går med så det å gli rett inn i disse OG føle meg stilig og flott på en og samme tid er en ubeskrivelig følelse. Spesielt med tanke på at det snart er gått hele 65 dager uten godterier og dagens treningsøkt er herved unnagjort. For en følelse! Her om dagen tok jeg så hardt i på trening at jeg så å si ikke kunne bevege meg på 2 dager så det tar jeg som et tegn på at jeg ihvertfall er på rett vei med styrketreningen.

  Nå lukter det deilig, hjemmelaget suppe her i huset som kjære Andreas lager mens jeg har tatt siste del av julevasken denne flotte søndagen. Leiligheten regelrett skinner og straks skal jeg fortsette med mine forsøk på å få til noen hjemmelaget julegaver og få pakket gavene til turen mot sør lillejulaften. Nyt resten av kvelden flotte dere.

  32 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN STOR KLESPAKKE FRA JUNKYARD / JUNKYARD XX-XY

  • 21.12.2014 - 10:40

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Alina som vinner av dagens luke //
  I dagens 21. luke kan en av dere heldige lesere stikke av med en klespakke satt sammen av dine favoritter fra Junkyard og deres eget merke Junkyard XX-XY til en verdi av 800,-!
  Junkyard.no fører en haug av stilige klær og i dagens luke kan du stikke av med en klespakke med dine egne godbiter.


  For å være med i dagens luke å vinne klespakke fra Junkyard XX-XY må du:
  Like Junkyard sin facebookside HER
  ♥ Lik og del innlegget med like og share knappen.
  ♥ Husk å legg igjen mailadressen i selve kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
   Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.

  Gratulerer til Sandra som vinneren av gårsdagens luke. Masse lykke til alle sammen


  // AVSLUTTET. Gratulerer til Alina som vinner av dagens luke //

  113 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Faux Fur

  • 20.12.2014 - 21:26


  Vest - New Yorker lignende her / Bukse - Nelly / Sko - Bronx / Genser - h&m lik her / Skjerf - Gant / Klokke - Dyrberg / Kern (adlinks)

  Det er så kaldt og flott her i Oslo disse dager og jeg nyter hvert eneste sekund. Det er også noe ubeskrivelig vakkert med snø og bilder, er dere ikke enige?
  Stuegulvet vårt derimot ser herved ut som julenissens verksted og denne lørdagen har vi rett å slett brukt på å løpe fra kjøpesenter til kjøpesenter for å bli ferdige med siste gaverest. Nå gjenstår det bare en haug av timer med innpakking, så jeg får vel sette i gang før det blir til at alle får gavene sine uten papir på dette året.
  Håper alle dere også nyter denne siste helgen før jul, ikke glem å hiv dere med på dagens kalenderluke hvor en av dere herlige mennesker stikker av med MAST rettetang Gizmo Straightener og MAST hårbørste. Nyt kvelden flotte folk og tusen takk igjen til alle som stemmer på meg i Vixen Blog Awards:*

  16 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN MAST RETTETANG FRA MAKESTYLE / GIZMO STRAIGHTENER + RICCI GRANDE HAIRBRUSH

  • 20.12.2014 - 12:22

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Sandra som vinner av dagens luke //


  I dagens 20. luke smeller vi atter en gang til med den fantastiske Gizmo Straighetener rettetangen fra MAST med vibrering og MAST Ricci Grande hairbrush til en samlet verdi av 1698kr. Denne rettetangen er noe for seg selv med digital varmeregulering akkurat som krøllstavene slik at den ikke skal gjøre skade på håret og kan brukes daglig. Gizmo Straightener leveres også med en helt ny vibreringsteknologi og har titanium plater som gjør mindre skade på håret. MAST og Makestyle er de aller første til å tilby vibrering på rettetangen og hensikten er nemlig å gjøre slik at produktene man har i håret filtreres bedre og enklere inn i håret. Vibreringen kan selvfølgelig skrues av og på. Ricci Grande Hair Brush er en naturbørste som passer både til langt og kort hår. Hårbørsten løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste og kommer sammen med en myk oppbevaringspose.


  For å være med i luke nr 20. i kalenderen om å vinne denne fantastiske nye rettetangen fra Makestyle og Ricci Grande hairbrush til en samlet verdi av 1698kr må du:
  ♥ Like Makestyle sin facebookside HER
  ♥ Lik og del innlegget
  ♥ Legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
  Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.


  Vinneren av gårsdagens luke er Marte. Gratulerer!
  Masse lykke til alle sammen.

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Sandra som vinner av dagens luke //

  86 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Aldri gjør denne skjønnhetstabben / Tørrbarberer du bena?

  • 19.12.2014 - 19:18


  Jeg vet med 100% sikkerhet at det ikke bare er meg som har syndet og tørrbarbert bena mer enn bare en gang, har jeg rett? Enten du er på reisefot og ikke har dine vanlige produkter med, har glemt å kjøpe nytt, har dårlig tid før en date eller rett å slett egentlig ikke gidder annet enn å tørrbarbere:

  Dropp det. Tørrbarbering fører ikke noe godt med seg og kan lettere føre til både kutt, irritasjon og utslett. Hvem andre kan rekke opp hånda og si de har vært ute for noen av disse tingene? Jeg kan ihvertfall rekke opp hånda minst tyve ganger med røde kinn her jeg sitter.


  Havner du likevel i en slik situasjon ( noe du mest sannsynligvis gjør mange ganger i fremtiden også ) kan jeg heller anbefale deg dette: Finn en hvilken som helst balsam og bruk balsamen som "barberskum" istedetfor vann eller tørrbarbering. Så enkelt, mye mer skånsomt for huden og i tillegg gjør det huden på bena glatt. Balsam er som oftest tilgjengelig i en eller annen form uansett om du befinner deg hjemme, på besøk eller på hotelle på feriet. Andre gode tips ta med seg når du barberer bena til daglig er å sørge for rene barberblad ( Bytt ofte), desinfisere når du har behov for det, samt gjerne barbere deg etter en deilig dusj.

  Nå er jeg svært spent: Hvem av dere har også syndet og tørrbarbert mer enn bare en gang? Jeg håper dere likte dette enkle men effektive skjønnhetstrikset denne helgen og at dere alle nyter denne flotte fredagskvelden. Ha en nydelig helg.

  20 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN DITT FAVORITTPRODUKT HOS BLIVAKKER!

  • 19.12.2014 - 13:03

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Marte som vinner av dagens luke //


  I dagens 19. luke kan en av dere heldige lesere vinne din egen skjønnhetsfavoritt hos Blivakker.no til en verdi av 500,-
  . Blivakker er en av Norges største og beste skjønnhetsbutikker på nett og fører alt fra elektroniske produkter som rettetang, føner, krølltang til  produkter for hår, hud og makeup. Blivakker har også gaver og produkter til herrer samt et stort parfymeutvalg. Her kan du jo bruke premien på deg selv og unne deg litt luksus nå rett før jul, eller du kan plukke ut gave til de du er glad i.


  For å være med i dagens 19. luke hos Blivakker om å vinne ditt favorittprodukt til hele 500kr må du:
  ♥ Link til ditt favoritt produkt hos Blivakker.no i kommentarfeltet
  ♥ Husk å legg igjen mailadressen i selve kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
  Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.


  Vinneren av gårsdagens luke er Edyta. Gratulerer!
  Masse lykke til alle sammen.

   

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Marte som vinner av dagens luke //

  66 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Slik unngår du å legge på deg denne julen og gir håp til de som trenger de mest!

  • 18.12.2014 - 18:53


  Redd Barna gir hele 4 barn i Kambodsja muligheten til å lære og lese hvis DU dropper bare en eneste dessert denne julen og heller donerer 150kr hit: "Dropp dessert" kampanjen. Så enkelt er det og så enkelt kan du bidra til de som trenger det mest (og samtidig spare deg for de ekstra kaloriene) Dette må nesten være den ultimate motivasjon for godteriavtalen i år?

  Utdanning gir håp og vi i wa2wo ville selvfølgelig være med å både donere samt spre dette viktige budskapet for og til Redd Barna denne julen. Vi håper flere av dere lesere kanskje også vil droppe minst en dessert denne julen for å gi barn som ikke har det vi har, skolegang og utdannelse. Skolegang gir trygghet, håp og en mulighet til å komme seg ut av fattigdom. Vi har selv droppet en dessert hver eneste dag igjennom desember så langt og heller gitt pengene til Redd Barna. Vi håper at også du, din familie, venner og nære vil gjøre det samme med minst en dessert denne julen.

  Takk for at du bryr deg. Vi i wa2wo ønsker dere alle en nydelig førjulstid og God Jul. Ikke glem å spre budskapet videre til dine nære og kjente så de også kan være med å gi barn i Kambodsja muligheten til utdanning og muligheten til et steg ut av fattigdommen. For valgfritt beløp til donering se HER.

  15 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN STOR OG VARM KLESPAKKE FRA BARFOTA TIL 2045,-

  • 18.12.2014 - 12:15

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Edyta som vinner av dagens luke //


  I dagens 18. luke kan en av dere heldige lesere stikke av med en varm, nydelig og god klespakke fra Barfota til en verdi av 2045,-.
  Klespakken består av en nydelig strikkegenser med stjernetrykk til 898kr, strikkelue med norsk vintage flagg og klaffer i 100% bomull til 349kr, deilige strikkesokker med norsk vintage flagg til 349kr og et strikket tubeskjerf med norsk vintage flagg til 449kr. Jeg har selv en god del strikkeplagg fra Barfota og disse bruker jeg daglig. Kvaliteten er fantastisk, klærne er flotte og ikke minst praktiske og er perfekte til norsk høst og vintervær. Kanskje noe å gi i julegave til seg selv eller noen du er veldig glad i?

  Hei Camilla C:) Klem Jeanette:D


  For å være med i dagens 18. luke om å vinne denne nydelige klespakken fra Barfota må du:
  ♥ Lik Barfota sin facebookside HER
  ♥ Lik og del innlegget med like og share knappen. 
  ♥ Husk å legg igjen mailadressen i selve kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
  PS: Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.


  Vinneren av gårsdagens luke er Alina. Gratulerer.
  Masse lykke til!

   

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Edyta som vinner av dagens luke //

  60 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Latest instamoments and snapshots @jeanettewa2wo

  • 17.12.2014 - 19:27


  1. Forsøk på å ta bilde av kåpe og shoppingbag før flyet letter og jeg besvimer i luften ( Flyskrekk.com) 2. Ut på livet i Oslo med min vakre søster 3. #Levendepels er tingen og den eneste rette måten å bruke pels på 4. Langt hår hos KB Vika frisør Oslo. O' store hårlykke! 5. Alle morgener bør nesten starte med gigantiske bamseklemmer 6. Styling hos KB Vika frisør, sa noen jul og festsesong? 7. Overdreven glad i den nye krystall lysekronen min.. 8. Treningsmotivasjon på plass med sporty klær fra Junkyard 9. Lanseringen av Makeup Revolution Norge


  10. Tid for shopping og selfies på sørlandsferie med familien 11. Frukt og bær i beger en litt for tidlig og stressende morgen = Lykke 12. Sminkebilde med mobil er et must når det testes ut nye sminkemetoder 13. Blogger's Masterclass med Rstyle 14. Med den beste godjenta mi Åshild i Oslo 15. Snehvit er fornærmet over bildeknipsing midt i skjønnhetssøvnen.. 16. Snu #Ryggentilpels 17. Med sprudlende Astrid hos Artesia Spa 18. Visning SS15 Change Lingerie

  19. Lansering av Disaronno Wears Versace med fine folk 20. Fremdeles lansering pluss et stk fornøyd Jeanette med nye gullnegler fra Lashes by Kasja anledningen 21. Maten på LETT er noe som bør prøves. Sunt, allergivennlig og ubeskrivelig godt 22. Nickoline vil sjekke ut goodiebagen til mammaen sin. 23. Antrekk shoot på gang 24. Juletreet er endelig på plass og julestemningen i hjemmet gror 25. Kveldssnap på badet med den beste på jord i sove T- skjorta mi som egentlig ikke bør ut i offentligheten da jeg har skrevet med tusj på den " Jeg elsker å våkne opp" i et håp om å muligens bli A-menneske en vakker dag 26. Overlykkelig med det nye, lange håret. Glem Bad Hair days 27. Kvalitetsjekk av bilder fra fotoshoot


  28. Fremdeles avhengig av Redbull, søren heller 29. Juleverksted hos The Body Shop 30. Søte lesere på KB sin sminkekurskveld 31. Lekre vårfarger til neglene og nydelige håndkremer. Håndkrem er min greie, jeg klarer ikke å være tørr på hendene for da tilter det for meg rett å slett 32. Trent så masse ( denne dagen vel å merke) at speilbilde selfie på snapchat var på sin plass. 33. Sprudlende kveld med MUR Norge, champagne og godt selskap på Baroque 34. SS 15 hos Polhem med flotteste Heidi 35. NOAH's Fakkeltog mot pels i Oslo 36. Vakre skapninger som gir glede, kjærlighet og varme til hjemmet og hjertet vårt

  Instagram: jeanettewa2wo

  Videofyme: jeanettewa2wo

  Snapchat: jeanettewa2wo  22 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN STOR KLESPAKKE FRA STYLECONNECTION.NO!

  • 17.12.2014 - 12:59

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Alina som vinner av dagens luke //

  I dagens 17. luke kan en av dere heldige lesere stikke av med et gavekort på 1000,- fra Styleconnection.no hvor vinneren får sette sammen sin egen klespakke med alle dine favoritter! Styleconnection.no er nok allerede godt kjent for flere av dere og det er herlige Kristin fra Styleconnection.blogg.no som står for merket. Unike klær, lekre farger og stilig print er bare noe av det du finner i butikken hennes i tillegg til en del enkle, basisplagg å kombinere med. Hvor fantastisk hadde ikke dette vært å vinne nå rett før jul? Du kan bruke alt på deg selv, eller gi noe bort til en god venninne.

  For å være med i dagens 17. luke om å vinne egen favoritt klespakke fra Styleconnection.no til 1000,. må du:
  ♥ Lik Styleconnection på facebook HER
  ♥ Følg Styleconnection på Instagram HER
  ♥ Husk å legg igjen mailadressen i selve kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
  Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.


  Vinneren av luke 16 ble Siv Anett. Gratulerer.
  Masse lykke til alle sammen!

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Alina som vinner av dagens luke //

  103 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • Outfit / Black Zipper Skirt

  • 16.12.2014 - 19:14

  Skjørt - Abaday / Veske - Mint&Berry Zalando / Sko - Zara like her / Genser - Floyd lik her / Vest - New Yorker lignende her / Strømper her (adlinks)

  Sukrin Gold på plass, et tonn mandler på kjøkkenbenken, gløggen varmes opp og Andreas tar seg en liten kveldslur på sofaen. I dag har jeg fått unnagjort julegaver til de firbente små vennene våre i familien, litt mer shopping, husarbeid og en god treningsøkt med både styrke og kondisjon. Åh, det føles fantastisk, spesielt med tanke på den sinnsyke migrenen som plager meg disse dager. Hobbiten var forresten verd å se, jeg elsker denne filmen høyest av alle og dragen er bare vakker ( og en smule skummel). Nå skal jeg pakke inn litt flere gaver her også må dere ha en strålende tirsdags kveld videre.  38 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • VINN STOR KLESPAKKE FRA JUNKYARD.NO!

  • 16.12.2014 - 13:39

  // AVSLUTTET. Gratulerer til Siv Anett som vinner av dagens luke //

  I dagens 16. luke kan en av dere heldige lesere vinne dine egne favoritter fra Junkyard.no sitt eget klesmerke Junkyard XX-XY i en super drømmepakke til 800,- !  Klærne fra Junkyard XX-XY har jeg selv brukt mye og vist fram litt på bloggen i det siste og er blant annet ett av mine "hemmelige våpen" for å holde oppe treningsmotivasjonen i disse førjulstidene med fristelser på alle bauger og kanter. Om du velger å beholde alt selv, eller om du gir noe vekk, er helt opp til deg selv!

   

  For å være med i dagens luke om å vinne dine favoritter i en stor klespakke fra Junkyard XX-XY til en verdi av 800,- må du:
  Like Junkyard sin facebookside HER
  ♥ Lik og del innlegget med like og share knappen. 
  ♥ Husk å legg igjen mailadressen i selve kommentarfeltet så du kan bli kontaktet
  PS: Synes du det er fortjent må du gjerne slenge inn en stemme på wa2wo i Vixen Blog Awards via de tre stemmeknappene.

  Vinneren av gårsdagens luke er Jenny. Gratulerer!
  Masse lykke til alle sammen

   


  // AVSLUTTET. Gratulerer til Siv Anett som vinner av dagens luke //

  80 kommentarer

 • Beste dagens outfit
 • hits